Inte riktigt landat än…..

Nu har vi landat i Sverige igen, men jag har fortfarande inte landat från denna maaagiska bröllopshelg på slottet…!!

Det är svårt att smälta allt vi har fått vara med om! Allt det vackra och den överdos av skratt , tårar och framförallt KÄRLEK som har genomsyrat de tre närmaste dagarna i Frankrike!

Och till dig/ er som kommenterat i kommentarsfältet att detta skulle vara ett ytligt och icke innerligt bröllop – så kan jag garantera er att det här bröllopet var det mest romantiska, kärleksfulla, INNERLIGA och ROLIGA bröllop jag någonsin har varit på!!!!

Och trots det otroligt tjusiga slottet, alla fantastiska middagar och det enorma överdåd av vackra blommor, så var det inte stelt eller tillrättalagt någonstans!  TRO mig! Det var lääänge sen som jag skrattat så mycket som jag gjorde under bröllopsmiddagen!

Att Expressen var där (vilket fick någon att tro att bröllopet var sålt eller sponsrat)  har ingenting med Charlotte och Anders att göra. Expressen  hade skickat dit en fotograf på eget bevåg som ingen av oss visste om och som man inte kunde göra så mycket åt, då själva slottet var öppet för alla.

Och till er som reagerat på att jag inte hade långklänning, så kan jag bara säga att detta var inget frackbröllop – utan dresscoden var Black tie –  och då är det tillåtet att bära både lång och kort klänning-  vilket jag och flera andra av gästerna på bröllopet också gjorde.
Min klänning som är av märket Alice and Olivia , och inköpt på My Closet var gjort i ett fantastiskt tungt tyg med massa små pärlor och handbroderade blommor, och jag älskar den!

Däremot hade jag med en långklänning i egen design som jag hade tänkt att ha på vigseln från början, men då den inte satt något bra i ryggen på mig (jag är liksom mellan två klädstorlekar just nu) – så valde jag istället den andra klänningen som jag kände mig mer bekväm och fin i.  Hoppas kunna använda min egen långklänning vid något annat tillfälle när jag kanske har gått ner några kilon…!

Här kommer lite fler bilder från vår härliga bröllopshelg i Frankrike!

Flyget gick tidigt på morgonen , och jag sov inte en blund natten innan utan var uppe och packade tills taxin kom 05.30…!

Eftersom det var fem olika middagar/luncher och fem olika Dresscodes , så hade jag med mig en del klänningar om man säger så..

Endast egen design – såklart! 😉

IMG_6373.JPG

Hann med en sväng förbi Michael Kors och köpte två par nya skor och två nya Iphone-fodral som passade sig lite mer till bröllop.

IMG_6380.JPG

Väl framme på Arlanda slussades vi alla till en egen incheckningsdisk!

charlo

Älskar´t! :-)

IMG_6383.JPG IMG_6382-0.JPG

Jag och min härliga rums-date de kommande dagarna, redo för att sätta oss på planet!  ♥ ♥

När vi sedan landade i Paris, så blev det en minst sagt dramatisk start på Frankrikevistelsen för mig , men allt om det tänker jag berätta i nästa pod…! :-)

Nu la tyvärr nätet av här på teatern där jag befinner mig, så jag kan inte lägga upp fler bilder, så jag gör det senare i kväll istället!

Vi har fotografering idag för programbladet i full mask och kostym.

Filmer och bilder från det kan ni se på min intagram : @pernillawahlgr1

Ha det fint så länge! 

61 reaktioner på “Inte riktigt landat än…..”

1 2 3 4
 • Dan Oscar Lallerman skriver:

  Vart tog Niklas, din bror, vägen nånstans, Pernilla? Det var ett tag sedan man såg honom.

 • Maria skriver:

  Jag har inte hängt med från början då du började blogga så jag undrar bara hur man hittar äldre bloggavsnitt… Tex då du bloggade i Mama….. Ursäkta att jag frågar igen om jag har missat ditt svar…. Underbar blogg du har!!!!

 • madde skriver:

  De flesta har väl tröttnat på klanen Wahlgren skulle jag tro.

  • Annie skriver:

   Aha, å ändå tar du dig tid att lämna din lilla fina kommentar här? Så sött av dig bitter-fia! Puss 😛

 • Madde skriver:

  Nä fy bubblan vad irriterad jag blir!!! (Normalt hade jag svurit) Brukar faktiskt inte gå in och läsa kommentarerna, och har aldrig kommenterat något själv, fast att jag läser bloggen varenda lediga stund. Beundrar dig Pernilla och din fina familj, all din positiva energi som du bara pumpar ut i din blogg VARJE dag, fast att du jobbar häcken av dig. Förstår överhuvudtaget inte att du orkar och hinner med. Har själv en stor underbar familj, snarlik din, och bara ett enda jobb som jag älskar, ändå hade jag inte orkat en bråkdel av vad du gör.

  Så alla ni som kommer med spydiga och fula kommentarer kan hålla er borta, är helt övertygad om att ni inte har något annat att lägga er energi på, förutom att vara avundsjuka. Skaffa er ett liv!!!!

  Tack Pernilla för att vi får vara med en så stor del av ditt liv!!

1 2 3 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram