Första turen med nya båten!

( I samarbete med Askeladden Boats. )

 

Vi hann med en härlig liten båttur också i lördags kväll ute på landet!

Via min gamle kompis Lasse på Skanstulls Marin så har jag under sommarren fått låna en Askeladden!  C 76 Cruser.

En GRYMT trevlig , snabb , lättmanuvrerad och smidig båt, som jag blev kär i direkt!  🚤 😍

 

img_6793-1.jpgimg_6794-1.jpg

 

Perfekt storlek att ta sig genom skärgården med familjen , och med två kojplatser i förpiken – om man vill sova över – eller ligga inne och vila /värma sig när det blåser och skumpar ombord!

 

img_6973-1.jpgimg_6795-1.jpgimg_6771-1.jpg

 

Kände mig som hemma direkt!  😉

 

img_6772-1.jpgimg_6775-1.jpgimg_6776-1.jpgimg_6778-1.jpg

img_6780.jpgimg_6779-1.jpg img_6782-1.jpg img_6787-1.jpg img_6789-1.jpg

 

Bröderna Brothers…. ❤️❤️❤️
img_6791-1.jpg img_6792-1.jpg

 

Att ligga på fördäck ljumma sommarkvällar medan båten puttrar fram i Stockholms Skärgård – det är barndomsminnen för mig…!

 

img_6786-1.jpgfacetune_12-06-2018-00-17-59.jpg
Magisk kvällstur med nya båten!   Men nu får jag allt se till att ta Skepparexamen , så att jag slipper hänga upp mig på Linus varenda gång vi ska ut med båten, haha….

Väl tillbaka på land så chillade vi alla en stund i mitt och Linus lilla Båthus vid bryggan!

 

img_6874.jpg

 

Världens finaste Oliver busade med Theo och familjens stora charmtroll ; lille Hugo! 😍

 

img_6872.jpgimg_6873.jpg

 

❤️ ❤️ ❤️

 

img_6799.jpg

 

Vilken lycka att ha detta ställe! 🙌

Att ha fått tillbringa alla somrar här med mina barn,  i mitt barndomshem där jag själv växte upp som liten .

Mina barn kallar Lagnö för ”landet”.   Men jag och mina syskon bodde ju faktiskt här året om tills vi flyttade hemifrån…!

 

img_6798.jpg

 

Lagnö  – för alltid i mitt hjärta…! 🙏❤️

44 reaktioner på “Första turen med nya båten!”

1 2
 • Laila skriver:

  Det räcker väl med att skaffa sig ett förarbevis för den där lilla båten………..
  Du behöver absolut inte ha skepparexamen. Inte förrän du skaffar en riktig stor båt.

 • Agneta skriver:

  Härligt! Njut Pernilla🌝

 • M skriver:

  Men, köpte ni inte en båt förra sommaren typ, vad hände med den? Fattar noll…har jag drömt eller.

 • Rosanna skriver:

  Undrar bara varför det är så mycket konsumtionshets på din blogg? Blir man lycklig av ny dyr klänning från din kollektion? Blir man lycklig av en ny båt? Hela tiden nya grejer som ska köpas in, om man ska följa alla uppmaningar från dig på bloggen och podden.
  Till alla läsare skulle jag vilja säga: vakna och se er omkring! Vårt land håller på att gå under. Aktivera er för Sveriges framtid istället! Skaffa barn, bilda familj, känn lyckan inom er istället för att jaga den genom prylar.
  Sedan undrar jag varför ni kändisar skaffar hus i Spanien (Såg att Charlotte Perelli också letar hus i Spanien). Tänker ni fly sedan när ni gjort er rika på folket som ni lämnar efter er? Det kommer en kris i Sverige, och det vet ni om. Kändisarna älskar att berätta för oss hur vi ska leva, sedan tar de pengarna de tjänat på oss och lämnar landet. :(

  • Tara skriver:

   Rosanna – Ser inte att Pernilla skriver hur vi ska leva någonstans. Var står det? Hon berättar om SITT liv i SIN blogg. O trots allt är det ju inte bara kändisar som köper hus utomlands – finns andra som gör det också.

  • Mina skriver:

   Mycket bra kommentar Rosanna! Hoppas flera tar till sig dina tankar. Det är så lätt att frestas av allt läckert som finns att köpa, men jag instämmer med dig. De flesta av oss har nog tillräckligt med kläder i garderoben och prylar i skåpen. Och Sverige är vackert! Det räcker långt, särskilt nu då vädret länge har varit strålande!

  • elaglowiak skriver:

   Till Rosanna och Mina: Era kommentarer är mycket oförskämda! Gillar ni inte Pernillas blogg? Då kan ni söka efter ngt som passar ER bättre…. Här möter vi hellre människor som har ngt positivt att säga!

   • Lena skriver:

    Jaha, så du menar att folk får inte tycka o tänka och skriva saker man reflekterar utan man måste verkligen gilla allt som har att göra med Pernilla? Man kan väl gilla och ogilla grejer hos en person? Kan ju hända att de som skrev de här kommentarerna gillar annat hos pernilla men fick en dålig smak i mun just av all konsumtion?

    Allt kan inte vara hurra rop på bloggar, blir väldigt tråkigt o ytligt. Sen ska man inte vara elak i den meningen att man går på personangrepp som på t.e.x my’s blogg. Det är mobbing o inget annat.

    Trevlig onsdag!

   • Mina skriver:

    Det behövs OLIKA åsikter på ALLA bloggar. Speciellt kändisbloggar. Många fans har en enormt onyanserad bild av sina idoler, och glömmer att de är precis som vi andra d v s människor med såväl goda som mindre goda sidor. Att invända mot något är inte detsamma som att vara oförskämd! Tror snarare att idoler ibland kan känna sig en aning generade inför allt onyanserat smicker.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Jag tycker det är upp till var och en hur man vill leva sitt liv och hur mycket man vill konsumera . Och det är nog inte bara ”vi kändisar” som skaffar hus i solen . Många svenskar har boende i t ex Spaninen istället för sommarställe i Sverige . Antagligen för att man som jag gillar sol och värme . Vilket vi i och för sig verkligen har i Sverige just nu..! :-)

 • Nicklas skriver:

  Men herregud vilken märklig journalist som verkar smått besatt av Benjamin. Fick du svara på NÅGON fråga om dig själv överhuvudtaget?! 😛

  https://youtu.be/TXaOyPpDj_E

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Håller med. Fast han ställde även några frågor om mig innan i detta klipp haha.

 • Annelie S skriver:

  Gud vad jag önskar jag kunnat åka båt, har en sån gräslig sjösjuka som inte något rår på😢. Ser magiskt ut. Kram

 • silvia skriver:

  The boat, really cool and congratulations! Looks great!

 • Ann skriver:

  Kul att du ska vara med på Allsång på skansen,hoppas du får sjunga eget material nu o inte Pippi😀,inte illa menat om pippi men ni fattar.

 • Millan skriver:

  Vad hande med eran bat fran forra sommaren?
  Trodde ni hade kopt bat men nu en lanebat?

 • yvette skriver:

  Vad fräsch han ser ut ! Oliver, Har han tappat lite vikt kanske ?

 • Lena M skriver:

  God förmiddag!
  Vilket helt fantastiskt ställe det är- Lagnö. Men det är ingen ö väl? Kanske en halvö, för ni kan väl köra ut. Eller en bro kanske. Ser så skönt ut när ni myser, och just att det är så kuperat gör ju allting så mycket vackrare.
  Idag blir det en långpromenad och matlagning, lite mulet här i södra delen. Härligt ändå och snart stundar semestern!!! Jippie
  Ha en härlig dag du fina människa!

 • Conny Stavros skriver:

  Hello!
  Önskar dig en underbar & kärleksfull sommar Pernilla.
  Tyvärr kommer jag inte skriva mera på din blogg.
  Men jag kommer fortsätta läsa…

  • Anna skriver:

   Conny, vad tråkigt, vet inte varför du inte vill kommentera mera? Men jag kommer att sakna dina fina kommentarer, alltid så fina, glada, positiva och upplyftande.
   Stor kram till dig Conny, vi behöver fler av dig <3

  • Charlotte skriver:

   Nej Conny, du ska inte sluta att skriva, varför? Va den du är o låt ingen idiot påverka dig. Du skriver lite kryptiska kommentarer o ibland läser jag dem både 2 o 3 ggr. Men nåt säger dem…… Kram! Ps:låt oss vara olika!

  • Rosa skriver:

   Så tråkigt Conny hoppas inte att det är någon annan som fått dig att ta det trista beslutet. Tycker om att läsa dina alltid lika glada, peppande och positiva kommentarer, kommer verkligen dakna de. Hoppas att du tänker om och vi får höra av dig igen.
   Glad sommar Conny Stavros 🌞.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Vad tråkigt Conny. Hoppas inte nättrollen fått dig att tappa lusten .

 • Marie skriver:

  Finns inget som klår skärgården. Vi har båt o har vart ute hela helgen. Enda nackdelen är att man äter för mkt, haha…. Gud , vad Oliver verkar vara en fin kille. Ser sååå snäll ut. Ha det bra.

 • Rosa skriver:

  Så underbart det ser ut och så mycket sommar. Fantastisk plats att samlas på hela familjen och förstår att det är en speciell känsla att få vara där tillsammans med sina egna barn och mormor och morfar också, älskar verkligen hur ni är mot och med varandra i din familj. Alltså din Oliver vilken kille så gullig och tänk alla barn (och säkert vuxna också) ser ut att älska honom. Ha en härlug dag finaste Pernilla och tack för allt du delar med dig av.
  Kram Rosa

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Tack fina Rosa! Ha, så stolt jag är över Oliver och den fina kille han har blivit!

 • Conny skriver:

  Det ser ju helt fantastiskt ut. Skärgården i Stockholm med den finns naturen och som omtalats i så mycket musik och diktning under alla år. Båten verkar väldigt bra också, rymlig och snabb. Undra var priset är på en sådan?

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram