Gästar ”Bergs Bärbara” i kväll!

BERGS BÄRBARA TALKSHOW – TORSDAG 20.00

Bergs bärbara talkshow bland eld, knivar och peruker

Ett galet möte med Pernilla Wahlgren och Joe Labero som berättar om sin tid som nybörjare – Det är vad som väntar i veckans avsnitt !

Bland fjädrar och peruker på Göta Lejon möter Bergs bärbara talkshow Pernilla Wahlgren. Pernilla berättar om varför hon hatar varannan-vecka livet och hur hennes virrighet har satt henne i jobbiga situationer.

Därefter träffar de Joe Labero som berättar om hur han ser på papparollen, alla skador han fått samt varför han hatar att bli kallad trollkarl.

Se avsnittet i kväll torsdag 20.00 i Kanal 5 !

Som alltid när man gästar proffsiga, roliga, snygga och härliga Carina Berg, så blir det mycket skratt!!!

Jag fick höra att det ligger ute ett klipp på Aftonbladet från programmet där jag kallar Kikki Danielson för ett ”fult ord”…!

Detta är så klart inte alls på allvar – utan det var egentligen i en inspelningspaus när jag och Carina satt och småpratade , som jag kläckte ur mig detta ironiska skämt. Jag trodde faktiskt inte att det skulle komma med , men nu när det gjort det så tycker jag inte heller att det är något att göra en fjäder av.

Vi hade precis innan pratat om min klädstil i Melodifestivalen -85 då jag som 17-åring slog igenom med Piccadilly Circus, och i inspelningspausen så fortsatte jag att ironisera över min dåvarande ”tonårskaxighet” och hur oerhört SUR man blev på den tiden när någon annan försökte att sno ens ”stil” som man tyckte att man hade ensamrätt på själv…!! :-)

Jag gillar Kikki och älskar Bra vibrationer som jag tycker är en av dom absolut bästa melodifestivalslåtarna från 80-talet!

Sen har jag ju den humor jag har,  och mina vänner och familj är vana vid det här laget att det är högt i tak hemma hos oss när vi skämtar…!

http://tv.aftonbladet.se/webbtv/noje/tv/article23313.ab

60 reaktioner på “Gästar ”Bergs Bärbara” i kväll!”

1 2 3
 • barbroonisse skriver:

  Det är bara att konstatera att Wahlgrenarna gjort bort sig,igen, ska visst vara otroligt barnsliga ungar i alla fall Pernilla och Niklas,,ni är inte bäst i allt, men någon vettig yrkesutbildining, finns inte där…..å de märks

 • Ulf skriver:

  Hej Pernilla. Jag kollade presic på det klippet i Aftonbladet. Och vad jag skrattade. Du har verkligen humor du. Du är för härlig. Kramis på dig.

 • Jonas skriver:

  Det där med ironi kan vara lite svårt för vissa att fatta ibland, har en syster som har en fd svåger som på fullt allvar trodde när min pappa sa att jag och mina syskon var resultatet av en sprucken kondom, kärleksfull familj sa han på allvar.. 😉

 • annakarro skriver:

  Tål du kritik??? tål du höra samma ord du använde mot Kicki… Kicki är betydligt större än du och sjunger mycket bättre osv osv… du är en flamsig avelskossa Kcki.. Där fick du..

  • lenaaaaaabu skriver:

   du menar väll Pernilla nu AnnaKarro. för då håller jag med dig.. Pernilla är den största flamsmajan vi har i rutan just nu.. Linslus av det största formatet, bara att kunna sitta i tv och kalla en person som Kicki för de orden de är ett bevis på stor omognad. Usch så du Pernilla Wahlgren skönk i mångas ögon,,,fy faaaaa, får du svära så får vi.

 • Susjos skriver:

  Du är underbar Pernilla!!!!

 • Pernilla skriver:

  I våras blev en kille i min dotters klass ”kär” i henne. Han började hänga här hos oss och komma över med sin hund. Min dotter tyckte det var ok, men sen ville han bli ihop med henne. Det ville inte hon.
  Nästa dag fick hon heta fitta, hora osv. I skolan . Efter en vecka började han slå henne.
  Jag kan inte se något kul eller roligt i att kalla någon annan för liknande saker. Ett problem är att barnen lär av vuxna. Jag reagerar ofta på språket som används på TV idag. Mycket fula ord och svordomar.
  Ska tillägga att båda barnen är nio år.

 • Camilla skriver:

  Det är ALDRIG okej att kolla någon för könsord, särskilt inte på tv. Oavsett om det är humor med glimten i ögat. Jag är inte humorbefriad, men det måste finnas gränser och du gick över gränsen. Annars är du en rolig tjej Pernilla

 • Monica skriver:

  Herregud! Detta är väl ändå en storm i ett vattenglas. Om nu Pernilla i farten råkade säga något mindre lämpligt behöver väl inte ni, likt hyenor, kasta er över henne. Detta har ju urartat i en masshysteri. Det räcker att en gnäller sedan är drevet igång. Har ni aldrig sagt ett ord för mycket? Är ni felfria? Knappast.

  • Marie skriver:

   Jag såg på TV när Pernilla ”skämtade” och kallade min idol Kicki Danielsson för ”fitta” och ”jävla kärring”. Jag blev äcklad och orkade inte se mer av programmet, fast jag annars älskar Carina Berg. Den råa sexismen och vulgäriteten är verkligen utbredd. Att en erkänd artist, kvinna, kallar en annan erkänd artist och kvinna för förnedrande könsord. Pernilla är en patetiskt fnittrande kvinna som, för att använda hennes egna ord, blivit en kvionnoförnedrande ”kärring” i 45-årsåldern. Kändes det kul Pernilla, att bli kallad för kärring? Skrattar du nu? Fnittrar ditt hysteriska överåriga fnitter?

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram