Julbord i dagarna tre, & snart åker vi till Thailand!

Det är verkligen Julbordstider nu!

Tre stycken har jag hunnit med under de senaste två veckorna!

 

img_9931.jpg

 

I går hade vårt ”gamla” tjejgäng vår årliga julbordskväll på Berns Asiatiska! 

Vi försökte räkna ut hur många år vi har kört denna tradition och fick det till att det antagligen är 29: de året i rad – vilket är helt galet med tanke på hur unga vi är…!  😋😅

De första åren var vi hemma hos Mia, sedan på East och de senaste åren har vi alltid ätit Asiatiskt Julbord på Berns! 

 

img_9913.jpg

 

Jag tog inte så många bilder på maten denna gång. Var alldeles för upptagen med att hinna trycka i mig så mycket sushi som möjligt, haha.

 

img_9914.jpg

56694996634__9ea7e979-48f4-4f6f-809f-794efd77fe45.jpg

 

Vi avslutar alltid middagen med Julklappsleken!

 

56694994584__235e7ea3-510c-49d6-a1ac-476741654e99.jpgimg_9934.jpg

 

Så glad för att fortfarande ha dessa vänner i mitt liv efter så många år!

 

img_9850.jpg

 

I tisdags var det Julmiddag med Kanal 5 och Discoverys på deras nya kontor! 

 

img_9852.jpgimg_9849.jpg

 

Korridorsväggarna var fyllda med bilder på Kanal 5 ´s största profiler!

 

img_9875-2.jpgimg_9872-1.jpgimg_9873-1.jpg

 

Maten som serveraders var…. annorlunda…   En del var riktigt gott , och en del var…mindre gott… 😉

 

img_9855.jpg

Friterad palsternacka med löjrom var däremot en HÖJDARE!!

 

img_9876-2.jpg

 

Köttet var inte min favorit.

 

img_9853.jpgimg_9862.jpgimg_9869.jpgimg_9864.jpg

 

Det blev en väldigt trevlig kväll!!!! Går ju inte annat med det här gänget!

img_9879-1.jpg

 

Det bjöds även på Filmvisning och Julklappsutdelning!   Kanal 5 ´s underbara chef Axel till höger som Tomtemor! 😂

img_9878-1.jpg img_9884-1.jpg
img_9627.jpg

 

Och sist men inte minst så har jag också hunnit med att äta Julbord tillsammans med barnen och vårt älskade filmteam på Hallwylska!  Såå mysigt och gott! 

 

img_9626.jpg

 

Älskar det här gänget så mycket!!!  😍

 

Vi har kommit varandra väldigt nära under dessa 2 år som vi har spelat in Wahlgrens Värld.   Det blir ju så när man jobbar så tajt och så MYCKET som vi faktiskt gör!  Vi filmar ju 10 månader om året!!

Helt galet egentligen! 😅

Och tro inte att vi kommer att ligga på latsidan på semestern heller….

Vi  kommer faktiskt allihop att åka till Thailand efter Jul! 

 

strand_palmer_thailand_ss_4 thailand thailand1

 

Kombinerad jobb & semester-resa med bästa gänget!

Oliver har DJ-uppdrag som tyvärr krockar med resan , så han får vara hemma och vara hund och husvakt denna gång.

 

thaill

 

Längtar sååå efter att få komma tillbaka till Thailand tillsammans med kidsen igen! 

Förra gången var jag ju där själv, tillsammans med Susanne och Peppe. 

 

thhhhthait

 

thiathailllthu

 

Det blir Theos sjätte resa till Thailand – och min 8:nde!! 

Längtar , längtar , längtar…….!! 🙌🌴☀️

 

78 reaktioner på “Julbord i dagarna tre, & snart åker vi till Thailand!”

1 2
 • Elenor skriver:

  Nu får ni fan ge er som hoppar på Pernilla och hennes familj. Vem av er som skriver skiten skulle fixa och jobba så mycket som Pernilla. Hon har nån strö dag här och där ledig annars jobbar hon med diverse saker. Jag hade ALDRIG orkat det tempot och då är jag yngre är Pernilla. Sen tror ni inte att Pernilla jobbar så mycket pga av att hon ingen karl har. Hade nog varit annorlunda då tror jag. Sluta och spekulera om hur mycket dom tjänar och låt dom vara ifred och sköt ni ert.

  Till Pernilla med familj: Jag önskar er en underbar semester och hoppas ni kan njuta och ät och må gott!

  • Malin skriver:

   Då hoppas jag att du inte jobbar inom vården då. Om du har så låg stresströskel att du aldrig hade pallat att bli skjutsad till olika orter, bli sminkad och påklädd, stå på scen, få sviter på varje ställe som är fylld med godsaker etc. Testa du (eller Pernilla) att komma och jobba EN dag på mitt jobb tex. 8-10 timmars arbetspass, treskift, ingen garanti för 30 minuters lunch eller toapaus. Och nej, det är inte synd om mig. Jag har valt mitt jobb själv och jag älskar det. Men vissa behöver se utanför sina bubblor av beundran ibland. Vad är det för verklighet ni tror existerar egentligen?

   • Steph skriver:

    Malin: kunde jag ge dig en Thailandsresa så skulle jag. Tack för det du gör för oss. Och jag håller med dig. Vill _gärna_ se P i vården. Kan bli svårt att skratta sig ur de situationerna. P väljer vilka jobb hon tar. Därför väljer hon att jobba hårt. Har du också spa inbokat i ditt hårda schema? Får du också beundrarpost och ovationer i ditt jobb? Mej just det. Ni har flyktgångar och panikrum då ni tar hand om skottskadade. På riktigt: en företagare jobbat lika hårt som p men har fan inga spa eller vinluncher eller betalda semestrar eller lyxhotell att klaga på. Menar ni på allvar att Malin eller en ensamföretagares liv är i närheten av Pernillas?

   • Charlotte skriver:

    Vad är de med er? Varför tror ni inte att pernilla fattar allt de ni skriver om? Pernilla har fötts med en gåva att kunna sjunga o showa o jobbar med just det. Inom hennes yrke är det mycket slit i deras värld precis som i vårdens värld oxå ju. Man kan ju inte jämföra saker på de viset ni gör. Mycket märkligt….

   • Karin skriver:

    Så sant de du skriver. God Jul 😊🎅

   • Karin skriver:

    De var till Malin

   • Camilla skriver:

    Men det är ju en lysande idé!! Alla som jobbar med underhållning, som ex skådespelare, sångare, idrottare osv kan börja med ”vanliga jobb”!! Men jag tror nog världen skulle bli lite tråkigare utan nya filmer, VM, OS, nya låtar och nyhetsmorgon!! Skulle verkligen sakna Steffo och Jenny, för dom räknas väl också? Jag menar dom får säkert också lite VIP ibland? Varför kan man inte acceptera att alla har olika förutsättningar?? Om just du hade talang att bli känd och underhålla folk, hade du med handen på hjärtat tackat nej till ex gratis filmpremiärer eller julbord? Eller hade du sagt Nej tack! Jag tänker på alla som jobbar inom vården som inte får komma, jag stannar hemma?? Jag gläds iallafall åt alla som trivs med livet, oavsett om du jobbar inom vården eller är en ”kändis”. Och att kända personer får annan behandling än okända är väl inget konstigt, så har det alltid varit och kommer så förbli!! :)

   • Steph skriver:

    Camilla: så ska det självklart vara men nu pratade vi om ”Jobba hårt”-terminologin igen som P så gärna glorifierar sig med.

 • maggan skriver:

  längtar man efter semester kanske man skulle åka utan filmteamet tillsammans med familjen och bara ha det gött, men alla är vi olika… och inte är man väl avundsjuk bara för att man tänker på miljön i dessa tider, vad vill vi lämna över till våra barn, barnbarn….

 • Carina skriver:

  Vad har ni för problem ni som är så negativa här inne. Hon jobbar ju som alla andra, men vi har olika förutsättningar. Skulle ni stå på scenen helg efter helg då skulle det inte va slutsålt=ingen inkomst.så enkelt är det. God Jul!

 • anne skriver:

  Va mysigt med en resa.
  Ha det nu så bra Pernilla.
  Många kramar till dej och din familj🍍

 • Marita skriver:

  Härligt med Thailand det är ni värda hela gänget , Svenska avundsjukan 😫 gör sig påmind sorgligt men sant att man inte kan känna glädje när det går bra för någon annan / Önskar dig en God Jul underbar födelsedag och njut av livet ❤️

 • Malin Lind skriver:

  Njut av Thailand, det ska vår familj göra!
  Vi åker också för 7:e gången och vi är värda varje sekund av semestern med eller utan miljöförstöring😁
  Kan vara lite avundsjuka man anar i tidigare inlägg 😂😂😂😂

 • Elisabeth skriver:

  Jag kan inte förstå vad det är som retar er så fantastiskt mycket på pernilla och hennes familj. Jag tycker bloggen är väldigt givande pga att det hela tiden händer saker. Pernilla delar ju väldigt mycket och det kan hon ju eftersom hon har ett sånt berikande liv (enligt mig) med massor av vänner, stor familj som oxå är i branschen o figurerar hör ibland, egen affär med mingel o annat skoj att se o få ta erbjudande av, en massa olika jobb och åtaganden där vi får följa med.

  Med andra ord så har pernilla en blogg där ingen dag är den andra lik. Der händer saker hela tiden och därför tycker jag iaf att den är givande. Gick in på perrellis blogg o de första man ser är en liten tröja med märket ”Gant” upptryckt i näsan på en till en liten bebis, jo tjena va kul att läsa va, not:/. På andra bloggar är de selfies stup i kvarten o h ett ständigt bekräftande om att få visa sig i alla möjliga outfits, kul? Inte ett dugg!

  Jag tycker snarare att det är ni som hackar jämt o ständigt här inne som är osunda o inte pernilla som ni vill få de till som inte ger er på dem som verkligen hade behövt det i sådana fall. Äckligt är de!

  God Jul pernilla 🎄

 • Anonym skriver:

  Jag blir faktiskt lite undrande över sådana här inlägg. Ok, man åker till Thailand för man tycker man är värd det: men att i dessa tider av miljöförändringar, är det så bra för varumärket att visa upp det? Det känns som att många offentliga personer är blinda för miljöfrågan. Jättetråkigt då ni påverkar många.

  • M skriver:

   Jag tror inte de som gillar wv är
   Så där super intresserade av miljöfrågor överlag. Gillar man programmet så gillar man att p ”bjuder på sig själv” och lämnar ansvar till andra med ett lättsamt fniss. Att man sen väljer att gå ut med att man är värd det ena eller andra förstår jag inte ens meningen med men det gör jag sällan med nåt hon gör.

  • L skriver:

   Håller med dig anonym . Det är bara att googla så ser man hur otroligt mycket man påverkar miljön negativt genom att åka till just Thai . Hur man inte kan välja något annat resmål ens är för mig oförståeligt när man bör ha sina barn och barnbarns framtid i prioritering . Upplys er själva . Jorden kommer inte leva för alltid . Och det går jakligt mycket snabbare mot svårare tider om man inte ens vill försöka hjälpa till …

 • Mari skriver:

  Men gud va folk är avundsjuka!
  Pernilla ha en riktigt underbar resa o unna dig all lyx du kan. GOD JUL 😃😄

  • M skriver:

   Igen: vem har sagt att de är avundsjuka? *ler mycket ansträngt och håller inne mycket opassande vokabulär*

   • Mari skriver:

    DU som behöver le ansträngt är avundsjuk!
    Försök va glad för deras skull. Du skulle säkert må mkt bättre då. 😘

  • Dess skriver:

   Nej det är så egoistiskt. Hur kan man ”heja på” detta?! Resor och lyx- miljökatastroferna ökar!
   Visa solidaritet, det förstör inte bara din miljö utan även andras.

 • Ylva skriver:

  Å nej….. skita inte ner miljön ännu mer!!
  Åtta gånger?! Hoppas du vet vad du bidragit och bidrar med.

 • Malin skriver:

  Så hur var det med att vara helt ledig? Blir er semester tråkig om ni inte får bli filmade och synas? Låter extremt osunt att inte vilja åka iväg med sin familj på semester över jul/nyår utan att ha med sig ett filmteam…. Och samtidigt har du en dotter som mår dåligt av påhopp och behöver en paus för att inte gå in i väggen och en son som vill fokusera på sin egen karriär och inte vara med i Wahlgrens värld. Är pengar och uppmärksamhet så viktigt att du inte ens kan ha en vanlig familjesemester?

 • Marie skriver:

  Jobbade inte Oliver på nån restaurang?

 • PERNILLAS STÖRSTA FAN MALIN skriver:

  ÅÅhhhh vad härligt för er åka till Thailand efter jul så mysigt dit har jag aldrig varit men kanske inför min 50 årsdagen nästa år :-)
  Jag undrar om du har fått post av mig är lite orolig om posten kommit bort vore tacksam om du skriver här så jag vet och hoppas du gillar present och reportaget med mig från vi i Sundbyberg på första sida :-)

  Kram Malin

 • solveig skriver:

  Och allt betalt av Tv5. Gratis är gott!

  • Klara skriver:

   Fast Solveig, tänk på hur mycket pengar denna familj har tillsammans. Tror du att dom tänker på att de ev skulle va gratis? Jag tror faktiskt inte de. Dom kan åka till Thailand flera ggr om ifall de vill o betala ur egen ficka utan att de berörs nämnvärt. Jo jag kan säga så trots att jag inte känner dem, inte svårt att förstå flödet av pengar där och bryr mig inte heller. Tycker bara din kommentar är helt ogenomtänkt.

   • M skriver:

    Gör man 14 millar om året som minst och ändå tar betalt för bloggerskan tror jag man är sugen på pengar. Inget fel men denna extremt lyxkonsumerande familj älskar pengar. Fatta hur mkt ideella saker de skulle kunna göra i dessa tider då kommuner går på knäna o 3000 nyanlända hemlösa i Malmö. Bland annat. De behöver inte. Men de skulle kunna. De om några. Men allt är ett fritt val. Nu blir det fet lyxresa till Thailand som de längtar längtar längtar.

   • Klara skriver:

    Egentligen så bryr jag mig inte så mkt av dina kommentarer här inne för jag förmodar att det är en o samma person som titulera sig med olika bokstäver hela tiden men jag kan inte låta bli att undra vad du hela tiden får alla de summor om ”millar” hit o dit. Ena stunden är de 7 millar och andra 4, nu är det 14? Vad får du allt detta ifrån? Går du in o kollar Pernillas inkomst på betaltjänst eller?

   • Marianne skriver:

    Se Malins inlägg ovan. . . . . .

   • M skriver:

    B cashade sin fem miljonslägenhet för gaget av en säsong enl hennes själv. P dementerade då att detta var sant. Så nån ljuger isf. Efter det rapporterade flera tidningar att gaget ökat med ca 2 miljoner (ska försöka hitta länk annars googla). Om en säsong då ger 7 miljoner så ger 2 14. Vem av alla mina identiteter som skrivit 4 vet jag inte – du får fråga dem.

   • Sara skriver:

    Ja att du bara orkar M N P Q och hela alfabetet. hänga härinne och vara så negativ hela tiden har du inget annat för dig på dagarna bara väntar på att det kommer ett inlägg som passar och där du kan hugga som en hyena. Du vet också extremt mycket om Pernilla och resten av familjen trots att du inte verkar gilla de 😮. Dina åsikter och tankar får inte andra att ändra sina om det är din mission, det ger liksom ingenting så därför måste du väl ändå bara vara hör flr att irritera och få igång diskussioner eller hur? Än dessutom helt övertygad om att mpnga av de här svaren ”håller med dig” ”äntligen så bra sagt” är skrivna av dig själv. Hoppas du har någon att fira jul, med så du kan bli lite glad och positiv istället.

   • Sanna skriver:

    Detsamma Sara, det är ingen som bryr sig vad du tycker heller och du förändrar ingenting med ditt tjat. Du bara triggar andras irritation…dvs motsatt verkan.

   • Sara skriver:

    Nu var det ju inte till dig jag skrev Sanna eller är du = M, N, Q och hela alfabetet?

   • Sanna skriver:

    Nä, men jag skrev till dig, problem med det eller?

   • Sara skriver:

    Yes Sanna ABCDEF…det har jag!

   • Sanna skriver:

    Problem med alfabetet, din stackare, kan inte va lätt.

   • Sara skriver:

    Och du problem med att förstå innehållet i en text märker jag ja det är inte lätt EFGHIJ….

   • Sanna skriver:

    Som sagt, ingen bryr sig vad du tycker…

   • Sara skriver:

    Tydligen gör du det eftersom du fortsätter att svara men som sagt det är svårt för en del att förstå vad som skrivs och att det inte en gång var till en själv (=dig) från allra första början, ja inte lätt men be någon av dina alter egon att förklara så kanske du förstår.

   • Sanna skriver:

    Bla bla bla, svammel svammel. Tröttsamt.

 • jimmie skriver:

  Fantastiskt gäng

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram