Inspelning, ruttet bud, Ansiktsbehandling och familjemiddag

img_5385.jpg

 

I dag har jag fått jobba med de här galningarna igen!  🎥

Har saknat dom…! 😘😍

 

img_6144.jpg

 

Precis som jag har saknat dessa två små sötisar…!  (Inte min bil, och heller inte mina cigaretter – om ni funderar över det.) 
img_6148.jpg

Åt lunch på Broms med bästa sällskapet.

 

 

img_6154.jpg

 

Passade på att öppna lite lådor som har kommit med Bud de senaste veckorna , men som jag inte har hunnit öppna ännu. 

 

img_6155.jpg

img_6156.jpg

 

Döm om min förvåning när det låg MAT i denna låda med rosa band och – nu mer utpyst-  ballong….. 😁🙈

Den här lådan har nämligen stått oöppnad i mitt vardagsrum i typ två veckor….! 😂

Ja, det var tyvärr bara att slänga både pannkakorna och den lilla lax-croisannten direkt i soporna ….! 😭
img_6158.jpg
 

Hade bokat in ännu en ansiktsbehandling med Dermapen och Infusion Skinbooster, som jag går och gör var 6 vecka hos Therese på Qvi Si.   Märker enorm skillnad på min hy efter varje gång! 

Therese passade även på att färga mina bryn och fransar!  Underbart!

 

img_6176.jpg

 

Denna silvriga lilla Beauty Roller  (som många tycker ser ut sån nåt helt annat…. 😉 ) har Therese själv tagit fram!   Den

stimulerar huden och ger ansiktet massage.   5 miunter om dagen / kvällen gör underverk för hyn!
img_6173.jpg

.

I samband med min Dermapen-kur för att ge optimal effekt, så använder jag medicinsk avancerad hudvård samt sminkar mig med extra mild Fondation för känslig hy.

 

img_4437.jpg
Lagade lax med Blomkålsris, Yogertsås och sallad till middag efter Theos fotbollsmatch. 

 

img_4438.jpg

img_4440.jpg
img_4442.jpg

 

Lite musik på det, och en härlig hemmakväll kan inte bli bättre!
img_4441.jpgBild 2019-03-30 kl. 00.32 #4
Nu säger jag, Godnatt vänner!

I morgon är det SÄSONGSAVSLUTNING på Wahlgrens Värld!!!  

HUR ska ni klara er utan oss i rutan, va…?!  😘 😅

Ett sista avsnitt ni dessutom INTE vill missa, kan jag säga…!

En fortsättning på förra avsnittet där vi precis anlänt till Thailand. Bianca hade hjärtesorg, och skulle fira både födelsedag och Nyår.

En Nyårsafton som inte blev den bästa kanske ….

Så här såg det ut förra veckan – för er som missade det . 

 

 

SISTA AVSNITTET alltså 😢.

TORSD kl 21.00 på Kanal 5 och Dplay.se 

65 reaktioner på “Inspelning, ruttet bud, Ansiktsbehandling och familjemiddag”

1 2
 • Cecilia skriver:

  Tråkigt att det är sista avsnittet. Hoppas på fler säsonger.
  Skickar massa styrkekramar till Bianca.
  Kram

 • Anna skriver:

  Det var nog det sämsta avsnitt på länge!! Att man går med på att spela in vad som helst för att ha något och visa.

 • Elin skriver:

  Förstår mycket väl hur Bianca kämpar trots hjärtesorg ,(lider med henne) men tycker hon gör det bra !Hur vi tittare ska klara oss utan Wahlgrens värld blir något att ställa om sig till helt enkelt men man får trösta sig med vetskapen att ni också måste få ledigt från kameran ett tag…

  • Eric skriver:

   Bra? Såg du så obekvämt och jobbigt stackars lilla Thel tyckte det var. Utbrott, förolämpningar, priviligerat ”åh stackars lilla mig” bullshit ….

   Bianca borde inse sitt priviligerade levene och inse att hon antagligen inte hade klarat av en dag av riktigt arbete.

   • Karolina skriver:

    Och vad är riktigt arbete för dig? Hon skapar och säljer produkter? Så alla företag som skapar och säljer produkter borde lägga ner och skaffa riktiga jobb? Som vad?

 • Maria Östervald skriver:

  Bara älskar att titta på er, så jäkla hög igenkännings faktor 😂 Ni bjuder på er på gott och ont och det är så modigt i denna tid av nättroll som attackerar bara för att dom kan det. Ska bli spännande att fortsätta följa er, hoppas inte att de elaka personerna som inte klarar att hålla klaffen om dom inte har nått snällt att säga avskräcker er från att fortsätta förgylla våra liv ❤️

  • Susanne skriver:

   Fast det är ju exakt det du gör själv nu triggar igång negativa kommentarer. Varför håller du inte bara käften själv. Tror nog du är en av dom som gottar sig i allt elakt som skrivs i kommentarsfältet, annars hade du aldrig skrivit en sådan kommentar… TÖNT!!!!!!

   • Sofia skriver:

    Så sant.Alla som skriver såna ”hjälte-kommentarer” där dom ska trycka till trollen dom älskar i själva verket alla negativa kommentarer. Dom sitter och gottar sig (och skriver förmodligen egna negativa kommentarer uppblandat med positiva) och sen ska dom bli hjältar i detta och skriver en hjälte-kommentar typ ”Fy fan så bra du är! Skit i trollen! Dom är bara avundsjuka och har inget liv! Du är så jävla grym!”. Ungefär så. Så att dom får vara hjältar för en dag.

   • Susanne skriver:

    Talar ni av egen erfarenhet ?😂😂 skulle tro det!

   • Susanne skriver:

    Nej Maria/Susanne talar bara om för dig att vi förstår vad du är ute efter med din kommentar. Har det varit lugnt lite väl länge här i kommentarsfältet kanske för din smak?

 • Lena M skriver:

  Hej!
  Har inte sett det sista avsnittet än, men ser framemot det. Så trist att serien är slut, älskar att bara sitta och garva och njuta och få känna att livet inte alltid är så himla gravallvarligt, men även berör en del jobbigt såklart. Jag gillar att Bianca är ärlig med sina känslor och visar upp det, det är ganska starkt gjort.
  Jag hoppas att ni får en bra helg, kramar!

 • Pia skriver:

  Klart att hon är ledsen när det precis har tagit slut. Det är inte att vara bortskämd. Hur lätt är det att hålla humöret uppe då. O vem ska man ta ut det på om inte sin familj som man står närmast.

 • Susanne skriver:

  Det var ett jobbigt avsnitt detta sista med mycket känslor. Förstår Bianca så som går sönder av hjärtesorg och ingenting spelar någon roll. Förstår också er andras situation som tassar på tå, försöker och försöker och väger varje ord . Kände med dig som mamma också. Det är inte lätt och känslorna förstärkt ju precis som Bianca sa när man är borta. Hoppas hon mår bättre idag eller tillochmed hittat tillbaka till varandra.
  En sak är säker och det är att inga pengar i världen, dyra väskor eller lyxiga resor kan ersätta någon vi älskar. Där är vi alla lika❤️

  • Eric skriver:

   Att förstöra en resa för en hel familj, nej. Bete sig som en bortskämd unge när man är 24, nej.

   • Veronica skriver:

    Nu är ju Bianca känslomänniska och när man har hjärtesorg är inte beteendet och reaktionen konstig alls. Det handlar inte om bortskämdhet Eric, det handlar om djup smärta och en extrem saknad som blir värre av att det är nyårsafton och man förväntas vara glad när det enda man klarar av att tänka på är den man förlorat och saknar.

   • Eric skriver:

    Veronica, denna Bianca verkar ha hjärtesorg etc väldigt ofta. Jag tror Bianca behöver öppna ögonen och se att det finns människor i vår värld som har det mycket värre! Och är mycket gladare och tacksamma för det de har. Har själv varit utomlands och sett misären på olika platser. En sak de änsdå har gemensamt… barnen, de unga, alla är glada och tacksamma för det de har.

   • Charlotta skriver:

    Ja, hela resan blev förstörd, alla fick gå i terapi och du har rätt. Vad lever ni i för familjer? Där alla är som robotar och bara ler?

 • Anna K skriver:

  Tack för allt ni delat med er av i den här säsongen och att ni är starka och godkänner avsnitt för sändning som visar även de mindre roliga momenten i livet. Bianca är jättestark som kan vara så naturlig och inte ställa till sig framför kaneran och sedan fullfölja det med att ge ok för visning . Sedan är ju Theo klockren, vilka repliker han levererar. Killen har humor så det står härliga till, och i så unga år!
  Love you all!

 • Eric skriver:

  Att du tillåter Bianca förstöra din semester i Thailand. Bianca verkar vara bortskämd deluxe.

  • anna skriver:

   Ja! sinnebilden av en bortskämd kändisunge.

  • Cilla skriver:

   Verkligen illa. Och hon ska vara en förebild….Hjälp!!

   • Karina Hege skriver:

    Det är synd att en del här ser på Bianca som en bortskämd unge, när det inte alls är så. Hon är ledsen och det är bättre att visa det än bära det tyst inom sig.

   • Eric skriver:

    Karin Hege, sluta försvara detta beteende.

   • Veronica skriver:

    Eric: Det handlar inte om bortskämdhet utan om djup hjärtesorg och saknad. Vare sig du vill det eller inte är Bianca en människa hon också och därpå en känslomänniska vilket gör det hela ännu jobbigare. Så jo jag kommer att försvara hennes beteende ändå in i kaklet

   • Emelie skriver:

    Fast hon tar ju bara ut det på sin mamma.. hon är ju inte otrevlig mot nån annan.. jag stängde faktiskt av efter 10 min då det var jobbigt att kolla på. Tycker egentligen synd om henne och hon borde inte vara med i programmet när hon mår så och det hade varit roligare att kolla om man inte ständigt fick se på någon otrevlig och bitter person. Sen fick jag typ ont i hjärtat för hur mycket Pernilla försöker, köper små sugrör och smågrejer och hela tiden gör allt för att alla ska må bra., speciellt bianca. Hon verkar vara en så underbar mamma, och det är jobbigt att se på hur hon behandlas. Jag är bara 25 och har såklart varit otrevlig mot min mamma flera gånger men det finns liksom gränser. Det är inte pernillas fel att biancas pojkvän är en skit. Finns ingen större lycka än när man mår dåligt och man har någon som är där för en ovillkorligt, det ska man liksom inte skita på. Obs, menar inget illa med min kommentar, utan menar mer att det kanske vore bättre att hon får vila och inte vara med när hon mår SÅ dåligt då det inte har ett vidare underhållningsvärde.

  • Sofia skriver:

   Jag tvivlar på att hon förstörde semestern. Om man har hängt med i Pernillas blogg så fick man se att de stannade kvar en vecka extra, utan kamerateamet, och hade det då bättre än första veckan.

 • Annika skriver:

  Dessa barn som som man egentligen älskar, men som kan vara väldigt provoserde, som Bianca nu i det senaste programmet, kände med dig Pernilla. Tyckte synd om dig, du gör så mycket för dina barn och så blir det så, men har varit med om det samma. Men man älskar dem ändå.

 • Gerra K-Son skriver:

  Överst ser ut som ett häftigt gäng, god mat och du har livet eller häcken full med jobb, ta hand om dig.

  Mvh Gerra

  http://www.gerra.se/

 • Nicklas skriver:

  Hmmm vad är det som händer med biljetterna till sista Malmö-showen? Varför släpps inte alla biljetter på parkett samtidigt? Har sett flera gånger att det varit slutsålt men sedan finns det helt plötsligt mer biljetter tillgängliga. Nyfiken bara för jag är fullständigt nöjd med att ha sett den härliga showen 4 gånger 😃🎉👏🏻

  • Kristine skriver:

   Det har precis tagit slut mellan Bianca och hennes pojkvän. Som hon har varit tillsammans med i flera år. Det är väl klart att hon är ledsen och arg. Det vore ju jättekonstigt annars. Det hade varit konstigare om hon inte visat nåt. Så sluta klanka ner på nån som mår dåligt. Och visa lite kärlek och hänsyn istället. Då blir världen lite bättre också.

   • Mia skriver:

    Förstår att hon är ledsen men att låta det gå över hela familjen och förstöra stämningen som hon gjorde är inte ok.

   • Veronica skriver:

    Kristine: Exakt så

    Mia: Vilka ska man annars låta det gå ut över om inte de närmaste?? Det är väl dom man ska kunna känna sig trygg hos och kunna gråta ut hos. Kan man inte det är det riktigt illa

   • annica skriver:

    Om man är vuxen och mår skit, varför åker man med på denna resa??

   • D skriver:

    Antagligen för att hon måste, kontrakt med kanalen som spelar in, men är ju ingen ursäkt för att uppföra sig dåligt och själviskt och förstöra för andra, fast tv5 jublar säkert…

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Vi har släppt upp fler biljetter efter som efterfrågan har varit så stor. Men problemet är att vår lilla scen inte klarar hur stor publik som helst – även om vi skulle kunna sälja ut hela arenan. Det är viktigt att alla än nöjda och ser bra också!

 • Kalle skriver:

  Åh nej är det sista avsnittet av Wahlgrens värld ;( Så ledsen man blir.

  Vet någon när nästa säsong startar för jag kommer inte kunna hålla mig länge utan nya avsnitt från det bästa programmet jag någonsin kollat på; Wahlgrens Värld!
  Snälla skriv ifall nån vet för paniken har börja krypa fram här hemma.

 • Pernilla skriver:

  Kan Du skriva ut receptet pa yogurt sasen snalla

 • Asterixia.se skriver:

  Berättar inte budet att det finns matvaror utskicket så att den som är hemma kan äta upp maten även om inte du inte är hemma? Två veckor gammal lax kan inte ha doftat blommor precis. :-)

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram