HEMMA HOS…

Hej vänner!

Jag och Sofia startade ju ett  ”inrednings-battle” (på skoj såklart ) i vårt senaste Pod-avsnitt, där vi uppmanade våra lyssnare att rösta på det hem ni gillar mest!  Röstningen pågår för fullt just nu på vår Facebook-sida Wahlgren och Wistam! :-)

Så jag tänkte visa er lite mer bilder hemifrån mig –  och Sofia – i nästa inlägg!

IMG_0805.JPG

IMG_0802.JPG

IMG_0803.JPG

IMG_0982.JPG

IMG_0975.JPG

IMG_0971.JPG

IMG_0820.JPG

 

IMG_0868.JPG

 

IMG_0867.JPG

 

IMG_9932.JPG

 

IMG_9933.JPG

Senast Susanne var här satte hon upp dessa coola hyllor i svart lack i Theos rum! 

Som ni ser så gillar jag ljusa färger och en mysig känsla med mycket kuddar, ljusstakar och mysiga filtar. I mitt förra hus var det mycket mörka möbler så mitt mål med detta hus var att ljusa upp det hela. Eftersom detta huset är mycket mindre och lägre i tak så ville jag inte ha så mycket mörka färger utan ljusa upp det, så det känns luftigare och större.

Jag älskar mitt hem och jag Ä L S K A R att vara hemma och mysa med familjen.

I nästa inlägg kommer jag bjuda på en ”Hemma hos Sofia Wistam”…. :-)

Nu sitter jag tillsmamans med Bianca och kollar på Theos hockeyträning och ska snart dra hem och laga middag och njuta av en ledig kväll i soffan….!

21 reaktioner på “HEMMA HOS…”

1 2
 • Yvette skriver:

  Var har du köpt de blåmönstrade kuddarna ? Så fina !!

 • anette skriver:

  Röstar på din Pernilla!!

 • Ullis skriver:

  Du har ett mysigt hem, men… Min röst faller ändå på Sofias. Så färgglatt och fantasifullt! Jättehäftigt med hajen i halltaket.

 • Ingela Berger skriver:

  Ditt hus och din mysiga inredning slår allt.

 • Helena skriver:

  Jag älskar er pod… Dock tycker jag att du pratar väldigt fort, du låter väldigt stressad. Inget illa menat. Tack för fin blogg och pod.

  • Ullis skriver:

   Håller med!!! Jag trodde jag hade kommit åt ”knappen” som reglerar hastigheten. När jag drog ner hastigheten lät Pernilla mer normal medan Sofia lät helt drogad. Så snälla Pernilla, take it more easy. Bloggen är annars kul att lyssna på.

 • Carina H skriver:

  Jag gillar när det är nivå skillnad mellan köket och rummet, tufft, köket är fint och för att inte tala om den fina utsikten Ni har, helt underbart. Tror jag det att Du trivs med alla i familjen hemma.

 • Nelly skriver:

  Hej, jag älskar Missoni – och jag antar att du har handdukar från dem – hur har du ordnat upphängningen – eftersom de saknar ”hankar”?
  kram

 • Åsa skriver:

  Så jättefint och mysigt!!passar dig bra känns det som ☺

 • Rosa skriver:

  Tycker du har det så mysigt Pernilla, ser så varmt och ombonat ut så jag förstår verkligen att du älskar att vara hemma. Utsikten är det ju heller inget fel på, helt fantastisk och så härligt att kunna följa med i alla årstider på så nära håll.

 • Lotta skriver:

  Du har EXAKT min smak i inredning! Jag känner igen mig mycket i din stil när det varit hemma hos-repotage hos dig i ”Expressen; Hemma hos stjärnorna” och Family living bl a. Älskar också ljusa och varma färger i beige, vitt, brunt med Missoni och rosé- och koppardetaljer! Har haft så länge och kommer nog aldrig tröttna på det! Att blanda in varma, mjuka färger i det vita gör det mycket mysigare och mer välkomnande. Ditt vardagsrum ser nästan precis ut som hemma hos mig och jag har också utsikt fast mot havet istället, så rogivande och en frihetskänsla!

 • Lillan skriver:

  Du har superfint hemma hos dig Pernilla! Så snyggt kök!
  Älskar din inredningsstil.

 • Paula skriver:

  Du har så himla fint hos dig. Gillar verkligen din smak.

 • Carina skriver:

  Din inredning är mer min smak. Sofias är ju fint det oxå men dock inget för mej. Men alla är vi olika och tur är väl det. Din utsikt över sjön är så vacker! Men vist blir man lite hemma blind när man ser det ofta. Hade så vid sommarstugan med sjön precis utanför fönster men efter ett tag så såg man inte på utsikten med samma ögon som i början. Men fint är det med utsikt över sjö/hav. Ha de gott och en mysig ledig kväll nu!

 • liten skriver:

  Så fint du har. Förstår att du gillar att mysa hemma.

 • Linda H skriver:

  Åh jag älskar din inredning i kök o tv/vardagsrum. Jag tycker oxå om missoni. Jag har en missoni bricka hemma på matbordet. Köpte den på systerlycklig. Du har jätte fint hemma.

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram