Grillad lax med primörer, bulgur och kall pesto&fetaost-sås

 

20130430-001832.jpg

En vanlig middag hos oss är denna. Fisk är nyttigt och Lax är enkelt att laga.  Även Theo slukar laxen och bulgurn, men hoppar tyvärr över broccolin, sparrisen och Zuccinin.

Han dukar däremot gärna med Spindelmannen-servetterna som blivit över från hans kalas. 😉

20130430-001845.jpg

 

1. Koka upp fullkorns-bulgur med hönsbuljong och frysta örter från paket.

 2. Stek laxen och självklart peppra och salta, om du vill kan du hälla en skvätt citron över ( I do) 

3. Stek broccoli, sparris och hyvlad zuccini i smör, olja & vitlök 

4. Mixa fetaost, creme freche, lite pesto & pressad citron för en fräsch vårig sås som severas kall.

 5. Servera gärna en sallad till bestående av tomat, sallad, mango och avokado

 20130430-001856.jpg

4 reaktioner på “Grillad lax med primörer, bulgur och kall pesto&fetaost-sås”

Lämna ett svar till Åsa Avbryt svar

E-postadressen publiceras inte.

Instagram