Kristallen!

Hej vänner !

Här var man uppe i ottan och gästade SVT Nyhetsmorgon tillsammans med Bianca .

Vi pratade ”Kristallen”, Wahlgrens Värd” , & våra tre nomineringar.

I kväll smäller det!

Sååå spännande! 💥🎉🙌🏼

Jag provar olika outfits i sovrummet , medan vovvarna sover…! ❤️

Jag funderar på att kvällen till ära ha på mig min Ananas-berlock som jag köpte i Marbella nu senast.

Väljer mellan dessa två klänningar …! Färg eller glitter. 😘

Nu är jag och Sofia hemma hos Helene som gör oss snygga inför kvällen.

Sofia är också nominerad till ”Årets Programledare”!

Vi är alla lite pirriga inför kvällen!

Och vi blir såklart SJUKT GLADA om ni röstar på oss som ”Årets Program”!

Vi älskar ju vår serie, alla som jobbar med den , samt alla ni som tittar, såklart!

Så rösta gärna om ni gillar det vi bjuder på i rutan! 😘😘❤️

Kl 20.00 på SVT direktsänds galan i kväll!

Man kan både ringa & rösta , och rösta via sms flera gånger! 💥💥💥

Love you😘😍🙌🏼

99 reaktioner på “Kristallen!”

1 2
 • Dess skriver:

  Svar jag aldrig läser eller kommer att läsa: Saras. Jag scrollar. Jag vet inte vad du sagt och kommer aldrig ta reda på det. Det du har att säga är totalt ointressant för mig. Däremot är det intressant att diskutera med tex Elin. Men Du =✋👋 🤗

  • Rosa skriver:

   Kan inte ni två ta det privat då istället för att förpesta Pernillas blogg, varför ska vi andra behöva se speciellt dina Dess eller vad du nu heter, fruktansvärda kommentarer och besserwisser det är verkligen vad du tror att du är.

   • Dess skriver:

    Jo Rosa jag känner till din känslighet för tonalitet. Scrolla förbi sånt. Jag tar inget ansvar för dina känslor.

   • Kina skriver:

    Men du är ju inte klok någonstans Dess hur galen får man egentligen bli haha helt sjukt.

   • Frida skriver:

    Ja du kina man kan ju undra hur det är ställt med denna människan ”Dess” ? Jag kollade bloggen inatt på jobbet och gick in nu. Då har hon inte gjort annat än att skriva här hela dagen:/

    Lyssnar på en ljudbok om psykopater. Boken handlar mycket om att vi omger oss ute i samhället med väldigt många sådana som vi inte ens kan ana. Den är väldigt bra o spännande. Misstänker att ”Dess” tillhör den kategorin starkt …

 • Anne skriver:

  Hej alla glada. Alla tror dom känner familjen Wahlgren men ok dom öppnar ju sig för hela svenska folket. Baksidan av kändis- myntet. Folket har väl inte ett dugg med dom att göra. Lägg ner nu🤗🤗🤗

 • Hege Karina skriver:

  Gör absolut inget att ni inte vann. Ni är lika bra för det. Och har ni inget för er så se bäst i test, man får skratta.

 • Sara skriver:

  Har “alla” galningar (eller galningen) kommit ut nu😡 här som det har varit så lugnt och skönt nu. Så sjuka kommentarer och diskussioner ni håller på med och mobbning på högsta nivå usch säger jag bara och varför skriver ni här om det nu handlar om Bianca som ni säger dessutom är vuxen 😮???? Sköt om dig och din härliga dotter, fina Pernilla älskar ert sätt att vara.

 • Elin skriver:

  Okej fortsätt att klaga på Bianca så får vi se hur det går och till dig Pernilla Wahlgren är det inte dags att sätta ner foten och försvara din dotter mot alla påhopp.Mia,jag var nyss ute i friska luften och såna där kommentarer om huruvida jag mår vad tjänar det till att du säger det?, men okej jag har nu försökt för jag tycker det varit så hemsk stämning härinne mot Bianca och vill bara säga att om ni då vissa tycker att Bianca nu är vuxen och borde skärpa sig och så går ni till hennes mamma och säger det??, det rimmar inte vidare bra,va. Anledningen att jag skrivit så många inlägg är pågrund av EN ENDA sak och det är att man säger till vid mobbning ! och det grundar jag på en kommentar om att Bianca aldrig fått vara med i lets dance om inte hennes mamma var känd, tänk efter …ALLA som syns på teve har ofta hamnat där för att någon annan i familjen varit i branschen, det man föds in i kan man inget göra åt och det hör inte hit ,det som däremot räknas är om man sen visar sig vara duktig som i det här fallet Bianca i Lets dance. Jag hade inte reagerat så mycket om jag inte kände att det är ren mobbing och när rad på rad säger att Bianca är så hemsk och skäms på dig och tala inte så till din mamma blir jag rent ut sagt förbannad ,vill ni hon ska vara vuxen sluta då tilltala henne som till ett barn ”skäms på dig”,vem fan säger så till en vuxen??. Jag kan inte annat än skriva svar när ni många av er skriver och skriver upprepade gånger om vilken hemsk tjej hon är , och var är Pernilla i allt det här ,ursäkta men allvarligt talat nu om någon gång visar det ju att Pernilla är självcentrerad som tillåter att ni säger så här till Bianca.Dåligt Pernilla ,fruktansvärt respektlöst mot din dotter, hon försöker vara vuxen och vara en egen person och du fokuserar på dig själv….

  • Dess skriver:

   1. Pernilla har annat att göra än bloggen. Den är inte intressant för henne längre vilket hon sagt. Du ska se att det kommer små rosa kommentarer snart. Hon torskade Kristallen. Vad ska hon spä på det inlägget för?
   2. Du har NOLL koll på mobbning. Det är INGEN som mobbar här. Du är en identitär rosseauian som tycker alla ska få tala och lyssnar till tonalitet framför sakfråga. Exakt alla här får tycka vad de vill om Bianca o vill Pernilla strypa det så kan hon. Ingen har ens varit taskig. Bianca beter sig sjukligt egoistiskt och världsfrånvänt. I två program nu. Och i trailern för trean ser vi bråket. Det här är Biancas show. Pernillas småsöta shopping är ju det ingen som bryr sig om på riktigt. Bara att bruden på produktionsbolaget som kom på att de skulle foka mer på Bianca gjorde en tankevurpa för jisses vad folk skriver ner hennes beteende på forum o sociala medier.
   Men mobbing kan du FETglömma. Avslyr då sånna som du kommer med känslosåsstyrda argument att kritik är psykisk tortyr. Så ser Sverige ut idag – jag vet men fan att jag rättar mig efter det. Fortsätt kritisera. Det är vad som behövs för att gå vidare o blir man kritiserad kan man utvecklas. Blir man kallad saker skakar man det av sig och går vidare. Annars blir man ett litet offer som tycker synd om sig själv.

   • Sara skriver:

    Men är det besserwisser ”Dess ” som är tillbaks igen suck….. trodde du hade försvunnit för gott men tänk du kan inte låta bli att ha åsikter om allt och måste vara helt obsessed med Pernilla och Bianca som det bara går bättre och bättre för oj det svider nog….

   • Elin skriver:

    Jag tycker det är mobbing när FLERA personer säger saker om en och samma människa ,det är bara det jag reagerar på ,visst man utvecklas av kritik men att gång på gång få höra hur hemsk man är bryter ner en ,om det iaf hade varvats med någonting positivt …Om det stått något positivt om någon av Biancas egenskaper hade jag inte brytt mig men ALLT är fel enligt många av er, man måste ge en person chans till att bli bättre och så motiverad tror jag inte man blir när ALLA säger dåliga saker om en. Vad fn vet ni om hur mycket hon tar till sig av det ni säger ,ingen är gjord av stål och hennes jargong och stil har hon inte bara kommit på själv ,hennes föräldrar kan nog vara rättså kaxiga om inte nu så iaf när de var yngre ,så det har hon växt upp med och till det tre brorsor, inte undra på att man blir tuff på ytan…. I ett avsnitt säger Pernilla att Bianca är hennes bästa vän hemma och den som är lättare att be om hjälp till så tänk att axla den rollen åt sin mamma vid 24 års ålder…

  • Lena skriver:

   Vad har du för belägg för att påstå att ALLA som syns i teve ofta hamnar där för att någon annan i familjen varit i branschen. Även om det skulle vara på det viset kan man inte bortförklara att Biancas medverkan i Lets Dance enbart berodde på att hon var kändisbarn eftersom reglerna är som de är.

   • Elin skriver:

    Att säga som du gör ÄR mobbing ,är du avensjuk på Bianca då du har åsikter om hennes medverkan i Lets Dance ,hon får väl vara med var hon vill ,du kan inte säga att en annan människa liksom inte får finnas , ska man säga något till någon så ska man kunna redovisa vad människan exakt sagt som stört en ,att bara uttrycka sig negativt utan anledning är mobbing , ens sådana åsikter som inte grundar sig på någon somhelst sanning kan man behålla för sig själv och behöver inte fläka ut till andra här, det är inte okej .

   • Lena skriver:

    Elin. Hur kan det vara mobbing att redogöra för vilka regler som finns för medverkan i TV-programmet Lets Dance. Förklara hur du resonerar.

   • Elin skriver:

    Jo, Lena, jag tycker det är mobbing för att du säger att Bianca har allt att tacka Pernilla för….,Pernilla kom inte tvåa i Lets dance som Bianca gjorde för hon var inte lika bra som Bianca på att dansa. Med det vill jag säga att Bianca kan prestera när hon får chansen det skulle väl inte alla kunna göra….

   • Lena skriver:

    Visst kan Bianca prestera och kan prestera otroligt bra när hon får chansen som du skriver Elin. Problemet är att hon aldrig fått den chansen om hon inte varit ett kändisbarn. Att ha den bakgrunden har varit en dörröppnare för Bianca.

   • Elin skriver:

    Lena, det är mobbing för att då kan man säga att Pernilla inte blivit artist om inte hennes föräldrar sysslat med skådespeleri ,det öppnade ju många dörrar för Pernilla ,om det visat sig att Bianca inte kunnat dansa hade det varit en annan sak ,nu är hon ju bra på att dansa ,så pass bra att hon kom tvåa ,det visar att hon är lika talangfull som Pernilla fast med dans, har du glömt att Biancas pappa varit dansare , hon har det i generna från honom skulle jag tro.

   • Elin skriver:

    Lena, att säga som du gör är mobbing för då kan man lika gärna säga att Pernilla aldrig kunnat bli artist om inte hennes föräldrar sysslade med skådespeleri, det öppnade dörrar för Pernilla…Om Bianca inte kunnat dansa hade hon nog valt någon annan väg men nu kan hon dansa (så pass att hon kom tvåa )och därför är hon kvar inom teve och sen har hon ju en pappa som varit dansare så hon har nog mycket i generna från honom också.Det är när man kan sin sak som man blir kvar .

  • P skriver:

   En vuxen person behöver inte ha en mamma som försvarar sig. Sen är det ju uppenbarligen så att det är väldigt många med samma åsikt om Bianca.
   Hon är ju känd för det, att vara otrevlig mot vem hon nu vill vara otrevlig mot. Mamma Mormor mm mm
   Det är väl Bianca själv som får visa upp en annan sida om hon vill bli omtyckt av fler än dig Elin.
   Att det skrivs på Pernillas blogg är ju för att det är Pernillas TV serie som Bianca är med i.

   • Elin skriver:

    Pernillas tv serie som Bianca är med i??, herregud ska hon få skit nu också för att hon är med i” Pernillas program”, hon är Pernillas DOTTER och DÄRFÖR ÄR HON MED I Wahlgrens värld. Sen P, tänker jag om Bianca är vuxen varför går du då in på en vuxens blogg för att klaga på en annan vuxen(!) och Pernilla HAR inte försvarat sin dotter, (antagligen för att hon inte vill lyssna på sån skit folk säger om hennes barn). Det är också en viss skillnad på mormor Christina, mamma Pernilla och Bianca, en sisådär 24 års skillnad och 60 års skillnad, Bianca är 24 år och fortsätter kämpa på trots att hon ständigt blir ifrågasatt , hoppas hon blir en ännu vassare affärskvinna!

 • Mimmi skriver:

  Jag tycker att människor tar sig själva och andra på alldeles för stort allvar. Jag blir helt förbluffad över hur engagerade människor är i andras liv på sociala medier. Pekpinnarna viner och man kan inte undgå att känna att människor använder pekpinnar för att för en sekund känna sig lite bättre än någon annan.
  Jag tycker att Bianca är tuff, cool, hjärtlig, ärlig och helt uppenbart klipsk i affärer och klipsk nog att omge sig med människor som tar henne framåt i affärer. Hon bjuder dessutom på sig själv. Det är mer än man kan säga om många andra av oss. Och det extremt uttjatade klimathotet står mig upp i halsen, ja det kommer banne mig ut ur örona. Att ingen fattar att det är mycket större klimathot som spys ut i olika länder och som upprätthålls av de som kommer att förlora miljarder om fabriker och anläggningar måste läggas ner… Därför läggs fokus och skam på oss vanliga dödliga och vår konsumtion så att vi inte ska tänka på de större frågorna som pågår ute i världen. Några lampor i ett vitrinskåp eller annat obetydligt som vi ägnar oss åt har inget med klimathot att göra. Greta kan segla 7 varv runt jorden och det kommer inte att spela någon roll. Det är lite som the Muppet Show där handdockor styrs av någon annan… Såg annars ett inslag i nyhetsmorgon för nåt år sen där Bianca o Benjamin var med. Där kom alla mina fördomar på skam. Jag förväntade mig två kändisungar som skulle vara lagom kaxiga och dryga, men där var två varma, naturliga unga syskon som bjöd på sig själva med humor och självdistans och som var så goa mot varandra och övriga i studion. Jag tror man glömmer alltför mycket att kändisar är vanliga människor med känslor som oss andra.

  • Dess skriver:

   1. Du har HELT rätt i klimatfrågan
   2. Bianca kan inte göra affärer. Det kan inte Pernilla heller. De avsnitten skulle vara kul att se. Det enda jag sett är att de tokkonsumerar. De omger sig inte – de blir headhuntade. Man är en usel samarbetspartner om man inte aktivt söker upp stjärnor som dessa. Sen är de flesta revisorer lika duktiga så om de anlitat en så är det liksom inte en gallringsprocess.

 • Lena 🦋 skriver:

  Har precis lyssnat på Tilde de Paulas sommarprat o vill citera lite – man måste inte alltid säga vad man tycker o till vilken nytta vill du att det negativa ska tas emot ? Lyft varandra o va trevlig i ditt bemötande, så smittar det av sig o båda parter mår bra 💚

  • Dess skriver:

   Det finns en anledning till varför man bör undvika Tilde ffa i Public Service. Du gav mig just en anledning till. Kan man inte ta kritik och använda den eller skaka tonalitet av sig så är man inget annat än ett barn som vill ha mamma nära.

 • Mia skriver:

  Det är något som fattas detta program, allt är flams och skådespeleri. Vilka är ni egentligen?
  Varför inte ta med motsatsen i något avsnitt? Det blir tjatigt att se samma vinkling av er i program efter program.
  Pernilla wahlgren =Flamsigt, stökigt och buskis humor,allmänt stirrigt beteende och håller allt på avstånd släpper inte in det som hon anser är obehagligt utan rusar bara fram och hoppas att det ska försvinna.

  • Anna skriver:

   Håller med. Producenten borde tänka nytt om programmet ska fortsätta att sändas. Man kan inte köra i samma gamla spår hela tiden.

  • Dess skriver:

   Likt min fråga om flyktingvågen 2015: har vi resurser sa jag om wv säsong 1: är
   Flams o naivitet nåt folk vill se. Märkligt att jag alltid får rätt. 😉

  • Lola skriver:

   Håller med , det finns så många begåvade barn men dem får aldrig chansen på grund av kändisar Nas obegåvade barn se Graaf Maggan etc

 • Hege Karina skriver:

  Gammalt ordspråk: man ska inte döma någon förrän man gått i dennes mockasiner.
  Det säjs att man ska ha förståelse för andra, men det tycker tydligen inte ni som bara gnäller på Bianca.

  • Mia skriver:

   Vad exakt är det DU har sådan stor förståelse för? Berätta gärna. Det som det flesta av oss ser är en bortskämd snart 25 årig kvinna som beter sig fruktansvärt illa mot sina närmaste. Som inte ens kan skärpa till sig inför kameran. Är man snart 25 år är man vuxen och borde ha mognat till lite.
   Herregud vi alla har väl en barndom som inte alltid har varit tipp topp. Hur många har inte gått igenom skiljsmässa och tom stryk när det var lagligt.
   Inte fan gräver vi ner oss i det resten av livet och tycket vi har rätt att bete oss illa mot människor.
   Nej Bianca får sluta tycka synd om sig nu, torka tårarna och blicka framåt!

   • Hege Karina skriver:

    Mia, vi har alla olika barndomar. När jag talat om min så bemöts jag ofta av just det du skriver; ungefär: vi har alla varit med om jobbiga saker i barndommen, men det kan man inte gå och tänka på. Det är svårt att förklara. Vet vad det innebär att växa upp med bråk före under och efter sina föräldrars skillsmässa. Bianca fick dessutom växa upp med det som en följetång på löpsedlarna med vad det innebär i form av ytterligare press på alla inblandade. Det gör Biancas uppväxt väldigt olik andras.

   • Elin skriver:

    Mia ,nu spär du på något som inte finns ,Bianca h a r inte beklagat sig om sin barndom det är vi som uppmärksammat hennes barndom b l a pågrund av hennes sommarprat, det är väl inte fel att delge andra om sin uppväxt det är väl naturligt att ens första tid sätter spår.

   • Elin skriver:

    Mia, kan det inte vara så att du bara inte gillar Bianca, för du säger saker som jag aldrig sett/hört i programmet, Bianca är väl aldrig dum mot någon ,mot vem???, om det är mot Pernilla så kanske hon ibland kan förtjäna lite motstånd då Bianca hjälper henne att få ihop deras gemensamma liv.

 • Elin skriver:

  Förlåt och ursäkta men kollade just ditt ex instakonto och såg hur många som sa så mycket positivt om Biancas nya lägenhet trots att tidningarna skrivit om den angående att den inte är miljövänlig, l i t e kan jag hålla med tidningarna, de gick lite väl långt med så mycket belysning, i alla lådor och i alla vitrinskåp osv annars har jag inget att säga om lägenheten som sådan men så alarmerande som det är med miljön så måste ALLA hjälpa till, det går väl att leva lyxigt och man klarar sig väl och behöver inte ha belysning i lådorna..Nog är hon värd en fin lägenhet men det är inte något vidare föredöme som ligger i tiden…..Tänk om alla med pengar vill ha det så, signalen med belysning i överflöd gör nog ingen lyckligare.. så de borde hållt igen på belysningen iallafall tycker jag.

  • Vera skriver:

   Roligt att han kallar Bianca lägenhet för en våning. Lägenheten är fin men opersonlig. Jag trodde att belysta vitrinskåp tillhörde en svunnen tid. De passar bäst i lägenheter för äldre kvinnor i sextioårsåldern och uppåt.

   • Sofia skriver:

    Vilken tur att smaken är som baken då och att de som belysta vitrinskåp därför kan ha det! 👍🏼

 • Sofia skriver:

  Halva nöjet med den här bloggen börjar nästan bli att läsa kommentarerna, för jösses vad folk går i gång på allt ni gör. Man behöver ju inte gilla vad ni gör, valet står en fritt att låta bli att ta del av ert utbud men uppenbarligen kan folk inte låta bli och bara måste gå in här och spy galla över hur dåligt något program är eller hur dåligt någon beter sig.
  Vi behöver både allvarliga och underhållande program, särskilt nu när vi konstant uppdateras om all skit som händer i samhället och världen. Därför uppskattar jag ert program, för det är underhållning och kräver inget av mig som tittare. Sen är jag visserligen inte så känslig heller att jag måste skriva av mig när Bianca säger något kaxigt eller om Pernilla konsumerar något. Vem som helst kan ju lista ut att det bara är en minimal del av ert liv… eller ja, inte alla kanske, men de flesta hoppas jag. Det blev ingen kristallen i år, konkurrensen är hård och ibland krävs det något mer än många tittare för att vinna. Men ni borde få en kristall för att ni inte ger upp när alla negativa kommentarer väller in!

  • A skriver:

   Vem är det som ”spyr galla”? Jag ser bara folk som skriver vad de tycker om saker och ting, precis som du, så vad är problemet? Att de inte tycker som du eller? Att de tröttnat på WV fast inte du har det? Att du vill bestämma vad andra får skriva om kanske? Dags att vakna tror jag…folk alltså.

   • P skriver:

    Håller med dig A.
    Om man bloggar instagrammar och särskilt om man gör en TV serie så kommer folk att kommentera. Så enkelt är det. Därmed inte sagt att man ska spy skit.
    Men folk reagerar. Och om man inte får reagera så är det ju ingen idé att ha ett kommentarsfält?
    För det är väl inte meningen att man bara ska skriva, vad vacker du är, vad bra du är, vilken snygg klänning du har, vad du är duktig, var har du köpt dina skor, åh vilket vackert hem?

   • Sofia skriver:

    Du får nog läsa min kommentar en gång till om du ställer dessa frågor, för jag har ju varken nämnt att jag ska bestämma, att det är fel att de inte tycker som jag osv. Tror du missar min poäng. Jag bryr mig inte om vad folk tycker, utan hur det framställs.

    Givetvis har folk åsikter, men det betyder inte att man måste vara så otrevlig som många är i sina kommentarer. Många ord folk säger här inne skulle de aldrig våga säga om de mötte Wahlgrens på stan, men bakom en skärm tror man att man kan gömma sig och säger därför otrevliga saker, utan att bry sig om hur det framställs. En del verkar bortse från att det som skrivs är till människor som har känslor precis som alla andra och att det kan såra.

    Det står en fritt att gilla eller ogilla Wahlgrens värld och allt vad familjen gör. Åsikten är helt fri, men det betyder inte att man måste slänga ur sig vilken skit som helst. Tyck precis vad du vill om folk, för det är helt okej, men man måste inte säga allt alltid som man ogillar och man bör tänka på hur det sägs.
    Och gillar man inte programmet eller familjen så är det ju bara att strunta i att ta del av det, men folk verkar inte kunna låta bli ändå. Det är tydligen viktigare att berätta hur dåligt något är med familjen än att bara låta bli att ta del av dem.

   • Sofia skriver:

    Till P:
    Men va? Det är väl ingen som har sagt att man inte får reagera. Det säger ju sig själv att man får. Men ibland kanske man bör tänka på vilken ton man har när man säger sin åsikt. Trots att man ogillar saker och beteende kan det ju sägas på ett sjyst sätt, men det gör inte folk.

   • A skriver:

    Sofia, om du inte bryr dig om vad folk tycker så ska du kanske också sluta bry dig om hur de uttrycker sig. P tar inte åt sig om nånting så varför ska du göra det? Låt folk skriva vad de vill, du bestämmer ingenting och kommer inte ändras, sluta tjata bara, det är så tröttsamt.

  • Elin skriver:

   :-) 👍

   • Elin skriver:

    Du som skrev att man inte ska bry sig om hur man uttrycker sig , det låter inte särskilt bra, inte undra på att man får lite ont i själen då när man går in på den här bloggen.

  • Elin skriver:

   Hoppsan :-) 👍 det var menat åt Sofia, bra sagt.

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram