Grattis Charlotte!

20130718-190000.jpg

Stort  grattis till världens finaste Charlotte och Anders som fick en liten pojke igår!  ♥

Det är lika fantastiskt varje gång när man får det det där efterlängtade sms´t att bebisen har kommit och att allt har gått bra!

20130718-190220.jpg

Redan imorgon sätter sig denna stålkvinna med lilla bebisen i Husbilen och ger sig ut på Diggiloo-turnén igen!

STORT GRATTIS FINA KOMPIS! Längtar tills jag får träffa den lille….!

39 reaktioner på “Grattis Charlotte!”

 • Kristina skriver:

  Milla: Jag skriver uppmuntrande till Malin eftersom jag anser att hon är påhoppad på ett otrevligt sätt i flera inlägg. Alla har vi rätt att uttrycka oss och vi gör det alla på olika sätt. Vissa kommentarer är direkt nedvärderande och det anser jag inte är ok!

  • sonja skriver:

   skriver uppmuntande till malin?????? låter som malin inte förstår sitt eget bästa.. det är väl nervärderande om nåt

 • Milla skriver:

  Helena, Sofia m.fl: Bra skrivet! Skämskudden och att hon resonerar som ett barn, det stämmer ju.
  Jag tror Malin, att det många har börjat tröttna på är att du upprepar dig något enormt och det är en lätt stalker-varning på dig! Jag har förstått att du har en son som är 18 år, då måste ju du vara 35 eller nå´t, men du beter dig som om du är betydligt yngre. Det här är ett tecken det:
  ” Pernilla har aldrig tröttnat på mig och hon gillar läsa min kommentera och blir alltid glad av när jag skriver det har jag fått vetat av monika Götestam som jag håller kontakt med!”
  Det är som ett barn säger det, och försöker bräcka någon annan. Måste du berätta vad Pernilla tycker, kan hon inte göra det själv..?
  Götestam?! Du beter dig som om du är bundis med alla runt Pernilla, det måste vara lite knepigt för Pernilla också, har du tänkt på att det kan bli lite föör närgånget ibland?

  Ni som skriver snälla kommentarer till Malin: Det är fint, men det märks att ni ändå klappar henne lite på huvudet, att ni behandlar henne som om hon är 10 år.

  • Elisabeth skriver:

   Men snälla Milla m fl. Pernilla har ju själv svarat Malin under hennes kommentar och eftersom P skriver uppskattande till Malin undrar jag vad som ger en del av er rätten att påstå att Pernillas åsikt egentligen är en annan? ? Jag är säker på att Malin själv klarar bedöma vad hon vill skriva! Och sedan när är vänliga kommentarer som stöttar synonymt med att ”klappa på huvudet”??

   Vänlighet har aldrig skadat någon -däremot tanklöshet och elakhet

 • Kristina skriver:

  Vilket fint inlägg Pernilla, jättegulligt!
  Grattis Charlotte och Anders! ❤
  Underbart när ens vänner eller man själv får barn, det är den allra största gåvan man kan få!!!
  Malin: Jag är tacksam för att du berättade om trillingarna, jag har inte läst om den stora nyheten tidigare. Trillingar är ganska speciellt! Jag hoppas programmet från i morse går att se på SVTplay :-) Bry dig inte om alla negativa kommentarer. Det enda de vill är att få igång en reaktion. De som är kritiska är ganska små inombords 😉
  Kram ❤

  • Matilda skriver:

   Håller med. Även om man inte gillar vad någon skriver så behöver man ju inte håna/mobba. Så fruktansvärt onödigt. Jag tycker Malin är en frisk fläkt och iallafall jag tycker det är intressant att läsa om hennes liv faktiskt. Alltid kul när folk berättar om sig själva! Vill man inte läsa är det bara att bläddra förbi. Jag tycker inte alls att hon skriver ofta. Och även om hon hade gjort det får man väl skriva hur ofta man vill. Ordet är fritt! Hon skriver alltid med glädje och vänlighet. Det är väl klart att man säger ifrån, blir arg och reagerar starkt när man blir hånad, attackerad och mobbad på det viset. Det är ju aldrig hon som attackerar någon. Det är ju alltid andra som attackerar henne först. Fortsätt vara den du är Malin och strunta i det negativa!

 • prince skriver:

  nästa vecka ska jag till prag,

 • Malin skriver:

  Vad härligt! Grattis till Charlotte! Och vad kul för dig också. Näst efter att få egna barn är det ju bland det bästa när syskon och bästa vänner får barn. Hoppas du får snusa på den lille snart!

 • Fridoline skriver:

  Grattis!! 😀 😀 😀

 • Anki skriver:

  Fick min PW klänning på posten idag men hur små i storlek är dessa?! Köpte M för jag har 70f i bh storlek men den var alldeles för liten över bysten! Köper S i andra klänningar, åh vad besviken jag blev.. L blir ju alldeles för stor i ärmar o längd! Kändes felsydd.

  • Pernilla skriver:

   ANKI: Tråkigt om klänningen inte passade över bysten, men du får såklart returnera den om den inte passar. Jag tycker dock inte att klänningarna är små i storlek och jag har ändå storlek C i bysten, men det är å andra sidan 3 storlekar under dig om du har F, så jag antar M blir trång över bysten då dessvärre.

 • Så roligt! Grattis till dom!

 • Pernilla w största fan Malin skriver:

  Ja härligt för charlotte och Anders som fått en gosse, jag har också blivit faster till trillingarna Sara,Astrid och Elsa dom mår bra och de har varit med på SVT tv imorse och ikväll och även har de varit med i Expressen om 1-2 månader ska expressen göra hemma reportaget med dom, jag längtar få träffa och pussa mina söta brorsdöttrarna de är så söta, jag kommer ställa upp för dom med trillingarna ska bli roligt och följa deras uppväxt kramar till dig

  • Ocher skriver:

   Antecknar…
   Förresten så har vi hört det där ca 100 ggr redan.

  • A-K skriver:

   Ja, jag håller med, jag kanske inte har hört det 100gånger……men jag har hört det tillräckligt med gånger.

  • Gunilla skriver:

   Intresseklubben antecknar 😉 !!

  • Carina skriver:

   Jag har oxå läst om dess tvillingar vad jag inte förstår är denna media uppståndelse…? Det fanns ingen plats på bb i Stockholm med dom resurserna som behövs när det föds tvillingar. Allt gör ju sjukvården för att allt ska gå bra och alla ska må bra. Det är min övertygelse.

  • Pernilla w största fan Malin skriver:

   GUD vad ni är elaka mot mig nu, ni är inte så snälla och det är inte första ggr ngn är elaka mot mig, så lägg av nu, det är inte till er jag skriver, utan jag berättar för pernilla

  • Pernilla w största fan Malin skriver:

   Carina…Det är inte tvillingar, det är trillingar…

  • Carina skriver:

   Trillingar skulle det stå.

  • Siri skriver:

   Malin, jag tror ingen menar att var elak men det börjar som sagt bli lite tjatigt om detta… Pernilla har nog också läst det flera gånger men kanske glömt att svara dig.

  • Sofia skriver:

   Men snälla Malin ( Pernillas största fan) Man börjar ju undra lite ibland när du skriver och svarar på kommentarer hur allting egentligen står till med dig. ( Gud vad ni är elaka mot mig nu) det låter nästan som barnen när de var små och något gick dem emot. Så skriver ingen vuxen kvinna…
   Jag har så svårt att föreställa mig att ens Pernilla tycker det är ok alla gånger med allt du vräker ut dig. Måste säga att man nästan tar till skämskudden ibland efter att ha läst dina kommentarer. Tror Pernilla känner likadant tyvärr:(

  • Pernilla w största fan Malin skriver:

   Men va fan ska ni bestämma över mig vad jag skriver här, jag vill ju berätta eftersom charlotte fått bebis så varför får jag inte berätta att min bror och trillingarna har varit med på tv, Pernilla har aldrig tröttnat på mig och hon gillar läsa min kommentera och blir alltid glad av när jag skriver det har jag fått vetat av monika Götestam som jag håller kontakt med!

  • Pernilla w största fan Malin skriver:

   Sofia… du är inte snäll och jag tror du är samma person som varit elak mot mig och om du inte gillar vad jag skrivit kan du väl gå förbi och den där med att du skrivit om Pernilla angående mig har du faktiskt FEL jag har fantastiskt bra kontakt med Pernilla och ni vet inget om min kontakt med Pernilla! Sofia..varför är du här och läser då kan du gå och läsa i en annan blogg än att kritikera mig suck på dig

  • sophia skriver:

   snälla malin vem bryr sig — pernilla skiter i dej tro inget annat.. så fort nåt hänt nån annan ska du oxå va me.. pinsam är du (å tjurig å otrevlig oxå)

  • anna skriver:

   MALIN STÖRSTA FANSET. vi bryr oss inte sluta skriva om din släkt.. intresse klubben antecknar inte kan jag lova

  • Sadie skriver:

   Men snalla nan, nu far ni val anda ge er…Malin ar ju uppenbart stolt och glad over sin brors trillingar och vill dela med sig av det till sin idol Pernilla. Kan hon inte fa gora det utan att bli pahoppad av elaka och missundsamma lasare? Tragiskt att se vuxna (?) manniskor bete sig pa detta viset. Skarpning!

  • agneta blomberg skriver:

   Var dom med på tv vad synd det missade jag. Bry dig inte om dessa dönickar som skriver elakt, vi normalt funtade människor fattar att du vill berätta denna glädjande nyhet när nu Pernilla berättar om Charlottes lycka över sin bebis.
   KRAM
   Ni eller du som inte gillar Malins kommentarer skit i att läsa dom då!! Du /ni kan inte låta bli att läsa kommentarerna för du/ni älskar att reta dig/er på dom. Det är du/ni som är pinsamma så ta fram din/er skämskudde .

  • Helena skriver:

   Du verkar inte kunna annat än att skälla och vara otrevlig Malin! Och nej, det är inte en och samma person som skriver till dig. Du får nog ta till dig att det är flera so. Tröttnat på din attityd. Och dessa trillingar har du tjatat om ett antal gånger här, så ja, lite tjatigt är det. Nu kommer du väl gapa på mig också men varsågod! Det verkar ju vara det enda du kan göra när någon inte håller med dig. Jag har mer givande samtal med min 5-åriga dotter.

  • Gabriella skriver:

   Och så kom ytterligare en kommentar om dessa trillingar! Vad bra Malin så ingen missar det! Vi hade ju inte kunnat sova i natt annars 😉

  • Matilda skriver:

   Sofia: Det är ingen vuxen kvinna som skriver som du gör heller! Snacka om att kasta sten i sitt eget glashus. Först attackerar du Malin att man inte skriver som hon gör sen skriver du själv om att man måste ta fram skämskudden osv. Skriver en vuxen kvinna som du gör då? Nej det gör dom inte. Har man inget bra att säga så håller man tyst. Vem stör det att hon skriver flera gånger om trillingarna?! Det är bara att bläddra förbi den kommentaren. Det tar ungefär en sekund.

  • Elisabeth skriver:

   Varma hälsningar till faster Malin. Jag förstår att det är stort med dessa underverk – vilken lycka! Försök bara att inte bli så arg på de nedlåtande kommentarer som kommer till dig med jämna mellanrum. De är inte värda att lägga ner energi på.

   Till er andra: Malins kommentarer är till att börja med alltid fyllda av glädje och är TREVLIGA. Det är först när de perfekta och mogna medlemmarna i ”intresseklubben” har yttrat sig som hennes ilska och frustration kommer fram ! Lite eftertanke kanske vore på sin plats?

  • Pernilla skriver:

   MALIN: Stort grattis till att du har blivit faster till trillingar! Det måste vara extra häftigt!

  • Pernilla skriver:

   MALIN: Hellre TIO positiva kommentarer om samma sak än EN trist som bara är bitter och elak…

  • Pernilla w största fan Malin skriver:

   Tack till er alla som skriver snälla till mig ni är underbara och snälla kram till er, det är inte första ggr någon är elak mot här det är bara tråkigt när det finns desperata och avundsjuka männniskor har förstått att de inte mår bra!

   Tack bästa Pernilla för att du gratta mig att jag blivit faster till trillingarna sara,elsa och Astrid de mår bra det är stort att vara faster till trillingarna och tack för att du berättar för mig att det är positivt med 10 kommentera än 1 du är bara bäst Pernilla kram

 • MalinS skriver:

  Visst är det underbart när det där sms’t kommer!! Fick ett sådant jag med igår från en av mina bästa vänner, precis i tid för att jag skulle hinna förbi nk och köpa lite presenter till lilltjejen innan tåget hem från Stockholm skulle rulla:-)
  Kram MalinS

 • Anna Karlsson skriver:

  Ja, vad roligt!!! Följer din och Charlottes blogg och man har ju väntat med spänning!! Vilken tjej hon är. En annan låg kvar på lasarettet de tre dagarna man hade rätt till och sen hem och kände sig helt mosig……;-)

  En helt annan sak. Förra veckan var vi i Nerja på faktiskt delvis din och dina föräldrars inspiritation. Jättefint var det där. Vi bodde superfint och hade en stor takterass med utsikt över Burrianastranden. Några kvällar åkte vi in till supermysiga bergsbyn Frigiliana. Där har ni också varit antar jag?!

  Ha en fin onsdagskväll.
  kram anna från Eskilstuna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram