Fortsätta eller inte….

Hej vänner och ovänner!

Herregud, vad gör den här Pandemin MED folk egentligen!??!!

Det är ju helt GALET att gå in och läsa kommentarerna nu för tiden!

Tänk att VARJE DAG gå in på en blogg som skrivs av någon man uppenbarligen inte tål och sedan sitta halva dagen och skriva dömande kränkande och elaka kommentarer – inte bara om mig – utan även till alla som råkar ta mig i försvar – eller inte hålla med Trollet.

För TROLL är man om man ENBART skriver kränkande kommentarer varje dag.

Man ha ju liksom ett val att INTE LÄSA BLOGGEN om man nu STÖR SIG så mycket på mig?!

Jag läser bloggar med människor jag gillar och som jag är intresserad av . Och skulle jag tycka den bloggen inte var något för mig , så skulle jag bara sluta läsa den.

Med det sagt, så måste man inte ÄLSKA mig för att läsa min blogga, och man måste inte hålla med mig i allt.

Men följer man mig, så vet man vad man får.   Jag är inte rädd för kritik, men tar heller inte åt mig av hysteriska Coronapoliser som ska läxa upp mig hur jag lever, klaga på precis ALLT och försöka få mig att sluta jobba och stänga in mig i ensam i mitt hus.

Jag säger som Benjamin sjunger : Tror du att jag bryr mig??!

Jag vet exakt hur JAG ska leva för att följa de rekommendationer vi har fått på bästa sätt – MEN på MITT sätt.

Så får var och en göra detsamma på SITT sätt.

Oavsett vad,  så verkar jag ju uppenbarligen göra någonting rätt , eftersom jag ännu inte har blivit smittad…!

Så FÖR MIN DEL funkar det utmärkt att tvätta händerna ,  hålla avstånd, umgås enbart med mina närmsta vänner och familj som antingen har Antikroppar eller testas regelbundet. Alltså de som jag  jobbar tillsammans med.

Alla andra vänner och kollegor får jag vänta med att träffa tills rekommendationerna ändras.

ALLT inom Undehållningsbranchen på scen är ju nedlagt .

Jag har en inställd, framflyttad Turné precis som många många andra.  Producenter, scenarbetare, dansare, musiker , artister, bokare står utan jobb. Produktionsbolagen blöder.  Så många har blivit uppsagda, och många går snart i konkurs.

Så jag är oerhört glad och tacksam att vi åtminstone kan fortsätta att göra TV, så att folk inte blir av med sina jobb – och så att vi kan ge folk lite lättsam härlig TV-underhållning – som man BEHÖVER i tider som dessa!

Tänk gärna på att ALLA program ni ser på TV spelas in NU under Pandemin.

Nyhetsmorgon, Idol, Malou, Halvåtta hos mig, Kockarnas Kamp, Så mycket bättre, Sofias änglar –   ja etc etc . Ni förstår.

Vi är inte de ENDA som spelar in TV under Pandemin, liksom.

Vet inte om ni som klagar även ringer runt till samtliga Kanaler och klagar på deras program också ?!  Då har ni VERKLIGEN fullt upp vill jag lova! 😉

Det har gått så långt att vissa mår dåligt av att läsa den hårda tonen i kommentarsfältet både mot mig och er läsare emellan.

Mina trogna följare hånas och kallas för ”Svans”.

De är ingen ”svans” . De är sköna tänkande individer som gillar att få skratta och uppskattar min blogg bara!

Så nu känner jag så här. Antingen fortsätter jag att blogga på som vanligt om min vardag – som uppenbarligen inte passar alla –

men som jag vet att många äskar att följa, och ser som en rolig och avkopplande lässtund varje dag.

Eller så lägger jag helt enkelt ner bloggen, och lägger mig i soffan och kollar på Tv,  istället för att sätta mig vid datorn och dela mig av mitt liv varje dag.

Ert val?!

392 reaktioner på “Fortsätta eller inte….”

1 2 3 13
 • PERNILLA WAHLGRENS STÖRSTA FAN MALIN skriver:

  Världens bästa och fina Pernilla!
  Nejjjjjjj snälla du lägg inte ner bloggen vad blir vi utan dig? Om du lägger ner hur ska dina fans klara utan dig? Du är stark och fantastisk och jag som har känt dig sedan 1986 och du har alltid varit omtänksam och tycka vad du vill och vi älskar dig och det är bara dumma idioter som inte fattar och jag säger till dom som skriver elaka till Pernilla lägg av för fan och Pernilla är fantastisk och fin människa jag har känt sedan 1986 och hon har aldrig skrivit något dumheter och det är bara ni som skriver elaka och kränkande är inte frisk i huvudet, varför är ni på Pernillas blogg när ni gnäller på Pernilla :-( Pernilla jag står på din sida och lägg inte ner bloggen vi är många fans och följare som älskar dig och glöm aldrig att du betyder mycket för mig och andra heja på dig all kärlek till finaste Pernilla kram Malin

 • Cilla skriver:

  💖💚💚💚💚💖

 • Marie skriver:

  Följer på mitt sätt ??😆. Men allvarligt måste man ha kommentarsfält ? Blir det för lite trafik annars ?

 • Pia skriver:

  Hej finaste Pernilla! ❤🤗
  Jag hoppas innerligt att du fortsätter med bloggen! 🙏 Du och din familj är helt underbara, härliga, genuina, ödmjuka, glädjespridare som jag gärna vill fortsätta och följa, både på tv och på nätet.
  Jag älskar att följa dig, Bianca och Benjamin, just för att ni är så härliga människor med ❤ på rätta stället! Ni sprider så mkt av er glädje, inspiration, musikalitet, talang, humor, ödmjukhet och karisma osv.

  Men framförallt ger ni så mkt av er själva på det personliga planet och andra människor får därmed möjlighet att dra lärdom av det och växa som individer. Ni bjussar på det som många andra aldrig skulle våga blotta sig inför andra så öppet ex konflikter, brustna relationer, sjukdomar och abort med mera.

  Ni bjuder på allt det som livet har att erbjuda, både det som är bra och mindre bra. 🙏 Det e starkt av er att Våga och Vilja dela med er av ert personliga till oss andra. Ett stort Tack och en innerlig Kram 🤗 till dig och hela din familj för allt ni gör! Ni är helt underbara människor! Kramar Pia 🤗❤🤗

 • sandra skriver:

  Jag hoppas du inte lägger ned bloggen och tycker absolut inte det är ok med alla otrevliga kommentarer här inne. MEN tycker inte heller att det är ok att säga att man följer rekommendationer (skärpta rekommendationer) på sitt sätt. Vi måste alla följa det regeringen och vår fhm säger för att minska spridningen för allas skull. Att inte umgås med andra än de man bor med är något som vår statsminister var tydlig med igår, det kan väl inte vara något man tolkar själv, det är inte bara tvätta händer och hålla avstånd som gäller. Ingen behöver låsa in sig och ingen ber heller om det, men vi måste följa det som sägs, inte göra egna tolkningar över vad som känns rätt eller inte. Med det inte sagt att vi får bete oss illa mot dem som inte följer rekommendationer men snälla vi kan väl alla göra som de säger nu så vi håller nere dödstalen, minskar långtidsjuka och minskar smittspridningen. Nu måste vi alla följa och göra rätt, inte hitta våra egna vägar på vad som känns ok för oss.

  • Hanna skriver:

   Håller med dig!
   Du Pernilla följer inte rekommendertionerna och då får du tåla att bli tillsagd.
   Igår på presskonferensen så sades det att dom hårdare restriktionerna nu beror på att folk inte följde dom tidigare. Gör inga egna tolkningar, vrid och vänd inte på det folkhälsomyndigheten och regeringen säger, för att få det till sin egen fördel.
   Lyssna, lev efter det som sagt, respektera. Punkt.
   När du Pernilla säger att du gör på ”ditt sätt” så gör du precis så som vi INTE ska göra. Alltså göra egna tolkningar. Då blir det hårdare restriktioner. Och hårdare kommer det att bli framöver om inte ALLA tar sitt ansvar och följer ALLA restriktioner utan vrida och vända på orden för att kunna gå på den där festen, middagen eller vad det nu må vara.. Vi ska inte umgås med andra förutom dom man bor med. Så nej, du ska inte umgås med dina ”pluppar”, för så länge ni inte är skrivna på samma adress, så bor du inte med dom. Och umgås du med dina ”pluppar” så följer du inte restriktionerna och respekterar inte dina medmänniskor, vården etc. Nu ska vi jobba hemifrån om det går, bara umgås med dom vi bor med och endast göra nödvändiga inköp i matvaruaffärer och apotek. Ingenting annat.
   Och ja, det här får du allt tåla att man säger ifrån!
   Vill du lägga ner dina blogg för att du bla blir tillsagd (nu syftar jag INTE på pajkastningen och trollet du skrev om) så får du göra det.

   Jag har alltid jämfört dom här restriktionerna med barnuppfostran.
   Om man säger åt sitt barn och den inte lyder /gör som den blir tillsagd, så får det oftast följder.
   Om folkhälsomyndigheten och regeringen nu säger åt vuxna människor att inte resa, träffas, hålla anstånd etc men dom inte lyssnar, så får det också följder, alltså hårdare restriktioner. Helt rätt!
   Alltså, jag vuxna beter sig som barn många gånger!

   • Tilda skriver:

    Jisses vilka skitnödiga människor ni två är. DETTA ÄR PERNILLAS BLOGG! Gillar ni inte det så är det bara att sluta läsa.

    Och ”du kan inte skriva”.. detta är hennes blogg, hon kan skriva vad hon vill.

 • Annika skriver:

  Jättebra att du sätter ner foten och säger ifrån! Vi vet dock alla att det där trollet är en patetisk människa som uppenbarligen varken har fått någon uppfostran eller lärt sig i livet hur man beter sig och behandlar andra människor i tal eller skrift! Kämpa på, du bidrar men många goa skratt som får livet att kännas lite lättare i den tid vi nu lever i. Kram på dig!

 • Nina Cecilie skriver:

  Håper virkelig ikke du legger ned bloggen Pernilla.. selv om man følger deg på insta så må man innom bloggen hver dag også ❤️

 • Anna skriver:

  Ursäkta men vad är det för äcklig reklambild som kommer upp🤮🤮

 • Marie Andersson skriver:

  Snälla fortsätt blogga, väldigt sällan jag kommenterar utan läser mest!

  Du skriver ärligt, öppenhjärtig och bra, både med glädje och humor samt allvar.
  Fortsätt så att vi har någonting att glädjas över i dessa tider!!!!💕

 • Anna K skriver:

  Neeeej, neeeeej, NEJ! Stäng inte ner bloggen. Punkt. Bättre att stänga kommentarsfältet, då försvinner trollen illa kvickt.

 • Elisabeth skriver:

  Men vad är det för fel på folk? Man blir ju uppriktigt förvånad över hur tragiska människor är som inte har något bättre för sig än att vräka ur sig så mycket skit.
  Bra rutet där Pernilla!
  Mvh
  Elisabeth

 • Johan skriver:

  Världens bästa Pernilla!
  Fortsätt att blogga, lägg inte ner bloggen. Vi är många som älskar att kika in här och läsa om din vardag. Du ger oss fans & följare så mycket glädje och lyser upp vår vardag.
  Kram Johan

 • Bettan skriver:

  Åhh neeej, du fina, gulliga, roliga, empatiska och snygga människa!
  Du får inte lägga ner din fina och roliga blogg! Jag bara älskar den!
  Jag tillhör mest den som läser, vilket räcker för mej, du får så mycket kommentarer ändå, både trevliga och mindre trevliga (tyvärr)
  Du förgyller min vardag med ditt bloggande och tv, även innan Corona slog till, så detta är i mina ögon, mitt vardagsgodis :)
  Men förstår att det inte kan vara trevligt att läsa allt skit som slängs på dej hela tiden här.
  Men vad vore världen utan dej och din familj Pernilla!
  Så jag hoppas du kämpar vidare!!
  Massor av styrka och (Corona) kramar till dej!!
  /Bettan 67 från södra Norrland

 • Kamilla skriver:

  Fast vi fått restriktioner så är de tolkningsbara och alla får göra det bästa av dem utifrån sin egen situation. Att det finns några som tycker olika mot vad jag tycker kommer det alltid vara. Några som lever så tråkiga liv att det bästa de vet är att hacka och gnälla på andra. Släng dem i papperskorgen och gör din grej. Håll i och håll ut. DEt är sorgligt att hela underhållningsbranschen snart går i konkurs på grund av covid. Måtte detta snart vända. Må så gott

 • Nilla skriver:

  Snälla ignorera trollen (eller kanske är det bara ett?)! ❤

1 2 3 13

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram