Gigat klart i Nässjö

Så där ja.

Nu har jag sjungit på Coverfestivalen i Nässjö tillsammans med Tomas Di leva och David Lindgren och ska strax bege mig av hem mot Sthlm Arlanda igen för vidare färd mot Italien…!

Eftersom jag gick på scen först kl tolv på natten så behövde jag inte åka hemifrån förrän strax innan fyra idag, då jag fick en mysig dag tillsammans med kidsen i det fina vädret.

20140525-010547.jpg

Benjamin skulle äta lunch inne i stan med Steffo så jag körde honom till Ropsten och sen åt vi andra frukost/lunch ute på altanen.  Theo hade kompisar hemma hela dagen som han lekte med.

20140525-010430.jpg

Mina gulliga tjejkompisar hade med sig alla dessa presenter och blommor till mig på tjejmiddagen!  HAR jag inte snälla vänner så säg!

Och apropå ”Snälla vänner”…..  :-)

20140525-010422.jpg

Haha, Den här Jack Daniels-flaskan stod stod mitt rum när jag kom fram till Nässjö. Present från Kicken! Han tyckte att jag skulle svepa det som var kvar innan gig.    Troooooligt. :-))

20140525-014745.jpg

Här på Hotell Högland har jag tillbringat timmarna innan och efter gig. Hotellchefen var så himla gullig och gav mig en kudde som jag kunde och ha i bilen på väg hem till Sthlm, så nu kanske det blir någon timmas sömn iallaafall…!

Bild 2014-05-25 kl. 00.51

Och nu ligger jag bara på rummet och väntar på att min skjuts ska bli klar. Planet går klockan 7 så jag kommer nog sladda in på Arlanda ganska lagom till incheckningen….

Och i dag är det Mors Dag och allt!

Själv kan jag ju tyvärr inte fira med vare sig mina barn eller min mamma, men vi får hitta på nåt kul när jag kommer tillbaka från Italien istället!   Theo ritade världens finaste teckning till mig redan i går , så en Mors Dags-present har jag faktiskt redan fått…!

Bild 2014-05-25 kl. 00.51 #2

En härlig Mors Dag med mycket kärlek önskar jag er alla fina Mammor där ute! ♥

10 reaktioner på “Gigat klart i Nässjö”

 • Anki skriver:

  Så här i sista sekund så tackar jag för morsdagshälsningen och skickar en tillbaka till dig.
  Underbara presenter du fick av ditt tjejgäng <3 Du är ju bara bäst :-)
  Hoppas att allt har gått bra för dig idag!

  Varma kramar från Skåneland

 • Lotta skriver:

  Tack!! Detsamma! Kram

 • Pernilla skriver:

  MARIA: Bästa ”Mors Dags-presenten” man kan få! :-)

 • Pernilla w största fan Malin skriver:

  Ohh vilka fina presenter du fått av dina vänner, det är du VÄRD Pernilla :-)
  Hoppas du har det bra därnere i italien och det ska bli spännande när programmet kommer och det ser jag mycket framemot. Gulligt av Theo som har ritat en teckning till dig :-) Massor kramar till världen bästa Pernilla

 • Maria skriver:

  Hoppas du får en spännande tid i Italien! Själv firar jag min första mors dag som mamma. Fick ett härligt uppvaknande av lillkillen, massa joller och gos!
  Kram

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Hoppas allt gick bra i Nässjö och resan till Arlanda gick bra. Trodde du skulle köra själv men förstod nu att det inte var så. Skönt om du kunde få vila/sova lite i bilen.
  Ja det låter som det blev lite tajt med tiden men du är ju van att sladda in i sista stund…..hihi 😉
  Härliga vänner du har men så är du säkert en TOPPEN VÄN SJÄLV

 • Rosa skriver:

  Vilket härligt tjejkompisgäng du har och är del av, så mycket värt och kvällen på din altan ser så mysig ut, lunchen / frukosten likaså vilken fantastisk utsikt du har.
  Hoppas du fick sova lite i bilen och på flyget ner till Italien, vilken spännande resa ska bli så kul att se vad du hittar.
  Kram till dig på morsdag fina Pernilla
  Rosa

 • susanne skriver:

  Hej! Hoppas du får en bra morsdag du med, för det är du värd. Som du säger får ni väl fira och hitta på något senare tillsammans. Du fick ju bästa presenten man kan få redan, en fin teckning av sonen. Det är inte illa det minsann. Härliga sommarbilder från din terrass, och dig och dina härliga barn. Kul att Bianca nu mår bättre igen. Ha en skön resa till Italien och det ska bli spännande att se programmet sen som ni spelar in.

 • Lotte skriver:

  Ha det super i Italien!!
  http://www.lotte4.blogspot com

 • Pernilla skriver:

  KARIN: Nu går det att kommentera! Något blev fel tidigare som Karin påpekade!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram