I kväll drar vi äntligen igång med säsong 5 av Wahlgrens Värld!

Hörde jag TORSDAG?! 😜

I kväll kör vi igång igen!!!  💥💥💥

 

img_1552.jpg

 

SÄSONG 5 redan!  Hur galet?! 

 

Känns som att vi nyss hade premiär på Säsong 1 – samtidigt som jag knappt minns hur det var innan vi började spela in..! 

I vilket fall så är det många som har längtat efter att vi ska dra igång igen i rutan , och i kväll är vi alltså tillbaka! 

Kl 21. 00 som vanligt på Kanal 5 och Dplay för er som inte har Kanal 5! 

 

I kväll får ni vara med när Benjamin fyller år och firas med massa härliga överraskningar, och jag kör fel och det blir kaos i bilen (som alltid med oss verkar det som… 😅😱🙈 )

Bianca förbereder lanseringen av hennes succé-sminkmärke Caia! 

Min kära lilla mor kommer hem från Spanien , och flyttar in hos mig för ett tag. 

Och så försöker världens bästa Susanne hjälpa mig att rensa i mitt kaos – vilket går så där…..!  🙉😁

Ett HÄÄÄÄRLIGT program som ni INTE får missa!  😀😜💥🎉

 

Mer om detta kan ni läsa i dagens Expressen ; HÄR:

 

img_0680-1.jpg

 

Och HÄR bjuder jag er på en sneak peak från Säsong 5 :

 

 

 

Poppa popcorn eller en flaska skumpa och bänka er framför TV´n-  i kväll alltså kl 21.00 på Kanal 5 och på Dplay!  🎉🎈😃👏

93 reaktioner på “I kväll drar vi äntligen igång med säsong 5 av Wahlgrens Värld!”

1 2 3
 • Johanna skriver:

  För det första. Tack Pernilla för att du förgyller mina & min sons torsdagar med dig och din familj. Underbart! Vi skrattar så vi kiknar, då vi har exakt samma humor som dig/er. När jag pratar med min sons storasyster och hon frågar vad vi gör brukar jag säga att jag och mitt favoritbarn ska äta sushi och kolla på Wahlgrens värld. Hon bara garvar då. Känner att om man är en trygg familj så kan man tametusan skämta om det mesta.
  För det andra så har jag ett förslag.
  Skulle inte det vara idé att ha ett typ eftersnack för programmet? Jag tänker mig nåt i stil med: ”Anette analyserar”
  Vi skickar ut en kameraman till hennes fantastiska etta med kokvrå i Tumba och så kan hon sitta i sin inrökta favoritfåtölj med 1 eller 5 katter i knät och tycka till om dagens program. Tror fasen det skulle slå. Ska pitcha det till kanal 5.

  Ha en underbar kväll och tack för allt du/ni bjussar på😊

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Tack härliga Johanna! Vad härligt att höra! Hahaha, din idé med eftersnack med Anette och katterna haha….!

 • Helena skriver:

  Åhh jag som har längtat efter Wahlgrens värld och tänkte att nu ska jag registrera mig på premium då jag är på Mauritius ☀️ och till min besvikelse så visas det inte i min region😢 buhu.. Hur ska jag orka vänta tills jag kommer hem 😍😍 Wahlgrens värld är ju veckans höjdpunkt ju😍😍 kram till er

 • Jenny skriver:

  Lite spännande fenomen. Bloggläsare skriver påståenden om dig/er och formulerar frågor. När du sen svarar och förklarar så möts du av arga röster som påstår att du inte klarar av kritik. Ologiskt, är inte påståenden och framför allt frågor till för att besvaras? Det är ju därför de skrivs. Och du måste ju få svara på frågorna tills du ser att läsaren som skriver inte mår så bra. Då är det klokt att ha ett lågaffektivt bemötande. Sen är det tragiskt med människor som behöver spy ur sig för att kunna höja sig själv. Detta är något psykologin beskriver så bra, dessutom vill ensamma människor uttrycka sig med ” vi tycker” Vilka vi? Bakom ”vi” sitter en ensam Anettemänniska som inte mår så bra och som behöver en kram.
  Tack för ett kul program där ni alla bjuder så otroligt på er själv. Älskar humorn och jargongen mellan er. Så tydligt att inslagen i programmen om exp favoritbarn inte handlar om avundsjuka utan rappa roliga kommentarer som höjer humorn. Ni gör det så bra. Och till sist. Detta inlägg blev seriöst men jag är en av de flamsiga och roliga mammorna som älskar livet och glädjs med andra 💕

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Jenny, du har så rätt! Och TACK för din kloka kommentar! De flesta som gillar programmet förstår ju det där , men samtidigt blir jag ju tvungen att svara och förklara för de tittare som på riktigt tror att Bianca mår dåligt över att Benjamin favoriseras eller att jag har flest bilder på Theo på väggarna …
   Hon är ju inte dummare än att hon vet vad som blir kul TV…! 😉

   TACK för att du gillar programmet och TACK för att även du vågar vara en flamsig mamma! :-)

   • Hege Karina skriver:

    Kan det varit fösta säsongen, Bianca talade om att hon inte fanns bland de foton som var uppsatta hos er. Det var inte ett bland de komiska inslagen i WW, Det var svårt att förstå varför.

 • Ann skriver:

  Så ”kul” att se bilturen t ex, man känner igen sig; till slut är alla irriterade på varandra i familjen

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Haha, ja exakt så blir det nog i många familjer under en del av alla ”trevliga” bilresor….! 😉

 • Ulrika skriver:

  Jag brukar inte titta på programmet, är ingen tvmänniska. Men gjorde det igår och blev överraskad av hur roligt det var. Du har fått en ny tittare nu. Jag har följt dig på bloggen i flera år dock.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Kul Ulrika! Ja, Säsong 5 är sjukt rolig! Men gå gärna tillbaka och se alla föregående program på Dplay, då programmet har hållit hög klass sedan dag 1!

 • Elisabeth skriver:

  Alltid roligt med WV! Blev stressad som bara den när du satt och körde men började skratta hejdlöst när din son sade att du var på väg mot Arlanda. Stackars Benjamin mulnade ihop mer och mer fast han faktiskt borde vara van! Fick mig på bra humör i alla fall! Ni är fantastiska som kan bjuda på er på det sättet! Keep it up snygging!! Bilden med den ljusblå klänningen – du är vansinnigt snygg där!!

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Haha, tack fina! Ja, herregud så rolig den bilresan blev tack vare mitt icke-lokalsinne…! :-) Men de som är humor och glädje för vissa blir ju väldigt provocerande för andra – när man vågar visa sina icke perfekta sidor! Men jag vet ju också att det är programmets tillång, så jag har inga problem med att visa mig som jag är med mina fel och brister. Tack för fina ord ! :-)

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram