Hjärtesorg…!

Hej vänner! 

Ja, då var alltså Säsong 5 av Wahlgrens Värld slut i rutan. 

Men vi kommer ju TILLBAKA med en rykande het Säsong 6 efter sommaren!!!

Nu får ni sakna oss ett tag, eller kolla på gamla säsonger på Dplay.se ! 😉

Vi avslutade med ett avsnitt som tydligen väckte mycket känslor….! 

Har läst era kommentarer i Kommentarsfältet här och på Instagram , och många är jättefina,  men måste också säga att många är lite väl hårda mot Bianca….!! 

 

 

VÅR SKRIVER:

Jag hoppas att du Pernilla nångång förstör och förpestar Biancas semester på samma sätt som din vuxna dotter förstör och förpestar din

 

ERIC SKRIVER:

Att förstöra en resa för en hel familj, nej. Bete sig som en bortskämd unge när man är 24, nej.

 

 

———————————————————————————————————————————————————

 

Bianca gick ju igenom ett jobbigt ” breakup” just när vi åkte till Thailand och var väldigt ledsen och irriterad – och det gick såklart ut en hel del över oss andra. 

Men att tycka att Bianca är ”bortskämd” som var på så dåligt humör att hon förstörde semestern för oss andra – stämmer ju inte riktigt.

Det man måste förstå är att om man mår så dåligt och är SÅ ledsen och förkrossad som Bianca var,  så kan man kanske just då inte styra över sina känslor. Och dom det oftast går ut över är ju just de som står en närmast – i det här fallet vi i familjen.

Som förälder kan man inte ta det personligt, utan förstå att det är en fas och något som går över när hjärtat får läka.

 

 

Många skrev också just det – som här nedan  :

 

 • VERONICA SKRIVER:

  Nu är ju Bianca känslomänniska och när man har hjärtesorg är inte beteendet och reaktionen konstig alls. Det handlar inte om bortskämdhet Eric, det handlar om djup smärta och en extrem saknad som blir värre av att det är nyårsafton och man förväntas vara glad när det enda man klarar av att tänka på är den man förlorat och saknar.

 

 

KRISTINE SKRIVER:

Det har precis tagit slut mellan Bianca och hennes pojkvän. Som hon har varit tillsammans med i flera år. Det är väl klart att hon är ledsen och arg. Det vore ju jättekonstigt annars. Det hade varit konstigare om hon inte visat nåt. Så sluta klanka ner på nån som mår dåligt. Och visa lite kärlek och hänsyn istället. Då blir världen lite bättre också.

 

PIA SKRIVER:

Klart att hon är ledsen när det precis har tagit slut. Det är inte att vara bortskämd. Hur lätt är det att hålla humöret uppe då. O vem ska man ta ut det på om inte sin familj som man står närmast.

 

ANNIKA SKRIVER:

Dessa barn som som man egentligen älskar, men som kan vara väldigt provoserde, som Bianca nu i det senaste programmet, kände med dig Pernilla. Tyckte synd om dig, du gör så mycket för dina barn och så blir det så, men har varit med om det samma. Men man älskar dem ändå.

 

SUSANNE SKRIVER:

Det var ett jobbigt avsnitt detta sista med mycket känslor. Förstår Bianca så som går sönder av hjärtesorg och ingenting spelar någon roll. Förstår också er andras situation som tassar på tå, försöker och försöker och väger varje ord . Kände med dig som mamma också. Det är inte lätt och känslorna förstärkt ju precis som Bianca sa när man är borta. Hoppas hon mår bättre idag eller tillochmed hittat tillbaka till varandra.
En sak är säker och det är att inga pengar i världen, dyra väskor eller lyxiga resor kan ersätta någon vi älskar. Där är vi alla lika❤️

 

img_0885.jpg

 

Det gör otroligt ont i mamma-hjärtat att se sitt barn vara så olycklig…! 

Men det som inte framgick i programmet var,  att vi efter inspelningen, när filmteamet hade åkt hem,  åkte vidare till Koh Chang där vi fick en fantastisk vecka tillsammans i en mer Thailändsk ”paradis-miljö” som passade oss bättre än Hua Hin. 

Bianca var fortfarande ledsen – och ibland irriterad på oss – men vi fick alla ett mycket bättre lugn där, i den harmoniska miljön…. 

 

 

img_0860-1.jpgfacetune_08-01-2019-19-33-41.jpg

 

Så rogivande att bara kunna sitta och gunga med fötterna i sanden och blicka ut över havet…!

 

img_0889-1.jpgimg_1337-1.jpg

❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

 

Älskade dotter! Livet går upp och er .    Så glad att du är lycklig i dag och glad igen!

 

 

Ni som missade sista avsnittet i torsdags, kan se det HÄR!

60 reaktioner på “Hjärtesorg…!”

1 2
 • Eva skriver:

  Kalla mig fans eller vad ni vill jag tittar på varje program …har själv en dotter 25 och en son 26 inte alltid lätt när någon är arg o lessen..o som mamma försöker man att va lite försiktig man vill ju inte att alla ska bråka ..samtidigt så har Bianca rätt till att vara ledsen om hon är ledsen ..helt sjukt att vuxna människor går in o slänger iväg helt sjuka kommentarer…är det så att bara för att dom är offentliga så får man såra någon hur som helst ? Ni som sitter på Ica det e er verklighet men vilken vi än har så e vi alla människor med samma känslor hade någon skrivit illa om mina barn hade jag blivit vansinnig…känns som om att folk tror sig ha den rätten bara för att denna familjen syns …många av oss hade varit väldigt väldigt stolta med det dom åstadkommer dessa barnen så sluta med den svenska avundsjukan ..det är ju fritt om man vill titta på dom eller läsa deras bloggar eller hur ? Själv sitter jag utan inkomst o väntar på en pension som inte verkar bli godkänd 50 år gammal 👍 o inte e jag avundsjuk på hur många milijoner dom tjänar tycker dom e kanon så fortsätt tjäna era miljoner ni jobbar för dom ha en trevlig påsk i ert fina hus 🌷i Spanien

 • Elin skriver:

  Tyckte Pernilla bemötte Bianca beundransvärt..vad hon sa var att visa sin irritation men stod ändå kvar ..den som ändå haft en sån mamma med sånt tålamod..Kan tänka mig att Bianca blev lugnare av att få säga som hon kände(vilket jag INTE tror egentligen handlade så mycket om det hon sa dvs psykologhjälp utan mer känslor som skulle ut och att då förstå det ..det är någon som verkligen är engagerad och omtänksam!❤️

 • MM skriver:

  Sticker in hakan här. Många tråkiga kommentarer om Bianca. Vem ska man inte kunna visa sitt sämsta jag för om inte sin familj, sin mamma?

  Blir bedrövad över hur många mogna (?) kvinnor kan spy galla över en ung kvinna.

  Hoppas mina 50+ kan väga över lite för Biancas syn på oss 45+. Vi är inte alla helt bittra.

  Kram

 • anette skriver:

  Typisk Pernilla grej, blandar in kungen!!! Vi vanliga måste deklarera vår lilla inkomst i Sverige. Det gör inte de ovanliga. Men kul att ha några löjliga familjer i Sverige. Jag gillar ett gott skratt i min ”vanliga” da🤣🤣🤣🤣🤣

 • jeja skriver:

  Hjärtat blödde att se så ledsen hon var och ni alla kämpade så bra ! NI är fantastiska och unika KRAM

 • marie allert skriver:

  Hej!
  Tror ni fått det lite om bakfoten. att Emilio har humör har man ju förstått, men också att Pernilla kan ha ett humör och en sida som inte är rolig att tas med! Sluta sätta henne på en pedistal! Tycker hon beter sig otroligt omoget mot sin dotter och inte bemöter henne för fem öre. Det märks att det finns nåt underliggande jobbigt där! Att fnittra och skratta bort jobbiga ämnen och egna tillkortakommanden är hennes melodi.

 • malin svensson skriver:

  Hej!
  För mig blir det konstigt när Bianca klagar på i sin podcast att det är jobbigt med kamerateam när man man mår dåligt. Ni är med i en realityshow och tjänar miljoner på det. Det blir ett hån mot oss andra dödliga som jobbar som lärare och sjuksköterskor och tjänar 30.000/mån. Jag menar, var inte med då! Jag tycker ofta familjen Wahlgren nedvärderar vanliga arbetare, medan de höjer sig själva. Så trött på det! För mig blir det inte trovärdigt! Förstår inte det här snacket att man har ”fans”, ”idoler”, etc Alla människor kan väl ha fans på sina jobb, som gör fantastiska saker, men jag hör de inte uttrycka sig på det viset.. Ni är väl vanliga människor som alla andra, det är väl ingen skillnad? Eller tycker du, Pernilla att det är skillnad på dig Pernilla och oss ”vanliga” människor?

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Vi är vanliga människor med det undantaget att alla ( de flesta) svenskar vet inte bara vilka vi är – utan får även en stor inblick i våra privataste stunder , eftersom vi är så öppna som vi är och delar med oss så mycket av vårt privatliv.
   Så skillnaden är väl att dina arbetskollegor och folk på ICA sitter och diskuterar huruvida du uppfostrar dina barn på rätt sett, eller om dina barn har rätt att vara ledsna eller inte. Det är väl det som gör att Bianca ibland så klart tycker att det inte alltid är kul att bli filmad – eftersom man då också måste räkna med att bli ”bedömd” – som i den här tråden.
   Inte alla skulle klara det , tror jag .
   Angående våra ”fans” så är det ju något man får om man är artist eller har ett populärt TV-program.
   Jag har haft trogna fans och även fanclub sedan jag var 17 år och slog igenom med Piccadilly.
   Nu med Wahlgrens Värld, så har jag fått nya fans som startar Fan-konton , ser alla avsnitt och kommer på mina shower!
   De tittare som bara gillar programmet och kollar troget eller då och då , kallar jag inte för fans.
   Men i vår bransch är det alltså inget konstigt att ha fans. Vilket det antagligen är om man har ett mer ”vanligt” jobb.
   Med det sagt är vi alltså vanliga människor ( inte bättre eller sämre än någon annan) men med ett lite mer ovanligt jobb och en tillvaro som kanske inte alltid är helt vanlig.

   Och hur mycket man än tjänar så måste man ju få tillåta sig själv att beklaga sig eller må dåligt ibland . Även stora stjärnor och Kungar har väl dagar då dom inte heller orkar med sitt jobb….

   • malin svensson skriver:

    Hej Pernilla!
    Att du refererar till kungar är ju lite intressant, men,men…
    Det är ju precis det du skriver om som jag menar; Ni hade ju inte behövt vara i den här situationen med alla kameror på er, ni har ju valt det själva! Att då klaga på att det är jobbigt och inte alla som skulle klara av det och att det inte är lätt när det händer jobbiga saker kan ju ingen annan ta ansvar för än ni! Ni vill liksom både ha kakan och äta upp den! Det är klart att folk kommer att ha åsikter om man fläker ut hela sitt liv för hela svenska folket…då menar jag att det blir fel när man sen sitter och klagar på det och samtidigt får in miljoner av pengar för det!
    Vad beträffar fans tror jag du har helt fel. Det är inte bara inom musikindustrin man har fans. Det kan vara en väldigt duktig läkare, lärare, förskolelärare, advokat, guider, någon som gör ett bra jobb för ett företag, en bra ICA-handlare…etc. Det finns många människor som kan ha fans i olika branscher!
    Jag tror absolut att det finns många människor där ute som skulle klara av att göra det ni gör..och dessutom om de fick lika mycket betalt. Men då kanske det skulle heta: I Svenssons svedala, Välkommen till Anderssons armé eller Ohlssons ort! Att de hade fixat det – absolut! Och blivit rika och kända på cupen!

   • A skriver:

    Det bästa som skrivits på länge…

   • Marianne skriver:

    Heja Malin Svensson!!
    Och Pernilla – det stavas ’på rätt sÄtt’ – inte ’på räty sett’…..😅

   • Marianne skriver:

    T:et blev ett y i hastigheten, men det beror dock inte på att jag inte kan stava…..😉

  • camilla skriver:

   Hur tycker du att Pernilla och Bianca ska beskriva sina ””fans och idoler” när de skriver om de i bloggen? Eftersom du blir så irriterad så vore det intressant att veta. =)

   • malin svensson skriver:

    Camilla!
    Jag vet många stora världsstjärnor som inte pratar så mycket om ”fans” som Pernilla gör. De kanske mer pratar om sin publik! Vilket jag tycker känns mer nära till de som eventuellt lyssnar till musiken. Vad jag kan se så skulle inte Pernilla W. vilja ha det på något annat sätt än att hon var känd, trots att hon skämtar mycket om kändisskapet. När man tittar på hennes instagram, stories osv. så är det ganska tydligt att hon älskar kändisskapet och gärna vill att hennes barn också ska vara där! Men det är väl hennes värld, kan man inte så mycket annat, så blir väl det väldigt viktigt, att synas i neonljuset!

   • malin svensson skriver:

    Camilla!
    Ta till exempel Bruce Springsteen eller Ricky Martin som är två världsartister! De pratar inte om deras fans, de pratar väldigt väl om deras publik, och för mig blir det en stor skillnad för respekt av artisten!

 • anette skriver:

  Önskar alla i familjen ett liv utanför scenen, kamerorna. Och kärleken är ju tillbaka, kommer bli mer drama på den biten.Glad påsk

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Tack , men det är mitt yrke att stå på scen och medverka i TV. Så även. Benjamin och Biancas. Mina bröders och mina föräldrar . Ett yrke som vi har valt och älskar. Hoppas du är nöjd med det yrke du har valt.

   • anette skriver:

    Absolut, men är medveten om att det finns annat utanför arbetet. Och finns säkert ”baksidor” i alla yrken.

 • Tina skriver:

  Hej Pernilla! Har skrivit förr om hur mkt jag älskar er podd, men har märkt på senare tid att det känns som att du inte riktigt lyssnar på Sofia oh låter ointresserad. Vill bara säga att det drar ner podden något och känns ibland som att man lyssnar på nån som ”inte vill vara där”. Jag älskar ju er podd så det är mer konstruktiv kritik. Har sett en kommentar nånstans angående detta också så jag är nog inte den enda som ser det.

 • Malin skriver:

  Kärlek till er ❤
  Längtar efter nästa säsong!

 • Leila skriver:

  Ni som skriver att Biancas hjärtesorg vore över för att Pernilla skriver i inlägget att Bianca är glad igen betyder ju inte att hon är ledsen än idag. 4 månader är en piss i Siljan när man har sorg av olika anledningar. Pernilla menar nog att det går att prata med Bianca igen utan irritation och gråtattacker helt plötsligt.

  När jag blev dumpad för 5 år sedan så grät jag varje dag i ett halvår , dag som natt. Sista halvåret grät jag bara på nätterna för att till slut efter 1 år vakna upp och känna att livet kommit tillbaks. Jag kan utan tvekan säga att den hjärtesorgen var de vidrigaste jag gått igenom i hela mitt 45 åriga liv.

  Livet är upp och ner det vill jag lova. Nu mår jag bra igen men är fortfarande singel och är rätt nöjd med det. 😉

  • ssaraand9X skriver:

   De är tillsammans igen!
   Man ser på Melinas story att Bianca är och käkar med Philippe, bara så hon & alla ni andra, vet…

   • M skriver:

    Skämtar du?! Det är ju dömt att misslyckas tyvärr…men kanske tredje gången gillt, vem vet?

   • anna skriver:

    Få se om han dumpar henne en tredje gång. Ibland är det bäst att bryta och gå vidare.
    Mår illa när jag ser Bianca i Wahlgrens värld. Hon är vidrig rent utsagt en bortskämd snorunge och alla andra måste anpassa sig efter henne.
    Har aldrig förstått hypen runt henne. Snackat skit om hela sin familj har hon också gjort.
    Jag beundrar Pernillas tålamod och som hon har kämpat.

 • Paraplyet skriver:

  En lärare sa till mig en gång; ”När det ösregnar vill man undvika att få hår och kläder blöta. Då fäller vi upp paraplyet, låter det obehagliga blöta falla på sidan och vi kan gå obemärkt i regnet. Likadant med saker som får dig att må dåligt, som elaka kommentarer och påhopp…. Fäll upp paraplyet och låt inte det som får dig att må dåligt röra vid dig. Fortsätt gå din väg”.

  • Amanda skriver:

   TACK!! Efter en riktigt hemsk dag på jobbet med konflikter och påhopp som resulterade i många tårar när jag kom hem, var detta så peppande. Ska tänka på paraplyet imorgon när jag kommer till jobbet med huvudet högt :)

 • Maria skriver:

  Sååå nära att jag missat se din show..då det var utsålt i Gävle..MEN så hade min älskade dotter en biljett till övers..som jag fick köpa.Gissa vem som är Kort glad och tacksam nu? Jo jag…vilken show ni bjöd på igår i Gävle..ville att det aldrig skulle ta slut..man ville bara se mer! Hoppas på en uppföljare 😊 var längesedan jag skrattade så mycket..sådant härligt gäng ni är 😍

 • Eva i Dalarna skriver:

  Pernilla, jag såg ”Kort glad och tacksam ” i Gävle igår. Du och de andra, sååå bra ni var. Allt var toppen@ 💕

 • Annie skriver:

  Känner så igen min egna 16 åring på sättet att trigga igång ett bråk ( psykolog grejen) Det där att provocera och trigga.. suck. Du klarade det galant! Vi såg programmet ihop igår och min dotter sa själv att precis så är det : ) Sen fick man så ont i hjärtat att se Bianca så ledsen…minns sin egen tonårs kärlekssorg. Däremot hoppas jag dem klippt ihop för bra tv när du dissar BIancas grejer men hyllar Benjamin…. men men det blev ju ”bra” tv… Ha en vilsam påskledighet nu! Det är du så värd

  • Charlotte skriver:

   Känner oxå igen de där med att dottern min försöker trigga igång något så att hon får skrika av sig. Det är inte roligt och hon mår inte bra efteråt pga att hon vet att hon sårar men kan inte hjälpa det i stunden.

   Vi mammor får ta emot mycket, absolut men det är inger konstigt eller onaturligt med det. Jag är gärna hennes slagpåse för jag vet att hon älskar mig och är den mest kramiga tjej man kan önska. Hon är 22 år men när hon blir sådär ”triggig” är hon bara 12 år och söker sin mamma som står henne närmast och aldrig överger henne. De lilla barnet kommer fram.

   Ni är få som skriver att ni inte alls förstår Biancas beteende vilket bådar gott om att de flesta har förståelse. 😊

   • Sofia skriver:

    Tycker du beskriver på ett bra sätt varför man som förälder bör sätta gränser för vad som är tillåtet att säga. Det handlar ju inte om att skydda mamma/pappa från sårande ord, utan om att skydda sina unga barn från att göra och säga saker de kommer att må dåligt av i efterhand. Det går utmärkt att skälla, gapa, fräsa och gråta utan att för den skull gå in för att verkligen såra. Unga personer har ofta dålig impulskontroll och är mer benägna att känna självförakt och agera självdestruktivt. Sådant rotar sig djupt och är jättesvårt att komma åt.
    Så jag tycker det är betydligt snällare att sätta gränser för vad som är tillåtet än att agera slagpåse. Den som mår dåligt i efterhand är ju inte föräldern, precis som du säger.

  • Gillar er båda ändå skriver:

   Reagerade på det, eftersom det inte är första gången modern gör så mot Bianca, (det finns ju på film) så det orättvisa beteendet ligger väl kvar i minnet hos Bianca och kommer fram än mer när hon är ledsen och då attackerar hon förståeligt i sin tur sin mor, som alltså attackerade tillbaka med ord, dagen efter, (and so it goes around and around).

   • Gillar er båda ändå skriver:

    Mitt svar var alltså till Annies kommentar: ”Däremot hoppas jag dem klippt ihop för bra tv när du dissar BIancas grejer men hyllar Benjamin….”

  • P skriver:

   Skillnaden Annie är väl att din dotter är 16 år och Bianca är 24…
   Dom flesta mognar med åren.
   Hjärtesorg är hjärtesorg, det har vi nog alla varit med om, men att bli elak av den förstår jag inte.
   Jag kan inte begripa hur man kan vara så elak och så otrevlig mot sin egen mamma.
   Och att man som mamma försvarar det, och tycker det är normalt.

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram