Julfin!

Man ville ju vara lite extra fin på sin födelsedag!! 

Så jag bokade en tid hos gulliga GianninaBronza för att få lite färg på kropp och ansikte , och dessutom lyckades jag få en tid hos grymma Rania på Serenity – som gjorde nya slingor och klippte mig i en kort page! 

Sååå nöjd! 👍👱🏽‍♀️💇‍♀️

”Ny-spray-tanad” ! Färgen ska helst sitta i i 8 timmar innan man duschar av det övre lagret , och då får en mer naturlig bränna. 

Så himla enkelt sätt att genast känna sig lite piggare! Som att man har varit på utlandsemester fast utan att behöva lämna landet …! 😉 

Gianinna som driver Bronza är en kompis till mina stora barn.  Grym entreprenör och världens gulligaste tjej! Rekommendera varmt ett besök på hennes guldiga lilla fina salong! 

Tog mitt bruna nylle och åkte direkt till Serenity , där världens bästa Rania satte folieslingor i mitt råttförgade  hår! 

Så himla fin färg!!! 


Så nöjd med mina nya blonda slingor och bortklippta slitna toppar!  Tusen tack Rania!!

Serenity Stocholm  som drivs av vår kompis Melina och hennes gulliga mamma Ulrica har inte bara grymma frisörer , utan erbjuder även grym manikyr och ansiktsbehandlingar!  

Hett tips från mig om ni vill göra er fina och vara i trygga händer! 

Inget samarbete men tipsar gärna om gulliga duktiga tjejer och vänner som är grymma entrepenörer! 

15 reaktioner på “Julfin!”

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  TACK för alla fina komplimanger!!!

 • Helena skriver:

  Vilket fint hår du fick och grattis på födelsedagen i efterskott😍🍷🌷❤️🎂 Hoppas du fick en fantastisk födelsedag❤️🌷Hälsa oliver och Bianca grattis på deras födelsedag tillsammans😘 Älskar wahlgrens värld😀!!!!!!!!!

 • Ulle skriver:

  Fin o fräsch – härligt att piffa till sig lite

 • Mona skriver:

  Snyggt!👌

 • Karin skriver:

  Vad fint ditt hår blev😊. Du är för söt utan smink 😚

 • Rosa skriver:

  Så fin du är, jättesnygg frisyr och tänk så mycket det gör för välbefinnandet att vara brun.
  Hoppas du har kommit iordning inför dubbelfirandet imorgon antar att din svarta arbetskraft har varit effektiv och till stor hjälp 😉.

 • JUNITJEJ skriver:

  Så himla fin du blev, Nilla!!

 • Louise skriver:

  Hej.
  Jag hoppas du får en fin nyår Pernilla.

 • Maria skriver:

  Wow så supersnyggt!!!!!!

 • Maria skriver:

  Hej! Sista bilden på dig påminner lite om när du gifte dig. Ganska blond ned lite utåtböjda toppar, du ser inte en dag äldre ut heller😊👍

 • appi skriver:

  Så fin och fräsch du är. Ser verkligen inte ut som 50!

  Måste bara fråga, köpte du något hus i Spanien?

 • anna skriver:

  hej vad heter färgen som du slingat med?

 • Marie skriver:

  Tack Pernilla Nu fick jag svar på mina tidigare frågor Genom ditt blogg inlägg👍 Roligt att läsa om frisör besök och brun spray toning. Härligt att få fixa till sig. Man mår så mycket bättre bara genom att se lite fräschare ut, och härligt att kunna få vara solbränd utan att utsätta huden för allt för mycket solande som ger risk för hud cancer och rynkor. Det blev verkligen kanon bra håret😊Är så sugen på att klippa av mitt midjelånga hår Till en page. Men är så jädrans feg Då jag sparat länge för att få det långt. Men trött nu på det efter några år, och page är tidlös och så jädrans snyggt. Alltid fin i håret. Men känner att jag måste vänta ett tag på min förvandling. Så jag får bort kortison svullnaden. Inte roligt att fixa till sig då man i kroppen blivit en tjockis som inte känner igen sig själv i spegeln😳 Utan ser ut och känner sig som om man fått flera lager teater smink och på läggningar för att förvandlas till en fet gumma med tjocka kinder och stor dubbelhaka. Fy vad kortison kan ställa till och förvandla en människa något enormt😔 Men det är ochså ett bra läkemedel vid sjukdom och hjälper verkligen.

 • Anette i Malmö/Delfinaste skriver:

  Snyggo😍 Du glänser verkligen fina du❣️
  Happy Happy Happy😘

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram