Kristallen!

Hej vänner !

Här var man uppe i ottan och gästade SVT Nyhetsmorgon tillsammans med Bianca .

Vi pratade ”Kristallen”, Wahlgrens Värd” , & våra tre nomineringar.

I kväll smäller det!

Sååå spännande! 💥🎉🙌🏼

Jag provar olika outfits i sovrummet , medan vovvarna sover…! ❤️

Jag funderar på att kvällen till ära ha på mig min Ananas-berlock som jag köpte i Marbella nu senast.

Väljer mellan dessa två klänningar …! Färg eller glitter. 😘

Nu är jag och Sofia hemma hos Helene som gör oss snygga inför kvällen.

Sofia är också nominerad till ”Årets Programledare”!

Vi är alla lite pirriga inför kvällen!

Och vi blir såklart SJUKT GLADA om ni röstar på oss som ”Årets Program”!

Vi älskar ju vår serie, alla som jobbar med den , samt alla ni som tittar, såklart!

Så rösta gärna om ni gillar det vi bjuder på i rutan! 😘😘❤️

Kl 20.00 på SVT direktsänds galan i kväll!

Man kan både ringa & rösta , och rösta via sms flera gånger! 💥💥💥

Love you😘😍🙌🏼

99 reaktioner på “Kristallen!”

1 2
 • Cilla skriver:

  Bianca verkar vara en bedröööööövligt världsfrånvänd o överkonsumerande ung kvinna…..Bara yta.

 • Malin skriver:

  Jag undrar hur denna svans skulle ställa sig till drygt och otrevligt beteende om det kom från någon annan än Wahlgrens? Men när det gäller dem så är det såklart bara ”humor” och ”ironi”.
  Och vad gäller Bianca är det knappast synd om henne för att hon är ung och bor i Sthlm. Det är knappast ett frikort för att bete sig så vidrigt som hon gör. De har själva valt att fläka ut sig i en serie, och de väljer själva vilka sidor de vill visa upp. Så hur man från det kan göra dem till några offer förstår jag inte.
  Bianca är vuxen och borde garanterat veta bättre än att bete sig så otrevligt och ouppfostrat. Fe första tonåringar jag känner är inte en bråkdel så hemska som hon.

  • Elin skriver:

   Malin, jag förstår inte vad Bianca gjort som är otrevligt eller oförskämt, mobbar hon någon, snackar skit om någon?, vad grundar du det på? Om du nu måste tycka det är fel på Bianca så kan du väl vända på det, att Pernilla är /varit för fri i uppfostran och det är knappast bara Biancas fel.

   • Mia skriver:

    Elin du verkar inte må så bra. Att kommentera 10 kommentarer per inlägg visar bara att du är en besatt svag person.
    Du i fina vädret med dig, du behöver luft☀️

   • Vera skriver:

    Det är väl dokumenterat hur Bianca mobbar och pratar skit om folk i sin omgivning i Wahlgrens Värld. Har du inte sett programmen Elin?

   • P skriver:

    Elin om du inte förstår vad Bianca gör för fel så vet jag inte i vilken värld du befinner dig i.

 • Elin skriver:

  Snälla sluta klaga på Bianca, jag tycker hon är rolig och lägger roliga kommentarer, fattar inte hur ni som skriver tänker ibland ,Bianca är 24år och bor i Stockholm ,hon är inte den som skriver fakta böcker och visst kanske hon låter bortskämd ibland men det finns det MÅNGA ungdomar idag som är !,om ni (vissa personer)ska döma ut Bianca ,se på annat hon gör än i Wahlgrens värld, i intervjuer och i makeup videos (där hon verkligen är riktigt duktig) för att inte prata om i LET’S DANCE ,ni tror väl inte hon kom tvåa p g a att hennes mamma är känd?! Det var helt och hållet hennes egen prestation!! Dessutom är det inte lätt att vara ung idag och både vara rolig, seriös, duktig och respektfull ,nä full eloge till dig Bianca som kunde konfrontera Pernilla på ett respektfullt sätt, det du sa i podden uppfattade INTE jag som att smutskasta din mamma, absolut inte!,,du förklarade och sen kanske Pernilla ska fundera varför hon reagerade så mycket ,kanske hon inte var så närvarande känslomässigt till Bianca vilket nog kan hända många föräldrar som försöker få livspusslet att gå ihop.

  • Anna skriver:

   Det är definitivt inte lättare utanför sthlm. Men att dissa sin mamma som hon gör önskar jag absolut ingen. Att svenska folket har fått bevittnat detta finns både plus och minus. Men som jag tycker är detta bara på minus….. men vi i Sverige verkar gilla skämmsel-tv…..

   • Elin skriver:

    Ge er på någon i er egen ålder, Pernilla är förstås perfekt, tycker ni om ungdomar ö v e r h u v u d t a g e t?

   • Anna skriver:

    Elin nu får ge dig! Varför tro du att det är äldre kvinnor som kommenterar med tanke på din fråga om man inte gillar ungdomar? Man har rätt att ha åsikt utan att kränka någon!

  • Lena skriver:

   Bianca hade aldrig kommit dit hon är i dag om hon inte var en Wahlgren. När det gäller Lets Dance hade hon aldrig kommit med som deltagare utan en känd mamma eftersom det bara är kändisar och deras barn som får delta.

   • Elin skriver:

    Ursäkta men fy fan vilken inställning om Biancas insats i Let’s Dance!, detta är mobbing!, David Hellenius hade aldrig fått bli programledare om han inte synts i teve förut, e l l e r hur.

   • Lola skriver:

    Du har helt

  • Hege Karina skriver:

   Elin, håller med, det klagas på Bianca, hon är ju superduktig, skapar så mycket, bygger. Måste vara väldigt väldigt trist för Pernilla att det skrivs negativt om Bianca .

 • Anna skriver:

  Jag satt och tittade på Wahlgrens värld extra material och fick ont i magen…. Va tvungen att stänga av. Herre gud vad elak och dryg din dotter är i mot dig.. Hade min son betett sig så under sin uppväxt eller nu så skulle jag absolut bryta kontakten. Jiddra på om hundfoder och mer eller mindre stjäla av sin mamma…Bianca har verkligen nått sin bitch botten. Det är inte roligt längre och inte allt för konstigt att ni inte vann kristallen. Synd för jag har gillat ert program från start men nu har jag inte lust att se detta mer.

  • Nina skriver:

   Att bryta kontakten låter hårt. Det verkar vara Biancas sätt att tala till och skämta med sin mor som jag, precis som du, inte tycker är trevligt eller roligt. Pernilla kanske säger ifrån mer när det inte filmas, eller så är hon van vid detta, det har blivit ”normalt”. Men jag tycker att Pernilla inte ska behöva bli tilltalad som Bianca gör eftersom B intr längre kan gömma sig bakom att vara tonåring, och jag är förvånad att Bianca fortsätter efter att ha sett sig själv på tv. Kanske tror B och P att det är något många vill se, att vi provoceras och lockas pga Biancas sätt. Jag hoppas att B beter sig bättre mot P, jag ser gärna mer av det (att de trivs ihop och har det bra och kivas på ett trevligt sätt) inte av det oförskämda pratet från B.

  • Gabriella skriver:

   Jovisst tjena, brutit kontakten? Du känns läskig😬

   • Elin skriver:

    I bland säger man att äpplet inte faller långt från trädet….så detta är humor de har mellan varann och så ger ni er på Bianca. Har ni aldrig tänkt på att attityden har hon lärt sig av sin mor …. och hon är 24 år, svårt att vara komplett då eller hur?! Jag tycker det är H E M S K T att ni klagar så mycket på Bianca, sluta med det, syna bortskämda Pernilla istället som växt upp med båda sina föräldrar och alltid är uppsminkad (inte så olik Bianca trots allt..)men det är svårare att ge sig på någon som kommit sig en bit in på livet och har en trygg grund med båda sina föräldrar. Inget ont Pernilla, men jag skäms å alla äldre kvinnor härinne som klagar så mycket på Bianca. Vad är det ni inte ser, ni ser inte att hon ställer upp på intervjuer och ger av sig själv och F E L och B R I S T E R har alla, tro mig Pernilla OCKSÅ!

 • Desire skriver:

  Undrar vad det var som fick P att ta bort ett inlägg ang förlusten igår? Kränkt?

 • Nilla skriver:

  Jag gillar er och har följt er länge men röstade inte på er igår, det är för samma koncept hela tiden. Skulle varit roligt om det hände nåt nytt, som att du får ordning eller tar ställning i någon fråga.

  • N skriver:

   Jo DET lär ju hända. Pernillas liv handlar om tre saker har vi lärt oss: lyx, flams och narcisism. Ändå respekterar jag henne mer än förut. Ja – hon är oengagerad i världen utanför Wahlgrens egna värld. Ho. Skiter i politiken och vad som händer i värt land. Hon kommenterar inte en mamma som skjuts till döds med bebis i famn. Hon lägger upp en bild på spalyx. Det är Pernilla Wahlgren. Den hon vill vara och den hennes fans vill att hon ska vara. Tragiskt givetvis med det inflytandet. Att göra samma sak i sex säsonger ger inga Kristaller och ska heller inte ha. Folket less ar väl med all rätt. Men som sagts finns det en Annan sida av Pernilla som jag ser skymta förbi som jag är extremt sugen på men som jag tror hon aldrig kommer visa. Det är det helt privata dolda och kanske mörka. För jag tror inte man blir så här barnslig och konflikträdd om man inte har ett bagage o det har hon ju. Men to sun ul: du lär inte se en ändring mer än mer Bianca fokus. Hon är stjärnan. Och henne ska jag inte gå in på här.

  • Elin skriver:

   Nytt koncept?,tror ni att de lever annorlunda än vi?, att de inte är människor?, och när de gör något ovanligt som att vilja sälja sin lägenhet till sin mamma då är ni inte heller nöjda, (det var väl rätt oväntad kommentar och rätt kul) ni har inte måttliga krav, det är rea l i t y och inte någon thriller med färdigt manus.

 • PERNILLAS STÖRSTA FAN MALIN skriver:

  Kära Pernilla!
  Jag blev ledsen att ni inte vunnit kristall men ni är otroligt duktiga och bjuder på och ni borde ha vunnit kristall tycker jag men du ska veta att ni
  är underbara familj och ni har fått mig att skratta då mår jag bra, som du vet när jag mådde dåligt och låg på sjukhuset skickade du blommor
  choklad och nalle du har fått mig att jag har blivit FRISKARE och STARKARE tack vare dig som uppmuntra mig genom att ha träffat dig många
  gånger och även din programmet har gett mig gott skratt, utan Wahlgrens värld hade det varit tråkigt och deppig för mig heja på er och
  glöm aldrig att ni är underbara och bästa familjen Wahlgren <3 stor kram från mig
  Ps Fick du mitt mail med fotobilder? ds

 • Marianne Danielsson skriver:

  Tycker Wahlgrens värld är ett roligt o underhållande program. Men i dessa tider tycker jag de är väldigt mycke lyx o överkonsumtion av prylar. Köpa köpa hela tiden. Biancas lgh fantastiskt vacker, men lite väl mycke storhetsvansinne, renovera hela lgh. Ja ja de är inte mina problem men genom att de är en blogg och många läser den, så har vi ju olika uppfattningar. Ha de gott🤗

 • Elin skriver:

  Vad jag minns förra kristallen så redovisades antal inringda röster så att det till sist stod mellan två program som fått flest röster, så var det inte ikväll OCH jag ringde flera gånger , vad hände?! ,(alla ni som skrivit på instagram osv att ni röstat)Visst är det kul att något annat program fick en kristall men det hade känts bättre om ni iaf hade näst mest röster (det kanske ni hade,vem vet),hoppas iaf att ni inte tappar sugen att göra programmet , det känns som så många skriver negativa saker, och ni förtjänar bättre som vill bjuda oss på skratt fortfarande❤❤❤❤

 • Carina skriver:

  Syn att ni inte vann jag höll på er blev leden. Och jag höll på Bianca. Hoppas att ni vinner nästa år

 • Katja skriver:

  Alltså, Bäst i test, vilket löjligt program och vinner en kristall?!

  • Malin skriver:

   Ett underhållningsprogram i SVT med drygt en miljon tittare som inte handlar om luncher på Stureplan, familjebråk och att fläka ut hela sitt privatliv. Tycker nog det gott kvalar in som årets program. :)

  • Snne skriver:

   Det är ju jättebra. Fin underhållning👍🤗

  • A skriver:

   BIT är ljusår bättre än WV, kvalitetshumor på högsta nivå, är väl därför du inte fattar…

   • Katja skriver:

    Oj, vad sur och grinig man kan vara.

   • Jenny skriver:

    Står det nånstans att jag skrattar åt wv? Står det att jag gillar wv? Jag fattar ju tydligen inte ”BIT” pga att jag inte har den humorn insinuerar du. Jag har tydligen wv humor därav trög ..

    Jag tycker verkligen BIT är super dåligt och störtlöjligt. 1 milj tittare? Ja det är nog barn som sitter o äter godis och flabbar åt tårtor i ansiktet o annat skulle jag tro.

  • Jenny skriver:

   Va!!? Fick ”bäst i test” en kristall? Det mest dåliga och löjliga program som nånsin sänts. Inte klokt alltså👎

   • A skriver:

    Kanske ska bestämma dig för Katja eller Jenny, blir lite patetiskt annars, ganska uppenbart att du är samma person liksom. Pinsamt.

 • Cecilia skriver:

  Önskar er all lycka och välgång i kväll. 😉

 • Sofia skriver:

  3 nomineringar! Stort! Själv är man en ”vardagshjälte”(herregud vilket ord) Undrar ibland hur det skulle gå för er att ha ett vanligt ”jobb”? Inget illa menat alls, undrar bara om det skulle kännas jättekonstigt för er att som jag,städa hos andra(jobbar med städning) få lite utskällningar på jobbet att de inte är bra nog. Lite dålig lön på det. Blommor får man ALDRIG (vem skulle ge det till mig?) Sen tar vi bort det årliga julbordet för varför skulle jobbet ge det åt dig? Det skulle nog vara en chock för er att ha det såhär som en annan har. 😂 Min dröm skulle vara att gå på röda mattan en (1) gång. Men hur skulle det kunna hända 😂 Men jag önskar att ni har det skoj!! Festa för mig med! Kram Sofia

  • Malin skriver:

   Det vore en syn va! Wahlgrens i verkligheten. Själv är jag sjuksköterska, nattpass, beordrad övertid, ibland långa arbetspass utan tid för lunch eller toapaus etc. Liite skillnad mot att skratta hysteriskt och bråka i tv och få betalt.
   Vad gäller Kristallen så hoppas jag verkligen att Sofia får pris. Hon gör ett program som verkligen gör skillnad för folk som har det svårt och hon bemöter dem på ett så varmt och varsamt sätt. Inte riktigt jämförbart med bruncher på Östermalm, champagne och överkonsumtion.

   • Charlotte skriver:

    Håller med dig nästan i allt. 👍 wahlgrens värld är ett ganska nytt koncept på marknaden. Kvinnor som tar för sig. Sofias änglar är ett program som berör på ett helt annat sätt.

    Älskar bägge program. Man måste förstå att folk gråter och reagerar på Sofias program kontra Pernillas . Det SKA reageras , Sofias program är av sådan karaktär att man blir berörd på ett annat sätt än Pernillas.

    Hurra hurra hurra för kvinnan som faktiskt slår igenom I TV !!!

    Ps; är ingen anhängare av Bianca och hennes lyx. Bara en kvinna av Pernilla och hennes faktiskt nu når/nått fram av TV och program. Spelar ingen roll VAD som sänds, spelar roll att vi kvinnor NÅR fram👍😘💕

   • A skriver:

    Var du packad när du skrev detta Charlotte? Går knappt att fatta vad du menar, och nytt koncept…skulle inte tro det. Vilket svammel.

   • Ylva skriver:

    😂😂😂😂😂😂😂😂

   • A skriver:

    Alltså, den här meningen borde få nåt slags pris faktiskt:
    ”Bara en kvinna av Pernilla och hennes faktiskt nu når/nått fram av TV och program.”
    Tack Charlotte, och grattis.

 • Helena skriver:

  Lycka till :)
  Kommer självklart att kolla :)
  Kraaam

 • Ulrika skriver:

  Stort lycka till. Håller tummar och tår.✊🎉👑

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram