Grattis till ”minillas” fina Mia!

Häromdagen fyllde hon år!  MIA – Min exsvägerska och vän sedan över 30 år , Gudmor till Oliver, och delägare och partner i vår älskade fina butik MiNilla! 

Eftersom hon som vanligt stod och slet i butiken – även på sin födelsedag –  så åkte jag dit för att gratta henne!

img_9728.jpg

TADAA!  Grattis Mia på 27-årsdagen…!  ;-)😅🎈❤️

img_9714.jpgTiderna är inte de lättaste nu för alla egenföregetagare, och vi märker det också såklart!  Få kunder i butiken om dagarna mot hur det brukar se ut….!  Men vi har öppet som vanligt  ( med vissa ändringar ) och alla kunder är HJÄRTLIGT VÄLKOMNA in till oss på Fleminggatan 69 i Sthlm!     SÅÅÅ mycket fint i butiken nu!! 

img_9716.jpg img_9717.jpgimg_9719.jpg

Själv tittade jag suktande på de fina sommarhattarna , som jag gärna skulle vilja ha på mig sittandes på min terass i Marbella just nu….!

img_0238.jpg

Färggrann sarong som precis har kommit in!

img_9712.jpg

ÄLSKAR dessa magväskor – eller BUMBAGS –  som vi har fått in igen i massa fler färger och mönster!  Alla i mjukaste skinn eller mocka! 

img_9710.jpgimg_9708.jpgFinns även i vår fina Webbshop! 

Tur att näthandel finns nu, när inte alla kan eller vill ta sig ut på stan…!

img_9732.jpg

Hittade ett fint reportage om oss , som Kungsholmens tidning gjorde för ett tag sedan…! 

img_9729.jpg img_9730.jpgimg_9731.jpg

Hur SNYGG är hon inte min fina kompis?!  Syns att hon varit fotomodell en gång i tiden…!  😘💥

22 reaktioner på “Grattis till ”minillas” fina Mia!”

 • Ärligt Härlig skriver:

  Så här är det – antingen gillar man en blogg eller inte. Om man inte gillar den – så struntar man i den och läser en annan istället. Det är ingen rättighet att klanka ner på folk.
  Pernilla, jag älskar er serie – just för att ni är så vardagliga och bjuder på er själva. Torsdagar kl 21 – veckans höjdpunkt i tv-soffan!

 • L skriver:

  Vad jag tycker synd om dig Pernilla som får dessa elaka kommentarer. Som du kämpat i ditt liv.
  Jag beundrar dig. Du är underbar♥️

 • Maria skriver:

  Ni som skriver negativt, får en känsla av ni är samma person? Börjar fundera om det inte är den Linda som var på Johanna T under en lång period. Låt istället Bianca och Pernilla få leva sina liv, tror det blir mycket bättre då :)

 • Linda skriver:

  Såg programmet i veckan Arga snickaren där Andes Ö var hemma hos Pernilla. Programmet är inspelat för några år sedan. I programmet kunde man se en naturlig och vacker Bianca. Nu ser hon ju bra plastig och konstig ut med sin ankläpp som stärkt. Synd att hon inte ser sin förändring.

 • Ylva skriver:

  Jag tror aldrig jag läst så puckade kommentarer som dina ”N”…

 • N skriver:

  Sen är det ju inte till Bianca jag skriver utan Om Bianca inför 100000 läsare så din blogg är alldeles utmärkt att posta vad jag tycker att ni bör tänka på i er familj och hur den uppfattas av vissa – något ni själva valt. Och titt som tätt kommer ju medhåll som i den här posten. Så det är inga pärlor för svin. Det funkar precis som det är tänkt :)

 • N skriver:

  Fast det är väl du som brukar beskriva att du har ett toppenliv. Jag tror jag tycker mitt liv är lika bra som du tycker ditt är. Det finns en viss passiv aggressivitet i dig Pernilla. En gnutta. En ”stor del” är nog att tillskriva sig själv lite mycket upphöjdhet. Men det är du…. So you.

 • Mallah skriver:

  Ni kanske måste börja tänka på vad ni visar upp för allmänheten? Som tittare reagerar man på den mängd mat som beställs och äts, när någon blir smalare och smalare; och i WV visas upp proppfulla lådor med Proteinbars och godis :O Det pekar åt ett håll. Assistenten som är med i serien får ju sina privata personliga angelägenheter ifrågasatta även när B säger att det är för hennes skull. Att en så mager tunn tjej behöver de kvantiterna av ”snabb näring” pekar åt ett visst håll. Ni visar upp detta, ni har godkänt att det visas. B´s videohälsning till Alice i Let´s Dance fick mig att hoppa till – I rest my case. Ja det är hennes val av ingrepp i sitt ansikte – men det renderar såklart till reaktioner. Jag önskar Er allt gott btw 😉 Men när man väljer att visa upp sitt liv i media; då kommer elaka hemska kommentarer vilka jag inte försvarar utan förklarar; –

 • Susanne skriver:

  N, är det inte lite udda att du skriver på Pernillas sida och adresserar texten till Bianca??
  #nollkoll

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Det är som att kasta pärlor för svin att sitta och skriva kommentarer till Bianca på MIN blogg…. Hon slutade att blogga för att hon inte ville ge energi åt folk som du N, som tillbringar en stor del av din tid med att följa och kommentera folk som du uppenbart inte gillar. Bianca går inte in på min blogg och läser mina kommentarer . Tror inte ens att hon läser min blogg, haha.
  En hobby-analys N, men den ”trasiga själen” är kanske du själv…?! Folk som beskriver sig själva med att de har det PERFEKTA livet och mår TOPPENBRA, har & gör oftast motsatsen…..! :-(

 • Charlotte skriver:

  Jag minns när din bror Niclas träffade din ex svägerska Mia. Jag avundades henne och tänkte att det kunde väl varit jag haha .. Alla ville väl ha Niclas typ. Jag minns oxå att jag tänkte att wow vilken snygg kvinna han träffat. Herregud va längesen …

 • Camilla skriver:

  Hon fixar ansiktet till oigenkännlighet för att hon mår dåligt! Tar nog inte lång tid innan hon kraschar på riktigt!

 • N skriver:

  Nja hinner och hinner. Det är väl en prioriteringsfråga. Pengar behöver du ju inte jobba ihop så du skulle jumkunna prioritera bort nån plåtning, göra en WV dag i butiken, låta B köra hundskola själv medan du står där etc etc etc etc. Så du skulle väl kunna stå där ett par dagar i månaden om du bara ville? Eller?

 • N skriver:

  Jag har allt. Exakt allt jag behöver. Pengar. Bra boende. Landställe. Bra jobb. Bra familj. Jag har allt. Och jag är inte ett smack trasig. Det är sånt bekräftelsebehov hos B B o P och man ser ju trasigheten iaf hos B och P. Det är ju så synd då de har just allt men troligen saknar något djupt därinne. B erkänner det. P skulle troligen inte drömma om att bjuda på den delen om sig själv. Det har hon ju sagt. Vissa saker kommer hon aldrig tala om. Men det syns.

 • Sofia skriver:

  ”Trasigare själ får man leta efter. Och då har du ändå allt”. Ändå?! Men det är ju dom som är trasiga – Dom som har allt. Det är ju därför hon är trasig – För hon har allt. Det är ju dom som inte har någonting som inte är trasiga. Det är bara att åka till fattiga platser i världen så kommer du att få träffa människor som är hela.

 • n skriver:

  Snälla snälla snälla snälla Bianca – ta reda på vad det är som får dig att må så jävla dåligt. Eller så vet du det men agera på det. Klarar du inte AAAAAAV att det är grått och guld i köket som du precis renoverade om för en ziljard kronor? Om DET är ditt problem – ta reda på dina riktiga bekymmer som troligen stavas relationen till föräldrarna men uppriktigt sagt, mycket trasigare själ får man leta efter. Och då har du ändå allt. Alltså allt. ALLT! Varken du B eller P mår bra men jag är definitivt mest oroad över dig.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Åh, vad fint sagt! Det ska jag hälsa Mia! 😍👍

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Nej , hinner inte det tyvärr. Men Mia och de andra tjejerna är fantastiska & gör ett toppenjobb! 👏🙌🏼❤️

 • Ann skriver:

  Jobbar du i butiken ibland fortfarande?

 • Vera skriver:

  Ja, hon må varit modell , men söta och vackra DU slår hon inte! 😉

 • Tomteby Räpplinge skriver:

  Så fint att ni är vänner efter skilsmässan, det är tyvärr inte så för oss alla…

 • Elin skriver:

  Hej! Ville bara saga att min mamma var inne och shoppade i er butik harom dagen och hon sa att Mia som hjalpte henne var den absolut trevligaste expedit hon nagonsin mott!❤️❤️❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram