Fortsätta eller inte….

Hej vänner och ovänner!

Herregud, vad gör den här Pandemin MED folk egentligen!??!!

Det är ju helt GALET att gå in och läsa kommentarerna nu för tiden!

Tänk att VARJE DAG gå in på en blogg som skrivs av någon man uppenbarligen inte tål och sedan sitta halva dagen och skriva dömande kränkande och elaka kommentarer – inte bara om mig – utan även till alla som råkar ta mig i försvar – eller inte hålla med Trollet.

För TROLL är man om man ENBART skriver kränkande kommentarer varje dag.

Man ha ju liksom ett val att INTE LÄSA BLOGGEN om man nu STÖR SIG så mycket på mig?!

Jag läser bloggar med människor jag gillar och som jag är intresserad av . Och skulle jag tycka den bloggen inte var något för mig , så skulle jag bara sluta läsa den.

Med det sagt, så måste man inte ÄLSKA mig för att läsa min blogga, och man måste inte hålla med mig i allt.

Men följer man mig, så vet man vad man får.   Jag är inte rädd för kritik, men tar heller inte åt mig av hysteriska Coronapoliser som ska läxa upp mig hur jag lever, klaga på precis ALLT och försöka få mig att sluta jobba och stänga in mig i ensam i mitt hus.

Jag säger som Benjamin sjunger : Tror du att jag bryr mig??!

Jag vet exakt hur JAG ska leva för att följa de rekommendationer vi har fått på bästa sätt – MEN på MITT sätt.

Så får var och en göra detsamma på SITT sätt.

Oavsett vad,  så verkar jag ju uppenbarligen göra någonting rätt , eftersom jag ännu inte har blivit smittad…!

Så FÖR MIN DEL funkar det utmärkt att tvätta händerna ,  hålla avstånd, umgås enbart med mina närmsta vänner och familj som antingen har Antikroppar eller testas regelbundet. Alltså de som jag  jobbar tillsammans med.

Alla andra vänner och kollegor får jag vänta med att träffa tills rekommendationerna ändras.

ALLT inom Undehållningsbranchen på scen är ju nedlagt .

Jag har en inställd, framflyttad Turné precis som många många andra.  Producenter, scenarbetare, dansare, musiker , artister, bokare står utan jobb. Produktionsbolagen blöder.  Så många har blivit uppsagda, och många går snart i konkurs.

Så jag är oerhört glad och tacksam att vi åtminstone kan fortsätta att göra TV, så att folk inte blir av med sina jobb – och så att vi kan ge folk lite lättsam härlig TV-underhållning – som man BEHÖVER i tider som dessa!

Tänk gärna på att ALLA program ni ser på TV spelas in NU under Pandemin.

Nyhetsmorgon, Idol, Malou, Halvåtta hos mig, Kockarnas Kamp, Så mycket bättre, Sofias änglar –   ja etc etc . Ni förstår.

Vi är inte de ENDA som spelar in TV under Pandemin, liksom.

Vet inte om ni som klagar även ringer runt till samtliga Kanaler och klagar på deras program också ?!  Då har ni VERKLIGEN fullt upp vill jag lova! 😉

Det har gått så långt att vissa mår dåligt av att läsa den hårda tonen i kommentarsfältet både mot mig och er läsare emellan.

Mina trogna följare hånas och kallas för ”Svans”.

De är ingen ”svans” . De är sköna tänkande individer som gillar att få skratta och uppskattar min blogg bara!

Så nu känner jag så här. Antingen fortsätter jag att blogga på som vanligt om min vardag – som uppenbarligen inte passar alla –

men som jag vet att många äskar att följa, och ser som en rolig och avkopplande lässtund varje dag.

Eller så lägger jag helt enkelt ner bloggen, och lägger mig i soffan och kollar på Tv,  istället för att sätta mig vid datorn och dela mig av mitt liv varje dag.

Ert val?!

392 reaktioner på “Fortsätta eller inte….”

 • Tuwa skriver:

  Det är ju självklart att du glada, spralliga, fina Pernilla ska fortsätta blogga! Du bjuder så mycket på dig själv (och familj) med massor av bra, skön, glad och härlig
  underhållning.
  Hellre blocka TROLLEN än sluta blogga för det är väl det de vill. Låt de inte vinna!
  Dessa TROLL som gnäller på allt är avundsjuka och sura som skrattar åt andra istället för att bjuda på sig själva och skratta med andra!!
  Nä fy sjutton för dessa fega, avundsjuka TROLL, så fort någon är gladare, har massa trevliga vänner, är framgångsrikare m.m, m.m så måste TROLLEN gnälla istället för att glädjas med dessa härliga, glada,
  framgångsrika fina människor som Pernilla Wahlgren med familj faktiskt är 😉😉
  Ni TROLL, sluta läs bloggar och framför allt sluta GNÄLL om ni inte klarar av att det finns glada, härliga, (framgångsrika) människor som bjuder på sig själva!

  Ni är BÄST ❤️ Pernilla Wahlgren med familj, syskon, Christina och Hans och alla nära vänner!

 • Anna Bonde skriver:

  Hej ! Puss för att ni finns och bjuder på er själva ♥️ Underbar familj ♥️ Lööv you ♥️

 • Ron skriver:

  Du kommer att se detta i ett av Pernillas tv program. Då kommer du förstå bättre.

 • moa stadig skriver:

  Neeeeeeeeeej, sluta INTE! Du e bäst. Har följt dig sedan MAMA. Så tack för att du stannar!
  Kärlek till dig
  Kram Moa

 • sofia skriver:

  Hejsan pernilla sluta inte blogga du är helt fantastisk fin människa skit i dom kommentar som skriver om dig jag ser dig varje torsdag kväll. man blir glad ser dig din familj när du skrattar då skratta jag med för du ha en härlig personlighet varm snäll omtänksam mån om dina nära käraste anhörig vänner när det är ditt liv du gör vad du vill. jag älskar din familj. min släkt bor i lidingö vart där som barn, nä du är min fan idol ha vart sen jag var yngre kram tar hand om dig kram

 • Annika skriver:

  Sluta inte blogga fina, roliga du! Jag bröt armbåge och arm i somras – lååångt sjukskriven och du och programmet och bloggen är en del av mina skratt och inte deppa ihop helt – TACK och kram och skit i trollen!

 • Stefan Kalm skriver:

  Hej!
  Jag älskar ert, ditt och resten av din familjs, arbete med sång, teater, show, TV, melodifestivalen, bloggar, föreställningar och media i stort. Ni är en stolthet i svensk kulturhistoria och många lägger sig och tycker sig ha rätt att bedöma hur ni och andra ska bete er här och där angående än det ena än det andra. Det som gäller är det som står i lagen. Inget annat. Enda gången jag blivit grinig på dig var en gång du (som vanligt) kom sent till en boksignering vi stått och väntat på i en halv evighet och vi var tvungna att gå precis när du kom till platsen. Typiskt. Sluta aldrig bjuda på er själva, vi måste få tillbaks humorn i det här medielandskapet och folk måste inse att det som står i ett sociala medieflöde inte ska ses som något protokoll i en rättegång, det är sporadiska tankar man hasplat ur sig, saker man kan ha åsikter om just då men kan ändras allt eftersom man vet mer för att man fått alla fakta och bitar på plats. Lite som innan man ätit gårdsglass på mjölk direkt frånleverantör istället för bara provat på syntetvarianten i plastburk. Man kan tycka annorlunda efteråt utan att behöva försvara hur man kunde gilla rallyglass 3-smak 1985. Tror det var samma år som du var med på poster i Kalle Anka & Co. Vissa saker är helt OK än idag =D Go Wahlgrens (och resten av starka influensers med äkta historier direkt från hjärtat och livet)!

 • Mats Carlsson skriver:

  Jag följer inte din blogg men läste vad du tvingas stå ut med och håller med dig fullständigt. Det är bara att dom slutar läsa om de stör sig så mycket. Och denna hysteri runt corona är helt sjuk. Stå på dig och blocka dom dom går in bara för att skriva oförskämdheter varje dag. Det ska du inte behöva stå ut med. Självklart ska du krama dina gamla föräldrar då de hälsar på också.

 • Malin J skriver:

  Att ens folk orkar vara så negativa och lägga så mycket tid på att läsa, följa osv människor som dom inte gillar. Så enkelt, gillar du inte ett IG konto så sluta följ det. Gillar du inte någons blogg, så sluta läs den. Gillar du inte en podd så sluta lyssna på den. Alla gillar vi olika och det är väl bra ? Tycker synd om alla dessa bittra människor för dom måste ha det väldigt jobbigt i livet för annars hade dom inte suttit hemma bakom skärmen och skrivit skit. Jag tycker väldigt mycket om podden och lyssnar i bilen till och från jobb och får mig många skratt. Tack Pernilla och Sofia för att ni fyller mitt pendlande med skratt.

 • Gisela skriver:

  Fortsätt blogga såklart!
  Bry dig inte om att ett troll sitter och skriver helt sjuka och ovidkommande
  kommentarer i olika namn…ehhh denna person vore kul om du kunde hänga ut
  med namn och bild! För alla vi andra här förstår att det är en o samma person som
  sitter och skriver och kommenterar sina egna kommentarer. Hur sjukt?!!!
  Kramar till dig

 • M skriver:

  Ellis jag pekar på ett troll just nu 👆👆👆👆👆👆

 • Ellis skriver:

  Finns det troll här? Vilka då?

 • Karin skriver:

  Det undrar jag också? Köpta i Kina?

 • M skriver:

  NN, och du själv. Du verkar ha en 12 årings intelligensnivå.

 • Hanna skriver:

  Den här N verkar vara oerhört ointelligent. Tyvärr finns idioter överallt.

 • Nn skriver:

  Och enligt nån här hade hon beklagat denna vidriga kritik i podden också. Det är inte klokt så många kanaler av ens sociala medier man begagnar för att få bli behandlad som vuxen fast man aldrig vill bli stor enligt egen utsago. Man kan liksom inte sitta på två stolar. Om man inte är barn.

 • Kenneth skriver:

  Kanske du skulle läsa på själv. Det existerar inte hemmatester.

 • nina skriver:

  Jag har alltid gillat dig Pernilla, för att du har alltid ett så gott SKRATT!
  Underbara barn har du också!!!
  nina

 • M skriver:

  Ellis du och din N svans skriver om en massa saker ni uppenbart inte har koll på.

  Idioter är det tyvärr inte ont om i Sverige.. och DU är en av dom

 • M skriver:

  Ellis du ska enbart knipa käft. Idiot

 • M skriver:

  Och hur vet du hur Pernilla lever?

  Idiot

 • M skriver:

  Titta på de två trollen här över😂👆

 • Nn skriver:

  Å HERRE GUD. Har lilla prinsessan fnissar i en lokal och fått höra ÅSIKTER som hon plutar kränkt över och meddelar sina 600000 följare på sitt narcisistkonto (vem fan över 15 firar att 600000 scrollar för i ens bilder?). Det är en mycket kränkt influencer vi har att göra med folks. Asså patetin

 • Hanna skriver:

  Konstigt att Pernilla träffar på så många ”bittra o avundsjuka” människor……
  Det är de som påtalar något som inte passar henne…. Att hon o hennes sällskap är för högljutt på restaurang t.ex. I stället för att tänka att det ligger något i kritiken…

 • Nilla2 skriver:

  Sluta inte blogga ❤️

 • Veronica skriver:

  Till skillnad från trollen här så kommer experterna på tv med fakta

 • Liselotte skriver:

  Ärligt nyfiken – vad är det för hemmatest som PW tar som inte behöver analyseras på labb?

 • Annaf skriver:

  Fortsätt blogga. Kram

 • Ingela Dahlberg skriver:

  Självklart ska du fortsätta blogga! Du ger oss så mycket! :)
  En fröjd att ta del av ditt liv. Arbetar hårt som sjuksköterska och det
  är fruktansvärt jobbigt i dessa Coronatider, framförallt nu när andra vågen
  råder och det är riktigt allvarligt igen, så är det så avkopplande och härligt
  att få ta del av dig och ditt liv! Du inspirerar!
  Ignorera bara trollen, en eller två personer som sitter och skriver under
  olika namn. Så komiskt bara… och kommenterar sina EGNA kommentarer…
  alltså jag orkar inte?!
  Visa dessa att du skiter fullständigt i dem!

 • Diana skriver:

  Snälla sluta inte, tack för att du delar med dig av ditt och familjens liv så ofiltrerat
  Stor kram

 • Ullis skriver:

  Om man inte håller sig till rådande landsomfattande restriktioner på sin plattform med så många följare, så finns det tyvärr bara en lämplig sak att göra i dagens läge; undvik att blogga.

 • Anna K skriver:

  Om alla bara slutar mata trollen så svälter de ut. Nu har de fått Pernilla att skriva ett helt inlägg om dem. Högsta vinsten och så hundratals kommentarer på det. Trollen mår som bäst nu.

 • Marianne skriver:

  Tvärtom – är ju superbra tips åt Pernilla tycker jag!!!👍🏽

 • Ellis skriver:

  Mycket bra tips!

 • Anne skriver:

  Alltid likadant ibland vitt ibland svart. Det är inte alltid socker-sött o bra. Alla kan inte gilla alla, men att skriva hemska saker o bete sig illa är inte ok. Baksidan alla bloggar får stå ut med Tråkigt men sant 🤗

 • Ellis skriver:

  Så vem eller vilka ska hon polisanmäla? FHM, Stefan Löfven och alla vi andra som tycker att man ska rätta sig efter rådande restriktioner.

 • Ellis skriver:

  Vojne vojne! Nu var dom där idag igen TROLLEN på TV. Varför ska dom uppta bästa sändningstid, 14:00, för att TROLLA. Bara en massa tjat om tester, ansvar och annat tråkigt. DESSUTOM har det största TROLLET av alla, STEFAN LÖFVÉN, kallat till presskonferens IDAG IGEN. Kan inte alla dessa TROLL bara försvinna!

 • N skriver:

  Igen. Vilka är dessa ”troll”? Kritiker som dessutom vissa kommer från sjukvården eller folk som vill stoppa pinnar i folks bakdelar? Snälla. Förklara vilka som är troll så vi alla 100000 läsare förstår vad du menar.

 • Eva skriver:

  Fortsätt blogga Pernilla!

 • M skriver:

  Lena, uttala dig om saker du har koll på istället för att trolla

 • Maggan skriver:

  Hur ska ni ha det. Ena sekunden gnäller ni över att Pernilla inte testar sig och kan ha Covid. Sen gnäller ni för att hon tar tester. Tester som hon gör hemma och inte belastar sjukvården överhuvudtaget.

 • Lena skriver:

  Varför är man alltid avundsjuk och bitter om man ber någon att hålla sig till de restriktioner, ganska skarpa sådan, som finns?

 • Magda skriver:

  Snälla fortsätt 🤗 Låt inte trollen få vinna.

 • Moa skriver:

  Fortsätt blogga och som sagt det är ju frivilligt och inget tvång att man vill läsa bloggen. Gör något annat i stället!

 • Hanna skriver:

  Men det är ju det som är problemet. Pernilla följer ju inte alls myndigheternas instruktioner. Hon gör det på ”sitt” sätt. Alltså skiter i instruktionerna.
  Eller tycker du att Pernilla:
  Håller avstånd?
  Umgås bara med dom hon lever med?
  Stannar hemma?
  Går inte på restauranger, gym, affärer?
  Reser inte?
  Här behöver inte någon av oss sin läser bloggen, oavsett om det är en tillfällighet, eller slaviskt, umgås med med Pernilla för att inse att hon inte följer restriktionerna. Det är bara att läsa valfritt inlägg på blogg eller Instagram för att inse att hon skiter i allt. Och hon klarar inte av att få kritik för sitt beteende.
  Bara för att man handlar mat på nätet (bra där Pernilla) så betyder det inte att man har rätt att springa på krogen /restaurangen /padelhallen eller vad det nu må vara.

 • erika skriver:

  Eva, bra inlägg med realistiska ÅSIKTER!
  Info FHM idag; situationen är mycket allvarlig. Bl a togs upp ATT INTE UTNYTTJA TESTNING FÖR PRIVAT BRUK/festbruk?
  TESTA DIG ENDAST VID covid SYMPTOM!!!!!!

 • Nilla skriver:

  Bättre att vara en liten snäll svans en ett elakt troll.

 • Tilda skriver:

  Och min poäng är att Pernilla inte har kontakt med något labb. Hon tar hemmatest där hon får resultat direkt, så vad är problemet. Hon belastar vården NOLL.

 • M skriver:

  Ellis du är hjärndöd.

 • M skriver:

  Alla som jönsar sig är troll. Alla som skriver samma sak om och om igen..

 • M skriver:

  Tycker inte att någon som har trakasserat Pernilla och hennes familj i månader..son du N ska uttala dig om Pernillas fans.

  N är sjuk. Tyck synd om N

 • M skriver:

  Du är avundsjuk och bitter N. Förklaring nog.

 • M skriver:

  N heter Eva nu. Tydligen

 • M skriver:

  Anna, du framstår som korkad

 • Anna skriver:

  Lägg dig i soffan och kolla på TV. Det är aldrig fel att följa med vad som händer i världen.Tittartips FHM:s presskonferens tisdagar och torsdagar Kl 14.00.

 • Eva skriver:

  Håller helt med N om allt du skriver.Och jag inser att fröken Wahlgren har fått hybris…
  Nu ”hotade” hon med att kanske lägga ner bloggen, och genast smäller ”svansarna” med hängslen och
  ber på sina bara knän att Pernilla ska fortsätta att skriva om sina äventyr med ”sina pluppar”
  Och varför ska hon lägga ner bloggen? Jo för att de sk. trollen påpekar att även fröken Wahlgren ska tänka nytt
  när det gäller att hålla den hemska coronan på behörigt avstånd. Men näädå hon tar sitt hemmatest, för att sen
  kunna gå ut och förlusta sej precis som vanligt…
  Och att hon kallar kritikerna för KrösaMajor och coronapoliser bevisar ju bara en nonchalans, ja hon beter sig som en sk.fjortis…

  Och när jag läser hyllningarna från svansarna, då vill jag ropa på Ulrik.
  Det är dags att ta sitt samhällsansvar för oss alla. Jag tänker främst på den inplastade personalen som jobbar på covidavd. Allt fler larmrapporter kommer från
  sjukhusen om personal som inte orkar mer. Efter en hemsk coronavinter och vår och knappt någon semester,så skulle dom börja beta av vårdskulden.
  Men ve och fasa,coronan är tillbaka med stormsteg.

 • Irina skriver:

  Fortsätt 🤗😘

 • Veronica Johansson skriver:

  Pernilla, snälla fortsätt att uppdatera och låt oss ta del av dig och ditt liv.
  Låt inte ett troll ta ifrån allt du ger oss! Gör en polisanmälan, troligtvis
  handlar det ju om EN eller ett fåtal mycket störda personer – som helt enkelt
  borde både blockas från att skriva en enda kommentar till och dessutom
  polisanmälas!
  Du och din familj är fantastiska människor och du är en del av mitt vardagliga
  liv på ett så positivt sätt.
  Så skit totalt i TROLLEN! De är bara så patetiska och borde skaffa sig en hobby.
  Kram

 • N skriver:

  Kan du utveckla det där med ”bittra” och ”avundsjuka”?

 • Nina skriver:

  Fortsätt. Gillar att läsa din blogg Pernilla. Och ni som skriver elaka kommentarer vill jag säga att, om ni inte har något snällt att skriva, så låt bli att skriva. Det säger en hel del om er och erat liv när ni skriver elaka kommentarer.

 • Annie skriver:

  ”N”, håller helt med dig i denna kommentar!

 • Christina skriver:

  Brukar väldigt sällan kommentera bloggar, men kunde inte låta bli nu.
  Det är väldigt synd att det här blir en fråga om Pernilla som person, om man är för eller emot. Kommentarerna hamnar i två läger där båda sidor ibland använder onödigt hårt språk med t ex personangrepp. Hur man ska bete sig i denna pandemi handlar inte om Pernilla som person utan vad man tycker om ett visst beteende just nu. Man kan vara ett stort fan och älska Wahlgrens värld och familjen Wahlgren och ändå påtala att just nu är det som Pernilla visar upp på sin blogg INTE förenligt med de restriktioner som finns. Ni som har barn, om ni någon gång talar om för dem att ett visst beteende inte är ok, betyder det att ni är emot det barnet och det krävs någon som går in och tar det i försvar?

  Är själv ansvarig för en grupp på ca 15 personer och just nu märker jag hur fler och fler mår väldigt dåligt. Vi har jobbat hemifrån sedan i mars och flera lever ensamma och en del har inte heller i normala fall ett stort umgänge. Nu blir de väldigt ensamma och julen närmar sig och man kanske inte ens då får möjlighet att träffa sina släktingar. Detta är verkligheten för många just nu. FHM:s rekommendationer är tydliga och det är tufft för de allra flesta! Jag önskar att influencers, som har ett stort inflytande ändå, kunde använda det till att peppa och hjälpa till att se ljuset i tunneln istället för att lägga upp hur de umgås med andra på ett sätt som de flesta andra (helt rätt) inte gör just nu. Visa att ni är större än kommentarerna på era bloggar så kommer de ge stort cred tillbaka till er.

  Ha det gott alla och hoppas vi kan se fram mot en fin sommar när vi kan umgås, spela padel, gå på restaurang och bara ha det bra!

 • Marie skriver:

  Så tråkigt med alla dessa avundsjuka bittra människor. Hoppas verkligen att du orkar fortsätta ge lite ljus i mörkret till oss som gillar dig. De andra som totalt drabbats av mörkret måste väl försöka leta sig tillbaka till ljuset själva och inte göra det genom att stjäla din energi. Stor kram <3

 • Kristine skriver:

  Nej Veronica, jag har inga problem med läsförståelsen 😂 Jag såg vad du skrev. Men du kanske ska börja läsa lite mer vad Pernilla skriver och inte bara höja henne till skyarna. Vi vet att hon är din största och bästa idol. Men även de kan göra fel ibland. Jag vet att du försvarar henne till max men du kanske ska lugna ner dig lite. Jag tycker både hon och Bianca är sköna personer. Men ibland tycker jag att de tänker lite fel. Och det får jag tycka.

 • Ellis skriver:

  Tilda, det är dig hon menar!

 • N skriver:

  Notera:
  Troll = de som kritiserar en influencer för att skita i pandemin och göra ”på sitt sätt”
  ”Trogna lojala fans” = de som ber folk att stoppa upp saker i kroppsöppningar.
  Classy blogg?

 • N skriver:

  3 tusondelar av alla läsare.

 • Maria Andersson skriver:

  Hej Pernilla läste just ditt inlägg om vag du skrev idag. Mycket bra skrivet. Följer dig och ditt program tycker det är bra. Bra och underhållande kul och se er irrande vardag. Håller på att läsa din blogg jus nu tycker det är intresserat. Ha en fortsatt fin torsdag. Mvh Maria

 • Bath skriver:

  Nu borde du väl ha fått svar på din fråga Pernilla ?över 300 kommentarer.

 • Marianne skriver:

  Konstigt att alla som inte jamsar med måste kallas för ’troll’…….

 • Anna skriver:

  Fortsätt! Det är så kul att läsa. Många lägger ner sina bloggar och bara kör Instagram men det är så kul att läsa lite längre inlägg på just en blogg. Om du ska lägga ner så ska det vara för att DU känner att du vill det men INTE låta några idiotiska troll bestämma det åt dig. Skäms på folk som inte kan bete sig!! Go Pernilla du är en sån härlig personlighet! :-)

 • Anna skriver:

  Fortsätt! Gillar din blogg.

 • Pia L skriver:

  Jag har läst din blogg sen starten och följt dig sen jag var 15 år. Håller med.. tonen i din blogg o andras bloggar (ja jag läser andras bloggar också ;)) har blivit rent ut sagt förjävlig. Helt galet vad en del människor kan skriva elaka saker. Man kan tycka och tänka vad man vill och reagera på saker men man måste inte alltid agera, ibland är det bättre att hålla det för sig själv. Vill man tala om vad man tycker och tänker så gör man det med en god ton även om man är kritisk.
  Jag hoppas du orkar fortsätta blogga för att läsa din blogg hänger ihop med mitt morgonkaffe – en vana jag älskar.

  Kram

 • Veronica skriver:

  Du har uppenbara läsförståelseproblem Kristine. Läs min kommentar igen och försök förstå vad jag menar denna gången

 • Veronica skriver:

  Exakt vad jag menar också

 • Lina skriver:

  Carina, du brukar inte besöka bloggen förstår jag. Enligt Pernilla och andra bloggare går det tydligen inte att blocka ip nr. Pernilla hade nog gjort de då för längesen. Däremot har ju en del sk ”granskning ” på kommentarer och publicerar inte skit. Såklart att man ska få ge ris som ros men inte ren dynga om och om igen. Enligt Pernilla vill hon har hon nämnt inte ha de så för ALLA är välkomna att kommentera. Dock kanske hon bör tänka om nu när folk börjar reagera på dessa troll som tar över mer och mer.

 • Marianne skriver:

  Klart att Pernilla inte skall sluta blogga!
  Hon utgår ifrån sina egna erfarenheter .De i hennes närhet som insjuknat har klarat sej bra och har haft en lindrig variant av coronan,liksom många andra.Kom ihåg att det inte är Pernilla som ger instruktioner över hur man skall leva under denna pandemi ,det är ju myndigheterna.

 • A1 skriver:

  Sporadisk… å inget annat. #%%@#% autostavning…

 • Ancient1 skriver:

  Tänker…
  Hade du gjort fel.. skulle du lagt ner..
  Men då du sköter dig.. finns det väl inget som hindrar dig ifrån att fortsätta… Då du trivs, människor uppskattar å älskar dig.. så bör inte lite gnäll stoppa dig.
  Och som alltid finns det dom som gnäller oavsett om det finns fog eller ej.. å som vanligt glömmer vissa att bakom artisten.. finns en människa…
  Så sprid humor, glädje och dela både liv och artisteri, det kan behövas..
  ( andra som mig… är mera tillbakadragna och lever en försynt tillvaro.. så man vill ibland se andra sidan s.a.s.
  Så jag ” behöver ” showen bl.a. när jag ej kan sova :) )
  – Så snälla, samla kraft och bortse ifrån de dumma och var den lilla stjärna du är…

  Sporad tittaren.

 • Sandrs skriver:

  Tilda: poängen är att labbet har svårt att hinna med att granska testerna, läs på själv. Jobbar inom vården och tycker det är bedrövligt när personer som faktiskt har en påverkan på människor väljer att inte följa rekommendationer fullt ut utan på sitt sätt. I Sthlm kämpar sjukhusen nu för att ställa om och skapa plats till att patienter som behöver vård då är det minsta vi kan göra att följa de nya hårdare rekommendationerna.

 • Conny Stavros skriver:

  Live på Facebook. Söndag den 22 november klockan 20.00. mernätkärlek…

 • Conny Stavros skriver:

  Hello!
  Mer
  ❤ Årets Nätängel 2020. #mernätkärlek.
  Årets Nätängel 2020 sänds 20.00 live på Facebook för att hylla alla de nätänglar…

  Konferencier: Sofia Wistam.
  https://www.mynewsdesk.com/se/mysafety/videos/aarets-naetaengel-2020-110072

 • Carina skriver:

  Fortsätta!
  Precis som du gör och precis som du är.
  ”Osynliga” kommentarer tills du själv ”gör dom synliga”? IP-blockera? Osv. Så kanske några tragiska varelser tröttnar om ett tag. Eller ge enbart möjlighet att gilla / ogilla, alternativt fåtal emoji utan kommentarer.
  Fortsätt blogga!

 • Jessica skriver:

  Tittar in här 😀
  Lyssnar på er podd, men har nog aldrig besökt din blogg.
  Blev dock lite nyfiken då du berättade om ”The Troll”
  Alltså hur beter ni er? Handen på hjärtat så tycker jag att det är lite skrattretande… vilken nivå!?
  Jag jobbar själv på Iva så av förklarliga skäl så är mitt liv fyllt av jobb just nu.
  Kan inte alla ni som har tid och möjlighet att ”prutta” ner denna blogg vända på myntet och ”lovebomba” istället!?
  Denna pandemi suger musten ur oss alla på olika sätt. Men INGET blir bättre av elakheter, det kan jag lova.
  Kram och hoppas vi inte ses (ni fattar)

 • Maggan skriver:

  Hur ska Pernilla värdera ditt inlägg.. du skriver att du aldrig läser bloggen. Ändå har du en åsikt. Blir ihåligt.

 • Jaana skriver:

  Det här har ju varit under ”lup” x antal gånger. Om inte nån svarar denna/ dessa troll måste ju intresset ta slut!
  Så varför inte gå ihop o nonchalera allt detta?
  Jag är typ aldrig här och skriver nåt men om man ska tugga i sig alla tröga kommentarer varje gång tröttnar man nästa… så ge inte vingar luft. Läs inlägget o lämna en kommentar bara angående det! Inget annat, annars är man väl inte så annorlunda själv tänker jag…… vi kan väl åtminstone prova en stund 😃😃😃😃

 • Anna skriver:

  Tack Anna!
  Så bra o fint skrivet! Precis så är det! Vi ska undvika allt icke nödvändigt o umgås inom hushållet! Restaurangbesök, gym, padel osv är icke nödvändigt. Väldigt trist såklart.. Nu måste vi alla hjälpas åt! Sjukvården har det väldigt ansträngt just nu!

 • Siv skriver:

  På tillfälligt besök här inne på bloggen kan jag bara konstatera att vore jag Pernilla skulle jag stänga denna blogg omedelbart. Så fult språk och så mycket tjafs. Tack för mig- söker upp en annan trevligare blogg. Sköt om er och varandra allihop när det gäller coronapandemin- följ rekommendationer så som de ges och inte på eget sätt.

 • Tilda skriver:

  N, heter du Lena nu? Vad heter du i nästa kommentar?😂

 • Lena skriver:

  Tilda eller vem f…n du nu är du gör denna blogg på ren svenska smutsig
  Kan aldrig tänka mig att Pernilla tycker de är ok
  Nej denna blogg kommer jag aldrig läsa en ggr till och till dig Pernilla är du då mån om dina fans ta bort då Tilda bla kan ju inte vara ok bara för hon försvarar dig
  Till slut blir de väl Pernilla Tilda veronica och Conny kanske räcker så för ha en blogg
  Det finns om man nu måste läsa andras bloggar som är både trevliga och gladare
  Slutade inte Pernillas dottern att blogga pgr av ungefär som här ja ja aldrig mera tack för mig !!!!

 • Pernilla skriver:

  Pernilla! Fortsätt blogga för tjyven. Strunt i trollen och ilskebyttorna. Vi är många som vill läsa och vi är många som gillar din positiva energi som du delar med dig av på ett härligt sätt. Du är en så härlig mix av en helt vanlig tjej, en av oss, och den där personen som lever ett liv ibland, som vi andra bara kan drömma om. Så kul att få hänga med på (nästan) allt du gör. Tack för att du delar med dig av stort & smått.

 • Tilda skriver:

  Roligt att det ALLTID dyker upp två eller tre inlägg inom exakt samma minuter direkt efter kommentarer.😂 N har lekstuga.

  Har de inte förbud för mobiler på hemmet du tillhör N? Eller är din katt sjuk och du måste tortera någon annan?😂

 • Tilda skriver:

  Hanna du verkar väldigt onormal

 • En fråga!! skriver:

  Så korkade och oansvariga människor som gör på det sättet! Då undrar man ju om de är totalt iq befriade!?? Varför skulle en dagsfest gå bättre än kvällsfest?
  Tyckte de var tydliga igår…tolka inte detta som är det är okej att ex ha middagsbjudning hemma för 8 vänner, hitta inte kryphål och tolka dem till din egen fördel osv osv osv. Ta ansvar!

 • Tilda skriver:

  Ellis din pinsamma åsna

 • Maggan skriver:

  N, måste ha tagit lång tid att komma på alla namn och skriva hyllningar till din egna skitnödiga attityd.

 • maggan skriver:

  Och som vanligt svarar N på sina egna inlägg. Vilken surprise.

 • Hanna skriver:

  Nyheterna just nu : Tilda har nu nått 100 inlägg i dag. Tilda ber folk stoppa in en pinne i röven, hålla käften och växa upp.
  Tilda är ett troll.

 • Mia skriver:

  Tilde Tilda
  Vem är du som tar kritik mot P så personligt någon här skrev om Corona poliser
  Är du Pernilla polis 🤣🤣🤣 ta de lugnt detta är inget extra jobb för dig eller som sagt finns viktigare saker att hänga upp sig på en vakta henne eller ord mot henne

 • Tilda skriver:

  Ullis du är verkligen korkad. Pernilla har skött sig perfekt.

 • Tilda skriver:

  Blir man provocerad av en person som gör precis rätt.. då ska man nog sluta läsa denna blogg. Eller växa upp!
  Pernilla sköter sig perfekt. Tar hemmatester.

 • Hanna skriver:

  Lyssnade på rix morronzoo där dom pratade om detta med att anordna dagfest för att komma undan förbudet med alkohol efter 22 och att vrida och vända på restriktionerna för att helt enkelt fortsätta leva sitt liv och strunta i att det pågår en pandemi.
  ”det går tyvärr inte att göra en lag som förbjuder dumma människor, men hade det gått så ska den tillämpas omgående”

 • Tilda skriver:

  Ulrika din kommentar är en klassisk oinformerad kommentar. Pernilla ”skickar inte in tester” hon har hemmatest som man kan ta under en lång tid. Hon belastar inte sjukvården överhuvudtaget.

  Läs på lite nästa gång

 • Tilda skriver:

  Nyheterna just nu:Marianne lider av allvarlig grälsjuka!

 • Tilda skriver:

  Ingen tvingar dig att klicka på bloggen. Läsa inlägg. Läsa kommentarer och störa dig.

  Väx upp

 • Ingela skriver:

  Hej Pernilla
  Fortsätt å blogga , sluta inte ! Har följt dig i många år å jag älskar å läsa din blogg . Tycker det är hel intressant att få följa dig å din fina familj . Beundrar dig verkligen, så sluta inte . Bamse kramar !

 • Maarit skriver:

  Långsamt farväl av benjamin ingrosso är för jävla bra!👍

 • En fråga!! skriver:

  Är det skillnad på att gå på gym mot att gå till ett padelcenter och spela med några vänner?
  Även de nya och hårdare restriktioner verkar vara för svåra att förstå. Måste verkligen ha stora svårigheter när man inte förstår så tydliga budskap.

 • Bettan skriver:

  Gillar Pernilla som artist och anklaga mig nu inte för att vara ett ”troll”, men ibland går idoldyrkan för långt. Idoler är helt vanliga människor som alla vi andra. Ibland gör vi rätt, ibland ibland gör vi fel. För många här på kommentarsfältet verkar idoler vara ofelbara helgon. Nåde den som petar på idolen! Det känns intelligensbefriat – om jag får tala klartext.

 • Marianne skriver:

  😂🤡😂

 • Veronica skriver:

  Nej inte om jag får som jag vill i alla fall och det verkar ju vara en majoritet här som håller med mig fast trollet försöker få det att se ut som om det är oavgjort med extremt många namn

 • Veronica skriver:

  Det dumma är ju att många här, däribland jag eftersom jag blir fly förbannad, (dumt att skriva kanske) matar trollets idiotiska kommentarer

 • Veronica skriver:

  Helt och hållet mitt resonemang också. Och då ska de som klagar inte bara klaga här inne utan ge sig på alla kanalerna och andra bloggare men de törs inte ge sig på kanalerna för då stängs tv:n ner och det går ju inte eftersom man då missar nyheterna med alla uppdateringar. Lustigt att det enligt coronapoliserna på nätet tycks smitta mer när en bevisat frisk Pernilla med ett lika bevisat friskt anhang spelar in alldeles underbara Wahlgrens Värld än vad det gör när man sänder nyheter live :)

 • Veronica skriver:

  Har du några reella bevis att Pernilla kör sin egen gräddfil då. Det du ser på bloggen, Instagram och Wahlgrens Värld tycker inte jag gills då det är bara en del av Pernillas liv och vardag som visas där/här, kan du däremot bevisa för mig att Pernilla gör allt för att inte lyda fhm råd så kommer jag inte att säga nåt men det kan du inte eftersom du då måste ha installerat en kamera i varje hörn i Pernillas hus (bara tanken är läskig och ger stalkervarning) vara en fluga på väggen eller vara inneboende i Pernillas hus och du är inget av det jag räknade upp så du kommer aldrig att kunna leverera några såna bevis

 • Veronica skriver:

  Eller ”fresk flikt” som nån av damerna sa i Wahlgrens Värld eller om det var Bianca på hennes kanal på YouTube, minns inte men kul var det i alla fall 😀

 • Marianne skriver:

  Nyheterna just nu: ’Det är verkligen inte att ta sitt samhällsansvar och hålla på och testa sig bara för att kunna gå ut och roa sig’!!!!

 • Helena skriver:

  Tack Anna ♥️ Va fint skrivet, tänker precis som du, bra konstruktiv kritik när den är som bäst 👍hälsar en finlandsvensk följare

 • Marianne skriver:

  Det är ju sant!!! Man SKA inte köra nån egen ’gräddfil’!!! Det är klart som tusan att det är provocerande……

 • Ulrika skriver:

  Folkhälsomyndighetens råd ska följas. Det gäller alla även dig Pernilla Wahlgren. Det skall inte tolkas på eget sätt. Test ska inte tas för att kollas om man är frisk bara å endast då man har symtom. De flesta regionen har brist på tester, å personalen hinner inte med alla prover som skickas in.

 • Jeanette skriver:

  Klokt skrivet av Anna! Vi minskar smittan om alla gör det som är bäst för att minska smittspridningen och inte gör som man själv vill!

 • Bea skriver:

  Det tycker jag att du har helt rätt i Linda, Självklart ska man inte skriva elaka saker. Lika lite som man ska säga elaka saker. Men jag tror att Pernilla får smaka sin egen medicin helt enkelt. Lite så som karma fungerar. Det är ju åtskilliga gånger vi får både i blogg och pod från Pernilla där hon sågar andra i kändissverige, hånar och gör sig lustig på andras bekostnad. Hon är nedlåtande och sarkastisk. Det vittnar om en bitterhet eller åtminstone stor osäkerhet hos Pernilla. Hon har uppenbart egna issues att jobba med och är inte alls särskilt hårdhudad när det kommer till att ta kritik själv. Lite anfall är bästa försvar över henne i hennes egna utspel. Och nu har väl flertalet läsare och lyssnare blivit lite trötta på att låta henne hållas utan att ge sina synpunkter på hennes attityd. Folk är coronatrötta och har inte samma tålamod och fördragssamhet med det. Man har ju inte det i pressade situationer.
  Sen har Pernilla å andra sidan sin charmiga sida som är underhållande så självklart är hon omtyckt också. Det syns å hörs i försvarskommentarerna här och det är ju bra att det också kommer fram. Pernilla är ju kul och säkert lätt att umgås och få skratta med för de som får vara hennes vänner.

 • Kristine skriver:

  Läs vad Pernilla skriver innan du svarar. Hon skriver att det andra vågen är mildare än den första. För att hennes läkare har sagt det. Vet inte hur en utbildad läkare kan säga det när hela den övriga läkare kåren försöker få övriga Sverige att ta sitt ansvar att hålla rekommendationerna. Hennes läkare skulle inte jag vilja gå till om jag blir sjuk. Om du ska försvara Pernilla, så kolla först vad hon skriver innan du börjar bortförklara henne. Jag är också en trogen läsare. Men jag håller inte alltid med henne för det. Ibland får man tycka att hennes omdöme inte är det bästa. Jag vill inte att hon ska sluta blogga. Men Pernilla måste börja förstå allvaret med vad som händer i världen. Det finns en värld utanför Lidingö/Stockholm. Ett troget fan kan också tycka annorlunda än sin idol. Tänk på det.

 • Veronica skriver:

  Väldigt vilket tjatande

 • Vivi skriver:

  Snälla fortsätt! Du är en sådan frisk fläkt! Så positiv och vänlig människa! Blir alltid så glad av dig! Beklagar verkligen de destruktiva inslagen som drabbar dig, och klimatet för kommentarer. Hoppas du hittar en väg att fortsätta, som känns bra för dig!

 • Ellis skriver:

  ”Tramsfrans” på Aftonbladet tyckte inte det var någon ide. Han skriver: ”Det är inte det att dom inte förstått, utan dom SKITER i det”. Så sant som det är sagt!

 • Anita skriver:

  Snälla Pernilla, fortsätt med din blogg! Har följt dig länge och tycker alltid det är så kul att läsa ! Hoppas verkligen att du inte slutar blogga.
  Förstår dock att det är trist för dig med dessa troll……
  Kram Anita

 • Kristina skriver:

  Ta de beslut som du själv vill. Jag tror att du själv vet bäst. Strunta i dåliga kommentarer det bara bryter ner en. Jag tycker du är jättebra på alla vis och bjuder på hela dig själv med familj som många andra inte skulle vilja. Vart är vi på väg i samhället med att hela tiden dömma alla så lågt ner det bara går,det är väldigt farligt . Jag hoppas och tror att du finns kvar hos oss som tycker du är jättebra och ger en glädje i denna tid. Sluta aldrig vara Pernilla❤❤

 • Anna skriver:

  Mitt råd är sluta blogga. Nu provocerar du bara dina lösare med vad du skriver. Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer ska följas. Det är inte meningen att dessa ska följas efter var och ens sätt. De ska följas på samma sätt för oss alla.

 • Anna skriver:

  Så bra beskrivet. Precis så är det meningen att vi ska göra! Jobba (hemifrån om det funkar) hålla oss hemma resten av tiden! Vi ska avstå allt icke nödvändigt o umgås inom hushållet. Restaurangbesök, gymbesök, padel ect är icke nödvändiga aktiviteter. Väldigt trist tyvärr! Håll i och håll ut! Sjukvården har det väldigt tufft nu så nu gäller det att vi alla hjälps åt!

 • Veronica skriver:

  Och de som behöver Pernillas positivitet skiter du helt uppenbart i. Kan verkligen inte folk tänka själva?? Är det så svårt?? Det jag tror att Pernilla menar är att det inte var så farligt för hennes föräldrar och att det inte behöver vara så farligt för alla och där säger hon ju enbart vad det sägs på 1177 coronaenheten (som jag kallar den) Där var de väldigt noga att påpeka för mig exakt vad Pernilla har påpekat här inne också att det är väldigt individuellt hur man reagerar på det, en del blir jättesjuka och en del får bara lindriga symptom. Så nej Pernilla far inte med villfarelse utan säger bara det man fått läsa på de sidor man kan lita på.

 • Helena skriver:

  Okej tack för svar på det Annika! Svårt att veta då vi var i kontakt med bonusdottern som testade positivt härom veckan, även min sambo testade positivt efter en vecka och då måste ju jag testa mig också. Vi har symtom och då behöver vi smittspåra på jobbet osv. Tiden får utvisa om man kan få det igen, jag hörde på nyheterna igår att de undersöker 150 fall och att alternativen kan vara, att antikroppar försvinner, att virus muterat eller som du säger att man har spår kvar från förra gången.

 • Marianne skriver:

  Dum kan du vara själv!! Tyckte det var klokt, jag 😊

 • Cilla skriver:

  Det är klart som F-N att Pernilla inte följer restriktionerna!!! Hon ska ju göra ’på sitt sätt’ – som hon uttrycker det. HELT IDIOTISKT 🤨

 • Anna skriver:

  Gerd, haha vad gullig du är! Självklart försöker jag ta en promenad varje dag (utom då det ösregnar och stormar!) men det är bara på söndagar som jag ”hänger med” Pernilla och Sofia på promenaden eftersom det oftast är då de släpper nya avsnitt. Övriga dagar är det andra poddare som får följa med på promenaden :) Tack för att du tipsar om promenader, frisk luft och att få komma ut lite gör verkligen susen!

  Tack till alla som kommenterat så fint <3

 • Ann skriver:

  Så bra skrivet Anna👍. Tänk så trevlig bloggen kunde vara om David, Tilde eller Maggan eller vad du kallar dig för kunde bli blockerad från sidan.

 • Ullis skriver:

  Sluta blogga, om du frågar mig. Med tanke på den villfarelse du sprider (t ex att höstens coronautbrott inte är så farligt, eftersom det verkar som om man blir lindrigare sjuk… idag 96 nya avlidna…) vore det absolut klokast att lägga ner. Nu kommer dina fans säkert skriva att jag borde sluta läsa din blogg, och det gör jag gärna, men här tänker jag på de imbecilla följarna som tror på det du säger. Så svaret på din fråga är: SLUTA!

 • Maja skriver:

  Mycket kloka ord 👍👍

 • Gerd skriver:

  Ett råd till dig Anna har du möjlighet ta en promenad varje dag och inte bara på söndag !!

 • Helen S skriver:

  Mycket bra och sakligt skrivet Anna 💗

 • Ellis skriver:

  Precis så är det. Tråkigt men inte särskilt svårt.

 • M skriver:

  Anna så bra skrivet så fint
  Det kom en tår 28 år och så klok och så rätt
  Trodde nästan de var din blogg det är så man ska bemötas och inte massa ilska och tråkigheter
  Jag förlora min mamma i juni i just covid 19
  Så jag håller alla restriktioner till punkt och pricka jag har sett de på nära håll med rymd mask och ångest att inte kunna göra något
  Att personal på IVA ser detta hela dagarna är helt otroligt för de ska inte en människa behöva gå igenom så tack Anna för ditt inlägg Så träffande !!🌸🌸🌸🌸🌸

 • Hanna skriver:

  Gör bara som folkhälsomyndigheten och regeringen säger. Utan att göra egna tolkningar, så slipper du alla ”coronapoliser”
  Stanna hemma, håll avstånd, tvätta händerna, handla bara på matvaruaffärer och apoteket och framförallt umgås bara med dom du bor med.
  Superenkelt!

 • Sophie skriver:

  Tvärtom så var ju Annas inlägg otroligt sunt!! Framfört utan ilska eller anklagelser mot någon enkild person. Om man inte uppfattar det på det viset så får man nog läsa en gång till..

 • Hanna skriver:

  Så bra skrivet!!! Exakt så är det! 🙏👏👏👏

 • L skriver:

  Sluta blogga om du vill det ! Finns massor olika bloggar att läsa så jag tror inte det blir nåt större problem.Kritik är vanligt förekommande på alla jobb,Verklighet som man måste lära sig hantera..

 • Åsa Ahlkvist skriver:

  Hej fina du,snälla sluta Ej blogga jag gillar dina inlägg och hela din familj mycket,kram

 • Gunilla skriver:

  Hej

  Att de bara orkar, varför går de då in och läser din blogg ingen har väl tvingat de till det.
  Hälsa Benjamin att han gör hela programmet Så mycket bättre, vilka låtar, förstår att du är stolt över dina ungar.

 • Sandra skriver:

  Maggan, ha en fin dag du med😅

 • Ellis skriver:

  Tack för ett fantastiskt bra inlägg! 28 år och så klok. Hoppas det smittar.

 • Charlotte skriver:

  Svaret var till Maggan, blev fel!

  All cred till dig ANNA🙏

 • Charlotte skriver:

  ANNA, här har vi en människa som kan konsten att kunna framföra konstruktiv kritik på ett fint och sakligt sätt. Så kommer du med ditt barnsliga inlägg.

  Mycket bra skrivit! Ödmjukt och varmt inlindat med intellekt. Inte ofta man ser de här nuförtiden. 💕

 • Maggan skriver:

  Sandra, flytta till Nordkorea

 • Maggan skriver:

  Anna blir ärligt talat förbannad. Du projicerar DINA åsikter på Pernilla. Detta är Pernillas blogg. Du ser 1% av Pernillas liv här. Men ändå skriver du att Pernilla inte följer restriktioner. Du vet fan inte vad du snackar om.

  Pernilla testar sig ofta. Hon gör mer för att hindra smitta än de flesta som gnäller på bloggen.

 • Sandra skriver:

  Corona poliser behövs!! Det borde vara fler!!👍

 • Maja skriver:

  Så oerhört bra skrivet. 🦋🙏

 • Maja skriver:

  Så bra och klokt skrivet Anna.🙏🦋
  Ta hand om dig.

 • Anna skriver:

  Jag tror att folk är upprörda, inte kanske just specifikt på dig, utan på folk som INTE följer restriktionerna. Vi är många som kämpar och följer restriktionerna – stannar hemma, umgås bara med dem vi bor med, har slutat gå på gym, fest, bibliotek, shoppingcenter, restauranger och alla allmänna ställen samt besöker bara mataffären och apotek vid behov (försöker att storhandla eller köpa mat på nätet om det bara går). Mitt liv är fruktansvärt enformigt och tråkigt. Jag saknar mina vänner, min familj, att kunna gå på jobb, att kunna gå på mina älskade träningspass, att få gå på riktiga föreläsningar och inte sitta vid en skärm hela dagarna, att kunna hänga obehindrat med nära och kära helt enkelt. Jag är 28 år gammal och vanligtvis skulle mitt liv verkligen vara på topp då min tillvaro vanligtvis är rätt fin i det stora hela. Men nu kommer regeringen med råd och vi måste alla följa dem, precis som du skriver. Jag håller dock inte med om att man kan följa dem ”på sitt sätt”, det finns tyvärr inte utrymme för tolkningar utan vi måste helt enkelt bara försöka följa restriktionerna rakt av, som de är. Jag har sett många som gjort s.k. ”egna tolkningar” vilket har lett till att folk ändå ordnar middagar (”vi har inga symtom ju”) eller går på gymmet (”jag mår dåligt psykiskt annars”) och detta blir tillslut ringar på vattnet då ALLA till slut har sina egna tolkningar.

  Det här handlar som sagt inte bara om dig utan många tänker precis såhär som jag beskrev ovan. Jag brukar trösta mig med att jag genom att stanna hemma gör en väldigt god gärning = jag minskar smittspridningen. Restriktionerna är pisstråkiga men väldigt tydliga. Om vi alla hjälps åt och följer dem så kanske de kan plocka bort restriktionerna snabbare! Ingen vill ha det såhär, tro mig. Vi får helt enkelt tänka om lite nu, ta hand om varandra och anpassa oss efter det som gäller. Tänk på övriga länder i Europa som just nu är inne i LOCKDOWN NUMMER TVÅ. Om DE klarar av det så borde väl vi kunna hålla oss till de jämförelsevis rätt milda restriktionerna.

  Tänk på vårdpersonalen som sliter, på alla personer som kan dö av viruset, på alla personer som kan bli kroniskt sjuka av viruset, på alla som inte får den vård de behöver för att de inte hinns med då fokus ligger på att hålla så många IVA-platser som möjligt fria. Vi vet ju alla att du är omtänksam innerst inne Pernilla. Kämpa på och så gör vi det här tillsammans! Du har förmågan att vara sprallig och positiv även i dessa mörka tider och det lyser upp min (och många, många andras) vardag. Din och Sofias pod är t.ex. min ”promenadkompis” varje söndag. Ni har också den stora fördelen att ni kan påverka folk!

  Allt gott till er och stort tack till alla som kämpar, både aktivt och mer ”passivt” (=genom att stanna hemma)

 • Pia skriver:

  Hej Pernilla!
  Blir så ledsen att läsa detta….. förstår mig inte på ”trollen”… men ”sjuka” människor kommer vi inte ifrån i denna värld.
  Jag o min familj hälsar att fortsätt som du är, du är en fantastisk person som bjussar på dig själv!!!!!
  Så stor kram till dig🍀 vi hejjar på dig!!!!

 • G skriver:

  Lova, ingen tvingar dig att klicka in på bloggen.

 • Anna skriver:

  Inlägget hamnade fel. Det är menar som ett svar på Liselotts inlägg.

 • Anna skriver:

  Håller med. Det är sorgligt att de som kan påverka så många människor i rätt riktning inte tar chansen. Just nu behöver alla bli påminda på den allvarliga situationen landet befinner sig i. Då kan man inte bara göra det som känns bra för en själv.

 • Irene skriver:

  Hej Pernilla!
  Du lyser verkligen upp vardagen för mig med både, blogg, Instagram och Walgrens Värld.
  Allt detta behövs i dessa tider
  Vi är många som älskar din humor, skratt och alla dina olika liv.
  Låt inte ondskan ta över.
  Kram Iréne

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Bästa Pernilla
  Förstår att du blir mer än trött på alla dessa Coronapoliser!
  Att man bara inte kan sluta följa det man inte gillar utan måste leka polis och trycka ner personer förstår jag inte.
  Var och en få leva sitt liv och ta ansvar.
  Jag älskar din blogg och allt du delar med dig av 💖
  Vill ju såklart att du ska fortsätta blogga men har också full förståelse för om du verkligen inte orkar eller vill.
  I detta nu kolla jag Wahlgrens värld repris, är så tacksam för att det finns nåt kul att kolla på när tillvaron är grå och tung 🙏🏽♥️

  Jag hoppas innerligt att nättrollen försvinner och du få lusten att fortsätta blogga.

  Stor kram till dig och fortsätt leva precis som du gör. Ingen annan ska få ändra på det.

  Kram Sandra 💖

 • Spindelulla skriver:

  Jag har också en Coronapolis efter mig på Instagram, man blir spyfärdig!

 • Gabriella skriver:

  Fortsätt blogga och blockera N.
  Då blir allt frid och fröjd igen!
  Ner med N, och KÖR PÅ Pernilla <3
  N vill bara ha uppmärksamhet då hon förmodligen inte får tillräckligt i sin vardag. Ger inte henne det utan får bara bort henne från bloggen. Och om hon försöker från annan ip adress, blockera det också.

 • Anna skriver:

  Hej Pernilla,
  Älskar dig blogg och att följa era tv-program.
  Låt inte missunnsamma personer
  med total brist på empati påverka dig negativt, ge dem ingen uppmärksamhet.
  Och dessutom är det ju som EN person som är detta TROLL och skriver i
  olika namn… Blocka trollet/trollen och fortsätt som vanligt.
  Du är en så otroligt folkkär och beundransvärd kvinna som så många älskar.
  Så ge inte trollen mer näring. De är bara destruktiva, miserabla personer
  utan ett liv.
  Så. Snälla Pernilla, bry dig inte ETT dugg om dessa negativa kommentarer som
  skrivs! Du är en helt fantastisk människa, såg avsnittet när du, Hanna Hedlund och
  Lisa Stadell åkte till äldreboende och uppträdde för dem på avstånd pga Corona,
  för att de skulle få lite glädje.
  Du GER sån glädje och det gör även de andra i din familj.
  Så sluta absolut inte nu när vi som älskar dig – behöver dig som mest i dessa tider!

 • Liselotte skriver:

  Det som gör lite undrande är varför inte influensers med en unik möjlighet att påverka inte utnyttjar den. I livet får de flesta ingen möjlighet att påverka världen till det bättre på ett så påtagligt sätt. Varför inte till fullo visa att man ställer sig bakom FHMs råd utan egna tolkningar? SSUs ordförandes förslag att regeringen ska kalla till sig influencers tycker jag är utmärkt. Så ta chansen Pernilla och Co och bli en hjälte – för vårdpersonalen, riskkgrupper och all vi andra.

 • Kicki skriver:

  Bra, Hanna. Håller med till 100%.

 • Lova skriver:

  Det är ju lite komprometterande att varje klick renderar reklamintäkter visst är det så? Alla som kommenterar måste ju in på sidan…

 • Susanne skriver:

  Jag hoppas verkligen att du vill/orkar fortsätta blogga!!
  Att läsa bloggen till förmiddagsfikat är dagens höjdpunkt, har läst din blogg sen du började på Mama och det är ju ett tag sedan :-)
  Har aldrig förstått människor som går in och följer/ läser bloggar med personer man inte gillar eller uppskattar.. helt galet.

  Allt gott till dig!!

 • Tilda skriver:

  N, ditt jävla mähä. DU kan vara glad att Pernilla inte hänger ut DIG

 • Margaretha Nyqvist skriver:

  Snälla Peernilla! då får trollen som dom vill det måste finnas bra många flera svansar att skriva för och förresten slutar du så hoppar dom på någon annan alltså räddar du någon om du stannar kvar. Vi är många svansar som gillar din blogg KRAM!

 • Tilda skriver:

  När dina inlägg inte ens accepteras av Pernilla så kommer jag inte behöva påminna dig N om att DU HAR EN PINNE UPPKÖRD I RÖVEN.

  Problemet löst.

 • Tilda skriver:

  Jag kommer inte behöva skriva om att DU har en pinne uppkörd i röven. När Pernilla Granskar sina inlägg och tar bort dina så de inte ens Syns.

  Problemet löst!

 • G skriver:

  Sätt på Granskning. Så granskar du och tar bort inlägg innan du bestämmer för publicering. Så kan du ta bort exempelvis N och andra troll. Det r det lättaste sättet att fortsätta ha kommentarer och samtidigt sålla bort trollen.

  För N kommer inte sluta. Personen bakom tycker det är dennes livsuppgift att reta dig.

 • Tilda skriver:

  Ingela, gräv en grop. Och lägg dig i den

 • Tilda skriver:

  N, det är ju DU som reagerar starkt på ALLT pernilla skriver😂 Hon kan skriva att hon gillar blommor, och du skriver.. Blommor???? Är de ekologiska?? Är det blommor för allergiker?? 😂😂😂😂

 • Tilda skriver:

  Så att Pernilla reagerar på att bli kallad idiot 10 gånger och sedan reagerar, är ”otrevligt”! Tror Pernilla vill bli av med bloggläsare just som du

 • Veronica skriver:

  En sak till N: Ditt primära mål att få Pernilla att sluta blogga för att slippa se denna enormt framgångsrika människas positiva framtoning på nätet varje dag och det är enbart pga att du är så svenskt avundsjuk att det är patetiskt. Och allt detta lindar du in och gömmer bakom coronatjafs där du beskyller Pernilla fast du inte har nåt som helst bevis. Det är så sorgligt att du inte förstår att Pernilla inte visar upp hela sitt liv i bloggen/Instagram/Wahlgrens Värld utan utelämnar en massa som vi inte ser alls. Eller så vill du inte förstå för du vill vara på Pernilla och gnälla och klaga på henne. Vilket också är patetiskt och löjeväckande

 • Veronica skriver:

  N:
  1. Om folk mår dåligt av ett kommentarsfält beror det på hånfulla och sjuka kommentarer och inget annat

  2. Hon ska inte behöva stänga sitt kommentarsfält för att s.k vuxna människor inte kan sluta mobba och håna så nr 3 tänker jag inte ens ta upp.
  Man måste som bloggare kunna ha ett öppet kommentarsfält även under en pandemi utan att behöva få överdrivet sjuka och hånfulla kommentarer
  som folk mår dåligt av, allt annat är sjukt på riktigt. Varför?? Därför att JAG och många andra med mig vill kunna skriva en uppmuntrande beundrande kommentarer till Pernilla utan att behöva få läsa kommentarer som exempelvis dina. Pernilla har aldrig vad jag har sett krävt några beundrande kommentarer, det är vi som gillar henne som vill skriva beundrande kommentarer.

  4. Newsflash: DU har inte bestämmanderätt om vad som är offerinlägg och inte. Du har skrivit alldeles för många sjuka kommentarer för att ha den
  rätten överhuvudtaget

 • Maj skriver:

  Förlåt
  Conny skulle de vara vet inte vad jag fick Johan ifrån !!🤣🤣🤣🤣

 • Maj skriver:

  Johan
  Har ingen aning om du påstår mig gå på utan fakta
  Jag kan läsa OCH jag har aldrig påstått att mor som dotter inte följer
  Men uppenbarligen tycker andra ( då troll )
  Att dem inte gör !!
  Punkt slut ………..

 • Conny Stavros skriver:

  Bäst att skaffa fakta innan man uttalar sig.
  — Viktigt med korrekt fakta Maj…

 • Ellinor skriver:

  Går det inte att blocka dessa troll och deras ip-adresser på nåt sätt??

 • Margareta skriver:

  Sluta inte!!! du har den bästa bloggen, du skriver bra o lättsamt o trevligt … jag ser framemot dina inlägg varje dag …

 • Maj skriver:

  Jag har aldrig påstått att dem INTE är pålästa
  Med denna artikel även på nyheter
  Så denna reaktion kanske är som vissa läsare här regerar på
  Visst deras bilder Info ser kanske värre ut än vad. De är med just folk osv
  Men folk som reagerar yttrar sig verkar ju vara troll enligt vissa !!!

 • Anna skriver:

  Ja, ALLA ska ta sitt ansvar det gäller även Pernilla och Bianca.

 • Eva skriver:

  Hoppas hoppas att du fortsätter blogga, älskar att läsa din blogg. Kram till dig!!

 • Conny Stavros skriver:

  Bianca och Pernilla är pålästa Maj!

  Alla ska ta sitt ansvar i krisen ” ALLA ” …

 • Marie Sundenhag skriver:

  I dessa bistra tider behövs lite glädje och positivitet vilket din blogg förmedlar.
  Lite glädje, trams ,tokigheter och allvar är en perfekt mix i din blogg och tv produktion enligt mitt tycke.
  Man väljer själv vilka bloggar man följer och störs man av innehållet så sluta följ så enkelt är det !

 • Maj skriver:

  Detta står på Aftonbladet
  Något måste även våra politiker reagera på eller är de troll oxå ??

  SSU-toppens ilska mot influencers: ”Har blivit jäkligt provocerad”
  Philip Botströms uppmaning till Stefan Löfven: ”Bjud in till influencer-möte”

  SSU-toppen Philip Botström är trött på influencers som inte tar sitt ansvar under coronapandemin.
  Nu uppmanar han Stefan Löfven att bjuda in influencers som Bianca Ingrosso och Hanna Friberg till möte, för att få dem att förstå allvaret och hur de kan hjälpa till.
  – Jag har blivit jäkligt provocerad, säger han.

 • Mia skriver:

  Hej Pernilla, jag hoppas verkligen att du fortsätter att blogga! Din blogg är ärlig och rak och du bjuder in oss i din vardag på ett varmt och underhållande sätt. För min del ger det så mycket glädje att gå in och läsa dina inlägg, en ljusglimt i tillvaron som behövs extra mycket i dessa tider. Så hoppas du orkar fortsätta trots alla negativa kommentarer.

 • N skriver:

  1. Om folk ”mår dåligt” av kommentarsfält borde de börja fundera på hur privilegiade de är i sina liv. Patetiskt.
  2. Om P inte ville att de skulle må dåligt (vilka mår dåligt typ 2 kommentarer) så är det bara att stänga fältet.
  3. Då får hon ingen feed back och det är vad hela skiten går ut på vilket hon själv skrivit och ALLA vet.
  4. Jo det här är medie-Sveriges just nu största offerinlägg ever.

 • Jessica skriver:

  Att en enda människa ( för det verkar ju vara en och samma fast med olika namn ) ska kunna få förstöra en hel blogg som funnits så länge och älskas av så många!
  Kan man inte blockera ipnumret?
  Jag har läst bloggen varje dag sen dag ett. Jag har inte varit så flitig med att kommentera men dom få gånger som jag har skrivit något så har det varit något snällt!
  Jag skulle sakna bloggen enormt mycket!
  Kram Jessica❤

 • Britt skriver:

  Bra rutet Pernilla. Att folk orkar vara så negativa i dessa tider. Varför läsa bloggen om det ska bara retas på den. Lägg inte ner bloggen, då har dom ju vunnit. Kramar till dej.

 • Marianne Danielsson skriver:

  Hej! Som svar på frågan så tänker jag kanske inte lägga ner helt, men ta en liten paus året ut. Se hur den här pandemin ser ut nästa år och då kanske börja igen. Nu är de mycket elakheter och jag tror folk känner sig oroliga för hur allt kommer att bli. Och de som är riktigt elaka får ju alltid svar tillbaka och då kommer diskussionerna igång. De bästa är ju att ignorera, men de går ju igång på när folk svarar. Nä ta dig lite vila och kolla läget efter nyår. Önskar en trevlig jul o nyår och hoppas på ett något bättre 2021🙏💗

 • Conny Stavros skriver:

  Hello!
  Till dig…

  https://youtu.be/3iB1pZiEjWI

 • Veronica skriver:

  Med risk för att mata ett troll så är din kommentar extremt larvig. Läste du ens blogginlägget?? Pernilla skriver att det har gått så långt att vissa börjar må dåligt av tonen i kommentarsfältet och av att man hånas för att man gillar Pernilla och kommer till hennes försvar och kallas svans och att det är därför hon funderar på att sluta blogga. Så detta blogginlägg är ingen som helst offerkofta. Ett råd till Dig: Läs blogginlägg noga innan Du kommenterar

 • anna nmelberg skriver:

  Snälla sluta inte blogga, din blogg piggar upp tillvaron. men förstår att det inte är roligt med elaka troll

 • Marie skriver:

  Skaplig offerall 😂 tror inte för en sekund att du lägger ner .. men dessa försvarstal drar ju ett löjets skimmer över dina kanaler .. Omg !

 • maria skriver:

  Nej lägg inte ner. Älskar att läsa din blogg! Som du skriver om de inte gillar vad du skriver läs inte då, så enkelt är det. Förstår inte hur man kan vara så elak.

 • ellinor blomquist skriver:

  Bästa Pernilla!
  Stäng ej ner din blogg!!!!

  Det är så härligt underbart i dessa tider att läsa din glada uppfriskande blogg.
  Du är ett energiknippe som vi behöver speciellt i dessa dagar.
  De som ej gillar din blogg-enkelt de kan sluta läsa den.
  Men: Alla vi andra som gillar/uppskattar bloggen låt oss få fortsätta läsa och njuta av all din energi.

 • Isa skriver:

  Jag har läst din blogg till och från i flera år men den senaste tiden har mest bestått av inlägg med middagar och andra typer av sammankomster som just nu är otänkbart för många av oss som följer Folkhälsomyndighetens restriktioner. Resten av inläggen är, stundtals riktigt otrevliga svarstal från dig som tyvärr eldar på mångas irritation ännu mer och för egen del känner jag att jag hellre lägger tid på att tanka positiv energi så jag tackar för mig.

 • Annika skriver:

  Tycker faktiskt i all välmening att det är dags för dig att lägga ner bloggen. Alla dessa försvarstal börjar bli löjliga så lägg ner nu! Du har väl annat att lägga tid på. Lycka till!

 • Anne skriver:

  Hej, har läst din blogg i massor av år å förstår inte att folk orkar klaga å skriva elaka saker. Gillar man inte det man läser, skit i å läsa, avfölj! Hoppas du fortsätter med din blogg Pernilla!

 • Ingela skriver:

  Jag undrar jag vem som är ’mähät’ av oss två….Du är väl en av ’svansen’’…::::?

 • Sanna skriver:

  Hej Pernilla ❤️ Jag har läst din blogg sedan starten på Mama och du har alltid haft en rolig och tänkvärd blogg med mycket härliga bilder vilket har gjort bloggen så kul att läsa 😊 Men jag förstår verkligen om du inte orkar fortsätta på grund av alla tråkiga och elaka kommentarer. Gör som du känner blir bäst för dig ❤️ Vi som gillar dig hänger med på Insta och i alla andra sammanhang där vi har nöjet att få följa dig 😊 TACK för att du är du ❤️❤️❤️

 • Sussi skriver:

  Strunta i trollen vi är så många fler som tycker det är kul att följa dig både här och på TV

 • Tilda skriver:

  Eva, du gör bort dig. För det första, detta är Pernillas blogg, gillar du inte det som skrivs. Sluta läsa.

  För det andra, du känner ej Pernilla. Det du läser och ser är kanske 1% av Pernillas liv.’

  Du skriver självklarheter ungefär som att du vet exakt hur Pernilla lever sitt liv. Och hur DU tycker hon ska leva.

  Det är exakt sådana kommentarer som din som jag hoppas Pernilla sållar bort

 • Eva skriver:

  Jag följer inte dig men du måste försöka förstå vad du gör för fel. De flesta vettiga människor följer restriktionerna för att vi alla någon gång skall komma ur denna pandemin. Klart att det då blir provocerande när somliga är så själviska att de bara tänker på sig själva och ”jag” vill minnsan ha roligt. Tänk lite på vårdpersonalen om inte annat. Jag vet inte riktigt om du lyssnar på nyheter och förstår vad de i så fall säger. Som regeringen säger. Kom inte med några undanflykter. Ha inga middagar. Handla bara mat och medicin när det är nödvändigt och umgås enbart med de du bor med.

 • G skriver:

  Du bryr dig uppenbarligen tillräckligt för att halv tre på natten skriva till henne. Dumbass

 • s skriver:

  Efter det inlägget Pernilla, så hoppas jag du slutar blogga. Tror du att jag bryr mig? Herregud du Har hybris!

 • Tilda skriver:

  Hanna, att ta bort inlägg där folk kallar Pernilla för idiot. Eller hoppar på hennes familj, vilket händer dagligen.. är inte bara Ok det är skitbra.

  Men såklart är man ett troll eller bara allmänt grälsjuk då är ju såklart gransknings-alternativet jobbigt.

 • Maggan skriver:

  n, när man läser dina kommentarer så inser man att du är helt insnöad på Pernilla.

  Her du verkligen ett så oerhört tråkigt liv?

 • Tilda skriver:

  Ok N. Tråkigt att du måste använda en massa namn. Tönt

 • Tilda skriver:

  Ingela. Ditt mähä

 • Carina skriver:

  N – Först tänkte jag börja argumentera emot dig, men jag känner ärligt talat bara en stor sorg när jag läser dina inlägg, och det får även mig att fundera kring vad det är du har varit med om som gör dig så fientlig mot i stort sett alla som svarar dig härinne. Jag vet inte vad du har för problem, men det leder ingenstans att du är aggressiv och otrevlig mot andra människor. Antagligen är du en, på något sätt, olycklig människa som ofta stöter på problem i kontakten med andra människor med tanke på den ovänliga och aggressiva energi du utstrålar. Ta en paus från sociala medier och bloggar ett tag och fokusera på att ta hand om dig själv istället så ska du se att allting känns lite lättare, för som du uttrycker dig kan du inte må bra. Det man sänder ut får man tillbaka, och om du är så mån om att alla ska följa FHM direktiv så skulle jag rekommendera att du informerar andra med en respektfull och sansad ton istället för att attackera. Det här är Pernillas blogg där hon osjälviskt delar med sig av sin vardag, och jag tycker att det är ett jäkla sätt att klampa in här och ta sig rätten att försöka förstöra för Pernilla och för oss andra som faktiskt värdesätter Pernillas tid. För det är det det handlar om. Hur roligt är det för Pernilla tror du att lägga ner tid och engagemang på att uppdatera oss följare och få en massa skit tillbaka? Det är inte speciellt schysst och jag förstår att man då ledsnar och ryter ifrån. Allt gott! /

 • Maja Lind skriver:

  Dags för mig att ta ton. Konkret och tydligt skrivet av dig. Vi vill ha kvar din härliga blogg. Tacksam att du är en av de få som fortsatt blogga. Hoppas att du orkar och vill fortsätta men det är ditt val. Annars följer vi dig på dina andra kanaler såklart ♡

 • ida skriver:

  Jag är med i flera facebookgrupper om djur och matlagning och ja allt möjligt.
  Vissa har jag varit med i under flera år.
  Där är det samma sak. I VARENDA GRUPP är det bara påhopp, gnäll, klagomål. Det har bara varit något enstaka under alla år innan. Nu är det varenda jävla dag man måste säga till folk!

  Jag tror att folk som inte är vana att vara hemma så mycket inte klarar av det. Jag har jobbat hemma i tio år så jag är van.

  Jag vet inte vad folk håller på med och varför de inte klarar av hemmajobb och jag undrar vad som försiggår i deras huvuden. Jag undrar om de är lika idiotiska på jobbet mot sina arbetskamrater i vanliga fall eller känner de sig ensamma och frustrerade hemma och måste ta ut det över alla som kommer i deras väg?

  Vi kan bara vänta på att pandemin ska gå över och allt ska återgå till det normala. Vilket tyvärr lär dröja ett bra tag till.

 • Conny Stavros skriver:

  Hello!
  😉 Kort och gott.
  Jag gillar din dagbok Pernilla…

 • Veronica skriver:

  Dunderkommentar som jag vill skriva under på till 100% <3

 • Lotta Lux skriver:

  Snälla! Sluta inte att blogga! Vi är en stor stor övervägande majoritet som älskar din blogg! Låt inte några få förstora för oss! Och framför allt för dig! Du tycker ju om att blogga. Kan du inte bara stänga av möjligheten att kommentera? I alla fall ett tag så de som inte verkar vara helt friska förhoppningsvis hittar nåt sätt att må bättre.

  Eller så kan du låta någon moderera kommentarerna. Varför inte blocka de negativa kommentarerna, skrivna av de som bara är ute för att klaga. Ja, säga att de klagar är en underdrift. Jag vet inte vad de håller på med. Att de inte är friska är ju helt uppenbart. Det är nästan synd om dem!

 • Veronica skriver:

  Nu har det larviga trollet avslöjat sig själv. Trollets enda mission har från början varit att få Pernilla att sluta blogga. Jag hoppas verkligen att du Pernilla inte spelar trollet rakt i händerna och lägger ner bloggen för som jag skrev förut: Du och din familj och din och din familjs positivitet och tokighet behövs i detta elände som just nu sveper över världen. Det är dels du och de dina som gör att dagarna blir lite ljusare och lättare att orka igenom <3 (vet att jag tjatar <3 )

 • Annette skriver:

  N läs om o rätt

 • N skriver:

  Jag frågade hur du visste att Bianca var smart och du svarade:

  Är det avundsjukans fula tryne vi ser här?
  Det är hennes personlighet o hennes sätt att gå genom rutan vi gillar.
  Ett råd – lägg av det är bara du som gör bort dIg

  Så… vem började?

 • Annette skriver:

  Varför stör du dig på vad jag tycker? Du får så gärna tycka vad du vill men du utrycker dig taskig o sårande. Det förstår jag inte varför man ska behöva. Du kanske borde skaffa dig ett liv istället för att reta o irritera dig på folk du inte känner.

 • Annika skriver:

  Positivt Covid-test kommer med stor sannolikhet visas i upp till ett år efter genomgången sjukdom.
  Testets regens är känsligt för viruset oavsett om det är levande eller dött.
  I cellerna finns Covid-viruset kvar under lång tid men är alltså dött virus och inte smittsamt.
  Så alla dessa återinsjuknande är inte sanna

  Jobbar på IVA så jag känner till ämnet någorlunda iaf
  Kram på er alla

 • N skriver:

  Because everyone loves a freakshow och just nu är den galnare än nånsin med en bebis som plutar med prinsessläpparna och stampar med sin fot för att hon inte får bete sig som hon vill i en livsfarlig pandemi och därför minsann med versaler säger att det är ”vårt val”
  Om hon ska sluta blogga. Please do. Tror inte för ett ögonblick dock att hon vill slippa den här glansen med allt älsk men fine. Barnsligt så det förslår är det , lite underhållande och sjukt irriterande att man tror man kan bete sig som ett barn inför 600000 följare med uthängningar t.o.m. då tjejen avslutat kontot och med att ha ”Sitt sätt” att förhålla sig till pandemin. Men det som är värst är att sånna som du älskar det.

 • Annette skriver:

  Varför följer du Pernillas blogg egentligen, skulle verkligen vara intressant att få ett svar på.
  Du verkar ju varken bli glad eller må bra av den.

 • Annette skriver:

  Varför följer du Pernillas blogg egentligen, skulle verkligen vara intressant att få ett svar på.
  Du verkar ju inte bli glad o må bra.

 • N skriver:

  Så först är hon smart. Sen går hon genom rutan. Stolpskott.

 • Ingela skriver:

  Stäng bloggen. Sätt dig o läs FHM:s rekommendationer istället. ORDENTLIGT.
  Så du kan börja följa dem du med 🤨

 • erika skriver:

  Jag säger som Benjamin sjunger : Tror du att jag bryr mig??! Och det tror jag faktiskt inte att du gör, alltså bryr dig. Du skriver ju själv det!
  ”Jag vet exakt hur JAG ska leva för att följa de rekommendationer vi har fått på bästa sätt – MEN på MITT sätt. Hur fan kan man uttrycka det så???
  Så får var och en göra detsamma på SITT sätt. Hur står det till Pernilla Wahlgren? Du använder t o m versaler på Mitt och Ditt huvvaligen, det säger
  allt om dig. Egoistiskt Usch!!!!!!!
  För att hänvisa till en mogen och ansvarsfull människa, Sarah Dawn Finer, kan du läsa hennes inlägg på Insta i dag. Jag är ganska säker på
  att du har tagit del av hennes inlägg och vad tycker du om det?
  Det är på riktigt skrämmande hur du uttrycker och beter dig , som förebild för så många!
  Usch!!!

 • Ingela skriver:

  Verkligen…..!

 • Annette skriver:

  Är det avundsjukans fula tryne vi ser här?
  Det är hennes personlighet o hennes sätt att gå genom rutan vi gillar.
  Ett råd – lägg av det är bara du som gör bort dig.

 • N skriver:

  Vilka affärer har Bianca gjort? Vilka affärsplaner? Vilka strategier? Vad har hon gjort som inte Mikael och Jasper ligger bakom? Länk tack.

 • Marianne skriver:

  Kunde inte sagt det bättre själv.

 • Cilla skriver:

  DU verkar vara olycklig….O ha liiiiiiite konstig inställning…..

 • Veronica skriver:

  Så sant som det är sagt :)

 • Annette skriver:

  Ni behövs verkligen som en ljusglimt i allt elände.
  Håller man på som trollet – ja då är man väl inte större än så.
  Helt enkelt skit i det. Vi är många fler som gillar er skarp.
  Och när jag ändå skriver. Det här om att Bianca inte skulle vara smart. Hur tänkte dom där. Hon är kanske inte så beläst(det kan hon ändra om hon vill, men varför kan man undra) däremot smart, smart som tusan. Hon kan skratta åt sådana kommentar hela vägen till banken.
  HEJA ER

 • Anne skriver:

  Nej fy f..n vad elak människa du är.😡😡😡

 • Tilda skriver:

  Heter du Ann-Sofi nu N?

 • Tilda skriver:

  Och återigen Susanne.., detta är PERNILLAS BLOGH.. gillar du inte det som skrivs så är det bara att sluta läsa

 • Tilda skriver:

  Och återigen skriver folk om andras liv.., folk ni inte ens känner

 • Susanne skriver:

  Håller med Hanna i nästan hela inlägget. Lite onödigt att dra in Mamma Wahlgren. Du Pernilla nu gäller inte Du och jag utan VI. Vi måste gemensamt skydda de äldre samt alla andra riskgrupper. Många lyssnar på dig, spec unga och det är de unga som sprider Coronan mest i samhället då de ofta inte har symtom. Vi alla vet att en riktig coronatest är inte bara topsa näsan. Svaret får man inte direkt tar ca 1 dygn . Hoppas du ställer upp för oss andra så ställer vi upp för dig. Vi ska vara rädda om samt ta hand om varandra. MVH

 • Sara skriver:

  Vad har Bianca med Pernillas blogg att göra? Jag gillar Bianca!! Hon är tuff och vågar satsa

 • Sara skriver:

  Vadå inte hållbart? Det är ju så livet ör för oss nu.man gör det man är tvubgen att göra, resten får man skippa. För oss innebär det att skjutsa friska barn till förskolan, åka till jobbet (jag arbetar hemma vissa dagar), vi åker och handlar (en av oss föräldrar och ev ett barn åt gången). Så kuuuuul är livet just nu. MEN om alla följde de restriktioner som finns så finns det förmodligen ett stopp på detta eller alla fall en påtaglig mildring så att folks liv kan återgå lite mer till normaltillstånd.
  Sedan förstår jag att det är större uppoffringar att gra om man bor i Storstäderna eftersom många lever ett annat socialt liv där än i mindre städer. Men faktum kvaratår-vi behöver alla göra uppoffringar.

 • Linda skriver:

  Nej, missförstå inte min text nu och skriv elaka saker. Att bara vara hemma tyckte hon inte var hållbart. Och det känns ju inte hållbart. Men vi måste ju ändå tyvärr. Och jag tror såna uttalanden gör att människor blir provocerade just för att ingen vill leva på det här sättet.

 • Carina skriver:

  Du är ju sjuk.

 • Magdalena skriver:

  Hej! Håller med er också! Fortsätt blogga! Håller inte med Pernilla m fl om allt, men gillar er avslappnade härliga stil. Skulle sakna Dig annars!

 • Mia skriver:

  Hoppas att du fortsätter att blogga. Vi är många som är glada över att du delar med av ditt liv. ❤️

 • N skriver:

  Jag tror du kan säga Robin till DavidTilda och jag tror jag vet varför han är fixerad vid baken om jag gissar rätt enligt ett annat socialt medie.

 • Tilda skriver:

  Roligt att just N skriver om att må dåligt. DU mår dåligt N. Och projicera det på Pernilla

 • Helena Eriksson skriver:

  Ville bara passa på att tacka borde gjort det för längesen egentligen, samma höst som wahlgrens värld började sändas blev jag sjuk o allt kändes nattsvart .Satt o kollade på TV o såg erat program av en slump o fastnade direkt var tvungen att kolla alla tidigare avsnitt också. Hela den jobbiga skithösten fick du o din familj mig att glömma en liten stund o må bra , efter det började jag läsa din blogg också. Tycker verkligen att du bjuder på dig själv i alla lägen o Bianca är skitrolig. Så tusen tack för ljuset i mörkret o hoppas du fortsätter blogga.
  kram Helena

 • Paula skriver:

  Väldigt saklig och välformulerat inlägg.

 • N skriver:

  Sa hon att det skulle va omöjligt att va hemma
  Med sin son? Hon måste må sjukt dåligt.

 • Linda skriver:

  Självklart ska man inte skriva elaka saker. Lika lite som man ska säga elaka saker. Att folk blir upprörda nu i coronatider tror jag beror mycket på alla uppoffringar man själv gör och ser att andra inte gör och att man då blir bitter. Tex när du i podden sa att det skulle vara omöjligt att bara vara hemma och umgås med Teo som du bor med. Precis så är det för många nu. Alla uppmanas vi att bara umgås med de man bor med. För vissa är det många medan andra familjer är mindre. Det är inte omöjligt utan precis vad som krävs av oss alla just nu. Vi får kämpa tillsammans. Peppa istället för att skriva elaka saker, samtidigt som ALLA måste följa restriktionerna och inte göra egna tolkningar. Hoppas alla kan tänka sig för, både gällande våra val i vardagen och valet vad man skriver i en kommentar. Kram!

 • Carro skriver:

  Hej Pernilla!

  Jag har aldrig kommentera men känner att det är dags nu för nu vill jag sända dig energi och kärlek. Jag håller med dig om kommentarerna. Det är ju helt galet!!
  Jag tycker om din blogg och den brukar ge mig en feelgood känsla för det mesta men på slutet så är det inte kul. Jag kommer sluta läsa i kommentarsfältet för det kan jag styra över men jag fortsätter gärna att läsa dina inlägg!
  Jag önskar dig allt gott!
  Ha en fin kväll!

 • Emma skriver:

  Det jag tror att folk retar sig på är att du tar för givet att din familj nu inte kan smitta era föräldrar. Fler och fler blir smittade en andra gång. En kvinna jag läste om fick lindriga symptom första gången och andra gången gick det inte lika bra. Vill inte köra med någon skrämselpropaganda men uppenbarligen förstår inte folk. Hur vet du att du inte bär på någon smitta i jul som sedan smittar vidare oavsett om din familj har antikroppar. Dessutom är ni en stor familj och det rekommenderas att vi inte ses mer än 8 personer. Kommer också från en stor familj varav hälften av oss har antikroppar. Vi VÄLJER att fira jul var för sig.

 • Veronica skriver:

  Tycker samma sak jag med <3 :)

 • Hanna skriver:

  Fina Pernilla! Jag tror aldrig jag kommenterat innan men ville bara skicka lite pepp till dig. Förstår inte behovet av att spy galla över andra människor – bara att inte läsa bloggen i så fall. Jag tror det finns så många som precis som jag tycker du är superhärlig men som aldrig tar sig för att kommentera allt bra vi tänker. Känns som att alla nättroll har så fruktansvärt mycket fritid över om de kan lägga så mycket tid på att sänka andra. Själv har man ju ett jobb att sköta, familj att höra av sig till och en pandemi att oroa sig för 😉 Fortsätt ta plats med blogg, podd, tv och allt annat du gör – du sprider så mycket glädje :)

 • Ann-Sofi skriver:

  Ursäkta Tilda. Har du nån fixering på baken? Nån mani?

 • Anne skriver:

  Exakt!!!

 • Lilian skriver:

  Kan du inte bara stänga kommentarsfältet ? I alla fall ett tag .Vi som vill läsa din blogg läser ju huvudsakligen inte för andras kommentarer. Trollen kanske tröttnar då.

 • Helena skriver:

  Men oj vad galet det var här inne! Jag har just smittats av Covid för andra gången, positivt svar idag. Hade Antikroppar i somras, sambon också positiv, barnen icke…Det betyder kanske att alla ska vara extra försiktiga, umgås med dem man bor hos, jobba hemma om det går, inte gå ut och shoppa eller gå på restauranger, som Folkhälsomyndighet och regering uppmanar oss och sluta ha hemmafester, just nu. Jag åker inte hem och kramar min 90-åriga mormor i dessa tider, oavsett antikroppar eller inte! Vafan ska man skriva skit på Pernillas blogg för hon är väl vuxen att ta sitt ansvar, gå till er själva och var rädda om varandra <3

 • H skriver:

  Jaha, och? Du projicerar din egen osäkerhet på en blogg.

 • Yvonne skriver:

  Ulrika du skrev exakt det jag också tycker🙂

 • Nina skriver:

  Jag hoppas att du orkar fortsätta!💜
  Älskar att läsa din blogg och att du så generöst bjuder på dig själv!
  Heja dig! Kram!

 • Ellis skriver:

  Ha, Ha, Ha, bäst idag!

 • erika skriver:

  Håller med er Annika, Anna och Sofia – så bra skrivet, så vuxet och ansvarsfullt.
  Tilda, du har verkligen omfattande personliga problem, tycker synd om dig.

 • Carina Jacobs skriver:

  Snälla försök att bortse från idioter som tydligen har tvångstankar att de MÅSTE läsa din blogg!
  Det är för sorgligt, har de inget liv?!
  Älskar din blogg, OCH för att inte tala om Wahlgrens Värld!!
  Eran humor är ljuvlig! Passar på att nämna Bianca, Såå vacker både till utseende och inre egenskaper❤️
  Podden med dig och Wistam gör mina powerwalks lätt som en dans, tror att jag fått med allt nu!😂
  Kram nina

 • Marie skriver:

  Hur kan man skriva ngt sååå vidrigt!!!! Du måste vara helt skruvad, du behöver hjälp. Det är förmodligen ett sånt här svar du vill ha, som jag ger dig. Du vill få igång något. Hoppas o tror Bianca är stark nog att inte bry sig. Det är dig det är synd om, inte Bianca. Hon verkar vara en fin tjej, tycker jag. Gör ngt annat än läsa bloggar om du mår dåligt av det.

 • Tilda skriver:

  N, dra ut pinnen du har uppkörd i röven.

  Eller prova laxermedel,

  Gör något åt din förstoppning.

  Du verkar vara väldigt olycklig.

 • Tilda skriver:

  Du är narcissisten här.

 • Tilda skriver:

  Är du korkad?

 • Sia Pa skriver:

  Bianca är en BORTSKÄMD snorunge som leker att hon har aneroxia!

 • Veronica skriver:

  Extremt tänkvärd och sann kommentar <3

 • Ulrika skriver:

  Bästa bloggen 💞🌸👍 läser alltid och skrattar med er i Wahlgrens fantastiska värld – brukar aldrig kommentera men nu måste jag ju säga att livet blir tristare utan din blogg som sällskap 💞 och till trollen – hitta ngt annat att göra om kvällarna🤗

 • Marianne skriver:

  Jag har följt din blogg sedan du började blogga. Tycker det skulle vara jättetrist om du slutade. Stäng av kommentarsfältet tänker jag.

 • Amanda skriver:

  Snälla sluta inte blogga! Älskar din blogg, går in här varje dag . <3
  /25-årig tjej från Finland

 • Carina Karlsson Sager skriver:

  Jag förstår inte problemet?! Pernilla bjuder in oss att följa hennes liv både på blogg, podd och Instagram. Det är vi som bestämmer vilka vi vill följa och jag tycker det är upp till oss att hålla god ton. Man behöver inte alltid hålla med men vuxna människor kan väl hålla tyst om de inte kan säga nå’t snällt?! Vi måste försöka pusha och vara snälla mot varandra i dessa Coronatider.💕

 • Maria skriver:

  Lägg inte ner bloggen, du är bara bäst 🥰
  Försök att inte bry dig om trollen, de kommer aldrig att sluta och slösa inte din energi på dem. Inte värt det.

 • Sara skriver:

  Mm otroligt barnsligt gjort! Mobbning skulle man kanske också kunna säga
  ..

 • Sara skriver:

  Men oj Tilda vad ska du då sysselsätta dig med hela dagarna??? Du som kommenterar otrevligt på varenda kommentar som framför någon form av kritik

 • Tante skriver:

  För min del spelar det ingen roll om du bloggar eller ej.
  Vill bara gå in och säga att om det varit mig du hade hängt ut ( för att skriva Usch ) då hade jag anmält dig.
  Ni tror ni kommer igenom med vad som helst men så är inte fallet.
  Att vara så lättkränkt att hänga ut nån som Troll för ett enda ord det är att gå över gränsen
  Be om en förklaring i ett meddelande istället !

 • Annelie skriver:

  Gör det som känns bäst för dig. Stäng av kommentarerna om du fortsätter blogga. I alla fall ett tag.
  Tycker även att en anmälan mot den/de person/er som trakasserat här är lämpligt. Kanske hårt, men vi vet inte vad de är kan tänkas hitta på i nästa steg. Då finns i alla fall en anmälan innan.
  Ha det fint!

 • T skriver:

  FORTSÄTT att blogga, på DITT sätt!!!!

 • Hanna skriver:

  Word!!!!

 • N skriver:

  Jag orkar inte. Man KAN SPRIDA VIRUS UTAN ATT VARA SJUK! Läser nån NÅNTING annat än instaposter av narscister? NÅN. GÅNG.

 • Lena skriver:

  Corona är en dödlig sjukdom. Vi måste Alla hjälpas åt! Det finns inga undantag. Jag skiter i antikroppar och Corona tester som är negativa. Jag tänker på att jag vill ha kvar min familj och dom vill ha kvar mig. Därför är JAG ALLTID FÖRSIKTIG!

 • Ulrika skriver:

  Neeeej!!! Du får inte lägga ner!!! Jag bor utomlands och min höjdpunkt är att läsa din blogg varje dag! Jag har läst allt sedan du började med din blogg… Snälla sluta inte!! Jag kommer att döö!!!! Love You!!!

 • Ann skriver:

  Idag har jag varit ute o shoppat för att hålla våra butiker vid liv. Jag är frisk så sprider inget virus. Men jag hoppas jag någonstans hjälper butikerna att leva

 • Ann skriver:

  Du sprider så mycket glädje. Fortsätt blogga för oss som vill följa ditt liv.
  Vill ”idioterna” inte följa dig så har dom möjligheten att ej gå in på bloggen.

 • N skriver:

  Nu är det VERSALER och att Pernilla minsann kör SITT race. Som vi känner igen. För att få sympatierna som nu väller in as counted for. Jisses så lättläst. ”Se mig – bekräfta mig”: Förlåt men den här offerberättelsen håller inte överhuvudtaget. Är det SYND om henne nu också för att hon inte följer FHMs direktiv utan hittar på små egna pluppar? Uttalandet är ju en sur barnunges: ”om ni inte gör som jag säger så slutar jag blogga”. Bara inläggets titel osar förakt och kränkthet… By all means. Please. Sluta. För på internet ska du inte vara om du beter dig så här. ”Kritik rinner av mig” sa du. Nu hotar du att STÄNGA bloggen för att du får kritik av några få i förhållande till de 600000 fans du skröt om på Insta nyss under den största farsoten i modern tid? Hur känslig är du? Skärp dig. Det här är det mest pinsamma jag läst av dig. Du är inget offer. Tvärtom. Stäng kommentarsfältet isf men anledningen till att du inte uppger det som alternativ är att du skulle missa fansens älskande feed back. Är det den som är viktig? Eller att göra 100000-tals fans glada oavsett kommentarer som du ändå har på Insta. Varför stänger du inte kommentarsfältet och fortsätter att glädja om det nu är det som är bloggens huvudsyfte? Eller?
  Och Ovänner? Det är väl INGEN av oss som kritiserar dig som ens ser dig i vän-sfären överhuvudtaget. Ovänner blir man med någon man varit vän med. Du är en mediaperson som beter sig illa i en pandemi. Det är allt och har inget med vänskap att göra. Vadan dessa stora ord?
  PS Läs gärna vad din kollega Sarah Dawn Finer skrev häromdagen och lär av henne. Det är en förebild. På många sätt.

 • N skriver:

  Var det DET HÄR som föranledde P att hänga ut kvinnan vilket hon gjorde även om hon visade sig med bild i flödet. Jävla patetiska bittra människa som inte tål ett enda uns av kritik. ”Usch” föranleder ett uthäng för 600000. Betänk det kära 100000 som läser här. Nästa gång kan det vara ni.

 • N skriver:

  HAHAHA! ;D

 • IngMari skriver:

  ”Lägga ner bloggen…”

  Hot eller löfte?

 • Lisa skriver:

  Ja, och då kommer ju inte din eviga kommentar om ”pinnar i röven” komma med så tänk dig för Tilda vad du önskar.

 • Jennie skriver:

  Fast om man stänger kommentarsfältet, blir inte bloggen väldigt död då? Bättre o ha nån moderator eller nåt så bloggen ändå lever …

 • jimmie skriver:

  Fortsätt blogga

 • Pia skriver:

  Men herregud skaffa ett liv. O ett jobb.

 • Lena skriver:

  Tyvärr, det finns inget mitt sätt.

 • Pia skriver:

  Du måste ju fortsätta blogga. Det förgyller ju tillvaron för många :)
  Dessa coronapoliser är ju på alla bloggar. Innan var det klimattroll som höll på.

 • Charlotte skriver:

  Älskar din blogg, bästa som finns! Du sprider glädje och ger inspiration 😍 så snälla sluta inte blogga 🙏🤗🥰😍♥️

 • Ann skriver:

  Jag hoppas du fortsätter blogga men som en skrev,om du vill stäng av kommentarsfältet. Själv läser jag kommentarer ( tycker dom är lite ”roliga”) men bryr mig inte om dom.

 • Linp skriver:

  Är folk galna? Hur kan man skriva så? Sluta läs bloggen om det stör er! Jag har lust att svara dom lika elakt 😡 men känner att jag inte vill lägga energi på dom. Pernilla, du är hur bra som helst! Hoppas att du inte slutar att blogga 😍

 • ELIN skriver:

  Neeej, sluta inte blogga! Du ar ju en del av min morgonrutin!

 • Hanna skriver:

  Du Pernilla följer inte rekommendertionerna och då får du tåla att bli tillsagd. Om du vill kalla oss för coronapoliser så får du göra det. Det säger faktiskt mycket mer om dig än alla dessa coronapoliser.
  Coronapoliser som faktisk hänvisar till rådande pandemi och våra restriktioner som ALLA ska följa, även du Pernilla.

  Igår på presskonferensen så sades det att dom hårdare restriktionerna nu beror på att folk inte följde dom tidigare. Gör inga egna tolkningar, vrid och vänd inte på det folkhälsomyndigheten och regeringen säger, för att få det till sin egen fördel.
  Lyssna, lev efter det som sagt, respektera. Punkt.
  När du Pernilla säger att du gör på ”ditt sätt” så gör du precis så som vi INTE ska göra. Alltså göra egna tolkningar. Då blir det hårdare restriktioner. Och hårdare kommer det att bli framöver om inte ALLA tar sitt ansvar och följer ALLA restriktioner utan vrida och vända på orden för att kunna gå på den där festen, middagen eller vad det nu må vara.. Vi ska inte umgås med andra förutom dom man bor med. Så nej, du ska inte umgås med dina ”pluppar”, för så länge ni inte är skrivna på samma adress, så bor du inte med dom. Och umgås du med dina ”pluppar” så följer du inte restriktionerna och respekterar inte dina medmänniskor, vården etc. Nu ska vi jobba hemifrån om det går, bara umgås med dom vi bor med och endast göra nödvändiga inköp i matvaruaffärer och apotek. Ingenting annat.
  Och ja, det här får du allt tåla att man säger ifrån!
  Vill du lägga ner dina blogg för att du inte klarar av att bli tillsagd så får du göra det.
  Men jag tror absolut inte att du kommer lägga ner. Pengarna pengar pengar.

  Jag har alltid jämfört dom här restriktionerna med barnuppfostran.
  Om man säger åt sitt barn och den inte lyder /gör som den blir tillsagd, så får det oftast följder.
  Om folkhälsomyndigheten och regeringen nu säger åt vuxna människor att inte resa, träffas, hålla anstånd etc men dom inte lyssnar, så får det också följder, alltså hårdare restriktioner. Helt rätt!
  Alltså, jag vuxna beter sig som barn många gånger! Och ja Pernilla! Du beter dig som ett omoget barn som tror att man kan göra som man vill, även vid en pandemi och vi har restriktioner att hålla oss till.
  Det är skrämmande!!

  Sen är det väldigt märkligt att din mamma säger att hon har respekt för viruset och att det ska tas på allvar, samtidigt som hon går på middag /fest när man är i riskgrupp. Mycket motsägelsefullt. Mycket märkligt…

 • Kerstin H skriver:

  Hej Pernilla❤
  Vi som är dina verkliga fans ber att vi får behålla dig och din trevliga blogg
  Jag känner bara förakt över hur man kan bete sig – varför vill man bara kritisera, anmärka och vara otrevlig . Jag tycker man ska känna sig som gäst när man besöker bloggen och visa respekt för dig vår värdinna
  SLUTA LÄSA OCH KOMMENTERA om ni bara är ute för att förstöra – vänligen sköt om era egna liv istället
  Kram till dig Pernilla ❤

 • Anna skriver:

  Förstår inte problemet – stäng av kommentarsfältet.

 • Hanna skriver:

  Alltså, bara publicera inlägg som stryker medhårs och hyllar henne, och inte publicera inlägg som ifrågasätter eller säger att hon gör fel?
  Intressant upplägg…

 • Elisabeth skriver:

  Jag tycker du är en suveränt härlig person med humor, omtanke om dina vänner och med en stor kärlek till din familj. Du är generös med att dela med dig av ditt liv och din tillvaro.
  Jag har aldrig förstått varför kända människor alltid anses ska acceptera alla påhopp, åsikter som stör sig på allt de/ni gör och alla bittra människor som öser dynga över dem. Ni får aldrig säga att det är nog, att det räcker. Om en person säger en sak kommer det 50 st till (minst) som ska häva ur sig samma sak. Tvivlar på att de är så kritiska mot alla kändisar. En del får dock ta allt skit.
  Klimatet på nätet är just nu sådant att det suger all anständighet och vänlighet ur människor. De som förstör njuter av den lilla uppmärksamhet de får. Det är kul att följa din blogg och följa dig på Instagram. Dock förstår jag om du tappar lusten. Sköt om dig!

 • MARIA VIBEKE skriver:

  Ja jisses! Vet inte vad man ska säga???
  Vad är det för fel på vissa människor, hur tänker ni? hur uppfostrar ni era eventuella barn? har ni vänner?? tycker någon om er? TROLL, skärp till er för f…n! sprid er dynga någon annanstans ( NU kom jag på varför jag brukar skippa att läsa kommentarerna)
  Jag har följt denna blogg i en herre massans år, har nog aldrig kommenterat något inlägg, men nu känner jag att jag måste få ge mitt stöd Pernilla och alla andra vettiga läsare här i bloggen! ❤❤❤❤
  Jag håller inte alltid med Pernilla, men så som hon säkert inte hade hållit med mig i vissa tankar och funderingar om hon hade läst en blogg som jag kunde ha haft :-)
  Peace and Love!

 • Tilda skriver:

  Ni får ursäkta A, personen har en pinne uppkörd i röven.. ja det gör ont och man är jävligt stel

 • Agneta skriver:

  Till dig A!!!! Lägg ned!

 • A skriver:

  Varför lever du som att det inte är en pandemi?? Du vet väl att man endast ska umgås med dom i sitt EGNA hushåll

 • Cecilia i Malmö skriver:

  Åh Pernilla jag hoppas verkligen inte att du slutar med bloggen!! :-( Jag älskar din blogg och kollar den varje dag, även om jag inte kommenterar så ofta! Det skulle bli så tomt utan den! :-( När jag mår dåligt brukar jag gå in på din blogg och brukar då må lite bättre för du är så härlig! Men verkligen trist att vissa ska förstöra och sprida elakheter bland kommentarerna, suck! Om man inte gillar en blogg så kan man ju låta bli att läsa den. Men vi är många fans som gillar dig och uppskattar den, så hoppas innerligt att du fortsätter!!
  Såg dig i morse på svt1! :-)
  Kram ♡

 • Tilda skriver:

  Ändra inställningen på bloggen till granskning. Då kan du ta bort alla ignoranta inlägg och bara publicera vettiga inlägg!

 • Tilda skriver:

  N, du är oerhört patetisk.

 • Tilda skriver:

  Jisses vilka skitnödiga människor ni två är. DETTA ÄR PERNILLAS BLOGG! Gillar ni inte det så är det bara att sluta läsa.

  Och ”du kan inte skriva”.. detta är hennes blogg, hon kan skriva vad hon vill.

 • Annie skriver:

  Jag tror absolut att det är pandemin och rädslan/paniken av att bli drabbad av covid-19 som får folk att bli helt galna. Fortsätt gärna blogga men stäng ner kommentarsfältet under en period nu när läget är som det är, det är mitt tips 😊
  Sedan måste jag bara få säga att när det gäller att träffa sina äldre nära och kära (80+), som bor kanske ensamma och dessutom i de flesta fall inte har jättemånga år kvar att leva..så är det lite som att välja mellan pest eller kolera.
  I vårt fall har vi valt att umgås med min ensamma mamma, så försiktigt som det går, för att det är hennes önskan. Hon är dessutom lätt dement och vi har inte lång tid tillsammans kvar ändå som det känns.
  Jag förstår absolut att du Pernilla väljer att umgås med dina föräldrar som nu dessutom har antikroppar! ❤️

 • sandra skriver:

  ska du lägga ner bloggen igen bara för att folk säger till dig att du har fel? så är det varje gång att du hotar att lägga ner blocken så fort folk går emot dig och säger sanningen till dig. och du som säger at du tål kritik det gör du inte, du tål inte sanningen, tom barn vet att man inte ska umgås med dom man inte bor ihop med,
  pernilla dax att vakna upp nu och vakna till och inse hur illa det är här i landet, du följer inte inrådan av regeringen , du som ett barn så jäkla barnslig ibland, å då menar ja 10 åldern, du tycks inte veta att man kan få corona 2 gånger!!

 • Tilda skriver:

  Ska pernilla behöva stänga kommentarsfältet för att vuxna människor beter sig som 12 åringar

 • S skriver:

  Jag har läst din blogg i en herrans massa år men aldrig kommenterat. Ville bara flika in här och stötta dig i att fortsätta 😊

 • Tilda skriver:

  Nej

 • Tilda skriver:

  Anna förstår ännu inte att att det är frivilligt att följa en persons blogg. Blir man så skitnödig ska man inte följa den specifika bloggen.

  Barnsligt

 • Tilda skriver:

  Hur svårt ska det vara… DETTA ÄR PERNILLAS BLOGG! Om ni inte gillar det som PERNILLA SKRIVER PÅ SIN BLOGG, så föreslår jag att ni slutar läsa BLOGGEN.

  Jisses människor.. är ni verkligen så här korkade.

 • Tilda skriver:

  Pernilla, jag hoppas du ändrar inställningen så du måste godkänna alla kommentarer. Då kan du sålla bort idioter som N.

 • Cathrine Nilsson skriver:

  Pernilla, strunta i alla dessa kommentarer!
  Som sagt , gillar de det inte, fine , sluta följa !
  Du skriver och gör vad du tycker är ok, mer kan man inte begära! Vi får alla följa restriktioner allt enligt egen bedömning, jag har stort förtroende för alla, ingen vill ju orsaka smittospridning👍😜💕

 • Tilda skriver:

  N, snälla! Det räcker! Är du så patetisk att du måste fortsätta med bråkandet..det RÄCKER!!!

 • Tilda skriver:

  Sluta inte blogga! Och jag vet att det kanske inte är det du vill egentligen. Men du skulle kunna granska alla inlägg innan du publicerar dom. Då skulle du snabbt kunna sålla fram alla sakliga inlägg!

  Hoppas du inte ger nättrollet det den vill, att du lägger ner bloggen! Men sålla kommentarerna istället.

 • G skriver:

  Ja! Personen bakom N, Ellis, Malin etc ska bort

 • G skriver:

  Sofia har inget eget liv

 • Helena skriver:

  Hej Pernilla, jag har läst din blogg i flera år men aldrig kommenterat. Jag förstår att det är enormt jobbigt att läsa alla idiotiska kommentarer och att du blir galen!!
  Men fortsätt blogga för att du själv vill och jag tror att vi vanligt fungerande kloka människor är i majoritet ändå. Trollen får vi alla försöka strunta i och inte ge dem uppmärksamhet.. Kram

 • Lovisa skriver:

  Blockera ip-adressen på trollen! Fortsätt gärna med bloggen!

 • Maja skriver:

  Så bra skrivet Anna. 🦋

 • M skriver:

  Jättebra skrivit Anna.

 • Carina skriver:

  Vad är det för fel på dig N, tror alla här är så jäkla trött på dig. Hål i hela huvet ju….!!!!

 • Sandra skriver:

  Jag har läst din blogg sedan Theo var nykläckt.
  Jag hoppas att du fortsätter blogga för du är en del av mitt liv hur sjukt det än låter.
  Går det inte att blocka alla otrevliga kommentarer?

 • Lollo skriver:

  Ja exakt!
  Ett annat alternativ är att stänga av den där personen som har så många alias, så kanske allt lugnar ner sig. :)

 • Annika skriver:

  Fortsätt Pernilla! Har läst din blogg i MÅÅÅNGA år och tycker du gör det så bra! 💖 Förstår inte alla människor som håller på och sprider skit. Sååå tråkigt! Heja dig som orkar trots alla idioter. 😀😍

 • Karin skriver:

  Tycker din, Sandra och Elsas bloggar är bäst! Trist att hela Sveriges befolkning plötsligt blivit stadsepidemiologer helt plötsligt. Och att folk har så spydig och otrevlig ton i alla kommentarsfält. Kanske beror på pandemin? Fortsätt att blogga och stäng av kommentarfunktionen helt enkelt! Mvh en som gillar din blogg.

 • Åse skriver:

  Snälla fortsätt att blogga…Du är ju bäst!! Kram

 • Carina skriver:

  Nämen titta, vad otippat att det skulle trilla in ett otrevligt svar. Jag refererade till Pernillas blogg och ingenting annat, men det framgick kanske inte i din negativa dimma.

 • N skriver:

  Det är just ett uttryck som INTE passar i en pandemi. My GOD!

 • Helen S skriver:

  Stäng av möjligheten att kommentera.

 • Gunilla skriver:

  Ja att du bara orkar ta emot så mycket elakheter som folk skriver till dig, det är beundransvärt.
  Bry dig inte om dom, men det kanske är lättare sagt än gjort.
  Kram

 • Lotta skriver:

  Snälla, fortsätt! Älskar att läsa din blogg och få följa dig och familjen. Stort tack för alla skratt och att du bjuder på dig själv 🌸

 • Carina skriver:

  Fina Pernilla! Hoppas verkligen att du inte lägger ner din mysiga blogg som jag och många andra älskar att följa, den är ett trevligt inslag i vardagen och piggar upp när man känner sig lite låg (vilket man ofta lätt gör såhär i corona-tider). ❤ Förstår dock att du ledsnar på alla tråkiga kommentarer, det är vi nog många som börjat göra. Jag är en av dem som följer råden från FHM slaviskt pga nedsatt immunförsvar, men känner inte att ditt sätt att leva på på något sätt sticker i ögonen. ”Sköt dig själv och skit i andra” är ett gammalt uttryck som jag tycker passar bra här. Kram!

 • Ylva skriver:

  Ibland kan det vara bra att lägga ner! Ta avstånd och göra något annat, hitta sig själv! Lycka till 🤗

 • Helena O skriver:

  Hej Pernilla

  Jag har nyligen börjat följa ditt liv här på bloggen och uppskattar det mycket. Hoppas du fortsätter trots dessa människor som uppenbarligen inte mår bra i sig själva och väljer att ta ut det på dig. Ett citat från Kay Pollak: När någon pekar finger mot någon, pekar de övriga fingrarna tillbaka på dem själva.

  Namaste 💐🙏🏻💐

 • Sofia skriver:

  Tack Anna och Annika. Håller med er till fullo.
  Varför inte använda sin plattform till att vara en förebild genom att följa rekommendationerna? Det hjälper inte hur många gånger du säger att du gör det, när det är uppenbart för alla att se att du inte gör det. Du dumförklarar dina följare. Nu lägger du dessutom valet att sluta blogga i deras händer? Vad är detta för härskarteknik? Valet är ditt Pernilla och endast ditt!

 • N skriver:

  Skulle Pernilla säga att ”hon gör exakt som hon vill” till en utmattad sjuksyrra på IVA? har inte ens sett henne kommentera vårdpersonal här då de väl kommenterat här.

 • Josefine skriver:

  Nej sluta inte blogga! Jag har läst din blogg sedan du var med på mamas sida. Har aldrig kommenterat förut men ni kände jag att jag måste göra de. ❤️

 • Marie skriver:

  Sluta inte blogga! Det är så härligt att läsa om dig och din familj, ni verkar så genuint trevliga på alla sätt. Att det som jag antar är bittra kvinnor i vår ålder som lägger ner så mycket tid på att bara klanka ner på andra är bara patetiskt. Vad är det de lär sina egna barn? Skrämmande! Har slutat följa många bloggar som inte passar mig, det är hur enkelt som helst! Hellre det än att sitta hemma i min ensamhet och lägga ner tid på saker jag inte gillar, finns bättre saker att göra OM man har ett liv och det verkar inte dessa människor ha. Har man inte bättre saker att lägga sin tid på än att spy ut massa skit så tycker jag att man kanske ska ta och söka hjälp. Och framför allt, sluta följa någon du inte gillar, det tar bara onödig energi som man kan lägga på något roligare. Är helt övertygad om att du tar pandemin på största allvar och gör vad du kan för att bidra till att inte smittan sprids, precis som vi andra. Fortsätt att vara dig själv och sprid glädje, för det gör du! Det är inte hos dig felet ligger utan de vuxna människor som tydligen inte har fått vidare uppfostran. /Kram

 • Annat namn skriver:

  Vi som inte är troll och som gillar dig och det du skriver får helt ignorera trollet och sluta diskutera med trollet hur arg man än blir över dessa kommentarer som trollet häver ur sig

 • Maria, Skåne skriver:

  Fina Pernilla! Jag har läst din blogg dagligen i 12 år, helt sjukt😉men gillar skarpt din blandning, humor och livsinställning. Läser andra bloggar till och från, men när man stör sej på nåt är det bara att sluta läsa. Lätt som en plätt! Vi får ju ta del av ditt liv och dina tankar, då är det givet att visa respekt och uppskattning, eller bara lämna.
  Stor kram och tack för alla skratt du bjuder på!

 • Margareta skriver:

  Kära Pernilla !
  De som skriver elaka saker om dej kan inte vara friska, tänk så o läs inte deras kommentarer. Själv kan jag inte ge dej såå mkt positiv kommentarer orkar inte skriva så länge. Men du ska veta att vi är många som gillar dej jätte mkt, du får mej på såå gott humör tittar på dina tv inspelningar och läser här varje dag.
  Har arbetat inom vården i 30 år fast jag nu är sjuk så har jag gott humör som du, man får ett bättre liv då.
  Jag har tre vuxna barn bara en får komma på besök nu i covid 19 men vi hörs på datan el tel . Du har så duktiga och trevliga barn skrattar mkt åt Bianca vilken rolig tös.
  Sköt om dej var rädd om er alla nu i covid tider / kram margareta

 • Veronica skriver:

  Vad du än gör Pernilla så snälla sluta inte blogga :( Du är en av ljusen i världen som får mig att tänka på annat än detta vidriga och vi är många som behöver dig och din vardag som är väldigt positiv efter ditt kynne <3

 • Charlotte skriver:

  Som svar på din fråga så vill jag inte att du stänger ner Pernilla. Men , tror du att du ska bli av med trollen pga att vi är många som vill att du fortsätter så lär det ju inte bli så. Dom kommer alltid finnas kvar.

  Det du kan göra för att slippa dem är ju att se till att nån annan läser kommentarerna som en del andra bloggerskor tagit hjälp av. Det handlar ju inte om att få en smör blogg med Ja sägare till allt utan bara konstruktiv seriös kritik liksom. Jag tror nog att det är de enda som hjälper för att få en fin och seriös blogg. 💕

 • Helena skriver:

  Tack snälla Pernilla för din härliga blogg! Jag läser nästan dagligen och har gjort det i flera år. Jag hoppas verkligen att du fortsätter att blogga.
  Normalt varken läser jag kommentarerna eller kommenterar men nu kunde jag inte låta bli.
  Stort tack för att du delar med dig av ditt liv. 🙏🏻

 • Dessa skriver:

  Fortsätt blogga!
  Och blocka alla ip adresser som kommenterar skit.
  Kram

 • Anna skriver:

  Precis, och att följa rekommendationerna är inte särskilt svårt, bara väldigt tråkigt.

 • Helena skriver:

  Jag läser din blogg för att Jag tycker det är roligt.
  Jag kan inte heller förstå hur man kan läsa en blogg där man inte tycker om människan som bloggar, för mig helt ofattbart. Och sen dessutom vara tvungen att kommentera!

 • Hanna skriver:

  Håller med dig!
  Du Pernilla följer inte rekommendertionerna och då får du tåla att bli tillsagd.
  Igår på presskonferensen så sades det att dom hårdare restriktionerna nu beror på att folk inte följde dom tidigare. Gör inga egna tolkningar, vrid och vänd inte på det folkhälsomyndigheten och regeringen säger, för att få det till sin egen fördel.
  Lyssna, lev efter det som sagt, respektera. Punkt.
  När du Pernilla säger att du gör på ”ditt sätt” så gör du precis så som vi INTE ska göra. Alltså göra egna tolkningar. Då blir det hårdare restriktioner. Och hårdare kommer det att bli framöver om inte ALLA tar sitt ansvar och följer ALLA restriktioner utan vrida och vända på orden för att kunna gå på den där festen, middagen eller vad det nu må vara.. Vi ska inte umgås med andra förutom dom man bor med. Så nej, du ska inte umgås med dina ”pluppar”, för så länge ni inte är skrivna på samma adress, så bor du inte med dom. Och umgås du med dina ”pluppar” så följer du inte restriktionerna och respekterar inte dina medmänniskor, vården etc. Nu ska vi jobba hemifrån om det går, bara umgås med dom vi bor med och endast göra nödvändiga inköp i matvaruaffärer och apotek. Ingenting annat.
  Och ja, det här får du allt tåla att man säger ifrån!
  Vill du lägga ner dina blogg för att du bla blir tillsagd (nu syftar jag INTE på pajkastningen och trollet du skrev om) så får du göra det.

  Jag har alltid jämfört dom här restriktionerna med barnuppfostran.
  Om man säger åt sitt barn och den inte lyder /gör som den blir tillsagd, så får det oftast följder.
  Om folkhälsomyndigheten och regeringen nu säger åt vuxna människor att inte resa, träffas, hålla anstånd etc men dom inte lyssnar, så får det också följder, alltså hårdare restriktioner. Helt rätt!
  Alltså, jag vuxna beter sig som barn många gånger!

 • Gabriella skriver:

  Du FÅR INTE stänga ner bloggen! Det är den blogg jag älskar mest av alla för den är så rolig och genuin. Fortsätt blogga!!!!

 • Annica skriver:

  Sluta inte blogga!! Ge INTE de fega människor som skriver bara negativt den skadeglädjen de skulle känna om du slutar blogga. Blir glad av din blogg och att läsa om dej som nu i senaste Amelia,du är jättefin på omslaget. Skrämmande att unga människor är så negativa mot Bianca och andra duktiga unga kvinnor. Tydligen kan inte människor i 40 50 årsåldern heller uppföra sej på nätet.
  Skulle man säga rakt ut till en främmande människa irl vad vissa skriver på nätet? Tror inte det. Är ett troget fan sedan 80talet. Du är så fin och arbeta hårt. Fortsätt vara dej själv!!

 • Annika skriver:

  Känner likadant. Det är så många bloggare/influencers som skulle kunna föregå med gott exempel nu. Istället är det resor, mingel, utekvällar osv. Är väl inte konstigt alls att en del ilsknar till? Tänker på de inom sjukvården ex. Hur känns det för dem att se och läsa om alla som inte följer råd och riktlinjer?

 • Tina skriver:

  Jag älskar att läsa din blogg! Följer även wahlgrens värld och man får skratta så mycket, tack för att ni bjuder på er själva ☺️
  PS, jag blir glad att ni fortfarande kan spela in, för vad ska vi annars kolla på nästa år? Tv tablån blir full med repriser 😅

 • N skriver:

  Hon älskar kommentarerna (de snälla så klart) har hon sagt och det blir ett mindre ställe som fyller hennes narcisism om hon skippar dem så jag tror inte på det. Att hon skulle lägga ner bloggen är ingen risk öht. Skulle PW klippa ett band till 100000 följare? Tomma ord. Oroa er inte.

 • Lena skriver:

  Fortsätt blogga tycker jag, men kan du inte skippa kommentarerna ?

 • Anna skriver:

  Har ganska nyligen börjat läsa din blogg och ja du är rolig glad och charmig. Men i detta läge tycker jag du ska stänga ner bloggen. Du följer inte rekommendationerna som i nuläget är umgås endast med den man bor med så ja, rent krasst innebär det att du ska stänga in dig med sonen och endast göra nödvändiga inköp i butiker såsom mat och apotek. Även om dina nära vänner testar sig ofta så bor du inte med dem och det är provocerande för människor som jobbar på IVA och andra som lever i åtminstone halvkarantän att du sätter dina egna regler. Skulle dessutom tro att du har ekonomisk möjlighet att följa råden till punkt och pricka, många vanliga Svenssons har inte det.

 • Marie Blom Granath skriver:

  Hej hej!
  Din blogg är urtrevlig att läsa och tyckte det var trevligt att läsa kommentarer och sen fina svar.
  Men har tyvärr tröttnat på att läsa kommentarer senaste giden.
  Snälla fortsätt att blogga men stäng gärna ner kommentarsfältet.
  Är det ett alternativ för dig Pernilla?

  Hälsningar Marie i Alingsås🤗

 • Josephine A. skriver:

  Fina Pernilla med familj – ni är så fina, härliga, omtänksamma och oerhört givmilda! :) Älskar att kika in på alla era sociala medier och blir så illa berörd när ”trollen” försöker ha någon j-la debatt om saker och ting, I EN BLOGG?? precis som om du inte kunde tänka själv! Du ska inte behöva förklara hur och när du kan träffa andra utan du och alla vi andra försöker ju följa restriktionerna så det funkar så bra som möjligt. Hoppas få fortsätta få det där leende när jag kikar in – för man blir så GLAD av er allihopa! :) Önskar att du fortsätter men förstår din frustration (blev själv påhoppad av en av dina följare när jag kommenterade)… nä, man blir på riktigt ledsen och förbannad! Covid är nytt för oss alla och jag tror och hoppas vi försöker göra så gott vi kan. / Namaste, Josephine :)

 • Anna skriver:

  Fortsätt med bloggen, men gör så att man inte kan kommentera.

 • Pia skriver:

  Hej igen Pernilla! 😉
  Jag glömde skriva att Skit i ”trollen” som skriver till dig i bloggen! De har inget bättre för sig än sprida negativitet och låt de inte få förstöra för oss andra som älskar din blogg 🙏.

  Det bästa är att ignorera de helt, att undvika de som självaste pesten eller rättare sagt CORONAN som vi gör i dessa tider! Ha ha ha 🤣🤣🤣

  Olyckliga människor finns det gott om, som skyller på andra och enbart ser på livet med negativitet. Inget och bra sig om!

  Kramar Pia 🤗❤

 • PERNILLA WAHLGRENS STÖRSTA FAN MALIN skriver:

  Världens bästa och fina Pernilla!
  Nejjjjjjj snälla du lägg inte ner bloggen vad blir vi utan dig? Om du lägger ner hur ska dina fans klara utan dig? Du är stark och fantastisk och jag som har känt dig sedan 1986 och du har alltid varit omtänksam och tycka vad du vill och vi älskar dig och det är bara dumma idioter som inte fattar och jag säger till dom som skriver elaka till Pernilla lägg av för fan och Pernilla är fantastisk och fin människa jag har känt sedan 1986 och hon har aldrig skrivit något dumheter och det är bara ni som skriver elaka och kränkande är inte frisk i huvudet, varför är ni på Pernillas blogg när ni gnäller på Pernilla :-( Pernilla jag står på din sida och lägg inte ner bloggen vi är många fans och följare som älskar dig och glöm aldrig att du betyder mycket för mig och andra heja på dig all kärlek till finaste Pernilla kram Malin

 • Cilla skriver:

  💖💚💚💚💚💖

 • Marie skriver:

  Följer på mitt sätt ??😆. Men allvarligt måste man ha kommentarsfält ? Blir det för lite trafik annars ?

 • Pia skriver:

  Hej finaste Pernilla! ❤🤗
  Jag hoppas innerligt att du fortsätter med bloggen! 🙏 Du och din familj är helt underbara, härliga, genuina, ödmjuka, glädjespridare som jag gärna vill fortsätta och följa, både på tv och på nätet.
  Jag älskar att följa dig, Bianca och Benjamin, just för att ni är så härliga människor med ❤ på rätta stället! Ni sprider så mkt av er glädje, inspiration, musikalitet, talang, humor, ödmjukhet och karisma osv.

  Men framförallt ger ni så mkt av er själva på det personliga planet och andra människor får därmed möjlighet att dra lärdom av det och växa som individer. Ni bjussar på det som många andra aldrig skulle våga blotta sig inför andra så öppet ex konflikter, brustna relationer, sjukdomar och abort med mera.

  Ni bjuder på allt det som livet har att erbjuda, både det som är bra och mindre bra. 🙏 Det e starkt av er att Våga och Vilja dela med er av ert personliga till oss andra. Ett stort Tack och en innerlig Kram 🤗 till dig och hela din familj för allt ni gör! Ni är helt underbara människor! Kramar Pia 🤗❤🤗

 • sandra skriver:

  Jag hoppas du inte lägger ned bloggen och tycker absolut inte det är ok med alla otrevliga kommentarer här inne. MEN tycker inte heller att det är ok att säga att man följer rekommendationer (skärpta rekommendationer) på sitt sätt. Vi måste alla följa det regeringen och vår fhm säger för att minska spridningen för allas skull. Att inte umgås med andra än de man bor med är något som vår statsminister var tydlig med igår, det kan väl inte vara något man tolkar själv, det är inte bara tvätta händer och hålla avstånd som gäller. Ingen behöver låsa in sig och ingen ber heller om det, men vi måste följa det som sägs, inte göra egna tolkningar över vad som känns rätt eller inte. Med det inte sagt att vi får bete oss illa mot dem som inte följer rekommendationer men snälla vi kan väl alla göra som de säger nu så vi håller nere dödstalen, minskar långtidsjuka och minskar smittspridningen. Nu måste vi alla följa och göra rätt, inte hitta våra egna vägar på vad som känns ok för oss.

 • Annika skriver:

  Jättebra att du sätter ner foten och säger ifrån! Vi vet dock alla att det där trollet är en patetisk människa som uppenbarligen varken har fått någon uppfostran eller lärt sig i livet hur man beter sig och behandlar andra människor i tal eller skrift! Kämpa på, du bidrar men många goa skratt som får livet att kännas lite lättare i den tid vi nu lever i. Kram på dig!

 • Nina Cecilie skriver:

  Håper virkelig ikke du legger ned bloggen Pernilla.. selv om man følger deg på insta så må man innom bloggen hver dag også ❤️

 • Anna skriver:

  Ursäkta men vad är det för äcklig reklambild som kommer upp🤮🤮

 • Marie Andersson skriver:

  Snälla fortsätt blogga, väldigt sällan jag kommenterar utan läser mest!

  Du skriver ärligt, öppenhjärtig och bra, både med glädje och humor samt allvar.
  Fortsätt så att vi har någonting att glädjas över i dessa tider!!!!💕

 • Anna K skriver:

  Neeeej, neeeeej, NEJ! Stäng inte ner bloggen. Punkt. Bättre att stänga kommentarsfältet, då försvinner trollen illa kvickt.

 • Elisabeth skriver:

  Men vad är det för fel på folk? Man blir ju uppriktigt förvånad över hur tragiska människor är som inte har något bättre för sig än att vräka ur sig så mycket skit.
  Bra rutet där Pernilla!
  Mvh
  Elisabeth

 • Johan skriver:

  Världens bästa Pernilla!
  Fortsätt att blogga, lägg inte ner bloggen. Vi är många som älskar att kika in här och läsa om din vardag. Du ger oss fans & följare så mycket glädje och lyser upp vår vardag.
  Kram Johan

 • Bettan skriver:

  Åhh neeej, du fina, gulliga, roliga, empatiska och snygga människa!
  Du får inte lägga ner din fina och roliga blogg! Jag bara älskar den!
  Jag tillhör mest den som läser, vilket räcker för mej, du får så mycket kommentarer ändå, både trevliga och mindre trevliga (tyvärr)
  Du förgyller min vardag med ditt bloggande och tv, även innan Corona slog till, så detta är i mina ögon, mitt vardagsgodis :)
  Men förstår att det inte kan vara trevligt att läsa allt skit som slängs på dej hela tiden här.
  Men vad vore världen utan dej och din familj Pernilla!
  Så jag hoppas du kämpar vidare!!
  Massor av styrka och (Corona) kramar till dej!!
  /Bettan 67 från södra Norrland

 • Kamilla skriver:

  Fast vi fått restriktioner så är de tolkningsbara och alla får göra det bästa av dem utifrån sin egen situation. Att det finns några som tycker olika mot vad jag tycker kommer det alltid vara. Några som lever så tråkiga liv att det bästa de vet är att hacka och gnälla på andra. Släng dem i papperskorgen och gör din grej. Håll i och håll ut. DEt är sorgligt att hela underhållningsbranschen snart går i konkurs på grund av covid. Måtte detta snart vända. Må så gott

 • Nilla skriver:

  Snälla ignorera trollen (eller kanske är det bara ett?)! ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram