Leder Barncancergalan , spelar in TV, & tävlar i Kristallen på fredag!

img_8446-1.jpgHej vänner!

Äntligen får jag berätta!

Den 27 september så har jag fått den stora äran att tillsammans med underbara Carina Berg  ledan ”Barncancergalan / Det svenska Humorpriset!

Ett hedersamt och meningsfullt uppdrag som betyder väldigt mycket för mig!

Jag är självklart Barnsupporter sedan flera år tillbaka , och värnar otroligt mycket om drabbade barn – och försöker alltid göra det jag kan när jag läser om barn som far illa – och där jag kan hjälpa till på något ynka sätt.

Jag har genom åren lärt känna flera barn som drabbats av cancer, och följt dom genom livet – och sett vad cancerforskningen har gjort för dessa barn som är friska i dag!

Tillsammans kan vi bidra till och stötta den livsviktiga cancerforskningen och få alla barn med cancer att överleva. img_8445-1.jpgExtra speciellt för mig att leda denna gala också , då jag de två senaste åren i rad har vunnit det hedersamma Humorpriset för ”Årets Scenshow” för båda mina shower ; ”Kort Glad & Tacksam” , samt ”Pernilla Wahlgren har Hybris” !  

Det ÄR en svår balansgång att blanda Humor med Barncancer , det känner även jag.
Men jag vet också hur viktigt det är de få stunder man får skratta när man är sjuk, och hur HELANDE skratt och humor kan vara.

Så med det sagt,  så hoppas jag att vi alla får en fin , stark , även rolig –  men framför allt VIKTIG kväll tillsammans – där vi ser till att bli FLER Barnsupportrar och samla in ännu mer pengar till den livsviktiga barncancer-forksningen!

Hoppas ni är med oss den 27 september på Kanal 5 och Discovery plus! 

img_8340.jpg

I morse precis som alla andra dagar denna vecka , så kom världens bästa Jessica hem till mig och fixade mig inför dagens TV-inspelning! img_8341.jpgSå underbart att få vakna till liv på morgonen med skratt och piff på en och samma gång…! 😉img_8389.jpgVeckans inspelningsplats….img_8431-2.jpgÅterförenad med mitt älskade filmteam på ”Wahlgrens Värld”..! img_8478.jpg

Och apropå ”Wahlgrens Värld” – så det en annan GALA som gäller på FREDAG! 

Nämligen KRISTALLEN – där jag och Bianca blivit nominerade till ”ÅRETS TV-PROFILER”! 

En glädje bara att bli nominerad , men OM ni vill – så får ni självklart RÖSTA på oss på fredag under direktsändningen som sänds från Cirkus i Stockholm…! :-)img_8479.jpg

Och om ni vill, så kan ni även rösta på Masked Singer där vi är nominerade till priset som ”TITTARNAS FAVORITPROGRAM” !  Så kul att så många gillat Masked Singer även i Sverige!!! img_8480-1.jpg

Den här killen kan man inte rösta på, men hans matprogram BENJAMINS är nominerat till ”ÅRETS REALITY” som är ett Jury-pris! 

Det blir familjefest på Kristallen på fredag med andra ord, vare sig vi vinner pris eller ej…! 😉

231 reaktioner på “Leder Barncancergalan , spelar in TV, & tävlar i Kristallen på fredag!”

1 2 3 4
 • N skriver:

  Bianca: LYX LYX LYUX
  Pernilla: LYX LYX LYX
  Också Bianca: Hej Coop. Hur mycket får jag?
  Också Pernilla: Hej Comfort. Hur mycket får jag?
  Stämmer det att hon sa att inte ens B längre filmar för WV?

 • Eric skriver:

  Alla psykon och andra offerkofta-troll kan väl ta sina kvastar och flyga iväg. Och sluta följa Pernilla. Det är ganska enkelt.

  Vad jag vet så är ingen av er tvingade under pistolhot att varken läsa eller kommentera på Pernillas blogg. Och blir ni tvingade under hot att läsa, då förslår jag ett samtal till 11414.

  Pernilla har gjort klart ganska många gånger nu att hon inte uppskattar Krösa-major här.

  • Lotta skriver:

   Jag läser bloggen för att läsa kommentarerna från Eric. Varför startar du inte en egen blogg?

   • Eric skriver:

    Så du erkänner att du inte är här för att läsa Pernillas blogg. Utan bara tjafsa.

    Konstigt också hur du byter namn, men samma stavfel och samma törst efter bråk kvarstår.

   • Erica skriver:

    Samma här. P har ju uppenbarligen slutat blogga men intressant studiesyfte att följa Eric nu. Tycker också han ska starta en egen blogg. Dock bör han lära sig att man inte börjar en ny mening med ordet och😉

   • Eric skriver:

    Erica, Mallah, A, Lotta.. Krösa-major kan ha många namn.

   • Lotta skriver:

    Haha det är ju jätteroligt. Min uppfattning av skojigheten borde bero på att jag är en Krösamaja och Psykfall enligt doktor Erics diagnos. Pernilla gillar jag och jag önskar henne all lycka.

   • Ida skriver:

    Ok Lotta, intresseklubben noterar.

  • Ursula skriver:

   Får man fråga varför du känner dig tvingad att kommentera här? Flaxa iväg själv…

  • Mallah skriver:

   Nu diskuterar man dig på FB – jag tror inte du är vidare populär hos Pernilla då man tror att du är herr C. Din mentala status diskuteras även.
   Spelar ingen roll hur mycket du ger dig på andra kommentatorer. David/Eric och vad du nu använder dig av för stunden; du förstör den här bloggen något vansinnigt.

  • Eva skriver:

   eric du gillar ju inte pernilla själv enkelt att läsa mellan DINA rader istället för göra påhopp mot henne går du på dem som skriver erkänn istället för gör massa påhopp det är inga problem eric att erkänna du kommer må bättre själv sätt dig ner och fundera på dina problem så kommer allting bli bra och du kommer må bra gör ett försök i alla fall du förlorar inget på de tro mig / ja du kommer kalla mej nu för de ena och andra men de är din diagnos som talar och man kan få jättte bra hjälp idag !! Så ta de lungt andas tre ggr och njut !!!

  • Ingrid skriver:

   Det är inte din arena. Jag gillar WV och du förstör bara.

  • Kebma skriver:

   Who-Ho, vad rädd jag blir.
   Att hota med ”Krösa Maja”-snacket är som en dålig amerikansk word battle. Pinsamt… 1800-talet ringde och vill ha sina värsta kränkningar tillbaka, din buse!

 • Erica skriver:

  Ida: du kan väl berätta om vilka problem du menar jag har? så ska jag svara om du har rätt…

  • Susanne skriver:

   Eric, du har råkat lägga till ett a i ditt namn emellanåt, är du förvirrad lr är du Erica med klänning nu igen? I vilket fall, använd inte klackar, du vet hur det gick sist.

 • Ck skriver:

  Wv har premiär. P gör inte ens ett inlägg men vad värre är. Inte en enda kommenterar efter premiären.
  Håller stjärnan på att dala?

 • Kicki skriver:

  Jag tycker Pernilla, och hela hennes familj, är så duktiga, rara och generösa. Förstår inte vad som hänt här i kommentarfältet! Tycker Pernilla ska sluta blogga. Vi som tycker om Dig, och Dina nära och Kära, följer Dig på Insta och går på Dina konserter iaf. Varmt tack för all glädje Du sprider! Lycka till med kärlek och husbygge! Stor kram!

 • Mia skriver:

  Har följ dig i många år Pernilla! Saknar att du inte bloggar lika mycket, men förstår..tiderna förändras 😆 men sååå många tråkiga kommentarer här nu. Lycka till med kärleken..så härligt!! ❤️

 • LillaJag skriver:

  Men jösses alla ni som verkar verkligen AVSKY Pernilla – vad GÖR ni ens på hennes blogg?
  Har ni för vana att umgås med folk ni inte tycker om? I så fall…varför det? Vad tillför det i tillvaron.

 • Eric H skriver:

  Oj, vad har hänt med kommentarsfältet? Folk som kallar varandra psyksjuka och rekommenderar läkemedel?! Det var en väldigt låg nivå.

 • Susanne skriver:

  Eric lilla, nu är du sådär manisk igen, ta din medicin lr lägg in dig igen.

 • Erica skriver:

  Eric: känner du P eller? Eftersom du skriver att hon inte vill blogga längre…

 • Mia skriver:

  Cancergalan bör ledas av människor med förståelse och empati med tanke på att familjerna runt dessa sjuka barn mår mycket psykiskt dåligt.
  Det är fel att låta någon som tycker personer med psykisk ohälsa är psykopater och psykfall i negativ betoning.
  Jag hade gärna sett Carina Berg och Sofia Wistam leda galan.

  • Ida skriver:

   Intresseklubben noterar.

  • Annaa skriver:

   Men snälla ni som härjar runt här! Var har Pernilla skrivit att personer med psykisk ohälsa är psykopater och psykfall ?? ABSOLUT ingenstans ! Det är något några av er hittat på !! Ordet psyko betyder bla galen, knäpp, tokig osv, och har ingenting med psykisk ohälsa att göra! Det är en eller två personer som startat detta drev och sen följer svansarna efter. SKÄMMES TA MIG FAN! Hitta på och sprida massa lögner om en person är fan ta mig det lägsta man kan göra. Hoppas ni galningar (psykon) åker dit för förtal!

   • Kebma skriver:

    Eftersom du vet att det är lögn och hittepå så kan du väl nyansera påståendena. Tack!

    Din fina definition av psyko är ju också…udda – snacka om att ha noll koll.

   • Annaa skriver:

    Kebab! (2sep 19.40). Tydligen bättre koll än vad du verkar ha!

   • Kebma skriver:

    Svar till ANNA – L – A:
    Psyko = utgår från psyko-analytisk teori och har varit grundläggande för vår förståelse av människans psykologiska fungerande. /Synonymer.se
    Det är lite som CP – förlåt! – ett förlegat sätt att språkligt kränka andra.
    Tycker du ska googla på lakej…

   • Annaanal skriver:

    Svar till KEBABEN! Synonymer till psyko; hysterisk, idiot, vrickad, sinnesrubbad, helknäpp, hysterisk, rubbad, knasig, mentalsjuk, knäpp, dåre, galen, psykfall, crazy …………

  • Melinda skriver:

   WORD på den! Så rätt.
   Man tog sig för pannan rätt rejält åt Pernillas kommentar när Sofia Wistam (i deras podd) precis berättat att hennes mamma grät hela dagarna för att hon inte kunde kommunicera med andra pga att hennes hörsel försämrats så kraftigt. För vad kontrar Pernilla, smartisen, med? Jo något i stil med att ”hehe om mina föräldrar skulle tappa hörseln skulle deras söndagsnöje försvinna för då kan de inte lyssna på podden”.

   Så respektlöst att jämföra att ”söndagsnöjet” försvinner med att en älskad mamma sitter och gråter hela dagarna för att hon saknar kommunikationen med andra.
   Nej Pernilla, försök bli lite lyhörd.

 • Ida skriver:

  Jag hoppas iallafall att du fortsätter att blogga. Det är alltid kul och intressant att läsa dina inlägg.

  • Mallah skriver:

   Den har hon nog övergett. Inget nytt inlägg i anslutning till starten av en ny säsong WV talar för det. Antar att vi får skylla oss själva. :(

 • Eric skriver:

  Psykfallen som är besatta av Pernilla är värre än någonsin. Pernillas diagnos på er stämmer fullständigt. Rena psykfall. Ni skriver skit jämt men ändå är ni totalt besatta av er Idol Pernilla.

  Den enda som skrattar är Pernilla, som skrattar hela vägen till banken då hennes intäkter ökar ju fler som klickar in sig på bloggen.

  Men tror till och med att ni värsta psykfall är glada att ni bidrar till er största Idol Wahlgrens intäkter.

  Ta tag i era problem. Psykfall

  • A skriver:

   Får du följa med till banken?

   • Eric skriver:

    Vilken överraskning att just du svarar A. Hur många timmar varje dag spenderar du på Pernillas blogg?

   • Kebma skriver:

    Eric hoppas nog på det. Han är ju tydligen lika oupptagen som vi andra galningar. Sjukskriven?

  • Susanne skriver:

   Eric – ta medicinen! Du vet ju att allt känns bättre då.

  • Oscar skriver:

   Men snälla läs eriks stil när han skriver och alla hårda ord
   Vem tror ni ligger bakom detta
   Det är inte första ggr
   Och märker ni OM de nu inte är the queen själv ingen reaktion hur då erik får sitta och hålla på
   Säger bara skäms har du smittats av hybris
   OCH varför kollas han inte upp som pernilla brukar göra när någon kritiserar henne nej för han / hon pratar illa om andra detta är ett sådant sjukt spel
   Så erik eller vem fan du är gå tvätta käften och skaffa dej vänner eller ett liv !

   • Eric skriver:

    Oscar identifierar du dig som ett psykfall? Om inte, varför känner du dig träffad.

    Heter du Oscar nu? Nyss hette du A och en hel rad andra alias. Är det en del i din ”sjukdomsbild”?

   • N skriver:

    His name is David ooo David. Och han saknar alla repriser femman plockar bort kl 14:00 15 16 02:00 03 04 men räds icke David. Det TECKENTOLKAS fortfarande men bara EN repris om Dan nu. 04:55 får du ställa klockan på så du inte missar då P fnissar full på nåt golv. Kan detta vara talande för femmans tankar på att sätta punkt? Annars är ju FB nu platsen för all juciy bits om PW. Folk verkar lessnat rejält.

   • Eric skriver:

    A, Marie, Mallah, kärt barn har många namn.

   • Eric skriver:

    Fortfarande samma dåliga svenska. Dan? Dan är ett namn, det stavas Dagen.

    Förövrigt, inte konstigt att du håller koll på ALLT som är PW relaterat. Så som alla repristider av Wahlgrens Värld. Erkänn att du tittar på alla. 😂

 • Ingrid skriver:

  Hoppas innerligt att du inte kallar någon psyksjuk eller psykopat.

  Väntar ff på en förklaring då nog ett troll hackat dig.

  • Eric skriver:

   PSYKFALL

   • P skriver:

    Nu är du manisk, vi vet vad du tycker! Låt PW fans få utrymme nu.

   • Mallah skriver:

    David ja, han har varit borta ett tag. Inlagd? Hans vokabulär något annorledes vilket tyder på byte av medicin.
    Med tanke på hans återkommande psykfallsordval = genom sig själv känner man andra. I rest my case.

   • Eric skriver:

    Du skrev här ovanför att ”vi får skylla oss själva” att Pernilla inte bloggar mycket längre. DU är en stor orsak till att hon inte vill blogga. Du bara skriver skit hela tiden ”Mallah”. Skaffa dig vänner eller ett jobb. Eller börja ta medicin för dina besvär

   • Ingrid skriver:

    Ok, du har alltså koll på Ip-adresser. Skrämmande att se denna utveckling.

 • Ann skriver:

  Lyssnade på podden nu och hör hur du tycker att svenska språket misshandlas för att de säger toffs om hårsnoddar. Vad tycker du själv att du gör som stavar bla tjej, Tjäj +lite andra ord som du stavar om.?

1 2 3 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram