I dag blev jag riktigt arg….!

Som ni kanske märkte la vår server ner under kvällen i går , så jag är ledsen om ni inte kom in på sidan! Men nu verkar allt funka som det ska igen tack o lov!

Jag hade sjukt svårt att sova natten till igår. Jag kom ju tillbaka till Stockholm vid halv fyra, men kunde sen omöjligt somna in när jag gick och la mig… Så när väckarklockan ringde kl 8 hade jag bara sovit i 2 timmar…. Men som tur var , blev min arbetsdag inte allt för ansträngande och jag behövde varken sjunga, dansa eller ens vara pigg och glad!  😯

Tvärtom innebar min enda uppgift att vara ”heligt förbannad” faktiskt! Till dagens mycket hemliga inspelning fick jag använda mina skådespelartalanger, och jag var faktiskt inte bara bra – Jag var GRYMT bra! :-)   Jag måste ha gått och burit på en massa dolda aggressioner inom mig som bara väntat på att få komma ut, för jag blev så fruktansvärt ARG på riktigt att jag blev förvånad själv över hur övertygande jag var i min roll…! :-)    Det är kanske på tiden att jag får spela mer arga och frustrerade karaktärer och inte bara dom käcka och glada rollerna hela tiden…!? 😉

Får dess värre inte berätta mer om dagens hemliga inspelning, än så. Men jag kan bjuda på en bild på den lilla barack som jag satt och tryckte i , i  fyra timmar  i väntan på att få göra min lilla arga insats….!

Någonting som kan få vilken arg person som helst att smälta brukar ju vara EN VACKER BLOMBUKETT…! Den här underbara buketten fick jag av mitt bokförlag Semic ,efter mitt lilla framträdande på Junibacken sist.  TACK SÖTA NI!!! :-)

Placerade den framför min fina Egotavla som begåvade Susan Gudmundsson har målat till mig,  och färgerna matchade varann perfekt! :-)

Blommor gör en GLAD!  Tänk på det om du känner nån som behöver peppas med lite extra kärlek….!

En ros säger mer än tusen ord. Var det inte så…?! 😉   ♥

 

 

16 reaktioner på “I dag blev jag riktigt arg….!”

 • Niklas skriver:

  Tänkte på det du skrev. Inte så konstigt kanske att du kände sån ilska. Du är ju så glad jämnt så det _måste_ ju finnas saker du går och håller på. Sund reaktion tycker jag. Arg måste man få bli. Kram.

 • Pauline skriver:

  hej!
  vilket fint hem du har:)!..du vet möjligen inte var har du köpt dina randiga tapeter? är ute efter exakt sådanna, men hittar dem ingenstans:(
  skulle vara jätte tacksam om du kunde skriva var du har köpt dem!:)

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  HEJ ALLA SÖTA BLOGGVÄNNER! :-)
  EMMY: Ska länka till dom ! LOVAR!
  CHRISTINA: Jag säger till så fort jag vet när det kommer att sändas!
  LINDA: Åh, det var så längesedan , och jag gjorde t om reklam för dom spelan. Men nu står det helt still och jag minns inte vad dom hette…?! Ni andra bloggläsare får gärna hjälpa till ?!
  EVA: Jag vet inte än . Nåt mer lättskött och modernt! Hårförlängning ska hålla i ca 3 månader!
  IRENE: Oooooh, yes!!! 😉
  G : Mager är jag då rakt inte, men stressar för mycket och sover för lite gör jag nog alldeles för ofta…. Bra att få sig en tankeställare ibland och slå av på takten och ta hand som sig själv…! Jag tänker på dig och hoppas att du blir frisk…!
  NIKLAS: Ha ha. Jag ser väl skitsur antalgligen! :-)
  LINDA: Vad sjukt..! Ja, då vet du iallfall var jag befann mig någonstans…! :-)

 • Linda skriver:

  Första gången jag läser din din blog idag, jag lovar och blir mycket förvånad när fotot på ditt hemliga projekt är mitt emot mitt hus! Ja det verkar vara hemligt för det går så många rykten om inspelningen 😉

 • Lena skriver:

  Vilken underbar bukett!! Visst är det underbart med blommor, kan få den mest deppiga på bättre humör. 😉

 • Niklas skriver:

  Jag har funderat på om du KAN se arg ut. Du får berätta mer om det här projektet då det dagas. Under tiden vore det ju superskoj att se bilder då du försöker se arg ut. Hur gör man? Smalnar med ögonen? Rynkar på nosen? Skriker? Ingen aning. Lägg upp en show reel vettja så kanske de arga rollerna kommer. Ska bli kul att se dig i den rollen – det är vi inte vana vid direkt, du som alltid ler som en sol.

  /Hare bra

 • G skriver:

  Tecken på utbrändhet?? Ibland stupar du isäng, andra gånger kan du inte sova…
  Man kan få hjärtinfarkt etc även om man är mager som du. Eller bröstcancer, som jag har fått, kan också bero på stress.
  Ett råd: Dra ner på takten!

 • Irene skriver:

  Du är så söt! Kan du ens bli arg?

 • Eva skriver:

  Nyfiken över var du tänkt att flytta..hus eller lägenhet. Berätta meeer. Hur länge håller sig hårförlägningen? Ska du o Jocke flytta ihop igen??

 • Linda skriver:

  Hej,

  Så här i samband med skolstart så kom jag på att du tidigare har tipsat om ngt pc spel där barnen kan lära sig läsa och skriva. Jag har letat men hittar inte vad det spelet kan heta. Kan du eller ngn annan bloggläsare tipsa mig då min son verkligen behöva träna nu när han har börjat ettan.

  Tack tack!

 • Christina skriver:

  Jag önskar faktiskt att du kunde få/ville medverka i fler filmer och vara skådespelare några år! Är det bara Bo Widerberg som insett att du kan vara mer än ”glad & käck”…?
  Du talar väl om i förväg när ditt ”arga utbrott” ska visas så vi får se!?

 • Emmy skriver:

  Hej! Jag snubblade på en blogg som drivs av tre tjejer, för att belysa problematiken med barnmisshandel på barnhem i Indien. De vill inte ha några pengar, men vill belysa problemet. Jag blev så himla rörd av deras engagemang och tänkte att du kanske på något sätt kan hjälpa dem med att få en röst för sitt arbete. Eller kanske bara länka till dem i din blogg. Kika in hos dem här: http://lotusbarnen.blogg.se/

 • Marie Graff skriver:

  det ska bli spännande att se resultatet :)

 • Jag skriver:

  Aldrig att jag skulle sitta och vänta i 4timmar för en liten replik jag skulle göraNOT! He he

 • Annica H skriver:

  Åh, hoppas du får en underbar vecka nu och att det är bra med dig och de dina! =o) // http://studentlivethosannica.blogspot.com

 • Ann-Sofie skriver:

  Hej Pernilla:) Så jättefin tavlan är!! Hoppas du kan ta igen lite av den förlorade sömnen!:) Blommorna är också jättefina:) Sov gott! Zzzz
  Ha en fin ny vecka:) Varn kram Ann-Sofie.S. I Helsingborg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram