Kristallen, Peter Jöback & ”wahlgrens Värd”!

Hej vänner!

Jag jobbar extremt mycket just nu.

Spelar in TV varje dag och kör faktiskt två program samtidigt just nu…!

När jag kommer hem från inspelningarna ,så har jag ofta samarbeten som ska spelas in och förberedas, och så ska Podden spelas in varje vecka såklart.

Där emellan ska jag trycka in ex antal möten, som jag har flera i veckan.

Och så har det varit Allsång på Skansen , Kristallen, och så har jag har gästat Peter Jöbacks livekonsert som spelades in och sändes från hans trädgård!

OCH NYA SÄSONGEN – Säsong 10 – vår JUBILEUMS-SÄSONG , som hade premiär i torsdags pp Kanal 5 & Discovery Plus!

Detta har såklart inneburit att jag och Binaca har haft Pressdagar, och gästat Nyhetsmorgon inför detta!

Så om ni undrar varför jag inte har bloggat, så har ni svaret…! 😉

Men HÄR kommer lite bilder från veckan som har gått! facetune_28-08-2021-09-14-02.jpgPå röda mattan på Kristallen med mina snygga killar Johan och Linus! facetune_28-08-2021-09-13-20.jpgfacetune_28-08-2021-09-17-21.jpgKlänning ; By Malina

Skor ; Michael Kors

Väska ; Chanel

Jessica gjorde mitt smink och hår! 

Foto ; Karin Thörnblomimg_8696-1.jpgFick med mig iallafall en KRISTALL hem, då ”Masked Singer” vann ”Bästa underhållningsprogram”! 

Sååå kul!!!!4d17d5e0-43c6-4671-afe2-3f2916859ab5.jpgDagen efter var det dags att gästa min älskade kompis Peter och sjunga duett med honom i hans vackra trädgård! img_8809.jpgSååå vacker och stämningsfyllt konsert!!!img_8884.jpgimg_8887.jpgimg_8885.jpgÄven underbara Petra Marklund och Linnea Henriksson gästade Peter! img_8886.jpgHela gänget! 

Foto : Karin Thörnblom
img_8899.jpgOch så gästade jag och Bianca Nyhetsmorgon och pratade om Wahlgrens Värld!
img_2455.jpg744183f1-089b-4c7a-bbd5-5f4ee166d563.jpgOch efter det gjorde vi intervjuer hela dagen på Miss Clara!8f7c59c9-66f5-46e4-bc10-c27d95b2d99c.jpgÄLSKAR att jobba med den här proffsiga och gulliga Tjäjen…! 😉

img_7917.jpgNya säsongen är MAGISK!!!

Varje torsdag som vanligt, men NY tid kl 20.00!

Redan nu kan ni se de tre fösta avsnitten på Discovery Plus! 

Och tro mig. Den här säsongen vill du INTE missa!!!

204 reaktioner på “Kristallen, Peter Jöback & ”wahlgrens Värd”!”

 • C skriver:

  Ja Eric jag tyckte oxå att 80.000:- lät dyrt så kanske att hon blivit lurad prismässigt (dock tror jag inte Bianca bryr sig om priset) men du missar min poäng. Poängen är den att Pernilla tror att Bianca blivit lurad utifrån läget att hon tror de här två behandlingarna är likvärdiga, vilket de alltså inte ens i närheten är. Vill man har tandreglering så är inte ens skalfasad ett alternativ eftersom den endast är vad namnat antyder, en fasad. En fejkfasad liksom som inte rättar till tänderna för fem öre.

 • Elsa skriver:

  Måste ha träffat rätt för kontot verkar ha försvunnit.

 • Överviktiga Calle skriver:

  Någon som vet när Chipsets dag är?🍟🍺🖥

 • Mary skriver:

  Jag hade blivit glad om någon varnat mig för mitt ex. Så hade jag sluppit dom vidriga åren som dessutom gjort mig gråhårig…

 • Erica skriver:

  T, tycker det verkar vara du som är lättkränkt. Du får väl stå för att du var ett otroget fyllesvin förr med taskig attityd. Du kan väl ändra dig? Börja med att sluta skriv dina pinsamma kommentarer på bloggen…

 • Ellen skriver:

  Finns det en uns sanning i det som sagts om honom så ser jag det inte som elakt.

 • T skriver:

  Och det är inte elakt tycker du? Jisses

 • Ellen skriver:

  T, jag förstår vad du menar. De har dock slängts med värre ord än chipsätare. Sedan så uppfattar jag det som att man ifrågasätter hennes val av partner och inte några direkta elakheter mot henne personligen.

 • T skriver:

  Erica, vem tvingar dig att komma in här och läsa. Du verkar lättkränkt.

 • T skriver:

  Ja Ellen, för det är så moget att i inlägg efter inlägg som Pernilla lägger upp klanka ner på Pernilla, hennes familj.

  Är det Eric och Clara skriver trevligt, nej. Men det är en motreaktion. Han kallar Fb skrivare för chipsätare. Det som skrivs om Pernilla på Fb är vedervärdigt och löjligt.

  Hoppas du förstår agerande, och motreaktion.

  Man får emot sig av samma man ger andra. Allt för många skriver bara ren skit till Pernilla. Och konstigt nog är det samma personer som sen reagerar kraftigt när de får svar på tal.

 • Ellen skriver:

  ”T” vad för påhopp menar du att Eric m fl ”försvarar”? Ett extremt besynnerligt sätt att tro att man ”försvarar” någon genom att bete sig barnsligt och kalla människor till höger och vänster för det ena och det andra,

 • Erica skriver:

  Tycker f ö inte att en kvinna 50+ går ut och kallar folk på Fb för Krösamajor och psykopater för att några skrivit ofördelaktigt om hennes pojkvän där. Jag har inte ngt konto på Fb men vet inte om vi på bloggen räknas med oxå…

 • Erica skriver:

  Eric, kunde inte hejdat henne då?

 • Erica skriver:

  Självklart känns det inte bra att bli kallad för Krösamajor och psykopat av Pernilla ( och antar att c hakat på) jag har aldrig skrivit på Fb men nu kallar hon kanske oss på bloggen samma? Varför har hon ens bloggen kvar, hon skiter ju fullkomligen i den . Ingen reklam om att hon skulle till Gekås t ex som ngn sa.

 • Eric skriver:

  Att betala 80 tusen för tandreglering är att BLI LURAD. Bianca blev stor lurad. Alltså har Pernilla rätt.

  Tandreglering med just den produkten kostar en bråkdel på de kliniker jag har kollat upp

 • T skriver:

  De elakaste kommentarerna skrivs av Mallah, A, Hanna, etc etc. Som personligt hoppar på Pernilla och hennes familj. Från vad jag kan se försvarar Eric och Clara blogginnehavaren. Vilket inte är fel.

 • Analytiker skriver:

  Och dom elakaste kommentarerna är skrivna av: Eric, E, Clara, ? C mfl Uttrycker sig på samma sätt, Krösamajor och överviktiga chipsätande arbetslösa Flashbackskrivare osv. Tjatigt värre… Han skrev inget om hemlösa? Gråhåriga? Otrogna? Törstiga? Många man kan ha åsikter om i samhället…

 • Tove skriver:

  Nästan intressant ointelligenta kommentarer. Men det kan väl inte vara mer än ett tiotal som skriver så tråkigt. Hoppas du kan ta bort dem, eller tänka på att vi, jättemånga, är här för vi verkligen gillar dig.❤️

 • Tandfen skriver:

  Pernilla gjorde väl reklam för ett tag sen för något tandblekningsmedel. Var det så sopigt…?

 • Den chipsätande Kommandoran skriver:

  Hon hade alltså otur när hon tänkte. Igen…😉

 • C skriver:

  Även om sannolikheten är låg att du kommer att läsa just detta så måste jag ändå skriva det då jag tycker att din okunskap apropå tandregelering visade sig extremt tydligt när jag precis tittade på avsnitt två av Wahlgrens värld.
  Bianca nämner att hon har invisalign, berättar att det kostar 80.000:- och att hon ska ha det i 25 veckor.
  Du skrattar åt det och rekommenderar till henne vad din tandläkare rekommenderade dig. Skalfasad som skulle ta ca 30min. att fixa hos tandläkaren till en kostnad på 8.000:- ca. Så avslutar du med att tycka att ianca har blivit lurad.
  Mitt svar är att NÄÄ det har hon inte. Det är snarare du som inte förstår skillnaden på de här två olika behandlingarna.
  Invisalign handlar om regelrätt tandreglering, det är alltså en tandställning som justerar/rättar till tändernas lägen genom att tandställningen fysiskt flyttar på tänderna. Att fysiskt flytta en tand är inget som sker på 5 sekunder utan det tar tid. Därav den ländre tidsramen samt den högre kostnaden.
  Skalfasad som din tandläkare rekommenderade dig går enbart ut att tandläkaren fäster ett ytskikt på befintlig tand som skapar en fejkfasad. Det här handlar enbart om att skapa ett snyggare utseende på sina tänder på konstgjord väg. Här rättar du inte till tänderna genom att fysiskt flytta på de med hjälp av tandställningen. Inte så konstigt då att detta är billigare och går snabbare men det är absolut inte rätt val om man faktiskt vill rätta till sina tänder.
  Är det vad Bianca vill så har hon absolut inte blivit lurad utan det är bara du som tror det eftersom du inte vet bättre.
  En bättre taktik är att inte vara så förbaskat självsäker om saker man själv inte kan något om så slipper man framstå som korkad istället.

 • Eric skriver:

  Ewa, ingen tvingar dig att komma hit och läsa. Utgår jag ifrån

 • Vinälskare skriver:

  Dom måste väl ändå sett damens smutta när hon bestämmer arom osv…? El bestämmer hon inte ens smak, arom layout osv?

 • Christel skriver:

  Fick svar av personalen att dom säljer för lite, man måste därför beställa själv. Samt att det läggs på ex pengar pga att det är sk kändisviner så han ville inte rekommendera någon för just smaken. Ok då vet vi.

 • D skriver:

  För att det inte säljer. För att folk vill ha vin som kommer från gårdar – inte människor som frontar gårdar, kallar dem ”sitt vin” och inte har en enda koll på processen bakom. De som köper sånt är konsumenter av influncervågen – må den dö en långsam död.

 • Ewa skriver:

  Sant. De måste passa ihop med chipsen också🍟

 • Elisabeth skriver:

  Hej

  Såväl det röda som rosévinet och cavan finns på många systembolag runtom i Sverige- annars går det ju utmärkt att beställa till just din butik.

 • Ylva skriver:

  Fråga på självaste Systembolaget där proffsen finns så får du de bästa vinerna😉

 • Christel skriver:

  Varför finns inte ditt vin på bolaget? Testat både Läckbergs och Gw:s men så där tyckte jag . Antar det läggs på lite på priset pga ert vin men nyfiken att testa ändå. Någon annan som kan rekommendera ngt vin?

 • Ewa skriver:

  Clara? Apropå dåligt leverne, vad tycker du om otrohet? Är det dåligt leverne t ex…?

 • Mia skriver:

  Jo, klart hon HAR läst en gång givetvis när hon skrev sitt senaste inlägg , men hon fortsätter nog inte gå in och läser och rensar här allt eftersom idioterna kommenterar …

 • Ewa skriver:

  Maya, menar hon att vi på bloggen är Krösamajor och psykopater också? Trodde hon menade dom på Fb. Fattar inte att hon inte stänger av kommentarsfältet, den här bloggen har ju spårat ur helt. El slutar blogga helt, händer ju inte så mycket här direkt…

 • Ulla skriver:

  Clara, den största tristessen infinner sig när jag ser att du varit här och skrivit dina elaka kommentarer. Efter du har rensat nästa låda, kan du inte ta ett snack med P att hon åtminstone tar bort bloggkommentarerna som Perelli gjort? Det gynnar knappast P :rykte och dom driver på stan om hur du håller på OCH hon låter det fortgå…🙁

 • Clara skriver:

  ”Ulla” jag tror det enda du lider av är tristess.

 • Ulla skriver:

  Clara, jag går i behandling för min Bulimi men hinner gå in här ibland t ex när jag sitter i väntrummet. Hoppas på nytt inlägg av P men endast du som hoppar fram och förstör och terrar alla hennes fans. Vad går du i behandling för? Sexmissbruk?aggressioner? Alkohol?

 • Maya skriver:

  Mia!🤡 Klart att hon går in och läser kommentarerna. Hur skulle hon annars veta vad som skrivits av Psykopater och Krösamajor.😉
  Liten tankevurpa?

 • Clara skriver:

  Vad gör DU här då Mary? Tror ingen tvingar dig att besöka bloggen

 • Clara skriver:

  Då kanske du ska ta itu med dina problem istället för att tramsa på Wahlgrens blogg.

 • Mary skriver:

  Ja, varför har hon ens bloggen kvar…?

 • Mia skriver:

  MAYA, tror du på allvar att Pernilla går in på sin blogg och läser dyngkommentarer och rensar efterhand? Det sista hon gör är nog att tänka på sin blogg o dess idiotier här…

 • Ewa skriver:

  Den gång jag blev kränkt på riktigt var när ett numer X var otrogen mot mig på en Kick-off. Han hade tydligen varit så full så kollegorna fick ta hand om honom efteråt. Men det är ju knappast en förmildrande omständighet. Han fortsatte med samma stil efteråt mot andra. Svårt lära gamla hundar sitta…

 • Hanna skriver:

  Maya, det är kanske C som vill hon ska ha kommentarerna kvar. Var ska han annars få utlopp för sina aggressioner, rensa gräsmattan😉?

 • Maya skriver:

  Tror oxå det. Och om så är fallet så är det oerhört tragiskt.
  Då borde hon få sig en tankeställare.
  Hon är värd så mycket bättre.
  Att hon då uppmanar sina följare att hålla god ton annars skulle hon sluta blogga. Men ändå låter hon inläggen från Clara/Eric mfl ligga kvar. För mig är det märkligt.

 • Ulla skriver:

  Clara: jag är psykiskt sjuk, lider bl a av Bulimi. Så gör dig inte lustig över dessa diagnoser, läs på istället…

 • Hanna skriver:

  Clara, jag har ett jobb redan. Vi säljer hårfärgningsmedel bl a. Även kondomer. Säg till om du behöver köpa, bra rabatt…

 • Eric skriver:

  Flashback-nördarna borde resa sig från soffan eller datorstolen och motionera bort alla chips-kilon.

 • Clara skriver:

  Tror vårt lilla troll har tagit en överdos. Verkar må psykiskt dåligt. Kanske ärligheten om ditt leverne tog ändå! Bra! Att du älskar att äta chips och skvallra på Flashback är ett faktum

 • Clara skriver:

  Hanna, dags att söka jobb för din del

 • Filippa skriver:

  Saknar dig här! Hoppas du skriver snart <3

 • Ewa skriver:

  Det verkar ju som C står för många inlägg själv i olika alias, det är krösamajor, psykopater, överviktiga och chips…? P styr ju iaf inte upp bloggen och tar bort dessa som man kanske tyckt annars…

 • Helen N skriver:

  Alltså , denne CB vet nog inte om han ska skratta eller gråta om han nu läser Pernillas blogg. Ni är såååå knäppa i skallen så man kan knappt ta in vad som skrivs 🤯

 • P skriver:

  Kebma: Eller hur! Någon har mycket tid över…

 • Kommandoran skriver:

  Någon som tror på Tarot-kort här? Som kan berätta…

 • Kommandoran skriver:

  Ja, hoppas hans Attefallshus finns kvar att hyra om P ruttnar på honom…

 • Kommandoran skriver:

  Tagga ner, ät lite chips och börja lew…

 • Hanna skriver:

  Hon vet nog själv vem Calle, Clara, Eric är…😉

 • Erica skriver:

  Ja han är verkligen riktigt pinsam. Ser ner på folk som är överviktiga mm. Själv är han typ hemlös, kanske arbetslös snart oxå…

 • Karin skriver:

  Vad patetisk du är CB.
  Gå in här och låtsas vara nån annan.
  Själv verkar du läsa allt på flashback.
  Hoppas Pernilla genomskådar dig, innan hon blir allt för sårad.

 • VILLE skriver:

  Agoldenage /C

 • Erica skriver:

  Clara, vet inte varför du drog dig till att läsa de mest IQbefriade trådarna på Fb😉 Har man husdjur t ex finns det mycket man kan läsa om där. Har man problem med otrohet kan man läsa relationstråden och få tips där…

 • Erica skriver:

  Man kan åka till Norge och jobba om man blir arbetslös. Som skidlärare el skala bananer t ex.

 • Hanna skriver:

  E: vad heter din vårdare…?

 • E skriver:

  Morgans Chips på Ullared är jättegoda😉

 • Erica skriver:

  Det var ord och inga visor…😉

 • Erica skriver:

  Jag är jätteöverviktig och gråhårig.

 • VILLE skriver:

  CLARA/Eric. .. Tror du inte att P skulle bli väldigt sårad om hon fick läsa vad jgj Bania på FB skriver om hennes bror N.. eller andra sk ”kändisar”kasta inte bäver i trähus nu,vi som vet vet!

 • Tina skriver:

  Strunta i alla haters Pernilla. Du är grym!

 • Hilde skriver:

  Finaste Pernilla ❤️

 • Anonym skriver:

  Så snygg jeansjacka! ”Wahlgrens värld 10”

 • Melinda skriver:

  Någon som rimmar på ”Dille” har löpt amok.
  Du har ju inte ett rätt där uppe.
  Du visar din rätta stil nu. Hoppas någon lyckas spåra di riktiga IP-adress, trots att du kört med VPN osv ett bra tag.

 • E skriver:

  Kebma, vad heter din gode man?

 • E skriver:

  Nej, blocka idioterna A, Hanna, Mallah och andra liknande som bara skriver skit.

 • LottaLux skriver:

  Snälla Pernilla: vi vet att du är väldigt upptagen, men sluta inte att blogga. Du har ju alltid tyckt om det! Vi ”gamla” följare vill gärna att du fortsätter samt även att du inte stänger av kommentarerna. Vi tycker om att läsa andra följares kommentarer och vi får även kontakt sinsemellan.

  Du kan kanske blocka Calle, Clara, Eric med flera? De kan inte vara friska, men svårt för dig eller nån annan att hjälpa dem. Jag hoppas de kan komma under rätt behandling/få vård. Jag hoppas din it-ansvarige kan spåra dem. Eller Robert Aschbergs tv-program Trolljägarna?

  Kram från en som nu köpt biljetter till showen i september 2022. ❤️

 • Kebma skriver:

  Jag har både flex och rast på mitt jobb – vad är din ursäkt kl 10.53 en måndag?
  Du verkar LEWA för att ta Pernilla under dina vingar, så mycket att du antingen skiter i ditt jobb eller själv är arbetslös. Iofs lär du bli det snart…

 • Mallah skriver:

  men nu tror jag vi har gjort bort oss för hon behöver tydligen inte våran köpkraft på Ullared :O

 • Annekrisa skriver:

  Var det alt du klarte å komme med?? Trodde du var mer kreativ enn som så. 🙁 Takk for superraskt svar! (Hvorfor er jeg ikke overrasket..) 😊

 • Annekrisa skriver:

  HANNA:
  Vil tro at ERIC, CLARA og ClARK er ansatt i Flashback, og der gjør de en meget god jobb! 😊
  Bare å finne fram cola og chips og 🍿🍿

 • Clara skriver:

  Kan alla norrbaggar bara stanna i Norge och dricka olja och ”gå på tur”. Intelligensen är låg i ert land.

 • Clara skriver:

  A, ja absolut såg diskussioner som ”ska man knulla en hora med kondom”, ”gillar deepthroat”.

  Ja så himla intelligenta och meningsfulla ”diskussioner”.

 • Annekrisa skriver:

  Tror deg! Syns FB hørtes interessant ut, etter at Sofia W pratet om forumet på podden til W.
  PW skrev på sin blogg at folk skrev mye usannheter om hennes 2. eks og henne. Leste meg opp fra side 1, i PW tråden. Det slo meg at det står veldig lite negativt om hennes eks (L..) Der var det ikke mye negativt å hente.
  Det får meg til å tro desto mer på alt som er skrevet om nye kjæresten.
  «Ingen røyk uten ild.»
  Time will tell.

 • Clara skriver:

  Jag tror reaktionerna till min kommentar om hur Fb trollen ser ut och lever talar sitt tydliga språk. Många kränkta. 😂 Ja ni är antagligen arbetslösa, överviktiga, slöa soffsittare vars enda behållning i vardagen är att skvallra som krösamajor på Fb. Det är sorgligt men också lite gulligt, ni ger sån makt till Pernilla.

 • Annekrisa skriver:

  OMG, her vart det liv rai rai! Måtte bare innom for å lese kommentarer igjen. Så CLARA og CLARK er i siget og har tatt over for ERIC. 😂 Spot on! Visst faen er jeg fet, overvektig, arbeidsløs, digger cola og chips! Hva er galt med det?? 😊 Digger Flashback også, som jeg aldri hadde hørt om før jeg hørte på podcasten til Pernilla. Kjenner selvfølgelig alle som skriver på FB. 😊

 • K skriver:

  😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

 • Susanne skriver:

  It takes one to know one😅

 • H skriver:

  Nja det stämmer faktiskt inte. Jag tränar på gym 2 timmar 4-5 ggr i veckan, är en nyttig vegan och jobbar heltid inom vård och omsorg. Samtidigt som jag driver företag inom nöjesbranschen vid sidan av. Har en underbar partner men valt att avstå barn. Jag har massor att stå i men Flashback brukar faktiskt, trot eller ej sällan ha fel. 9/10 gånger dyker det upp intressant info där som inte allt för kort tid efter visar sig stämma och som sedan kvällstidningarna snappar upp, sist av alla ofc. Så min erfarenhet är att Flashbackare är riktigt skarpa researchers och att forumet är en väldigt trovärdig källa till info.

 • Yoannah skriver:

  Jag är så enormt imponerad över allt du hinner med! Du är inte bara en artist som jobbar stenhårt med olika projekt och uppdrag och allt vad det innebär. Du är också en dotter och en mamma och även nu också en flickvän :) och har många vänner så klart.
  Så jag är imponerad över att du hinner och har full förståelse att bloggen i vissa lägen inte blir prioriterad. Du är bara människa med 24 timmar varje dygn och det finns många som inte hade hunnit en tredjedel av allt du gör.

 • Hanna skriver:

  ”Hen” såg inte ner på hemlösa iaf. Alltid något…

 • Maya skriver:

  Snälla Clara!😊
  Vet inte om du ska kasta sten i glashus.
  Du ställer ju diagnoser på folk du inte känner. 🤔
  På ett sätt tycker jag att du är lite underhållande, och samtidigt så sorglig.
  Vet inte vem du är CB eller Eric eller Clara.
  Bara det är oroväckande.
  Ta ett djupt andetag och på med löparskorna.
  😊

 • Hanna skriver:

  Han gillade väl inte rampljuset? Grått hår får vi alla ( även om han skriver att andra ser honom som 40 år)😉. Värre är om han fortsätter vara otrogen, aggressiv och dricka för mycket…

 • P skriver:

  ”Clara”: det verkar som att du kikar in på FB dagligen dock.

 • Eva skriver:

  Märker ni att hennes nya är väldigt pigg för att synas i ramljuset
  Han beters sig som han aldrig gjort annat
  Tycker ni dem två passar ihop
  Är de en redig karl åt pernilla fast han har grått hår !!!!!🌸🌸🌸🌸

 • Ellen skriver:

  Mycket bra och kloka ord.

 • Alma skriver:

  Känner du någon som skriver på Fb?

 • A skriver:

  Du vet att människor av alla sorter läser och diskuterar på Flashback va? När någonting händer i samhället är det många som söker sig dit för att hitta information som media inte har hunnit trycka eller kanske rentav inte FÅR trycka. Och ja, väldigt väldigt ofta korrekt information.
  Du försöker förminska forumets betydelse genom att kasta skällsord omkring dig
  Chipsätande ( oj oj oj så hemskt! ) överviktiga och arbetslösa. Är det de värsta man kan vara som människa enligt dig -överviktig och arbetslös?
  Bara för att det står någonting negativt om Ps nya kille på Flashback känner du att du har rätt att vara så här föraktfull mot människor?

 • Alma skriver:

  Äntligen lördag! Ska fira med att köpa en jättepåse Chips och en stor Cola Zero (bättre än alkohol som man också blir tjock av)😉

 • Hanna skriver:

  Clara, jag har aldrig skrivit på Fb. Det här visar bara på hur fel du har i dina spekulationer. Gå till en psykolog där du kan få hjälp med dina aggressioner så folk står ut med dig…

 • Ellen skriver:

  Kanske i din värld.

 • Clara skriver:

  Jag spekulerar inte. Det är fakta.

 • P skriver:

  ”Clara”, vad konstigt du resonerar. Märkligt.

 • Ellen skriver:

  Men Clara, även där generaliserar du. Man kan inte säga att alla på ett forum spekulerar. Löjligt att kläcka ur sig sådana saker.

 • Clara skriver:

  DU skriver där.

 • Clara skriver:

  Folk på Fb sitter bakom sina mobiler/datorer och spenderar sina dagar med att skriva skvaller. Spekulera om andras liv.

  Så extremt löjligt

 • Ritva skriver:

  JAG förstod dig Johanna :) tog inte åt mig pga att förstod alltförväl vad du menar. Sorgligt allt. Tror nog inte att Pernilla väljer att blogga mer hädanefter. GÖR hon det med anledning av att ” trollen” inte ska vinna över kärlek och gemenskap som många säger så är hon dummare än tåget . Det finns snart inga genuina människor som verkligen gillar Pernilla kvar här. De kommenterar inte i varje fall. Det kan hända att Pernilla får en massa fina och kärleksfulla kommentarer via bloggen som inte ” vi” alla ser? Ja, då är det bara att köra , men som den är nu 😩illa….

 • Hanna skriver:

  Hur vet ni vad det är för folk som skriver på Fb eg? Ja inte vet jag, ställer bara frågan…

 • Ellen skriver:

  Oj, det var verkligen att dra alla över en kam. Jag är verkligen inget fan av FB, men att generalisera på detta sätt är verkligen illa.

 • Kommandoran skriver:

  Vad har ni emot chips? Rör inte mina chips😉

 • Johanna skriver:

  Varför diskutera Flashback?! Det är ändå ingen som tar det på allvar. Det handlar om, som någon skrev – chipsätare, arbetsskygga bittra ensamma dagdrivare, chipsätare och offerkoftor som ingen vill anställa/umgås med och som därför har det som dagens höjdpunkt att skvallra på ett forum. Kan man inte låta dom göra det tänker jag? Det är väl bättre det än att låta dom belasta psykvården eller vandra runt planlöst som tickande bomber ute i samhället – vem vet vad dom kan få för sig att göra ute i samhället? Låt dom sitta på dessa forum och skriva sin skit. Vettigt folk tar det ändå inte på allvar. Vettigt folk bryr sig överhuvudtaget inte.

 • Hanna skriver:

  Finns väl ingen som gjort så mycket reklam för Flashback på denna blogg som Clara, Eric, Lasse-Maja osv😉

 • Clara skriver:

  Kebma, ja såklart alla som inte skriver skit om Pernilla är hennes närmaste vänner och släktingar. Och lika klart är att du självklart tar åt dig, eftersom du är en Flashback tönt. 😂

 • Kebma skriver:

  Håhåjaja! Här kommer en riktig Krösa Maja. Fy bubblan vad nedrans dum jag är som läser på Flashback och köper det som skrivs där.
  Kan NÅGON, snälla, be Pernilla och hennes pojkvän/släktingar/vänner/biggest fans sluta använda Krösa Maja som skällsord…?! 😀

 • Clara skriver:

  Cilla, om du känner dig träffad. Så sköter du inte ”ditt eget” utan sitter på Flashback son skvallrar som en krösamaja.

 • Hanna skriver:

  Han är lika aggressiv som vanligt, kan inte vara rolig att vara tillsammans med…

 • Cilla skriver:

  Snälla Clara – chilla!!! Sköt du ditt så sköter vi vårt.

 • Hanna skriver:

  Clara, det är tyvärr ingen sol i Stockholm idag. Kanske bättre söderut…

 • Clara skriver:

  Det gör hon visst. Om man roastar idioterna😂

 • Clara skriver:

  Hanna, jag skriver om Flashback. Och du tar åt dig som fan. Det säger mer om dig än om mig.

  Keyboard warrior är vad du är. Ut i solen

 • Clara skriver:

  Ändå fortsätter DU att skriva om henne här. Precis som DU gör på Fb

 • P skriver:

  ”Calle”: PW gillar inte bråk på sin blogg

 • P skriver:

  ”Clara” PW gillar inte att du blandar in FB på hennes blogg.

 • Hanna skriver:

  Det verkar ha brunnit i Calle-Claras huvud också. Otrevlig som vanligt, började kanske tidigt i barskåpet idag…

 • Calle skriver:

  Mallah,,, eee jag menar A, eeehh jag menar…

  Du kan ju börja med att HÅLLA KÄFTEN

 • Clara skriver:

  Ät dina chips, pilla dig i naveln, och skriv dina ”tankar” på flashback ”Clark”-gubben.

 • Clark skriver:

  Är du i farten nu igen C?

 • Hanna skriver:

  Eric, jag menar Calle. Vem ville du skulle svara då? Du glömde skriva det…

 • Clara skriver:

  Alla ni Flashback nördar som är här. Lyft på era överviktiga arslen och sluta spendera era dagar som skvallrande krösamajor på just Flashback. Om ni rörde på er mer, så skulle ni må bättre och inte behöva sitta och skvallra om andras liv. Utan leva era egna liv. Tänk grejen! Så mindre 2 liters cola, chips och godis framför datorn. Och mer ut och lev livet.

 • Calle skriver:

  Vem frågade om din åsikt Hanna? Äter du mycket chips?

  Du känner dig uppenbarligen träffad. Så försök förbättra dig. Tack

 • Hanna skriver:

  Du verkar vara den största psykopaten själv. Varför går du ens in på Fb och läser…?

 • ? skriver:

  Det lär visst brinna i Casa Rojas kommun. Rejält.

 • Calle skriver:

  Det är fan psykopatiskt att bli så besatta av Wahlgrens pojkvän som många har blivit. På Flashback spekulerar chipsätarna vilt. Här är det delvis likadant.

 • A skriver:

  Fråga din mamma

 • A skriver:

  Kebma, du behöver en hobby. Förutom att spekulera om andras liv.

 • Sofia skriver:

  Har du legat på IVA Malin?! 😢♥️♥️♥️♥️ Nej, så fruktansvärt. Hoppas att du är återställd nu ♥️Du kommenterar alltid så trevligt, alltid en fröjd att se dina kommentarer här inne. Har du någon egen blogg? Hade gärna läst om ditt liv känner jag.

 • Anna skriver:

  Så glad för din skull att du hittat kärleken, det har jag med och vet att det är så rätt, skit i alla idioter som kommenterar om det. Ha det bäst/Anna

 • Alma skriver:

  Äta chips? Nä fy vad onyttigt, snusar inte ens längre.

 • Hannes skriver:

  Hur mycket betalade du för din biljett?

 • Kebma skriver:

  Besatt…? Han känns labil, hur som haver.

 • Kebma skriver:

  Varför tror du att det bara är omogna ”killar” på FB? Tycker nog mycket av det som skrivs om hennes pojkvän känns tillförlitligt.

 • P skriver:

  Eric: PW vill inte ha otrevligt folk här.

 • Anna skriver:

  Hej Malin läste om dig i Allas veckotidning, fy vilken pärs du gick igenom med Corona och IVA😥

 • Alma skriver:

  Från Gekås, Secondhand el flaggstången i Mariannelund kanske😉

 • Anna skriver:

  Vad är Flashback?

 • PERNILLAS STÖRSTA FAN MALIN skriver:

  Kära Pernilla!
  Vad du är snygg rosa klänning det gillar jag <3 Du betyder mycket för mig och du är alltid omtänksam, gullig, rolig och det är alltid kul träffar dig varje ggr vi ses men nu är det längesedan vi sågs sist grund av corona men nu hoppas jag det ska bli bättre. Jag ska skriva mail till dig ha en fin dag du och din kärlek Christian ni passar otroligt bra ihop och jag är glad för din skull att du hittade kärlek <4 kramar från mig

 • Erica skriver:

  Eric: hur orkar du sitta på nätterna och skriva? Sömnproblem, sjukskriven, arbetslös, vab?

 • Hanna skriver:

  Alla på Flashback som på forumet om Pernilla är uppenbart helt besatta av henne. NU kan ni boka tid för att se hennes show! Jag vet att ni kommer! BRA!

  Nu slipper ni sitta i era pojkrum äta chips och drömma er bort! Nu kan ni se henne i livs levande person.

 • Alma skriver:

  Är det från en Secondhand blir den svår att hitta😉 Nä, förstår inte varför vissa har bloggar när dom ändå inte bryr sig…

 • Nora skriver:

  Stackars dig som tjatar på den svarta blusen vederbörande struntar totalt i din fråga om blusen de har du gjort några ggr nu tänk att hon inte ens bryr sig bara de säger allt
  ” hoppas du hittar en annan blus som är mycket snyggare ””

 • Eric skriver:

  Lova du kan ju gå in på Flashback och snacka där med dina gelikar. Du verkar vara på deras bottenskrapsnivå

 • Elin skriver:

  Jag antar jag får vänta till Pernilla svarar på var blusen är köpt så jag inte blir vilseledd😔

 • Marta skriver:

  Men ge dig människa!Vad fan har du själv gjort som är så fantastiskt?! Brukar inte ge mig på troll som dig för och ge uppmärksamhet men några av er är bara för mycket. Trycka ned människor är det lägsta man kan göra.Mår du bättre av det?Säger en del om dig som människa!

 • ? skriver:

  Hon kanske har tröttnat på att blogga helt enkelt…

 • M skriver:

  Fast det här med att ”du har mycket att göra” har ju knappast påverkat bloggfrekvensen tidigare. Minns då du skrev för nåt åt sen eller två att din kalender var helt fulltecknad i 138 dagar framåt men bloggen flödade ändå. Nej jag gissar på något annat jag.

 • Annica skriver:

  Stackars Theo! Hoppas han redan mår bättre! Även om man är 14 år är man liten när man blir sjuk. Hemskt när ens barn oavsett ålder har ont.

 • Alma skriver:

  Aha, var i Gurra ligger den?

 • Anni skriver:

  Jag undrar vad Pernilla hade valt för yrke om hon själv hade fått bestämma. Vad hade hon för drömmar att bli när hon blev stor? Hon blev ju mer eller mindre påverkad av sina föräldrar, faktiskt alla barnen utom den förstfödde, han valde en helt annan väg att gå därför syns han inte så mycket och är heller inte så mycket omtalad, som om han inte fanns.
  Jag hoppas Pernilla vill ta sig tid och svara på vad hennes drömmar var en gång för många år sedan.

 • Susanne skriver:

  Den ursnygga blusen köpte Pernilla i en secondbutik i Gustavsberg 👍

 • T skriver:

  Hoppas Theo mår bättre! Jobbigt med brusten blindtarm!

 • Sandra skriver:

  😴😴😴

 • Elin skriver:

  Alma, är du säker att blusen är därifrån?

 • Alma skriver:

  Gekås?

 • Elin skriver:

  Var kommer den svarta knytblusen ifrån?

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Fina du, man kan inte hinna med allt. Förstår dig helt.
  Var rädd om dig bara💗
  Tack för ännu ett bra poddavsnitt. Det är guld värt att ni fortsätter med detta varje vecka 🙏🏽😍
  Krya kram till Theo (såg på insta nyss) ❤️

  Kram Sandra 🌸

 • Marie skriver:

  Svar till ?
  Jag vet att vi lever på 2000 talet och jag har levt alltsedan 60 talet och är därmed snart 60 år, är väl en mossig gammal tant.

  Du har så rätt och riktigt i det du skriver till mig ❤

 • G skriver:

  Intresseklubben noterar

 • Anne skriver:

  Orkar inte med denna blogg längre. Ha ett bra liv alla därute 🤗

 • Alma skriver:

  Vem är det som har designat P:s design då? Samt smuttat på hennes vin?

 • Annekrisa skriver:

  Enig! Regner med at hun snart er å se på ferie (Spania?) med kjæresten.
  På tide med alenetid og kjærestetur!
  ❤️😊

 • Anna skriver:

  Tro inte det, väljer kanske något som är redan skapat och möjligtvis tygerna, vinet.. ja smakar på olika sorter sen sätter man kändisens bild på det personen gillar

 • Lova skriver:

  Elin ja om det vore sex som sådan företeelse, men Biancas snack var ju något annorledes… eljest. Äckligt. Inte helt rumsrent. I övrigt reklam för analsex? Jag kan inte tro det är sant. Familjen ÄR helt hämningslös. Allesammans. Mormor har ju visat modellat och visat busken och allt.

 • Ammy skriver:

  Men snälla människa 😂😂😂

 • Clara skriver:

  Nja är nog mest Flashback-Krösemajorna som orkar vara inne på Flashback varje dag och läsa sin egen skit.

 • Helen skriver:

  Stort GRATTIS Pernilla till alla framgångar och till kärleken ! :)
  Grattis till Kristallen för Masked Singer!
  Sååå kul klipp jag hittade på YouTube på dig och Nicke när ni sjunger moviestar! Kolla länk nedan:
  https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&ved=2ahUKEwiI9-mQ8enyAhUQSfEDHe8lDaMQwqsBegQIDRAB&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D0jI7qiRdPR8&usg=AOvVaw1pWruB0mgS2j9dVuGG1i9hni s

 • Eric H skriver:

  Alltså wow vad du jobbar hårt! Det måste ta på krafterna att hela tiden bjuda på sig själv så. Ta en välförtjänt semester!

 • Alma skriver:

  Att det är hon som designat kläderna och tagit fram smaken på vinet förutsätter jag.

 • A skriver:

  Om det skiter sig? Tror han håller sig på mattan nu och inte vågar vara otrogen. Han har för mycket att förlora, då blir han ju hemlös och får hyra ett nytt Attefallshus.

 • ? skriver:

  Ännu mer tragiskt med alla Krösamajor som är inne och läser där…

 • Clara skriver:

  Vilket tragisk gäng på Flashback som på riktigt orkar skriva om Pernilla. Dag in och dag ut.

  Tragiska människor.

 • ? skriver:

  Marie, vi lever på 2020 talet. Att prata sex, vara öppen.. skratta, är OK.

  Det är inte Pernillas problem om DU tycker att hon är pinsam. Du har ett val, följ henne eller ej.

 • ? skriver:

  Varför ska andra berätta för dig. Du får ha vilka åsikter du vill. Åsikter är ej fakta

 • Annaa skriver:

  Men om det nu är olämpligt för barn o ungdomar att se så är det väl föräldrarnas ansvar, varken Pernillas eller kanal 5s. Herregud alltså 😂😂

 • Isa skriver:

  Vad exakt är hon duktig på ?? Jag vet inte så snälla förklara för mig snäääälla
  Jag vet kläder på gekås har hon designat dem ??
  Har hon trampat ner druvorna varit med och tagit fram smaken på vinet ??
  Osv osv
  Nej de är hennes namn som används
  Hon gör så mycket som möten träffar spelar in ja ni vet
  Men gör hon något med sina då händer eller är de namnet bara hon säljer ut
  Jag kritiserar inte berätta för mig innan ni hoppar på en ! Jag är nyfiken

 • Marie skriver:

  Carola, det du skriver är alldeles sant och riktigt, ska följa ditt råd. ❤

  Mvh Marie

 • Elin skriver:

  Du känns rätt hämmad när du likställer sex som något äckligt.

 • Carola skriver:

  Det är väl det som är så underbart ändå, att man kan välja att inte följa människor man retar sig på. Man kan avfölja utan att basunera ut det också, har jag hört.
  Det gör varken till eller från för Pernilla om du eller jag helt sonika slutar att bry oss om vad hon har för sig, eller hur hennes personlighet utvecklas.
  Mår man dåligt av att se hur hon ”beter” sig, så rekommenderar jag starkt att man vandrar vidare…för inte är hon värd att du mår dåligt/irriterar dig på henne? 🧐
  Det finns ju ofantligt många andra som kan ge förströelse i vardagen.

 • Marie skriver:

  Jag har alltid gillat Pernilla, så ödmjuk, stor socialkompetens, mångsidigt duktig…och empatisk.
  Kände dock nu, eller såg allt ”med andra ögon”, det börjar kännas lite patetiskt med en vuxen 53 årig kvinna, som fnittrar hela tiden, som en högstadieflicka och sexpratet, skavsår på knäna, hunkar …m.m.

  Ok, jag förstår att vi alla är olika, och ska så vara, men jag skäms å hennes vägnar, jag skäms för att hon inte förstår att det ger ett så omoget och ointelligent intryck, med allt fnitter och sexprat, barnen hennes känns ju besitta mer mognad än mamman.

  Visst är det kul/skoj med alla skämt och flams, men det blir lite för mycket.

  Det känns ovärdigt, omoget och tramsigt, snacket om att hon fått ligga… annat om hon vore 21, men 53 år.

  Jag är inget troll, och jag gillar Pernilla… men det börjar bli lite för barnsligt för mig som 50+ att titta på Wahlgrens Värld.

  PS Bara för att man skriver sin åsikt, så är man inget troll 😊

 • Carola skriver:

  Hahaha…vafan…skämtar du? Ska du tala om för en vuxen, tänkande människa vad hon ska och inte ska göra i sitt förhållande??? Jag blir alltid lika förvånad när jag läser kommentarer här inne. Oroväckande många märkliga åsikter om precis allt Pernilla gör….eller inte gör.

 • Maggie skriver:

  Alla dessa ”goda” råd som haglar här inne, och som inte Pernilla bett om. Hur orkar ni som kommer med dem? Jag tror Pernilla säger till när hon behöver goda råd från oss!

 • Lova skriver:

  Jag mådde illa av trailern. Vad är allt detta äckliga med sex denna säsong som de kläcker ur sig.
  Självklart måste jag ju se ändå om Pernilla bara driver med oss hoppas jag men Biancas snack m Lovisa vad är det att sända. Jag har förstått barn ungdomar ser o nu tidigare sändning.

 • Kebma skriver:

  …perfekt match, alltså. Not.
  Som Anni skriver: sakta ner och lär känna varandra istället. Ordentligt.
  Sorgligt att så många JA-sägare inte kan ge Pernilla lite vettiga tips istället… Kommer ni att vara där och plocka upp henne om det skiter sig?

 • Kebma skriver:

  Spot on!

 • A skriver:

  Anni, är du helt go i huvudet eller?

  Medier är glorifierade lögnare

 • Elin skriver:

  Söta Pernilla , blusen med knyt ,svarta på bilden med Bianca var kommer den ifrån please?

 • Annekrisa skriver:

  Anni:
  Hun har ikke møtt han ennå. 😊
  Blir det ny sesong av WV i det nye huset, og CB er med på flyttelasset, kommer det garantert til å være helt strigla og strøkent der.
  Alma: Når det gjelder å «se» framtiden, handler det mer om gode råd. Rådet til P er at hun må slutte å gå etter kun utseende og overflatisk sjarm, når det gjelder menn. Noen menn er bare for gode til å være sanne.

 • Alma skriver:

  Då kan vi ju använda medium i varje brottsutredning om dom har svar på allt…

 • Ellen skriver:

  Jag tror på medier och jag tror att Anni har helt rätt i det hon skriver.

 • Alma skriver:

  Men allvarligt, vem tror på medier?

 • Alma skriver:

  Gissar på att Mr C är pedant😉Han kanske inte klarar av massa prylar. Återstår att se om hon bär in dom igen som hon gjorde när B slängde ut en del…

 • Anni skriver:

  Pernilla, vart har alla dina prylar i hemmet tagit vägen? Av bilder att döma som jag ser när du visar upp ditt hem så skulle jag tro att du fått städhjälp. Eller är det kanske C som håller koll på dig? Jag såg i ett avsnitt att han gick igenom dina lådor, tillät du verkligen det? Det hade jag aldrig tillåtit. Du kan väl säga nej till honom och inte bara skrattar när han påpekar något?
  Att vara förälskad är en farlig tid, det är då man knappt bryr sig om något annat än mannen i sitt liv. Men, du skulle ha väntat, du skulle ha väntat på honom som mediet sa till dig. Jag tror du har haft för bråttom med C. Just det norska mediet är jättebra och hon har rätt i det mesta.
  Vad hände dig i tolvårsåldern? Var någon dum mot dig som du förträngt? Du blev ledsen när mediet tog upp det. Har du tänkt tillbaka? Var det en man för du är så gosig mot alla män, utan förbehåll. Jag ser och hör och reagerar på men jag kan ha fel i allt jag skrivet här.
  Jag önskar dig ett lyckligt liv!
  //Anni

 • Camilla skriver:

  Grattis, var rädd om dig och hoppas att du hinner andas också 😉 <3 Ser SÅ fram emot nya säsongen av Wahlgrens värld!!!

 • jimmie skriver:

  Grattis till en Kristall

 • Cecilia skriver:

  Men alltså, nya säsongen, ni är heeeelt underbara 😍

 • Charlotte skriver:

  Jag kände hur min puls blir ara steg när jag läste om var du gjort/gör Pernilla. Hinner du verkligen att ta in allt du gör och njuta av allt? Nu pratar jag ifrån mig själv som då har ett sk ” vanligt ” jobb och tänker att -ser du även dina jobbåtgärder som ” vanligt” i din värld eller tänker du på hur många begåvade
  människor ( inkl dig då) som exempelvis Peter J du möter? Uppskattar du ditt jobb och verkligen reflekterar över det? Känns som om du vill hinna med så mycket det bara går? Du verkar vara av järn du kvinna 😅 ge er inte på mig nu för jag förstår att detta är Pernillas liv och arbete, men även hon klarar väl inte hur mycket som helst. Frågan är till Pernilla trots att hon säkert inte hinner eller känner för att svara:)

 • Ida skriver:

  Pernilla är grym ❤️❤️❤️❤️

 • Joakim skriver:

  Du jobbar på! Och är så duktig! Där av dina framgångar!

  Fortsätt vara DU

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram