Grundlurad av mamma 6 påskmiddag med barnen!

HUR roligt att det VAR min mamma som gömde sig i Fåret?!!!! 😅😂

img_8166.jpgimg_8167.jpgHahaha, jag har väl ALDRIG blivit så grundlurad!!!

Ni som såg programmet såg ju att jag gissade på att det var mamma direkt, men jag var ändå osäker eftersom jag tänkte att hon aldrig skulle klara av att hålla en sån här sak hemlig…! 😅

Plus att jag visste ju att mamma satt i ”karantän” tillsammans med pappa ute på landet och hade så tråååååkigt – som hon sa när vi talades vid i telefon varje dag, haha.

Så till slut ändrade jag mig och gissade på Siw Malmqvist! 

img_8305.jpg

Men tji fick jag!  :-)

Min tuffa , coola härliga mamma!

Jag hade alla barnen hemma på påskmiddag på fredagen, och efter middagen kom Linus och Jessica över med deras barn, och så tittade vi alla tillsammans på Masked Singer.

Ingen av barnbarnen eller Linus visste om att deras mamma/mormor/farmor var Fåret – så gissa hur mycket vi alla skrattade när det började gå upp för dom VEM som var Fåret!!! 😄

Sjukt roligt!!!!

img_8125-1.jpgÅrets påskdukning gick i blått tema men med hönor och harar!
img_8126-1.jpgFick även användning för mina tjusiga påsk-klistermärken som jag fått av gänget på Case App, ! :-)

0c0fd156-5d93-456f-acc4-fb78fbd9509e-1.jpgHahaha, Bianca!  img_8122-2.jpg9ff8bab5-2d63-4bde-bb8b-68d616e38d50-1.jpgimg_8131.jpg9903aa25-3c78-4a6f-9301-9b57ee0c8231.jpgf2abc23b-a871-4da1-a18e-4c3db4c4a8dc.jpgDet blev Entrecote och Ryggbiff med ugnsrostad potatis och Zucchini till påskmiddag!  SÅ gott! img_8024.jpgMissade helt att fota mig själv och resten av gänget –  men en bild på hund-bröderna Sammy och Frankie fick jag till, iallafall!

Dom älskar när det är släkt-kalas!  😋

img_8182.jpgGlad Påsk på er alla hälsar jag i min fina kyckling-gula klänning! 🐣

img_8183.jpgimg_8181.jpg

35 reaktioner på “Grundlurad av mamma 6 påskmiddag med barnen!”

 • Sture skriver:

  Hej lilla Malin, Det är tråkigt att du inte jan få barn… Naturen kan spela oss alla ett spratt ibland…
  Men.. att se problem vart man än tittar.. tyder mer på att Du har problem än att det finns ett problem..
  ( om du inte redan fått hjälp, ber jag dig söka hjälp för de allt för negativa känslor som dyker upp när andra pratar om ´barn… )

  Att man raljerar om det mesta är ”naturligt” att man kan och skämtar om olika saker likaså..
  Att alla kan ta illa vid sig för allt möjligt är också möjligt men ” är ett problem för dem som känner så..
  – inte på riktigt för de flesta… Då de kan separera det personliga ifrån ämnet som sådant.

  Tiden läker alla sår utom de som alltid är färska… Att De har eller känner någon som har problem innebär inte att någon speciell tänker på just dig,
  även om du känner och tror att världen snurrar runt din axel..

  Ja det må låta hårt, men det är bara början, skulle prata klarspråk men då går det åt #%%&#&%
  – däremot skulle jag önska att du pratar med den som lurat i dig att livet är rättvist eller det är lika för alla, å be dig ge denna en örfil…
  För livet är orättvist, Mer för vissa än andra.. tråkigt, men så är det bara..
  OCH jag är säker på att de Ej avsiktligt ville såra någon.. oavsett om du tror det eller ej (eller uppfattar/känner så ) tror du i ditt upprörda tillstånd, hör saker som berör dig mycket, mer än vad det borde… för att du är ” känslomässigt instabil..” – som en naturlig följd av din situation..

  Slappna av, luta dig tillbaka, ta ett glas vin, inse ditt dilemma, att du är en av 1 miljon världen över som har ett av 1000-tals problem som vi alla kan Uppröras över..
  men som vi inte gör då det är bortom vår kontroll… Att du är upprör är en sak, att du är ledsen en annan..
  men gör inte misstaget och beskyll andra för x eller y.. då andemeningen inte var sådan…
  ( En del vill inte ens ha barn… är det då ”fel ” på dessa ? o.s.v – miljoner tankar följer.. men väljer att inte ens börja nysta..! )

  Tänker jag som hör och läser en del… och levt jävligt länge å vet att väldigt lite är rättvist OM man tittar närmare på det…
  så v.v. inse att de inte menade någon illa.. ( tror jag,… )

  – Medmänniskan.

 • p skriver:

  Malin du har verkligen svårt att tolka det här. En människa spänner ut sin egen mage och luras att hon är gravid.
  HUR I HELA GLÖDHETA kan du bli kränkt av det?

 • Sofia skriver:

  Malin – givetvis kan bara den som sa det ha ”tolkningsföreträde”, för ingen annan vet vad som menades. Inte heller jag känner Magda, men jag är ändå säker på att hon inte ville såra någon.
  Utan att på något vis avfärda ofrivilligt barnlösas sorg och kamp, är det ändå absurt att läsa din beskrivning av att hon som har flera barn kunde skämta på det viset. Lätt för henne va.
  Ja, det har hon men hon har förlorat en son så du kan vara säker på att hon vet hur den svartaste av sorg känns. Låt henne vara.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Alla mina bloggläsare är absolut inte dumma i i huvet, men för att förtydliga för dig , så åt vi påskmiddag hemma hos mig på långfredagen . Mina föräldrar hade påskmiddag för mina bröder på påskafton. Men då var jag på väg till Spanien – där jag befinner mig nu.
  Det är bara det att jag inte har hunnit blogga härifrån än. Så tänk först – tala sedan – vore kanske något för dig att ta vid..! 😉

 • Pernilla skriver:

  Erkänn att du viker dig av skratt när du läser din blogg? Det hade jag 😫🤮😬😀😂❤️

 • Sture skriver:

  Ja du, helt klart är vissa dumma i hela huvudet…

 • Kicki skriver:

  Nästan så att jag liiiite skäms över att kanske Pernilla läser mina inlägg ? Jag har inget att försvara mig emot.

  Ser fram emot ”Masked Singer”

 • Anna nr 2 skriver:

  😂så du tror att bara för att Pernilla visar en del av sitt liv här på bloggen så ska hon visa ALLT? Nu är du här och surrar igen :/

 • S skriver:

  Men varför är inte Nicklas med på era ”släkt kalas”? Väldigt sällan man ser honom med er andra, hur kommer de sig?

 • Malin skriver:

  Om du tror att ofrivillig barnlöshet är att jämföra med att köpa en tröja eller resa till Spanien är det ingen idé att diskutera nåt med dig. Hur kan man vara så korkad? Medicinska tillstånd som man oftast aldrig kan påverka själv och som påverkar hela ens liv både fysiskt men framförallt psykiskt är knappast något att skämta om. Om folk skulle börja skämta om att Pernillas dotter haft problem med ätstörningar eller att Sofia behandlats för cancer är det också roligt då enligt dig? Har man aldrig upplevt vad det innebär att kämpa för att få barn så har man inget tolkningsföreträde i den frågan.

 • Lollo skriver:

  Det finns alltid nån som tar illa upp, oavsett ämne. Skriver någon nåt om en resa, ja då tar någon som inte har råd att resa illa upp. Visar man upp en nyinköpt klädtrasa i sociala medier rasar någon över det dåliga miljötänket. Skojar/skämtar/driver du så betyder det alltid att någon stackars sate reagerar negativt (och känner behov av att tillrättavisa).
  Tröttsamt hur allt har blivit!

 • Malin skriver:

  Är enbart okunskap som ligger bakom deras försvarande av detta ”skämt”. Att sen komiker driver med allt som en del av deras jobb är inte samma sak, då bör och ska det vara betydligt högre i tak. Minns att Pernilla försvarade sig som en dåre då de fick kritik för att de skämtade om en katt som dog. Men menade samtidigt att man absolut inte skulle skämta om att hennes hund dog. Så nej, man kan och ska inte skämta om allt.

 • Kicki skriver:

  Malin, satt de och gottade sig tycker du och ”raljerade” om barnlösa? Förstod du inte budskapet? Nu får ni ju bara ge er!! Jag har fått mitt barn , en dotter via IVF för snart 20 år sedan. Skulle aldrig komma på tanken att ge mig på folk som spänner ut sin mage och skojar om graviditet. Jag förstår bättre än så. Det är ju inget personligt elakt skickat till dig ?

  Att känna sig kränkt idag verkar inte nyttigt. Du måste ju gå med skygglappar på och hålla dig borta från sociala medier, stand up eller andra serier med komik där det drivs för annars går du nog under till slut.

 • Annika skriver:

  Jag och dottern tog Fåret ovetandes om vad den andre gissat! Jag på julgranen och lite på rösten och dottern kommer jag inte ihåg vad det var men vi satte den. För övrigt tycker jag att det är väldigt svårt.
  Roboten satte jag en röst på Nassim Al Fakir.

 • Malin skriver:

  Angående ert senaste podavsnitt: att du, Sofia och Magdalena som alla är flerbarnsmammor sitter och raljerar över att man visst kan skämta om graviditeter känns väldigt osmakligt och även korkat. Att månad efter månad, vara förtvivlad, hoppfull, gråta mm, spruta i sig hormoner, gå på oräkneliga gynundersökningar och även se hur folk i ens omgivning får både ett och två barn är knäckande både fysiskt och psykiskt. Så ni som har flera barn vardera har inte tolkningsföreträde i just den här frågan.

 • Anna skriver:

  Det man reagerar på är att Pernilla har inte skrivit att hon är i Spanien utan man tolkar som om hon är i Sverige och har firat Påsk här

 • Lina skriver:

  Håller med. Så jobbigt att läsa text med den här formen av särskrivning. Pernilla borde gå en kurs i hur man skriver svenska.

 • Lotta skriver:

  Nä det står inte rätt till, Pernilla kan inte skriva. Har svårt med särskrivning!

 • Annaand skriver:

  Men du ”Ragna” måste ju vara totalt puckad! Varför i hela världen skulle hon ljuga om det? Om du läser bloggen och följer P på ig så ser du att hon hade barnen hemma på låååångfredagen, även Linus och Jessica. Linus o Peter var hos C & H en av de andra påskdagarna. Du om nån är väl dum i huvudet och kan verkligen INTE läsa! Trött man blir på folk alltså😅

  Hoppas du hade en fin påsk Pernilla och önskar dig en fortsatt härlig vistelse i underbara Marabella 🌼

 • Malin skriver:

  Jag håller för andan, tittar upp i himlen och tänker att, gode värld, låt denna människa få ett intellekt som gör att hen klarar sig ute i de sociala livet 🙏

 • Ragna skriver:

  Dina bröder Linus o Peter med sina barn var hemma hos dina föräldrar i påsk o du var i marbella med Emilia fastän du skrev att du hade hemma dina barn plus Linus o Jessica på påskmiddag???? Ljuger du o tror du följarna är dumma i huvudet o inte kan läsa??? Skärpning!!

 • Bevis skriver:

  Det var som jag misstänkt hela tiden när jag läst ”Annas” kommentarer här. Nåt står inte riktigt rätt till 😬

 • Anna skriver:

  Varför skriver du släkt-träff och kyckling-gula?

 • Gabriella skriver:

  Din gulliga mamma <3<3<3<3
  Älskar er alla, stor kram:)

 • Lena M skriver:

  Så söta dom är, de små hundkillarna. Sitter där som två ljus. Visst älskar man att ha alla nära sig och fira när det finns något att fira. Vi missade detta i år, pga smitta och annat elände. Så det blev påskmat i all enkelhet.
  Ha en fin vecka.

 • Ylva skriver:

  Ja just de, så heter hon ju! Tyckte väl att nåt kändes fel när jag skrev😉

 • Ninni skriver:

  Roligt här gissade mina tonåringar på din mamma före dig. Jag visste inte ens att de visste vem hon är. De tog de utifrån ledtråden då de tydligen vet att hon gör svenska rösten i Harry Potterfilmerna. Så roligt du ändrade dig de skrek rakt ut ”nej hon måste ju förstå att det är hennes mamma”😍

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Åh, ja SOM vi längtar och hoppas också att vi snart får börja köra igen!

 • Moa skriver:

  Menar du Tova Carson?

 • jimmie skriver:

  Kul program.Håller alla tummar och tår för att din Show i Jönköping blir av i höst köpte biljetten för 2 år sedan.Har bara längtat efter din Show sen dess men säger väl som man brukar säga den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge

 • Lia skriver:

  Ja, var ska inte sleva vara..

 • Ylva skriver:

  Jag var helt säker på att det var Tova Carlsson. Kul program 👍

 • Cecilia skriver:

  Haha, din mamma är så cool. Gissade på henne men även på Niclas som roboten 😊
  Riktigt bra jobbat i juryn 👍👏❣️

 • Lena skriver:

  Jag gillar helt klart programmet. Gissade precis som Felix (och du) på Siw Malmqvist.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram