Från härlig Europride Gala till vila i Spanien!

I går kväll var det dags för årets stora Europride-kväll, och jag och Sofia hade den stora äran att leda hela Schlager-galan!

Jag har uppträtt på Pride i flera år , och det är verkligen den BÄSTA publiken man kan ha!!!

10.000 kärleksfulla, galna , glada och allt igenom underbara människor i publiken!

Vilken jäkla glädje att få sjunga och även leda en sån härlig kväll!

Sofia och jag var kvällen till ära klädda i min design! 😉

Vi fick hjälp med hår och smink innan av duktigt folk på plats.

 

img_0789.jpg

Våran not so lyxiga loge..! 😘

Många härliga gamla Mello-artister på plats!

Gulliga Arvingarna!

Mannen med de gyllene skorna , Mr Richard Herrey.

 

Det lilla krutpaket Nanne Grönvall!

 

 

Jag bar Sofias fina egen-designade halsband med ett EKG som symboliserar livet – kvällen till ära!

 

 

Och även Biancas egendesignade halsband från hennes Guldfynd-kollektion. Älskar det!

 

Kristin höll ett väldigt fint och berörande minnestal till sin älskade mamma , som var lika älskad av hela Pride-publiken….

Backstage med Marie som har jobbat med Melodifestivalen i hundra år..! :-)

Lena PH & Charlotte gjorde också comeback på Galan…! 😉😂

Heta Jessica Andersson rev av sina älskade Mello-låtar till publikens förtjusning!

Även min älskade lillebror Linus medverkade denna underbara kväll!

Här tillsammans med underbara Rille , som är artistansvarig för Europride!

 

Nöjt gäng efter avklarad show!

 

Skål för oss!

Och SKÅL för underbara Pride-festivalen och alla bögar, flator bisexuella, transexuella, heteros och ALLA härliga kärleksfulla människor där ute!

🌈❤️🏳️‍🌈❤️🌈❤️🏳️‍🌈❤️🌈❤️🏳️‍🌈❤️

 

Vi blev klara sent , så jag var hemma vid ett-tiden i natt.

Packade och sov någon timme , innan väckarklockan ringde kl 4…

Kl 5 kom nämligen min taxi och hämtade mig för färd mot Arlanda, och nu när jag skriver detta är jag redan framme i Marbella – i mitt älskade hus!!!

 

img_0888-1.jpgimg_0890-1.jpg

Den känslan att köra upp på min gata – och vara ”hemma”….! 🙌🏼

 

 

Nu ska jag njuta av mitt andra hem i solen , och möjligtvis ta en siesta lite senare på stranden….!

Ha en fin dag vänner, och ta hand om er! ❤️

77 reaktioner på “Från härlig Europride Gala till vila i Spanien!”

1 2 3
 • Nettan A skriver:

  Ni var så fantastiskt bra igår kväll,Tack för detta 😀synd att vi inte fick träffa dej efteråt,,,men förstår nu att du skyndade dej hem,,,,,😎Ha de gott i supervärmen,,,,

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Åh, var du där! Ja, jag hade tyvärr en bil som stod och väntade direkt efteråt på att köra mig hem, så denna gång hann jag inte komma ut och skriva autografer dessvärre. Hoppas att du hade en fin kväll ändå!

 • Rosa skriver:

  Har aldrig varit på någon pride festival men har bara hört gott om de så mycket glädje, kärlek och vänskap och så en kväll med er två underbara tjejer på scenen tillsammans med en massa bra artister vilken helkväll 👍. Så härligt att bara packa väskan och åka till ditt andra hem sen så underbart. Ha en härlig tid därnere och njuuuuut 🌞.
  Kram Rosa

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Ja, det är en oerhört härlig stämning i publiken ! Så det tycker jag du ska testa någon gång! I dag är det ju Pride paraden! Ett måste att se!

 • Viken passande duo som fick leda galan! Ni ser fantastiska ut!
  Så himla fint hem du har i Spanien, såg på ditt instagram och det ser verkligen fantastiskt ut! Hoppas du nu får en skön ledighet!

  //Berith

 • Viken passande duo som fick leda galan! Ni ser fantastiska ut!
  Så himla fint hem du har i Spanien, såg på ditt instagram och det ser verkligen fantastiskt ut! Hoppas du nu får en skön ledighet!
  //Berith

 • Hanna skriver:

  Jga undrar hur du och din famlij tänker angående miljön och alla flygresor ni gör, samt hur mycket ni verkar konsumera? Och ja, jag vet att en hel del människor resonerar ungefär: ja men planet flyger ju sin rutt oavsett om jag är med eller inte. Men det är ju ett väldigt naivt och ansvarslöst sätt att resonera. Vi alla har ju ett ansvar, särskilt när klimatet uppenbarligen är så påverkat som det är.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Jag älskar att resa , och har nu även köpt boende i Spanien , så ja – det lär bli några resor hit då och då! Jag källsorterar , och gör det jag kan för miljön på mitt sätt.

   • Hanna skriver:

    Verkar ju inte riktigt så. Hur mycket har du dragit ner på konsumtion? Köttätandet? Åker mindre bil/taxi och mer kollektivt? Men alla har vi ju olika moral och vuxentänk. Kanske dags att tänka lite längre än JAG älskat att resa, JAG älskar gott kött, JAG gillar inte att åka kollektivt etc.

   • Klara skriver:

    Det räcker långt ifrån att tro att man kan rädda miljön genom att bara källsortera. Källsorterar gör väl de flesa idag. Det krävs mycket, mycket mer. Vi måste lära oss att vi måste avstå mycket som vi kanske älska t.ex. att resa överhuvudtaget och framförallt att flyga. Att urskulda dig med att du äger ett hus i Spanien räcker inte.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Som jag skrev är jag inte miljöaktivist , utan gör det jag känner att jag vill och kan göra. Känner jag för att äta kött så gör jag det. Men jag äter inte kött särskilt ofta , så det är inget jag har dåligt samvete för.

   Att vara vegetarian eller inte, är ju inte ett val man gör åt andra, det måste var och en få bestämma själv.

   Jag har heller aldrig slagit mig för bröstet och sagt att jag är perfekt , så jag förstår inte riktigt varför just jag upprör dig så mycket.

   Jag åker mycket bil och taxi . Ja, det är så mitt liv ser ut och jag tänker/ kan inte ändra på det. Däremot har jag upptäckt att man kan

   klimatkompensera om man som jag vill fortsätta att resa men samtidigt värna om miljön. Läs mer om detta på https://klimatkompensera.se

  • Carola skriver:

   Det är ok att ställa frågan, men sen när man fått svar på frågan man ställt så får man acceptera att alla inte tänker som en själv. Att fortsätta att försöka skuldbelägga för glatta livet känns mer tragiskt än något annat.
   Man gör så gott man kan och det ser olika ut för alla
   Nu tror jag vi svenskar är bland de bästa i världen på att dra vårt strå till stacken för att rädda vår planet.

   Du själv tar självklart cykel eller går när du ska någonstans? Åker aldrig på semester och äter bara ekologiskt…inget kött såklart. Enbart certifierad fisk och skaldjur slinker ner ?
   O.s.v…

   • Hanna skriver:

    Jag äter inte kött nej. Och i vår familj har vi börjat med principen Ingen bil under mil. Ska vi kortare så går, cyklar eller tar vi bussen. Och ja, vi har aktivt valt de senaste åren att semestera nästan enbart i Sverige. Skärgården på sommaren och fjällen på vintern. Och flyger vi så gör vi max en utlandsresa per år, om ens det. Inte 4-5 flygresor under bara en sommar. Och folk som flyger inrikes har jag aldrig förstått mig på. Detta gör mig knappast till perfekt, snarare en sunt tänkande vuxen människa som hänger mest i utvecklingen istället för att likt en femåring bli hysterisk av förändringar.

 • D skriver:

  Till Marbella igen?! Tänker du ingenting på miljön eller? Oansvarigt så det skriker om det, och dessutom en ohygglig värme där borta, helt sinnes.

  • P skriver:

   Jasså det säger du. Kanske får du kolla vädret en gång till.

  • Carola skriver:

   Du verkar behöva en liten resa du med. Det skulle nog göra dig gott 👍🏽

  • Karin skriver:

   Tur att alla inte lever som familjen Wahlgren, en familj som helt tycks sakna miljötänkande.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Ja, jag har ju köpt hus här, så det lär blir några resor hit med jämna mellanrum . Det var väl liksom själva tanken när jag köpte huset. Angående värmen så är det lika varmt här som i Sverige, fast skillnaden är att här har jag AC , så äntligen kan jag sova på nätterna!

   • Ture skriver:

    Ja, det kanske var ett feltänkt att köpa hus i Spanien. Tydligen hade du inte miljön i tankarna vid köpet.

  • U skriver:

   Hur tänker du själv? Har du själv din telefon/dator länge lr byter du ut den ofta ? Hur tänker du Ang den miljöpåverkan mobiler /dstorer har?? På de barn som tar hand om de mobiler vi ratar? Hur den el/de batterier du använder påverkar miljön?

   • Ture skriver:

    Jag byter ut min dator och telefon bara när de inte längre fungerar och inte längre kan repareras. Skulle äldrig komma på tanken att byta bara för få en nyare modell

 • Nicklas skriver:

  Hittade detta glada klipp från igår. Tur att det finns folk som filmar när man inte är på plats själv! 😀

  https://youtu.be/q5W11BUMUME

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Haha, härligt! Synd att du inte kunde gå , det var en härlig kväll! Hoppas att du kan se Pride-paraden i dag iallfall!

 • Rosie skriver:

  Vilket underbart liv du verkar leva tar det bästa av det bästa! Tusen kramar

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Ja, jag älskar verkligen kontrasterna i mitt liv. det är det bästa måste jag säga….! Kram på dig med!

 • Tina skriver:

  Åker du till Spanien NU när det ska bli typ 50 grader där?! 😬 Hoppas du slipper det värsta.

 • Hemmarecept skriver:

  Världens enklaste recept på bloggen idag: Chevrebites med jordgubbar! http://www.hemmarecept.blogg.se <3

 • Pernillas största fan Malin skriver:

  Vad fina och snygga du och Sofia är ✌️Härligt få se bilder på dig och jag ska gå med Johan och se på dig i januari och februari 2019 och jag är tacksam att Johan och jag är vänner och han får mig att må bra och skratta vad är man utan fina Johan och han är underbar snäll och hjälpsam och jag berättade för Johan att jag har massor fotobilder på dig från signering och turné under 80 talet ✌️💖😘kram

 • Birgitta skriver:

  Goa, glada Pernilla! Njut av ledigheten i ditt fina Spanienhem, det är du väl värd! Förstår inte hur du orkar med så mycket i ditt liv, vore glad om jag orkade hälften😁 Ha det bäst! Kram

 • Karro skriver:

  Fina fina Pernilla, du ör ju bara en stjärna ❤️🙏 jag undrar vart den fina kalkfärgen är köpt som du har i ditt fina hus? 🙏

 • Anette i Malmö/Delfinaste skriver:

  Härligt Pernilla! Chillaxa nu, vi fattar om det blir lugnt på inläggsfronten ☀️🌴🍍☕️🍹🍾🥂💞
  Love on you!

 • Fika skriver:

  Underbart!!!

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram