I dag Sommarpratar Bianca i P1!

I dag kl 13 Sommarpratar hon , min älskade Bianca! ❤️📻

Det är STORT och hedrande att få bli Sommarpratar , och jag var  faktiskt tvungen att förklara för Bianca hur stort det var när hon fick förfrågan.

Annars hade hon nog bara trott att det var ännu en Pod som ville ha med henne som gäst , haha…

Själv Sommarpratade jag 2007 , så jag vet också vilket oerhört arbete det ligger bakom ett Sommarprat!

Biancas Sommarprat handlar om hennes barndom , uppväxt , Bulimin och den nya karriären som har tagit raketfart de senaste året!

Det handlar också mycket om mig och vår relation.

I dag har vi världens finaste relation. Är bästa vänner och Bianca gör mig stolt varje dag. 🙌🏼❤️

Men det har inte varit en enkel resa hit, & vår mor- dotter-relation har satts på hårda prov många gånger. Men kärleken övervinner allt. Och den kärlek jag har för mina barn kan förflytta berg! ❤️👊

I dag berättar Bianca sin historia. Om sitt liv & sin uppväxt.

En del saker kanske vi inte ser/minns på samma sätt , & det är lätt hänt att det blir fel årtal man minns från sin barndom.

Men som Bianca själv skriver på sin Insta , så är detta Biancas historia och inte någon annans. Det finns inga rätt och fel i det hon berättar, bara Biancas historia & hennes känslor. ❤️

Det är ett starkt & modigt sommarprat som berör & väcker känslor.

Som mamma vill man ju alltid sina barns bästa , & jag kommer alltid att känna sorg över allt som gick fel , & att jag inte såg hennes Bulimi tidigare & kunde hjälpa henne redan då.

Men jag har alltid och kommer alltid att finnas där för dig, Bianca.

Det vet du.   Oavsett. ❤️❤️❤️

Vet du att att att att att….

95 reaktioner på “I dag Sommarpratar Bianca i P1!”

 • Christina skriver:

  Hej Gunila,

  Jag håller med, ibland kommer det lite ”grodor” ur Bianca’s mun, ex. i Wahlgrens Värld, men hon kanske vill ta lite revanch för det hon fick lida för när hon var liten och gick i skolan, då hon i princip varje dag fick lida och stå ut och blunda och skämmas för rubrikerna i skvallerpressen, vilka stod för allas åskådande ute på allmänna platser. Speciellt en viss HiV, som jag slutade köpa helt, efter att jag läst att de skrev dels en massa oriktigheter om paret Wahlgren/Ingrosso, vilka jag som artister beundrade mycket.

  Sen kan man tycka att Bianca i sitt ”Sommar i P1” gav lite överinformation om sin familj, men jag tror att många med mig som gillar Wahlgrens fick sin nyfikenhet tillfredsställd, vi vill ju veta!

  Modigt av Bianca att så öppet berätta
  vad hon upplevt i sin barndom och i tonåren.

 • Tony Öhlin skriver:

  Jag ålskar Pernilla och få ett Bra svar som inte kan undvka . Kram Tony.

 • tony.ohlin skriver:

  Hej jag heter Tony och har fattat tycke för dig . Jag är pensionär fast tycker om aktiviteter… Älskar att dansa ock lite ös.
  Jag växte upp i raggarbil men pluggade till bankdirektör. Men har blivit sviken ett par gänger. Jag vill ha kärlek och trohet i mitt förhållande. Saknar det för närvarande. Jag är miljonär och inte ute efter dina pengar. Tycker du är fin och jag kan ge dig mycket glädje. Min yngsta dotter har träffat Björn Ulveus Systerson så hon har träffat både Björn ochAgneta fina middagar hos de bägge.

 • @Malin skriver:

  100% ärligt menar. Jag är övertygad om att din blogg skulle vara avsevärt mer givande för folk om de orkade ta den till sig. Men det är roligare och enklare att läsa om samarbeten och kändisskap. Heja dig. ❤️

 • Malin skriver:

  Hej! Vet inte om din kommentar var sarkastisk pga att jag blir lite konfundersam då denna blogg är så elak i kommentarerna. Men jag väljer att ta det som ett tack. Ett tack till att du skrev jag vart fantastisk. Jag är ju inte det alltid men försöker att vara det till mina barn i vårt och torrt som klassikern säger😉😘

 • @Malin skriver:

  Det är din blogg som borde ha 200000 läsare. Inte den här. Respekt till dig – du verkar vara fantastisk. ❤️

 • Malin skriver:

  Sen kan jag instämma och likna lite mitt liv i ditt. Hur vet en människa som fått serverat sin mat, sina rena kläder, sitt busskort, osv utan att fått ta reda på HUR mamma o pappa fixat detta? Jag har oxå uppfostrat 3 barn utan far. Det är väldigt tufft, absolut! Men det går och det finns kvitton på de. Jag fick ett häromdagen då min minsta ringde från en fest o sa : mamma, jag mår dåligt. Snälla hämta mig.

  MEN, jag kunde inte hämta hur gärna jag än ville. Jag jobbade natt inom äldreomsorgen. Fick panik! Vem ska jag ringa? Ingen far ju. Det fanbs ingen jag kunde ringa. Mor och far föräldrar är inte tal om att ringa så sent. Det är gamla. Så jag fick ha henne i min telefon tills hon vart hemma. Jag fick betala taxi. Inte alltid jag har taxi pengar i slutet av månad innan lön, så det vart bara tur.

  Tack för mig från verkligheten!

 • Malin skriver:

  Jodå, folk här har en massa skit i sina bagage, men vill skapa drama pga att de har inget att göra mellan jobb o annat. Då träder sociala medier in och kan bekräfta dig lite granna så du mår lite bättre. Jag själv är beroende av bloggar o en massa annat på nätet, MEN, jag skickar inte skit pga att jag har självinsikt, det är viktigt.

  Jag tvivlar inte på mig själv. Jag är 45 år gammal. Jag säger saker på ett konstruktivt sätt och får oftast tbax detsamma. Så som jag är emot andra blir jag oftast bemött på.

 • Marie Karlsson skriver:

  Jag är 58 år och har gjort resans gång som ensamstående förälder. Nu i dag är jag Farmor och Mormor. Det är aldrig lätt med tonårsbarn. Man blir lurad ibland och barnen hittar på saker man inte vet. Vad är ett vanligt jobb? Jag arbetade i Svenska kyrkan och arbetade mycket helger, då mycket under storhelger som påsk och jul, och sena kvällar. Det är jobbigt och tär med barn då. Det är inte bara att stanna hemma och ta hand om barnen hela dygnet runt för man måste ju också ha pengar till mat, bostad m.m. Men ni som skriver skit om Pernilla har nog inte varit med än om livet och hur det kan te sig i olika faser i livet. En del ångrar man och det får vara för man kan inte göra något åt det i efterhand. De flesta överlever och blir bra människor ändå :)

 • Charlotte skriver:

  Varför då? Nä det vill jag inte faktiskt… Åk och bada, fint idag oxå 😀

 • M skriver:

  Ser att det är fler ”M” här, som andra stör sig på, alltså inte jag, får nog byta till Madde. Inte för att jag bryr mig egentligen men ändå… Sen skulle det va trevligt med ett svar Pernilla, hur detta kaos kunde fortsätta så länge och var Benjie var.

 • M skriver:

  Tryck in den i munnen då.

 • Stina skriver:

  Var nog lite otydlig. Menade att sommarpratet väger upp mycket av den ytliga bilden Bianca visar på instagram. Dock är hon modig och öppen på bloggen!

 • Kina skriver:

  Inte i branschen 😂😂 tacka fan för det!!!

 • Charlotte skriver:

  Jadu M, fönen….

 • Charlotte skriver:

  ILA, applåder 🙌

 • M skriver:

  Och var fick du luft ifrån?

 • Iia skriver:

  Så du menar att bara för att hon är offentlig ska hon inte kunna petat om det hon vill ?skilsmässan är kanske något som berör henne mkt och satt massa spår..nu har jag inte lyssnat än men tycker om du inte vill höra så sk..t i det ..istället för att kommentera o låt Bianca göra det hon själv känner att hon vill och har behov utav fattar inte varför ni bitter f..r sitter o gnäller för
  Strongt Bianca ska oxå lyssna när jag har lite lugn 👍👍👍👍

 • @kina skriver:

  Sorry men du är inte i branschen om du inte har de dragen. Eller möjligen om du heter Agnetha Fältskog eller Lars Winnerbäck. Sen finns det en del andra detaljer i hennes personlighets drag som vittnar om denna typ. Man behöver inte vara mördare för att vara narcisist eller iaf ha en lättare form av det. Och det är heller inget skälsord utan en diagnos.

 • Charlotte skriver:

  M och N, idag är de sol o värme, härligt! Åk till stranden och bada vetja 😀

 • Kina skriver:

  @Linda, sluta nu att ta upp ordet narcissistisk! Att man slänger sig med det hela tiden till folk som t.e.x. Pernilla som inte har det är inte ok. Att ha narcissisism är allvarligt och en person som har det är Tony som mördade 3 poliser i malexander. Sen kan man Ha narcissisiska drag, ja men det stämmer inte heller in på en person som pernilla. Kalla henne istället självgod i så fall.

 • @linda skriver:

  Varken fansen eller p kan ta kritik. Ingen av dem är intresserad av att diskutera två sidor av myntet. De ör galet inskränkta och har samlats kring ett föremål för dyrkan som narcissistiskt slickar i sig det gladeligen och gör allt för att visa HUR mycket hon är dyrkad och kallar det för att bjuda på sig själv då det eg handlar om att spela säkert ich visa upp sidor hon vet folk älskar (ädle att få bekräftelsen hon behöver (en del ganska osmakliga sådana ’men en narcissist ser inte sånt och det är inte elakt det är snart) . Klart som fan det finns något i botten vilket för art en del av oss tycker wv o bloggen är intressant av helt andra anledningar än de tror men försök inte debattera det med dem. Om du inte tycker det är lite kul förstås. Kram.

 • Linda skriver:

  Allvarligt talat Kina. Jag har inte varit ute efter att idiotförklara någon. Tvärtom. Jag tycker det är intressant med människors psyken och hur de agerar i olika situationer pga omständigheterna. Men med tanke på vad du nu skriver och att du inte verkar ha förmågan att fånga upp eller förstå någonting av det som jag skrivit i mina kommentarer, så börjar jag unda om inte du är en idiot trots allt? Ute efter en enda sak och det är att försvara Pernilla. Jag tror att hon är stark nog att försvara sig själv om det behövs. Min dialog med dig är avslutad för jag lägger inte mer energi på dig nu. Det är enbart slöseri med tid.

 • Gunila skriver:

  Pernilla! Låt oss få minnas dig som den strålande musikalstjärna du en gång var och som den lysande comedienne du ännu är. Inte som en äktenskapshaverist. Inte måste du gå i svaromål på alla grodor som hoppar ur mun på din omogna dotter. Självklart älskar du henne och vill uppmärksamma henne. Men det är ingen naturlag att du måste gå i svaromål på allt tösen har att säga om dig och ditt privatliv. Det är bara pinsamt. Av det jag sett av din dotter tycks hon ha mycket kvar att lära och ger ett osäkert intryck. Uppmuntra henne att utbilda sig för hon verkar behöva några poäng från universitetet. Och lova att du fortsättningsvis blickar framåt med värdighet och integritet. Vi är många som beundrar dig som yrkesperson och inte händelsevis måste läsa och höra om dina tillkortakommanden privat. Att ta del av det du gör duger gott!

 • M skriver:

  Och var va Benjamin när dessa fester, som urartade hela tiden, pågick?

 • Kina skriver:

  Men då vet du ju varför pernilla gjorde som hon gjorde då? Då vet du ju en massa om saker o ting eftersom du själv farit illa. Varför då skriva som du gör? Du vill inget mer än att dumma dig. Och det är klart som fasiken att inte en normalt vettig människa höjer pernilla till skyarna, utan att man vet om hennes misstag osv. Folk kanske inte vill eller tycker sig inte behöva ifrågasätta saker om huruvida hon o Emilio agerat en gång i tiden. Idiotförklara inte folket!

 • N skriver:

  Nej. Visst. Silja line kanske ville boka henne varje helg. Det är ju möjligt. Men Ja. Vi känner familjen eftersom det är den osminkade sanningen som de visar och vi som ser mer än det rosa fluffet som förhäxar er till den milda grad att de kan agera folkdomstol utan att ni reagerar. Vi inser att det finns en del bakom de här kulisserna som aldrig kommer att komma fram men som finns där.

 • M skriver:

  Fast det är nog inte så mycket vi inte vet om denna familj längre, trots allt…

 • PIM skriver:

  @N ”Inse att man inte är så efterfrågad”??? Hur kommer det sig då att du tycker att hon jobbar för mycket?
  Hur kan hon jobba så mycket om hon inte är så efterfrågad?
  Sluta svamla och sluta inbilla dig att du vet allt om familjen.

 • Linda skriver:

  Till Kina som tror sig veta vad jag behöver: Jag behöver inte googla på någonting eftersom jag utgår från min egna uppväxt där det också förekom missbruk. Jag har lärt mig mycket om missbruk och medberoende genom att reflektera över och bearbeta vad som hänt mig likt Bianca. Det är väl klart att Pernilla säger att hon önskar att hon agerat annorlunda. Det gör alla som flytt från problemen i en familj när de möter sin skuld långt efteråt. Min kommentar handlar inte om att jag ”inte är nöjd” eller att jag ska ”strö salt i såren”. Det är en reflektion över vad ”N” skrivit i sin kommentar. Inget ”åh Pernilla du är en sån fantastisk underbar perfekt människa och mamma jag avgudar dig vad du än gör”.

 • Milla skriver:

  Hoppas att detta var det sista vi fick höra om skilsmässan. Ni har ältat det tillräckligt nu. Dags att gå vidare båda två och sätta punkt. Enough is enough!

 • Kina skriver:

  Men jag läste att pernilla säger att hon önskar hon hade agerat annorlunda o sett sin tös mitt i kaoset och vad mer kan hon säga? Hur länge ska hon behöva bära hundhuvudet för att vissa av er aldrig blir nöjda? Hur mycket du än försöker strö salt i såren i form av uttryck som ’hur kan man” osv osv så förblir det inte ogjort. Om du undrar så mycket så googla på familjer som gått o gått igenom sånt här så kanske du får nåt svar om varför av någon professionell terapeut. Du behöver nog de!

 • Linda skriver:

  Mycket intressanta reflektioner. Hur kan man låta Bianca vara ensam hemma och ha sina vilda fester helg efter helg? För mig är det ett tecken på att man är självupptagen/egoistisk. Man väljer att titta åt ett annat håll för det blir bekvämast så. Är man ansvarstagande i sin vuxenroll och sätter sina barn i första hand så ser man att ens dotter är sjuk i bulimi och gör något åt det. Men det kan ju också vara så att man har det så jobbigt med sig själv och sitt eget liv att man flyr från verkligheten som en slags överlevnadsinstinkt. Det är vanligt i familjer där det förekommer missbruk. Pernilla är ju arbetsnarkoman.

 • Malin skriver:

  Jag håller med dig i det du skriver, men en sak reagerar jag på. Jag kan inte tycka att Bianca och en herrans massa fler unga kvinnor inte pratar om ytlighet. Titta bara på Instagrammen där det är så gott som mer naket än påklädd många ggr. Att de visas hud bryr jag mig inte om, men det är på sättet de visas på. Öppna munnar, bröst som visas på snudd att vårtan inte syns. Rumpor upptryckta i fejset så gott som.

  Alla inlägg flickor o kvinnor och män för den delen oxå då som skriver den ena efter den andra att, guuud vilken kropp!! Hur gör du för att få en sån kropp? Fantastisk vacker! Ja de bara fortsätter o fortsätter. Det går ju inte anser jag att få bort detta med psykisk ohälsa när de exponeras på detta viset överallt. Då spelar de ju i gen roll hur mycket se pratas i radio o på Social medier att vi ska vara nöjda över våra kroppar osv….

 • Kunde inte ha sagt det bättre själv

 • Annika skriver:

  Vilken fantastisk dotter du har!
  Var stolt vilket du ju är så det behöver jag inte ens skriva.
  Det är inte lätt att vara förälder – du och jag är typ lika gamla men jag har tre barn.
  Och satan i gatan vad man kämpar men så är det ju – man gör allt för sina barn!
  Självklart blir det värre och större om man syns i media MEN vad ni fixar det bra – tycker och säger jag iallafall.

  Kramar! Gillar er alla Wahlgrens! Fortsätt som ni är!

 • Cecilia skriver:

  Så olika man kan uppfatta det. Detta sommarprat är för mig inget sökande efter varken uppmärksamhet eller bekräftelse. Detta är en berättelse av en ung kvinna som berättar SIN historia, vilket hon gör med stort mod, insikt och mognad. En historia, som hela Sverige har en uppfattning om genom media. Vem av oss ”vanliga” människor hade orkat leva med denna press och stress av alla löpsedlar och åsikter? Det är illa nog med ”bara” en skilsmässa med mycket sorg och smärta. En mycket viktig berättelse i mina ögon. Vi behöver utveckla vår empati och förståelse för varandra. Att SE varandra, både i skolan, på arbetsplatser och hemma. Vår värld behöver fler som Bianca. Fler som vågar blotta sina djupaste sår, så att vi kan hjälpa varandra, istället för att lida i det tysta och skämmas. Jag önskar att jag hade haft det modet och insikten vid 23 års ålder. Bianca, om du läser detta, din öppenhet är din superkraft! Fortsätt att vara du, och låt ”negativa” åsikter studsa tillbaks till avsändaren. <3
  Pernilla och Emilio, vilket mod och styrka er fantastiska dotter besitter, med ett budskap till alla oss vuxna <3

 • Stina skriver:

  Så fint och modigt sommarprat av en ung tjej. B är en förebild för många unga och hon hjälper till att ge en nyanserad bild av den ytliga bilden som sociala medier ger av livet. Det går upp och ner, men till sist väljer man hur motgångar hanteras. Jättefint! Som mamma till stora barn så vet jag att det är helt jäkla omöjligt att stoppa ett destruktivt beteende hos en tonåring. Men en bra grunduppfostran ger resultat när barnen blir unga vuxna – så du har verkligen lyckats med det Pernilla! Som förälder gör man så gott man förmår i stunden och det är lätt att vara efterklok. Du verkar haft stor tillit till dina barn och det ger jä

 • Katarina Ellesson skriver:

  Jenjo: Herregud lilla människa. Ditt svar till N är dömmande och härskarteknik.

 • Katarina Ellesson skriver:

  Charlotte: ditt svar till N är inget annat än gräsligt. Härskarteknik big time.

 • M skriver:

  Men hallå! Det hände ju gång på gång på gång, är helt klart du som inte lyssnat. Och hur många gånger kan man luras innan nån fattar? Låter väldigt oansvarigt och slappt i mina öron, om det inte finns nån väldigt bra förklaring, och det var därför jag frågade. Och du har ju knappast svaret….

 • m.p skriver:

  Emilo och Pernilla har iallafall lyckats få 3 begåvade öppna ärliga fina barn ihop. Jag tycker att det verkar som så att de båda två velat sina barns bästa var och en på sitt vis. På tal om annat läs gärna boken: Skuggeffekten.

 • P skriver:

  Jag grät inga floder av Bianca sommarprat som många beskriver. Hon har haft det jobbigt men jag uppfattar också att ni är en stor familj och släkt som funnits där. Mormor o morfar tex fanns ju tillhands. Nej du Pernilla, fortsätt uppmuntra din dotter att skilja på privat och offentligt. För övrigt är Bianca inget barn längre och det där näst intill barnsliga behovet av bekräftelse behöver hon komma till rätta med nu. Livet är inte alltid rättvist eller blir som man tänkt ä. Barn är skyddslösa på ett sätt som vuxna inte är – det var Bianca med. Men sen blir man större, kan reflektera på annat sätt, göra egna val osv. Bianca är vuxen nu, visserligen ung men ändå inget barn alls. Du har gjort så gott du kunnat utifrån de förutsättningar som fanns och ingen är perfekt men det viktiga är att lära under vägen. Fortsätt ha en god relation till din dotter men hennes bild är inte samma som andras och troligen ligger sanningen mellan de olika berättelserna – men herregud släpp det nu. Tiden går inte att backa och gör kloka val framöver bara. Behandla inte din dotter som ett barn mer bara – det är att göra en björntjänst. Men håll som sagt en nära relation såklart men jag tycker inte du ska uppmuntra hennes utåtagerande och sökande efter uppmärksamhet o bekräftelse – det behöver hon hitta i sig själv – inte genom andras reaktioner osv hela tiden! P

 • Katarina Ellesson skriver:

  U: Ja, självklart, pappan Emilio tog inte sitt ansvar. Det är helt åt h-e som du skriver att han inte gjorde det.

 • Katarina Ellesson skriver:

  Har man sett Wahlgrens värld (som jag gjort) så var det inte svårt för mig att inse att Bianca hennes 2 helbröder haft en minst sagt jobbig barndom. Både Bianca och Pernilla har talat om det. Pernilla nämner bl.a den ”turbulenta relationen” mellan henne och hennes dotter Bianca och att de ser på saker på olika sätt. Verkligen fel om folk dömt Bianca som bortskämd eller något sånt, det är tvärtom. Inte svårt att förstå när man ser programmen. Beundrar Pernilla och hennes familj för att de är så utlämnande, det är enormt modigt. kanske är bra för familjen.

 • N skriver:

  Ooo härskartekniker… 😃

 • Klara skriver:

  Precis så, heder till föräldrarna att det blev sams igen! Det är aldrig försent att ändra på saker, och nåt som vi alla vet är att stolthet går före visdom. Den bröt dom med bravur!

 • Jenjo skriver:

  Herregud lilla människa, N… Du kan inte mycket om världen och livet du… Jag kan inte döma dig, precis som du inte kan döma Pernilla… Men av det lilla jag sett (läst) av dig här, så måste jag säga att du upplevs riktigt patetisk.

 • Charlotte skriver:

  Alltså stackars stackars lilla dig N! Tänk så lite du vet om människan, tänk så skyddad du har varit i hela ditt liv. Hur vet jag det? Det skriker om det i din text. Du har så mycket att lära. Det är inte ditt fel, men en dag kommer du att förstå, det är jag ganska säker på….

 • Helen skriver:

  Vilken dotter ❤❤❤ å vilken mor 💖 du har gjort ett fantastiskt jobb som tagit hand om alla barnen själv 💖 å nä man gör inte alla rätt som förälder 😨 men fantastiskt gjort av både dig å Emilio att sätta barnen först nu 💜 många stora kramar till er alla från Helen i Boden 💗💗💗

 • N skriver:

  Ja var fanns Emilio? Det kan man verkligen undra. Det finns mycket man kan undra öht kring vad som hände och hur det gick ut över barnen men det bjuds det dock inte på i lika stor utsträckning och all respekt för det. Men nu snackar jag inte om Emilio här och oaktat vad han gjorde eller inte gjorde så axlar P sin del av ansvaret.
  Ja. P kunde tagit ett jobb på en mack. Exakt det kunde hon gjort om det nu var svårt att få ihop det. Men det är inte showbiz.

 • Sassa skriver:

  Grym dotter ❤️❤️❤️❤️

  🚫Fuck cancer ❤️ ingen ska behöva uppleva denna sjukdom ❤️❤️❤️😓

  https://nouw.com/sassabassa/min-mammas-cancer-i-lungan-34079067

 • u skriver:

  Men var i h-e fanns flickans far då? Om du nu tycker att Pernilla var en så egoistisk mor vad har du då att säga om hennes far!?
  Dessa fäder som hela tiden smiter från ansvar både ekonomskt o känslomässigt! Var fanns Emilio när Pernilla jobbade? Varför tog han inte hand om barnen hemma hos sig?! Pernilla har gjort så gott hon kunnat och det visar ju sig nu att kärleken till barnen övervinner allt. Att hon får skit för hur hon hanterat det med barnen är så orättvist!! Varför skulle hon byta yrke för att täcka upp för barnens far som minsann inte bytte för att ta hand om barnen?! Varför skall hon avstå från kärlek när barnens far träffat nya kvinnor? Nä, ge skit till den som helt övergav dem o lämnade bråk o pussel till en hårt arbetande trebarnsmor! Det är så fånigt att du säger till Pernilla att ta ett ”vanlig” jobb, vaddå för jobb ? ; nattvak på sjukhus? servitris på restaurang? expedit på 7-11? tidningsbud? polis? bensinmack? ekonom på handelsbanken?Det finns många andra yrken där man arbetar borta från hemmet flera dagar, hade hon varit tex sjökapten eller pilot hade det varit samma problem kanske.

 • N skriver:

  Biancas sommarprat bekräftar ju bilden av dig till 100%. SUPERegot Pernilla Wahlgren. Då du enligt Bianca var ute och ”jobbade ihop pengar” så kunde ju en grej kunde ju varit att sälja den feta villan och byta ner dig och spara på giggen och vara hemma mer. Eller prova ett vanligt jobb som komplement och inse att man inte är så efterfrågad. Men det hade ju decimerat ditt rampljus så klart. Skilsmässan då? Jaha så den handlade alltså om dig. Dig och Emilio. Dig. Dig Dig. Då Joakim kommer in i ditt liv så handlar det om dig. Din lycka. Ditt liv. Där B tvingas trösta dig på nätterna och blir så glad då han kommer in för du blir lycklig. My fuckin god. Du hade tre barn där. Varför var det inte Bs kram som gjorde dig lycklig då du kom hem? Och OM det nu var så – varför såg inte B det? Varför måste det vara en vuxen man? Kanske för att han tog hand om barn-Pernilla? (Nu gjorde ju Bianca det men hon var ju själv barn) Kanske var det därför han inte orkade? Han ville leva med någon som orkar vara stur? Med någon som kan bära ett ansvar och som inser att även hans tid är viktig så man kommer själv i tid? Då Bianca säger att hon ska ”lappa ihop dig” bara brister det. Hur fan kan man låta det bli barnets ansvar? Jag fattar att ni bråkat mycket och jag tror ju knappast det är slut med det. Jag är ganska säker på att du aldrig fick vara barn och därför är kvar i barn-jaget. Du började jobba som barn och Christina var nog mån om att sin enda dotter skulle bli som hon. Och det blev hon med den äran.
  Det finns ett pris med din reality och det är att man ganska snabbt får ihop pusslet PW och det är nog långt ifrån bara jag som får det. Det är bara jag som är dåraktig nog att ens bry mig. Kanske har det att göra med att jag avskyr infantilism. Bianca däremot tror jag på. Men det låter som om hon fått betala ett högt pris.

 • Helen skriver:

  Pernilla, du är en fantastisk mamma! På många sätt en förebild ❤️ i mina ögon. Du ska inte sörja att du inte såg bulimin tidigare – vinär BÄST på att gömma den. Det ärprevis det som gör den så smidig som självskadebeteende.

  Är själv 40+, mor och en frisk bulimiker. Mina föräldrar är på åkderns höst och har aldrig erkänt eller talat om bilimin. De måste ha sätt vill jag tro, men det tjänar inget till att tala om det idag.

  Men förebrå dig inte, du är så mycket mer närvarande än många andra – och ni tarverkligen upp saker till ytan! Att tiga ihjäl problem är nog det största problemet.

  All kärlek till dig och dina fina barn ❤️

 • Otroligt fint men samtidigt sorgligt på ett bra sätt efter som det gått så bra för Bianca! Fantastiskt att våga lämna ut sig, dessutom som känd person på det otroligt nakna sätt som Bianca gjorde. All lycka och kärlek till hela er familj och då särskilt en extra tanke till Bianca. Tänk vilken resa hon har gjort och som ni gjort tillsammans!
  //Kram Berith

 • Conny skriver:

  Jag hade inte tid att lyssna, men kommer absolut att göra det i efterhand – nu när jag läser alla kommentarer. Måste bara förbereda mig väl för jag vill ha våfflor som är gräddade på det nya lite roligare sättet då det har formen av en skål – Chvs100. Sedan behöver jag goda tillbehör som sylt och grädde eller lite frysta bär och så vidare. Dår är det dags att ta in Ingrosso i öronen.

 • Linda skriver:

  Har du verkligen lyssnat ordentligt? Vad skulle pernilla göra tycker du? Dela på sig själv o åka hem o stoppa festerna? Hur vet man när ens barn tänker ha fest när man själv är ute på jobb som inkluderar natt? Anställa nån vakt då kanske?

  Mormor o morfar lurar man lätt haha de tror ofta inte att ens gulliga barn barn luras liksom…. Från mig som inte heter pernillawahlgren men som inte kunde låta bli 😉

 • M skriver:

  Har precis lyssnat på Biancas sommarprat, väldigt bra. Men undrar verkligen, hur kunde dessa fester fortgå gång på gång, du måste ju ha märkt förödelsen liksom, varför stoppade du dem inte? Hur kunde dina föräldrar luras hela tiden att hon sov borta? Fattar inte riktigt…

 • Åsa skriver:

  Pernilla!!! Såååå stolt du kan vara över din dotter, vilket sommarprat 👍🏼😘
  Jag lyssnade o tårarna kom emmelanåt, vilken mogen o härlig tjej.

 • Anette i Malmö/Delfinaste skriver:

  Åh Bianca ❤️💔❤️ Håller med om alla fina ord som skrivits här❣️ Tårarna sprutade – vilken tjej du är och vilket imperium du håller på att bygga upp med allt du tar dig för nu också, gratttis till det👊🏻
  Framtiden är ljus💞
  Pernilla; extra stort ♥️ till dig – det har inte varit lätt nej, kollision på kollision… Men nu hoppas jag allt är lite mer hääärligt!
  Kram till er båda❣️

 • Helena skriver:

  Jag år så berörd av Din dotters program. Det är som jag förstår min dotter bättre, och förstår hur det var som det var här hemma i samband med skilsmässan & allt skit…..Tårarna bränns…men, jag hade fullt upp av med mig själv även om mina barn var mitt allt. Idag 25 år senare så är det ok, men jag önskar ungarna hade sluppit. DIN DOTTERS PROGRAM ÄR FANTASTIK!!!

 • Charlotte skriver:

  Håller med samtliga här på bloggen ang biancas fantastiska sommarprat. Det som jag tycker är så sorgligt i de fina om man säger så är att folk har och haft otroliga fördomar om bianca, en person det inte vet nånting om egentligen. Så mycket skit denna kvinna fått ta!

  Tyvärr finns det folk som behöver höra kändisar av olika slag prata om sig själva så här utlämnande som bianca för att faktiskt fatta att det är en människa av kött och blod och en jävla massa känslor!! ”

  Det är aldrig försent att bli lite ödmjukare och tänka några steg längre innan man så lätt idag kastar skit. All kärlek till Bianca 💜

 • Pia Bodin skriver:

  Hej! Bianca gjorde ett fantastiskt program! Vartenda ord gick rakt in i hjärtat! ♥️ Kände hennes smärta, sorg, förtvivlan, men också kärlek och styrka! En ung tjej med så otrolig insikt, jag är imponerad! ♥️ Som föräldrar har ni ju en massa på pluskontot, som fått en sån underbar dotter! Sen gör vi alla våra misstag… Önskar hela Familjen Wahlgren-Ingrosso all lycka, ni är fantastiska allihop! Massor av kramar! ♥️♥️♥️

 • Susanne skriver:

  Lyssnade idag till Biancas sommarprat. All respekt och heder till henne för hennes öppenhjärtliga sommarprat. Helt fantastiskt bra och det berörde oerhört mycket. Många kramar till dig och Bianca ❤️

 • Majsan skriver:

  Åh, vilken underbart fin dotter du har ❤️ Så vuxen och fin när hon berättar. Jag grät och grät, samtidigt som jag kände den otroliga kärlek inom er familj ❤️Ge din fina Bianca en stor kram ifrån mig som närmar mig pensionsåldern så imponerad av er fina kärlek till ”hela” er stora familj 😘

 • Lena E skriver:

  Kan bara säja, jag grät floder…. jag hulkade… blev så berörd…

  Det var ärligt, som ju Bianca är, gripande & fantastiskt <3 <3 <3

  Varm stor kram <3

 • Carina skriver:

  Tror det är första gången jag kommenterar men vilken bra program Bianca gjorde. Berörde verkligen. Alla kramar i världen åt henne och åt dig. Har personliga erfarenheter av kollisionskurs med tonåring och nu när vi är på andra sidan är vi tightare än någonsin. Varmt lycka till i framtiden Bianca med allt vad du företar dig.

 • BE skriver:

  Nu har jag lyssnat på hela programmet. Väldigt bra Lätt fyra av fem radioapparater). Jag tror absolut att det hon berättar är ärligt och uppriktigt (utan att förställa sig). Du kan vara stolt över henne (vilket du ju förstås redan är).

 • Karin skriver:

  Varande skilsmässobarn själv, känner man igen mycket. Föräldrar som sliter i barnen åt varsitt håll, kastar skit på varandra. Den största o bästa gåva ni kunde ge era barn var att bli sams och fungera i samma rum. Det var en börda ni tog bort från barnen. All respekt. Den gåvan fick inte jag o mina syskon från våra föräldrar, de är borta nu. Men ni gjorde det! Heder åt er.

 • Susanne skriver:

  Så fint och bra Biancas sommarprat var. Så modigt och starkt att berätta om allt svårt men också bra saker som hänt på vägen fram till denna dag. Som barn känner man på sig och ser och vet mer vad som händer än kanske vuxna tror eller hoppas på att det är så. Men det stöd ni alla har i varandra trots det jobbiga som varit är helt fantastiskt. Som hon säger, skilsmässor är inte lättsamt och inte kan det väl vara lättare när alla kan läsa om det och se löpsedlar om det ena och det andra. Älskar eran Wahlgrens värld, ser det varje vecka! Sköt om er alla!

 • BE skriver:

  Jag är inget superfan av dig. Men efter att hört Biancas inledning i sommarprogrammet så säger jag bara: RESPEKT! 😉

 • Sanna skriver:

  Vilket fantastiskt fint och ärligt sommarprat. Det känns i hjärtat att höra om hur dåligt Bianca mått. Förstår att det måste vara tufft för dig som förälder ❤️ känn dig stolt över din prestation, ingen är en perfekt mamma. All kärlek till hela er familj. Som många andra redan skrivit så är det lätt att glömma hur ung Bianca är eftersom hon hunnit med så mycket. Hon har en fantastisk framtid och så många talanger ❤️❤️❤️ Hoppas ni får en härlig sommar ☀️

 • Rosa skriver:

  Vilket fantastiskt program av Bianca, så rörande, gripande, ärligt och kärleksfullt, blev alldeles tagen. Vilken otrolig tjej hon är och så duktig på att uttrycka sig både i tal och skrift, jag var helt fast. Framtiden är verkligen hennes och det hon gör är hon så bra på. All lycka till din fina dotter framöver.
  Kram Rosa

 • Natalie skriver:

  Fantastiskt sommarprat, jag grät och blev så rörd av hennes historia. Kände igen mig i så mycket och det är så fint att se hur ni har kämpat till att bli en ännu starkare familj, men också relationen mellan dig och Bianca. ♥️

 • Christina skriver:

  Jätte fint sommarprat otrolig på att sätta ord och beskriva känslor och perspektiv. Och att nå insikter som gör att man utvecklas vidare

  Får så mycket reflektion över min egen barndom och ungdom kring att få vara och bli bekräftat. Vad man var beredd att göra
  Får så mycket tankar kring hur det faktiskt är och kan vara som ensamstående förälder som ska räcka till (har varit där i många år)
  Får så mycket insikt i kärlek och vad kärlek gör, att det är den som leder och bygger oss tillsammans och igenom allt.

  Tack för allt ni ger ❤️
  /Christina

 • Anna S skriver:

  Vilket bra sommarprat av Bianca!! Så ung och sååå proffsig!! Jag är 40+ och har hittat Biancas blogg efter att först ha läst din blogg och efter att ha kollat på er i WV så klart 😊 Bianca är väldigt mogen i sitt tänkande, och vilken ungdom gör inte misstag i sina tonår, som man sedan först efteråt, efter att man blivit äldre och mognat, inser innebörden av ?!?? Man glömmer bort att Bianca ”endast” är 23 år, det var en så bra bild hon själv tog upp i programmet: att ibland ”måste” hon få vara partypingla till kl 6 och ibland affärskvinna. Ingen kan ju vara fullärd vid så ung ålder, eller herregud, blir man nånsin det?! När jag var 23 hade jag precis börjat min yrkesbana…. Såå fin och värdefull gemenskap ni verkar ha i familjen och släkten, var rädd om den!! Så fint när Bianca på slutet gav kärleksförklaringar till dig, Emilio, Philippe och till sina syskon: då rann tårarna!! Och jag vill verkligen säga att alla dina barn, trots att de har mycket materiellt och ekonomiskt som inte alla har, verkar väldigt jordnära och tacksamma! Det har du gjort bra!!! Önskar dig en härlig sommar! Kram från Dalarna

 • Lena skriver:

  Det var nog det bästa sommarpratet som jag har lyssnat på ❤️ Fina Bianca ❤️ Det berörde mig mycket ❤️

 • Pernilla, har precis lyssnat klart på Biancas sommarprat. Tårarna rinner, din dotter är helt fantastisk. Jag gillar hennes galna flamsiga sida jättemycket men det var så spännande att få lyssna på hennes djupa tankar. Hon är en sån inspiration och musiken var så otroligt vackert vald. Ska skriva på hennes blog nu. Kram till er!
  Ps. hörde på podden att du funderar lite på skoj om en till vovve..jag säger till om Luna får valpar:)

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Ingen fara Så fint skrivet! Skriv gärna till Bianca direkt också http://www.biancaingrosso.se

 • Cecilia skriver:

  Sorry, Pernilla, jag trodde jag skrev på Biancas blogg! Du får gärna ta bort kommentaren om du vill. <3

 • Cecilia skriver:

  Jag är mållös efter ditt sommarprat…Tårarna rann vid flera tillfällen. Vilken påverkan du har på människor <3 Så modig, insiktsfull, ärlig och mogen för din unga ålder. Wow, wow, wow. Så imponerad! Och jag är i din mammas ålder…<3 Du borde åka ut och föreläsa. Du är en så fin förebild för många unga människor, även en ögonöppnare för oss föräldrar, att vi måste stanna upp och se och förstå er. <3 Tack! <3
  Sen måste jag tillägga, det kan omöjligt vara ditt fel att din mammas relation med Theos pappa tog slut. Det är alltid vi vuxna som är ansvariga för våra relationer. Om barnen utagerar är det vår uppgift att ta reda på varför. Hoppas du kan eller har släppt den skulden, för det är inte din, älskade lilla flicka <3 Den delen av ditt sommarprat högg till extra i mitt hjärta. Önskar dig all lycka på din gyllene väg. <3

 • Maria skriver:

  Ett helt fantastiskt sommarprat!
  Förstår att du är stolt över din dotter.
  Kramar till er båda

 • Ulrika skriver:

  Rörande sommarprat.
  All kärlek till er .❤

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Haha, det har du rätt i . 2007 var det! Då ändrar jag på en gång. Det har du rätt i . Theo fanns ju då! Årtal är inte vår starka sida uppenbarligen …! 😉

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Så sant…!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Tack fina!!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Vad fint att du tyckte det!

 • Louise skriver:

  Vilken klok mogen fantastisk dotter du har.Jag kunde inte slita mej från radion.Bästa sommarprataren på länge.Stor varm kram till Bianca 💖

 • Conny Stavros skriver:

  Sommar & Vinter i P1 / 2018 & 2007
  Lyssna HÄR…
  Bianca https://sverigesradio.se/sommarvinterip1
  Pernilla https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/371471?programid=2071

 • Wv-fan skriver:

  Ni har tagit er igenom en tuff resa och ni har en stark relation idag. Det är det som räknas.

  Så fint, modigt starkt av er att ni är öppna med det som också varit svårt.

  Detta kan också hjälpa andra att våga öppna sig.

  All kärlek till dig och Bianca
  ❤️🌾

 • Daysie skriver:

  Hon är en naturlig humanist, intelligent och vis för sin ålder. Man lär inte sånt i skolan. ❤️

 • Nicklas skriver:

  Ska lyssna på Biancas sommarprat på båten från Visby. Och du sommarpratade 2007 minsann, samma år som Theo kom till världen 😀
  Ditt avsnitt finns ju fortfarande att lyssna på, bara att googla….

 • Anna B skriver:

  *åh så fint skrivet älskade pernilla och jag lyssnar på bianca nu!! ♥️♥️*

 • ⭐ Conny Stavros skriver:

  Hello!
  ⭐Du är underbar Bianca Ingrosso, starkt…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram