I kväll drar vi äntligen igång med säsong 5 av Wahlgrens Värld!

Hörde jag TORSDAG?! 😜

I kväll kör vi igång igen!!!  💥💥💥

 

img_1552.jpg

 

SÄSONG 5 redan!  Hur galet?! 

 

Känns som att vi nyss hade premiär på Säsong 1 – samtidigt som jag knappt minns hur det var innan vi började spela in..! 

I vilket fall så är det många som har längtat efter att vi ska dra igång igen i rutan , och i kväll är vi alltså tillbaka! 

Kl 21. 00 som vanligt på Kanal 5 och Dplay för er som inte har Kanal 5! 

 

I kväll får ni vara med när Benjamin fyller år och firas med massa härliga överraskningar, och jag kör fel och det blir kaos i bilen (som alltid med oss verkar det som… 😅😱🙈 )

Bianca förbereder lanseringen av hennes succé-sminkmärke Caia! 

Min kära lilla mor kommer hem från Spanien , och flyttar in hos mig för ett tag. 

Och så försöker världens bästa Susanne hjälpa mig att rensa i mitt kaos – vilket går så där…..!  🙉😁

Ett HÄÄÄÄRLIGT program som ni INTE får missa!  😀😜💥🎉

 

Mer om detta kan ni läsa i dagens Expressen ; HÄR:

 

img_0680-1.jpg

 

Och HÄR bjuder jag er på en sneak peak från Säsong 5 :

 

 

 

Poppa popcorn eller en flaska skumpa och bänka er framför TV´n-  i kväll alltså kl 21.00 på Kanal 5 och på Dplay!  🎉🎈😃👏

93 reaktioner på “I kväll drar vi äntligen igång med säsong 5 av Wahlgrens Värld!”

1 2 3
 • Malin skriver:

  Tack för att ni sprider glädje. Tack även för att ni inte visar upp en perfekt fasad. Ni är verkligen er själva på riktigt.
  Superdupertoppenprogram!! Jag som tittare är nöjd nöjd nöjd. Äntligen något avslappnat och kul att titta på! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 • Malin skriver:

  Men jag minns hur det var innan ni spelade in. Du var en hårt arbetande fyrabarnsmamma som jag i mångt och mycket beundrade. Inte mycket av den bilden kvar nu. Bianca hade jag ingen direkt uppfattning om men nu fick hon ju möjlighet att bryta sin slappa tillvaro genom att fläka ut privatlivet i tv. Men såklart då blev hon ju utbränd också. Inte lätt att behöva ha krav på sig och ”jobba” då och då…

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Skillnaden nu är att jag är en ÄNNU hårdare arbetande 4-barnsmamma eftersom jag lyckas bedriva en blogg, en pod, en oerhört populär TV-serie med många timmars inspelningar samt en egenproducerad Show som gått för utsålda hus hela året och nu forstätter 2019.
   Min dotter som jag är så stolt över, har sjukt många bollar i luften hela tiden och är aldrig ledig.
   En av Sveriges största influensers, Sveriges största kvinnliga Pod, Hyllad Jurymedlem i Talang, Wahlgrens Värld, Egen Youtube-kanal , Eget succé-sminkmärke och så många samarbeten att jag aldrig skulle ha mäktat med. Och på detta hjälper hon SÅ många unga tjejer med ätstörningar.
   Om du fortfarande tror att våra liv bara består av flams och trams så bör du nog tänka om.
   Inte många som klarar att hålla detta tempo! Och mycket av anledningen till att VI gör det är att vi har KUL! SKRATTAR MYCKET! Vågar flamsa, tramsa och bjuda på oss själva! Inte många som gör det i denna perfekta, bajsnödiga värd. Så hatten av för oss! :-) 😉

   • Elle skriver:

    Hur ORKAR du skriva så mycket gott om dig själv hela tiden så fort du får kritik? Alltså det ser sjukt ut. Psykoanalysen säger att då en människa helt plötsligt får oerhörd exponering så kan denne också få starka narcistiska drag och det HAR du. Det är inget ont. Du är sån. Och de som följer dig – åter psykoanalys – har dig som en fetisch och den får aldrig nånsin kritiserad för det är som att bli kritiserad själv och det ser jag varenda gång du får kritik. Det är som om man mördat deras barn.
    Anette var inte den enda som kritiserade och du tappade många tittare från förförra säsongen. Tro mig K5 släppte även Fredrik o Filip till en mindre roll. Det kommer hända dig också även om du inte tror det idag.

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Ja du, jag har ett bra självförtroende och är i grunden trygg i mig själv och det jag gör. Jag vet när jag gör nånting bra. Detta ser jag som en av mina bästa egenskaper . Tyvärr tror jag att många av er som inte tål mig eller oss, saknar bra självkänsla och då stör ni er & blir provocerade på någon som har det.
    Sedan är det så
    att vår Realityserie fortf är en succé tittarmässigt, eftersom vi har så enormt många tittare på Dplay. Och Kanal 5 räknar även in dem i de slutgiltiga tittarsiffrorna.
    Programmet är oerhört uppskattat och omtyckt både i Sthlm och ute i landet . Vilket jag får bevis för varje dag av gulliga människor som kommer fram eller skriver och talar om hur mycket dom älskar programmet . Gå gärna in på min instagram och läs kommentarerna där , så ser du 100 % uppskattning . Där finns också mindre troll. Sedan kan inte alla gilla oss, och såklart att inte alla delar vår humor eller hur vi framstår i rutan. Och det köper jag. Men så länge det är SÅ många fler som älskar programmet , så fokuserar jag hellre på dom!

   • S skriver:

    Men lilla Pernie, du lurar bara dig själv, och kanske din svans. En person med ett så stort bekräftelsebehov som du har, och återkommande självförhäligande inlägg och kommentarer har inte ett bra självförtroende, snarare tvärt om. Du kämpar krampaktigt att övertyga oss hur underbar du är, och bortförklara din dotters förtvilnan med dåliga ursäkter. Kanske därför ni inte haft det så bra, vad tror du? Gå till en psykolog istället, och red ut problemen, så kanske Bianca mår lite bättre efteråt. Hon är värd det, eller hur?

   • Jessica Olsson skriver:

    Bra skrivet Pernilla!! Ni är så jäkla sköna så det finns inte :) Ser ert program och läser både din och förut också Biancas blogg. Har så svårt att förstå dessa människor (eller vad de är för något) som bara måste spy galla hela tiden….gillar man inte det ni gör så MÅSTE man inte se programmet eller läsa bloggen. Att man bara orkar lägga så mycket energi på att vara elak och bitter! Jag förstår det bara inte….Keep up the good work hela familjen Wahlgren/Ingrosso!! :) :)

 • S skriver:

  Tycker det är tragistk att se hur bitter och besviken Bianca är över att Benjie hela tiden favoriseras, även om det är sant eller ej. Om det är det är du en dålig morsa P, man gör inte så. Om inte så har hon ju stora problem med sig själv. Sen har skratten uteblivit här, blir snarare beklämd. Och detta rensande gång på gång…fattar inte hur du funkar riktigt.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Bianca överdriver och gör en rolig grej av detta i programmet . Hon är inte bitter och unnar Benjamin all sin framgång. Och vi driver ju när vi kallar honom för favoritbarn. Så ta det med en nypa salt. Programmet vore SÅÅÅ tråkigt om allt bara vara perfekt och tillrättalagt.

   • Hege Karina skriver:

    Så det var bara en ”rolig grej” av Bianca att du inte hade ett enda fotografi framme av henne. Hade min mor gjort så hade jag blivit ledssen. Tappra Bianca kämpar och gör ett skämt om det.

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Ja, hon går inte runt och klagar på det dagligen om vi säger så…! Men hon är väldigt duktig på att hitta situationer som blir roliga om man kryddar dom lite åt alla håll.

 • Katja skriver:

  Jag förstår inte…. dom rensar och rensar och det är ändå lika mycket nästa gång.
  Haha Din härliga mamma ❤️

 • Anette skriver:

  Byter kanal nu. Inget roligt alls längre, Pernilla är största curlingmorsan, alla är egna individer, vissa med mer gnäll o utseende och fixerade,kanske italienskan i Bianca. Blommar ut i Sverige. Snygg tjej men inte färdig. Du är 10tusen gånger snyggare än morsan. Kärleksbarnet Benjamin lyckas, föräldraskap, tufft. Ingrosso ibland och ibland Wahlgrens, all eloge och beundran för Cristina och Hans Wahlgren. Löjliga familjen lyckas, tuffare väg för vissa, individbaserat grabbarna kan inte säga aj, oj, ingen ser att jag inte ätit, skitit, ont i magen.Största flabbmorsan =Pernilla. Komplex korta du. Hoppas du får barnbarn nån gång.

  • Ullis skriver:

   Har man inget trevligare än att häva ur sej massa skit kan man hålla tyst. Du behöver inte tycka om dom men inte skriva fula saker heller. Denna jäkla avundsjuka…

   • anette skriver:

    Avundsjuka, näe absolut inte. . Influensier och bloggare måste vara beredda, Och att tjäna pengar är väl aldrig fel, eller.!

  • Ullis skriver:

   Vadå beredda? Att ta skit från människor som dej menar du? Helt otroligt hur du tänket. Kanske är pengarna du är mest avundsjuk på. Man ska inte behöva ta skit vare sej man är känd, influenser eller privatperson. Konstig inställning.

   • anette skriver:

    Min inställning är att fattiga människor behöver inte se på rikas problem.Och ja pengar är viktigt, liv och möjlighet blir något enklare.

  • Åsa skriver:

   Vilken konstig text du skriver Anette🤔 väldigt osammanhängande. Men du är nog lite puckad antar jag:/

  • Annika skriver:

   ANETTE måste vara den mest inkompetenta blogg-följaren nånsin!
   Hon blottar sin grava dyslexi samtidigt som hon lägger all vaken tid på att kommentera en blogg som ägs av en person hon inte gillar! Den personen (Pernilla) har avtal på reklamintäkter som bl.a. baseras på bloggens storlek, d.v.s. antal följare och kommentarer! Så ju mer Wahlgrens visar sig & tramsar i kanal 5, ju mer följer och kommenterar Anette och Pernilla skrattar hela vägen till banken.
   Det är nästan så att Anette skulle ha betalt, men det är hon för dum för att förstå. Heja Pernilla, du är en smart och underhållande affärskvinna! Kämpa på Anette, trots begränsad tillgång på psykiatrin i Sverige får du nog hjälp till slut.

   • Helene skriver:

    Håller med i mångt och mycket men kanske inte det bästa att skriva att hon blottar sin grava dyslexi eller hur det nu stod; ja även de med dyslexi har ju rätt att skriva saker såklart och då kan det bli fel – men visst, mycket är osammanhängande och ibland obegripligt ; men skulle det bero på dyslexi så är det förståeligt.

 • Lina skriver:

  Helt otroligt att hon inte tröttnar på sej själv som vi många andra gjort
  Vad brukar man säga ” äta samma pålägg varje dag ”

  • Ullis skriver:

   Tala för dej själv, och har du så jäkla ont av det så titta inte då för helskotta. Missunnsamma människor är det värsta som finns.
   Ni Wahlgrenare är bäst. Jag älskar detta och ni är så roliga också och bjuder på er själva. Love it ❤️

  • Adele skriver:

   Och ändå måste du gå in här och skriva en kommentar om hur trött du är på Wahlgrens? Märkliga prioriteringar må jag säga.

 • Anette skriver:

  Härligt med skratt, löjliga familjen tillbaka. Mad finns i det. Massa vuxna, la familia.

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Yeessss!!!
  Se så fram emot kvällens premiär 🎉🙋🏽😍

 • Annica skriver:

  Klippet kan man tyvärr inte se i Finland inte dplay heller. Tråkigt.

 • Jonna skriver:

  Varför frågar Bianca ett barn om han vet vart slidan sitter?

  • Lena skriver:

   Slida, lever, mjälte osv, alla är organ och man kan fråga ett barn i theos ålder om han vet vart de sitter ja. Inget konstigt, lite pinsamt för killen bara. Man får hoppas att samtalet som de hade bringade ut i nåt seriöst och att det blev positivt. Vi måste sluta att ”smussla” om våra könsorgan… Nu kanske du inte menade så, men din kommentar framstår lite så om man har lite fantasi som mig då😉

   • S skriver:

    Nä det är en jättekonstig fråga, eftersom han så klart vet var den sitter, sexualkunskapen i skolan har väl knappast försvunnit, och verkar dessutom va ett vanligt samtalsämne i familjen. Kanske skulle fråga B om var hjärnan sitter istället…

   • Lena skriver:

    Haha, den var bra 😂

 • Katja skriver:

  Deppig, förkyld och lagom lång. Gillar Wahlgrens värld!

 • Elin skriver:

  Ja, tack för er underhållning på Torsdagskvällar samt andra gånger ni syns eller hörs, ni är en ”bjussig” familj som bjuder på er så mycket!

 • Sanna skriver:

  Säsong 5!! Helt otroligt!!! Grattis och bra jobbat :-) Och TACK för all underhållning! Älskar ert program och er familj. Ha en fin dag!

 • anne skriver:

  Ska absolut inte missa.🍸👏😊

 • Susannr skriver:

  Tjoho!!! Äntligen dags igen :-)

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram