Gästar ”Bergs Bärbara” i kväll!

BERGS BÄRBARA TALKSHOW – TORSDAG 20.00

Bergs bärbara talkshow bland eld, knivar och peruker

Ett galet möte med Pernilla Wahlgren och Joe Labero som berättar om sin tid som nybörjare – Det är vad som väntar i veckans avsnitt !

Bland fjädrar och peruker på Göta Lejon möter Bergs bärbara talkshow Pernilla Wahlgren. Pernilla berättar om varför hon hatar varannan-vecka livet och hur hennes virrighet har satt henne i jobbiga situationer.

Därefter träffar de Joe Labero som berättar om hur han ser på papparollen, alla skador han fått samt varför han hatar att bli kallad trollkarl.

Se avsnittet i kväll torsdag 20.00 i Kanal 5 !

Som alltid när man gästar proffsiga, roliga, snygga och härliga Carina Berg, så blir det mycket skratt!!!

Jag fick höra att det ligger ute ett klipp på Aftonbladet från programmet där jag kallar Kikki Danielson för ett ”fult ord”…!

Detta är så klart inte alls på allvar – utan det var egentligen i en inspelningspaus när jag och Carina satt och småpratade , som jag kläckte ur mig detta ironiska skämt. Jag trodde faktiskt inte att det skulle komma med , men nu när det gjort det så tycker jag inte heller att det är något att göra en fjäder av.

Vi hade precis innan pratat om min klädstil i Melodifestivalen -85 då jag som 17-åring slog igenom med Piccadilly Circus, och i inspelningspausen så fortsatte jag att ironisera över min dåvarande ”tonårskaxighet” och hur oerhört SUR man blev på den tiden när någon annan försökte att sno ens ”stil” som man tyckte att man hade ensamrätt på själv…!! :-)

Jag gillar Kikki och älskar Bra vibrationer som jag tycker är en av dom absolut bästa melodifestivalslåtarna från 80-talet!

Sen har jag ju den humor jag har,  och mina vänner och familj är vana vid det här laget att det är högt i tak hemma hos oss när vi skämtar…!

http://tv.aftonbladet.se/webbtv/noje/tv/article23313.ab

60 reaktioner på “Gästar ”Bergs Bärbara” i kväll!”

 • barbroonisse skriver:

  Det är bara att konstatera att Wahlgrenarna gjort bort sig,igen, ska visst vara otroligt barnsliga ungar i alla fall Pernilla och Niklas,,ni är inte bäst i allt, men någon vettig yrkesutbildining, finns inte där…..å de märks

 • Ulf skriver:

  Hej Pernilla. Jag kollade presic på det klippet i Aftonbladet. Och vad jag skrattade. Du har verkligen humor du. Du är för härlig. Kramis på dig.

 • Jonas skriver:

  Det där med ironi kan vara lite svårt för vissa att fatta ibland, har en syster som har en fd svåger som på fullt allvar trodde när min pappa sa att jag och mina syskon var resultatet av en sprucken kondom, kärleksfull familj sa han på allvar.. 😉

 • lenaaaaaabu skriver:

  du menar väll Pernilla nu AnnaKarro. för då håller jag med dig.. Pernilla är den största flamsmajan vi har i rutan just nu.. Linslus av det största formatet, bara att kunna sitta i tv och kalla en person som Kicki för de orden de är ett bevis på stor omognad. Usch så du Pernilla Wahlgren skönk i mångas ögon,,,fy faaaaa, får du svära så får vi.

 • Tina skriver:

  Man kan inte vräka ur sig vad som helst och sen försöka gömma sig bakom frasen”jag bara skämtade”.Pernilla är en otroligt omogen människa som aldrig tar ansvar för vad hon gör och säger.
  Här är några exempel:
  Hon hängde ut en ung kille med bild och allt och skrev What the fuck.
  Hon hängde ut en artist som hade en cigg i munnen och hon kunde inte föööööörstå storheten i honom.Senast jag såg Pernilla med en cigg var inne på Biancas blogg.Bilden raderades väldigt fort nät folk började reagera.
  Om någon hade kallat mig för fitta så kan jag tala om att jag inte direkt hade skrattat åt det.Det är väl det grövsta ord man kan säga till en människa.Hur mycket jag försöker så kan jag inte se det roliga att en 40 plus-kvinna använder sig av de orden.

 • Paula skriver:

  Tråkigt stt du ser det så :( jag är ingen mobbare! Jag försöker vara diplomatisk och det jag menar är att folk missförstod pernillas ironi.

 • annakarro skriver:

  Tål du kritik??? tål du höra samma ord du använde mot Kicki… Kicki är betydligt större än du och sjunger mycket bättre osv osv… du är en flamsig avelskossa Kcki.. Där fick du..

 • Susjos skriver:

  Du är underbar Pernilla!!!!

 • Fia skriver:

  Camilla du har helt rätt, hur kan man jämföra en människa som sitter och kallar andra människor med könsord, med en person som kör rattonykter! Det e helt otroligt!

 • P skriver:

  Storm och storm, det är kommentarer om ett klantigt ordval. Som hon borde erkänna och ursäkta sig, av respekt för andra. Inte mer med det…

 • Eva skriver:

  Ja du P tror de skrattade för de tyckte det var komiskt just för att en 45-åring kläckte ur sig detta fula olämpliga ord i tv..Pernilla drev med sig själv, ironiserade, precis som Berg då hon ställde frågan om de pratat ut om det…Har ni aldrig själva kallat en rival för f-ordet??Högt i tak då vi skämtar skrev Pernilla inte att vi pratar så i familjen. Varför skulle de kalla varandra för könsord hemma vid julbordet som någon undrade, och varför kalla någon det pga arbetslöshet hmm..ointelligenta kommentarer…visst fult olämpligt ord att säga i tv kanske men förstår ej stormen…folk är olika.

 • Pernilla skriver:

  I våras blev en kille i min dotters klass ”kär” i henne. Han började hänga här hos oss och komma över med sin hund. Min dotter tyckte det var ok, men sen ville han bli ihop med henne. Det ville inte hon.
  Nästa dag fick hon heta fitta, hora osv. I skolan . Efter en vecka började han slå henne.
  Jag kan inte se något kul eller roligt i att kalla någon annan för liknande saker. Ett problem är att barnen lär av vuxna. Jag reagerar ofta på språket som används på TV idag. Mycket fula ord och svordomar.
  Ska tillägga att båda barnen är nio år.

 • Tara skriver:

  Jag kan tycka att en ”kändis” har ännu större anledning att tänka på vad/hur man säger saker o ting, än en ”vanlig Svensson”. Definitivt offentligt! Sen bryr jag mig inte det allra minsta om hur snacket går innanför – i detta fall – Pernillas egna väggar, med familj o vänner. Sen hoppas jag ju att åtminstone Theo slipper höra liknande uttryck..

 • Marie skriver:

  Jag såg på TV när Pernilla ”skämtade” och kallade min idol Kicki Danielsson för ”fitta” och ”jävla kärring”. Jag blev äcklad och orkade inte se mer av programmet, fast jag annars älskar Carina Berg. Den råa sexismen och vulgäriteten är verkligen utbredd. Att en erkänd artist, kvinna, kallar en annan erkänd artist och kvinna för förnedrande könsord. Pernilla är en patetiskt fnittrande kvinna som, för att använda hennes egna ord, blivit en kvionnoförnedrande ”kärring” i 45-årsåldern. Kändes det kul Pernilla, att bli kallad för kärring? Skrattar du nu? Fnittrar ditt hysteriska överåriga fnitter?

 • Camilla skriver:

  Det är ALDRIG okej att kolla någon för könsord, särskilt inte på tv. Oavsett om det är humor med glimten i ögat. Jag är inte humorbefriad, men det måste finnas gränser och du gick över gränsen. Annars är du en rolig tjej Pernilla

 • Monica skriver:

  Herregud! Detta är väl ändå en storm i ett vattenglas. Om nu Pernilla i farten råkade säga något mindre lämpligt behöver väl inte ni, likt hyenor, kasta er över henne. Detta har ju urartat i en masshysteri. Det räcker att en gnäller sedan är drevet igång. Har ni aldrig sagt ett ord för mycket? Är ni felfria? Knappast.

 • Tindra skriver:

  Inte ok att använda sådant språk vare sig ” kändis” eller vanlig medborgare. ni som skriver att det är skämt använder ni det språk när ni prata med era vänner och kollegor? Skulle någon kalla er så så hade ni säkert känt er ” kränkta” och anmält personen men nu råkar det vara Pernilla och då är det ok!!!

 • Sadie skriver:

  Gillar att lasa din blogg men det dar var arligt talat ett valdigt pinsamt uttalande, aven om du sager att det var ett forsok till ”humor” och att skamta till det… Be Kicki Danielsson om ursakt istallet for att forsoka minimisera och bortfarklara ditt snedsteg. Vi har val alla sagt saker som vi angrar vid nagot tillfalle, och da ar det ju bara att ta ansvar for det och be personen om ursakt helt enkelt. Tror fler skulle respektera dig om du var lite mer odmjuk just i den har situationen.

 • Anna-Lena skriver:

  Hej!
  Vilken storm i ett vattenglas!
  De e ju rätt trist om man måste säga innan man skämtar att man ’skämtar’ och har man humor så förstår man att de är humor!

 • Mira skriver:

  Tycker också du verkar vara en bra o rolig tjej, har också följt det du gör från Piccadilly ,(var själv 16 då och du blev min stora idol då) fram till nu. Men tycker liksom många andra att det är konstigt skämt att kalla någon annan så. Menar du att du säger så om din mamma, dotter, brorsdotter och dina tjej kompisar. Undra hur det låter vid ert julbord t.ex. när ni kallar varandra för könsord och har så trevligt och skämtar och skojar, tror kanske inte riktigt att som du skrev att ni i familjen skämtar så. Synd för du är ju en förebild för många och måste kanske tänka på era Nicke o Nilla fans och framför allt på dina barn. Tycker du det är kul om folk skriver skämt här om Biankas arbetslöshet o kallar henne j***a f***a ,för det är ju så ni skämtar. Nä Pernilla smartare om du kort bara bett om ursäkt för dåligt ordval och beteende och visat den icke mobbande Pernilla som jag hoppas du är. Tänk på att du är mamma. så brukar min mamma säga till mig. Så är det lättare att inte göra sånt de behöver skämmas för, som det här t.ex. På bloggen annars visar du ju upp att du verkar vara en supermamma som vill dina barns bästa. Gillar dig annars, förutom såna här onödiga utspel. Ha en grym höst o Lycka till med allt du håller på med . Kram

 • P skriver:

  Varför skrattade dom? För att det var pinsamt och hon gjorde bort sig, man kallar inte en kollega för fitta, även om det är på skämt. Inte ens Alexander Bard skulle kläcka ur sig nåt så dumt…

 • P skriver:

  Men alltså, att det var ett skämt är väl inget att snacka om, det är väl språkbruket som är diskutabelt. Att sitta framför en publik och kalla någon för fitta är direkt korkat, eller omoget, hon är 45 inte 15, och i tv dessutom. Ursäktar sig sen med att säga ”så här pratar vi i vår familj” typ?! Hoppas verkligen inte det, kanske med brorsorna eller kompisar, men med föräldrar och barn, då skulle jag bli väldigt förvånad och tappa all respekt. Undrar hur hon förklarar detta för Theo? Hade det inte varit bättre att ursäkta sitt dåliga ordval…

 • Tara skriver:

  Vadå ”jävla vagina”??
  VARFÖR uttrycka sig på liknande sätt ÖVERHUVUDTAGET!!??!!

 • Eva skriver:

  Men herreguud vad folk är känsliga…hur kan man Inte förstå att det var på skämt, skrämmande..är säker på att Kicki förstod det..o Carina o publiken skrattade iaf…
  mkt nötter som läser denna blogg…Du bjöd på dig själv o var härlig som alltid!

 • P skriver:

  Nu tänkte du lite tokigt :) Man gör en höna av en fjäder.

 • P skriver:

  Men Emma… även om du inte gillar ordet som Pernilla använde, så måste du väl förstå att det är ett skämt?

 • P skriver:

  ”sedan att båda knäcker sig studion…..?”

 • Michele skriver:

  Hur kan man ta detta på allvar?!? Själv tycker jag det var jätte roligt eftersom det kom spontant och ironiskt, är man med på tv så vet man hur det funkar, inte ens själva Danielsson har tagit illa upp gissar jag 😉 Hur tänker folk egentligen? Hade ni varit mer nöjda om hon hade sagt ”jxxxa vagina” istället?! Seriöst… slappna av 😉

 • Tara skriver:

  Mina känslor ang dig är mycket delade.
  Din blogg är en av de första jag läser varje dag, gillar ditt sätt att skriva – oftast – gillar att ”få en titt på ditt liv”, både jobbmässigt o privat. MEN jag har – oftast – svårt för dig i program, som kvällens. Du har, många gånger, ett SÅ överlägset ansiktsuttryck, precis som att du är ”förmer än andra o uttalandet om Kicki.. Skrämmande! O ”nej’et” på frågan om ni pratat ut om det, var SÅ överlägset o sa detsamma som ”VARFÖR skulle jag nerlåta mig till detta!?”

  Denna överlägsna Pernilla jag ser i tv, är SÅ tvärtemot den Pernilla jag ser här i bloggen..

 • Monica skriver:

  men åh!!!! det var ett skäääääämt men ett ypperligt tillfälle för dig o <FÅ KLAGA liiiite dock!

 • Emma skriver:

  Gud vad BITTER du är!

  Christin schollin är en fi**a. Var det roligt Pernilla? Läskigt att du trycker ut massa ungar till världen som får dina konstiga värderingar.
  Hatar du kvinnor så mycket efter dina misslyckade relationer med män som har stuckit med andra? Något hat mot kvinnor har du uppenbarligen, lågt bara att ge sig på ngn så genomsnäll som Kicki Danielsson som inte har med ditt liv att göra. Skaffa professionell hjälp eller rannsaka dig själv.

 • esterii skriver:

  Pernilla , du är ju överallt nu:) Hur lyckas du med allt.. trevlig helg från en som är ingenstans:)

 • Emma skriver:

  Så om Pernilla kallar dig fi**a i tv så du tycka det är roligt? På samma sätt skulle du alltså tycka att det är roligt om dina arbetskamrater omnämner dig som fi**a på ditt jobb?

 • Anna skriver:

  Du resonerar som en mobbare.

 • Barbro skriver:

  Men vad håller du på med kalla en kollega för ett könsord det är bara för lågt av en vuxen kvinna. Sedan kalla det för humor och att säga vi har högt i tak hemma hos mig jag är sådan med den humorn. Där sjönk du Pernilla. Duktig på jobbet tycker jag dock du är.

 • bd skriver:

  Hej! Tyvärr oavsett! Vad finns det för anledning att skämta om det kvinnliga könet. Tyvärr finner inget som helst roligt i detta. Sedan att bÅda knäcker sig studion
  No no

 • Åsa skriver:

  Tycker ni verkligen att det är humor med förnedrande könsord? Är det lika ok att ungdomar går omkring och kallar varandra könsord? I övrigt tycker jag att du verkar vara en trevlig person.

 • Maria skriver:

  Så då är det okej att skämta om dig och ditt liv med män som har misshandlat, lurat och utnyttjat dig och att du verkar vara en kvinna som vägrar bli vuxen utan tror att hon fortf är 20 bara man lägger till ett skratt efteråt?! Ja, alla har ju enligt dig olika humor.

  Din ”humor” säger mkt om dig…

 • Paula skriver:

  Du sa det med glimten i ögat, sen är du en person som bjuder mycket på dig själv :)
  Alla förstår inte den humorn som jag också delar med dig. Det finns de som tar sig själva på för stort allvar. Skit i de. Du är härlig ;))
  Kram

 • Pia skriver:

  Gu va roligt programmet var! Skönt att höra att det finns fler som hatar varannan vecka, jag har varit separerad i 9 år, mina barn är idag 16 o 12 år, o jag tycker det bara blir jobbigare o jobbigare… Gråter varje gång barnen åker till sin pappa… Fortfarande… Går väl aldrig över.. Kram Pia

 • Tina Johansson skriver:

  Har precis tittat på programmet, och vill bara säga att du är för hääärlig! Kikki var min stora idol på 80-talet, och jag tror inte hon tar illa upp, utan att hon skrattar gott åt det hon med – åtminstone om hon ser programmet som helhet 😉
  Och så tyckte jag det var underbart, när du stannade upp och övervägde om du skulle vinna tävlingen, eller hjälpa Carina Berg när hon ramlat 😀

  Lite skoj lite allvar… Om att lämna sina barn…
  Min äldste son Daniel, nu 23 flyttade efter studenten från lilla Ronneby till Malmö för att studera. Alltså fyra år sedan. Jag gråter fortfarande när han åker tillbaka. Och han är vuxen…
  Förstår dig precis <3

 • Cecilia i Malmö skriver:

  Jag kommer givetvis titta på programmet i kväll! :)
  Jag undrar en sak ang ”Priscilla”, kommer ni att spela/köra den i april och maj också eller blir det ”bara” till den siste mars? Tacksam för svar!
  Kram från Cecilia.

 • Anki skriver:

  Underbara du :-) Kommer ihåg att jag oxå blev störd när Kicki hade på handskarna !! Ingen i Sverige hade kört samma stil innan, tror du va för ”tidig” med din coola look :-)

 • Monica skriver:

  Lycka! Jag läste om detta i tidningen och trodde att jag hade missat programmet. Det har jag ju inte. Självklart skall jag titta på det i kväll. Haha, vilken miss av mig.

 • Monica skriver:

  Tyvärr missade jag dig den här gången. Strunta i gnällspikarna och fortsätt att köra ditt race. Du har verkligen humor, är glad och bjuder på dig själv mer än de flesta, precis som Nicklas och Laila. Ni är underbara och underhållande människor alla tre.

 • Eva skriver:

  Monica ???

 • Eva skriver:

  Ursäkta mig , Nicklas ska det vara 😉

 • Monica skriver:

  Va inte så snabb att kritisera. Rannsaka dig själv först. Varför tror du Nicklas ställde just den frågan till dig?

 • Eva skriver:

  Niclas det är ju ingen som sagt att det är ok att köra berusad heller …konstig jämförelse :(

 • Eva skriver:

  Jag gillar verkligen dig Pernilla ,men jag tycker ändå att det där var lågt, skämt eller ej :(

 • Pernilla w största fan Malin skriver:

  Hahahaha jag tycker du har alltid varit en fantastisk och rolig, och är fortfarande det och det är därför jag beundra din härliga humor och den person du är, när det var melodifestivalen 1985 satt jag fast klistrad framför tv och tittade och hejade på dig då var jag bara 15 år gammal :-) Sen tänkte jag att jag aldrig hade en chans få träffa dig på riktigt men det fick jag till slut en riktig drömträff med dig hemma hos mig som EXPRESSEN ordnade det är tack vare EXPRESSEN som ordnade att jag fick drömträff med dig och jag kommer ihåg hur nervöst jag varit när du och expressen skulle besöka hemma hos mig då hade jag beställt en tårta som står ( HEJ PERNILLA ) hahaha den minnen är verkligen en stark och härlig minnen tack för att du är Pernilla stor kram

 • Camilla skriver:

  Otroligt löjlig jämförelse.
  Men det är klart att du tar Pernilla i försvar.

 • Ronny skriver:

  Dagens roligaste klipp! Du är asskön som bjuder på dig själv. Kikki har en lika vass humor hon så hon skrattar garanterat gott åt klippet.

 • Åsa skriver:

  Hej,
  Jag tycker också att det är väldigt synd att du tycker att könsord är helt ok och sen sitter ni och skrattar åt det. Det är inte humor tycker jag. Sen undrar vi över att ungdomar får sitt fula språk från.

 • Nicklas skriver:

  Camilla: Vad är egentligen värst? Köra bil berusad (och inte bara en gång…) eller kalla någon för könsord i ett grovt skämt? Hmmmmm…….

 • Camilla skriver:

  Så du tycker det är helt ok att kalla människor för ”fula ord” oavsett om det är på TV eller privat, inte humor för fem öre och du anser att det inte är något att göra en fjäder av.
  Som en skrev ”synd att inte Aftonbladet har samma humor”, kallar ni det för humor att kalla en person för j-a fi**a.
  Konstig familj och vänner du har då, om man tar allt som du säger som ett skämt oavsett vad du säger, man börjar ju misstänka hur ert ordförråd är när ni träffas.

 • Elenor skriver:

  Kollade klippet nu och asgarvade, du är ju bara så skön Pernilla.

  Ska se programmet ikväll då både du och Carina är 2 sköna pinglor som man blir glad av att se:)

 • Salalalalallad skriver:

  Hahaha underbart ju!
  Synd att Aftonbladet inte har samma goda humor som du. 😉

 • Anette i Malmö/Delfinaste skriver:

  Hej du fina! Ska bli kul att se dig i kväll! Jag kan tycka att du återberättade en känsla från när du var tonåring och det var ju så du reagerade då, oavsett om det var tänkt off camera eller inte.. Det har ju redan börjat tjafsas om ditt ordval här på bloggen..

  Kramen

 • Marie Graff skriver:

  Haha. Du är för hääärlig 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram