Grattis min äskade Benjamin! ❤️🎈

img_5356.jpgI måndags fyllde han år! Min älskade älskade mellan-kille Benjamin!!! ❤️🎈🎉🎂

Den lycka jag känner för att vara din mamma, är samma som jag kände för 23 år sedan när du föddes till världen med ”segerhuva” – som ett tecken på vad som komma skulle…! 😘🌟❤️

img_3592.jpgimg_4603.jpgimg_7864.jpgJag med Oliver och Benjamin i Italien. 

Charmtroll redan då..! 😍img_5719.jpgimg_8022.jpgMusikkarriären startade tidigt…!  😉

img_2869.jpgBenjamin med sin älskade lillebror! img_5370.jpgimg_5371.jpgimg_5342.jpgimg_8821.jpgimg_4779.jpgimg_5030.jpgVi är SÅÅÅÅ stolta över dig Benjamin  – jag, dina syskon och hela familjen! 

Men din stora talang & framgång vore ingenting utan ditt stora hjärta, din omtänksamhet & ditt sätt att verkligen SE alla människor du möter! 🙌❤️

img_1306.jpg

Min Benjamin.❤️

Killen med de stora ögonen & det stora leendet! Han som brinner för musik, Avengers, pasta & nybakade bullar!

Så fylld av stolthet över dig – den du är & alltid har varit! ❤️🙌🏼😍

Vet du att, att,att,att,att….❤️❤️❤️

39 reaktioner på “Grattis min äskade Benjamin! ❤️🎈”

1 2
 • A skriver:

  Killtjusare ^^❤

 • Annette skriver:

  Grattis till din fina, goa Benjamin!!

 • Nettan.E skriver:

  Grattis i efterskott fina Benjamin! Du är en fantastisk kille, älskar din musik. Allt gott till dig! OCH grattis till Bianca och hennes samarbete med Nellys, eget märke vid knappt 26 års ålder! Bianca är en begåvning när det gäller att göra reklam och är en otrolig affärskvinna! Såg kampanjannonsen för Bianca, hennes klädesmärke alltså, bland det bästa jag har sett! Och för olika storlekar, bra där! STOR KRAM till er alla! Du kan vara stolt Pernilla, både över barnen och dig själv!

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Tack fina! Ja, visst var lanseringen felet! Sååå stolt över Bianca!!! Och även över de andra såklart! :-)

 • Viv skriver:

  Jag bor inte i Sverige men jag och mina tjejer 9 och 8 år gamla lyssnar på och älskar Benjamins musik och vi hoppas att kunna se homon någon sommar när vi är hemma i Sverige och hälsar på! Grattis till Benjamin en sådan begåvad kille!

 • Elin skriver:

  Om man bara läser den här sidan så står det så bra om Benjamin (vilket han säkert är) m e n när det står om Bianca är det väldigt o f t a så negativt ,ingen som tänkt på hur olika det är för tjejer och killar …Tjejer får sällan någonting gratis utan måste prestera på alla fronter och döms ändå .

  • Ylva skriver:

   Så är det ofta Elin men nu figurerar ju Bianca i sitt Wahlgrens värld och då blir de ju mycket reaktioner om just henne. Benjamin gästspelar ju bara ibland. Men visst är det trist att vi kvinnor har en tendens att vilja trycka ner, tyvärr…

 • Veronica skriver:

  Som den sengångare man är blir man sist på bollen. Grattis på födelsedagen till Benjamin i efterskott. Ser verkligen ut som det var en trevlig och kul födelsedag 🙂

 • Elle skriver:

  Hej! Är det verkligen Benjamin på appen Tinder, om inte så hälsa honom att någon använder hans bilder. Trevlig helg. :)

 • Sofia skriver:

  Senaste avsnittet av WV – var det på riktigt verkligen? Känns som att det blev bråk och tråkigheter över väldigt små saker. Biancas överdrivna reaktioner känns spelade. De bästa är helt klart Benjamin och Lovisa. Vill se mer av dessa två.

 • anne skriver:

  Grattis till din Benjamin🎶🎼🎹🌞

 • Fredrik skriver:

  Benjamin har jag träffat flera gånger efter konserter på meet & greet (eller vad ni kallar det i showbiz) 😀 Har träffat många ”kändisar” men ingen så trevlig och med båda fötterna på jorden som din son! Alltid ödmjuk mot fansen, och tar sig tid för personliga små möten.

  Grattis Benjamin!

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Tack Frderik! Var glad och stolt jag blir över att höra detta., även om jag vet att mina barn alltid är trevliga mot folk dom möter…! Det har jag drillat dom hårt i, haha. Nej då det kommer naturligt.

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram