Fredag!

Hej vänner!

Har precis avnjutit en god Sushi-lunch tillsammans med Theo, efter att vi har varit och gjort nytt pass till honom. 

Hans gamla går ut snart och vi åker ju till New York i Maj , så då måste han ha ett nytt.

”Passade”  (hö hö) samtidigt på att hämta ut mitt NYA Pass, eftersom jag slarvade bort mitt gamla i Köpenhamn, klantig som jag är….

Detta ska jag hålla HÅRT i! :-)

Nu ska vi bara fixa Esta till oss båda , så att vi kommer in i USA också…!

 

Häromdagen var jag hemma hos Sofia och sa Hej då till alla hennes söta kattungar, som nu är sålda och ska få nya hem allihop…!

 

img_5962.jpgimg_5960.jpg img_5961.jpg

 

Gulliga små rackare!! ♥

 

Här hemma har vi ju vår egen lilla gosehund som älskar att ligga chilla i sin korg om dagarna…

 

 

img_6365.jpg img_6366.jpg img_6368.jpg

 

Zzzzzzzzzz……♥

 

img_6349-1.jpg

 

Linus har varit  här och fick hjälpa mig med att sätta ihop mitt nya soffbord!  (Nån som vill köpa mitt gamla runda från DIS?! ) :-)

 

img_6347-1.jpg

img_6348-1.jpg

 

Bara marmorskivan som fattas…!

 

img_6323.jpg

 

Jag hade beställt en grym Buffelmozzarella från Mathem , som fick bli pricken över i´t på kvällens pasta – som JAG lagade! Kors i taket! 😉

 img_6327-1.jpg

img_6325-1.jpg

 

Nom , nom! 

Passade på att rensa i skåpen samtidigt, så Linus fick med sig en hel porslinserie som jag inte längre fick plats med i skåpen.

Dock inte mina turkosa pastatallrikar.  DOM stannar HÄR. 😉

 

Bild 2017-04-21 kl. 15.47 #3

 

Nu ska jag fixa mig i ordning och packa väskan inför kvällens PODSHOW med Sofia och Hanna på Rival! 

 

Bild 2017-04-21 kl. 15.47

 

Hoppas att jag får träffa någon av ER där! :-)

 

Om inte – så ha en underbar fredagskväll fina ni!  ♥

50 reaktioner på “Fredag!”

1 2
 • Pernillas största fan Malin skriver:

  Wow va fint du har hemma hos dig och maten ser gott och jag skills vilja kopa din Bord 😏 kram Malin

 • Britta skriver:

  Men oj vad många tråkiga kommentarer 🙄. Tack snälla Pernilla för att du bjuder så mycket på dig själv och din vardag. Du ger så mycket inspiration och många gånger tröst till oss ”vanliga” som liksom du strävar på. Många känner igen sig i dig som ensamstående, singel mm. Livet är inte alltid på topp, men ditt ärliga och öppna sätt ger oss medsystrar energi i vardagen! Heja dig💪! Unnar dig all flärd som även ger oss läsare en guldkant.

 • Eva skriver:

  Har följt bloggen många år, tycker p är rolig….Men nu lägger jag ner det, det mesta är reklam, pop up mm mm. Det är klart det är fantastiskt att hon lyckats och hon har jobbat hårt…men när mycket vill ha mer och det aldrig verkar räcka, när det känns girigt då är det inte kul längre. Gäller förstås inte bara P, jag förstår också att man vill göra reklam för vissa saker men det måste åtminstone kännas ärligt, nu har det bara gått för långt..och har man så mkt pengar så önskar jag bara att det kunde vara lite mindre reklam och lite mer bara blogg. Tack och hej!

  • Charlotte​ skriver:

   Eva, vad är det tycker du är ” girigt” hos Pernilla? Vill ha mer o mer? Jag har faktiskt ibland tänkt att det byts ju inte ut en massa möbler hit o dit som i väldigt många andra bloggare hem. Nu har hon fått en kick o köper ny soffa o bord som vilken Svensson som helst. Skillnaden är väl i så fall att det är Pernillas ” egna” pengar o inte bankens då.

   För giriga det är många svenskar idag som ska ha tio top hem men har inga egna fickor att plocka pengarna ur. Jag tycker då verkligen vi får följa en kvinna som visar upp sig o sitt hem med en så äkta närvaro det bara går. Men om du hittar en blogg som handlar om nåt annat du uppenbarligen saknar så lycka till det blir nog svårt…

   • Eva skriver:

    Menar bara att om man har så man klarar sig och mer, vilket jag sa att hon förtjänar pga att hon jobbat hårt så är det bara tråkigt att det är så mkt reklam i bloggen. Det är så i dom flesta kändisbloggarna och jag tycker det är trist och tror att man förlorar trovärdighet om man börjar sälja allt möjligt 😬 Som sagt kan förstå att man gör reklam för sånt man verkligen vill rekommendera men det känns inte så längre….Det finns många värre men deras bloggar har jag redan slutat läsa! Om P vill värna om den P som man tror att man känner litegrann och gillar så bör hon nog tänka sig för. Hade hon behövt pengarna hade jag också förstått det men så är det ju inte heller…

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Eva, du får gärna förklara var i detta inlägg du hittar reklam??? Jag förstår ingenting faktiskt. När jag gör reklaminlägg skriver jag alltid tydligt ut det. Och om jag länkar till min butik eller någons annans så är det för att jag vet att frågan kommer annars var man hittar det jag har på mig. Så funkar ALLA bloggar. Jag tycker själv att jag varvar vardagsinlägg med reklaminlägg på ett sätt så att det dagliga inläggen om mitt liv och min vardag väger över m y c k e t mer . Synd att du inte känner likadant.

 • Stina skriver:

  Pernilla gör väl precis vad hon vill för dina pengar. Jag är bara en undersköterska som bara får ut runt 25.000 i månaden men jag trivs med mitt jobb och jag klarar mig. Sluta gnälla på Pernilla

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Hej fina
  Hoppas helgen är bra.
  Kul med nytt soffbord 👍🏼😊 Bli säkert kanon fint, marmor är ju sååååå snyggt 👌🏽⭐️
  Schysst av Linus som hjälpte dig att sätta ihop det.
  Kul med resa till NY i maj ☀️
  Jättekul att du visa och dela med dig, synd bara att det bli så ”starka reaktioner”.
  Låt inte det påverka dig bara 💕

  Ha en fortsatt fin helg
  Kram Sandra 🌸

 • Pia skriver:

  Hej Pernilla!
  Tack för en fantastisk bra och rolig podshow!
  Ni är för härliga! Den bjöd på många skratt!
  /Pia ”i den fina Pernillaklänningen” och Hedvig

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram