Från härlig Europride Gala till vila i Spanien!

I går kväll var det dags för årets stora Europride-kväll, och jag och Sofia hade den stora äran att leda hela Schlager-galan!

Jag har uppträtt på Pride i flera år , och det är verkligen den BÄSTA publiken man kan ha!!!

10.000 kärleksfulla, galna , glada och allt igenom underbara människor i publiken!

Vilken jäkla glädje att få sjunga och även leda en sån härlig kväll!

Sofia och jag var kvällen till ära klädda i min design! 😉

Vi fick hjälp med hår och smink innan av duktigt folk på plats.

 

img_0789.jpg

Våran not so lyxiga loge..! 😘

Många härliga gamla Mello-artister på plats!

Gulliga Arvingarna!

Mannen med de gyllene skorna , Mr Richard Herrey.

 

Det lilla krutpaket Nanne Grönvall!

 

 

Jag bar Sofias fina egen-designade halsband med ett EKG som symboliserar livet – kvällen till ära!

 

 

Och även Biancas egendesignade halsband från hennes Guldfynd-kollektion. Älskar det!

 

Kristin höll ett väldigt fint och berörande minnestal till sin älskade mamma , som var lika älskad av hela Pride-publiken….

Backstage med Marie som har jobbat med Melodifestivalen i hundra år..! :-)

Lena PH & Charlotte gjorde också comeback på Galan…! 😉😂

Heta Jessica Andersson rev av sina älskade Mello-låtar till publikens förtjusning!

Även min älskade lillebror Linus medverkade denna underbara kväll!

Här tillsammans med underbara Rille , som är artistansvarig för Europride!

 

Nöjt gäng efter avklarad show!

 

Skål för oss!

Och SKÅL för underbara Pride-festivalen och alla bögar, flator bisexuella, transexuella, heteros och ALLA härliga kärleksfulla människor där ute!

🌈❤️🏳️‍🌈❤️🌈❤️🏳️‍🌈❤️🌈❤️🏳️‍🌈❤️

 

Vi blev klara sent , så jag var hemma vid ett-tiden i natt.

Packade och sov någon timme , innan väckarklockan ringde kl 4…

Kl 5 kom nämligen min taxi och hämtade mig för färd mot Arlanda, och nu när jag skriver detta är jag redan framme i Marbella – i mitt älskade hus!!!

 

img_0888-1.jpgimg_0890-1.jpg

Den känslan att köra upp på min gata – och vara ”hemma”….! 🙌🏼

 

 

Nu ska jag njuta av mitt andra hem i solen , och möjligtvis ta en siesta lite senare på stranden….!

Ha en fin dag vänner, och ta hand om er! ❤️

77 reaktioner på “Från härlig Europride Gala till vila i Spanien!”

1 2 3
 • nellie skriver:

  Börja bry dig om miljön. Hus i spanien är absolut ingenting som man måste ha.

 • Helene skriver:

  Godkväll! Vilken konstig stämning här. Har alla blivit miljömuppar och bara tänker på det hela tiden eller. Lite roligt måste man väl få ha. Ska Pernilla få stå till svars för att hon flyger ofta. Det gör väl ganska många eller? Själv flyger jag till och från Alicante ofta. Jag är här nu i min fina lägenhet som vi köpte för två år sen. Det är massor av svenskar som har lägenheter här och kommer hit ofta. Oj vad farligt för miljön. Finns väl massor av annat man kan göra för miljön. Löjligt att ge sig på Pernilla. Folk sitter hemma o har så tråkiga liv. Det är nog därför allt blir så stort. Men rösta på Miljöpartiet för sjutton. Verkar gå kanon för dom hehe. Dom lever inte som dom lär kan man ju lätt säga. Njut o ha det bra i Spanien Pernilla. Det gör jag. Är här en månad nu. Kram. Helene.

  • M skriver:

   Nej, det gör inte ganska många, och ja, det är farligt för miljön, och nej, vi har inte tråkiga liv för det. Sluta stoppa huvudet i sanden, strutskärring, och ta lite ansvar.

 • Heléne skriver:

  Brukar aldrig kommentera men nu måste jag bara skriva och undra hur många kommentarer kan handla om att flyga till sitt hus i Spanien 😳😂ja ämnet miljö är mycket viktigt men petnilla lär ju inte sluta flyga för att folk skriver och gnäller. Faktum kvarstår att har man köpt ett hus så lär man ju åka dit

  • Camilla skriver:

   Instämmer helt med dig Helene, kunde inte sagt det bättre själv.
   Vad ger folk rätt att bestämma över Pernilla eller andra personer om dom ska flyga eller inte.
   Tröttsamma kommentarer som man inte orkar läsa igenom.

 • Eva skriver:

  Jaa, jag visste inte att klimatet tar stryk av att Pernilla både har köpt hus i Spanien och dessutom sätter sej på flyget
  för att ta sej ner till sitt lilla rosa hus.

  Jaa sannerligen, man lär så länge man lever…

  Om någon dessutom undrar vad avundsjuka betyder och googlar på svaret, så kommer en bild upp från detta
  kommentarsfält på bloggen…

  • Lotta skriver:

   Googla ”växthuseffekten” också, Eva, så förstår du nog bättre. Jag önskar att du hade rätt, att vår oro bara kan avfärdas som ”avundsjuka”. Jag kan lova dig att jag fylls av betydligt mer skrämmande känslor än så när jag tänker på hur det kommer bli för våra barn och barnbarn.

  • T skriver:

   Va bra att du nu lärt dig om miljöproblemen.

 • Lina skriver:

  Nu är det ju så att du hade inte behövt köpt hus i Spanien totalt onödigt. Då hade du inte behövt ta flyget. Tänk efter.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Nu är det ju så att jag HAR tänkt efter, och eftersom jag verkligen ville ha ett hus i Spanien så köpte jag boende här.
   För mig är det allt annat än onödigt . Tyvärr kan du inte bestämma hur andra människor ska leva sina liv.

  • Carola skriver:

   Erkänn att du själv inte tackat nej till ett hus i Spanien ?! Hahaha…njut du Pernilla, det tänker jag göra till hösten.

 • Eva skriver:

  Skamliga påhopp från en del gällande Pernilla och hur hon bör tänka på miljön! Var och en sätter väl sina egna gränser för vad man vill och kan göra?! Det luktar avundsjuka lång väg! Jag GLÄDS med Pernilla! Snart får hon väl kritik för att hon lockar stor publik till sina shower också för TÄNK när alla dessa miljöbovar till publik kanske ska köra bil till och från showen… eller – ve och fasa – tar FLYGET för att se en show! 🙄 Nej, NJUT av ditt härliga rosa hus Pernilla! Du är SÅ värd det! 😘

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Ja, tack jag njuter verkligen! Och man slutar aldrig att häpnas över alla som tycker att de ska leva mitt liv åt mig och bestämma hur jag ska leva…. Lite komiskt ändå…! 😉

 • Christina skriver:

  Så härligt för dig med lite egentid också! 💕 Njut av den för snart sätter väl ”cirkusen” igång för dig igen. 👍

 • Nelly skriver:

  Jag har inte flygt på ca 20 år (har lite panikångest över sånt) så Pernilla får gärna min del – vad säger ni om det?

 • Cecilia skriver:

  Så härliga bilder på festivalen och inredningen i huset i Spanien.
  Ha en underbar helg!

 • Ulrika skriver:

  Pröva ättika som sköljmedel ! Helt super, fräscha kläder och färger, ingen tvättmaskin som luktar spunk. Kläderna börjar inte lukta unket i garderoben osv…

 • L skriver:

  Lotta, jag vet att du skriver till Pernilla. Själv flyger jag aldrig. Jag gör så gott jag kan men tror du att om vi Svenskar slutar flyga, ha ac? och leva lyxliv, tror du att klimatet skulle ändras då? Alla andra som flyger då, alla andra, titta dig omkring i världen och se hur dom lever där. Är det vi svenskar som ska ändra på vårt beteende? Nej, sluta var så fisförnäm för det är inte vi svenskar som kommer att kunna förändra världen och rädda den. Det måste göras av andra länder än Sverige. Du är väl för höjd flygskatt i Sverige också eller hur? Vad ska det hjälpa? Skatt, tar det bort problemen? Nej, det blir bara att alla som har råd (rika) har råd att flyga i Sverige + alla andra i hela världen för dom höjer inte skatten. Du som såg ner på rika, du tycker inte en sån som jag ska få åka nånstans för att jag är fattig och inte har råd då när skatt på skatt höjs. Du är inte helt resonlig i det du skriver.

  • Malin skriver:

   Sånt kvalificerat skitsnack. Alla har vi ett ansvar och borde bidra med det vi kan. Bara för att man har råd att överkonsumera betyder det inte att man måste göra det. Och bara för att man kan flyga måste man inte göra det ofta heller. Är du en sån som inte röstar heller? ”för det blir ju inte det resultatet jag vill ändå”. Pernillas svar på kommentarerna här är så världsfrånvända och omogna att man baxnar. Man får väl bara hoppas att de flesta vuxna tänker lite längre och lite mindre egoistiskt.

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Malin ; Jag är ledsen att behöva upplysa dig om att du kan inte få hela befolkningen att sluta flyga flygplan . Jag är knappsats ensam. Att vi ALLA som reser med flyg skulle avstå från att resa för miljöns skull- i dag – är väldigt naivt att tro…. Den stora miljöboven är dessutom inte flygresor , utan köttindustrin. Hoppas att du – som jag – köper dyrt närproducerat kött från Svenska bondgårdar – om du äter kött. Annars är det dubbelmoral på hög nivå.

   • Malin skriver:

    Äter inte kött alls sedan ca 5 år tillbaka. Och har skurit ner extremt mycket på konsumtionen. Bara för att ”mitt liv ser ut så” att jag har råd att konsumera så måste jag inte shoppa sånt som jag egentligen behöver. Tycker det är självklart att alla människor med sunt förnuft gör det man kan för miljön och inte naivt slår bort allt med ”så har jag alltid levt och kommer fortsätta göra det”. Ser man inte de skrämmande klimatförändringar som sker och inser att vi alla har ansvar i det så är man så världsfrånvänd att klockorna stannar.

 • Kina skriver:

  💝 hej och tusen tack för fina och inspirerande bilder man blir så himla glad och uppfylld av energi att läsa din blogg
  Du är så himla snygg också!! 😊
  Njut av ditt fina rosa hus och semester och vila
  Varma Kramar Kina från ett regnigt Sverige

 • Agneta🌹 skriver:

  Underbart! Njut i ditt vackra hus🤗

 • Eva skriver:

  Hej! Jag tycker Biancas guldhalsband är så fint! Det lilla söta diskreta. Men hittar inte det på guldfynds sida. Är det slut?

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Ja, jag vet inte tyvärr. Kolla med Bianca och fråga på hennes blogg. Hon vet mer än jag.

 • Lotta skriver:

  Brukar aldrig kommentera, men kan inte heller låta bli att skriva en kommentar om miljön. Det är trevligt att du Pernilla bemöter även kritiska kommentarer, dock svarar du med förvånansvärt världsfrånvända ”icke-svar”. Du konstaterar att du köpt hus i Spanien och alltså är typ ”tvungen att flyga dit”. Dessutom skönt att du har AC där, så du kan sova gott.

  Det finns ganska många andra, människor, djur och växter i denna värld, vars problem inte kommer att kunna lösas av en AC, och som kommer att dö av de klimatförändringar vi redan nu ser skrämmande resultat av.

  Oavsett vad man tycker om dig Pernilla i övrigt kan ju alla som läser din blogg konstatera att du lever ett liv i tämligen ohämmad lyxkonsumtion. Jag skulle gärna fråga dig seriöst och respektfullt hur du ser på det? Bryr du dig inte alls? Du har ju själv barn som ska leva vidare efter dig? Att källsortera och leva på ”ditt sätt”, vad nu det innebär, räcker faktiskt inte.

  • Mia skriver:

   Så bra beskrivet! Man m å s t e inte köpa ett hus i Spanien för att sedan vara t v u n g e n att pendla fram och tillbaka med flyg. Det är skönt för DIG Pernilla, men inte för resten av världen som får all skit i form av utsläppen. Samma med all shopping som ni ”unnar” er, måste man köpa massor med nytt hela tiden, bara för att man ”kan”? Second hand är ett ypperligt alternativ även fast man har mycket pengar, om man är solidarisk och tänker på den miljö alla lever i.
   Du måste ju också ha hängt med i nyheterna och även märkt klimatförändringarna i värmen som råder?
   Jag vet att du/ni KAN resa och handla rent ekonomiskt men snälla, tänk till!
   Det är många fler som lever på planeten!
   Att ha hus i olika länder är ett val du har gjort, och i och med det bidrar du starkt till miljöförstöringen.

   • Karin skriver:

    Visst ska man värna om vår jord man vet inte hur länge den håller. Men jag köper sällan kläder har inte bil åker tåg och buss. Äter inte mycket kött men hade jag haft råd då skulle jag gärna köpt ett hus i Spanien. Fast de hade inte blivit resande hela tiden för det har jag inte ledighet till😕

   • Camilla skriver:

    Alltså jag tror knappast Pernilla är den enda som flyger till olika ställen.
    MYCKET tröttsamma kommentarer om miljön, skriv något trevligare i stället.
    Jag tror nog att Pernilla är medveten om miljön, men ALLA behöver väl inte svara samma i hennes inlägg.
    Skaffa er ett liv i stället, ni är bara missunsamma.
    Kram till dig Pernilla <3

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Lotta. Jag är långt i från perfekt och ingen miljöaktivist , utan gör det jag kan, i det lilla.
   Lär mina barn att källsortera och inte slänga skräp i naturen.
   Men jag använder sköljmedel när jag tvättar trots att jag vet att det inte är bra t ex , och angående att vi lyx-konsumerar så är det ju så vårt liv ser ut. Vi tycker om mode och design. Men jag handlar gärna Second Hand t e x och låter vänner och familj ärva mina eller barnens kläder och möbler, så ingenting slängs i onödan utan återvinns alltid .

   Angående flygresorna så är det ju så mitt liv ser ut, och jag vill inte välja bort den biten , MEN jag har kollat runt lite och jag tänker börja klimatkompensera mina flygresor. En superbra idé för alla som reser mycket i jobb eller privat!

   När man klimatkompenserar sin flygresa , kompenserar man för utsläppen av växthusgaser. Pengarna går till klimatprojekt i utvecklingsländer och bidrar till en hållbar utveckling.

   Läs mer om detta på https://klimatkompensera.se

   • Carina skriver:

    Så du tycker man kan urskulda sitt levnadssätt med argumentet det är så mitt liv ser ut. Märkligt att vissa tycker sig ha rätt att smutsa ner vår jord hur mycket som helst. Vi måste alla ändra vårt levnadssätt för att komma tillrätta med klimatproblemen. Själv har jag inte flugit de åren.

   • Mirre skriver:

    Om du seriöst tror att du gör vad du kan för miljön genom att källsortera och inte kasta skräp i naturen så är du otroligt naiv. Gå in på klimatkollen.se och gör ett test så får du se var du hamnar.

    Tycker att alla har ett ansvar för den här planeten oavsett om man har ekonomi som tillåter lyxkonsumtion. Det går liksom inte att försvara sig med att det är så mitt liv ser ut. Det är ju du som väljer hur ditt liv ska vara.

    Såg en intervju med Bianca på Nyhetsmorgon där hon sa att Miljön var en av de viktigaste frågorna för henne i höstens val. Det är väldigt svårt att ta på allvar då hon i nästa stund visar upp hur hennes hem är överfyllt av prylar och skönhetsprodukter. Att konsumera och att uppmuntra andra till konsumtion är ju vad hela hennes blogg går ut på.

   • Mia skriver:

    Det räcker inte att källsortera och göra ”det lilla” var och en behöver göra mycket mer, och det viktigaste är konsumeringen och resorna.
    Att man lyxkonsumerar för att man gillar mode och design är väl ändå att totalt strunta i miljön, likaså många flygresor per år samt bil och taxiresor.
    Dra ner på all överdriven konsumtion, åk mer kommunaltrafik och flyg mindre- trots intresset för utlandsresor, nya kläder osv osv
    Vem gillar inte att resa och shoppa?!
    Alla måste hjälpas åt om man har minsta lilla intresse för att barn och barnbarn ska få en dräglig levnadsmiljö!
    Att säga att ” flygen går ändå” njaaae inte om alla drar ner på att boka!
    En otroligt enkel ekvation.
    Det är så fruktansvärt osolidariskt att skita ner miljön bara för att man kan, och har mode och resor som intresse, det handlar om att avstå för allas skull.

   • D skriver:

    Alltså, ”det är ju så mitt liv ser ut” måste va världens sämsta och mest provocerande ursäkt nånsin. Och naivaste, du väljer själklart själv hur ditt liv ska se ut, och det är väldigt egoistiska val du gör, det måste du bara inse. Kanske dags att tänka om lite?

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Som sagt. Har inte ställt upp i någon reklamkampanj där jag säger att jag inte tänker flyga flygplan eller shoppa mer, så jag vet inte varför ni tycker att just jag ska ställas till svars eller ”skämmas” för att jag reser med flyg eller åker bil . Eller shoppar . (Vilket jag verkligen inte gör speciellt mycket.) Jag skäms inte alls för mina val . Och ni kan inte – hur mycket ni än vill – bestämma hur jag eller andra ska leva sina liv. Det funkar inte så.
    Den stora miljöboven är dessutom inte flygresor , utan köttindustrin. Jag äter kött och tänker inte sluta med det, men jag köper dyrt närproducerat kött från Svenska bondgårdar. Hoppas att ni gör det också!

   • Sofia skriver:

    Driver du med läsare eller är det så att du inte har förstått klimatproblemen. Vi måste ALlA värna om vår miljö.

   • Lotta skriver:

    Men att man inte slänger skräp i naturen är väl ändå helt självklart?? Och varför använda sköljmedel om man faktiskt vet att det inte är bra?? Det går väldigt bra att leva utan sköljmedel, jag lovar.

    Vi vet att du inte är miljöaktivist, Pernilla, det är inte det saken gäller. Det handlar om att vi har bara en planet, och allt vi människor åtnjuter kommer från denna planet och den tål inte att sugas ut hur mycket som helst. Det handlar om att ta något slags ansvar, vissa saker kan man välja bort, om än inte alla såklart.

    Dina svar visar att du faktiskt är rätt totalt hänsynslös när det kommer till miljön, så jag har fått svar på min fråga, tack. Stå då för det tycker jag, och skyll inte på omständigheter och att det är ”så ditt liv ser ut”.

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram