Julklappstips

Mitt härliga samarbete med ACO fortsätter.

Snart är det ju Jul, och som ni vet älskar jag Julen! Att få julpynta, planera och förbereda inför Julafton är det bästa jag vet! I år ska vi vara hos mig, allihop, vilket jag verkligen ser fram emot!

Vi har dragit ner på Julklapparna i vår familj, men nånting litet till var och en vill man ju hitta. Jag är ju en av dom som på riktigt tycker att det roligare att ge, än att få!

En gång för flera år sedan, så hjälpte jag Oliver att köpa julklapp till sin dåvarande flickvän Johanna som firade jul med oss. En jättefin märkesväska som jag hade fyndat i en Second hand-butik!

Jag hade även köpt en handväska i julklapp till Jessica som alltid firat jul med oss. En helt ny från ett annat väskmärke. Jättefin även den, men inte riktigt lika dyr och exklusiv som den andra. (Trots att den jag hittat åt Oliver var Second Hand)

När vi ska dela ut julkapparna på Julafton och det är Olivers tur att ge sin julklapp till Johanna, så tar jag FEL paket, och råkar ge Johanna Jessicas paket….!

Johanna öppnar paketet och blir lite förvånad men väldigt glad. Oliver tittar förvånat på väskan – och sen på mig?! Jag fick snabbt förklara missförståndet, och ta ifrån Johanna sin öppnade klapp , och istället ge henne den RIKTIGA julklappen – det vill säga den MYCKET finare (och mycket dyrare) väskan…!

Och sedan ta det öppnade paketet med väskan och ge till Jessica, som skrattade gott , men blev väldigt glad ändå för sin fina väska, såklart!

Lite rörig julklappsutdelning, men jag var dock väldigt tacksam att det blev som det blev – och inte tvärtom. Det hade ju varit betydligt jobbigare att ta ifrån Johanna en märkesväska av den finare sorten och ersätta med en billigare variant , haha….! :-)

Nu för tiden försöker vi hålla ner ”kraven”, så att julklapparna blir mer prisvärda och omtänksamma, men man vill ju såklart alltid att den som får klappen blir lite extra glad!

Jag älskar att tänka ut vad jag ska ge till var och en, men har väldigt sällan tiden att springa runt på stan. Så för att göra det enkelt för mig, och för att slippa trängas i butikerna på stan tillsammans med alla andra julklapps-stressande människor, så handlar jag de flesta av mina julklappar på nätet.

Ett klick hemma vid datorn, och så är det klart! Kan det bli enklare?!

ACO har ju ett stort sortiment av härliga och välbehövliga produkter, som funkar till alla – gammal som ung – även till den som har allt! (Läs Bianca.) 😉 Det är helt enkelt en perfekt gåva. Man kan ge ett helt kit med rengöring, återfuktande kräm och ögonkräm eller plocka ihop sina egna kit.

Som mina absoluta favoritprodukter här. De är suveräna att ge till Julen när huden torkar ihop som ett russin! Caring Shower Oil vet ni att jag använder varje dag i duschen för att hålla mig återfuktad.

Just nu har ACO dessutom ett erbjudande hos Apotea där ni får 25% på just några av mina favoriter. Så ett tips, passa på nu :-) Klicka här!

15 reaktioner på “Julklappstips”

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Tack , vad glad jag blir!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Haha, härligt att höra!

 • Ulrika skriver:

  Såå bra i kväll på Wahlgrens .. dina föräldrar alltså helt underbara som vanligt! Din pappa som håller sig på ett visst ställe och dukar ut mitt i allt😂😂🙌🏻😍

 • Malin J skriver:

  Såg femte delen i dag och tycker det var toppen. 👍🏻

 • Sanne skriver:

  Tack för tips <3

 • Katja skriver:

  Så bra julkalender i år! ☃️🎅🏻

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Ja, Theo älskar ju fotboll, så det blir ofta nåt sånt!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Ja, en väldigt bra present som passar alla!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Tack för berömmet om Julkalendern! SÅ kul att ni gillar!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Ja, verkligen! Och hudvård blir ju alla glada för!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Ja, absolut ska vi ha kvar de fina riktiga butikerna också! Jag har ju själv en ( Minilla) . Men jag slipper gärna att trängas på de stora vsruhusen. Och i brist på ledig tid, så är nätshopping oerhört smidigt!

 • Kajsa skriver:

  Älskar julen <3
  Visst är det smidigt att klicka hem varor på nätet, men vad trist det kommer bli när det inte finns några butiker kvar att handla i….
  Är själv butiksägare i en mindre stad och det är tufft att försöka överleva, så i den här takten kommer snart alla småstäder dö ut..
  Så snälla handla lokalt…

 • CHRISTEL skriver:

  ja visst är juletidenmysig Jag klickar också hem julklapparna det är så skönt att slippa trängas i överfulla affärer.Apoteket har verkligen fina presentförpackningar med bra produkter .Det bästa är att de har bra grejer till bra priser finns verkligen något i alla prisklasser. Än en gång sååå bra julkalendern är kollar varje dag fast jag inte har småbarn haha Kram till dig bästa du!!!!

 • Bath skriver:

  En rimlig summa är mellan 100-500 kr. Det finns ju så mycket fint och skönhetsprodukter är ju alltid uppskattat.

 • jimmie skriver:

  Va sägs om att köpa fotbollsbilder / fotbollströjor till Theo i julklapp ?Han verkar vara en fotbollsmänniska.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram