Klädbesvär….

Gjorde en intervju och plåtning igår för en kommande tidning….

Vi gjorde intervjun här hemma i köket över en fika, och sen behövdes det bara en porträttbild till, så jag sminkade mig själv. Det är bara när det är större plåtningar och TV-grejer som jag tar hjälp av proffs som Jessica och Anna Kokotos. Men då blir ju resultatet betydligt bättre också….! :-)

Fotografen ville gärna att jag skulle ha ljusa kläder på mig, så jag tog på mig min nya Fendi-klänning, som jag fyndade i en secon hand-butik häromdan!

Klänning : Fendi

Skor : Zara

Halsband : Lifestone (Theos hand&fotavtryck i ett silverhjärta)

Hund : Niki

Visst är det ett vackert tyg på klänningen…?!

När vi var klara åkte jag in till stan och plockade upp Susanne för en tjejmiddag på tu man hand.

Vi åt på underbara restaurang ”Tarantino” , där dom har den ”bääässta spagetti i stada…! :-)

Jag hade dock glömt mitt minneskort till kameran i datorn, så jag får sno bilder från Susannes blogg imorgon, helt enkelt….!

Nu ska nattugglan Wahlgren hoppa i säng, för imorgon ska jag hänga med Jennifer hela dan som kommer hit och ska hjälpa mig att ”rensa i garderoben”!!

Jag har alldeles för svårt att göra mig av med grejer och trots att jag har ett helt eget ”Dressingroom”, så är det proppat till bristningsgränsen med kläder! 

Då är det perfekt när man har en kompis som Jennifer, som är helt osentimental, benhård och rensar ut allt som känns gammalt och omodernt! 

Men grejen är ju den att modet kommer ju tillbaka hela tiden….

Det som är omodernt nu , blir ju snart helrätt igen….!

Axelvaddarna kom ju tillbaka, även om man aldrig trodde att dom skulle göra det…!

Orkesterjackan som är inne nu igen , har jag hur många som helst utav, som jag har spart från förra gången det var populärt.

Nu är det Bianca som går och plockar fram mina gamla orkesterjackor igen ur garderoben.  Så det var väl en himla tur att jag inte gjorde mig av med dom, utan bara hängde undan dom ett tag….

Har lite på känn att cowboybootsen är på väg tillbaka….! Så vad Jennifer än säger imorgon, så kommer jag att behålla åtminstone några par….   Man vet ju aldrig!

Snart kanske jag står där i mina gamla ”cowboysarboots” och känner mig ”helrätt” igen….! :-)

18 reaktioner på “Klädbesvär….”

1 2 1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram