Fortsätta eller inte….

Hej vänner och ovänner!

Herregud, vad gör den här Pandemin MED folk egentligen!??!!

Det är ju helt GALET att gå in och läsa kommentarerna nu för tiden!

Tänk att VARJE DAG gå in på en blogg som skrivs av någon man uppenbarligen inte tål och sedan sitta halva dagen och skriva dömande kränkande och elaka kommentarer – inte bara om mig – utan även till alla som råkar ta mig i försvar – eller inte hålla med Trollet.

För TROLL är man om man ENBART skriver kränkande kommentarer varje dag.

Man ha ju liksom ett val att INTE LÄSA BLOGGEN om man nu STÖR SIG så mycket på mig?!

Jag läser bloggar med människor jag gillar och som jag är intresserad av . Och skulle jag tycka den bloggen inte var något för mig , så skulle jag bara sluta läsa den.

Med det sagt, så måste man inte ÄLSKA mig för att läsa min blogga, och man måste inte hålla med mig i allt.

Men följer man mig, så vet man vad man får.   Jag är inte rädd för kritik, men tar heller inte åt mig av hysteriska Coronapoliser som ska läxa upp mig hur jag lever, klaga på precis ALLT och försöka få mig att sluta jobba och stänga in mig i ensam i mitt hus.

Jag säger som Benjamin sjunger : Tror du att jag bryr mig??!

Jag vet exakt hur JAG ska leva för att följa de rekommendationer vi har fått på bästa sätt – MEN på MITT sätt.

Så får var och en göra detsamma på SITT sätt.

Oavsett vad,  så verkar jag ju uppenbarligen göra någonting rätt , eftersom jag ännu inte har blivit smittad…!

Så FÖR MIN DEL funkar det utmärkt att tvätta händerna ,  hålla avstånd, umgås enbart med mina närmsta vänner och familj som antingen har Antikroppar eller testas regelbundet. Alltså de som jag  jobbar tillsammans med.

Alla andra vänner och kollegor får jag vänta med att träffa tills rekommendationerna ändras.

ALLT inom Undehållningsbranchen på scen är ju nedlagt .

Jag har en inställd, framflyttad Turné precis som många många andra.  Producenter, scenarbetare, dansare, musiker , artister, bokare står utan jobb. Produktionsbolagen blöder.  Så många har blivit uppsagda, och många går snart i konkurs.

Så jag är oerhört glad och tacksam att vi åtminstone kan fortsätta att göra TV, så att folk inte blir av med sina jobb – och så att vi kan ge folk lite lättsam härlig TV-underhållning – som man BEHÖVER i tider som dessa!

Tänk gärna på att ALLA program ni ser på TV spelas in NU under Pandemin.

Nyhetsmorgon, Idol, Malou, Halvåtta hos mig, Kockarnas Kamp, Så mycket bättre, Sofias änglar –   ja etc etc . Ni förstår.

Vi är inte de ENDA som spelar in TV under Pandemin, liksom.

Vet inte om ni som klagar även ringer runt till samtliga Kanaler och klagar på deras program också ?!  Då har ni VERKLIGEN fullt upp vill jag lova! 😉

Det har gått så långt att vissa mår dåligt av att läsa den hårda tonen i kommentarsfältet både mot mig och er läsare emellan.

Mina trogna följare hånas och kallas för ”Svans”.

De är ingen ”svans” . De är sköna tänkande individer som gillar att få skratta och uppskattar min blogg bara!

Så nu känner jag så här. Antingen fortsätter jag att blogga på som vanligt om min vardag – som uppenbarligen inte passar alla –

men som jag vet att många äskar att följa, och ser som en rolig och avkopplande lässtund varje dag.

Eller så lägger jag helt enkelt ner bloggen, och lägger mig i soffan och kollar på Tv,  istället för att sätta mig vid datorn och dela mig av mitt liv varje dag.

Ert val?!

392 reaktioner på “Fortsätta eller inte….”

1 11 12 13
 • Tuwa skriver:

  Det är ju självklart att du glada, spralliga, fina Pernilla ska fortsätta blogga! Du bjuder så mycket på dig själv (och familj) med massor av bra, skön, glad och härlig
  underhållning.
  Hellre blocka TROLLEN än sluta blogga för det är väl det de vill. Låt de inte vinna!
  Dessa TROLL som gnäller på allt är avundsjuka och sura som skrattar åt andra istället för att bjuda på sig själva och skratta med andra!!
  Nä fy sjutton för dessa fega, avundsjuka TROLL, så fort någon är gladare, har massa trevliga vänner, är framgångsrikare m.m, m.m så måste TROLLEN gnälla istället för att glädjas med dessa härliga, glada,
  framgångsrika fina människor som Pernilla Wahlgren med familj faktiskt är 😉😉
  Ni TROLL, sluta läs bloggar och framför allt sluta GNÄLL om ni inte klarar av att det finns glada, härliga, (framgångsrika) människor som bjuder på sig själva!

  Ni är BÄST ❤️ Pernilla Wahlgren med familj, syskon, Christina och Hans och alla nära vänner!

 • Anna Bonde skriver:

  Hej ! Puss för att ni finns och bjuder på er själva ♥️ Underbar familj ♥️ Lööv you ♥️

 • moa stadig skriver:

  Neeeeeeeeeej, sluta INTE! Du e bäst. Har följt dig sedan MAMA. Så tack för att du stannar!
  Kärlek till dig
  Kram Moa

 • sofia skriver:

  Hejsan pernilla sluta inte blogga du är helt fantastisk fin människa skit i dom kommentar som skriver om dig jag ser dig varje torsdag kväll. man blir glad ser dig din familj när du skrattar då skratta jag med för du ha en härlig personlighet varm snäll omtänksam mån om dina nära käraste anhörig vänner när det är ditt liv du gör vad du vill. jag älskar din familj. min släkt bor i lidingö vart där som barn, nä du är min fan idol ha vart sen jag var yngre kram tar hand om dig kram

 • Annika skriver:

  Sluta inte blogga fina, roliga du! Jag bröt armbåge och arm i somras – lååångt sjukskriven och du och programmet och bloggen är en del av mina skratt och inte deppa ihop helt – TACK och kram och skit i trollen!

 • Stefan Kalm skriver:

  Hej!
  Jag älskar ert, ditt och resten av din familjs, arbete med sång, teater, show, TV, melodifestivalen, bloggar, föreställningar och media i stort. Ni är en stolthet i svensk kulturhistoria och många lägger sig och tycker sig ha rätt att bedöma hur ni och andra ska bete er här och där angående än det ena än det andra. Det som gäller är det som står i lagen. Inget annat. Enda gången jag blivit grinig på dig var en gång du (som vanligt) kom sent till en boksignering vi stått och väntat på i en halv evighet och vi var tvungna att gå precis när du kom till platsen. Typiskt. Sluta aldrig bjuda på er själva, vi måste få tillbaks humorn i det här medielandskapet och folk måste inse att det som står i ett sociala medieflöde inte ska ses som något protokoll i en rättegång, det är sporadiska tankar man hasplat ur sig, saker man kan ha åsikter om just då men kan ändras allt eftersom man vet mer för att man fått alla fakta och bitar på plats. Lite som innan man ätit gårdsglass på mjölk direkt frånleverantör istället för bara provat på syntetvarianten i plastburk. Man kan tycka annorlunda efteråt utan att behöva försvara hur man kunde gilla rallyglass 3-smak 1985. Tror det var samma år som du var med på poster i Kalle Anka & Co. Vissa saker är helt OK än idag =D Go Wahlgrens (och resten av starka influensers med äkta historier direkt från hjärtat och livet)!

1 11 12 13

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram