Lång dags rep mot natt…

Hej Vänner!

Klockan är snart tolv på natten och jag har precis kommit hem från dagens repetition av Kort Glad & Tacksam!

Vi har repat från kl 10 – 23 , så man är lätt mör i både kropp och stämband...

Ska till min röstläkare i morgon bitti och se hur stämbanden ser ut.

Nu gäller det ju att man inte kör slut på rösten innan premiären ….! 😬🙌

 

img_9352.jpg

 

Lunch i dag med mina älsklingstjejer på ett mysigt ekologiskt ställe närheten av Rival.

 

img_9351.jpgimg_9354.jpg

 

Och apropå det där med mössa inomhus, haha….. 😉

 

img_9353.jpg

 

Himla tur att JAG kan uppföra mig iallafall!  😋

Och att OLIVER inte var med, haha…!  😂

 

img_9355.jpg

img_9362.jpg

Sedan repade vi vidare fram till Middagen, som intogs på Rival – och sedan var det på´t igen fram till elva.  Här är vi alla fem i ensemblen och vår underbara regiassistent och koreograf PM. 

Och jag måste bara säga det – Jag ÄLSKAR det här gänget!!! 😍🙌

 

img_9359.jpg

 

Man KAN ju inte göra annat , eller hur….?!  😘😂❤️

 

20 reaktioner på “Lång dags rep mot natt…”

 • taavhatten skriver:

  Oliver har all min respekt!! Det här med ”hatten av” har förmodligen sitt urprung i en renlighetssträvan! Svettig och smutsig var ofta huvudbonaden i det gamla jordbrukssamhället! Att tex komma in från åkern, där man just spridit dynga, med kepsen på var direkt motbjudande! Därför togs hatten av innan man satte sig vid köksbordet! Alla svenskar gick förr i kyrkan och där lärde vi oss också att man alltid skulle ta av sig hatten innan man trädde in i Guds boning! Dessa seder är nedärvda och ingår i våra beteendemönster än i dag! Fortfarande upplever många det som en artighetsgrej gentemot andra! Det är väl bra med sådanda handlingar där vi visar respekt/omtanke om andra! Idag är människor så otroligt egofixerade och har tappat respekten för andra! En vuxen ska fostra sina barn att visa hövlighet mot andra! Det värsta är dessa slappa föräldrar som inte orkar uppfostra sina barn! Usch, jag ryser! Tack o lov finns det många unga, moderna föräldrar som inser vikten av hövlighet människor emellan och har börjat uppfostra sina barn!

 • Gen skriver:

  Hej Pernilla Jag tycker att ni äter hela tiden inte illa menat men det är mat på alla bilder i dag

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Antagligen för att jag står på scenen under hela min show , och kan inte ta bilder. Men under lunchen och middagen kunde jag det…! 😉

 • OMG skriver:

  De gestaltar Leif G.W. Persson och Carola och ??
  Svenne o Lotta?
  Bröderna Herreys ”mörkhåriga”?
  Bill & Bull?

  Fast du är bäst PW

 • IE skriver:

  Heja Pernilla, kan du visa nånting från nya collectionen? Såg en bild från provrummets IG, men där är det svårt att se vad som är ditt och vad andras.
  Kram IE

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Var rädd om dig 💕

  Kram Sandra

 • Lise05 skriver:

  Hej, får jag ge ett tips på ett bra mathak och ni känner er extra sugna på pasta så besök gärna restaurang Nostrano som ligger nära Rival, på timmermsnsgatan 13, dit ska vi gå o äta innan din show…

 • Malin skriver:

  ”Damer får ha mössa inomhus, men inte herrar” osv… bla bla bla
  I dessa metoo- tider ska det väl vara samma för alla? Ska vi ha lika lön, kan vi ha samma mössregler också. Ska vi använda oss av gamla traditioner så ska väl kvinnor tjäna mindre än män? ” för så har det alltid varit” Och vi kvinnor kanske borde få bada topless i badhusen också? Lika ska va lika. Det finns feta killar med större tuttar än vad jag har och de får dallra runt med sina. Men jag skulle inte tro att jag får visa upp mina små fasta knoppar.
  Hahaha… hälsningar en som tycker det har slagit över på vissa punkter inom denna metoo-kampanj som plötsligt rymmer mycket mer än vad den från början gjorde.

 • Pia skriver:

  Den föreställningen ser vi fram emot!

 • ul skriver:

  Damer får ha huvudbonad på sig inomhus. Herrar tar av sig den. Tänk gamlamormor o gamlafarfar. Hon hade alltid hatt på sig. En dam tog inte av sig hatten. Herrar däremot tog alltid av sig hatten o lade på hatthyllan inomhus. Se gamla filmer. Sen kan man raljera, skratta åt o tycka vad man vill om att dessa ”traditioner”/sedvänjor/vett-o-etikettregler/kulturyttringar lever kvar mer eller mindre. O vissa tycker de är viktigare än andra tycker. Man kan göra som man vill naturligtvis men man bör vara medveten om och respektera andras reaktion på det, det kan ju uppfattas som oartigt o brist på respekt.
  http://vett-och-etikett.com/vett-och-etikett.asp?tips=Hatt

  • K skriver:

   Du vet att det är 2018 nu va? Mössa inne är bara töntigt och respektlöst mot andra och framförallt när man är på restaurang, som att säga ”det här ställer är inte fint nog för att jag ska orka ta av mig mössan”. Typ Operakällaren skulle ju aldrig acceptera mössa liksom…

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Nä, Men jag tycker att det är stor skillnad på Operakällaren eller om man äter lunch på ett mindre fint ställe. Mössa är helt ok för mig! Jag störs inte av det iallafall. Men smaken är som baken.

 • Mösspolis skriver:

  Damer får ha mössa inomhus, ska ju sen gammalt dölja sitt hår. Herrar får ALDRIG ha mössa inomhus. Bra Oliver att det finns nån som håller på gamla traditioner. Lycka till med föreställningen! Hälsningar från en gammal ”mösspolis”

 • Eva skriver:

  Haa-haaa sicka sötnosar. Jag skrattar, när jag ser att GW Persson har smugit sej in som ”en katt bland hermelinerna”…

  En liiten fråga: Börjar ni få rampfeber, nu när premiären närmar sej?
  Och fråga nr.2 är: är det månne Carola som gör GW sällskap?
  Måns och Kim, vad,vad och vem,vem föreställer dom?

  En lyckospark får ni utav mej, när Kort,glad och tacksam äntligen drar igång.
  Vi ses i Uppsala i mars. Ska bli skojsigt…

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Ja, ikväll ska vi ha publik för första gången! Känns galet men kul! Japp. det är Carola ! De andra säger jag inte än….n;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram