Kristallen!

Hej vänner !

Här var man uppe i ottan och gästade SVT Nyhetsmorgon tillsammans med Bianca .

Vi pratade ”Kristallen”, Wahlgrens Värd” , & våra tre nomineringar.

I kväll smäller det!

Sååå spännande! 💥🎉🙌🏼

Jag provar olika outfits i sovrummet , medan vovvarna sover…! ❤️

Jag funderar på att kvällen till ära ha på mig min Ananas-berlock som jag köpte i Marbella nu senast.

Väljer mellan dessa två klänningar …! Färg eller glitter. 😘

Nu är jag och Sofia hemma hos Helene som gör oss snygga inför kvällen.

Sofia är också nominerad till ”Årets Programledare”!

Vi är alla lite pirriga inför kvällen!

Och vi blir såklart SJUKT GLADA om ni röstar på oss som ”Årets Program”!

Vi älskar ju vår serie, alla som jobbar med den , samt alla ni som tittar, såklart!

Så rösta gärna om ni gillar det vi bjuder på i rutan! 😘😘❤️

Kl 20.00 på SVT direktsänds galan i kväll!

Man kan både ringa & rösta , och rösta via sms flera gånger! 💥💥💥

Love you😘😍🙌🏼

99 reaktioner på “Kristallen!”

 • Elin skriver:

  Du som skrev att man inte ska bry sig om hur man uttrycker sig , det låter inte särskilt bra, inte undra på att man får lite ont i själen då när man går in på den här bloggen.

 • Elin skriver:

  Pernillas tv serie som Bianca är med i??, herregud ska hon få skit nu också för att hon är med i” Pernillas program”, hon är Pernillas DOTTER och DÄRFÖR ÄR HON MED I Wahlgrens värld. Sen P, tänker jag om Bianca är vuxen varför går du då in på en vuxens blogg för att klaga på en annan vuxen(!) och Pernilla HAR inte försvarat sin dotter, (antagligen för att hon inte vill lyssna på sån skit folk säger om hennes barn). Det är också en viss skillnad på mormor Christina, mamma Pernilla och Bianca, en sisådär 24 års skillnad och 60 års skillnad, Bianca är 24 år och fortsätter kämpa på trots att hon ständigt blir ifrågasatt , hoppas hon blir en ännu vassare affärskvinna!

 • P skriver:

  En vuxen person behöver inte ha en mamma som försvarar sig. Sen är det ju uppenbarligen så att det är väldigt många med samma åsikt om Bianca.
  Hon är ju känd för det, att vara otrevlig mot vem hon nu vill vara otrevlig mot. Mamma Mormor mm mm
  Det är väl Bianca själv som får visa upp en annan sida om hon vill bli omtyckt av fler än dig Elin.
  Att det skrivs på Pernillas blogg är ju för att det är Pernillas TV serie som Bianca är med i.

 • Mia skriver:

  Ja det kan nog vara så att intresset börjar svalna, dags för något nytt kanske

 • Bettan skriver:

  Wahlgrens värld har tjatat ut sig själv. Dags för något nytt nu.

 • Bettan skriver:

  Ja , denna överkonsumtion är helt sjuk.

 • Lola skriver:

  Pernilla kan sjunga men hon är helt blåst annars .,hon kommer från en annan planet

 • Lola skriver:

  Du har helt

 • Elin skriver:

  Lena, att säga som du gör är mobbing för då kan man lika gärna säga att Pernilla aldrig kunnat bli artist om inte hennes föräldrar sysslade med skådespeleri, det öppnade dörrar för Pernilla…Om Bianca inte kunnat dansa hade hon nog valt någon annan väg men nu kan hon dansa (så pass att hon kom tvåa )och därför är hon kvar inom teve och sen har hon ju en pappa som varit dansare så hon har nog mycket i generna från honom också.Det är när man kan sin sak som man blir kvar .

 • Lola skriver:

  Håller med , det finns så många begåvade barn men dem får aldrig chansen på grund av kändisar Nas obegåvade barn se Graaf Maggan etc

 • Elin skriver:

  Lena, det är mobbing för att då kan man säga att Pernilla inte blivit artist om inte hennes föräldrar sysslat med skådespeleri ,det öppnade ju många dörrar för Pernilla ,om det visat sig att Bianca inte kunnat dansa hade det varit en annan sak ,nu är hon ju bra på att dansa ,så pass bra att hon kom tvåa ,det visar att hon är lika talangfull som Pernilla fast med dans, har du glömt att Biancas pappa varit dansare , hon har det i generna från honom skulle jag tro.

 • A skriver:

  Sofia, om du inte bryr dig om vad folk tycker så ska du kanske också sluta bry dig om hur de uttrycker sig. P tar inte åt sig om nånting så varför ska du göra det? Låt folk skriva vad de vill, du bestämmer ingenting och kommer inte ändras, sluta tjata bara, det är så tröttsamt.

 • Sofia skriver:

  Vilken tur att smaken är som baken då och att de som belysta vitrinskåp därför kan ha det! 👍🏼

 • Sofia skriver:

  Till P:
  Men va? Det är väl ingen som har sagt att man inte får reagera. Det säger ju sig själv att man får. Men ibland kanske man bör tänka på vilken ton man har när man säger sin åsikt. Trots att man ogillar saker och beteende kan det ju sägas på ett sjyst sätt, men det gör inte folk.

 • Sofia skriver:

  Du får nog läsa min kommentar en gång till om du ställer dessa frågor, för jag har ju varken nämnt att jag ska bestämma, att det är fel att de inte tycker som jag osv. Tror du missar min poäng. Jag bryr mig inte om vad folk tycker, utan hur det framställs.

  Givetvis har folk åsikter, men det betyder inte att man måste vara så otrevlig som många är i sina kommentarer. Många ord folk säger här inne skulle de aldrig våga säga om de mötte Wahlgrens på stan, men bakom en skärm tror man att man kan gömma sig och säger därför otrevliga saker, utan att bry sig om hur det framställs. En del verkar bortse från att det som skrivs är till människor som har känslor precis som alla andra och att det kan såra.

  Det står en fritt att gilla eller ogilla Wahlgrens värld och allt vad familjen gör. Åsikten är helt fri, men det betyder inte att man måste slänga ur sig vilken skit som helst. Tyck precis vad du vill om folk, för det är helt okej, men man måste inte säga allt alltid som man ogillar och man bör tänka på hur det sägs.
  Och gillar man inte programmet eller familjen så är det ju bara att strunta i att ta del av det, men folk verkar inte kunna låta bli ändå. Det är tydligen viktigare att berätta hur dåligt något är med familjen än att bara låta bli att ta del av dem.

 • Lena skriver:

  Visst kan Bianca prestera och kan prestera otroligt bra när hon får chansen som du skriver Elin. Problemet är att hon aldrig fått den chansen om hon inte varit ett kändisbarn. Att ha den bakgrunden har varit en dörröppnare för Bianca.

 • Frida skriver:

  Ja du kina man kan ju undra hur det är ställt med denna människan ”Dess” ? Jag kollade bloggen inatt på jobbet och gick in nu. Då har hon inte gjort annat än att skriva här hela dagen:/

  Lyssnar på en ljudbok om psykopater. Boken handlar mycket om att vi omger oss ute i samhället med väldigt många sådana som vi inte ens kan ana. Den är väldigt bra o spännande. Misstänker att ”Dess” tillhör den kategorin starkt …

 • Elin skriver:

  Jo, Lena, jag tycker det är mobbing för att du säger att Bianca har allt att tacka Pernilla för….,Pernilla kom inte tvåa i Lets dance som Bianca gjorde för hon var inte lika bra som Bianca på att dansa. Med det vill jag säga att Bianca kan prestera när hon får chansen det skulle väl inte alla kunna göra….

 • Kina skriver:

  Men du är ju inte klok någonstans Dess hur galen får man egentligen bli haha helt sjukt.

 • Dess skriver:

  Jo Rosa jag känner till din känslighet för tonalitet. Scrolla förbi sånt. Jag tar inget ansvar för dina känslor.

 • Lena skriver:

  Elin. Hur kan det vara mobbing att redogöra för vilka regler som finns för medverkan i TV-programmet Lets Dance. Förklara hur du resonerar.

 • Rosa skriver:

  Kan inte ni två ta det privat då istället för att förpesta Pernillas blogg, varför ska vi andra behöva se speciellt dina Dess eller vad du nu heter, fruktansvärda kommentarer och besserwisser det är verkligen vad du tror att du är.

 • Elin skriver:

  Att säga som du gör ÄR mobbing ,är du avensjuk på Bianca då du har åsikter om hennes medverkan i Lets Dance ,hon får väl vara med var hon vill ,du kan inte säga att en annan människa liksom inte får finnas , ska man säga något till någon så ska man kunna redovisa vad människan exakt sagt som stört en ,att bara uttrycka sig negativt utan anledning är mobbing , ens sådana åsikter som inte grundar sig på någon somhelst sanning kan man behålla för sig själv och behöver inte fläka ut till andra här, det är inte okej .

 • Dess skriver:

  Svar jag aldrig läser eller kommer att läsa: Saras. Jag scrollar. Jag vet inte vad du sagt och kommer aldrig ta reda på det. Det du har att säga är totalt ointressant för mig. Däremot är det intressant att diskutera med tex Elin. Men Du =✋👋 🤗

 • Elin skriver:

  Mia, kan det inte vara så att du bara inte gillar Bianca, för du säger saker som jag aldrig sett/hört i programmet, Bianca är väl aldrig dum mot någon ,mot vem???, om det är mot Pernilla så kanske hon ibland kan förtjäna lite motstånd då Bianca hjälper henne att få ihop deras gemensamma liv.

 • Lena skriver:

  Vad har du för belägg för att påstå att ALLA som syns i teve ofta hamnar där för att någon annan i familjen varit i branschen. Även om det skulle vara på det viset kan man inte bortförklara att Biancas medverkan i Lets Dance enbart berodde på att hon var kändisbarn eftersom reglerna är som de är.

 • Elin skriver:

  Mia ,nu spär du på något som inte finns ,Bianca h a r inte beklagat sig om sin barndom det är vi som uppmärksammat hennes barndom b l a pågrund av hennes sommarprat, det är väl inte fel att delge andra om sin uppväxt det är väl naturligt att ens första tid sätter spår.

 • Anne skriver:

  Hej alla glada. Alla tror dom känner familjen Wahlgren men ok dom öppnar ju sig för hela svenska folket. Baksidan av kändis- myntet. Folket har väl inte ett dugg med dom att göra. Lägg ner nu🤗🤗🤗

 • Hege Karina skriver:

  Gör absolut inget att ni inte vann. Ni är lika bra för det. Och har ni inget för er så se bäst i test, man får skratta.

 • Elin skriver:

  Jag tycker det är mobbing när FLERA personer säger saker om en och samma människa ,det är bara det jag reagerar på ,visst man utvecklas av kritik men att gång på gång få höra hur hemsk man är bryter ner en ,om det iaf hade varvats med någonting positivt …Om det stått något positivt om någon av Biancas egenskaper hade jag inte brytt mig men ALLT är fel enligt många av er, man måste ge en person chans till att bli bättre och så motiverad tror jag inte man blir när ALLA säger dåliga saker om en. Vad fn vet ni om hur mycket hon tar till sig av det ni säger ,ingen är gjord av stål och hennes jargong och stil har hon inte bara kommit på själv ,hennes föräldrar kan nog vara rättså kaxiga om inte nu så iaf när de var yngre ,så det har hon växt upp med och till det tre brorsor, inte undra på att man blir tuff på ytan…. I ett avsnitt säger Pernilla att Bianca är hennes bästa vän hemma och den som är lättare att be om hjälp till så tänk att axla den rollen åt sin mamma vid 24 års ålder…

 • Sara skriver:

  Men är det besserwisser ”Dess ” som är tillbaks igen suck….. trodde du hade försvunnit för gott men tänk du kan inte låta bli att ha åsikter om allt och måste vara helt obsessed med Pernilla och Bianca som det bara går bättre och bättre för oj det svider nog….

 • Sara skriver:

  Har “alla” galningar (eller galningen) kommit ut nu😡 här som det har varit så lugnt och skönt nu. Så sjuka kommentarer och diskussioner ni håller på med och mobbning på högsta nivå usch säger jag bara och varför skriver ni här om det nu handlar om Bianca som ni säger dessutom är vuxen 😮???? Sköt om dig och din härliga dotter, fina Pernilla älskar ert sätt att vara.

 • Dess skriver:

  Det finns en anledning till varför man bör undvika Tilde ffa i Public Service. Du gav mig just en anledning till. Kan man inte ta kritik och använda den eller skaka tonalitet av sig så är man inget annat än ett barn som vill ha mamma nära.

 • Dess skriver:

  1. Du har HELT rätt i klimatfrågan
  2. Bianca kan inte göra affärer. Det kan inte Pernilla heller. De avsnitten skulle vara kul att se. Det enda jag sett är att de tokkonsumerar. De omger sig inte – de blir headhuntade. Man är en usel samarbetspartner om man inte aktivt söker upp stjärnor som dessa. Sen är de flesta revisorer lika duktiga så om de anlitat en så är det liksom inte en gallringsprocess.

 • Dess skriver:

  1. Pernilla har annat att göra än bloggen. Den är inte intressant för henne längre vilket hon sagt. Du ska se att det kommer små rosa kommentarer snart. Hon torskade Kristallen. Vad ska hon spä på det inlägget för?
  2. Du har NOLL koll på mobbning. Det är INGEN som mobbar här. Du är en identitär rosseauian som tycker alla ska få tala och lyssnar till tonalitet framför sakfråga. Exakt alla här får tycka vad de vill om Bianca o vill Pernilla strypa det så kan hon. Ingen har ens varit taskig. Bianca beter sig sjukligt egoistiskt och världsfrånvänt. I två program nu. Och i trailern för trean ser vi bråket. Det här är Biancas show. Pernillas småsöta shopping är ju det ingen som bryr sig om på riktigt. Bara att bruden på produktionsbolaget som kom på att de skulle foka mer på Bianca gjorde en tankevurpa för jisses vad folk skriver ner hennes beteende på forum o sociala medier.
  Men mobbing kan du FETglömma. Avslyr då sånna som du kommer med känslosåsstyrda argument att kritik är psykisk tortyr. Så ser Sverige ut idag – jag vet men fan att jag rättar mig efter det. Fortsätt kritisera. Det är vad som behövs för att gå vidare o blir man kritiserad kan man utvecklas. Blir man kallad saker skakar man det av sig och går vidare. Annars blir man ett litet offer som tycker synd om sig själv.

 • Elin skriver:

  Okej fortsätt att klaga på Bianca så får vi se hur det går och till dig Pernilla Wahlgren är det inte dags att sätta ner foten och försvara din dotter mot alla påhopp.Mia,jag var nyss ute i friska luften och såna där kommentarer om huruvida jag mår vad tjänar det till att du säger det?, men okej jag har nu försökt för jag tycker det varit så hemsk stämning härinne mot Bianca och vill bara säga att om ni då vissa tycker att Bianca nu är vuxen och borde skärpa sig och så går ni till hennes mamma och säger det??, det rimmar inte vidare bra,va. Anledningen att jag skrivit så många inlägg är pågrund av EN ENDA sak och det är att man säger till vid mobbning ! och det grundar jag på en kommentar om att Bianca aldrig fått vara med i lets dance om inte hennes mamma var känd, tänk efter …ALLA som syns på teve har ofta hamnat där för att någon annan i familjen varit i branschen, det man föds in i kan man inget göra åt och det hör inte hit ,det som däremot räknas är om man sen visar sig vara duktig som i det här fallet Bianca i Lets dance. Jag hade inte reagerat så mycket om jag inte kände att det är ren mobbing och när rad på rad säger att Bianca är så hemsk och skäms på dig och tala inte så till din mamma blir jag rent ut sagt förbannad ,vill ni hon ska vara vuxen sluta då tilltala henne som till ett barn ”skäms på dig”,vem fan säger så till en vuxen??. Jag kan inte annat än skriva svar när ni många av er skriver och skriver upprepade gånger om vilken hemsk tjej hon är , och var är Pernilla i allt det här ,ursäkta men allvarligt talat nu om någon gång visar det ju att Pernilla är självcentrerad som tillåter att ni säger så här till Bianca.Dåligt Pernilla ,fruktansvärt respektlöst mot din dotter, hon försöker vara vuxen och vara en egen person och du fokuserar på dig själv….

 • Mimmi skriver:

  Jag tycker att människor tar sig själva och andra på alldeles för stort allvar. Jag blir helt förbluffad över hur engagerade människor är i andras liv på sociala medier. Pekpinnarna viner och man kan inte undgå att känna att människor använder pekpinnar för att för en sekund känna sig lite bättre än någon annan.
  Jag tycker att Bianca är tuff, cool, hjärtlig, ärlig och helt uppenbart klipsk i affärer och klipsk nog att omge sig med människor som tar henne framåt i affärer. Hon bjuder dessutom på sig själv. Det är mer än man kan säga om många andra av oss. Och det extremt uttjatade klimathotet står mig upp i halsen, ja det kommer banne mig ut ur örona. Att ingen fattar att det är mycket större klimathot som spys ut i olika länder och som upprätthålls av de som kommer att förlora miljarder om fabriker och anläggningar måste läggas ner… Därför läggs fokus och skam på oss vanliga dödliga och vår konsumtion så att vi inte ska tänka på de större frågorna som pågår ute i världen. Några lampor i ett vitrinskåp eller annat obetydligt som vi ägnar oss åt har inget med klimathot att göra. Greta kan segla 7 varv runt jorden och det kommer inte att spela någon roll. Det är lite som the Muppet Show där handdockor styrs av någon annan… Såg annars ett inslag i nyhetsmorgon för nåt år sen där Bianca o Benjamin var med. Där kom alla mina fördomar på skam. Jag förväntade mig två kändisungar som skulle vara lagom kaxiga och dryga, men där var två varma, naturliga unga syskon som bjöd på sig själva med humor och självdistans och som var så goa mot varandra och övriga i studion. Jag tror man glömmer alltför mycket att kändisar är vanliga människor med känslor som oss andra.

 • Lena 🦋 skriver:

  Har precis lyssnat på Tilde de Paulas sommarprat o vill citera lite – man måste inte alltid säga vad man tycker o till vilken nytta vill du att det negativa ska tas emot ? Lyft varandra o va trevlig i ditt bemötande, så smittar det av sig o båda parter mår bra 💚

 • Vera skriver:

  Roligt att han kallar Bianca lägenhet för en våning. Lägenheten är fin men opersonlig. Jag trodde att belysta vitrinskåp tillhörde en svunnen tid. De passar bäst i lägenheter för äldre kvinnor i sextioårsåldern och uppåt.

 • Hege Karina skriver:

  Mia, vi har alla olika barndomar. När jag talat om min så bemöts jag ofta av just det du skriver; ungefär: vi har alla varit med om jobbiga saker i barndommen, men det kan man inte gå och tänka på. Det är svårt att förklara. Vet vad det innebär att växa upp med bråk före under och efter sina föräldrars skillsmässa. Bianca fick dessutom växa upp med det som en följetång på löpsedlarna med vad det innebär i form av ytterligare press på alla inblandade. Det gör Biancas uppväxt väldigt olik andras.

 • Dess skriver:

  Likt min fråga om flyktingvågen 2015: har vi resurser sa jag om wv säsong 1: är
  Flams o naivitet nåt folk vill se. Märkligt att jag alltid får rätt. 😉

 • Anna skriver:

  Håller med. Producenten borde tänka nytt om programmet ska fortsätta att sändas. Man kan inte köra i samma gamla spår hela tiden.

 • P skriver:

  Men Elin du tycker inte att vi som tycker annorlunda än du ska få kommentera?
  Konstig inställning.

 • P skriver:

  Elin om du inte förstår vad Bianca gör för fel så vet jag inte i vilken värld du befinner dig i.

 • Mia skriver:

  Det är något som fattas detta program, allt är flams och skådespeleri. Vilka är ni egentligen?
  Varför inte ta med motsatsen i något avsnitt? Det blir tjatigt att se samma vinkling av er i program efter program.
  Pernilla wahlgren =Flamsigt, stökigt och buskis humor,allmänt stirrigt beteende och håller allt på avstånd släpper inte in det som hon anser är obehagligt utan rusar bara fram och hoppas att det ska försvinna.

 • P skriver:

  Håller med dig A.
  Om man bloggar instagrammar och särskilt om man gör en TV serie så kommer folk att kommentera. Så enkelt är det. Därmed inte sagt att man ska spy skit.
  Men folk reagerar. Och om man inte får reagera så är det ju ingen idé att ha ett kommentarsfält?
  För det är väl inte meningen att man bara ska skriva, vad vacker du är, vad bra du är, vilken snygg klänning du har, vad du är duktig, var har du köpt dina skor, åh vilket vackert hem?

 • Anna skriver:

  Elin nu får ge dig! Varför tro du att det är äldre kvinnor som kommenterar med tanke på din fråga om man inte gillar ungdomar? Man har rätt att ha åsikt utan att kränka någon!

 • Vera skriver:

  Det är väl dokumenterat hur Bianca mobbar och pratar skit om folk i sin omgivning i Wahlgrens Värld. Har du inte sett programmen Elin?

 • Mia skriver:

  Elin du verkar inte må så bra. Att kommentera 10 kommentarer per inlägg visar bara att du är en besatt svag person.
  Du i fina vädret med dig, du behöver luft☀️

 • Mia skriver:

  Vad exakt är det DU har sådan stor förståelse för? Berätta gärna. Det som det flesta av oss ser är en bortskämd snart 25 årig kvinna som beter sig fruktansvärt illa mot sina närmaste. Som inte ens kan skärpa till sig inför kameran. Är man snart 25 år är man vuxen och borde ha mognat till lite.
  Herregud vi alla har väl en barndom som inte alltid har varit tipp topp. Hur många har inte gått igenom skiljsmässa och tom stryk när det var lagligt.
  Inte fan gräver vi ner oss i det resten av livet och tycket vi har rätt att bete oss illa mot människor.
  Nej Bianca får sluta tycka synd om sig nu, torka tårarna och blicka framåt!

 • Hege Karina skriver:

  Gammalt ordspråk: man ska inte döma någon förrän man gått i dennes mockasiner.
  Det säjs att man ska ha förståelse för andra, men det tycker tydligen inte ni som bara gnäller på Bianca.

 • Elin skriver:

  Förlåt och ursäkta men kollade just ditt ex instakonto och såg hur många som sa så mycket positivt om Biancas nya lägenhet trots att tidningarna skrivit om den angående att den inte är miljövänlig, l i t e kan jag hålla med tidningarna, de gick lite väl långt med så mycket belysning, i alla lådor och i alla vitrinskåp osv annars har jag inget att säga om lägenheten som sådan men så alarmerande som det är med miljön så måste ALLA hjälpa till, det går väl att leva lyxigt och man klarar sig väl och behöver inte ha belysning i lådorna..Nog är hon värd en fin lägenhet men det är inte något vidare föredöme som ligger i tiden…..Tänk om alla med pengar vill ha det så, signalen med belysning i överflöd gör nog ingen lyckligare.. så de borde hållt igen på belysningen iallafall tycker jag.

 • Elin skriver:

  I bland säger man att äpplet inte faller långt från trädet….så detta är humor de har mellan varann och så ger ni er på Bianca. Har ni aldrig tänkt på att attityden har hon lärt sig av sin mor …. och hon är 24 år, svårt att vara komplett då eller hur?! Jag tycker det är H E M S K T att ni klagar så mycket på Bianca, sluta med det, syna bortskämda Pernilla istället som växt upp med båda sina föräldrar och alltid är uppsminkad (inte så olik Bianca trots allt..)men det är svårare att ge sig på någon som kommit sig en bit in på livet och har en trygg grund med båda sina föräldrar. Inget ont Pernilla, men jag skäms å alla äldre kvinnor härinne som klagar så mycket på Bianca. Vad är det ni inte ser, ni ser inte att hon ställer upp på intervjuer och ger av sig själv och F E L och B R I S T E R har alla, tro mig Pernilla OCKSÅ!

 • Elin skriver:

  Nytt koncept?,tror ni att de lever annorlunda än vi?, att de inte är människor?, och när de gör något ovanligt som att vilja sälja sin lägenhet till sin mamma då är ni inte heller nöjda, (det var väl rätt oväntad kommentar och rätt kul) ni har inte måttliga krav, det är rea l i t y och inte någon thriller med färdigt manus.

 • Elin skriver:

  Ursäkta men fy fan vilken inställning om Biancas insats i Let’s Dance!, detta är mobbing!, David Hellenius hade aldrig fått bli programledare om han inte synts i teve förut, e l l e r hur.

 • Elin skriver:

  Ge er på någon i er egen ålder, Pernilla är förstås perfekt, tycker ni om ungdomar ö v e r h u v u d t a g e t?

 • Elin skriver:

  Malin, jag förstår inte vad Bianca gjort som är otrevligt eller oförskämt, mobbar hon någon, snackar skit om någon?, vad grundar du det på? Om du nu måste tycka det är fel på Bianca så kan du väl vända på det, att Pernilla är /varit för fri i uppfostran och det är knappast bara Biancas fel.

 • Elin skriver:

  Hoppsan :-) 👍 det var menat åt Sofia, bra sagt.

 • Elin skriver:

  :-) 👍

 • A skriver:

  Alltså, den här meningen borde få nåt slags pris faktiskt:
  ”Bara en kvinna av Pernilla och hennes faktiskt nu når/nått fram av TV och program.”
  Tack Charlotte, och grattis.

 • A skriver:

  Vem är det som ”spyr galla”? Jag ser bara folk som skriver vad de tycker om saker och ting, precis som du, så vad är problemet? Att de inte tycker som du eller? Att de tröttnat på WV fast inte du har det? Att du vill bestämma vad andra får skriva om kanske? Dags att vakna tror jag…folk alltså.

 • Sofia skriver:

  Halva nöjet med den här bloggen börjar nästan bli att läsa kommentarerna, för jösses vad folk går i gång på allt ni gör. Man behöver ju inte gilla vad ni gör, valet står en fritt att låta bli att ta del av ert utbud men uppenbarligen kan folk inte låta bli och bara måste gå in här och spy galla över hur dåligt något program är eller hur dåligt någon beter sig.
  Vi behöver både allvarliga och underhållande program, särskilt nu när vi konstant uppdateras om all skit som händer i samhället och världen. Därför uppskattar jag ert program, för det är underhållning och kräver inget av mig som tittare. Sen är jag visserligen inte så känslig heller att jag måste skriva av mig när Bianca säger något kaxigt eller om Pernilla konsumerar något. Vem som helst kan ju lista ut att det bara är en minimal del av ert liv… eller ja, inte alla kanske, men de flesta hoppas jag. Det blev ingen kristallen i år, konkurrensen är hård och ibland krävs det något mer än många tittare för att vinna. Men ni borde få en kristall för att ni inte ger upp när alla negativa kommentarer väller in!

 • Gabriella skriver:

  Jovisst tjena, brutit kontakten? Du känns läskig😬

 • Hege Karina skriver:

  Elin, håller med, det klagas på Bianca, hon är ju superduktig, skapar så mycket, bygger. Måste vara väldigt väldigt trist för Pernilla att det skrivs negativt om Bianca .

 • Cilla skriver:

  Bianca verkar vara en bedröööööövligt världsfrånvänd o överkonsumerande ung kvinna…..Bara yta.

 • Lena skriver:

  Bianca hade aldrig kommit dit hon är i dag om hon inte var en Wahlgren. När det gäller Lets Dance hade hon aldrig kommit med som deltagare utan en känd mamma eftersom det bara är kändisar och deras barn som får delta.

 • A skriver:

  Kanske ska bestämma dig för Katja eller Jenny, blir lite patetiskt annars, ganska uppenbart att du är samma person liksom. Pinsamt.

 • Malin skriver:

  Jag undrar hur denna svans skulle ställa sig till drygt och otrevligt beteende om det kom från någon annan än Wahlgrens? Men när det gäller dem så är det såklart bara ”humor” och ”ironi”.
  Och vad gäller Bianca är det knappast synd om henne för att hon är ung och bor i Sthlm. Det är knappast ett frikort för att bete sig så vidrigt som hon gör. De har själva valt att fläka ut sig i en serie, och de väljer själva vilka sidor de vill visa upp. Så hur man från det kan göra dem till några offer förstår jag inte.
  Bianca är vuxen och borde garanterat veta bättre än att bete sig så otrevligt och ouppfostrat. Fe första tonåringar jag känner är inte en bråkdel så hemska som hon.

 • Anna skriver:

  Det är definitivt inte lättare utanför sthlm. Men att dissa sin mamma som hon gör önskar jag absolut ingen. Att svenska folket har fått bevittnat detta finns både plus och minus. Men som jag tycker är detta bara på minus….. men vi i Sverige verkar gilla skämmsel-tv…..

 • Elin skriver:

  Snälla sluta klaga på Bianca, jag tycker hon är rolig och lägger roliga kommentarer, fattar inte hur ni som skriver tänker ibland ,Bianca är 24år och bor i Stockholm ,hon är inte den som skriver fakta böcker och visst kanske hon låter bortskämd ibland men det finns det MÅNGA ungdomar idag som är !,om ni (vissa personer)ska döma ut Bianca ,se på annat hon gör än i Wahlgrens värld, i intervjuer och i makeup videos (där hon verkligen är riktigt duktig) för att inte prata om i LET’S DANCE ,ni tror väl inte hon kom tvåa p g a att hennes mamma är känd?! Det var helt och hållet hennes egen prestation!! Dessutom är det inte lätt att vara ung idag och både vara rolig, seriös, duktig och respektfull ,nä full eloge till dig Bianca som kunde konfrontera Pernilla på ett respektfullt sätt, det du sa i podden uppfattade INTE jag som att smutskasta din mamma, absolut inte!,,du förklarade och sen kanske Pernilla ska fundera varför hon reagerade så mycket ,kanske hon inte var så närvarande känslomässigt till Bianca vilket nog kan hända många föräldrar som försöker få livspusslet att gå ihop.

 • Nina skriver:

  Att bryta kontakten låter hårt. Det verkar vara Biancas sätt att tala till och skämta med sin mor som jag, precis som du, inte tycker är trevligt eller roligt. Pernilla kanske säger ifrån mer när det inte filmas, eller så är hon van vid detta, det har blivit ”normalt”. Men jag tycker att Pernilla inte ska behöva bli tilltalad som Bianca gör eftersom B intr längre kan gömma sig bakom att vara tonåring, och jag är förvånad att Bianca fortsätter efter att ha sett sig själv på tv. Kanske tror B och P att det är något många vill se, att vi provoceras och lockas pga Biancas sätt. Jag hoppas att B beter sig bättre mot P, jag ser gärna mer av det (att de trivs ihop och har det bra och kivas på ett trevligt sätt) inte av det oförskämda pratet från B.

 • Anna skriver:

  Jag satt och tittade på Wahlgrens värld extra material och fick ont i magen…. Va tvungen att stänga av. Herre gud vad elak och dryg din dotter är i mot dig.. Hade min son betett sig så under sin uppväxt eller nu så skulle jag absolut bryta kontakten. Jiddra på om hundfoder och mer eller mindre stjäla av sin mamma…Bianca har verkligen nått sin bitch botten. Det är inte roligt längre och inte allt för konstigt att ni inte vann kristallen. Synd för jag har gillat ert program från start men nu har jag inte lust att se detta mer.

 • Desire skriver:

  Undrar vad det var som fick P att ta bort ett inlägg ang förlusten igår? Kränkt?

 • N skriver:

  Jo DET lär ju hända. Pernillas liv handlar om tre saker har vi lärt oss: lyx, flams och narcisism. Ändå respekterar jag henne mer än förut. Ja – hon är oengagerad i världen utanför Wahlgrens egna värld. Ho. Skiter i politiken och vad som händer i värt land. Hon kommenterar inte en mamma som skjuts till döds med bebis i famn. Hon lägger upp en bild på spalyx. Det är Pernilla Wahlgren. Den hon vill vara och den hennes fans vill att hon ska vara. Tragiskt givetvis med det inflytandet. Att göra samma sak i sex säsonger ger inga Kristaller och ska heller inte ha. Folket less ar väl med all rätt. Men som sagts finns det en Annan sida av Pernilla som jag ser skymta förbi som jag är extremt sugen på men som jag tror hon aldrig kommer visa. Det är det helt privata dolda och kanske mörka. För jag tror inte man blir så här barnslig och konflikträdd om man inte har ett bagage o det har hon ju. Men to sun ul: du lär inte se en ändring mer än mer Bianca fokus. Hon är stjärnan. Och henne ska jag inte gå in på här.

 • Nilla skriver:

  Jag gillar er och har följt er länge men röstade inte på er igår, det är för samma koncept hela tiden. Skulle varit roligt om det hände nåt nytt, som att du får ordning eller tar ställning i någon fråga.

 • PERNILLAS STÖRSTA FAN MALIN skriver:

  Kära Pernilla!
  Jag blev ledsen att ni inte vunnit kristall men ni är otroligt duktiga och bjuder på och ni borde ha vunnit kristall tycker jag men du ska veta att ni
  är underbara familj och ni har fått mig att skratta då mår jag bra, som du vet när jag mådde dåligt och låg på sjukhuset skickade du blommor
  choklad och nalle du har fått mig att jag har blivit FRISKARE och STARKARE tack vare dig som uppmuntra mig genom att ha träffat dig många
  gånger och även din programmet har gett mig gott skratt, utan Wahlgrens värld hade det varit tråkigt och deppig för mig heja på er och
  glöm aldrig att ni är underbara och bästa familjen Wahlgren <3 stor kram från mig
  Ps Fick du mitt mail med fotobilder? ds

 • Jenny skriver:

  Står det nånstans att jag skrattar åt wv? Står det att jag gillar wv? Jag fattar ju tydligen inte ”BIT” pga att jag inte har den humorn insinuerar du. Jag har tydligen wv humor därav trög ..

  Jag tycker verkligen BIT är super dåligt och störtlöjligt. 1 milj tittare? Ja det är nog barn som sitter o äter godis och flabbar åt tårtor i ansiktet o annat skulle jag tro.

 • Cecilia skriver:

  Men det är ju inte ditt liv som fläks ut så varför reta sig på det🤔

 • Anna skriver:

  Folk röstar på det dom gillar, förstår inte varför du är förvånad?

 • Jenny skriver:

  Va!!? Fick ”bäst i test” en kristall? Det mest dåliga och löjliga program som nånsin sänts. Inte klokt alltså👎

 • Ylva skriver:

  😂😂😂😂😂😂😂😂

 • Katja skriver:

  Oj, vad sur och grinig man kan vara.

 • A skriver:

  BIT är ljusår bättre än WV, kvalitetshumor på högsta nivå, är väl därför du inte fattar…

 • A skriver:

  Var du packad när du skrev detta Charlotte? Går knappt att fatta vad du menar, och nytt koncept…skulle inte tro det. Vilket svammel.

 • Elin skriver:

  Lollo jag tycker man kan påverka om man tycker något,bättre än att bara tiga,den som tiger samtycker..

 • Marianne Danielsson skriver:

  Tycker Wahlgrens värld är ett roligt o underhållande program. Men i dessa tider tycker jag de är väldigt mycke lyx o överkonsumtion av prylar. Köpa köpa hela tiden. Biancas lgh fantastiskt vacker, men lite väl mycke storhetsvansinne, renovera hela lgh. Ja ja de är inte mina problem men genom att de är en blogg och många läser den, så har vi ju olika uppfattningar. Ha de gott🤗

 • Elin skriver:

  Jag tycker man kan påverka om man tycker något,bättre än att bara tiga,den som tiger samtycker..

 • Snne skriver:

  Det är ju jättebra. Fin underhållning👍🤗

 • Lollo skriver:

  😴 orka!! Har du inget annat att sysselsatta dig med än att vara en bloggpolis?? Så tröttsamt!

 • Elin skriver:

  Vad jag minns förra kristallen så redovisades antal inringda röster så att det till sist stod mellan två program som fått flest röster, så var det inte ikväll OCH jag ringde flera gånger , vad hände?! ,(alla ni som skrivit på instagram osv att ni röstat)Visst är det kul att något annat program fick en kristall men det hade känts bättre om ni iaf hade näst mest röster (det kanske ni hade,vem vet),hoppas iaf att ni inte tappar sugen att göra programmet , det känns som så många skriver negativa saker, och ni förtjänar bättre som vill bjuda oss på skratt fortfarande❤❤❤❤

 • Carina skriver:

  Syn att ni inte vann jag höll på er blev leden. Och jag höll på Bianca. Hoppas att ni vinner nästa år

 • Malin skriver:

  Ett underhållningsprogram i SVT med drygt en miljon tittare som inte handlar om luncher på Stureplan, familjebråk och att fläka ut hela sitt privatliv. Tycker nog det gott kvalar in som årets program. :)

 • Katja skriver:

  Alltså, Bäst i test, vilket löjligt program och vinner en kristall?!

 • Charlotte skriver:

  Håller med dig nästan i allt. 👍 wahlgrens värld är ett ganska nytt koncept på marknaden. Kvinnor som tar för sig. Sofias änglar är ett program som berör på ett helt annat sätt.

  Älskar bägge program. Man måste förstå att folk gråter och reagerar på Sofias program kontra Pernillas . Det SKA reageras , Sofias program är av sådan karaktär att man blir berörd på ett annat sätt än Pernillas.

  Hurra hurra hurra för kvinnan som faktiskt slår igenom I TV !!!

  Ps; är ingen anhängare av Bianca och hennes lyx. Bara en kvinna av Pernilla och hennes faktiskt nu når/nått fram av TV och program. Spelar ingen roll VAD som sänds, spelar roll att vi kvinnor NÅR fram👍😘💕

 • Malin skriver:

  Det vore en syn va! Wahlgrens i verkligheten. Själv är jag sjuksköterska, nattpass, beordrad övertid, ibland långa arbetspass utan tid för lunch eller toapaus etc. Liite skillnad mot att skratta hysteriskt och bråka i tv och få betalt.
  Vad gäller Kristallen så hoppas jag verkligen att Sofia får pris. Hon gör ett program som verkligen gör skillnad för folk som har det svårt och hon bemöter dem på ett så varmt och varsamt sätt. Inte riktigt jämförbart med bruncher på Östermalm, champagne och överkonsumtion.

 • Cecilia skriver:

  Önskar er all lycka och välgång i kväll. 😉

 • Sofia skriver:

  3 nomineringar! Stort! Själv är man en ”vardagshjälte”(herregud vilket ord) Undrar ibland hur det skulle gå för er att ha ett vanligt ”jobb”? Inget illa menat alls, undrar bara om det skulle kännas jättekonstigt för er att som jag,städa hos andra(jobbar med städning) få lite utskällningar på jobbet att de inte är bra nog. Lite dålig lön på det. Blommor får man ALDRIG (vem skulle ge det till mig?) Sen tar vi bort det årliga julbordet för varför skulle jobbet ge det åt dig? Det skulle nog vara en chock för er att ha det såhär som en annan har. 😂 Min dröm skulle vara att gå på röda mattan en (1) gång. Men hur skulle det kunna hända 😂 Men jag önskar att ni har det skoj!! Festa för mig med! Kram Sofia

 • Helena skriver:

  Lycka till :)
  Kommer självklart att kolla :)
  Kraaam

 • Ulrika skriver:

  Stort lycka till. Håller tummar och tår.✊🎉👑

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram