Härliga dagar fyllda av Paddel!

Många kommentarer om det Padel-camp som jag var på i Spanien.

Min webmaster tar bort kommentarer som uppmuntrar till drev och hets , eller som inte håller god ton i kommentarsfältet.

Jag har all rätt att styra själv över innehållet i min egen blogg, och vill inte ha hat här inne.

Jag litar fullständigt på att den jag har anställt för att rensa bland kommentarerna, gör det med full koll på vad som är ok och inte ok.

Den här Paddel-resan bokades innan Pandemin, och har därför blivit framflyttad nästan ett helt år.

Nu bestämde sig arrangörerna för att läget var så i Spanien att resan gick att genomföra med de restriktioner som behövs i tider som dessa.

Alla testades innan , och under  – och även när vi kom hem.

Jag var som ni vet, redan på plats i Spanien, så för mig kändes det självklart att vara med , istället för att ställa in min medverkan och därmed förlora alla pengar jag betalat för det här eventet.

NEJ. Detta var INGEN sponsrad resa som någon krönikör skrev i en kvällstidning.

Alla deltagare hade redan betalat in pengar sedan länge för flygbiljett, hotell, mat och 5 timmars Paddel med privattränare varje dag.

Ingen av oss som var med på resan har insjuknat i Corona efter resan , så ingen av oss har heller spridit någon smitta.

Därmed stänger jag den diskussionen.

Sedan tycker vi alla olika om hur man lever i tider som dessa, och det respekterar jag.

Men så länge jag inte gör någonting olagligt, så vill jag heller inte bli uthängd som en brottsling.

Tack. ❤️

a14b3f04-aac4-4853-b2cd-6bcdb8eb3438.jpgPaddel-Tjäjen!

img_9268.jpgMitt hotellrum på hotellet vi bodde på.img_9269.jpgimg_9267.jpgimg_9266.jpge9cf0d4f-4c1c-4d06-9ad4-0a4be0aa7146.jpgTakterassen på vårt hotell bjöd på en fantastisk pool och lite vila mellan alla Paddel-passen! img_9235.jpgVi åt otroligt god och fräsch mat! 43e63cd3-e29a-4951-8dbf-30296181753f.jpgJag och Sofia planerade Podden som vi spelade in dagen efter. Där kan ni höra mer om våra härliga Paddel-dagar!

img_5871.jpgSååå härligt att få spela Paddel så mycket som jag fick göra under dessa dagar, med andra glada människor som delade det intresset!

img_9252.jpgimg_9195.jpgFantastiska tränare! Både de Spanska och vår svenska Magnus Norman.
img_9154-1.jpgEfter flera timmars Padel satt det fint med en drink på hotell-terassen med mina äskade vänner!

Mitt spel utvecklades enormt under dessa dagar, så nu är jag riktgt sugen på att börja spela mer Paddel!

53 reaktioner på “Härliga dagar fyllda av Paddel!”

 • Er skriver:

  Men är du korkad… du skriver på ett öppet forum. Alla kan se. Någon tackar dig för ett bra inlägg. Ich du bara dissar.

  Väx upp

 • Er skriver:

  Att du orkar trolla här. Vecka in och ut

 • Helene skriver:

  Ja det är ju bättre att riskera att bli smittad än att förlora pengar för en padelresa? Jösses vad moget resonemang….

 • Sandra skriver:

  Anitha är väl inte helt 100 heller om man säger så!

 • Lilian skriver:

  Eller hur!! 😂😂😂

 • S skriver:

  Så det Anitha skrev var rent påhitt alltså? Att alal som va med redan fått vaccinet eller har antikroppar. haha jaja mkt ska man höra. man förstår att sånt är lögn.

 • Susanne skriver:

  Hejja dig! Är så trött på alla moral ”tanter” vad gäller Corona, hoppas ni hade underbart i Spanien. Padel är såå kul 😃

 • Thomas skriver:

  Hejsan Pernilla…

  Jag vill tacka för dina bilder, och inlägg.. + den podd du har tillsammans med Sofia.
  ( som huvudproducent av denna gör hon ett häst jobb, stort koduz till henne )

  Jag tycker den och denna blogg är rolig och informativ, som den Svensson och amatör antropolog, psykolog, nyfiken jag är..
  – Tycker om öppenheten, glamouren allt i i ett virrvarv av känslor; tycker om din munterhet tex. ** ( trots eller pga att jag är man :) )
  # jag började kolla på.. Wahlgrens värld för att jag har svårt att sova.. såg alla nattrepriser…och därifrån blev det din blogg till senare podd…
  Lyssnar på senaste avsnittet på söndagar och 5 föregående under veckan.. ( så jag hör på vad ni pratat om förr.. ( är vid förra sommaren :) )
  … -då ” Dejt ” torka, och nu.. något annorlunda :) dessutom bekräftat även av Aftonbladet… ( då även de har ” koll ” 😉 – Grattis… ) på tiden..
  – tänker jag med liknande problem.. (men förstår inte hur vackra, framgångsrika och smarta Kvinnor kan vara singlar… )
  (hur gör man som kändis, när ni dejtar.. ( när de flesta vet mer om dig än du vet om dem, hur kan du slappna av, mm… tänker jag förvirrat och visar min ovana/osäkerhet… Tänker att det måste vara svårt; långt svårare för en vanlig Svensson, tänker jag som inte ”Dejtar alls..” ))

  När.. / senare.. kanske det kan tas upp som ämne; i podden, Hur ni gör.. Vad som är..lätt, svårt mm.. – tänker jag.. som letar tips :)

  Oavsett om eller ifall, så hoppas jag ni har det bra, du, din Familj och vänner,
  Ha en bra vecka.
  T.
  ** Jag Vet att inte allt visas.. Vet att det finns annat&mer. o.s.v… så jag är inte besatt eller stalker ( så var det sagt )
  behöver bara lite tidsfördriv.. :)

 • Helene skriver:

  Hon var på nyhetsmorgon dagen efter hemkomst inte precis i linje med våra restriktioner.

 • Helene skriver:

  Precis och sen kan du inte veta om du smittat någon heller eller har du kontakt med alla du gått förbi och som du handlat av och som serverat er etc? Tar upp till 14 dagar innan det visar sig. Många i vården har padel resa som en ouppnåelig dröm just nu precis som semester…

 • Sandra skriver:

  Vad blir nästa fluga när paddel är ute då passar det väl inte för influenserna att spela det. Ni måste ju vara inne!
  De följer ju inte folkhälsomynigheternas råd och varför inte va steget före?

 • Jenny skriver:

  Problemet är väl att hon inte följer de restriktioner som finns.. Hade hon gjort det hade det inte varit ett problem. Att hon dessutom skriver felaktigt om hur man ska agera på sin stora blogg efter en resa gör att åtminstone jag reagerar. Lev som du har samvete till men uppmuntra inte till ett felaktigt beteende.

 • Pia skriver:

  Sicken häftig pool, ser ut som om man skulle simma ända ut i himmelen. Du, njut!!!

 • Ida skriver:

  Nä, de paddlade hela bunten 😂

 • Helen skriver:

  Ser härligt ut med sol och värme. Skulle mer än gärna resa utomlands. Skulle dock vara svårt att försvara det för vänner och bekanta som alla kämpar på för att stoppa smittspridningen. Själva resan i sig är väl egentligen ingen skillnad, smittspridningen är ju typ störst i Sverige men att inte sitta i karantän i 7 dagar och testa sig efter 5 dagar skulle ju inte funka att strunta i. Det är väl just det som sticker rejält i ögonen på folk skulle jag tro. Måste ju vara ganska lätt att följa när man inte måste gå till ett jobb.

 • Lena M skriver:

  Alltså, hur snygg är inte Sofia i sin vackra, röda padelklänning. Så söt! Det ser jättehärligt ut, och visst längtar man till lite upplevelser, värme och nya platser. Kram

 • Kristine skriver:

  Tror inte att folk är avundsjuka utan riktigt less på covid-19 just nu. Att smittan bara ökar och ökar. Och det känns som att vi som lever ett Svenssonliv är det enda som sköter sig. Men visst är det kul att kolla på bilder ifrån resor. Då har man nåt att se framåt.

 • Anna skriver:

  Det som skrämmer mig mest är att hon inte följer Folkhälsomyndighetens rekommendation med bl.a. karantän vid hemkomsten. Hon borde tagit lärdom av mamma Christina som omedelbart efter en Spanienresa gick på fest och smittade ett stort antal personer förra året. Hade hon gått i karantän efter hemkomsten hade detta aldrig hänt.

 • Elenor skriver:

  Jag dömer ingen och du får göra precis som du vill Pernilla men du måste också förstå att här i Sverige så sliter våden och går på knäna, högstadiet och gymnasiet har distansundervisning och vi har många restriktioner då vi har en stor smittspridning och det går trögt med vaccinationen. FHM och regeringen vädjar att hålla i och hålla ut. Större delen av befolkningen sköter sig men vad hjälper det när en stor del skiter i det!

  Jag jobbar själv på ett trygghetsboende med äldre och går med munskydd på HELA tiden och lever sen pandemin ett väldigt trist liv allt för att inte bli smittad och det har jag inte blivit heller! Har arbetskamrater som har haft Covid-19 och tro mig många av dom blev väldigt sjuka och har trots 1 år sen kvar spår av covid-19 såsom lukt och smakbortfall, kronisk trötthet, svårt med andningen osv.

  Det märkliga är att väldigt många kändisar/influencers försvarar sig med att dom minsann har antikroppar och kan leva på som dom vill! Då tänker jag att om det nu verkligen stämmer bevisar ju det bara att hade dom/ni följt restriktionerna hade ni kanske aldrig blivit smittade!?

  Att i en pandemi leva på som vanligt som många av er kändisar gör med utlandsresor, middagar och annat det sticker i folks ögon och det är inte ett dugg konstigt. Varför får ni men inte vi!?

 • Martina skriver:

  Jaa vad ska man säga???? Folk är så avundsjuka!!! Det är inte förbjudet att resa om man följer restriktionerna som finns. Vad är problemet? Om DU stör dig läs inte bloggen!!! Det är bara du själv som mår dåligt av att inte kunna glädjas med andra. Punkt.
  Jag blev iallafall glad o peppad av att se o läsa om Er mysiga resa. Vi behöver mer sånt, mer positivitet 🥰 Kram kram 🤗❤️

 • Eva skriver:

  Vad tackar du för? Det är ju inte din blogg?

 • Minna skriver:

  Paddel? Är det inte fråga om padel:)?

 • Thomas skriver:

  Hejsan Malin.

  OM du nu kan läsa innantill.. så har du säkert läst annat också.. och vet att det finns skillnader i omständigheter och tillvägagångssätt..

  ATT… kan innebära allt det ni fasar över, men det kan också vara så att ni har fel..
  ( er tolkning av reglerna, är allt för snäva och ska nyttjas vid de tillfällen de behövs.. )

  Min tanke är; vad är det ni är efter.. ?
  Att hon bönar om förlåtelse oavsett ifall hon under senaste veckorna kollat sig 6ggr..
  Att de hon träffar, hur intimt det än ser ut.. gör likadant.. och Utanför kameror och media så är det bara närmaste kretsen,
  Som i hennes fall är 20ggr fler än för oss andra dödliga… Att umgås i sig är inte det dåliga, att resa likaså.. utan Hur och vad man gör vid dessa tillfällen..
  ATT folk smittas och dör har lite med de som syns.. och INGEN tjänar på följa en regel där inte behovet finns..!

  Alla kan smittas i alla situationer… och ja, Pernilla med sällskap Syns… men det innebär inte att hon blir en samhällsfara som vissa tror..
  Det är skillnad på kreti och pleti.. Det är skillnad på omständigheter och resurser.. Och ja, för syns skull skulle det se bättre ut om hon gjorde, för syns skull.. som myndigheterna säger.. MEN, de förordningar gäller för vanliga medborgare som INTE testar sig regelbundet, som inte har de stora kretsar som ala är måna om varandra och slutmålet; att ingen ska smittas..
  OCH det sköter dem.. Sett till att de smittas mindre är vanliga Svenssons…

  Visst har du rätt i att de säger… men ni verkar inte på vad hon säger och vad det innebär utan ser det fortsättningsvis ur Svenssons perspektiv..
  OCH som artist så Är hon (de, dem ) i en helt annan värld.. De gör saker vi inte känner till, samtidigt som de är människor som även de gör allt för att inte smitta varande/ andra.. för det tjänar även de på… så v.v. ge dem lite kredit, tack.

  Att gnälla att någon inte följer en enskild ” viktig ” regel/uppmaning kanske synes Vettigt, men är konstigt, sett till vad hon uppgivit så jag förutsätter att du/ ni vill något speciellt.. frågan är bara vad.

  ifrågasätter ni ÖB, Kungen, Kungafamiljen, toppolitikerna, polisen etc också.. eller har ni riktat in er på Pernilla för att det är enkelt ?
  ( och hänvisar till felaktiga artiklar i Aftonbladet; de som är felaktiga och förvanskade.. där det enda som stämmer är att hon inte suttit i just denna Tänkta karantän..
  Den som inte tar hänsyn till undantagen.. de som testar sig regelbundet mm.. )

  Jag förstår att ni tycker och anser, men jag frågar mig om tanken bakom klagomålen.. och utöver den dåliga insikten och kunnandet gällande hur folk
  beter sig och vad vissa men inte andra gör… etc.

  Ja sorry att det blir långt ( vissa har visst svårt för det ) – Men det är tänkt att beskriva saker mer utförligt, med flera saker knutna till problemet etc.
  så det är nödvändigt att ge exempel för att få er att se saken ur ett lite större perspektiv..

  Men, jag tror ni redan har bestämt er för vad som gäller, spelar ingen roll att hon försökt ett 10 tal ggr eller jag nu försöker få er att vidga era perspektiv, er förståelse för vad ni inte vet/ser.. etc.

  Men tror inte det gör någon skillnad då verkligheten verkar spela mindre roll, er rädsla talar sitt eget tydliga språk.
  ”” GÖR som alla andra, annars gör du fel.. ”” ( att hon/andra sällan gör som alla andra p.g.a. sin yrkesroll verkar inte ni greppa.. )

  Men lämnar härmed tråden,
  ha en bra vecka.
  T.

 • T. skriver:

  Kära E…

  Anledningen att jag frågar dig är för att jag undrar Vad du tänker, menar och gör..
  Att jag skrev det du citerade, Var meningen att visa på att vi kan förvänta oss vissa saker.. ifrån den som äger sidan..
  OM du nu gör det, så förstår jag ditt svar, annars ? så var det mest barnsliga jag hört.. :)
  Att du inte vare vill eller kan, svara, för du har inga svar.. är inte något jag förvånar mig över, du undviker att svara mest hela tiden så var inte förvånad över svaret.
  Du är och förblir ett troll.. bara och inse.. ( Du tror du gör andra en tjänst… men.. du visar bara hur man inte ska göra.. )
  Tack att du är konsekvent.

  Om du någonsin kommer förstå skillnaderna på saker tvivlar jag på.. för det krävs vilja att lära sig, något du verkar svårt för.
  men accepterar svaret och, kommer fortsätta fråga dig, när du gör dig löjlig.. så vi kommer ha en trevlig tid framöver…

  * Hoppas på ett svar en dag.

  T. Den frågvisa.

 • Agneta skriver:

  ☀️☀️☀️☀️☀️☀️härligt🌹

 • Pernilla skriver:

  Det finns insydda shorts i kjolen och det är inga rumpor som visas (på min kjol i vart fall).

 • pio skriver:

  Vad svamlar du om? Lär dig skriva, och bete dig.

 • Pia skriver:

  Ser fantastiskt härligt ut :) Härliga bilder.

 • Ylva skriver:

  Haha, ja det är gamla ingrodda mönster. Borde vara skönare o spela i shorts ja. Det är väl bara de sk ”fina folket” (tror de) som fortfarande är förlegade i kvinnorollen med kort kjol. Vi andra är lite mer coola och kör i shorts såklart 😉

 • Malin skriver:

  En rekommendation eftersom det enda med lagstöd är förhållningsregler som du får efter satt diagnos.
  Läs gärna mer hör om du är genuint intresserad.

  https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/skydda-dig-och-andra/om-du-planerar-att-resa/rekommendationer-till-dig-som-reser-in-i-sverige/

 • E skriver:

  Kära T
  Nu får du nog försöka hålla ordning på vad du skriver. Förstår att det är svårt som du ordbajsar.
  Jag citerar dig:
  ”Dessutom.. Har varken du, jag eller Pernilla skyldighet att Svara på andras frågor..
  Varför accepteras inte det tex:”

  Som du själv skriver har jag ingen skyldighet att svara på frågor. Så varför ska jag nu förklara mig?

 • E skriver:

  Det torde knappast hända. T och Pernilla har samma vokabulär. P har många gånger kallat folk för idioter, troll och pinnar i röven ska dras ut. Allt för att man inte är av samma åsikt som hon.

 • Jenny skriver:

  Så bara för att det i efterhand visade sig att ni inte spred någon smitta så var det okej att strunta i alla restriktioner? Blir så matt ibland.. Att infuera andra går väldigt bra när man ska kränga grejer och tjäna pengar men att föregå med gott exempel och ta ansvar som en vuxen går inte.

 • E skriver:

  I sommar ska jag och hela min familj med barn och barnbarn åka till vår lägenhet i Spanien. Säger som du yiiiiiihaaaaa!

 • Anne skriver:

  I sommar ska jag och hela familj med barn o barnbarn på kryssning i medelhavet. Coronatest 48 tim innan. Test innan man boardar. Yiiiiiiihaaaaaa🤓

 • Thomas skriver:

  Kära E.

  Börjar misstänka att det inte står helt rätt till i din lilla skalle…
  Det är inte Aftonbladet som lägger kommentaren här; så rätt ska vara rätt.
  DU.. bör svara på Varför du gör detta ?
  om du nu vet det själv.. ; det framgår inte fall du är rubbad eller bara spelar det.

  ATT denna har haft en åsikt som Är på många punkter fel Är en sak som denna säkert fått höra, att du däremot barnsligt fortsätter är deremot en gåta.

  Sluta slingra dig, Förklara Varför…

  T.

 • Mallah skriver:

  Hoppas webmaster även tar bort kränkningar och infama otäcka kommentarer till andra.

 • E skriver:

  T, det är inte jag som skrivit artikeln. Vänd dig till rätt person på Aftonbladet.
  https://www.aftonbladet.se/ledare/a/bnP6LA/pernilla-wahlgren-maste-ocksa-bita-ihop

 • Tanja skriver:

  Hej
  Du har haft det gott med vänner goa energier
  Så bara var i den bubblan
  Förstår inte att ni som skriver negativa saker
  Om ni inte tycker om familjen ett enkelt råd ta hand om era egna liv gör något åt era liv
  Kärlek och glädje 😇🙃

 • Mia skriver:

  Men alltså Benjamins nya skiva! Dööör! Dansar runt i stugan med ett vinglas i handen och bara njuter. Det bästa han har gjort!
  Kram från Mia

 • Veronica skriver:

  Underbar kommentar och exakt vad jag tänker

 • T. skriver:

  Hejsan E.

  Tänker, Undrar varför länken tas bort.. ?
  Undrar om den Är felaktig och missledande och.. Dessutom är en åsikt av en skribent, som precis som dig helt klar har missuppfattat så mycket.

  – personlig not. ’ måste vara jobbigt att vara så enfaldig.

  Som du vet har du fått åtskilliga svar, kanske Därför den tas bort ?
  Som du vet, har Pernilla, Som jag och andra kunnat läsa.. så görs, till skillnad ifrån allmänheten, Otaliga tester på henne, på teamet runt henne, på folk hon möter..
  Bland hennes vänner gör de som de vill/ kan..
  Tex: vet du hur besvärligt det är med reglerna med barn i skolåldern, alla personer man möter på möten, föräldrar.. på det de hundratals i allmänna situationer som i mat, klädbutiker, vid bensinstationer, frisörer, alla inblandade i tv-shower, intervjuer, etc mm.

  Så ja i en personlighets liv
  . Så rör det på sig.
  Till skillnad ifrån ditt, kan jag gissa…

  Tänker, med lite ytterligare info kanske du förstår att det är skillnad på.olika människor.
  Bara för de inte gör som du så gör de inte fel..
  Och.. som du nu förstått så händer mer än du ser/ läser och förstår..

  Så som medmänniska så ber jag dig nu sluta larva dig, det är både jobbigt och pinsamt att läsa din desperata kamp för att måla Pernilla i dålig dager..

  Eller vänj dig att bli censurerad.
  För dumheter och troll vill ingen veta av..

  T.

 • T. skriver:

  Hejsan,
  Är det ett krav eller rekommendation.. ?

 • Thomas skriver:

  Tack för ett vettigt och sansat inlägg.

  Som en vink till varför vissa inlägg förmodligen tas bort.. se de senaste 20 bloggarna och alla påståenden/svar som givits.

  Finns flera regler/ rekommendationer och omständigheter.. som tolkas och följs på olika sätt ( men ändå gör att huvudprincipen följs, dvs, avstånd, försiktighet mm. )

  Pernilla väljer sitt sätt p.g.a.. ( hennes orsaker )
  Och de kanske skiljer sig ifrån vårt..
  Men innebär inte att hon helt enkelt struntar i allt ( som vissa ljushuvuden tror.. )
  Då de m.fl. inte tar in det som sägs..
  Så kanske vissa liknande inslag, tas bort av princip.. – det ÄR så tråkigt att se/ höra de enfaldiga ha i åsikter i saker de helt enkelt förstår… – tänker jag.

  Visst, förebilder bör agera korrekt, och enligt de regler som finns.. så gör Pernilla det, med de undantag, som Hon väljer..
  I samråd med hennes vänner, med hennes produktionbolag, hennes familj etc.

  Något VI inte har att göra med..!
  Vi kan tycka ja.. men att fråga någon, om och om igen och inte acceptera svaret. ( hur dumt det än må vara.. ) är lika enfaldigt det ?
  OCH ingen dömer er, eller hur ?

  För ingen bryr sig, ingen skärskådar er vardag och liv utom ifrån det lilla som kommentaren säger, Eller hur ?

  Är man tex av den åsikten att världen är jämlik, rättvis, densamma, Etc ( uppbyggt på det man läser i skvaller pressen.. ) Så är man dåligt informerad.. – för att milt uttrycka det..

  Dessutom.. Har varken du, jag eller Pernilla skyldighet att Svara på andras frågor..
  Varför accepteras inte det tex:
  O.s.v.

  Så istället för att bli ledsen över att bli nonchalerar eller censurerad, acceptera deras val… – Ingen av oss är domare över andras liv, speciellt om vi inte Är polis, åklagare eller domare, för annars är vi inget annat än dummare..

  T. – en av de som förundras över; massor.
  Och förklarar, därmed långt.

 • Thomas skriver:

  Tack för sansat och vettigt inlägg.

 • E skriver:

  Den här länken tas bort om och om igen. Ta diskussionen med Aftonbladet istället. Man gör inget olagligt i Sverige när man ständigt struntar i rekommendationerna, men man är egoistisk och saknar moral.
  https://www.aftonbladet.se/ledare/a/bnP6LA/pernilla-wahlgren-maste-ocksa-bita-ihop

 • Ulrika skriver:

  Jag bara undrar varför tjejer ska spela i kortkorta kjolar? Hela rumpan visas ju när man böjer sig efter bollen! Vore det inte skönare med kortbrallor som gubbarna har? Verkar vara en rolig motionsform, man kanske skulle prova : )

 • Jenny skriver:

  Du verkar sund och tacklar corona på ett väldigt bra sätt. Du rör dig med respekt och du sprider inte en onödig skräck, vilket media och politiker gör alldeles ypperligt.
  Tycker att det är befriande att läsa dig och man får en liten paus från den här galna världen.
  Du rör dig med respekt, det är huvudsaken

 • Malin skriver:

  Du har helt rätt Hanna, mycket bra poäng.
  Om du negativ vid ankomst till Sverige så betyder inte det att du inte blivit smittad på resan. Därför är det viktigt att enligt FoHM:S regel sitter i karantän i 7 dagar och tar ett nytt prov dag 5, så att börja jobba direktivs hemkomst är inte rätt

 • Lena skriver:

  Visst får man åka utomlands, det är inte brottsligt på något sätt. Problemet uppstår väl när ni alla kommer hem och inte följer gällande rutiner.

 • Hanna skriver:

  Satt du även i 7 dagars karantän hemma, efter ankomst till Sverige – precis som folkhälsomyndigheten säger att man ska göra?

 • Kristine skriver:

  Ser ut att ha varit en rolig resa med en massa god mat. Nu blir man ännu mer sugen på att ut och resa. Men bara för att man har en annan åsikt än dig om resandet el nåt annat, så är det tråkigt att ni tar bort ens kommentarer. När man inte ens är otrevlig. Jag hoppas att du inte bara vill ha Ja-sägare här på bloggen. För då kommer den bli lika tråkig att läsa som Charlottes. Och din blogg är en av de bästa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram