Glad midsommar!

Hej vänner.

Hoppas ni alla hade en fin Midsommar!

Vilket väder Stockholm bjöd på!!!

Vi hade en annorlunda- men helt fantastisk Midsommar!

Eftersom vi är mitt i en Pandemi och mina föräldrar fortfarande är kvar i Spanien – där de känner sig tryggast just nu – så firade vi inte allihop på Lagnö som vi brukar – utan delade upp oss!

Bianca firade med Philippe i Göteborg.

Oliver med kompisar.

Benjamin var med Linus på Lagnö i vårt lilla fina brygghus.

Och jag och Theo firade med Emilias familj i Skärgården hos gulliga Malin och Martin med deras barn.

Bland den bästa midsommaren någonsin faktiskt!
img_4105.jpgEmilia och jag tog båten ut tillsammans med Linus och kidsen! 

img_4120.jpgimg_4184.jpgimg_4127.jpgimg_4130.jpgc5dbc9c8-0f69-4425-af09-2197198e2a92.jpgMagisk åktur ut till skärgården kvällen innan midsommar!

img_4131.jpgNär vi kom fram,  så åt vi en sen middag allihop och satte ute och njöt av sommarvärmen!

img_4132.jpgimg_6495.jpgGrabbarna tog till och med ett kvällsdopp!  Dock med våtdräkter på…! 😅

img_4200.jpg Vaknade upp till strålande sol på Midsommarafton!

622dfee6-9a57-4d6a-9362-097a28aab8a8.jpgMidsommarkransen åkte på såklart! Bästa House of Flowers fixade bud med kransar till oss alla!

f2f0d41a-2200-4e19-a24d-e979b3bcb212-1.jpgimg_4214.jpgMidsommartjejer! Nova, Malin, jag och Emilia.

img_4204.jpgMidsommarkillarna köred en annan look….!  😅
img_4209.jpgimg_4202.jpgSedan var det dags för den sedvanliga sillunchen!  Underbar miljö, fantastisk mat och underbara vänner!  Kan det bli bättre?!

img_4199.jpgimg_4198.jpgimg_4190.jpg5ac9afe9-0a3d-49cb-822b-e16d2893013d.jpgimg_4233.jpgimg_4232.jpgimg_4314.jpgf8208761-cd85-4914-9559-262f0e5b3ecd-1.jpgEfter lunchen gick vi ner till klipporna och solade och badade!

img_4181.jpgimg_4188.jpgimg_4189.jpgSOM vi njuter!

img_4268.jpg0dcd965b-afd5-4ff5-acf7-356d878fc14b.jpgNu ska jag sätta mig på bryggan och ta en kaffe och bara njuta av stillheten här ute, och lyckan över att ha så många fantastiska vänner i mitt liv!

TACK ALLA NI SOM SKRIVIT SÅ FINT OCH STÖTTANDE OM BIANCA! 🙌❤️
Och de fula nättrollen som härjar inne på bloggen och gör allt för att provocera efter mitt förra inlägg,  kom ju bara hit efter artikeln i Aftonbladet. och kommer att försvinna tillbaka till Bitter-Twitter lika fort som de kom hit.
Den här bloggen är nog alldeles för snäll och och tråkig för deras smak….! 😉

 

 

52 reaktioner på “Glad midsommar!”

 • Anna skriver:

  Pernilla, ingen ska kallas hora håller med om det. Det jag undra är att flera läsare har blivit kallade både ett o annat här i bloggen och du reagerar inte trots uppmaning från folk, du säger du hinner inte läsa kommentarerna som är många! Så många är det inte alltid, jag tycker det är trist att det blivit så här tyvärr!

 • .. skriver:

  Mallah, du erkänner i princip att du skriver skit om Pernillas reklamsamarbeten. Det räcker nu. Pernilla ska inte behöva babysitta sina egna bloggläsare

 • Mallah 1 skriver:

  Pernilla. Då har du en assistent som går igenom din blogg i kommentarer. För det rensas ganska kvickt om det är något som ifrågasätter fina reklamuppdrag!

 • Helene skriver:

  Fast Pernilla vi ska alla hålla avstånd för att slippa sitta i karantän. Vi har eget ansvar här som de förväntar ar sig att vi alla ska följa, varje dag kl 14 säger de samma sak o en av punkterna som man även själv kan läsa sig till är håll avstånd. Är väl bättre vi inte blir inlåsta utan vi får träffas begränsat men även då gäller avstånd på 1.5-2 M. Vi kan alla offra oss på det o hjälpas åt dessa månaderna väl…. //

 • Kristine skriver:

  Då får jag be om förlåtelse, jag trodde du läste kommentarerna. Om du kollar på ditt förra inlägg så skrev jag hur stolta vi är över din dotter. Jag har skrivit flera ggr om hur bra din dotter är och om hur elaka de har varit mot henne på hennes blogg. Att hon är en stor förebild för många tjejer. Ha en fortsatt bra kväll.

 • Lotta skriver:

  Pernilla, jo det är fruktansvärt att du och Bianca blir kallade något sådant! Och det är ganska tråkigt att bli påhoppad av denna ” David” som kallar oss bloggläsare allt möjligt skit oxå. Det är bara för dig att skrolla ner i dina inlägg för att läsa vad denna personen med div olika namn skriver för skit, om du nu skulle bry dig

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Haha, exakt vad jag tänkte när jag såg bilden…! :-)

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  EVA. Jag tycker att jag har ett sunt tänk och håller mig till de vänner / familj jag träffar ofta. Det går inte att avskärma sig helt och vi har inte karantän i Sverige.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Lotta. Jag kommenterade EN gång att det inte fanns något att uppröras över. Jag tar inte någon specifik person i som jag inte känner i försvar hela tiden i allt den skriver. Vem vet, det kanske finns fler bloggläsare som heter David dessutom?! Det är ett ganska vanligt namn ändå. Jag har fullt upp med att skriva blogginlägg. Jag hinner inte sitta och vara kommentars-polis också tyvärr.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Tack fina Tjejer! Hoppas att ni hade en fin midsommar också!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  För det första så har jag aldrig blocket någon från min blogg. Vet inte ens hur man gör…! För det andra så kan jag omöjligt ha koll på alla som skriver och exakt vad dom skriver. Jag brukar inte heller lägga mig i eller kommentera de tråda som blir när bloggläsare tjafsar med varandra. Jag vet inte exakt vad för hemskt denna David har skrivit , då det är så många som kommenterar här inne . Men jag kan tycka att är är något som du borde uppröras över så är det väl ändå bloggläsare som skriver att både jag och min dotter är horor!? Eller det kanske inte gör DIG upprörd…?! Det gör mig irriterad såklart, men jag orkar inte göra mer än att skrolla vidare. Vilka saker orkar man inte ens kommentera.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Tack fina! Ja, jag är SÅÅ jäkla STOLT över honom!!!!

 • Sara skriver:

  Din son var så jäkla bra på TV4 för några dagar sen! Han tar nya musikaliska steg hela tiden.

 • Sara skriver:

  Härlig midsommar!

 • David skriver:

  Fortsätt trolla. Mycket underhållande.

 • Lotta skriver:

  Kristine, Pernilla står bakom ”David”…. i allt han skriver! Hon håller hen om ryggen! Pernilla tycker ”David” skriver sunt, förstår ni inte varför hon gör det? Det är så uppenbart! Annars hade Pernilla satt ner foten för länge sedan och det gör hon inte . Pernilla vägrar ens kommentera”David” attityd mot hennes bloggläsare! Istället för att svara på frågor när någon tar upp ”Davids” skit hen skriver hoppas det istället till nytt blogginlägg och inte ett ord om ” David”.

 • David skriver:

  Du byter namn oftare än jag byter underkläder. Du kanske borde börja fundera på varför du trakasserar Pernilla. Och hur du själv mår. Och låta riktiga bloggläsare få slippa ditt gift.

  Heja Pernilla

 • Kristine skriver:

  Jag vet att du inte vill svara på det här Pernilla men varför fortsätter du tillåta en person här skriva små kommentarer hela tiden. Så fort man skriver nåt till dig som inte passar den här personen så får man en glirig kommentar tillbaka. Det är inte så trevlig. Det är troll hit och dit hela tiden. Jag vet inte riktigt vad den får ut av det här. Men den personen har fått hålla på länge nog nu. Och mycket snart kommer ”David” skriva här under också. Att jag är ett troll med olika namn. Du ser ju att flera st ber David att sluta. Men det verkar bara trigga han/hon. Du skrev förut att du tyckte att David hade vettiga kommentarer men du måste väl ändå ha lite koll nu på vad han/hon skriver tillbaka till oss övriga.

 • David skriver:

  Du måste leva ett tråkigt liv. Sluta trolla. Ta på dig ett par byxor, en tröja, kamma ditt hår, ta på dig skorna och lämna huset och andas lite frisk luft.

 • Linda skriver:

  David, kan du ge FAN i att svara andra och komma med ditt jäkla ”trollande” hit och dit? Folk har åsikter och behöver inte trolla här , det är DU som är detta förbannade troll!!! Sååååå jäkla trött på dig nu! Brukar inte bli arg på dig o svarar dig aldrig men nu får du ju bara ge dig! 🤮

 • David skriver:

  Samma trollande. Olika namn.

  Dra något gammalt över dig

 • David skriver:

  Väx upp. Läs inte bloggen om du ska PK gråta. Pernilla har gjort klart att hon följer restriktioner. Har ni problem med det så skriv hellre till Löfven eller Tegnell

 • David skriver:

  Oj oj det trollas rejält här. Du/ni som skriver, snälla väx upp. Och sluta bete er som gnälliga småbarn.

 • Så underbart det ser ut! Så vackra ni är allesammans i era fina blomsterkransar! Verkligen bra tänkt att dela upp familjen, perfekt tänkt! Hoppas ni får hem era föräldrar snart!
  //Berith

 • Lena skriver:

  Tack för att du tog dej tid att blogga på självaste Midsommar :) :) :)
  Vilket ställe ni är på! wow! glada barn fina vänner god mat & dryck, & jag kan riktigt höra era skratt klinga ända ut på böljan den blå! :) :) :)
  Varm kram & må så gott!! <3 <3 <3

 • Linda skriver:

  Ja det är imponerande att se vilka långa utlägg om detta Corona och avstånd dag efter dag på Pernillas blogg. Nästan lika imponerande som att jag svarar. Vad är det tror att ni kan uppnå med denna uppläxning som givetvis är berättigad ? Att Pernilla helt plötsligt drar öronen år sig och utesluter sina ”pluppar” ? Strongt av er att skriva , men är lönlöst …

 • Ellis skriver:

  Pernilla, när du skriver att du tar Pandemin på största allvar , är det ett hån mot alla oss som verkligen gör det. Vi som inte kramas med vänner barn o barnbarn sedan 4 månader tillbaka. Vi som ses ibland utomhus och håller 1,5 till 2 meters avstånd. Vi har alla våra ”pluppar”, skillnaden är att vi har förstått budskapet med pluppar och smittspridning. Du är respektlös mot alla som kämpar på, och det är många. Att du har fyllt 50 men uppför dig som en trotsig tonåring är obegripligt. SKÄMS!

 • Eva skriver:

  Men alltså, vad är det som är såå svårt att förstå för Pernilla och bihang, när det gäller risk att drabbas av corona?
  Du svamlade i ett inlägg att det var KrösaMajor som var oroliga.
  Ni måste ju förstå att risken för smitta finns, även om dina vänner är såna du träffar var och varannan dag.. Men alla ni träffar ju andra, som träffar andra,som träffar andra, och någon kan i värsta fall vara drabbad av viruset…
  Jag tycker inte synd om er om ni drabbas, ni har valt detta själva. Men jag tycker synd om den utarbetade och inplastade personalen, som vårdar corona-patienter.
  Men det finns nonchalans i erat beteénde, som gör folk förbannade. Tänk inte bara på er själva…

 • Sofia skriver:

  Definiera gärna kontinuerligt. Ni fem bor tillsammans? Ser aldrig Malin och Martin på bloggen, men ni kanske hänger varje dag vad vet jag. Poängen är dock att de andra fyra kanske också händer med andra ”kontinuerligt ” och som kan smitta. Så det är inga garantier för att inte smittas att säga att det funkar för vi umgås ”kontinuerligt ”. Det är nya fall i Sverige varje dag och ditt beteende skickar så fel signaler. Ni kan umgås utomhus men håll avstånd och sov inte över. Inte svårare än så.

 • Helene skriver:

  Hej Pernilla! Tack för ditt svar. Jag menade inte just bara midsommarfirandet, med slutet sällskap. Du träffar ju många olika o om tex du bär smittan så träffar du dina utflugna barn o är nära, de träffar vidare sina vänner nära som sen träffar sina nära o då är smittspridningen igång. Jag brukar likna de när jag får svar som från dig, att man träffar ju bara få… ja själv, men de träffar i sin tur nya av sina få nära osv, att det är som en könssjukdom…Tex Jag har haft sex med bara 1 hur kunde jag smittas då? Jo för hen har i sin tur haft sex med 3 som i sin tur haft sex med 5 som osv ni förstår. Då kan ju person 100 va den som hade smittan o satte igång kedjesmittan. Nu blir det ju mer begränsat då vi inte sexar runt lika mycket som vi är nära folk i vardagen. Så därför blir ju Covid-19 bra mycket värre än könssjukdomar för det sprids ju mycket lättare än det. O dödligheten är ju inte stor pga könssjukdomar jämfört med Covid men ändå är folk mer noga med kondom än avståndet nu. Vi som va unga när HIV kom o den va ett dödligt virus då,Inte fanken sa vi att jag skippar kondom för jag ligger ju bara med 1 JA men hur många har hen legat med före mig o även sen efter…. Men som sagt ni kan väl tänka på andra runtom kring o vårdpersonal som sliter o kämpar när ni tycker att Jamen jag träffade bara samma folk men ni är ju inte isolerade ni tillsammans, nu träffade ju du Pernilla dessa få på midsommar sen träffar du syskon o barn som också bara träffade några få åt gången. Men det är nätet ni spinner som ökar spridningen ju. Så träffas kan vi I mindre grupper åt gången men hålla avstånd till alla gäller ju ändå, för ni träffar ju olika små grupper på vars ett håll, det är där faran ligger. Men du väljer ju själv hur du vill bidra för att hjälpa till o så länge dina nära inte dör av Covid är det kanske inte så viktigt. Men kanske nån här läser o då ber jag ftån oss i vården, att snälla håll minst 1.5 M avstånd till alla du träffar förutom ditt hushåll eller om ni är en sluten grupp där bara ni träffas o inga andra. Hjälper ju inte att dela upp grupperna du träffar,då sprids ju smittan är ju lätt att förstå, tänk att Covid 19 är som en könssjukdom, då blir det lättare att förstå hur smittspridning funkar…. Tack till er som hjälper till att minska spridningen så får jag kanske min sommarsemmester I höst,jag hoppas o håller tummarna. /Helene

 • Lova skriver:

  Som sagt – förbered dig inför tittarstorm då senaste säsongen sänds… Har ni inte fått ovett förr (?) så får ni det då.
  Det finns folk som blivit smittade i sina vanliga hemmiljöer.

 • Ylva skriver:

  Haha du och Emilia på gungan, sååå fin bild. Emilia med ett glas i handen o h du med mobilen såklart😂 (skämt)

 • Tove skriver:

  👍 Det gjorde ni jättebra, men det kommer alltid att finnas de som är lite mer ängsliga. Det är inget personligt.❤️

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Det blev en underbar midsommar , med Emilia som är en jätterolig och fin kompis!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Det blev en underbar midsommar , med Emilia som är en jätterolig och fin kompis!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Vi gjorde även egna kransar! Dock inte av blommor vi plockade själv. Det fanns tyvärr inte så mycket vilda blommor att plocka på denna skärgårdsö med mest klippor…!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Tack fina Anne!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Hoppas att du får en underbar semester – när det väl är dags!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Vi gjorde även egna kransar – fast av köpe-blommor. Finns tyvärr inte så mycket vilda blommor att plocka på denna skärgårdsö….

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Kära Anita och Helene! Jag hade mer än gärna firat med alla mina barn och deras vänner , men vi valde att inte göra så i år p ga Pandemin. Därför delade vi upp oss!
  Alla vi i familjen firade med endast några få av dom vänner vi brukar umgås med.
  Vi på våran ö var endast 5 vuxna och 4 barn – och vi 5 umgås kontinuerligt, och har gjort så under hela Pandemin. Inga nya ”pluppar” .
  Och vi umgås så ofta att vi inte behöver sitta med 2 meters mellanrum. Det handlar inte om det. Det handlar om att inte umgås med folk som man vanligtvis inte umgås med. Och det gjorde vi inte heller. Så jag känner verkligen att vi tar Pandemin på största allvar!! Annars hade jag firat tillsammans med mina barn, deras vänner och flera blandade vänner som vi brukar – men så blev det inte i år.

 • Anita skriver:

  HeJ Pernilla!
  Följer ständigt din blogg och tycker du är fantastisk men instämmer med Helen i sin insändare.
  Vi har haft midsommarfirande inom familjen och varit så noga med avståndet. Maten har vi serverat vid flera bord! Därför blir jag uppriktigt ledsen när jag ser att ni i ert midsommarfirande helt saknar respekt för Folkhälsomyndihetens rekommendationer att hålla avstånd.
  Sorry men detta kommer från djupet från mitt hjärta….ni måste vara rädda om er och dem ni möter. ❣️

 • Helene skriver:

  Hej Pernilla! Gillar dig skarpt o du har varit min idol o förebild sen jag va 16 o du i min värld vann med Piccadilly. Men nu blir jag ledsen när jag ser att du o dina vänner inte håller på reglen om 1.5 M avstånd minst…. Hur tänker du kring det som offentlig förebild att föregå med gott exempel o lyssna på o föra vidare rekommendationerna från FHM med Tegnell i spetsen. Om vi ska slippa stänga ner allt o stänga in oss så gäller avståndet till alla förutom dé man bor i samma hushåll som,som i ditt fall är ju Theo så ni 2 får va nära,men övriga gäller ju 1.5 M. Jag jobbar i vården o får ingen semester förrän tidigast till hösten pga av Coronan,så jag o mina kolleger hade ju tyckt det kändes bättre att ni alla tar ett individuellt ansvar o hjälper oss. Är ju lätt håll avstånd till alla förutom de ni bor med, krama ingen utom de du bor med eller inom samma grupp om man nu känner man måste, men va inte nära nån annan I nästa led då så smittan sprids vidare så. Kan vi inte alla hjälpas åt bara denna tiden tills det planat ut. O du Pernilla berördes ju o uppmärksammade Adam Alsings död o det trodde man skulle bli en ögonöppnare att tänka på hur det gick med någon som är i vår ålder som va i bra for o tränade o så. Men ni glömde honom fort😢Jag tänker på honom o alla andra som dött pga covid-19 o deras kära som lämnats kvar med hål i hjärtat av saknad varje gång jag känner att det hade va’t så skönt att träffa o krama mina nära o kära, då är det lätt att avstå eller som vi gör träffas ute o har 1.5 n mellan oss o får luftkrama. O till sist du skriver ofta till Jane som har lilla Melina cancersjuk, hur känner du när hon uppmanar ALLA att hålla avstånd, hon firade själv sin syster på 6 m avstånd. Blir lite dubbelt att du stöttar henne me. Lyssnar inte på hennes desperata önskan, att vi ska ta Covid-19 på största allvar. Hoppas du vill svara även fast det är kritik, för som jag började så är du en fantastisk person som vi gillar men som vi kanske nu är lite ledsna på för du har sån makt att nå ut med det rätta till SÅ många som sen kan hjälpa oss alla o främst oss i vården, vi sliter på o önskar bara lite hjälp från er därute. Ha en fin sommar alla därute o det går att luftkramas en sommar o ändå får vi ju träffas men på 1.5 m håll. Det går ju fint o så hjälps vi ju åt👍🏻

 • Cecilia i Vara skriver:

  Så mysiga bilder.
  Underbart väder hade ni med.
  Saknar närheten till sjöar på ”Schlätta” som vi säger här. Åker sällan båt.
  Hade turen att mysa med valpar i stället.
  Önskar dig en fin avslutning på helgen och en fin kommande vecka.

 • Hedda skriver:

  Hahaha ja, där var ja lite trög 😂

 • p skriver:

  Troligtvis för att hon har ett samarbete med blomsteraffären.

 • Margita skriver:

  Så härligt, sverige från sin bästa sida. Men….. varför inte plocka blommor o göra kransarna själva det hör ju till o det ska ju vara midsommarblommor:)

 • Conny Stavros skriver:

  Hello!
  ☀️ Midsommarljus Glad midsommar Pernilla…

  https://youtu.be/i_VBih1e2fU

 • Jenny skriver:

  Åh vilken härlig midsommar! ☀ 😊 Blir lite avundsjuk, själv jobbar jag hela helgen. Men går på semester snart så ska inte klaga. Vad underbart med ett ställe i skärgården!!
  Kram och tack för en bra blogg ❤️

 • anne skriver:

  Vilken härlig midsommar ..vädret kanon.
  🌞🌞🌞
  Ni ser ut som älvor i era klänningar..

  Ha en forsatt fin helg …💓
  Kram

 • Hedda skriver:

  Ser väldigt gemytligt och härligt ut alltihopa. Maten som serveras är ju nästan som jul och påskmat, de enda som skiljer är väl gräddfilen o gräslöken . God mat helt enkelt! Men Pernilla, skriver som Bath, varför inte plocka eller köpa blommor då de kan va svårt att hitta och binda dem själva? Det är ju de som hör till liksom. Inte så allvarligt menat hehe , bara en reflektion.

  Hur som haver så ska du ha all cred för att du inte bemöter trollen som denna gång varit helt avskyvärda i sina kommentarer . Jättebra Pernilla!! Ha en fortsatt trevlig midsommarhelg🌺

 • Bath skriver:

  Varför gjorde ni i te kransarna själv?
  Lite midsommarkänsls att hitta blommor och binda

 • David skriver:

  Vilken härlig midsommar du verkar ha haft! Och med Emilia.. hon verkar väldigt rolig! 👍☀️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram