Fullmatad helg!

Hej vänner!

Hoppas att eran helg har varit skön!

Själv har jag verkligen kombinerat ”nytta med nöje” , som man säger…!

På kvällarna har jag spelat ”The producers” som vanligt och sen har det varit fullt ös med Theo hela dagarna!

Denna helgen hade jag även sällskap av Theos pappa, farmor och farfar som var och hälsade på. Vi har varit på Lisebergs Julmarknad, besökt ”Universeum”, julhandlat, fikat, ätit goda middagar, varit och badat och bara myst på hotellet. Ibland har Theo varit med mig på teatern och hängt medmig bakom scen under föreställningen.

Han älskar att sitta på golvet i kulissen i mitt eller någons annans knä och följa spelet på scen, från riktigt nära håll.

Själv är jag ju också uppvuxen så, och minns hur mycket jag tyckte om att få sitta där i mörkret och titta när mamma eller pappa ”jobbade”. Man satt så nära att man ”nästan” var med på scen. Och ofta fick man en klapp på huvudet av nån av skådespelarna, som stod bredvid i kulissen och väntade på entré. innan dom gick på scenen.

Alla mina barn har varit med mig bakom scen sen dom var små, och det har alltid funkat jättebra.

Det är fantastiskt hur anpassningsbara barn är! Theo som annars är ett riktigt lite bustroll och allt annat än lugn , sitter helt stilla och tyst som en mus i kulissen när han är med mig bakom scen. Han vet att där går det INTE att springa runt och skrika eller busa som man kan göra hemma eller på dagis. På teatern får man busa i pausen, men när föreställningen pågår, då får man viska och gå tyst bakom scen. Och det Theo superduktig med , trots att han är så liten! 

Ibland får han feeling och ställer sig upp och dansar och härmar koreografin som dansarna gör i föreställningen! (Dock fortfarande under tystnad.) Och då kan man se både en och två dansare därinne på scen som har svårt att hålla sig för skratt…!

Theo gillar också att sitta inne i ”sminket” och blir gärna sminkad av Katta till katt eller något annat kul. Om han inte laborerar själv med färgerna dvs. Vilket oftast händer…! 

 

 

Här kommer lite bilder från Lisebergs underbara Julmarknad! 

 

Theo tyckte det var mysigt att få kramas igen med Lisebergs-kaninen!

 

 

– Hej, hej! Vi åker karusell!

 Elbilarna är alltid en ”hit”!

Ola hade med sig sin Thea, så ungarna kunde ”göra Liseberg”, tillsammans!

 

– Visst är det kul farfar!!

 

Snacka om vackert upplyst träd!!

 

Theo och jag utanför ”Sagoslottet”!

 

Här står jag framför den julpyntade restaurangen och bakom skymtar stora scenen, där Lotta Enberg har allsång året om!

Efter en heldag på Liseberg då vi åkt alla attraktioner som fanns, samt tryckt i oss våfflor, varmkorv, munkar och brända mandlar, så tyckte jag allt att jag var värd en liiiiten kanelbulle också!

Men bara EN…!

Nu är vi åter hemma i Sthlm igen, och har avslutat denna mysiga helg med en härlig familjemiddag hemma hos mig med nästan hela tjocka släkten på plats!

Men om det berättar jag mer i morgon….

Nu ska jag sooova.

Godnatt, godnatt…!

 

183 reaktioner på “Fullmatad helg!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram