Hjärtesorg…!

Hej vänner! 

Ja, då var alltså Säsong 5 av Wahlgrens Värld slut i rutan. 

Men vi kommer ju TILLBAKA med en rykande het Säsong 6 efter sommaren!!!

Nu får ni sakna oss ett tag, eller kolla på gamla säsonger på Dplay.se ! 😉

Vi avslutade med ett avsnitt som tydligen väckte mycket känslor….! 

Har läst era kommentarer i Kommentarsfältet här och på Instagram , och många är jättefina,  men måste också säga att många är lite väl hårda mot Bianca….!! 

 

 

VÅR SKRIVER:

Jag hoppas att du Pernilla nångång förstör och förpestar Biancas semester på samma sätt som din vuxna dotter förstör och förpestar din

 

ERIC SKRIVER:

Att förstöra en resa för en hel familj, nej. Bete sig som en bortskämd unge när man är 24, nej.

 

 

———————————————————————————————————————————————————

 

Bianca gick ju igenom ett jobbigt ” breakup” just när vi åkte till Thailand och var väldigt ledsen och irriterad – och det gick såklart ut en hel del över oss andra. 

Men att tycka att Bianca är ”bortskämd” som var på så dåligt humör att hon förstörde semestern för oss andra – stämmer ju inte riktigt.

Det man måste förstå är att om man mår så dåligt och är SÅ ledsen och förkrossad som Bianca var,  så kan man kanske just då inte styra över sina känslor. Och dom det oftast går ut över är ju just de som står en närmast – i det här fallet vi i familjen.

Som förälder kan man inte ta det personligt, utan förstå att det är en fas och något som går över när hjärtat får läka.

 

 

Många skrev också just det – som här nedan  :

 

 • VERONICA SKRIVER:

  Nu är ju Bianca känslomänniska och när man har hjärtesorg är inte beteendet och reaktionen konstig alls. Det handlar inte om bortskämdhet Eric, det handlar om djup smärta och en extrem saknad som blir värre av att det är nyårsafton och man förväntas vara glad när det enda man klarar av att tänka på är den man förlorat och saknar.

 

 

KRISTINE SKRIVER:

Det har precis tagit slut mellan Bianca och hennes pojkvän. Som hon har varit tillsammans med i flera år. Det är väl klart att hon är ledsen och arg. Det vore ju jättekonstigt annars. Det hade varit konstigare om hon inte visat nåt. Så sluta klanka ner på nån som mår dåligt. Och visa lite kärlek och hänsyn istället. Då blir världen lite bättre också.

 

PIA SKRIVER:

Klart att hon är ledsen när det precis har tagit slut. Det är inte att vara bortskämd. Hur lätt är det att hålla humöret uppe då. O vem ska man ta ut det på om inte sin familj som man står närmast.

 

ANNIKA SKRIVER:

Dessa barn som som man egentligen älskar, men som kan vara väldigt provoserde, som Bianca nu i det senaste programmet, kände med dig Pernilla. Tyckte synd om dig, du gör så mycket för dina barn och så blir det så, men har varit med om det samma. Men man älskar dem ändå.

 

SUSANNE SKRIVER:

Det var ett jobbigt avsnitt detta sista med mycket känslor. Förstår Bianca så som går sönder av hjärtesorg och ingenting spelar någon roll. Förstår också er andras situation som tassar på tå, försöker och försöker och väger varje ord . Kände med dig som mamma också. Det är inte lätt och känslorna förstärkt ju precis som Bianca sa när man är borta. Hoppas hon mår bättre idag eller tillochmed hittat tillbaka till varandra.
En sak är säker och det är att inga pengar i världen, dyra väskor eller lyxiga resor kan ersätta någon vi älskar. Där är vi alla lika❤️

 

img_0885.jpg

 

Det gör otroligt ont i mamma-hjärtat att se sitt barn vara så olycklig…! 

Men det som inte framgick i programmet var,  att vi efter inspelningen, när filmteamet hade åkt hem,  åkte vidare till Koh Chang där vi fick en fantastisk vecka tillsammans i en mer Thailändsk ”paradis-miljö” som passade oss bättre än Hua Hin. 

Bianca var fortfarande ledsen – och ibland irriterad på oss – men vi fick alla ett mycket bättre lugn där, i den harmoniska miljön…. 

 

 

img_0860-1.jpgfacetune_08-01-2019-19-33-41.jpg

 

Så rogivande att bara kunna sitta och gunga med fötterna i sanden och blicka ut över havet…!

 

img_0889-1.jpgimg_1337-1.jpg

❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

 

Älskade dotter! Livet går upp och er .    Så glad att du är lycklig i dag och glad igen!

 

 

Ni som missade sista avsnittet i torsdags, kan se det HÄR!

60 reaktioner på “Hjärtesorg…!”

1 2
 • e skriver:

  Dem verkar ju vara tillsammans igen så jag hoppas att hon verkligen har tänkt igenom allt nu för att inte bli sårad på samma vis igen från P.
  Så om det nu var så att dem verkligen gjorde slut under perioden eller om det var ett teaterspel, som jag mistänker eftersom de sker gång på gång, men det är iaf kul om dem verkligen har hittat tillbaks till varandra. Och verkligen mår bra med varandra så önskar jag grattis igen. (man kan se och förstå de på deras instagram stories)!

  • Kicki skriver:

   Teaterspel? Då ska Bianca direkt byta bana och gå in för skådespelaryrket bums!! Vilken jäkla sjuk kommentar:/

  • Emma skriver:

   De=subjekt ”De går på vägen.” Dem=objekt ”Vi ser dem.”
   Man använder alltså inte dem när man vill ange plural i subjektsform. Man säger/skriver alltså inte ” dem klippt ihop” utan ”de har klippt ihop” 😉

 • Bitte skriver:

  Tråkigt att halva semestern blev förstörd men varör filma en period som uppenbarligen var väldigt svår för Bianca? Jag skulle tycka det vore extremt jobbigt att ha en tv-kamera med när man mår så dåligt. Sen reagerar man väldigt olika under en depression. En del blir aggressiva och klagar på allt, en del gömmer sina känslor och vill inte vara till besvär. Jag hoppas att Bianca när hon blir äldte uppskattar hur lyckligt lottad hon ändå var som ung med en stor familj som älskar henne , fina resor och shopping i överflöd. Det är så många som inte ens har en tiondel av hennes förutsättningar.

 • Cristina S skriver:

  Jag kommer verkligen sakna Wahlgrens värld på torsdagar. Ni är fantastiska, roliga, underbara och gör våra vardagen bättre. Det glädje mig att se att Bianca mår mycket bättre idag och hur fina alla dina barn är. Jag tycker att det är fortfarande chockande att visa människor förstår inte att oavsett hur mycket man tror att man vet om någon så finns det alltid mycket mer som man inte vet. Bara för att man spendera en timme varje vecka och titta på det som ni låter oss se, betyder inte att man har underlägg för att kommentera andras beteende. Oavsett vem det är.

 • PERNILLAS STÖRSTA FAN MALIN skriver:

  Jag kommer saknar Wahlgrens värld ni är fantastiska och roliga och du är en fantastisk och fin mamma till 4 barn stå på dig fina Pernilla och även ge Bianca en kram från mig <3 kram

 • Maria skriver:

  Är det bara jag som tycker det är superkonstigt att vissa människor kollar på programm som handlar om människor de inte gillar….sen går de dessutom in på en blogg som handlar om samma personer och som om inte det var nog tar de sej tiden att kommentera denna blogg……skulle jag aldrig få för mej…min tid är mer dyrbar än så…..men vi är alla olika…..have a nice evening…..och ett tips till er från mej…..titta på ett programm du gillar ikväll……det gör dej gott!!!!!

 • Elin skriver:

  Är så glad & tacksam över att inte jag har en sådan mor som du är till dina barn. Du favoriserar, öppet! Du sänker Biancas framgångar, och skämtar hej vilt kring hennes karriär. Du hyllar ingenting hon gör, men sitter och stoltserar öppet om din som Benjamin. Bianca är en otrolig affärskvinna som har givande och stora varumärken. Att du gör det när din dotter är hjärtekrossad är ju helt otroligt också. Nej Fyfan, heja Bianca och väx upp Pernilla!

 • Zanna Vic skriver:

  Alla vi är ju olika och har olika svårt eller olika lätt att hantera känslor. Avsnittet filmades under en av de säkert svåraste perioderna i Biancas liv. Hon är säkert varken stolt eller glad över sitt beteende. I liknande situationer är det otroligt viktigt att ens nära och kära försöker förstå och stötta en.

 • Anne skriver:

  Wahlgrens värld oj oj oj vad vi tittare får se o höra. Vilket tjafs om Bianca. Flickstackarn mår ju dåligt. Hur svårt är det att förstå. Bianca har ju även godkänt avsnittet Det säger väl ganska mycket eller ………..Det är ju Inte bara om Philip . Hade allt varit ”perfekt” ja då hade ni klagat på de. Dom visar ju verkligen inte bara guld o gröna skogar. Det heter ju reality. Ingen fantasivärld då hade tittarna slutat följa. Heja familjen 🥰

 • Carola skriver:

  Jag tycker verkligen om dig och Wahlgrens värld. Biancas humor är av världsklass och få är så underhållande.
  MEN…det där beteendet hade verkligen inte gått hem hemma hos oss. Som vuxen får man ta och behärska sig helt enkelt. Ok om man är 15 år och oförståndig…men nej..inte ok tycker jag.
  Jag förstår att folk reagerar, men man behöver ju inte häva ur sig elakheter om henne för det.

  Önskar henne allt gott i framtiden…dig också förstås 💖

 • Cecilia skriver:

  Modigt av fina Bianca att släppa ut sina känslor även om det skulle vara en trevlig familjesemester. Hjärtesorg handlar inte om att vara bortskämd. Det kan vem som helst drabbas av oavsett hur mycket eller lite vi har i plånboken. Håller med en annan kommentatör i det här inlägget. Där är vi alla lika.
  Hoppas att hon mår bättre idag?! Stranden på de sista bilderna i det här inlägget ser så mysig ut med strålande sol. <3

  Många kramar till dig och din fina familj.

 • Lilian skriver:

  Nu har jag sett detta omtalade program och kan inte förstå dem som försvarar Biancas beteende.Att man är ledsen och nere är förståeligt men Ingen kärlekssorg i världen motiverar att man bär sig så illa åt varken mot sin familj el.andra. Hon är så egotrippad och världsfrånvarande alltid, men detta tog priset. Tycker så synd om Pernilla och övriga familjen att ha en sådan glädjeförstörare med på semestern.

 • Lena skriver:

  Inte alls konstigt att ni i familjen fick ta emot Biancas känslostorm. Vem ska man annars visa det för, om inte sina närmaste ? Vad jag tycker är märkligt är att en del inte förstår att dom små snuttarna i programmet visar ju bara en bråkdel av tex Thailandresan.

 • Estelle skriver:

  Biancas beteende var allt annat än okej. Förstås. Men jag förstår även att du Pernilla, i egenskap av mor, känner dig tvungen att försvara henne. Bianca brukar säga att Pernilla och hon är lika men efter att ha sett Bianca in action, inser nog vem som helst att hon har fått sin pappas humör och hetlevrade temperament. Alla mår dåligt ibland men inte alla, tar ut sin frustration mot oskyldiga människor på det här sättet och definitivt inte mot de som man står närmast. Det brukar mest vara män som agerar på det sättet.

  • Estelle skriver:

   Måste bara tillägga att jag tycker att Pernilla hanterade Biancas manipulativa tjafs (bl.a om psykolog-hjälp för Pernilla (!!!)) på ett bra sätt men jag hade tagit i med hårdhandskarna om det hade varit min unge som försökt förstöra allas vår semester. Du är en väldigt bra mamma Pernilla som, trots att du får ta emot mycket skit, aldrig vänder det mot dina barn. Jag förstår inte hur du har orkat och att du fortfarande orkar, alltid lika positiv och glad…. Alla dina barn borde visa stor tacksamhet för allt som du har gjort för dem.

   • Estelle skriver:

    Och ursäkta Pernilla men jag måste säga sanningen till dina tre äldsta barn, vilket ofta är svårt för mammor att göra och särskilt under omständigheter som era. Oliver, Benjamin och Bianca: Ingen av er hade velat, vid era föräldrars skilsmässa, flytta med pappa och bo hos honom under hela er uppväxt. Eller hur? Så hedra er fantastiska mamma, visa henne all respekt, var jävligt tacksamma för allt hon har givit er och fortfarande ger er, allt hon har gjort för er och fortfarande gör för er och var framför allt tacksamma över att HON i alla fall alltid har funnits där för er.

   • Mallah skriver:

    … det märktes att Pernilla tyckte hon gick för långt där. Det var beklämmande att se. Helt uppenbart är det ju vem som behöver psykolog. Gå till personangrepp på sin egen mamma vid inspelning dessutom :(

  • Cilla skriver:

   Tänkte precis på detsamma – hon har VERKLIGEN fått humöret efter pappa…..Och bör nog tänka sig för mer än en gång i livet…..

 • Suss skriver:

  Förstår verkligen inte alla dömande kommentarer? Kan man inte relatera till den sorg och ren panik som kroppen kan känna när man inser att man förlorat den man älskar?! I så fall har man levt väldigt skyddat och det är bara att gratulera de dömande personer. Har egna döttrar som reagerat exakt likadant vid uppbrott med pojkvänner och det blir att de tar ut sin frustration på de som de älskar mest och det för att de är TRYGGA med sin familj och vågar visa känslor. Sen att vi får lov att följa er vardag och frivilligt väljer att titta borde göra oss lite mer ödmjuka. Bara för att vi som tittar inte visar våra liv gör väl inte att vi inte stöter och blöter som alla andra familjer? Om man stör sig så sjukt, slå inte på TV:n vetja.
  Och OM hjärtesorgen gått över så var den väl inte mindre värd där och då? Konstig kommentar måste jag säga.
  Kör nu loppet i slutet av April med din helt fantastiskt roliga show! Såg den 3/2-2018 och har nog aldrig skrattat så! 🤗😂

 • Marianne skriver:

  Ja, men då gick det ju verkligen ovanligt snabbt i så fall att komma över ett ’krossat’ hjärta, det vill jag lova…..

  • Kristine skriver:

   Snabbt??? Tycker kanske inte 4 månader är ovanligt snabbt🤔 Men vi är kanske lite olika på den fronten 😅Skönt att Bianca mår bättre iallafall så ni slipper fundera på om hon fortfarande förpestar livet för Pernilla och resten av familjen 😜

  • P skriver:

   Att hon nu mår bättre/bra beror väl till stor del på att hon är tillsammans med sitt x igen….

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram