Gästar ett annorlunda Let´s Dance i kväll

img_8034.jpg

Ja, ikväll blir det ett annorlunda ”Let´s Dance”.

Inga tävlande danspar eftersom några är sjuka, så jag , Carola och en mängd andra fantastiska artister dyker upp i rutan istället!

 

376c7f58-87e4-4750-9201-b33ec6926f97.jpg

Grymma Maria som brukar sminka Bianca i Talang , gjorde mig fin till programmet.

Sminkad med produkter från CAIA – såklart!

810e1467-42c2-4ef9-9bfb-ee0e0447af71.jpg

Ombytt och klar!

img_8004.jpgimg_8007.jpg

Har ni sett att jag har Sammy och Dino på mitt nya Iphoneskal från Case App?!

img_7994.jpg img_8012.jpg

”Mina” fina grabbar Edward och Oskar hjälper fantastiska Tilde med kvällens nya manus.

img_0597.jpg

Tillbaka – men utan att behöva dansa denna gång – tack o lov…! 😅

img_0598.jpg img_0606.jpgfacetune_27-03-2020-19-31-07.jpg

Kul att få träffa den här pinglan igen, också!  Carola är med och förgyller programmet med sin vackra sång!

 

STOR ELOGE till alla i produktionen och grymma David och Tilde, som så snabbt styrde upp ett HEEEELT NYTT program med så kort varsel! 💥💥💥

46 reaktioner på “Gästar ett annorlunda Let´s Dance i kväll”

 • p skriver:

  Nej Anni, Pernilla tror att om man är frisk o under 70, så yttrar sig Corona bara som en förkylning.
  Och vet du Anni, jag vill inte ge dig panik, men det är inte sant,

 • Annika nilsson skriver:

  Vad menar du David ?

 • Anni skriver:

  Du läser det du vill läsa! Pernilla säger det alla insatta skriver!

 • Malin skriver:

  Eller så lyssnar man på Skäringer&Mannheimer poden där de gästas av Agnes Wold.
  Men enligt svansen här inne är det väl onödigt att lyssna på en professors åsikter och tankar när man kan lyssna på Pernilla Wahlgren.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Tack fina ni! Tack för era gulliga kommentarer!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Tack fina Eva!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Då kan du läsa på vad som gäller – innan du irriterar dig på mig i onödan

  Lista: Här är restriktionerna som gäller i Sverige

  Stanna hemma när du är sjuk
  Stanna hemma om du har symtom som snuva, hosta, feber, andningsbesvär, halsont, huvudvärk, muskel- och ledvärk eller illamående. Det gäller även vid milda symtom. Vänta minst två dygn efter att du har blivit frisk innan du går till jobb eller skola.

  Ha god hygien
  Undvik att röra vid ansiktet eller ögonen. Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten. Har man inte tillgång till det kan handsprit vara ett alternativ. Hosta och nys i armvecket.

  Undvik besök hos äldre och sjuka
  Äldre över 70 år och personer med underliggande sjukdom tillhör riskgruppen. Avstå från icke nödvändiga besök på äldreboenden eller sjukhus. Är du sjuk – avstå helt.

  Jobba hemifrån – om möjligt
  Arbeta hemifrån om du har möjlighet, så att färre människor rör sig i kollektivtrafiken.

  Plugga på distans
  Du som går på gymnasiet, kommunal vuxenutbildning, högskola eller universitet rekommenderas att studera hemifrån och få undervisning på distans.

  Begränsa dina sociala kontakter – om du är över 70 år
  Begränsa dina sociala kontakter om du är 70 år eller äldre. Låt bli att åka buss och tunnelbana, ta hjälp av anhöriga eller grannar för att handla mat och undvik att träffa dina barn och barnbarn. Ta gärna en promenad, men håll avstånd till andra människor.

  Res inte utomlands
  Utrikesdepartementet avråder från icke nödvändiga resor till alla länder med anledning av coronaviruset.

  Res inte inrikes – om det inte är nödvändigt
  Fundera på om din planerade resa till exempelvis storstäderna eller fjällen är nödvändig. Om inte – avstå. Den som är sjuk ska inte resa alls.

  Träna gärna – men gör det säkert
  Ställ inte in din träning, match eller lokala cup med anledning av coronaviruset. Fysisk aktivitet utomhus uppmuntras. Gym, simhallar och idrottshallar kan hålla öppet, men Folkhälsomyndigheten ger råd till ansvariga på hur man kan minska smittspridning.

  Jag är inte över 70 – och det är den åldersgruppen råden om sociala kontakter gäller, som du ser.
  Hysteri kallar jag det när folk tror att man inte får stå nära sina familjemedlemmar eller väldigt nära vänner som man umgås med dagligen.
  Läs på – innan ni rasar är mitt tips.

 • Anni skriver:

  Pernilla du ska ha all världens cred för du är så lugn och inte skapar panik nu i Corona tider. Jag blev lugn av att höra dig. Tack tack. Alla gå in och lyssna på podden.

 • Koyr skriver:

  Bianca är fan det sjukaste jag sett nånsin Sett #senastewv

 • Kin skriver:

  Låt Nova ta över. Smartare än alla er tillsammans.

 • Bd skriver:

  Bianca för varFör tror du taxi chaffisen hänger med? Börja tänka. Nån jävla gång. Snälla.

 • Tara skriver:

  Jag vart grymt irriterad över ditt foto på instagram där du står kind mot kind med två andra. Ännu värre vart det, när jag såg hur du svarade någon, som kommenterade det. ”Ska man hålla en m avstånd från familjen med? Löjligt! Larv!” Det svaret visar SÅ mycket! Givetvis kan man inte hålla det inom familjen kanske, men det här är på riktigt! Hur svårt är det att fatta?! Förmodar att du har Facebook eller åtminstone vet någon som har det – läs inlägg skrivna av de som jobbar på intensiven! Hälften av de på akademiska, är under 50 och UTAN underliggande sjukdomar!

 • Eva skriver:

  🌞 – stråle är du 😁 glädje sprider du 😄👏👏 fortsätt vara den underbara person du är😘

 • Mallah skriver:

  Har du ingen egen blogg alternativt FB att skriva i? Själv går jag en plågsam framtid till mötes med astma kroniska bihåle besvär allergier hemskt redan nu uppe i norr. Men tar det med ro. Du menar att du har smittan insjuknat och sitter hemma och skriver detta. Starta en egen corona blogg och lämna Pernillas ifred. Thank you very much.

 • Anna skriver:

  Men Vera, vad menar du med din kommentar?!

 • Kristine skriver:

  Hej Sofia. Jättetråkigt om du har blivit smittad. Hoppas att det bara är en vanlig förkylning, det går också nu. Men bara en liten undran, vad jobbar du med? Tänker eftersom att du kan hålla dig isolerad i så många veckor. Krya på dig.

 • Charlotte skriver:

  Men alltså, varför bli så arga på en BLOGG? Finns väl ingen socialtjänst som skulle kontakta någon ang nån kommentar här som blivit / blir galen i någons värld?

  Ni är galna !!

 • Sofia skriver:

  Jag blir så irriterad på de som inte tar detta på allvar. De 13 senaste som dog i Storbritannien idag var friska vuxna. En frisk 21-årig dog ju också där. I Storbritannien dör massa friska. Det börjar ju med gamla, sjuka som dör och sen vänder det till yngre, friskare som dör. Jag har själv (förmodligen) smittats nu. Trots att jag suttit helt isolerad i 3-4 veckor, som jag skrev i ett svar här. Enbart gått (några minuters) promenad till mataffären (och i mataffären är jag bara precis när dom öppnar/stänger knappt några andra kunder). Trots att jag varit extremt försiktig, inte träffat en enda människa på nästan 1 månad (förutom personalen i mataffären och några enstaka andra kunder, som jag hållit avstånd till, ingen har hostat i närheten av mig), inte tagit i några handtag osv, inte ens tagit i min egen ytterdörr så har jag ändå smittats nu. Hosta, ont i halsen, tufft med andningen andas tungt jobbigt, jag måste andas med både näsan och munnen öppen, om jag har munnen stängd känns det som det på samma sätt som det gör när man håller för näsan. Riktigt obehagligt faktiskt. Men det är inte obehagligt när jag har munnen öppen och resten av symptomen är milda. Så ingen fara känner jag. Men trots att man varit så extremt försiktigt så är man förmodligen ändå smittad nu.

 • Anna skriver:

  Vad menar du med socialtjänsten? Blir mörkrädd av din kommentar!

 • Sofia skriver:

  Så tramsigt det här med att folk säger att dom liven som kommer gå förlorade på grund av pengar och jobb (folk syftar på självmord) kommer bli värre än dom som dör av sjukdomen. Om man hade begått självmord varje gång man varit fattig, panikslagen efter jobb, hamnat på botten, förlorat jobb/livsverk/pengar/ osv då hade man varit stendöd många gånger sen långe. Det är bara pengar. Papperslappar. Som man köper saker för. Ingenting viktigt. Och jobb finns det alltid. Det är bara att kavla upp armarna igen, jobba stenhårt igen, utbilda sig inom vården t ex eller ta vilket jobb som helst. Eller så får man vara arbetslös ett tag helt enkelt. Svårare än så blir det inte.

 • Anita skriver:

  Blev lite fel- var tänkt som ett svar till malin👍

 • Anita skriver:

  👍❤️

 • Malin skriver:

  Ja jag har en ettåring hemma. Vad exakt får dig att skrika efter socialtjänsten? För att jag beskriver vår vardag just nu med starkt reducerad social kontakt? För att jag, som sjuksköterska och medmänniska, tycker det är en självklarhet och sunt förnuft att vidta vissa åtgärder i dessa tider? Och för att jag, som många andra och i princip alla mina kollegor, kan lacka ut på folk som struntar i riktlinjer och utsätter sig själva, andra och oss vårdpersonal för risker som kan undvikas?
  Vad exakt tycker du socialtjänsten ska göra åt det?
  För övrigt kan jag säga att min son ligger och sover gott, är mätt och har torr blöja. Så det behöver du iaf inte oroa socialtjänsten med. Tack för omtanken!

 • Mallah skriver:

  Och du utesluter pollenallergi förstås

 • Sofia skriver:

  Sverige är det enda landet som fortsätter som om inget hänt. Folk går till och med på krogen (!) Kan man inte avstå krogen några månader. Jättetråkigt att mycket går i konkurs men sånt är livet. Vi har alla förlorat arbete/varit fattiga/hamnat på botten osv nån gång i livet. Det är bara jobb och pengar. Liv och hälsa går först. Pengar och jobb kommer alltid finnas. Men inte allas liv och hälsa. Jag har isolerat mig sen 3-4 veckor tillbaka. Inte träffat en enda människa. Förutom mataffäen. Men nu har jag blivit smittad ändå misstänker jag (halsont, tungt att andas, hosta, osv). Det betyder att jag måste ha smittats antingen utomhus på nåt vis eller i mataffären (trots att jag håller avstånd). Eftersom jag inte har gjort någonting och inte träffat någon.

 • Vera skriver:

  Har du en 1 åring hemma? Och du skriver som du gör? Det är nog socialtjänsten nästa!!!!
  Hoppas att Pernilla känner att hon har ett ansvar var det gäller hennes blogg.

 • Malin skriver:

  David jag har en väldans massa saker för mig. Jag jobbar som sjuksköterska och går in och bryter min mammaledighet så ofta jag kan för att värden går på knäna. Jag försöker stötta upp mina kollegor som ändrar om och ställer in semestrar, utsätter sig för risker varje dag och knappt hinner ta rast. Och tillsammans med dem så bara hoppas jag innerligt att den här kurvan vänder snart, vilket den knappast gör om inte alla tar sitt ansvar.
  Men du sitter och leker riddare åt Pernilla och skriver håll käft åt folk som inte dyrkar hennes naiva livsstil. Ja, du har ju mycket bättre saker för dig än jag.

 • David skriver:

  Men jisses! Du har inget bättre för dig Malin?

  Håll käft.

 • Marianne Danielsson skriver:

  Hej! Är du inte alls orolig för viruset? Att någon i studion kan ev vara smittad men ännu inte ha symtom. Toaletter, handtag och annan utrustning i en tv studio som kan vara smittkällor. Att vara med människor och sedan gå hem till de sina. Ja de är svåra frågor. Andra länder har utegångsförbud och lockdown men inte Sverige, ja vi kanske klarar oss bättre tror vi. Tiden får utvisa. Lycka till i dessa tider. 🤗💗

 • Marianne Danielsson skriver:

  Ja håller med dig till fullo. De handlar ju inte alls att man är sur o negativ och inte tycker de är kul att se på Lets Dance. Men man kan inte låta bli att undra hur de tänker? Hur vet man att ingen bär på viruset? De tar ju sina dagar innan de bryter ut, en kan ju ha de lindrigare o den som smittas får de mer allvarligt. Handtag, toaletter o annnan utrustning i en tv studio, hur kan man veta att de är sade där. Lets Dance får nog tyvärr ge sig, de känns inte så viktigt nu. Även sk soldoktorn har ju nu hoppat av för att hjälpa till med de han är utbildad för. Kom själv hem från Santiago igår och där är kontroller och Lockdown från o med igår. Men när man kom på Arlanda var de bara att traska igenom inga extra medical kontroller eller passkontroller. Man kan inte låta bli att undra. Rätt eller fel? Ja de får tiden avgöra, 🤗

 • Malin skriver:

  Du har ju länge gjort en grej av att du är lite blåst och inte har koll. Har länge trott att det nog mycket är ett spel för gallerierna men just i denna tid av pandemi så verkar det ju verkligen stämma. Du beter dig som ett trotsigt barn ”jag tänker minsann göra vad jag vill, så det så!”
  Jag är ensamstående med en ettåring och just nu är vår vardag väldigt socialt fattig, trots att vi båda är friska. Inte jättekul men en självklarhet. Vi träffar enstaka föräldralediga vänner utomhus och kramas inte eller står tätt ihop. Vi äter inte lunch och fikar på serveringar, köper hem lite bland för att stötta det lilla man kan. Det är varken larvigt (som du skrev till nån på Instagram) eller överdrivet, det är vanligt sunt förnuft i den tid som råder just nu. Jag håller inte en meters avstånd till min son, av förklarliga skäl, men han är också den enda jag inte kan hålla det avståndet till, det kan jag till alla andra och då gör jag sjävklart det. Allt annat är idioti. Trodde de flesta vuxna människor begrep det.

 • anne skriver:

  Svarar mig själv…..men varför blev min smiles så konstig???ha.ha…va.

 • anne skriver:

  Så sant som det är sagt…
  Behövs positivitet nu..
  Och det utstrålar du Pernilla..
  😁

 • Elenor skriver:

  Jag måste bara få säga att du är så otroligt härlig och positiv och det är precis vad vi i Sverige behöver just nu! Sluta aldrig vara du Pernilla för du är tamejfan helt underbar 😉

 • Louise skriver:

  Hej finis
  Vill bara säga du är så fin i din korta frisyr.
  Ha en lugn och skön helg!!

 • Lena Karlsson skriver:

  Jag blir alltid så glad av dej och din blogg. Du är en av mina favoriter,jag följer också Suzanne Krieg Andersson, för då får man veta allt som händer i nöjeslivet, vilka restauranger som gäller just nu! Hon tar också bilder på varje middag hon äter. Ni två är så inspirerande och underhållande!

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Det var ett jättebra annorlunda lets dance program.
  Så kul att du var med och lika fin som alltid 🤩
  Jättefint iPhoneskal med hundarna.

  Ha en fin lördag
  Ta hand om dig
  Kram Sandra 🌼

 • Anna skriver:

  Tyvärr ser man fortfarande att rekommendationen om minst 1 meters avstånd till personer totale ignoreras…..man smittar även under inkubationstiden som varar upp till 14 dagar-och främst TV föregår med ett hemskt exempel.Varför tror ni att alla länder stängts ner? Sverige är inte bättre än något annat land-finns viktigare saker än skidsemestrar och att springa på restaurang i detta allvarliga läge.Ju förr folk förstår det desto fortare kommer vi att kunna gå tillbaka till våran vardag.Och se Pernillas show- som vi verkligen kommer att behöva efter denna period- att få skratta och roa oss.

 • Catharina skriver:

  Du har en fantastisk röst. Borde sjunga in en skiva snart med nya låtar.
  Kramar

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Fick förfrågan om att sjunga något ur showen , men tyckte inte att de låtarna passade in i formatet riktigt tyvärr.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Inget filter eller App. Det handlar om att ställa sig i rätt ljus när man tar selfies. Det har Jessica lärt mig! 😉
  Carola har dessutom fantastisk hud!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Det är en byxdress, men tack fina!

 • Katja skriver:

  Snygg klänning!

 • Mallah skriver:

  Ingen rekomendabel app isåfall. Jag såg inte ens att det var Carola 🙄 Pernilla olika sig med kke mest beroende på det något stela leendet 😏

 • Mia skriver:

  Vad är det för filter du använder på kameran? Jag är så dåligt på sånna saker hur man lägger på ett filter eller är det en app?
  Det är iaf stor skillnad på bilden du la upp. på dig och Carola mot vad vi får se i Ww eller i andra intervjuer och det gäller även Carola. Men det är häftigt tycker jag att man kan ” trolla” bort rynkorna sådär. coolt!

 • jimmie skriver:

  De var roligt att se dig i Lets Dance.Var du inte sugen på att sjunga också?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram