Håll alla tummar och tår!

För nu ååååååker vi!!!

20120427-070043.jpg
Kvällens Tango-look med tillhörande åtstramad frisyr!

20120427-070137.jpg
Och ikväll är det ju TVÅ danser, så här har ni Winervalslooken!

20120427-070223.jpg
Fast i kväll kommer jag dock inte att köra med Happy Socks till….

200 reaktioner på “Håll alla tummar och tår!”

 • Oh my goodness! Amazing article dude! Thank you, However I am
  encountering problems with your RSS. I don’t understand the reason why
  I can’t subscribe to it. Is there anybody else having
  identical RSS issues? Anyone who knows the answer will you
  kindly respond? Thanx!!

 • Pingback: Discover More Here
 • Pingback: sbobet link
 • Pingback: here
 • Pingback: rx muscle
 • Pingback: garcinia spicata
 • Perry skriver:

  Very great post. I simply stumbled upon your weblog and wanted to mention that I’ve really enjoyed browsing your blog posts. After all I’ll be subscribing for your rss feed and I am hoping you write again soon!

 • Anna skriver:

  Vad svamlar denna ”Anna panna” om? Kanske dags att skaffa en hobby?

 • Anna larsson skriver:

  Jag säger bara en sak när jag läst Annapannas inlägg…URK! Värsta sortens människa.

 • annika skriver:

  Håller verkligen med Monica, Anna Pannas långa och engagerade inlägg är svårt att förstå bokstavligen men hon verkar genuint engagerad i Pernillas liv så. Som sagt – en komvux utbildning i svenska är att rekommendera!

  Urtrist att Pernilla åkte ut, tävlingen förlorar sin pondus när det röstas så konstigt!

 • Monica skriver:

  Är Anna Panna den där 54-åriga tanten som lagar mat åt sina vuxna barn hela dagarna? Jaja, det ser Pernilla på IP-nummer och E-post vad det kommer från och om du använder olika alias. Ett förslag till dig Anna Panna är inte att börja dansa, det kanske du kan testa också lite senare, är bra för psyket och humöret:-), men anmäl dig till KomVux grundskolenivån och börja läsa svenska, är en jättebra och nödvändig början och grunden till andra områden i samhället. Lycka till med ditt liv!

 • Anna Panna skriver:

  En del av er måste ha problem ock riktigt stora därför väljer jag 2 exempel….

  Karin skriver att svenska folket som röstar måste vara *FULLA* som rööstar= har du en annan åsikt än Pernillas samrta bloggare är du full?!!! hehe!

  Sen har vi smarta Miia där dottern som bli helt knäckt för Pernilla och Tobbe åkt ut?! OBS! dottern är 5 år gammal och inte 50 år…Dotterna har däremot en mamma som genom dotter försöker få till något, en dotter på 5 år borde förstå att Pernilla och Tobbe finns på riktigt då hon sett dem på tv/Lets dance så lägg ner! Miia innan sing sing doktorn få kontrollera din moders roll då ditt betende skrämmer oss normala läsare….

  Jo! Det finns en hel del galet skrivet på bloggen och det går inte annat än skämmas för vett andra icke har:) Men att fok skriver vad som helst för att fjäska är Pernillas blogg ett bra exempel på…

  Fler som kritisserat Pernilla på bloggen kunde säkert se en kraft ansträngning i te.x Green room där sten ansiktet försökte mjukna, även att hon börja handla mat i affären vilket var längesen då hämt mat är hennes vardag, även att hon skänker pengar vilket också ger ett hopp för fler röster vilket heller inte fungera:)

  Det finns många människor med *guld* byxor men som är vanliga kärleks fulla personer i sin vardag men tyvärr är Pernilla tvärtom ock skriver gärna om allt hon handlar och även kör över sina bloggare som förmodligen fler har vanliga liv….

  Du börja bloggen ! Pernilla med mat och bak men slutat helt då det endast var inkörs port att fånga bloggare…Kom ner på jorden så kanske du finner kärleks lyckan men framför allt dig själv vilket behövs i högsta grad…

 • Anna Panna skriver:

  En *DIVA* stil är icke )

  Till ALLA er bloggare som försöker skriva illa om Camilla H säger vi! hoppa!!!!!!!!!!!

  Att fler av er inte dansar går inte ta miste på då Pernilla absolut inte var den bäste och inte alls värd final plats.

  Tony kan sluta då fler skulle bli glad att slippa han *bög* fasoner allt för ofta.

  Pernilla!!!! Såg att det stog i hänt extra att DU mått såååååååå dåligt men det stämmer icke alla utan DU har flyttat som alla gör någon gång vilket du efter har tagit spa, förlängt hår par ggr, fötter, ansikte, massage, höpt ny bil och shoppat glatt.

  Det var endast ett försök skapa sympati röster vilket du förstog Camilla H gett fler som hamnade långt ner i botten men vänt för att försöka komma tillbaka till ett liv! Men det funkade inte då vi inget kan läsa på bloggen din….
  Dels kan vi påpeka att en person med deppression inte gör allt det du gjort med räddsla att braka igenom fullständigt! alltså en ren lögn….

  Idag väljer du att INTE blogga vilket inte är annat än barnsligt för en kvinna i din ålder som förlorat vilket du visat oss inte klarar av….

  Om det här inte får dig ändra attityd och inte att *Diva* stilen fungerar endast en Lördag kväll på Stureplan men inte för Svenska folket som kräver mer känsla över saker….

  Någon skriver att familjen Wahlgren ska kola ner lite och kanske vore idden bra då det blivit lite väl mycke av familjen senste tiden sen bröllopp och annat:( men vi kräver mer i underhållsväg:)

  Svenska folket insåg att DU kanske borde stanna hos din son istället för att träna hela nätterna och när du inte gör det befinner du dig på spa anläggningar Sverige runt men det blir även tröttsamt läsa om en mamma på över 40 år som fortfarande anser sig bättre än alla andra, en mamma som ser ner på dem som inte tillhör hennes grupp av flachighet me bruncher och annat tjafs där allt handlar om endast pengar…

  Du måste börja inse att din ålder är ok men att längd på klänningarna börjar bli *patetiska* och klär din dotter bättre vid hennes ålder…

  Ha en mamma som gör allt för att konkurera med sin dotter är ingen bra mamma men väldigt ytlig sådan:)

  DU är mamma och inte dina barns vännina….

  Förmodligen är du inte hemma med Theo utan slickar dina sår hos någon som känner tvång att ha medlidande för dig….

  PERNILLA! Du är ingen jordnära mysig tjej därav har dina relationer inte lyckats och vi skulle aldrig vilja byta våra liv mot ditt då våra innebär lycklig tillvaro med mycket kärlek något du försöker shoppa bort….

  Den som gapar efter mycket förlorar oftast allt i slutänden:):):)

  Dina bloggare kunde inte klara rösta för din räddning vilket inte vore ok då du inte var bäst och dem inte begriper utan röstar pga din blogg….Gråta över din förlust som bloggare får oss begripa vilka som skriver på din blogg och stackars dem helt utan egna liv!!!! Undra om dem använder samma sort på dass pappret som du använder också:)

  GLAD att du och Tobbe åkte då ni inte vore värda final plats! slicka såren och ut på nya shopping rundor med stackars Thero i släptåg så blir du alla fall lycklig på ytan…

  Hejdå Pernilla Tobbe och förhoppningsvist Tony:)

 • Ulrika skriver:

  Du var och är suverän ! Kramar

 • Karin skriver:

  Fullkomligt obegripligt att ni åkte ut i Let´s dance, du var ju jätteduktig!! De som röstar på fredagskvällarna är nog fulla:) Hoppas du är glad ändå!

 • Monica skriver:

  Jag tycker Pernilla och Anton skulle tävlat i finalen, Anton är ju väldigt duktig och skicklig, är ju bara så, även om han inte är min favorit, men om nu dansen ska bedömas. Inget av detta hindrar att Camilla H är med så länge heller, framtill final, hon är duktig också och hade varit starkare om hon tränat och fått bättre kondis en längre tid innan, men dans och show är hennes område med. Nu ligger hon lite efter i kondis men är otroligt stark och sprider mycket glädje och energi. Och utvecklas!

  Tidningarna tramsar om Tony, han hoppar inte av nu men vill kanske inte nästa omgång och har erbjudanden från annat land om jobb. Han kan ju ledsnat lite på Sverige, ett förslag jag läst är att Robert Gustavsson ska in som Tony 2 för att pigga upp det hela, han gör en otrolig parodi på Tony och hans språkliga förmåga som ska vara helt fantastisk så folk svimmar av skratt, (kanske inte Tony) jo kanske, han har humor också, mycket är säkert spel och teater. Men förstår honom, han menar verkligen att Pernilla kunde utvecklas och komma till final och tyckte det var tråkigt att det inte blev så. Det tycker många fler!

 • agneta skriver:

  Har man tittat förr så vet man att Lets dance INTE är en danstävling. Tänk när stackars Lars Brandeby ”bad” om att få bli utröstad. Jag tycker att Pw fans går väldigt hårt mot Camilla för vore Pernilla såå populär då borde hon inte ryka före både Molly, Läckberg etc. Visst, folket går inte efter prestation MEN om Pernilla är så omtyckt så skulle hon inte åka ut. Bara att inse att Pernilla inte är så poppis som både hon och ni tror.

 • Karin skriver:

  Om jag ska vara ärlig ( gillar dig och din blogg)…. så tycker jag att du var ju inte bland de bästa…
  Tycker faktiskt att camilla H ska vara kvar. därför att hon kämpar har fina mjuka sätt att röra sig på

 • LL skriver:

  Läste just nu att Tony Irving hotar tom att lämna juryn pga att du åkte ut – ja han hotar tom att lämna Sverige för detta!! De du! Bättre betyg än så kan man ju inte få. 😉

 • LL skriver:

  Lets dance är en skit-tävling, talang och hur duktig man är på att dansa har inte ett dugg med den här tävlingen att göra – uppenbarligen!! Du var superbra! :-)

 • Pernilla skriver:

  Lika tråkigt nu som när Helena åkte ur, du fick ju chansen några veckor längre än henne iallafall!

 • Maria skriver:

  Jättetråkigt!Så orättvist!Tack för de fredagar du förgyllde programmen.Tappar lusten att se det fortsättningsvis

 • Louise skriver:

  Att börja prata tatueringar är en PR-katastrof och efter så många år i branschen borde du förstått att det inte skulle gå hem i stugorna. Jättesynd för du är verkligen en bra och härlig tjej.

 • Jonas skriver:

  Tror nog Lets dance tappar en hel del tittare med att flytta det till torsdag pga meningslös hockey!

 • Yvonne E skriver:

  Hej Pernilla! jättetråkigt att ni åkte ut! det var ju Camilla H eller Anders som borde ha åkt ut! kram

 • Vivan skriver:

  Väldigt tråkigt Nilla ! men tyvärr visade det sig redan när Paparitzo åkte ut att det är inte bara en tävling i dans utan nått helt annat med . Jag o mina vänner tyckte du var grym igår Kraam o lycka till med allt du kommer att göra fortsättningsvis !!

 • Speedo skriver:

  Hej Pernilla!
  Saknar en kommentar från dig efter er ”förlust”! 😉
  Du/ni var jätteduktiga! Bry dig inte om det!
  Kramar från lille mej!

 • En annan Anna skriver:

  Tråkigt att det varje säsong ska finnas en person som ska offras till media som folk sympatiröstar på… Man tittar inte på dansen när man röstar.

 • Fia skriver:

  svenska folket har röstat!!! önskar läckberg hade åkt

 • Susanne W skriver:

  Till Marie i Örebro: Bra idé! Jag kommer iaf inte se nästa program pga att jag har min körkväll på torsdag. Känns så tråkigt och orättvist att Pernilla åkte ut, så man har i vilket fall tappat lusten att Let`s Dance!

 • june skriver:

  såå trist att du inte är kvar, det är inget annat än skandal. Blir definitivt inte lika kul att kolla på Let´s dance framöver. Nej jag ser ingen annan råd än att de bästa paren ska vara skyddade. Man ska då bara kunna rösta på de i botten så att säga. Problemet då är att TV4 inte kommer få in lika mycket pengar och därför inte är så intresserade av att gemföra en sån för’ändring.
  Du var bland dom bästa Pernilla

 • Ann i Hörby skriver:

  Neeej!!! Jag röstade o röstade på Er, Ni skulle ju absolut inte åka ut!!! Så himla synd!!! Camilla H och Anders T skulle åkt ut före Er, helt klart!! Ja, Molly också tycker jag. Hoppas du ändå känner dig glad för att du har fått vara med och haft en sådan himla rolig tid!!! Kram!!!!

 • Ingela skriver:

  Hej Pernilla,

  Du har dansat jätte bra och lycka till med ditt nästa projekt !

 • Helena skriver:

  Hej….

  Nu är det så att de är SYMPATI RÖSTER……för Camilla Hernemark…..
  Och hur han Anders Timell kunde slå er…det fattar INGEN…

  Så dåligt alltså,,,,,,,,,,

  Ni var ju så jäkla bra……….Du är ju sååå söt …liten som en sparv o lätt flyger över golvet……

  Spotta i nävarna o hitta nya äventyr…….

  Du kan–
  Du vågar–
  Du vill–

  Stor kram….

  Helena….

 • Madde skriver:

  Jaa, vad säger man ’den som sig i leken ger får leken tåla’… Suck, men rättvist var det INTE! That’s life – bara bita ihop och gå vidare :-). Hoppas det varit värt mödan och att ni haft superskoj!!! Kram på dig/er – nu är du en erfatenhet rikare:-)

 • Marie Larsson, Örebro skriver:

  Om alla vi som röstade på Pernilla igår skulle strunta i att se Let´s Dance nästa vecka bara för att se hur tittarsiffrorna faller? Vad tror ni om det?
  ”Våga Vägra Let´s Dance” Hehe…
  (Jag ska inte se det iaf, nu finns det roligare saker att göra)

 • Angelika skriver:

  Ni var duktiga och borde inte varit de som åkte, så tråkigt! Kram

 • Anna N skriver:

  Verkligen så himla synd att du åkte ut, fina Pernilla! :(
  Jag tycker du gjorde det toppenbra igår!
  Kram.

 • Jessica skriver:

  Ååå så tråkigt fredagskvällarna kommer bli framöver när inte DU är med!! Förstår verkligen inte hur folk röstar?? Du och tobbe var ju super duktiga, röstade flera gånger! Var stolt över din insats i Let´s Dance, du har verkligen varit jätte duktig och bjudit på dig själv. Hoppas du inte är alltför ledsen:(, Pernilla du är bäst endå!♥
  Många Kramar / Jessica

 • Sandra 32,Jkpg skriver:

  MASSA KRAMAR TILL DIG <3

  YOU STILL THE BEST!

  KRAM KRAM Sandra

 • Pernilla skriver:

  För det första vill jag bara säga till er som inte gillar familjen Wahlgren, varför ens läsa bloggen och orka bry er???

  Till dig Pernilla vill jag bara ge en stor Kram och hoppas besvikelsen går över fort, du gjorde ett kanon jobb och det är synd och skam att ni vart utröstade. Kram Kram på dig. ♥

 • Babs skriver:

  Nja…. Hur less är vi inte på denna familj??? Det ser man ju nu….Och på melodifestivalen!!!!……Sluta nån gång. Sjunga på köpcenter är en sak, men inga större framträdanden. Snälla!!!!

 • Malin Andersson(Pernilla wahlgrens största fan) skriver:

  Bästa pernilla!

  Jag blev jättechockad att du o tobbe åkte ut det hade jag ALDRIG trott på det och blev så besviken att ni gick ut, nu ska jag inte fortsätta o titta på den när du inte är med det är med min sorgset jag ser dig som bästa dansare och du var BÄST och ta hand om dig massor kramar kramar pussar

 • Marcus tjej skriver:

  Tror att det var ditt ansikte som fällde domen, du såg jättekonstig ut!!
  Hoppas att du har något att göra framöver…

 • Helena E skriver:

  så synd att ni åkte ur.hejade på er.

 • Maria skriver:

  Åh va tråkigt det var att du och Tobbe åkte ut. Jag som hejade på er. Du, Molly och Anton var mina favoriter. Det är synd att många inte röstar på hur bra man dansar. Du var ju en av de bästa igår!!! Obegripligt, jaja ser fram emot att se dig och Tobbe igen i finalen! Hoppas du får en trevlig helg, trots allt! :) Kram

 • Maja skriver:

  Hej, jag är en ung dansare som sett Tobbe på danstävlingar och hejat på han så det var kul att se han i let’s dance.
  Otroligt fin wienervals klänning, älskar färgen!
  Synd att ni fick åka ut när det var andra som inte var lika bra!
  kram

 • Kristina skriver:

  För att lite grann bryta detta tråkiga att Pernilla åkte ut igår vill jag visa alla bloggläsare denna vackra och magiska filmsnutt. trevlig helg alla! :-)

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=T0fzBc9v_0w#!

 • Anna-Lena skriver:

  Det här va tråkigt,det va därför jag tittade på det här programmet.Det här e fel att vi ska besluta om vem som ska åka.Det är juryns jobb.Jag tycker du va så bra,men du är och kommer alltid att va en riktig underhållare på alla sätt. Stor kram

 • annika70 skriver:

  Ella:
  Skärt hål=rosa hål. :o)

 • Viv skriver:

  SÅ tråkigt att du åkte ut! Du var jätteduktig!

 • Madelen skriver:

  Vad hände?????? Usch va tråkigt….. Så fin och så duktig!!!! INTE din tur att åka ur. Känn dig mer än nöjd med vad du/ni presterat! Kram på dig

 • Matilda skriver:

  Helt ofattbart att du åkte ut då det var så många andra som var så mycket sämre. Du var ju en av dom bästa! Ofattbart. Förstod ingenting. Man ska ju rösta på den man tycker är bäst. Annars blir det ju inte rättvist eller roligt. Jag tror folk röstar antingen för att jävlas eller för dom tycker synd om nån eller av andra anledningar.

 • Ella skriver:

  Jag kan inte förstå hur du kunde åka ut – det är obegripligt och orättvist – du var toppen som vanligt igår! Vacker och rolig och som en ängel svävade ut på dansgolvet. Vilka klänningar!

  Den som säger skärt hål i TV förtjänar verkligen att vara kvar! Du är för härlig!!

  Känns så trist att du inte är med på torsdag :(

  Kram

 • Petra skriver:

  Nej, vad trist! Trots ditt stenansikte som du lyckades hålla hela dansen. Ni var kanonduktiga och borde verkligen inte åkt ut. Niclas är väl lättad kanske.

 • Maggie skriver:

  Helt obegripligt att du åkte ut!? Du/ni var så¨himla fina och duktiga.
  Fredagskvällarna blir inte alls det samma nu.

  Känn dig nöjd med din insats ändå – du var grym!

  Kram Maggie :-)

 • Ulf skriver:

  Det var jätte tråkigt att du inte får vara med mer. Folk röstar ju inte på den dom tycker är best utan av andra anledningar. Vist jag röstade på dig för att du är min stora favorit bland alla artister, och att jag gillar dig som person. Men jag tycker också att du dansade jätte bra och att du har blivet bättre och bättre hela tiden. Men vackra och glada Pernilla bryter inte i hopp för att hon blev utrötade, hon har fullt upp ändå. Ha det så bra Kram på dig från mig. Ulf

 • Eva skriver:

  Så jäkla tråkigt! Det var INTE eran tur att åka ut. Ni var ju bäst efter Anton.
  Hade inte Anton varit kvar i programmet så hade jag slutat titta nu.
  Många kramar till dig o Tobias!

 • Åsa skriver:

  Åååååh så trist….du var verkligen värd att få fortsätta… :(
  Men,lycka till med allt i fortsättningen!! 😉
  kram

 • åsa.ahlkvist skriver:

  Du var duktig och så snygga klänningar och dansade enormt bra,och är alltid så glad…jag röstade på dig förstår ej vad folket röstar på,tråkigt du åkte ut men nu blev det så och din bror är säkert både ledsen och glad,Lycka till med allt i ditt liv,Skånekram

 • Ann-Charlotte Olsson skriver:

  Näää Vad tråkigt, sorgligt att ni åkte UT!!!!!!

  Massor a kramar från

  Ann-Charlotte

 • Kattis skriver:

  Hur fasen gick det där till? Hur kunde du åka ut? Du var ju så grymt bra igår kväll… Sååå trist! :(

 • Anette skriver:

  Synd Pernilla :( Du hadde fortjent å gå videre! Men kanskje du får mer tid til å nyte våren nå da hvertfall :)

 • Kristina skriver:

  Jyrun borde få bestämma, du dansar bäst och ”roligast” av alla 😀
  Orättvist :/

 • MagganN skriver:

  Dom får nog göra om reglerna, det är bäst att juryn får välja som kan det här, nu röstar man på den det är synd om och det blir inte rättvist man tappar intresset för tävlingen och det kan väl inte vara roligt att vinna när man är medveten om att man inte är bra,du var verkligen förtjänt av att få fortsätta. Kramis.

 • Malin skriver:

  Alltså…. VAD är det för fel på folk? Ska ’vi’ börja som när Anna Book va med, hålla kvar nån för att det är synd om dem?

  Nä fy.. säger jag bara. Henemark har kört sin snyfthistoria nog nu. Läste ni att hon tyckte hon var på rätt plats nu, för hon är ju artist. Det går ju inte att sätta henne på Ica eller nåt, det kan hon ju inget om.
  Nämen va utan jobb då för sjutton…
  Å.. Blir så less!

  Du eller ni ska jag säga, gjorde ett toppenjobb och ni förtjänade INTE att åka ut.
  Kram till dej!
  / Malin
  malinedlund.blogg.se

 • Carina R skriver:

  SÅÅ tråkigt att du åkte ut! Du hade faktiskt förtjänat att vara kvar… Suck!

 • Tant Laila skriver:

  Det är är samma sak som i melodifestivalen när ”folket” får rösta. Jag tror att många ”tokröstar” på den som egentligen är sämst. Skulle vara jurygrupper bestådende av dansare i olika städer som efter varje omgång ger sina poäng. Men det är ju naturligtvis P E N G A N A som styr…..därför får Kreti och Pleti rösta…….och vet du vad nästa helg är det någon annan som åker ut.

  Det är bara att ”bryta i hop” och gå vidare. Världen står öppen för dig, många nya jobb väntar !

  Kramar från tant L

 • ladybug skriver:

  Jättetråkigt att du åkte ut Pernilla, det var verkligen inte rättvist dansmässigt sett. Er tango var riktigt bra och du var jätteduktig. Att folk däremot skriver att de sitter och gråter ögonen ur sig/storbölar känns väl en aning överdrivet kan jag tycka. Men men… Tråkigt, i vilket fall som helst. Och oförtjänt! Kram

 • Iréne Larsson skriver:

  Kära Pernilla!
  Jag höll mina tummar och jag röstade på dig men det gick ändå inte vägen.
  Men jag hoppas att du inte är ledsen för det är en speciell tävling.

  Ni gjorde väldigt bra ifrån er och du var så fin i dina klänningar.
  Har dock förståelse för att du är ledsen, arg, besviken mm.
  För det handlar om så mycket runt omkring som varit kul förutom just fredagskvällarna.

  Allting har sin mening.
  All kärlek till dig.
  Du har många som gillar dig.
  Ang skriverierna om dina kort kjolar är det löljigt att ens kommentera det.
  Det handlar bara om ren skär avundsjuka för du ser så ung ut.
  Har en kropp som en tjugoåring och är väldigt söt och flickig.

  Nu kommer nya utmaningar.
  Lycka till med din klädkollektion.
  Jag trodde du skulle vara med i så mycket bättre!

  Skulle vara kul om de ville göra ett program om dig och vad du har gjort under åren, skulle vara kul.

  Ha en bra dag.

  Kram Iréne

 • ann skriver:

  till alla som är ledsna att pernilla och tobbe åkte ut ,titta på teos street dance, den är helt underbar…

 • Helena skriver:

  Ps: Precis som en annan kommentar här nedan..tråkigt att inte kunna se klänningarna i dom andra färgerna, går de å fixa tro? 😉 Grymt fina klänningar o funderar på att klicka hem, men vill gärna se dom andra färgerna! Superbra jobbat av dig Pernilla, både med dans å de andra! :) Kram igen!

 • Cajsa (http://cjssong.se) skriver:

  och jag som skulle komma ner och kolla när du dansar nån vecka men nu kommer jag ju aldrig kunna göra det. :'( Varför röstar inte svenska folket på det som är bra för!? Din tango va helt underbar! :’D

 • Helena skriver:

  Jaha..nu va de roliga slut på fredagar. Har bänkat mig varje fredag för att få se dig och Tobbe dansa…nu kan de kvitta o titta längre..MEN..JAG är inte bitter.. 😉 Otroligt tråkigt at ni åkte ut, precis lika chockad som både juryn o mga andra!!! :O Toppenjobbat av dig/er iaf!!! :)) Många kramar till dig!

 • MarathonDonnan skriver:

  Vilket mörker! Jag trodde inte att det var sant! Du har ju utstrålning som går igenom rutan och har gjort sådana framsteg, inte kan man väl åka ut då? Jag brukar inte kommentera din blogg men jag läser den nästan varje dag och det har varit så skoj att få vara med bakomkuliserna…fy bubblan vad synd att du åkte ut!!!Vet inte hur programmet ska komma tillrätta med detta problem, det är ju se som gör mest framsteg som ska vara kvar. Du har gjort ett kanonjobb, som vanligt!

 • Marina från Åland skriver:

  Hej !
  Ni dansade super bra igår, Så jag förstår inte hur ni kunde åka ut.
  Hade jag kunnat rösta skulle jag har gjort det.
  Nu är det inte lika roligt att se på lets dance längre.
  Ha en trevlig helg !

  Många kramar
  Marina

 • Ingela skriver:

  Å vad tråkigt Pernilla, du har dansat så bra o varit så fin i dina klänningar, men vi vet ju att du inte kommer ligga på latsidan direkt, kul med egen klänningsserie!! Var inte alltför ledsen, många kramar!!!

 • karen skriver:

  Det är det här som är så trist med let`s dance när de som är bra åker ut-tävlingen blir ingen tävling när bara de stelbenta är kvar och man ska sitta och titta på om något par kan ev.”utvecklas”till det bättre=astrist!
  Men häng inte läpp över detta för det var inte ni som skulle ha lämnat dansgolvet alls.

 • Ebba skriver:

  Otroligt tråkigt att svenska folket röstar på någon som INTE kan dansa dvs. Camilla H. Visst har hon gjort en livsresa och kommit tillbaka, men jag trodde detta var en danstävling, så jag har visst missförstått det hela……
  Du borde i alla fall fått vara kvar till bland de sista, du är super duktig på att dansa!
  Kram på dig och trevlig helg!
  /Ebba

 • ann skriver:

  pernilla ,vi förstår att du är ledsen,men du har så mycket som är bra,din stora familj, ditt nya fina hus, din gulliga lilla bil,nu får du tid att åka omkring i den och lha stereon på högsta volym….ryck upp dig nu, du har många här som tycker du är bäst…..fortsätt att fnittra och ha kul….

 • ann skriver:

  pernilla ,vi förstår att du är ledsen,men du har så mycket som är bra,din stora familj, ditt nya fina hus, din gulliga lilla bil,nu får du tid att åka omkring i den och lha stereon på högsta volym….ryck upp dig nu, du har många här som tycker du är bäst…..fortsätt att fnittra och ha kul

 • Emelie skriver:

  Så jäkla tråkigt att ni åkte ut ni var ju bäääst! :(
  Då får man väll roa sig med bara bloggen igen då 😉 men det gör ju inget för jag älskar din blogg! :)
  Kommer sakna dig i rutan nu du är som ett lyckopiller :)
  Kram

 • Liz skriver:

  HUR kunde ni åka ur:-( du var såå bra. Så dåligt av svenska folket, avundsjuka tror jag , tyvärr. Du var grym och såå vacker.

 • Victoria skriver:

  Så himla trist att ni åkte ur!!! Du var värd att få vara kvar några veckor till! Och det hade varit kul att se Nickes tatuering! 😉 kram på dig

 • Malin skriver:

  Tråkigt att ni fick lämna. Men det är ju dom det är med såna här tävlingar, man vet aldrig hur det går. Precis som när Helena åkte ut. Men bra kämpat, tycker du gjort ett bra jobb. Uppenbarligen tycker alla olika. Men att sänka sig så lågt som signaturen David är ju bara patetiskt. Hoppas du inte tar åt dig av sånt trams! Ha en skön helg och njut av vädret! :)

 • Cia skriver:

  Fan så synd att du åkte ut!!! Men det e ju så, folket går uppenbarligen inte på dansen utan på vem dom tycker mest om personligen! Du har både bra dans o underbar personlighet, men det gick inte hela vägen ändå :( kan det va så att denna tatuering satte stopp?! Att folk tyckte det va löjligt o sluta rösta?.. Stor kram!

 • Fia skriver:

  Du var skitbra! Nu blir det att sikta mot nya mål! Se till att ha en toppenvecka så kommer förlusten snart vara ur kroppen! Skit i alla surisar som skriver här – de är bara jääääkligt avundsjuka!

  Du verkar toppen! :)

  Kram

 • Carl-Alfred skriver:

  Tråkigt och orättvist att du fick lämna igår! :/

  http://carlalfredsplace.blogg.se

 • Carina P skriver:

  Jag höll alla mina tummar och tår, det räckte inte, förlåt.

 • Lotta skriver:

  Som f d dansare måste jag säga att du gjorde din bästa insats igår. Trist att resan tog slut efter det! Jag tror att folk inte bara röstar på kändisen utan även vem de dansar med. Vissa proffsdansare har mer personlighet än andra och brukar alltid klara sig kvar länge…

 • Nina skriver:

  ÄNTLIGEN, är så himla trött på han Tobbe.

 • David skriver:

  Så kan det gå! Kan inte du och din mediakåta familj ta en timeout nu och göra nåt som ni e bra på…vad nu det kan vara…

 • Lilla My skriver:

  Ja i slutänden så är ju Lets Dance en ren populäritetstävling med underhållningsvärde och inte en regelrätt danstävlling. Att skriva ner Henemark (som en del kommentarer gör) är bara riktgt lågt. Folket har sagt sitt (som de har makten till). Precis samma sak som när Ranelid gick till final i Melodifestivalen. Att snacka sympatiröster, fusk osv är ju bara löjligt. Bra kämpat Pernilla.

 • Cilla skriver:

  Såååå himla tråkigt!! Helt fel att ni åkte ut!

  Kramar från Cilla i Skåne

 • Patrice skriver:

  Ang tatueringen, det var inget bra att prata om i tv- jag ana att ni skulle åka ut få :( stackare!!
  Kram

 • Anette skriver:

  Jobbigt också att denna sidan börjar med ”för nu åååååker vi!!!” :( DET VAR JU INTE SÅ DET VAR MENAT skulle jag tro… Ni har varit jätteduktiga hela Lets Dance igenom och slitit och slitit… Men nu kan du ju inte ”fuska” dig igenom dansen när du ska uppträda :) En liten jive till Piccadilly så där lite snabbt?? Kramen

 • ann skriver:

  ni borde ha kommit på andra plats efter vinnaren detta år som är anton…camilla borde ha åkt ut igår,hon verkar bara tycka allt är jobbigt mm mmm.

 • Bea skriver:

  Åhhh vad ledsen jag blir för din skull. Och för oss andra som inte blir lika roade av LD framöver.
  Ni är ju så fantastiskt duktiga.
  Orättvist är det. Precis som livet :-(

  Min teori om sympatierna för Camilla H. är att folk ser en chans att uppmuntra henne och stötta henne efter att hon blivit så förnedrad och nertryckt av människor inför öppen ridå tidigare. Hon förtjänar absolut respekt och att få sin heder tillbaka och här tror jag att L D har blivit hennes arena för detta. Som sagt folket röstar, inte hon själv, så man kan bara gratulera henne och hoppas hon får tillbaka sin styrka och tro på sig själv och andra.

  Men jag ville ju se DIG dansa vidare. Det kommer du göra på ett eller annat sätt.
  Du kan va stolt över dig själv Pernilla!!!! Du är sååå bra på sååå mycket!!!!
  Varm kram

 • Christine skriver:

  Det är ju lätt att tro att en bloggare med så pass många läsare ska hålla sig kvar länge. Men det bevisade ju både Blondinbella och Hannah Graaf att så verkar inte vara fallet.
  Hur som helst, så tycker jag att ni dansade bra. Men tävlingen handlar ju tyvärr inte bara om det utan även mediaintressse, och då för den breda publiken eftersom alla ju inte läser bloggar…även om det är lätt att tro det!! :)

  http://whoopsiedaisie.blogg.se

 • Rosa skriver:

  Förstår inte helt hur rösterna blir fördelade, du och Tobias var absolut INTE det par som dansade minst bra och jag håller verkligen med juryn här. Så ledsen för er skull även om man vet reglerna när man går in i tävlingen så gör det ont. Du har gjort ett fantastiskt jobb Pernilla och ska vara så stolt av dig själv, hoppas vi får se dig och Tobias dansa på andra platser framöver.
  Ha en skön helg härliga, duktiga du.
  Kram Rosa

 • Rosa skriver:

  Förstår inte helt hur rösterna blir fördelade, du och Tobias var absolut INTE det par som dansade minst bra och jag håller verkligen med juryn här. Så ledsen för er skull även om man vet reglerna när man går in i tävlingen så gör det ont. Du har gjort ett fantastiskt jobb Pernilla och ska vara så stolt av dig själv, hoppas vi får se dig och Tobias dansa på andra platser framöver.
  Ha en skön helg härliga, duktiga du.
  Kram Rosa

 • Michael skriver:

  Då var lets dance slut för den här gången . man kan inte förstå hur svenska folket röstar Ni dansade ju kanon + att du såg otroligt vacker ut (det är ju i och försig inget ovanligt) Kram Micke

 • Malena skriver:

  Jag har den här säsongen tittat på Let´s dance för första gången i mitt liv och det för att du Pernilla är med! Jag har röstat på dig varje vecka, men attans att du åkte ut! Jag tror ändå att du kan trösta dig med att du får lite extra ledigt nu, det är du värd efter allt slit! Tycker att du är fantastisk som bjuder så på dig själv, både i Lets Dance och här i bloggen, jag älskar din blogg!

 • Moster skriver:

  Hej!

  Jaha, nu lär ju tittarsiffrorna gå ner rejält.

 • Kerstin WB skriver:

  Detta är ju bara inte sant!!!!
  Hur tänker, eller ser, det röstande folket.
  Ni dansade så fantastiskt, juryn ansåg ju också det. Ni levererade.
  Trots detta, må gott båda två, de allra flesta vet att ni har slitit varje dag med träningen och de allra flesta vet att ni KAN DANSA!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Anna larsson skriver:

  Somnade med barnen i pausen :((( hörde sen att du åkte ut. Här kommer en hel drös med tröstkramar.

 • Tina Johansson skriver:

  Åh så ledsen jag är att du inte kom vidare, söta fina Pernilla!
  Kan inte låta bli att tänka på allt jobb du gör, bakom glamouren, som inte syns. Här genom bloggen ser man ju lite mer av dig Pernilla… En hårt arbetande ensamstående 4-barnsmamma. En fnittrande sådan =)
  Massa kramar till dig!

 • Pernilla skriver:

  Jag tror det var snacket om tatueringen som blev ditt fall :(

 • Marie Larsson, Örebro skriver:

  Neej va ledsen jag blev :( Så himla orättvist… Du var ju sååå bra ikväll :)
  Nu känns det inte alls viktigt att se Let´s Dance mer :(
  Jag har iaf klickat hem 1 klänning ikväll :) Tjohoo va glad jag är för den :)
  (tråkigt att man inte kan se de andra färgerna bara?!)
  Nu ser jag fram emot att din nya platta släpps… *längtar*
  Stor Kram till dig,

  Marie

 • Fridoline skriver:

  Nå har jeg sett dansen på tv4.se, og må si at du så jättesnygg ut Pernilla, og dansen var så bra! Tobbe var også jättesnygg og dyktig.
  Det er helt ufattbart at dere kunne ryke ut i kveld. Nei, jeg fatter ingen ting!
  Men det er vel fordi dere var så bra, at folket glemte å röste på dere, for dere var jo trygge. Dere er vinnere for meg, og halve Sverige tror jeg.
  Men nå får du jo litt bedre tid på å gjøre en cd og annet, så nyt det.
  Kram

 • Pernilla skriver:

  Du hade varit kvar om det inte har varit för det där tramset om tatueringen. Vem tror ni röstar för att din bror ska skaffa en sån tatuering? Löjligt som sjutton!!

 • Ellali skriver:

  Åh, neeeeej, det är inte sant. Blev lätt chockad när jag slog på datorn nyss.
  (Råkade somna innan programmet…)
  Vad tråkigt! Miljoner kramar till dig Pernilla!
  Fiin var du i alla fall, och vad jag läste var du bra!
  Kram igen!!!

 • chris skriver:

  är det bara jag som inte kunde rösta från min hemtelefon? sen bytte jag till mobil och det fungerade- är lite fundersam om det gick rätt till här? Ok men tack för allt du bjöd oss på, hoppas du unte är alltför ledsen; kram

 • Karin skriver:

  Trodde inte att du skulle åka så här tidigt:(

 • Anna skriver:

  Ja sånt är livet. Camilla H har gått från noll. Och utvecklats enormt från första programmet. Tycker det är rättvist hon är kvar.Tror och hoppas Anton eller Camilla L.vinner.

 • Ing-Marie Mårth skriver:

  S-t, detta var ju inte roligt. Fattar inte hur folk röstar. Ibland tror jag folk vill ha lite förnedringstv. De röstar på den som dansar sämst för att få ”skrattta” lite. Men då blir det ju på bekostnad av de som dansar bra och utvecklas hela tiden. Di/ni dansade verkligen jättefint om det nu är någon tröst. Synd också att du inte höll dig kvar för att få se tatueringen på Niklas arm. Det hade varit extra kul. Ha det så gott.
  Många kramar Ing-Marie

 • Hyltan skriver:

  Hej Pernilla vad tråkigt du åkte ur.Röstat på dig från början…Förstår inte hur svenska folket röstat…Hoppas du medverkar i något annat framöver. kramar !

 • Pia skriver:

  Helt jävla otroligt!!! Hur fan röstar folket? Det är ju dansen man ska rösta på, inte på personen. Bort med folkets röster o låt juryn rösta!!!! Jag tycker du dansade jättebra och du skulle varit kvar många veckor till!! Ser fram emot din nya skiva!! Kram Pia

 • Kristina skriver:

  VAAAAAAA???????? Helt galet att du åkte ut!!!
  Du var så duktig i kväll Pernilla! Livet är allt bra märkligt emellanåt :-(
  Stor kram

 • Märta skriver:

  Jag är i CHOCK! Hur kunde detta hända, jag röstade i alla fall flera gånger. Du var jätteduktig, så tråktigt att ni inte gick vidare! Jättekramar / Märta

 • Maria skriver:

  Men så ledsen jag känner mig!!Blev chockad,du som varit så himla bra.Jag trodde ev att du skulle till finalen tillsammans med Anton.Tack för fina framträdanden och all glädje du ger.Hoppas att du inte är alltför ledsen själv.Programmet blir inte mer detsamma när du inte är med.Känns så trist med de som röstar på jäkelskap bara.kram

 • Susanne W skriver:

  Såå tråkigt att du åkte ut – du dansade ju helt suveränt, röstade säkert 10 ggr, men förmodligen trodde folk att du satt tryggt. Känns inte lika kul att fortsätta följa programmet nu:(

 • maja skriver:

  Jättetråkigt !!!!!!!!!!!!! Du skulle helt klart varit topp 5 !!!!! Du var så klart min största favorit, du växer i mina ögon för varje dag som går…ni var bättre än flera andra par, som får sympatiröster….stor kram :)

 • Tina skriver:

  Du var så fin i kväll och dansen så bra …men
  Ja jag fattar ingenting.
  Har sedan dag ett tyckt att LACamilla inget har där att göra.
  Hon må ha gått i genom en del men i Lets Dance har hon inget att göra.
  Som en stor bromskloss stoppar hon de som är bra och duktiga på riktigt.
  Nej tror jag såg sista programmet i kväll.
  Men du är tjejen med 1000 järn, lär vara igång redan i morgon med nästa projekt.
  Jätte kram och du gjorde jätte bra i från dig.

 • AA skriver:

  Helt OBEGRIPLIGT att du åkte ut ????????????

 • Nicklas skriver:

  Men hallå svenska folket, hur röstar ni egentligen?
  Jaja vad säger man?
  Men det här var väl egentligen bara en parantes/bagatell i ditt liv så nu är det bara att spotta i nävarna och se fram emot nya härliga och roliga projekt!!! :-)

  Förresten jag är bara sååå nyfiken på vem som röstar på Camilla H, kan inte ni ge er till känna här eller nåt? 😉 Hon eller Anders skulle ju självklart ha åkt ut ikväll istället!!

 • Minna skriver:

  Neeeeej! Fy vad fel! Du var skitdukrig och har varit det varje gång verkligen jätte synd att du åkte ut! Jaja du var i alla fall bäst och man vet aldrig vad som händer, hoppas du får mer sömn nu då men kommer sakna dig! Kram

 • Jessica skriver:

  FINASTE DU!!!

  inte rätt detta, det är vi nog många eniga om!!

  Du har varit super å sååå fin du är Pernilla:) härliga människa du är!!
  All lycka till dig med allt framöver <3
  Kram Jessica i Skåne

 • Feskekyrka skriver:

  Chin up pöörnie..grymt bra som vanligt och du ska vara stolt över din insats.
  Att svensken sen suktar efter klumpiga steg av peppe eller brandeby gör att man till slut byter kanal. Du var kvällens pralin och många med mig har nog följt programmet pga din energi och din smittsamma glädje.

  Du fattas i TV!

 • Cecilia i Malmö skriver:

  Neeej, varför skulle det bli du som skulle åka ut :( , du var ju bäst!! Jag är chockad! Jag har ringt varje fredag och röstat på dig! ”Let´s dance” blir inte detsamma utan dig! Du har gjort en jättefin insats i programmet så du kan känna dig stolt!! Men det hade ju varit kul att se dig i finalen! Attans också! :(

 • Monica skriver:

  Ikväll sa maken och jag att i finalen kommer det stå mellan dig och Anton, så fel vi fick, eller inte, du dansade så bra och har utvecklats som Tony skulle säga, så konstigt kändes det när du fick lämna. Var väldigt roligt att titta ikväll, alla dansade bra och det var trevlig underhållning, någon ska ju lämna men helt fel kändes det nu, tråkigt du inte är med mera. Vi röstade i alla fall på dig och på en till:-)

 • margareta skriver:

  Kära Pernilla !
  Såå tråkigt att du åkte ut ikväll :( jag som sett framåt att få följa dej med Let`s Dance.
  Du var såå duktig dansade fantastiskt vilka framsteg du gjort den här veckan…
  Tack för att du finns du bjuder på dej själv både på scenen och bloggen.
  Stor kram på dej o Tobbe ni var fantastiska båda två ikväll….

 • Ullis skriver:

  Hej bästa Pernilla!

  NEEEEEEEEJ! Hade aldrig trott at DU skulle åka ut redan. Du har ju varit mycket bättre än Camilla Läckberg varje gång.I dag var du grym, kan inte säga annat, inget att anmärka på alls. Varför????
  Du var fantastisk och kommer att sakna dig …………fattar inte varför folk inte röstar. Jag tror att det beror på att folk tänker: Pernilla får tillräckiligt med röstar ändå, jag röstar på stackars Camilla i stället……..
  Förstår ingenting……………dumma människor i Sverige.
  Ullis

 • Susanne skriver:

  Ååååh! Såååå trååååkigt! Du var hur bra som helst, röstade o hejade men det hjälpte uppenbarligen inte -suck! Kram

 • http://tusenskalattleva.blogspot.com/ skriver:

  Så trist. Du var bäst! Hoppas du haft roligt i alla fall! //Ulrika

 • anita skriver:

  Halloj!!!

  ja då kan man sluta kolla på lets dance för det var ju du som gjorde programmet det var inte rätt visst att du åkte ut men du har gjort ett kanon jobb

  tack för att du finns <3

  kram en trogen blogg läsare i västerås //Anita

 • maria karlsson skriver:

  jättetråkigt att du åkte ut , du var så fin och bra ikväll. men nu kanske du får tid att bara vara och ta dan som den kommer , och umgås med dina barn och fixa klart ditt nya fina hus . kram till dig

 • Lisa i Norrköping skriver:

  OVERKLIGT!!!!
  Sitter alldeles mållös i soffan och fattar inte vad som hände???
  Varför just du som var såååå fantastiskt bra. Älskade att se dina framsteg och tjusiga klänningar. Och nu är det slut….usch så tråkigt!!!
  Kramen…

 • Petra Nilsson skriver:

  Åh nej, jag röstade på dig! Kram

 • cissi skriver:

  näää, vad hände, usch vad tråkigt, det var verkligen inte rättvist att ni åkte ut…… (jag röstade som sjutton) kramar

 • anna skriver:

  Varför har du valt att inte ha några klänningar i storlek XL??

 • schlagertokigtjej skriver:

  Neeeeej,du skulle ju inte åkt ut :(……Men,du har varit helt fantastisk..Sååå duktig
  Stooor applåd till dig.Våran älskade Pernilla

  Massor av kramar till dig

 • Thomas skriver:

  Hej Pernilla!
  Vad hände hur röstar folk egenligen? du va ju bäst tack för alla danser vi har fått se hälsar Thomas

 • lindagbg skriver:

  åhh.. så tråkigt!! Lets dance blir inte detsamma utan dig :(

 • Anette i Malmö skriver:

  GAAAALET!!! Maddafakka, hur blev det så??? Kramen

 • Miia skriver:

  NEEEEEEEEEEEj!!!!!! Jag blev så besviken..du va helt klart bäst ikväll. Min dotter 5 år kommer bli helt förstörd imon när hon vaknar (orkar ju aldrig vara med tills utröstningen är klar) Hon frågade mig förra fredagen om du och Tobbe fanns i verkligheten..japp sa jag, ååååh då vill jag träffa dom :) Hon har varit helt galen i dig sen ”jag vill om du vågar”..fan va sorgligt, nu blir inte fredagsmyset sig likt igen..mycket tråkigt, och som jag röstade :( Varma kramar från oss från Varberg!!

 • Anki skriver:

  Har röstat på dig -och Camilla.L- varje vecka.
  Nu blir det inte lika roligt att kolla…
  Du var helt suverän ikväll, precis som vanligt!
  Tack för all skön underhållning!!! :)

 • Maria skriver:

  Juryn borde ha hela makten! Vidrigt orättvist att Du inte får vara kvar! Maria

 • Camilla skriver:

  Det här var verkligen inte rättvist :(

 • Karolina skriver:

  Vad är detta? Hur kunde det hända? Fyyy vad tråkigt :-( ni var ju super

 • Maria H skriver:

  CHOCKAD!!!! Ni var ju jättebra!! Camilla H är ju sämst!!! Inte du!!!
  Kommer sakna dig på fredagarna! Tur att du inte lägger ner bloggen iaf!
  Stor kram!! Every cloud has a silver lining. <3

 • Anna skriver:

  Pernilla!

  Shit, vad ledsen jag blev!!! Det ska du veta. Du förtjänade att stanna tills finalen, jag blev så förvånad!
  För du var riktigt bra, så vacker i röd klänning & frisyren var fantastisk!

  Är riktigt besviken, att du åkte ut!! Du och Tobbe :(

  Hur känner du dig?

  Stor KRAM till er!!

 • Jesper skriver:

  Satan vad gött!! Bye bye!

 • sofia skriver:

  Storbölade i soffan, inte du!!!!!!

 • M skriver:

  Äsch! Det där var inte rättvist! Du skulle ha dansat vidare några veckor till. Nu blir det inte lika roligt att titta…:(

 • Sigrid skriver:

  ÅÅHH PW,
  Jag sitter här och gråter ögonen ur mig. HUUR kunde detta hända?! Jag röstade som sjutton! Fan alltså, att ni skulle åka ut. Ni var bäst i mina ögon! Jag är så himla ledsen nu.

 • ikai skriver:

  Neee!!! va hände? Du va ju super!!! Pussåkram

 • Soffan skriver:

  Mycket märkligt..

 • HannaB skriver:

  Neeeej! Du är i alla fall bäst, kom ihåg det

  Kram Hanna

 • Sandra 32,Jkpg skriver:

  Neeeeej :'(
  Du har varit FANTASTISK alla fredagar!
  Ja jag håller med programledarna,det blir tråkigt utan PERNILLA <3

  Tack för jag fått följa dig i let's Dance livet.

  Puss & Kram Sandra

 • sofie skriver:

  Nu tänker jag inte titta på lets dance mer!!!!! Du var jättebra och Camilla Henemark urkass, så löjligt!!!! Du var underbar och det är så tråkigt när folk röstar för att jävlas. Jättekram till dig!!!!

 • Mallan skriver:

  Men vad hände? Du var vår favorit iaf ♥

 • Carola skriver:

  NEEEEEEEEEEJJJ!!!

  Va fan, hur röstar folk! Vad ledsen jag blev nu :-(
  Jag vet att du haft kul i alla fall och jag hoppas du inte är allt för ledsen.
  Nu står du där vid juryn och ser sååå fin ut!
  Du/ni har gjort ett toppen jobb!!

  MÅNGA KRAMAR!!
  Carola

  http://www.flottforsmatt.blogspot.com

 • Sandra 32,Jkpg skriver:

  Ååå vad spännande det är nu. Bra kritik fr Tony 😀

  Jag håller tummar å tår

  Kram <3

 • linnea skriver:

  Jätte vackert, pernilla! Och jag blev förvånad! I den röda
  klänningen e du lik laila bagge! Kan tro ni e systrar 😉
  lycka till nu! Mvh linnea

 • Therese skriver:

  Hej Pernilla!!

  Å vad fin du är vi håller på dig!!
  Till något helt annat, måste bara berätta om min dotter Cornelia 3 år!!
  Vi var på Karlsson på taket här i Örebro när din son spela lillebror… Det var då min lilla tjej upptäckte kärleken, hon blev kär för första gången!!! Nu är det bara lillebror som gäller här hemma, när hon fyllde skulle hon ha lillebror på sin tårta och hon säger hela tiden inte riktiga lillebror utan han som är kompis med marcolio.. Ska ha kläder som lillebror , tennisrack osv. Hon ska gifta sig med honom säger hon!!! Och i sommar ska vi ju på Astrid Lindgrens värld och hon tror ju att han kommer vara där… Frågar varje dag.. Nog tjatat om det, var bara tvungen att berätta hur våran vardag ser ut… Lycka till nu pillan!!

 • Fia skriver:

  Läckberg ryker …du behöver inte oroa dig

 • Eva skriver:

  Åh va gulligt med en hälsning från mamsen:-)
  Ja hon är verklig duktig din dotter:-)
  Lycka till o Hoppas ni går vidare! Kram!

 • Therese Erlandsson skriver:

  OMG !!!!!
  jisses!!!
  Du är beviset!,Kvinnor över 40,we are HOOOT!!!!!
  Fantastisk dans!!

 • cissi skriver:

  Herregud vad snygg du ä,r woaov. kram och självklart har jag röstat i massor för du är verkligen duktig..

 • Rosa skriver:

  Såååå duktig du är Pernilla och vilken vacker klänning och frisyr, så fiiiiin du är. Kommer så klart att rösta på dig och Tobias för jag vill se er många veckor ännu, HEJA!
  Kram Rosa

 • ikai skriver:

  Ååå va bra du va, spännande att se valsen :)

 • Miia skriver:

  Ursäkta mitt ordval…men Fy fan va bra ni va..så jävla snyggt!! Du är helt klart Bäst..kram från västkusten!!

 • Anna larsson skriver:

  Bra dansat o sååå snygg frisyr. Den passar dig verkligen. Nu ser jag fram mot valsen. You go girl :)))

 • Heléne skriver:

  Vilken tango! Ni var jättefina! Men du, jag blir så konfunderad! Är det Marcus eller Tobbe som är din flirt;-)? Kram på dig!

 • Carina skriver:

  Heja! Heja dig Pernilla !!

 • Sandra 32,Jkpg skriver:

  Jätteduktig! Heja dig!

  Puss

 • Helena skriver:

  Så nice….detta blir o kolla in…kan ju det denna fredagen…annars är det jobb som stoppar…..
  Hejja hejja er….
  Ska rösta på Gösta….asg….er alltså….
  Kram Helena…..

 • Stina skriver:

  Håller alla fingrar å tår.
  Ha så kul

 • Maria skriver:

  Åhhh vad fin du är! Jättesnygg i håret! Håller på dig! Kraaaam

 • Madelen skriver:

  Herregud så snygg du är i håret!!!!!!!! Fin färg.Kööör hårt .

 • Marie Larsson, Örebro skriver:

  Sitter bänkad och väntar på att se dig dansa :)
  Guud vilka fina klänningar du bär ikväll :) (som alltid iof)
  Stort Lycka Till!

  Kram Marie

 • Christina Schollin skriver:

  Jag kan inte se dig på TV i kväll! Är i Marbella på Semenarium och kl 8 är det Gala-dinner + att det inte går att få in TV4 här! Håller i alla fall alla tummar och tår – och är med dig i mina tankar – du lilla duktiga, fina tjej!!!! Älskar dig! Din ”lilla Mamma”!

 • Maria skriver:

  Stort lycka till!Hejar på dig och håller alla tummar och tår

 • Cia skriver:

  Shit vad snygg du är kvinna!!!!!!! Och vilka outfits!!!!! Vackra klänningar till vacker kvinna!! Kör hårt nu!!! Håller tummarna :)

 • Helena skriver:

  Wow, så snygg!
  Håller tummarna för dig i kväll!

  http://www.minmabrasida.blogspot.se

 • Anette i Malmö skriver:

  Åhhh GLITTER OCH GLAMOUR – I LOVE IT!! Underbara klänningar, ditt vackra snyggo!! Kramen

 • Maria H skriver:

  Guuuuud vad snygg du är kvinna!!! Lycka till ikväll! Hejar som vanligt! =)
  Spark i baken!

 • schlagertokigtjej skriver:

  Klart jag håller alla tummar och tår.Det kommer att gå såå bra för dig ikväll.Snygga klänningar.Jag ska rösta MASSOR på dig,även fast jag tycker att Snygg-Anton dansar bäst.Stort lycka till!!!!!!!!
  p.s hälsa till Snygg-Anton från mig 😉 hihi

 • ♥ TUMADRE - ensamstående mamma till två ♥ skriver:

  Lycka till ikväll,
  vi sitter bänkade i soffan och tittar!

  http://tumadres.se

 • Louise skriver:

  Åh så fina klänningar
  Massa lycka till ikväll Pernilla.
  Jag hejar på dig
  och tror du kommer gå vidare nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram