Här ska manglas!

Klockan är tio på kvällen och jag som i vanliga fall är världens nattuggla, sitter här med grus i ögonen och fryser för att jag är så trött….!

Eller om jag helt enkelt fryser för att det är kallt…?! Och är det nåt som jag inte är van vid just nu, så är det kyla…! Tänk att man på bara två veckor i tropisk värme , kan glömma bort hur kallt det faktiskt är i Sverige på vintern! Men jag ska inte tjata om att jag längtar tillbaka, för det är såklart mysigt att vara hemma igen också!   Men det kunde ju vara liiite varmare – om man fick önska…! 😉

Tröttheten kommer såklart från att jag fortfarande är grymt jetlagad. Jag har redan somnat i soffan framför TV´n två gånger i kväll. Hade sett fram mot att äntligen få se ett avsnitt av Solsidan, men somnade redan i förtexterna…!

Som tur är var jag piggare tidigare idag ute på Elextrolux Home, när Linus och jag gjorde ett litet soft gig för alla söndagsbesökare.

När vi var klara strosade jag runt i butiken och införskaffade lite bra saker som ny stekpanna, en vass kökskniv samt en svart skärbräda.   Det var DÅ jag såg den….!  Det var kärlek vid första ögonblicket!!

Och jag bestämde mig för att slå till på nånting som jag har gått och längtat efter i flera år faktiskt….

EN MANGEL! Vuxenpoäng på det eller?! 😉

För mig är det en oerhörd lyx att få bädda med sköna lakan i riktigt bra kvalitet, och jag vet inget bättre än att sova på hotell med rena och nymanglade lakan i sängen!

Indigo Pearl hade dom vääärldens skönaste sängar med ett underbart bäddset, som man kunde köpa i hetellshoppen om man ville. Och eftersom jag är en sucker för sköna lakan , så köpte jag såklart med mig hotellets lakan, påslakan och örngott hem till Sverige. Priset var dessutom långt under vad liknande  i samma kvalitet skulle gå på här hemma.

Mamma gick loss ännu värre, och köpte inte bara med sig bäddsetet hem , utan även hotellets täcke , kuddar och madrass!

Så nu kommer vi båda att kunna bädda så här hemma …..

Och JAG kommer från och med nu att kunna mangla mina lakan – så att dom blir EXTRA mjuka och sköööna…! 😀


Hör ni, ni kanske har sett annonsen som varit på sidan om Micke Bindefeldts kommande fest för den nystartade TV-kanalen  TLC!

TLC är en helt ny TV-kanal i Sverige, men som finns i över 100 miljoner hushåll världen över och ses av miljoner dagligen. TLC utlovar ett brett utbud fyllt med både nöje och fördjupning, och vill nu fira sin TV-premiär i Sverige med en stor lanseringsfest!

Som ni kanske sett på annonsen så är ju även jag inblandad i denna fest och samarbetet med TLC, och kommer därför att vara med på lanseringsfesten!  MEN jag kommer inte bara att gå som gäst , utan även medverka på ett något ”annorlunda” sett….!    Hur – kan jag inte riktigt avslöja än…! 😎

Varför berättar jag nu detta?! JO ,  för att DU kan få chansen att gå på denna Mega-Micke Bindelfeldt-tillställning tillsammans med 400 andra kändisar,  branchfolk och annat löst folk! 😉

Det enda du behöver göra för att vara med och tävla är att beskriva dig själv med 3 ord som börjar på T , L och C.

Själv skulle jag beskriva mig som ; Tokig,  Liten och Chic! :-)

Fast just nu – när jag sitter här och småfryser och är så trött att jag nästan somnar över tangenterna – så passar det nog bättre med ; Trött, Loj och Chilly… :-(

För att vara med och tävla om en resa för två till Sthlm och biljetter till TCL-festen , klicka HÄR!


(PS: Benjamin och pappa får vääääldigt fina lovord av Shatilla , som varit och sett Karlsson på taket i helgen. Om detta kan ni läsa på hennes blogg, eller klicka HÄR!


14 reaktioner på “Här ska manglas!”

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Fler manglar åt folket ha ha! :-)
  IDA: Jag vet inte men festen är tisd den 8 febr , så innan helgen borde det ju vara ?! Ska kolla upp det!
  ANNA N : Ha ha. Ja kanske mer så! :-)
  EMELIE : Det är bara att anmäla dig på tävlingssidan för att vara med och tävla!
  ANETTE: Hotellet paketerade allt i två ganska stora paket. Men madrasen var väääldigt mjuk och lättihoprullad! :-)
  ISABEL : Tack för vackra ord!! :-)

 • Isabel skriver:

  Hej du, jordnära mamman och kvinnan som många inte klarar av att se, bara för att de inte har ett liv som du!

  Har sätt dig i många år lite här och där och jag beundrar dig så som du är och det gör många det också. Va bara det du är, inget annat!

  Dina bilder visar att du mår bra och det är det viktigaste. När du mår bra så mår dina bar det också och din omgivning som älskar dig!

  Önskar dig och din familj det bästa!

  Kram, från 5 barns mamma/Isabel

 • Anette skriver:

  Åssen i helvete fikk din mamma med seg madrassen hjem?? :) :)

 • Anna N skriver:

  Haha, Pernilla! Vuxenpoäng för mangel..? Kära söta, det blir PENSIONÄRSPOÄNG, tycker jag! :)
  Tack än en gång för att vi får dela lite vardag med dig!
  Kram.

 • Rosaliv skriver:

  Absolut vuxenpoäng på mangeln! 😀

  Din mamma är ju för härlig. Snacka om övervikt på planet!! 😉 Förmodar att hon inte gjorde en ”Ross o Chandler”…

  Välkomna hem. Själv längtar jag bort!

  Klart vi ska kolla på Karlsson. Efter att ha blivit såld av Rasmus förra året går det ju inte att låta bli. SÅ härligt glad man blir. Duktig kille du har!

  Kramar Anna

 • emeliehellman skriver:

  jag har en fråga, hur gammal måste man minst vara för att få vara med och tävla? :)
  Kraaaaam 😀

 • Ida skriver:

  Välkomna hem Pernilla! Vilken underbar semester ni verkar ha haft!?:) Tack så supermycket för att du delar med dig av så mycket av din semester!:)
  Jag verkligen älskar din blogg och för mig har det blivit ett beroende att gå in här och läsa!;)) Vet inte hur många gånger om dagen jag går in och kikar!:)
  Lite nyfiken på TLC-tävlingen, när publiceras vinnaren?;)
  Sen skulle jag gärna vilja veta hur det var med maneterna i Thailand?

  Kram på dig bästa Pernilla!!!

 • Eva skriver:

  Lockar mig faktiskt inte det minsta att gå på kändisfest. Tur att vi alla är olika!
  Kram på er!

 • Jonas skriver:

  Det var som Oprah sa i ett program (läste jag nånstans) att det är skönast att ligga i krispiga, nymanglade lakan, alltså byta sängkläder varannan dag.. så det blir MYCKET tvättande nu!! (vem som nu orkar byta varannan dag?? Om man inte har hemhjälp då?)

 • Christina skriver:

  Hahaha…jag köpte också en mangel nu i veckan!:-)) Men en begagnad på Tradera…..den funkar jättebra och jag har önskat mig en mangel i 40 år, typ, så nu är jag glad!
  TLC Sverige tittar jag på ganska ofta, den har ju funnits ett tag nu.
  Gläds nu åt det sköna, soliga vintervädret och njut av att vi människor nuförtiden kan få några veckors tropisk värme mitt i kylan – men borta bra, hemma bäst! Eller hur….?

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  KÄTHE: Pappa missade 1 föreställning när vi var i Thailand, och då hade en standin som spelade hans roll ; Fröken Bock!
  LOTTA: Ska genast kollla om Benjamin spelar då. Återkommer med besked!
  CHARLOTTE : Det var mer än bra. Det var FAB! :-)

 • Charlotte skriver:

  Det är min moders passion också, mangel och lakarn, förstår
  det inte riktigt men men. Jaa, det är väl lika gott det att
  köpa hela kittet om det är bra!!!

 • Lotta Larsson skriver:

  Välkomna hem. Efter alla positiva saker som har stått här om karlsson på Taket så har jag bokat 2 biljetter till mig om min son som han ska få i födelsdagspresent. Vi ska gå den 3/4 och jag hoppas att Benjamin är med då eftersom han får så himla bra recensioner. Jag brukar annars alltid lyckas med att pricka in de föreställningar där huvudpersonerna är lediga/sjuka. Ser fram emot en bra föreställning. :)

 • Käthe skriver:

  Välkomna hem, allihopa! Karlsson på taket: Din pappa var ju med i Thailand och jag läste nån som lovordade Benjamin under tiden ni var borta. Hade de en stand in för din pappa? RENT nyfiken fråga 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram