Helgens film-tips!

Hej vänner!

Nu sitter jag på tåget till Göteborg igen….!

Ola har med sig sin lilla dotter Thea , som han sitter och busar med just nu.

Själv sitter jag framför datorn och tänkte börja med att säga TACK tilll er!

Vad kul med all positiv respons efter mitt julprogram!

Jag är jätteglad att ni tyckte om ”Pernillas Jul” och att ni ser fram mot de kommande programmen!

Det var några som hade synpunkter på min och Birgittes hygien. Jag vill bara få förtydliga att vi självklart tvättade händerna lite då och då under programmets gång. Särskilt efter att ha tagit i rå kyckling , vilket jag är extremt noga med!

Men saken var den att i första programmet jobbade vi med två handfasta kameror som båda stod med ryggen mot diskhon, vilket gjorde att det kom aldrig med på film när vi tvättade händerna. Men det gjorde vi – bara så ni vet. :-)   Och då tycker jag gott att man kan få stoppa ner ett finger i smeten och smaka..! Det är ju nästan halva grejen med att baka!

Sen brukar jag aldrig sätta upp håret i tofs när jag lagar mat hemma till familjen. Och känslan med programmet ska ju vara som att ni får ”följa med hem till mig” , och ”så här gör jag” typ…! Men  skulle ungarna börja att klaga på ”hår i maten” , så får jag väl införskaffa mig ett hårnät helt enkelt…!

”Pernillas Jul” går i repris på söndagar kl 17.30 och kan även ses på nätet i TV4play, sju dagar framöver.

Nästa vecka gästas jag av härliga Malena Lazlo och då gör vi bl a ett superenkelt och supergott fruktbröd, som ni bara måste testa!

Så. Nu ska jag nog försöka luta mig tillbaka och vila en stund innan vi ankommer till Göteborgs mysiga central.

Avlutar med att ge er ett hett dvd-tips till helgen om ni tänkt att hyra film!   

 

Nu har nämligen Linus film ”Scener ur ett kändisskap” kommit ut på dvd! Gillade ni Hundtricket gillar ni säkert den här! Dessutom medverkar ju flera kända ansikten från min blogg i filmen. Ola, Kim och just det . Jag är ju  med i några sekunder också….!

Kram , kram. Nu ska jag vila en stund………      Zzzzzzzzzz……

56 reaktioner på “Helgens film-tips!”

1 2 3 4
 • Anna skriver:

  men herregud, det är ju inte en resturang ni lagar mat på? inte sjutton står man väl hemma med hårnät och springer och sätter upp håret så fort man står i köket? urfånigt, och folk som tittar på programmet får väl tänka lite själva på hygien och annat? däremot kan jag tycka att stora ringar på händerna inte platsar i matlagning; dels ur hygiensynpunkt men dels också skulle jag tycka det var väldigt opraktiskt att ha ringar på sig när jag kletar med mat. Annars verkar maten ni lagade jättegod, måste absolut prova, framförallt såsen :-)

 • Ebba skriver:

  Laddade raskt ned filmen. Den hade verkligen sina poänger men det var allt. Han är bra charmig bror din =)

 • Eva Olsson alias kojbe skriver:

  Hej
  Tyckte programmet var toppen och tänker försöka mig på kycklingen själv en dag.
  Men jag slogs av tanken när jag tittade som jag sett flera kommenterat att lustigt det är eg att man får lov att arbeta dels utan handskar och dels med utsläppt hår osv bara för det är på tv för vad jag vet så har alla tvkockar inga mössor (inte för de alltid gör någon större nytta) MEN livsmedelslagen kräver ju det och personligen kan jag tycka att även tv *kockar* borde gå under de reglerna speciellt nu med all hysteri runt svininfluensan.
  Detta är inget neg mot dig för jag tänker väl som dig det ska se naturligt ut och hemma använder man ju inte skydd. (det lät lustigt) Kommer o titta på resterande program också och hoppas på fler goda inspirerande recept!
  God jul till dig och din familj. (beundrar hur du kämpar på med dina barn på egen hand)

 • Annika skriver:

  Typiskt att någon skall komma på idén att kommentera hygien när det ären kvinna som vågar ”släppa litet påall noggrannhet, åtminstone låtsas släppa” titta på Per MOrberg,då är det bara tufft med allt hans feta hår och kladdande hit doch dit.

  JAg missade också TV tillfället menhar sett i Play idag och det var jättekul och inspirerande. Att få följa med ett steg längre än häri bloggen så att säga.

  Jätte kul.

  Skall följa med resten .

 • Nenne skriver:

  Hej pernilla.. vet du vart man kan ladda ner scener ur ett kändis skap har kollat överallt men de går inte o ladda ner den..

 • jayne skriver:

  ha ha ha ha Ja jag såg filmen och den är småkul!!! Linsu skämtar otroligt mycket med sig själv.

 • Jossa skriver:

  Ser verkligen fram emot att se filmen , älskade hundtricket o tycker att Linus e en grym skådis. Blir till att hyra den när man ligger bakis på Söndag:) Jag kan rekomendera en annan bra film som jag tror du (och alla andra) kommer rycka om.
  My sisters keeper (vet inte vad den heter på svenska) Det handlar om en mamma (Cameron Diaz) som har en sjuk dotter och skapar genom DNA provrörsbefruktning en lillasyster så att hon ska kunna donera organ till sin sjuka syster. Men när dottern växer upp och inser varför hon föddes går hon till advokat för att få rätten att bestämma över sin egen kropp o sluta donera stster. Det är en drama om hur familjen ska lyckas hålla ihop o överleva.
  Jag är usel på att förklara men filmen e grym o jag lovar att ni kommer bli gripna o tårarna kommer strömma. Bästa film jag sett på länge;)

 • AnnaLeena skriver:

  Hej Pernilla,
  Jag följer din blogg och tycker den är toppen:)! föröker att laga alla recept som du har lagat dom är enkla och mycket goda. Jag o min familj testade din mat igår som du lagde härom kvällen ! Tyvärr blev såsen tunn? Vi gjorde som det stod i receptet men…Vet du vad det kan bero på ? Smaken var det verkligen inge fel på MUMS ! Kan verkligen rekommendera det !
  Tack på förhand!

 • sylvia skriver:

  Min älskling Morberg, tvättar han händerna? Hänger håret?
  Ha ha .
  Du har väl slutat bry dig Pernilla om alla dessa surskonkar?

 • Camilla skriver:

  Imorgon är det äntligen dax!!! Att se dig och dina kollegor på Lorensbergsteatern. Ska bli super roligt.

1 2 3 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram