Kärleksbomb & underbara dagar i Marbella med kärleken….

TAAAAACK fina alla ni för alla varma kärleksfulla kommentarer!!!!

Så fint att ni är så glada för min skull…! ☺️

Så otroligt tacksam för den kärleksbomb jag får just nu – från ALLA håll…! ❤️🙌
5e90bf49-ac0b-4b6b-b14a-d0b14701c563.jpgTänkte visa er lite härliga bilder från våra underbara dagar i Marbella.

Väntar dock lite med att dela med mig av bilder på herr C, då dessa bara kommer att hamna i massa oönskade tidningar då dessvärre. img_2021-1.jpgSjälvklart blev det en kväll hemma hos Susanne och Peppe i deras magiska hus i Marbella! 7acdbb16-840c-46fe-9253-ae5496e8f741.jpg436bc568-0c60-44a5-817d-53ea7054d623-1.jpgFörsta bilden på oss två tillsammans, som vi skickade till alla våra barn….! 😍  (Fast utan hjärtat över Chrilles feja då såklart.) 😘😅img_1947.jpgDRÖM-trädgård hos Susanne och Peppe! img_1953.jpg

Och världens mysigaste kväll hade vi!!!   Sussannes matlagning är världsklass! Alltid så gott och smakrikt! img_3319.jpgDet var första gången som Susanne och Peppe fick träffa min ”Chrille”, och han fick MVG! 😘😅
img_1964-1.jpgDessutom var Mr C en hejare på att fixa grymma frukostar till oss hemma i  mitt älskade ”Casa Rosa”…! 😍👏62e06b77-aa1e-4d70-905e-18aaa97aab2c-1.jpgf77134b0-401e-4135-9a9c-ca26a2db62ca.jpg´Älskar att jag har hittat en kille som gillar att duka fint och  ”äta med ögat” också – precis som jag….!  😋96f01fe8-cbff-4f16-b091-651b7106fa15-1.jpgDagarna i Marbella var bland det mest fantastiska jag har varit med om…! Har aldrig känt mig så lycklig och harmonisk….! img_1977-1.jpgDet blev minst en romantisk middag per kväll….img_1862.jpgAntingen på restaurang, eller hemma i huset. 

img_1865.jpgVi älskar båda att laga mat , och uppskattar en fin köttbit med ett glas rött…!
2f8c4d81-64f9-455b-a162-4c816dfdb34a.jpgimg_2016.jpgOvant för mig med parmiddagar, men det är nu det händer, haha….!   img_2017.jpg
Och bättre middagssällskap änPeppe och Sussane , kan man inte ha.

Fortfarande nykära efter 30 år….! ❤️c61c45e5-0c49-431d-ab58-376401339bbf.jpgVi är inte riktigt där än, haha……!
img_2025.jpgimg_2027-1.jpgAvslutade kvällen hemma hos oss i ”Casa Rosa”…!

Magiska dagar som jag hoppas få återuppleva i sommar…!

64 reaktioner på “Kärleksbomb & underbara dagar i Marbella med kärleken….”

 • Kattis skriver:

  Lyssnar på podden varje vecka o nu måste jag ju se din blogg…så kul att se er kärlek, myshärligt…men att se dessa kommentarer från vuxna människor gör mig så ledsen, illa berörd o förvånad…varför ? Märkligt.

 • Lina skriver:

  Måste fråga om ditt nagellack som skymtar fram på tånaglarna i frukostbilden med omeletten :). Vilket märke och färg är det? Perfekt rosakorall ju :) KRAM

 • Eva skriver:

  Allting kommer när det ska, så önskar Er all lycka 💕

 • Annica skriver:

  Njuut! Fyy för alla skvallertidningar och allt skräp som skrivs på nätet. Ha det fortsatt bra det är du så värd!

 • Klara skriver:

  Håller med och man lär sig nytt. Hade ingen aning om vad mariposa var, tvungen att Googla. Fjortis hade jag hört förut, detta tjat om att folk ska vara fjortisar så fort dom säger ifrån☺

 • Klara skriver:

  Linda: kallar du Pär för kvinna? He He, och eftersom du frågar om jag är fjortis, jag är 56 år och i klimakteriet. Dit har väl inte du hunnit ännu antar jag. Du tycker inte man får skämta om PMS men det är ok att skriva elaka kommentarer? Herregud…

 • Lena skriver:

  Pernilla, du väljer att svara en människa som är ännu en i mängden att gratulera dig till din kärlek? Jag kräver absolut inte nåt svar😂men att inte säga något om vad människor skrivit nedtill och t.om. i din bransch är oerhört osmakligt! Är jag överraskad ? Nej!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  ANETTE : Nej , men är inte väck för att man blir rörd av andras kärleks-lycka Det är fint.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Tack fina Lena….! Så fint med kärlek eller hur!!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Jag har en stor snackslåda som teamet gladerligen äter av när dom behöver lite extra energi!

 • Mallah skriver:

  Det är ju relativt lång tidsgång mellan dina inlägg och nuet men bättre än inget 😁

 • Linda skriver:

  Detta ständiga tjat om att man ska ha ” PMS” så fort en kvinna säger ifrån. Blir matt och tänker att, vem är du? Varför skriver du så? Är du en liten fjortis som ”råkat” hittat hit till Pernillas blogg där vi kvinnor är över det 40 iaf?

 • Helen skriver:

  MEN så roligt !!! En fröjd att läsa kommentarerna här 😂💕💕👍

 • Anette skriver:

  Du Lena verkar lite , tja vad ska man säga .. lite väck liksom 😂

 • Ann skriver:

  Jag tycker det är synd o skam😀 att företagen skickar så mycket godsaker till dig som jag förmodar att mycket slängs, dels pga att du viktväktar och man hinner inte äta upp såna mängder. Såg nåt inlägg där du rensade ut massor med ex Nicks som ni ej hunnit förbruka.

 • Bella skriver:

  Vilken tur att det inte är du som ska sitta och äta där då😎Per i hagen…

 • Hanna skriver:

  Bra, håll du på hans identitet så länge som du kan. Din rätt i samhället!

 • Anette i Malmö/Delfinaste skriver:

  🤩❤️LIVETS LIV❤️🤩 Vilken sommar du kommer få, bara njuuut🥰🙌🏻

 • Klara skriver:

  Håller med. Det var elakt skrivet…

 • Charlotte skriver:

  Skäms på dig din äckliga människa!! Finns inget smutsigt med Lotta och Mikael som dryftats i media likt någon annan kändis ! Urk!!

 • Anne skriver:

  Grattis Pernilla o Mr C. Vårda kärleken. Jobba mindre Pernilla! Va inte med överallt . Njuuuuuut va rädda om er❤️

 • Anne skriver:

  Grattis Pernilla o Mr C. Vårda kärleken. Jobba mindre Pernilla. Njuuuuuut va rädda om er❤️

 • Lena skriver:

  Så glad för din skull Pernilla! För ER skull, vilket VACKERT par ni är!
  Alltså, det är så fint så jag gråter! Du är så värd detta och jag bara önskar er ALL lycka
  i världen. Du och Chrille, så fina ni är! Kramar i massor :)

 • Ingela skriver:

  Finaste Pernilla , återigen grattis till kärleken🌹Du är så värd det ❤️ Kram

 • Moa skriver:

  Grattis till kärleken!
  Fortsätt vårda den ömt och snälla smutsa inte ner den med billiga intervjuer och tidningsreportage som Lotta Engberg & Soldoktorn! Fortsätt att äga din kärlek, då blir den äkta & fortsatt vacker.

 • Så himla härligt att se och du är SÅ värd det! Önskar dig all lycka och kärlek och ett magiskt liv för jag är säker på att det är ”pay back time” nu.
  Så himla glad för din och er skulle! All kärlek till er!!!
  1000 kramar
  //Berith

 • Kicki skriver:

  Härligt med kärlek vänskap god mat och ett gott vin.

 • Katarina Karlsson skriver:

  Så glad för din skull❤❤

 • Filippa skriver:

  Det vore så roligt om du vloggade. Börja gärna med det!

 • Klara skriver:

  Har du PMS☺

 • Par i Kalmar skriver:

  Nu kan du väl låta din Mariposa bygga om och renovera istället för att susanne ska gör grov jobbet. Första uppdraget… bygg om trappan i Casa Rosa!! Det är ett stort NO NO att ha en trappa som går rakt ner till mat bordet. Man kan inte sitta och äta där!!

 • Pär i Kalmar skriver:

  😀 😀 din poster … Härligt!! , Härligt!! säger det mesta och du ser faktist rätt ny pimpad ut … viva la vida loca ! är det en Svenne banan som du har hittat el. vem är den där mariposan?

  Apropå, whalgrensvärld som jag brukar titta på… såg nyligen en repris… Var Bianca tvungen att plocakade in A.Schulman i eran show. Fy fan! den jävla fjolliga apan… !! han har fått allt för mycket tid i svensk media, bort med skiten för faan !! Han är ju en vanvettig jävla snorunge! Bjud inte in sådana idoter bara för att de ska få mer media tid som de inte förtjänar.

 • PERNILLAS STÖRSTA FAN MALIN skriver:

  Finaste Pernilla!
  Jag är så himla glad för din skull att du har hittat kärlek och ni passar otroligt bra ihop du och C och va rädd om varandra och det är du värd <3
  Massor kramar till dig från mig <3

 • Labelle skriver:

  Ja men visst. Det är något alldeles otroligt med narcissistiskt självförhärligande och egocentrerat över Instagram och Facebook! (Pernilla tycker jag dock mest bjuder på sig själv. Samarbeten måste de väl ha någon gång emellanåt) En blogg för oss i denna generation som hon själv är i, hoppas jag lever kvar.
  Men en Vlogg hade varit roligt måste jag erkänna 😀 Brukar se Biancas när jag äter lunch – men inser att den generationens livsprioriteringar inte är direkt tilltalande för oss äldre…

 • Therese skriver:

  Hahaha….man kan ju göra egna ansiktsmasker med resår runt huvudet – bara välja utseende/person för dagen?!
  Nä skämt å sido – ett långt förhållande ska uppskattas, det är ju det fina med kärleken att få samma ”face” år efter år som hos Peppe & Susanne.
  Det är väl det vi alla nånstans ändå önskar oss – älskas för den vi var, är och förändras till.

  Nu önskar jag att det blir härliga middagar och upplevelser för Pernilla med sin mr. C många, många år framöver.
  Länge leve kärleken!

 • Klara skriver:

  Anar ett visst mått av ironi…

 • Klara skriver:

  Har Casper varit otrogen? Trodde inte det om honom… nåja, det är klart det efter 20 år kanske inte är himlastormande men jag tror många ändå kan vara nöjda med det dom har. Läste en undersökning där det stod 25 procent är otrogna. Varör ska man ha ett förhållande om man är otrogen? Då ska man göra slut och vara singel såvida man inte har ett öppet förhållande.

 • Sofia skriver:

  Jag har aldrig förstått hur folk lyckas att hålla ihop så länge. Det måste ju trots allt vara en omöjlighet utan att det uppstår stora problem. Jag (och även de män som jag har haft) har klarat några år tillsammans med varandra, 3-4-5-6 år nånting. Sen så tröttnar man ju på varandra. Jag läste Casper Janebrink som sa att han hade gjort snedsteg och varit otrogen under sin 20-åriga relation, och han sa att han trodde att det var så för de flesta, att alla par får stora problem. Det har jag alltid tänkt också. Varje gång jag ser ett par som varit ihop i 20-30-40-50-60 år så tänker jag alltid ”Herregud, så många gånger dom måste ha varit otrogna eller har haft andra stora problem”. Jag känner inget par som har varit ihop länge som verkar vara lyckliga. Det är bittert och tjafs och dom ser allmänt bistra ut. Jag tror inte alls på att hålla ihop med samma person så länge. Att man liksom går och ”sliter på” varandra. Jag tror inte att människan är gjord för att leva ihop med samma person hela livet eller en väldigt lång period. Men tur att vi är olika!

 • Christina skriver:

  Kul att du fann kärleken och vågade öppna upp ditt hjärta. Och modigt av mr C att kliva in i din familj.
  Ni verkar förståss vara en fin familj på alla sätt tänker mera att det är modigt att kliva in i en sån känd o uppmärksammad familj. (Fint att du försöker skydda din kärlek från oönskad publicitet så långt som det går) Så riktig kärlek ser det ut att det vara från båda håll. Lycka till!💓

 • Malin skriver:

  Haha, blev lite bokstäver på fel plats 🤣

 • Malin skriver:

  Att sträva efter att bara tillsammans och känna sig ” stolt” för det innebär inte att man behöver vara nöjd och lycklig. Vi har ett liv vad vi vet och att vara i samma relation hur länge som helst är inget bebis på att man lyckats.

 • Anne skriver:

  Önskar dej all lycka…🌹
  Mysigt å hitta kärleken i mogen ålder…
  Du strålar verkligen❤

 • Sofia skriver:

  Håller med! Instagram blir ju någonting helt annat också. Ingen favorit hos mig. Mycket roligare med bloggen än med Instagram tycker jag. Bloggar är ju tyvärr på väg bort lite känns det som. Hoppas att Pernilla kommer att blogga läääääääänge till!

 • Mackan skriver:

  Allt gott önskar jag er båda!
  Men snälla, sluta inte blogga!
  Vi som är lite äldre har ofta inte Istagram ( eller facebook för den delen), men läser regelbundet bloggen.

 • Klara skriver:

  När min son mötte på lillasyster i högstadiet skulle han alltid knuffa till henne. Syskonkärlek😉

 • Lova skriver:

  Det finns ju redan i tryck. Men det radioprogrammet har så stor genomslagskraft

 • Klara skriver:

  Jag tycker du ska vara stolt som har haft ett så långt förhållande. Om du är less så får du väl sätta på honom en burka el ngt☺

 • Klara skriver:

  Nej Lova. Han LOVAr nog att inte ta upp det för du har ju redan gjort det…

 • Agneta skriver:

  Underbart❤️All lycka till Er🌹

 • Lova skriver:

  Jag tänker på Benji´s sommarprat, jag tänker på hans skrivna låt till sin syster Smile. Deras omvittnade syskonkärlek som Bianca belyser.
  Så läser jag detta i en lång intervju i GP:
  citat: Klasskamraterna svarade mot hans musikalintresse, hans tendenser till spontansång, med oförstånd och löje. Benjamins syster Bianca hälsade inte på honom när de gick förbi varandra i korridoren. Saker som skulle kunna böja ner vilken åttaåring som helst. slut citat
  Hoppas att han inte tar med den biten i Sommarpratet.

 • Mallah skriver:

  Alla är utbytbara 😉

 • Sofia skriver:

  Man blir så otroligt lycklig för din skull. Du är såååååååå kär!! Det både syns och märks SÅ tydligt. Du ser helt annorlunda ut på nåt vis. Så fantastiskt att du delar med dig av kärleken! Så synd att det ska hamna i skvallerblaskor bara. Dom är väl som hyenor nu kan jag tänka mig. Det här måste ju vara ett ”jätte-scoop” för skvallerbranschen. Dom kommer väl tyvärr att rapportera om varje steg ni tar och jaga er. Usch, så obehagligt det måste vara ändå. Grattis till kärleken!!!

 • Britt skriver:

  Grattis, och lycka till. Kärleken är fin.

 • Cecilia i Malmö skriver:

  Grattis till kärleken, jätteglad för din skull!!! ♡
  Vilket trevligt program ”Yes chef” har varit och som du briljerade i sista avsnittet! Synd man missade dig när du var i Malmö, hade gärna smakat på din mat! (Min pappa tittade också på alla avsnitten).
  Hoppas du får en fin sommar och att vi ses i höst på showen!!
  Kram ♡

 • Vivi skriver:

  Du är så generös med ditt liv så det känns som man känner dig, och det är alldeles underbart att se dig så lycklig!

 • Helene skriver:

  Vilka fina bilder.
  Så mycket kärlek ❤ ❤

 • Ulrika skriver:

  Har han fått dig att börja äta frukost, vilken man!
  Bilder florerar ju runt och wow så snygg!
  Länge leve kärleken!

 • jimmie skriver:

  Önskar dig all lycka.Kommer du spela in nån mer säsong av Pernillas matresa har kollat på varenda avsnitt av de och gillade de alla gånger

 • Lie skriver:

  Vilka underbara bilder Pernilla! Inte utan man blir lite avis när man själv mött samma ansikte över varje måltid i 38 år 😝. All lycka till er 🥰. Kram

 • Minna skriver:

  🙏❤️ Pernilla, Livet har sin egen väg. Vi vet vad vi gått igenom, men det som kommer, kommer bara! Då glad för dig! ❤️

 • Anita skriver:

  All lycka till dig Pernilla, det är du värd 💞

 • Åsa skriver:

  Åh all lycka till dig, var rädd om varandra <3

 • Pia skriver:

  Finaste Pernilla! Helt underbart att du hittat kärleken på nytt ❤ Du är värd all lycka i livet! Du fina, underbara, goa, omtänksamma, glädjespridare till kvinna, mor och medmänniska….Ha det bäst och hoppas ni får en underbar sommar! 🤗🏖🌞❤ Kramar Pia

 • Klara skriver:

  Vilka härliga foton! Önskar dig all lycka!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram