Härliga dagar fyllda av Paddel!

Många kommentarer om det Padel-camp som jag var på i Spanien.

Min webmaster tar bort kommentarer som uppmuntrar till drev och hets , eller som inte håller god ton i kommentarsfältet.

Jag har all rätt att styra själv över innehållet i min egen blogg, och vill inte ha hat här inne.

Jag litar fullständigt på att den jag har anställt för att rensa bland kommentarerna, gör det med full koll på vad som är ok och inte ok.

Den här Paddel-resan bokades innan Pandemin, och har därför blivit framflyttad nästan ett helt år.

Nu bestämde sig arrangörerna för att läget var så i Spanien att resan gick att genomföra med de restriktioner som behövs i tider som dessa.

Alla testades innan , och under  – och även när vi kom hem.

Jag var som ni vet, redan på plats i Spanien, så för mig kändes det självklart att vara med , istället för att ställa in min medverkan och därmed förlora alla pengar jag betalat för det här eventet.

NEJ. Detta var INGEN sponsrad resa som någon krönikör skrev i en kvällstidning.

Alla deltagare hade redan betalat in pengar sedan länge för flygbiljett, hotell, mat och 5 timmars Paddel med privattränare varje dag.

Ingen av oss som var med på resan har insjuknat i Corona efter resan , så ingen av oss har heller spridit någon smitta.

Därmed stänger jag den diskussionen.

Sedan tycker vi alla olika om hur man lever i tider som dessa, och det respekterar jag.

Men så länge jag inte gör någonting olagligt, så vill jag heller inte bli uthängd som en brottsling.

Tack. ❤️

a14b3f04-aac4-4853-b2cd-6bcdb8eb3438.jpgPaddel-Tjäjen!

img_9268.jpgMitt hotellrum på hotellet vi bodde på.img_9269.jpgimg_9267.jpgimg_9266.jpge9cf0d4f-4c1c-4d06-9ad4-0a4be0aa7146.jpgTakterassen på vårt hotell bjöd på en fantastisk pool och lite vila mellan alla Paddel-passen! img_9235.jpgVi åt otroligt god och fräsch mat! 43e63cd3-e29a-4951-8dbf-30296181753f.jpgJag och Sofia planerade Podden som vi spelade in dagen efter. Där kan ni höra mer om våra härliga Paddel-dagar!

img_5871.jpgSååå härligt att få spela Paddel så mycket som jag fick göra under dessa dagar, med andra glada människor som delade det intresset!

img_9252.jpgimg_9195.jpgFantastiska tränare! Både de Spanska och vår svenska Magnus Norman.
img_9154-1.jpgEfter flera timmars Padel satt det fint med en drink på hotell-terassen med mina äskade vänner!

Mitt spel utvecklades enormt under dessa dagar, så nu är jag riktgt sugen på att börja spela mer Paddel!

53 reaktioner på “Härliga dagar fyllda av Paddel!”

1 2
 • Helene skriver:

  Ja det är ju bättre att riskera att bli smittad än att förlora pengar för en padelresa? Jösses vad moget resonemang….

 • S skriver:

  Så det Anitha skrev var rent påhitt alltså? Att alal som va med redan fått vaccinet eller har antikroppar. haha jaja mkt ska man höra. man förstår att sånt är lögn.

 • Susanne skriver:

  Hejja dig! Är så trött på alla moral ”tanter” vad gäller Corona, hoppas ni hade underbart i Spanien. Padel är såå kul 😃

 • Thomas skriver:

  Hejsan Pernilla…

  Jag vill tacka för dina bilder, och inlägg.. + den podd du har tillsammans med Sofia.
  ( som huvudproducent av denna gör hon ett häst jobb, stort koduz till henne )

  Jag tycker den och denna blogg är rolig och informativ, som den Svensson och amatör antropolog, psykolog, nyfiken jag är..
  – Tycker om öppenheten, glamouren allt i i ett virrvarv av känslor; tycker om din munterhet tex. ** ( trots eller pga att jag är man :) )
  # jag började kolla på.. Wahlgrens värld för att jag har svårt att sova.. såg alla nattrepriser…och därifrån blev det din blogg till senare podd…
  Lyssnar på senaste avsnittet på söndagar och 5 föregående under veckan.. ( så jag hör på vad ni pratat om förr.. ( är vid förra sommaren :) )
  … -då ” Dejt ” torka, och nu.. något annorlunda :) dessutom bekräftat även av Aftonbladet… ( då även de har ” koll ” 😉 – Grattis… ) på tiden..
  – tänker jag med liknande problem.. (men förstår inte hur vackra, framgångsrika och smarta Kvinnor kan vara singlar… )
  (hur gör man som kändis, när ni dejtar.. ( när de flesta vet mer om dig än du vet om dem, hur kan du slappna av, mm… tänker jag förvirrat och visar min ovana/osäkerhet… Tänker att det måste vara svårt; långt svårare för en vanlig Svensson, tänker jag som inte ”Dejtar alls..” ))

  När.. / senare.. kanske det kan tas upp som ämne; i podden, Hur ni gör.. Vad som är..lätt, svårt mm.. – tänker jag.. som letar tips :)

  Oavsett om eller ifall, så hoppas jag ni har det bra, du, din Familj och vänner,
  Ha en bra vecka.
  T.
  ** Jag Vet att inte allt visas.. Vet att det finns annat&mer. o.s.v… så jag är inte besatt eller stalker ( så var det sagt )
  behöver bara lite tidsfördriv.. :)

 • Sandra skriver:

  Vad blir nästa fluga när paddel är ute då passar det väl inte för influenserna att spela det. Ni måste ju vara inne!
  De följer ju inte folkhälsomynigheternas råd och varför inte va steget före?

 • Pia skriver:

  Sicken häftig pool, ser ut som om man skulle simma ända ut i himmelen. Du, njut!!!

 • Helen skriver:

  Ser härligt ut med sol och värme. Skulle mer än gärna resa utomlands. Skulle dock vara svårt att försvara det för vänner och bekanta som alla kämpar på för att stoppa smittspridningen. Själva resan i sig är väl egentligen ingen skillnad, smittspridningen är ju typ störst i Sverige men att inte sitta i karantän i 7 dagar och testa sig efter 5 dagar skulle ju inte funka att strunta i. Det är väl just det som sticker rejält i ögonen på folk skulle jag tro. Måste ju vara ganska lätt att följa när man inte måste gå till ett jobb.

 • Lena M skriver:

  Alltså, hur snygg är inte Sofia i sin vackra, röda padelklänning. Så söt! Det ser jättehärligt ut, och visst längtar man till lite upplevelser, värme och nya platser. Kram

 • Elenor skriver:

  Jag dömer ingen och du får göra precis som du vill Pernilla men du måste också förstå att här i Sverige så sliter våden och går på knäna, högstadiet och gymnasiet har distansundervisning och vi har många restriktioner då vi har en stor smittspridning och det går trögt med vaccinationen. FHM och regeringen vädjar att hålla i och hålla ut. Större delen av befolkningen sköter sig men vad hjälper det när en stor del skiter i det!

  Jag jobbar själv på ett trygghetsboende med äldre och går med munskydd på HELA tiden och lever sen pandemin ett väldigt trist liv allt för att inte bli smittad och det har jag inte blivit heller! Har arbetskamrater som har haft Covid-19 och tro mig många av dom blev väldigt sjuka och har trots 1 år sen kvar spår av covid-19 såsom lukt och smakbortfall, kronisk trötthet, svårt med andningen osv.

  Det märkliga är att väldigt många kändisar/influencers försvarar sig med att dom minsann har antikroppar och kan leva på som dom vill! Då tänker jag att om det nu verkligen stämmer bevisar ju det bara att hade dom/ni följt restriktionerna hade ni kanske aldrig blivit smittade!?

  Att i en pandemi leva på som vanligt som många av er kändisar gör med utlandsresor, middagar och annat det sticker i folks ögon och det är inte ett dugg konstigt. Varför får ni men inte vi!?

  • Anna skriver:

   Det som skrämmer mig mest är att hon inte följer Folkhälsomyndighetens rekommendation med bl.a. karantän vid hemkomsten. Hon borde tagit lärdom av mamma Christina som omedelbart efter en Spanienresa gick på fest och smittade ett stort antal personer förra året. Hade hon gått i karantän efter hemkomsten hade detta aldrig hänt.

   • Helene skriver:

    Precis och sen kan du inte veta om du smittat någon heller eller har du kontakt med alla du gått förbi och som du handlat av och som serverat er etc? Tar upp till 14 dagar innan det visar sig. Många i vården har padel resa som en ouppnåelig dröm just nu precis som semester…

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram