Gäst hos Tilde, middag med far & bror – & Finalmiddag för kidsen i ”yes chef!”

Hej vänner! 

Hoppas att allt är bra med er i snöslasket!  

Om ni inte som SUSANNE , bor i värmen och gottar er förstås….! 😉80385588-83ce-4221-9033-098c86a0b490.jpgJag tillbringade helgen hemma hos Bianca. 

Mor och dotter-egentid! ❤️

Blev serverad gröt till frukost och sedan ”Food-ordade” vi hem både lunch och middag. LYXEN att bo i stan!

Låg i varsin soffa och streck-kollade på Serier, bland annat ”Sex and the city”!  Sååå mysigt! 😍

img_1101-1.jpgJag unnade mig även en timmas massage ner på grann-Spat!  Sååå skönt!f80bb3fd-9184-4af1-9205-ce02c83c78e1.jpgSedan duschade jag och sminkade mig för att åka till Tilde och gästa ”Efter Fem”! img_1123-1.jpgimg_1124-1.jpgRedo för rutan!📺img_1133.jpgJag var där för att prata om alla mina TV-projekt, och blev faktiskt lite tagen själv haha.  när jag såg hur många härliga fantastiska program jag får göra just nu! 😅😍🙌

Wahlgrens Värd som har nypremiär på torsdag på Kanal 5 och Discovery plus!

Sitta i panelen i nya Masked Singer som har premiär i mars på Tv4 ! 

Programleds i Melodifestivalen 27 februari på SVT! 

Och så mitt hjärtebarn YES CHEF som går på Discovery och kommer snart på Kanal 5!

I´m really a very lucky girl!!!! 😍🎉🙌img_1130.jpgÄLSKAR att bli intervjuad av Tilde! Hon är så varm, påläst kunnig och personlig! 
img_1126.jpgNär jag var klar på TV 4 , mötte jag upp min pappa och Linus för att äta middag på Paraden! 

img_1151.jpgÄlskar dom!!!❤️❤️
img_1150.jpgJag åt en grillad tonfisk med Aubergine-röra. img_1152.jpgSå mysigt och värdefullt att jag och Linus fick hänga en stund med pappa, när han för ovanlighetens skull hade lämnat Röda huset på Värmdö och tagit sig in till huvudstaden…! 😍img_8115-1.pngHÖRNI!  I går släpptes SISTA AVSNITTET av mitt och Thomas härliga Mat-program YES CHEF! 

SÅ otroligt glad för den FANTASTISKA responsen vi har fått på programmet , både vad gäller kommentarer, recensioner och tittning! Andra mest sedda programmet på Discovery! 🎉🎉img_5494.jpgDet har varit en ren glädje att få göra detta tillsammans med Thomas!  Och resultatet blev verkligen som jag ville!

Ett SÅÅÅ härligt, roligt och mysigt ”Mat-och-resprogram”, som vi knåpade ihop under vår resa runt om i Sverige!img_5495.jpgimg_5118.jpgGrym produktion blev det också tack vare vårt fantastiska filmteam! img_5107.jpgOch i sista avsnittet åkte KOCKMÖSSAN  på, när jag skulle briljera inför barnen med en Tre rätters middag som skulle få dom att ramla av stolen…!

Om jag lyckades…?! 

Det kan ni se HÄR! 💖

 

87 reaktioner på “Gäst hos Tilde, middag med far & bror – & Finalmiddag för kidsen i ”yes chef!””

1 2 3
 • Linda skriver:

  Yes chef – grattis till succén! Älskar programmet , och vilken härlig kemi ni har!! Riktig feelgood program, mysigt och god mat!! Hoppas på en till säsong ❤️👍🏻

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Hej fina,
  Ja man skulle ju lätt vilja vara där Susanne är nu. Sol och värme hade inte varit fel 😉
  Så mysigt med häng hos gulliga Bianca. Visst är det skönt med såna dagar, kollar serie och beställa hem mat.
  Såg dig hos Tilde och det var bra som alltid när du är med. Tilde är så bra och gullig och bra att hon hade koll på när Masked singer börjar 😅Och vilken tur vi alla har som älskar dig att du är med i så mycket olika program nu 😀
  Du är bara BÄST 🤩

  Ta hand om dig
  Kram Sandra💗

 • Maria skriver:

  Måste börja med att säga att jag älskade de bilder du lagt upp på din Instagram från ”YES CHEF”. Vilka härliga och fina bilder! Ska se programmen också! Ej gjort det ännu! Ser också riktig fram emot nya avsnitt från ”Wahlgren värld” också som kommer snart.
  Sedan så måste jag ta upp att jag följer Pernilla och det som är kring henne och inte något fan som skriver om sitt privatliv och allt kring det! Det finns en gräns för allt och det har blivit för mycket nu! . Bara en tankeställare.

 • Madde Bruhn skriver:

  Hej!
  Jag verkligen älskar Wahlgrens värld! Men det har premiär på discovery 28 januari inte kanal 5 , kanal 5 kommer nog senare.
  Hoppas du haft en bra helg!
  Kram Madde

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram