LG STYLER

Jag rensar mycket hemma nu som så många andra, och hittar massa fina kläder som inte är smutsiga, men som kanske legat i en påse i två, tre år intryckt i bastun eller annat ”skräprum”….!

Och vare sig jag väljer att behålla dom, eller göra mig av plaggen, så är problemet att ofta kan det då sitta kvar lite ”lukt” i dessa kläder , även om man tvättar dom direkt.

Men nu är räddningen här!

Mina kläder blir som nya med mitt grymma ångskåp ;  LG Styler.

Den fräschar upp kläder på bara några minuter!    Med hjälp av ånga och vibrerande galgar elimineras odörer och kan hjälpa till att släta ut skrynklor.

Räddningen för mig som avskyr att stryka!

Perfekt för både mina kläder,  och faktiskt – Theos fotbollskläder – som används ofta och mår bra av en uppfräschning mellan träningarna.

 

Så himla smart och så lätt att använda att Theo kan göra det själv !

Även en praktisk byxpress!

Därtill funkar den perfekt till att fräscha upp kläder som använts en gång,  men som inte är i behov av ett fullt tvättprogram. Mindre slitage på tyg, färger och miljö!

Ångan tar bort 99,9% av alla allergener så som pollen och kvalster.  Något som verkligen uppskattas av oss alla nu när pollen slagit till på allvar!

En annan sak som är bra är att den spar tid och är bättre för miljön – det krävs endast ca 1⁄2 liter vatten för ett program med LG Styler jämfört med ca 50–75 liter vatten för ett program med tvättmaskin.   Hur bra?!

Och det bästa av allt?!

TRE AV ER HAR NU CHANSEN ATT VINNA EN EGEN  LG STYLER!

Allt du behöver göra är att svara på frågan:

”Varför skulle LG Styler underlätta din vardag?”

Skriv ditt svar här nedan och glöm inte fullständig mailadress innan du postar din kommentar! 

En vinnare utses av en jury och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren!

Klicka här för mer info om LG Styler

 

696 reaktioner på “LG STYLER”

 • Jeanette skriver:

  Hej hej,
  Jag brukar sällan vara med i olika tävlingar, men det är ju ett måste då det skulle underlätta min vardag enormt! Som ensamstående mamma till tre barn räcker inte tiden alltid till. Mitt emellan städ, matlagning och den eviga skjutsen till och från träningar och allt annat barnen hittar på så är tvätten den som blir lidande. Det här skulle uppskattas och vara en stor hjälp i min och mina barns vardag! Håller tummarna!!

 • Linnea skriver:

  Åh detta skulle vara helt underbart! 😍
  Har 4st barn, grabbar, och en sambo! Så detta skulle vara väl använt då det är både hockey och fotbollsträning samt matcher vilket kräver uppfräschning av utrustningen ganska ofta! Och att slippa tvätta allt direkt när mycket av kläderna inte behöver tvättas i maskin. Sen är vi pollenallergiker, 4 av 6st är det i alla fall.
  Vilken dröm det hade varit att ha detta, håller tummarna! 👏

 • Carina Selsborg skriver:

  Är mamma och fru till 5 st sportnördar (4barn 1 man 😂😅) Att tvätta alla träningskläder inför varje träning är omöjligt, bara äldsta sonen har 6 pass i veckan (hockey och fotboll). Skulle älska att kunna hänga in deras stinkande kläder där för lite uppfräschning. Håller tummarna det hårdaste jag kan! ✊🏻😅🍀

 • Lisa Carlberg skriver:

  Älskar smarta prylar!! Men älskar inte att tvätta 😅 så det här skulle hjälpa och verkar framför allt spara tid också. Och varför? Har ett tufft år bakom mig och kämpar tillbaka till en vardag som präglas av andra svårigheter då vi drabbats lite väl mycket av coronan. Vi har en begravning nu i veckan, en annan anhörig på sjukhus som ff inte kan andas själv  efter en vecka och mitt företag gick i stå efter coronan. I vanliga fall hjälper företag och företagare att utvecklas, få koll o snurr på sin ekonomi :). Det är inget problem med att fixa företaget men tiden och energin är problem. Har fått lära mig lite väl mycket om sorg och att sorg tar mycket energi. Senaste åren har vi förlorat 4 anhöriga så varit mycket sorg. Sa till vår präst häromveckan som hanterat alla våra begravningar- att vi får väl ta och fixa klippkort nu. Galghumor, vet, men humorn hjälper och man orkar inte alltid vara  ledsen. Tror också det är varför jag gillar dig, din humor är underbar och humor och skratt hjälper så mycket också, eller skulle säga speciellt, i svåra tider. Allt som sparar tid i detta nu dvs mindre spring till tvättstugan och kan få mer tid och energi till det som behövs extra nu, stötta familj på olika sätt o få igång verksamheten igen,  vore guld. 💛💛💛
  Ps la in min hemsida som man skulle fylla i men den funkar inte och en av sakerna inte hunnit med och åtgärda än. D e på g!

 • Josefi Wiklund skriver:

  Som ensamstående mamma till en 4-åring med nästan alla sorts allergier. Astmatiker, damm, hund och pollenallergi, (även jag har de 3 sistnämda) så skulle detta underlätta något oerhört, eftersom vi båda måste byta kläder minst en gång varje dag efter jobb och skola och tvättkorgeb blir lätt full, och helt ärligt, att tvätta är inte det jag set fram emot att göra på våra lediga dagar tillsammans, då vill jag leka och umgås, så om kläderna kunde sköta sig själv under tiden så vore du helt magiskt bra!

 • Mia Winberg skriver:

  Det jag aldrig trodde skulle hända har hänt… jag träffade en man som visade sig vara min kärlek här i livet och nu ska vi flytta ihop <3 pga kronisk sjukdom sedan ca 15 år tillbaka så kan jag inte stryka… skulle vara fantastiskt att kunna bidra med denna till vårt gemensamma hushåll så han slapp göra sådant efter jobbet … och jag skulle ÄNTLIGEN kunna ha lite andra kläder än bara ”strykfria”!!!
  Förr gick strykningen som en dans
  Nu kan inte kroppen, inte en chans
  Tänk vilken känsla att få ha ”nystrukna” kläder
  Speciellt när det snart blir sommarväder
  Känslan att få säga; Ikväll kommer inte strykningen störa ..
  Det har Kommer LG Magiskt nog göra!
  Vi hinner koppla av och glädjas av livet
  I dessa tider är det inget man kan ta för givet…

 • Maja skriver:

  Jag har problem med eksem på stora delar av kroppen, vilket gör att jag måste tvätta alla plagg efter varje användning för att hålla huden lugn och minska irritation. Skåpet skulle underlätta genom att få bort allergener och bakterier utan att jag behöver tvätta ständigt!

 • Anna skriver:

  Denna produkt skulle passa perfekt hemma hos mig. Jag kan varken tvätta eller stryka här hemma. Har fått sparken från tvättstugan av min man för att jag alltid lyckas förstöra kläderna. Med denna skulle jag iallafall hjälpa min man på traven med alla kläder här hemma ❤️

 • Filippa D Hjort skriver:

  Detta skåp hade ju kunnat få en trött småbarnsmamma att hinna med något annat än bara tvätta och stryka. Väntar just nu mitt 2:a barn och den där tvättkorgen är ju alltid full i vanliga fall och detta lär ju bara bli värre. Sen ihop med mannens träningskläder och inte att tala om den där evigt överfulla fåtöljen i sovrummen där alla kläder som är använda 1gång hamnar 🙄 Att kunna fräscha upp många av dessa plagg genom geniala LG Styler istället för att fylla tvättkorgen hela tiden hade ju varit en dröm 🙌 Hoppas hoppas 🤞🤞

 • Andreas Ehrnlund skriver:

  Stryka och tvätta kan vara avkopplande 🙈 men som ensamstående pappa till två små så hade denna produkt säker underlättat lite i alla fall….

 • Malin skriver:

  Hade vi vunnit en sådan hade vi varit i himmelriket, avskyr att stryka kläder, gardiner m.m. Här hemma står vi oftast 5 min innan vi ska iväg på något kalas, att just de! Kanske måste stryka kläderna 🙈 (tidsoptimist) eller så får man åka med en skrynklig skjorta eller klänning de har hänt några gånger 😂 men denna så kan jag ha kläder som är strukna när jag hänger in dem i garderoben, den verkar inte bara vara super bra, tidsbesparande den är dessutom miljövänlig, bästa av allt! Så nu håller jag mina tummar på vinst💕👌🏼

 • Elin skriver:

  Åh, med en astmaallergisk sambo och själv pollenallergisk skulle denna vara drömmen! Men även för att spara tid, tänk att få mer tid med dottern att leka ute istället för att stå i tvättstugan halva dagen. Och helt ärligt, vem gillar att stå och stryka blusar och skjortor egentligen?

 • Sussie Kronquist Recksèn skriver:

  Men ååååå!!! Detta skulle jag verkligen vilja vinna😬 Varför? Jo för att det skulle underlätta om det hjälper mot pollen då de flesta av medlemmarna i min familj lider av just allergi. Att slippa lämna in vissa kläder på kem hade varit en superbonus och skulle va schysst för plånkan👍 Eller som du skriver bara fräscha upp plagg som kanske inte behöver tvättas än. Det sliter ju liksom endel och vissa kläder bara älskar man ju o vill spara lite på. Håller tummar o tår. Ha en fin dag! Kram🤗💙

 • Fanny skriver:

  Idag när vi i lägenhet och är tvungna att boka tid i tvättstugan för att kunna tvätta. Så hade de varit perfekt att ha en LG Steamer som underlättar då de inte blir så tung för mig att bära 2 stora påsar ner och vidare till tvättstugan. Hade underlättat jätte mycket i vår vardag 🌸

 • Anna Olausson skriver:

  LG steamer skulle underlätta för mej då ja tvättar ihjäl mej kläder som egentligen inte är smutsiga utan behöver uppfrächning.
  Håller timma och tår

 • Karin skriver:

  Med flera aktiva barn i familjen som tränar och kräver mycket ombyten så skulle den här LG produkten vara perfekt hemma hos oss. Och ännu bättre att den bara kräver en 1/2 L vatten till ett program, det är ju toppen 👍

 • Ann-Mari Babic skriver:

  Tre söner, en man, pollenallergi och 2 av 3 söner tränar.. räcker med tvätten som blir av det – vem pallar då att stryka… När högen växt sig stor som ett berg då står jag där i 2-3 timmar och skäller på mig själv..
  Hade passat bra till träningskläderna, jobbkläderna och att mamma -jag- istället kan njuta av ”ledig” tid och dra en sväng med dammsugaren :-))
  Kramis

 • Karro skriver:

  Åh, du underbara skåp kan du inte flytta hit
  Jag menar ungarnas kläder luktar ju skit!
  Du skulle vara till stor hjälp för mig
  Och jag lovar att ta väl hand om dig!
  Kan jag inte för en gångs skull få vinna
  Du skulle göra mig till en snygg och glad kvinna!
  Med allt skit som händer i världen, Corona, död och svält
  Du skulle få mig att tänka på annat för en stund och det vore så snällt!

 • Angelica Sköldelöv skriver:

  Ååå, jag skulle verkligen vilja ha denna skönhet (jag skulle behöva snygga till i tvättstugan för att kunna ge den en värdig miljö men….😁) Jag såg LG Styler på mässan, kärlek i första ögonkastet. Jag har precis startat eget inom inredning och behöver/vill klä mig där efter. Ibland sitter faktiskt självförtroendet i kläderna. Jag vill också satsa på hållbart i garderoben som med inredningen. Vad är bättre än att ”ånga” kläderna för att fräscha upp dem.
  Jag lämnade mässan med en broschyr i handen och tänkte – en dag ska den bli min! Tänk om……
  kram till dig!

 • Linda Jönsson skriver:

  Perfekt att fräscha upp alla kläder som hamnar i en hög på golvet. Slippa tvätta om alla kläder. Skulle vara drömmen i vår kommande tvättstuga då jag aldrig heller hinner stryka ♥️.
  Hoppas hoppas
  Hälsningar Linda Jönsson

 • Annelie skriver:

  Oj vilken smart grej. Jag kan inte stryka, har såklart strykt blusar och skjortor i mängder, men blir inte nöjd. Finns alltid en skrynkla kvar. Jag är alltid ute i sista sekunden och har inte tid att stryka om när jag far till jobb… detta hade varit en sån lättnad i mitt liv. Kunna hänga in den vita skjortan i ett snyggt skåp, ta ut, klä mig och vara redo för att möta världen. Hoppas innerligt att Pernilla ringer mig och säger Grattis till vinsten 😃👌🏼🤗

 • Hanna skriver:

  Uj uj uj, slippa en full tvättkorg dagligen för att dottern ”städar” sitt rum, vilket betyder en hel hög med oanvända kläder som legat på golvet efter klädval. Lättare att lägga i tvättkorgen än att sortera in i garderoben. Själv skulle jag slippa se ut som att jag kommer direkt från centrifugen med mina kläder, stryka är inte min starka sida 😉

 • Helena skriver:

  När tvättstugans oavslutade renovering (som har pågått i 20 år) och det fortfarande är hål ner i cement o grus efter draget rör så tvättmaskinen står på svaj, där strykbrädan inte ens går att fälla upp eftersom jag då skulle få stå i detta hål i golvet när jag stryker. Kontentan: jag stryker inte eftersom: 1. jag orkar inte släpa upp strykbrädan från källaren och 2. För då blir brädan bara stående kvar i ett annat rum. 3. Jag går därför alldeles för ofta i ostrukna kläder. Att äntligen, under den tid, nu tvättstugan ska renoveras klart (jag veeet: bättre sent än aldrig) och tvättstugan inte kommer att kunna nyttjas så ofta, så vore ju drömmen att kunna fräscha upp kläderna i detta skåp OCH få dem ”strukna” samtidigt. För mig skulle det vara en dubbelvinst!

 • Rebecca skriver:

  Det här skåpet skulle passa perfekt för mig, då jag har svårt att få tvättid och precis som du Pernilla, så avskyr jag att stryka. Men med tanke på mitt yrke och att jag har två katter hemma, och bor i ett samhälle berikat med björk skulle skåpet bli ett perfekt hjälpmedel som underlättar vardagen! 😊

 • Anna Wahlstedt skriver:

  Om jag vinner skulle min lilla mamma få detta fantastiska skåp! När pappa gick bort för förra året sedan blev hon ensam kvar i huset och har tvättmaskin i källaren. Detta skulle underlätta mycket för henne. Kram ❤️

 • Karolina skriver:

  Vilket skåp! Det skulle underlätta enormt för vår familj med 3 idrottskillar och en stor, smutsig men underbar hund!
  Jag (konstigt nog) älskar att spendera tid i tvättstugan (men också en väldig tur) och är där många timmar per vecka! Jag vågar inte ta hjälp av någon men detta skåp skulle gärna få hjälpa till och hålla mig sällskap 😍

 • Victoria skriver:

  Hej!
  Jag har haft svår astma och allergi i hela mitt liv. Fick det konstaterat redan vid ett halvårs ålder. Denna produkt hade varit super för mig. Speciellt under den intensiva pollensäsongen. 😊
  Vänliga hälsningar,
  Victoria

 • Therese skriver:

  Skulle underlätta så mycket i våran vardag med två barn som spelar fotboll 3 dagar i veckan var och sen tvillingar på 2 år.
  Hinner aldrig stryka och tvätta gör man minst en gång om dagen så det hade passat perfekt här hemma! 😊
  Nu håller vi tummarna!

 • Sofia skriver:

  Alla som kommenterat är väl värdiga vinnare.❤️
  I ett hem med fem barn mellan 3-12 år blir det mycket tvätt. Detta skåp hade varit grymt till att rädda det som inte behöver ett helt tvättprogram.
  Blev överlycklig när jag läste att pollen och annat försvinner för just det är en anledning till mycket tvätt av kläder som egentligen inte behöver det.
  Hade skåpet kommit till oss hade det fått jobba flitigt.
  Men jag blir lika glad om någon annan vinner😍.
  Tack för att vi får delta.❤️

 • Åsa Lundin skriver:

  Vår vardag skulle bli en enklare att leva då min dotters astma leder till mycket tvätt och med denna funktion skulle det underlätta. Jag har kronisk smärta pga av min grundsjukdom endometrios och alla operationer lett till att min kropp är svag och alla turer till tvättstugan kan avlastas.

 • Madelene Wiström skriver:

  Hej detta skåp skulle va fantastiskt och skulle underlätta sååå himla mycket i vardagen. Blev helt amazed när jag såg det. Trodde det inte fanns!
  Så nu hoppas jag verkligen att min chans är där!
  Kram

 • Pia Alvegran skriver:

  Wow-känsla vem vill inte komma ifrån strykjärn o strykhögen som blir vecka efter vecka 🤩 Det vill jag och få mer tid över till familjen o vänner ❤️. När jag ska stryka så vill jag bara ner i högen djupdyka🤗.

 • Jane skriver:

  Hej
  Jag vill vinna, mest för att jag är lite lat.. Sanningen svider. 😘
  Jag vill gärna vara ljus o fräsch men jag hinner/orkar inte så oftast låter jag min man stryka mina kläder också..
  Hahahaha.. Så för vår skull vore det kanon att vinna ett sånt skåp.
  Vårhälsningar!

 • Lovisa Svedlund skriver:

  Vi håller på att bygga vårat dröm hus ute på landet och en sådan där skulle passa perfekt dels för att få bort lukten utav kläderna när bonden har kört ut gödsel på åkrarna och kläderna då kommer säkert inte lukta så gott när man är ute 🙈🤣. Sen har jag 2 st små barn och min man jobbar i skjorta och kavaj dagligen så den där skulle underlätta något enormt för oss. Skulle så gärna vilja överraska min man då han har gjort och ställt upp så mycket för mig och barnen.

 • Sanne Svärd skriver:

  Underlätta i vardagen är en underdrift för oss. I vår familj har vi fyra barn som är mellan 5 och 10, det innebär att det är mycket aktiviteter och klädombyten, några reagerar på pollen också. Min sambo är väldigt allergisk mot det ena och de andra, hon har ett flertal korsallergier och denna skulle göra sådan nytta på flera vis med andra ord. I sommar flyttar vi till vår pärla och denna skulle sätta en guldkant på hela den upplevelsen. Lyx i vardagen helt klart!

 • Anna-Carin Svedin skriver:

  Skulle vara helt perfekt här hemma med 5 tonåringar och golfspelande sambo. Blir mååååånga klädbyten på en dag med 3(!!) tonårstjejer framförallt. 😣
  So please make my day! 😊

 • Gustav skriver:

  Både jag och min kille jobbar i eventbranschen och har på oss kostym flera gånger i veckan så blir våra kostnader för kemtvätt väldigt höga och det tar sån tid med planering för inlämning och hämtning. Att kunna göra detta själv i vårat hushåll hade gett oss mer tid över för att kolla på våra favoritserier (Wahlgrens Värld) på vår underbara LG TV.

 • SussieLi skriver:

  Då vi har massa allergier i familjen så skulle detta underlätta avsevärt för att vädra kläder från doft och allergener då vi inte kan hänga ut våra kläder på vädring. 3 ryggoperationer senare så kan jag inte göra saker som blir för statiskt som typ strykning så detta skulle underlätta min vardag otroligt mycket! Inget jag någonsin skulle kunna unna mig då det finns många andra hål att stoppa. Kanske en tidig födelsedagspresent till mig själv då jag fyller år på onsdag , dem 6:e!! ✊🏼
  /Ensamstående mamma till 3 älsklingar 🥰

 • Carina Backlund skriver:

  ALLT som frigör tid …den dyrbara.

 • Michaela Ek skriver:

  Vilken dröm att få vara ägare till en LG-styler 😍,med tonårsdotter och lite yngre grabb, hinner man aldrig med att stryka några kläder, tvättmaskin går nonstop, så en LG-styler skulle verkligen underlätta vardagen och så kanske man skulle få möjlighet att använda sina egna finkläder som allt för ofta får hänga kvar i garderoben då man inte hinner stryka och vem vill gå i skrynkliga kläder? Inte jag iallafall🤪 så nu håller jag tummarna ✊🏼✊🏼💞

 • Tessan skriver:

  Med en heltidsarbetande pappa, en skiftarbetande mamma och tre aktiva pojkar så blir det mycket tvätt men lite tid och ork att ta hand om ren tvätt. Oftast ligger det som en hög och man får plocka det man behöver. Det vore underbart att få ett stort problem krympt till ett litet. 💕😃

 • Elin skriver:

  Att stryka skjortor är något som alla inte orkar göra
  Och om min bror gjort det får vi ofta många svordomar höra

  Jag vet att han stryker sina skjortor nästan varje dag
  Även om hans moral kan vara vag.

  Vi har absolut haft vår syskonstrider,
  men han har alltid funnits för mig i jobbiga tider

  Syskonkärlek är bland det finaste jag vet
  Och med min kärlek till min älskade bror kommer jag aldrig vara diskret!

  Om jag nu skåpet skulle få,
  skulle jag direkt till min lillebror med det gå! ❤️

 • Malena skriver:

  LG Styler – vilken dröm,
  Fräscha upp kläder utan att slita på en enda söm.
  En aktiv familj som tränar hela veckan lång,
  hallelulja om kläderna slipper tvättas varje gång!
  En LG styler skulle spara pengar och tid
  och vardagskaoset får därmed vila i frid
  😀

 • Jenny li österman skriver:

  För ett år sedan fick jag mitt första barn, från att bo själv till att ha sambo, två katter, en bebis och ett bonusbarn är en stor förändring i livet. Innan hade jag all tid i världen att tvätta, stryka och vädra men nu prioriterar jag andra saker (typ duscha, borsta tänderna och kanske kanske eventuellt dricka VARMT kaffe 😂). Denna skulle Mao ge mig möjligheten att ha tid för mer varmt kaffe, tid med min dotter och energin till att ta mig igenom sista kursen på min utbildning.

 • Fredrik falk skriver:

  Hur det underlättar ? Det är lika nödvändigt Som en hårfön eller vad det heter. En annan har skrynkliga skjortor till bankjobbet, snabbstryker 5 min innan dagislämningen, Putsar till det sista på toa-besöket innan jag kliver in på jobbet och lägger armen strategiskt över den skrynklig delen jag missade i all hets. Men inte behöver jag en sådan 😄

 • Lena skriver:

  När hela familjens kläder ska strykas blir stunderna i tvättstugan väldigt långa. Men med detta fantastiska skåp med ånga kanske till och med jag kan den härliga dagen få fånga.
  Jag vet vart skåpet skall stå! Min tvättstuga har en perfekt liten vrå☺️.

 • Marlene Rannestam skriver:

  Åh så underbart med skrynkelfria kläder när man stressar iväg till jobbet. En underbar underlättning i vardagen!

 • Therese skriver:

  Tänk om jag en sån skulle vinna,
  då skulle jag bli en mkt glad kvinna.
  Med kläder så släta,
  då skulle jag t.o.m. mitt hår hinna fläta.
  Lukt och skynklor blir ett minne blott,
  och tänk så mkt tid jag skulle fått.
  Min allergiska man skulle bli nysfri,
  och helt utan kli.
  Nu håller vi tummar och tår,
  att vi en LG styler får!

 • Camilla Bengtsson skriver:

  Skulle avlasta otroligt mycket hemma hos oss,
  med 4 träningstokiga barn/ungdomar.
  Speciellt mycket skulle det betyda för vår son Jack som är ❤️-barn och har kvalsterallergi.

  Håller tummar och tår så gott det går att denna blir vår✨❤️✨

 • Amanda skriver:

  Den skulle underlätta mitt liv något enormt! Jag har pollernallergi och jobbar ute dagligen. Jag behöver byta jobbkläder dagligen pga min allergi. Och då jag nyligen separerade från min sambo så har jag ingen ork alls att tvätta eller ta hand om mitt hem alls nu. Jag lever i stort sett i jobbkläder och mjukiskläder. Hela livet har stannat upp. När jag väl ska iväg och träffa vänner är alla mina kläder skrynkliga då de sällan användas. Detta skulle underlätta min vardag så mycket och troligen få mig att tycka det är roliga att städa och sköta mitt hem igen🥰

 • Desiree skriver:

  Men drömmen!!!!! Vilket skåp! Visste inte ens att det fanns sånna här! När man nu i dessa tider får göra 2 mans jobb på jobbet och får typ gå i halvskitiga kläder hela tiden för man hinner inte ens fundera på tvättstugan så vore ju det här helt obeskrivligt önskvärt!! Shit alltså blir helt pirrig i kroppen av bara tanken på att få vinna ett sånt! Holy makaroni vad jag ska hålla tummarna!!

 • Margareta Bojnäs skriver:

  Hjärtinnerligen trött på tvättmaskin o strykjärn. Det skulle vara skönt om vi ”bara” kan hänga in kläderna i LG Stylern och de blir fina igen.

 • Katarina Lundqvist skriver:

  Äntligen kan dottern hjälpa till med att ”tvätta”kläder! Den här verkar ju superenkel att använda!

 • Manne skriver:

  Min sambo klagar ofta att jag inte är duktig på att stryka och ta hand om mina kläder. Med hjälp av denna kan jag äntligen få ligga på plussidan hos sambon och bevisa att jag verkligen bryr mig och får magiska resultat! Ibland behöver man bara lite hjälp på vägen! 😉

 • Viktoria de beau skriver:

  Men hela detta skåp är allt min man behöver! Han är pollen allergiker, han skulle slippa att tvätta sina kläder hela tiden. Han behöver inte stryka sina kläder. Bästa av allt är att jag slipper tjata på han. Så denna fina vinst hade gjort mig och min man väldigt glad och underlättat våra små diskussioner 😂🧡

 • Sara skriver:

  Pollenallergi, check!
  Skrynklig på jobbet, check!
  En tvättstuga som skulle älska skåpet, check!
  En glad mamma/sambo om jag vinner? Check gånger 1000!

 • Stina Nyberg skriver:

  Den perfekta sambon!
  Jag vill vinna för att frigöra mer tid till sånt jag tycker är roligt i livet och ger mig energi! Som till exempel umgås med min älskade systerdotter, vänner, laga mat och att träna. Så med andra ord hade detta blivit en perfekt sambo till mig som gör det mindre ”roliga” och jag får göra mer av det roliga! 🤪☺️

 • Sara skriver:

  Lagt ner snart 1 timma och 30 min på att försöka rimma till mig vinsten för det är alltid bäst rim som vinner alla tävlingar. Jag lägger ner, jag kan inte rimma. Rätt och slätt, jag vill vinna! Jag vill ha skåpet så jag slipper vänta ihjäl mig på torr tvätt, jag vill vinna så jag kan få ta på mig varma kläder på morgonen när tempen visar -25 grader (ja, jag bor långt norrut), jag vill vinna för att min tvättstuga som är under renovering i snart 3 år skulle älska det där skåpet. Jag vill vinna för att jag är föräldrarledig och aldrig skulle ha råd att köpa det själv. Ja, något sådant från djupet av mitt hjärta.

 • Sandra Arntsberg skriver:

  Har aldrig strukit en enda av mina skjortor. Förstår inte när jag skulle ha tid till det. Så hade varit såå häftigt om jag helt plötsligt skulle kunna gå till jobbet i snygga, strukna skjortor som inte ser för små ut pga skrynklet. Skjort-goals ✌🏼

 • F.A skriver:

  Detta är precis vad min mamma behöver för att underlätta hennes vardag. Om jag vann denna skulle jag ge den till min mamma som ett tack för alla dessa år hon har tvättat mina och mina syskons kläder trots att hon är sjuk.

 • Emma skriver:

  Åh en sån här LG Styler har jag funderat på att köpa så länge, men har inte gjort det ännu.. Med tre små barn blir det många ombyten och oändligt med tvätt och strykhögen bara växer.. Denna skulle underlätta såååå-å mycket i vardagen! Det skulle vara Lyx, lyx, lyx att få vinna en egen Lg Styler!

 • Linda Meivert skriver:

  Alltså, wow!
  Det här är precis vad jag behöver och drömmer om…. jag har tre barn och man. Mina barn är precis i den åldern när man använder kläderna ca 4h åt gången. Sen behöver dom tydligen tvättas Igen?! Den här produkten skulle underlätta vårat (mitt) liv och framförallt för miljön massor. Jag håller alla tummar och tår för att den blir vår 😜✊❤

 • Ulrika skriver:

  Varslad har jag fått byta från skiftjobb till må-fr ”vanliga” tider. Hinner ingenting längre 😅 Med två aktiva barn dessutom hade denna underlättat min nya vardag enormt mycket🥰

 • Camilla skriver:

  Jag skulle bli så hjälpt av denna i mitt hushållsarbete då mannen och jag tränar mycket = det blir många träningskläder som ska tvättas. Samt att vi har många plagg som egentligen skulle bli finare att bära om de var styrkta men lat som man är så skulle denna underbara maskin även råda bot på det ”problemet”

 • Helena mattisson skriver:

  Jag skulle bli så tacksam över en sådan fin hjälp i mitt hem. Ensamstående mamma som skulle älska att få mer tid över till min dotter o mig själv med att slippa stå o stryka kläder. Super smart att kläderna kan fräschas upp med utan att behöva tvättas varje gång. Spar både pengar och tid.
  All tid jag kan få över för att hjälp mor o far i Corona tider är så välkommet <3 tillsammans klarar vi det

 • Yvonne Knutsson skriver:

  Ska flytta in i en liten fin stuga som inte har någon tvättmaskin! Där skulle denna fantastiska skrynkelfria maskin som fräschar upp kläderna, bli perfekt 🌟🙏🏼❤️ i den fina stugan 🏡

 • Emma Thor skriver:

  En LG Styler i mitt hem å saken e’ biff, när den sköter jobbet så kan jag dra några riff.
  När jag sitter där i mina fräscha kläder, kan jag bara le, för den ställer upp i alla väder. Att skriva på rim må vara som att bara sjunga i moll, men vad gör det när lyckan är gjord och tvättstugan är 2.0

 • Maria skriver:

  Tänk att ha en LG Styler 😍
  När barnen vill ha ”bröd utan kanter”, Yogurt med hallon och fika till klockan elva,
  Ja tänk om kläderna så skulle kunna stryka sig själva 🤩
  Och mamman kan vara hel, ren och skrynkelfri,
  utan att ens behöva stryka,
  då skulle det kanske inte ur hennes öron behöva ryka.
  Lyckan skulle vara gjord, om en LG Styler fanns ombord 🏡

 • Isabelle Forsberg skriver:

  Jag skulle vilja vinna detta då jag ska flytta hemifrån snart och det hade verkligen underlättat för mig att kunna tvätta och fixa allting hemma istället för att behöva springa upp och ner till tvättstugan varje gång! Med denna kan jag ha rena och fräscha arbetskläder också 👍🏼

 • Caroline N Hallenberg skriver:

  Jag äger tre strykjärn, TVÅ Manglar ( Jag vet!) och nu även en ”strykningsmaskin”.
  Vet ni inte vad en ”strykningsmaskin är, visste inte jag heller innan, så är det en maskin som producerades och såldes nångång på mitten av 70-talet.
  Jag åkte långt men betalade billigt i tron om att mitt liv nu skulle bli komplett!
  Tyvärr visade det sig att strykningsmaskinen SUGER på just att stryka. Men jag Älskar slätt, fräscht och fint så jag jagar vidare.
  Ska erkänna att LG Styler låter liite för bra för att vara sann! Men OM den är så bra som ni säger, och jag skulle ha turen att vinna, LOVAR jag att varenda slätgörningspryl åker ut från tvättstugan!
  Och det skulle göra min man väldigt väldig lycklig.
  Jag bör alltså vinna för min mans skull!

  Men mest för min.. :)

  Caroline

 • Ebba skriver:

  Jag skulle göra vad som helst för en sådan!! Kaoset i tvättstugan består inte av smutsig tvätt som inte blivit tvättad. Inte heller av ren tvätt som inte blivit vikt och insorterad. Utan laser består av en miljard blusar och skjortor som behövs fräschas till eller strykas… hur sjutton ska man orka med det också när man har små kids som behöver min fulla uppmärksamhet? Livspusslet går inte riktigt ihop…

 • Paula Claesson skriver:

  Tänk vilken otrolig känsla att öppna dörren till tvättstugan och titta LG djupt in i själen. Inga ord behövs eftersom vi förstår varandra. – LG blinkar med sina blåa knappar och jag förstår att han menar att han tar hand om det här nu och jag kan koppla av. Han kommer att pipa till för att meddela när allt är klart och jag kan ägna min tid åt annat. LG, säger jag, jag behöver dig!

 • Paula Claesson skriver:

  Tänk vilken otrolig känsla att öppna dörren till tvättstugan och titta LG djupt in i trumman. Inga ord behövs eftersom vi förstår varandra. – LG blinkar med sina blåa knappar och jag förstår att han menar att han tar hand om det här nu och jag kan koppla av. Han kommer att pipa till för att meddela när allt är klart och jag kan ägna min tid åt annat. LG, säger jag, jag behöver dig!

 • Sofia skriver:

  Skulle jag vinna LG styler så skulle jag ge bort den till min älskade mormor för att underlätta för henne då hon tycker det är viktigt med strukna och välvårdade kläder. Hon slipper stryka skjortor och göra pressveck på sina och min morfars byxor.
  Hon vet nog inte ens att ett sånt här skåp finns och skulle nog bli så glad och imponerad över detta!
  Håller mina tummar att jag vinner detta 😊

 • Ida skriver:

  Jag skulle kunna fräscha upp mina kläder till tex min basket träning som jag oftast inte hinner att fixa till innan min mamma kommer hem, eller om man ska på kalas, hela min familj och jag hade blivit jätte glada om vi vann. Jag hade också velat överraska min mamma för hon hade blivit så glad! Från Ida 10 år❤️

 • Ida skriver:

  Vi har precis köpt ett gammalt hus som vi ska göra till vårt första riktiga hem. En LG styler skulle passa perfekt hos oss eftersom vi tvättar väldigt mycket arbetskläder & träningskläder. Dessutom skall vi renovera nytt badrum & grovkök och där passar LG styler perfekt.

 • Rosanna Carlson skriver:

  Hos oss skulle LG passa så bra då våra barn tränar hockey och tävlingsdansar! Svårt att tvätta snygga glittriga dansklänningar och även viss hockeyutrustning.
  Detta skåp verkar vara perfekt för mig! 😊

 • Rosanna skriver:

  Nej men oj vad en LG styler skulle underlätta mitt liv! Jag bor med sambo och en sjumånaders bebis i ett litet hus på landet. Sambon har flera jobb och jag har också mycket att göra på dagarna. Att stryka kläder är inget som hinns med här hemma i nuläget. Men tänk va trevligt det vore om vi faktiskt kunde få ta på oss nystrukna kläder utan att lagt ner så mycket tid! Guld 😍

 • Kristina Eriksson skriver:

  En räddare i nöden 😊två tonårsdöttrar i hushållet med snabba klädbyten samtidigt som inget är tvätttat?!? Strykjärnet är min största ovän då allt tycks bli ännu skrynkligare 😱LG styler är vad vi behöver 😊

 • Celli skriver:

  Det skulle hjälpt så mycket att få vinna ett så här skap! Med fullt hus och hund så bliver det mycket skit och hundhår. Så det ville inte bliven just jag som vann, men också hele familjen.

 • Helana Maad skriver:

  En LG styler skulle ge mig VG hos Mr. Tyler.
  Jag som inte kan stryka låter maken få ryka.
  Är räddaren här som ska ge mig glädje och mindre besvär?
  Ska min mamma förvånas när jag soffan sitter och inte behöver hånas.
  Raka skjortor och veck här ska ingen vara fräck.

 • Helen eliasson skriver:

  Två tonårsdöttrar hemma, men tittar jag i tvättstugan och tvätten skulle man tro att man hade 10 tonårsdöttrar. Dom är duktiga att tvätta men .. sen då. Den viker och stryker inte sej själv . Den hade säkert underlättat att inte behöva tvätta allt igen, för man inte orkat lägga in i garderoben utan lättare att slänga t tvättkorgen 😜

 • Satu Luiro skriver:

  Detta vore ju rena himmelriket att få ha en sån här stående hemma. Min vardag skulle underlättas 100% av denna. Är uppvuxen med en mamma som strök precis allt i hemmet. Och vädrade ofta kläder o textilier för att få den fräscha. Själv har jag försökt att göra likadant, för det är ju en gudomlig känsla att öppna en garderob och allt är strucket och fräscht. Men mina leder pallar inte att stå och stryka så mycket. Har nämligen ledgångsreumatism. Men gör så gott jag kan för att ge mig och min familj samma upplevelse av strukna, fräscha kläder och textilier som jag fick när jag var yngre. Trots att mesta av mina krafter och ork går till arbetet. Inte för att jag är gammal nu, 44år. Vore rena att vinna detta. Skulle nog svimma av lycka. ❤️

 • Angelica skriver:

  Jag skulle bli så glad om jag vann den.
  Jag har 5 döttrar och det betyder massa kläder, som egentligen inte behöver tvättas efter någon timme, när dom byter igen….. Skulle ge mig mindre tvätt och mer tid till annat. Och det bästa är att dom kan hänga in det själva lika med mer tid till annat.
  Håller mina tummar hårt 🥰🥰🥰

 • Louise skriver:

  Med fem barn här hemma fylls tvättkorgarna på med rusande fart,
  tvätt både högt o lågt är en sorts art…
  Välkomnar LG styler till mitt hem, för att hjälpa mig med mina fem 💙

 • Ingela olausson skriver:

  Gillar det som kan göra mitt miljötänk bättre❤️

 • Susanne Lind skriver:

  Det skulle underlätta enormt i vardagen med jobb, små barn och tonårsbarn, som byter kläder 5011 gånger per dag🙈😱 då skulle man kunna fräscha upp dem i skåpet istället för att tvätta allt efter bara ett par timmars användning👍🏻 Det skulle ge mig mer tid över till familjetid 👍🏻

 • Aida Aksamija skriver:

  Hej,
  Jag har aldrig vunit nåt, och det skulle vara bra uppleva äntligen en sån känsel.
  Tack i förhand

 • Sandra Aronson skriver:

  Det här vore min våta dröm att få ha ett sådant skåp. Vi flyttar in i ett nytt hus om 4 veckor och jag känner att tvättstugan skulle bli komplett med den. Vi vågar vägra stryka för att vi hinner aldrig det😬 Jag kommer bli en gladare mamma och sambo om den får flytta in hos oss

 • Ulrika Falk skriver:

  Hej!
  Skulle vilja vinna denna produkt för att jag är så otroligt lat när det gäller strykning och för att jag älskar märket LG då man alltid kan lita på deras kvalité.

 • Sandra persson skriver:

  Godkväll! 😍 Detta skulle verkligen underlätta min vardag nå enormt! Att jobba heltid och att lämna och hämta 2 barn på skolan VARJE dag, så ska det hinnas med mat, läxor, TVÄTT och städning. Så skulle denna LG Styler underlätta min vardag verkligen 🤗🤗 hoppas hoppas verkligen!❤️

 • Anna Mackiewicz skriver:

  Åh detta hade min mamma behövt! Hon kan inte laga mat hemma för det är så dålig köksfläkt och dålig ventilation i hennes hyreslägenhet.alla hennes kläder/ jackor stinker verkligen matos..med denna kan hon laga mat och endå få kläderna fräscha och slippa planera i förväg om hon ska laga mat eller inte innan hon ska ut o träffa folk.

 • Therese skriver:

  Jag avskyr verkligen att stryka, men som nybliven förälder känner jag att det mycket oftare än tidigare finns behov av att just stryka. Men förutom att jag avskyr att stryka så finns det numera inte heller någon tid till att stryka det här ångskåpet skulle göra mig lyckligare och förenkla min vardag!

 • Lena Malmberg skriver:

  Det här är vad jag eftersökt! Nu när endast min man och jag är kvar i hushållet, känns det så onödigt att tvätta halva maskiner. Med detta ångskåp kan vi fräscha upp våra kläder istället. Perfekt!

 • Gabriella skriver:

  Hel goa Pernilla,
  Jag skulle vinna för att jag är nybliven mamma som jag har längtat så efter. Men nu har jag ingen tid längre, hinner knappt tvätta. Så styrka kommer inte på min prio lista, samt älskar strukna kläder.
  Efter som vi har ett litet barn tvättar vi parfymfritt vilket gör att kläderna inte alltid lukter super nytvättat?!. Så denna skulle verkligen hjälpa mig med mitt vardagsproblem. Samt min lilla dotter får mjuka och härligt kläder varje dag❣️
  Även kunna mjuka upp våran hunds täcke där med så han får sova mjukt och gott😍 åh vad vi hade älskar att skåpet😍.
  Håller mina tummar att jag och min lilla familj vinner detta😍

 • Kristina skriver:

  Hej!
  Det skulle underlätta min vardag då vi har flyttat till en ort som inte har kemtvätt!! 😱 Det skulle vara väldigt skönt att kunna slänga in plaggen som ska kemtvättas iaf några gånger i ångskåpet innan min man behöver ta med dem till Sthlm (där han fortf jobbar). 😊

 • Olivia H skriver:

  Hej! Jag skulle vilja vinna den här till min underbara mamma Camilla som verkligen skulle behöva detta skåp!
  Hon jobbar i uniform och vrider o vänder på dygnet när hon är i tjänst! Vilken lyx för henne att få hänga in uniformen i ett skåp efter en lång flight och inte behöva krångla med sin strykbräda och strykjärn. Min mamma har ställt upp för mig hela mitt liv och jag är så tacksam över att ha fått en sån fin mamma! Att få ge henne detta skåp hade betytt så mycket, och tror ingen hade blivit gladare än henne!
  Må gott o kram hälsning Olivia! ❤🌹

 • Petra skriver:

  Då vi både har småbarn, allergier och vill tänka på miljön så skulle detta vara perfekt för vår familj 😍👌👍

 • Caroline Weinberg skriver:

  Wow vilken tävling!! Ungar som tränar 4-5 dagar i veckan, fotboll och hockey… en vovve som vill ha 1mil om dagen, och dessutom ha nystrukna blusar på kontoret! Dygnet har ju bara 24h! LG-styler skulle spara så många tvättstugetimmar varje vecka. Vilken lyx det skulle vara! Mer egentid på kvällarna, och stinkande hockeyutrustningar är ett minne blott! Håller tummarna stenhårt! Wish me luck 🍀

 • Birgitta Nilsson skriver:

  Tänk att slippa stryka och pressa,
  ha släta kläder utan att stressa.
  Ett ångskåp, vilken grej!
  Hoppas den hittar hem till mig!🤗

 • Ulla Grinde skriver:

  Jag har en son som klär sig i kostym och skjorta varje dag, behöver jag säga nåt mer,,,, förutom att det är väldigt tråkigt att stryka. Så det skulle vara guld värt med ett sånt skåp.

 • Jonna Stenström skriver:

  Hej,
  LG Styler skulle underlätta min vardag för att jag har en hel del kläder i byrålådan som inte kommer till användning då de måste strykas först. Jag går i mina gamla trasor och gnäller till sambon att jag inte jag några kläder:). Jag hinner inte stryka på mornarna och är oftast alldeles för trött för att göra det på kvällarna efter jobbet så det blir liksom aldrig av. En LG Styler skulle verkligen vara en lyx i vardagen för mig och min familj.

 • Johanna Mårtensson skriver:

  Med två tonåringar som sportar mycket och för kläder har stort tycke hade LG Styler underlättat en mammas vardag. Mycket ska hinnas med: familj, barnsjuksköterska, terapihundsteam på barnkliniken. Med denna maskin man kanske sluppit en massa att stryka och i tvättstugan gå och i stället motionera mer och bättre må!

 • Emma skriver:

  Vilken dröm för en småbarnsmamma som jag när tid att lägga på att stryka sina kläder inte riktigt finns där. Men skulle det fixa sig själv samtidigt som jag kan leka eller vara med barnen är ju det rena drömmen!

 • Niklas skriver:

  Vilken dröm! Slippa släpa fram strykjärnet varje morgon för den där skjortan som har lite småskavanker. Skulle faktiskt vara grymt, helst vill jag ha två så jag kan ha en på kontoret med.

 • Caroline Boman skriver:

  Åååhhh jag skulle så gärna vilja ha ett sådant skåp. Jag hinner inte stryka mina kläder och går ofta runt med skrynkliga då det är mycket tvätt med 3 barn och man. Jag är glad när jag ser tvättkorgens botten. Men innan jag ens hunnit ta hand om den torra tvätten är den full igen. Så tiden för att stryka eller pressa kläder som borde få mer kärlek hinns tyvärr inte. Ett skåp där man bara kan hänga in det och vips så blir det skrynkelfritt vore ju drömmen.
  /Carro
  Boman.carro@gmail.com

 • Annika L skriver:

  Åh, ett sådant skåp hade varit drömmen för mig som inte gillar att stryka och som vill ha ett mer hållbart förhållningssätt till att ta hand om mina textilier. Jobbar som textillärare och hade gärna testat detta nya rengöringsätt och omhändertagande av textilier så jag kan föra denna ”nya” kunskap vidare till mina elever.

  Att inte rimma och ändå vinna hoppas jag på då jag rimorden har svårt att finna.

 • Claudia Jonsson skriver:

  Att vinna en LG Styler, är garanterat en dag med lyx och fin fin stil.
  Att få slippa göra grovjobbet själv, säg mig vilken lycka jag får för mig själv.
  Hurra för denna maskin, nu kan jag äntligen koppla av med mina satin ♡♡

 • Jörgen Laurén skriver:

  Hej
  Det måste vara det tråkigaste man kan göra att stryka kläder. Tycker synd om min fru som är så snäll som stryker mina kläder ochså. Därför vill jag ge skåpet till henne❤

 • Anna Svensson skriver:

  Ett skåp av denna kaliber-Skulle släta ut alla klädernas fibrer
  Även ånga bort både odörer och pollen-Tänk att slippa lukten av ett omklädningsrum inom ligafotbollen
  Till min stora lycka-Då min familj kan tycka
  Att jag tvättar och stryker allt för mycket-Åh Nej! Det är inte kvinnoförtrycket
  Som gör att jag stryker allt som finns-Från skjortor, tröjor, underkläder och jeans
  Älskar bara känslan av rena väldoftande och släta klädesplagg-Ok! Ja någon som läser detta hissar nog varningsflagg
  På att detta är slöseri på tid, energi och vår fina miljö-Därför är jag en av dem som står på kö
  Att ha en chans att vinna-Och mer tid till att ut i joggingspåret springa.

 • Lena E Johansson skriver:

  Med min whiplash skada så har jag absolut ingen förmåga att stå och stryka tvätten. Och det syns kan du tro, när man skäms i skrynkliga kläder 😔

 • Denise skriver:

  Detta skåp skulle underlätta min vardag som mamma. Med tre hockeybarn och en som även spelar fotboll ⚽️ att slippa stryka kläder till skolan och att fräscha upp idrottskläderna!
  Samt fräscha upp lillgrabbens ytterkläder då det alltid är fart och fläkt där han är!

 • Helena Hillberg skriver:

  Detta skåp skulle jag briljerar inför min man med.
  Skåpet skulle även avlasta honom nere i tvättstugan.

 • Therese skriver:

  Med tonåringar och även vuxna barn är det mycket klädvård som tid. Att få ihop dagarna med heltidsjobb och träning är ett pussel. Skulle vi få hjälp med att ta hand om våra kläder på detta smidiga och tidsbesparande sätt skulle skulle vi få så mycket mer tid över för sådant som är kul.

 • Lina Marchetti skriver:

  Det är inte lätt, att få till kläderna på rätt sätt.
  Det skulle sitta som en smäck, att slippa alla veck!
  Tänk att med lite ånga, kunna hjälpa så många!
  Detta skulle vara en fröjd, och vad min man skulle bli nöjd!! Nu får vi hålla tummar och tår, kanske denna blir min just i år!

 • Helena skriver:

  Med detta skåp skulle jag briljera för min man. Han som sköter all vår tvätt behöver lite avlastning.

 • Yvonne Wallo skriver:

  Hade varit perfekt till vår familj, barnen som slänger i stort sett rena kläder i tvätten 🙈.
  Alla träningskläder som oxå behöver fräschas upp ⚽🏀.
  Vilken räddning det varit för mig som får ta reda på allt 🥰

 • Petra Jedborg skriver:

  Med kronisk trötthet så har dagarna lika många timmar som för friska men väldigt få jag orkar göra något på.
  Att stryka går bort och jag skulle verkligen uppskatta att få släta kläder och även uppfräschade när jag inte orkar fixa.

 • Monica skriver:

  😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍🥰😍😍🥰🥰🥰🥰😍🥰 WOW!!!!! Visste inte ens att detta fanns! #snällasuperrarLGkanintejagengoochgladrvåbarnsmammafåvinnadennatotaltnockdownproduktpleeeeeeease 😘🙏

 • Linda Caldeman skriver:

  Precis som dig har jag fyra barn! Ensamstående med 3 pojkar och en flicka. Och med många barn blir det ju såklart mycket tvätt vilket jag tänker att du förstår. Just nu har jag en vattenläcka i tvättstugan och kommer inte kunna tvätta i samma utsträckning under en lång tid framöver innan allt är fixat och återställt. Kan inte med ord beskriva hur mkt en LG Styler skulle underlätta för mig. Håller tummarna och hoppas på vinst!

 • Anette Berg skriver:

  Som mamma till två barn som begåvats med funktionsvariationer är vardagen en ständig kamp men också en erfarenhet jag aldrig skulle vilja vara utan. Mina barn lär mig att tänka på ett annorlunda sätt och de lär mig.något nytt varje dag. Autism gör att de är oerhört känsliga för material och det är nödvändigt att kläderna är mjuka. Ofta är det samma mjukisbyxor varje dag och att ha möjligheten att kunna hänga upp dem i detta skåp för en uppfräschning skulle rädda min vardag med både tvätt och eliminera risken att just de byxorna är smutsiga eller blöta vilket leder till att hela dagen är förstörd. Både jag och barnen behöver hushålla med vår energi och det skulle verkligen bidra till att energin finns kvar under dagen.

 • Sandra Lindgren skriver:

  Jag vill vinna en LG styler för att det verkligen hade satt en guldkant på vår vardag och gett mina kläder ett mer hållbart liv.

 • Carina Klingstedt skriver:

  Det här verkar vara lösningen på ALLA mina problem😮 nja kanske inte alla men bra nog många! Vinner den meeer än gärna!

 • Maritha Malmsköld skriver:

  Jag skulle bli superglad över att vinna denna! Anledningen är att min 15-årige son har gått och blivit snobb. Finbyxor och skjorta eller polo ska det minsann vara i åk 9:) Och så har den utflugne universitetssonen plötsligt kommit tillbaka pga coronaläget. Så ja…en hel del stryktvätt finns det! (skönt i alla fall att yngste kör mjukisstilen:)

 • Carin Boethius skriver:

  Dottern spelar fotboll så det hade varit skönt att fräsch upp skorna o överdragskläderna. Mina arbetsbyxor som behöver pressveck får sin behandling utan suck o stön. Mina 3 hårt arbetande lastbilschaufförer i familjen kan hänga in sina jackor för uppfriskande behandling utan att jag behöver tjata 🤪Denna maskin underlättar verkligen i vardagen🙏🏻

 • Maya lagerström skriver:

  Farmor behöver inte hjälpa mig mer med strykningen om jag vinner detta skåp. Halleluja moment! Farmor du får äntligen efter ett helt liv av strykning, nu ta en kaffe och kolla på när maskinen gör underverk istället. Underbart!

  Nu slänger vi strykjärnet (lämnar in den på återvinningen).

 • Hanna Rosengren skriver:

  Hade underlättat småbarnslivets kaos något enormt!
  Du vet själv, tvätten ligger på hög, i soffan i sängen på trappan, i Hallen, ÖVERALLT! Med denna fräna mekanik så hade jag nog kunnat skrapa inhop mig några ihoptjänta extra timmar till egentid i veckorna 😅😍

 • Anna Liljedahl skriver:

  Woow vilken dröm! Som småbarns mamma till 2 tjejer, en på 3 år och En på 3 månader (Som dessutom är en kräkbebis🤮) så hinner man aldrig stryka emellan alla ombyten🥱. Med denna skulle jag och mina tjejer kunna få känna oss finare oftare 🙏❤️

 • Idith skriver:

  Wow, En riktig antirynk maskin😍!!!
  Lyx, lyx, lyx… vore toppen för alla fotbollskläder, kavajer och skjortor m.m😅🥳
  Håller tummar å tår!🙌🏼

 • Maria Pettersson skriver:

  Åhhh, tänk att få chocka omvärlden med att ha skrynkelfria kläder!! Finns ju inget värre än att stryka så det skulle ju vara en dröm att detta skåp vinna!! 🤩😍🤩

 • Cina skriver:

  Stryka är pest men även vardag kan va fest 👌. Älskar det där som gör livet lite extra gött att leva och som förenklar det hela .
  Så kort o gott hos oss hade den passat som handen i handsken där det blandas vardag med sport o lek, småbarn , hundar och arbetande och även lediga o lite lata vuxna ☺️👌

 • Helena Hellström skriver:

  Jag doftar illa ,illa så varför inte vinna någonting från Pernilla.
  Jag behöver Fräschör i mitt liv helt enkelt😳🌟

 • Linda skriver:

  Att stryka tycker jag är pest
  Med en LG Styler kan jag göra det jag gillar mest
  Klä mig snyggt och gå på FEST!

 • Sofie skriver:

  vilken lyx lyx lyx att få äga ett ångskåp 🥰
  Med en sambo som arbetar på annan ort och jag arbetar på hemma fronten som mammaledig med våra 4 fantastiska barn (7år, 6 år, 3 år och minsting på 10mån) är det mycket som ska hinnas med handling, städning, tvättning , läxläsning, fotboll och dansträning mm.
  Kan jag verkligen säga att ett ångskåp skulle förenkla min vardag o vi fick mer tid till bus och lek ❤️🥰

 • Lala skriver:

  Med 2 stoooora hundar hinnee jag inte ha fräscha kläder så ofta:) Detta hade hjälpt mkt så man slipper skämmas när man går neddräglad på stan:)

 • Diyar Aslan skriver:

  Denna skulle jag vela ge till min mamma som fyller år hon har eget företag och det är väldigt stressigt och hinna sträcka sina kläder varje dag så därför vill jag ge den till henne. Hon är världens bästa mamma älskar henne så mycket så att det inte går att beskriva🥺🥰

 • Lena Gustavsson skriver:

  Enkelt svar😀Är ingen älskare av att stryka så det här skulle ju vara drömmen att äga😊🙏

 • Marielle Stenblock skriver:

  Hej
  Har kikat på denna flera gånger då jag just nu bygger hus och planerar tvättstugan. Den hade varit perfekt till vår familj som tränar mkt och där mamman (jag🙈) i familjen har alldeles för mkt kläder som man bara får kemtvätta. Perfekt att bara fräscha upp kläderna👌

 • Fatima Forsberg skriver:

  Åh detta skulle vara toppen för mig då jag inte kan stryka 😂🙈

 • Johanna Kjellén skriver:

  Åh hade vart perfekt för mig och min lilla familj!! De tycker jag tvättar alldeles för mkt och jag vill helst inte göra det, men så fort det inte luktar fräscht så vill jag tvätta. Skåpet hade ju vart helt underbart att ha!! Speciellt nu när vi köpt vårt första hus 😍

 • Carola Jonsergårdh Karlsson skriver:

  Åhhh skulle använda den till allt 🤩🙏🏻. Smalt, smidigt och snyggt skåp som skulle få steama såväl snyggt som sport och sprida solsken i min vardag ☀️. Hoppas hoppas 😍

 • Sara skriver:

  Med en LG Styler skulle min familj leva lite mer i style och jag skulle slippa skämmas för smårynkiga kläder.

 • Malin skriver:

  Denna fantastiska maskin skulle hjälpa så mycket i vardagen, sambo som bär skjorta dagligen på jobb. Ett hus med fler små djur så skulle den vara kanon att hänga in täcken och filtar i för en uppfräschning med jämna mellanrum för att hålla kvalster och annat tråkigt borta.

 • Emma Johannesson skriver:

  Åhhh ja en sån vill man ha. Som trebarnsmorsa med diverse aktiviteter, heltidsjobb och svårt att hinna med i vardagen skulle det vara sån lättnad att kunna släppa allt med strykning och en hel del tvätt stup i kvarten. Håller tummarna!!

 • Martina Carlsson skriver:

  OMG vilken smart pryl! Tänk att som du skriver få dottern att själv ta hand om alla träningskläder, mannen att fräscha upp jobbskjortorna och jag att använda mina snygga blusar utan att behöva stryka, tror inte det är sant, vill ha!!!

 • Hanna skriver:

  Ojojoj!! 🤩 Om jag skulle vilja ha denna! Alla mornar när jag vaknar och skulle vilja ha just den där skjortan eller kavajen men den är så skrynklig och jag hinner inte stryka så jag får ta något annat som inte alls sitter bra eller är som jag tänkt. Drömmen att hänga in struktur kläder!
  Skulle underlätta familjelivet en hel den kan man säga 🙏🏽😍

 • Erika Kalrsson skriver:

  En LG styler skulle underlättat våran vardag så mycket!
  Kunna fräscha upp våra kläder istället för att lägga en massa tid och pengar på att tvätta/tvättmedel, få in lite mer miljötänk i våran familj 😊

 • Maria Johansson skriver:

  Hej!
  Det här låter för bra för att vara sant! 😊
  Jag vill HA!! Tänk känslan att minska tvätthögen, förkorta tvätttiden, minska högen som ligger med kläder som är ”för rena för att tvättas”, göra en insats för miljön och samtidigt slippa stryka. Hur bra?!
  Åååh snälla kom LG Styler kom hem till mig ❤️ Jag ska ta väl hand om dig ❤️

 • Isabella skriver:

  Kort och gott! Jag skulle behöva en LG för jag är helt enkelt för lat för att stryka!! När jag alltid har ett berg av kläder. En fyra åring som vi kallar terroristen för hon är överallt och ingenstans. Sen en nioåring som spiller och vet knappt vart hon har armar eller ben! 🤗

 • Mia utan strykjärn eller strykbräda skriver:

  Varför jag önskar mig en ett ångskåp LG Styler är kort och gott:
  Jag fyller 40 år i sommar och äger inte ens ett strykjärn. Då förstår ni behovet?! 😂 Noll vuxenpoäng för mig med andra ord. Familjen består dessutom av 2 barn, 1 man och 1 hund så ni förstår tvättmängden. Skäms nästan att skriva att jag inte äger ett strykjärn eller en strykbräda men ja, det är tyvärr den dystra sanningen i dagsläget..Håller tummarna för vinst!

 • Rebecca skriver:

  Hej

  Jag och min sambo har nu sagt upp vår lägenhet och ska bo på hotell nu i sommar eftersom vi letar en lägenhet att köpa. Vi har ett problem och det är tvätten… vi måste lämna in 6-8 kg per gång hos hotellet men med en LG Styler skulle jag kunna fräscha upp mina träningskläder varje dag. Det skulle rädda min situation.

 • Marie-Louise Johansson Kling skriver:

  Hej!
  Att stryka är nog den trökigaste hushållssysslan någonsin.
  Mvh.Marie-Louise

 • En LG styler hade underlättat min vardag så mycket! Jag är frilansande sångerska som precis fått hem en liten busig valp. Det betyder att jag har lite tid att stryka klänningar och lätt får smuts på kläder. Tycker dessutom att det är så otroligt tråkigt att stryka och skulle mycket hellre lägga den tiden på att umgås med min fina familj❤️🐶

 • Sanja skriver:

  Jag gillar inte att stryka. Denna verkar bäst.

 • Birgitta Andersson skriver:

  Med LG styler skulle min vardag bli så mycket enklare; skulle älska att slippa stryka!

 • Madelene J skriver:

  Småbarn, en valp 🐶 och mitt uppe i ett husbygge. Och ja, mitt uppe i allt detta försöker jag göra karriär också – och jag kan inte senast minnas när jag faktiskt hade en fint struken blus eller skjorta till jobbet senast! Pinsamt! 😱😅 Vill göra både mina fina kläder som dammar i garderoben och mina kollegor en tjänst och se lite fab ut igen. Jag skulle avguda denna maskin något vansinnigt! ❤️ Jag håller såklart mina sönderspritade tummar stenhårt! 🥰🤪🤩

 • Jenny skriver:

  Då min flickvän föder vårat första barn här vilken dag som helst skulle detta verkligen underlätta vår vardag, just nu är det jobb hemifrån i pyjamas men efter coronatiden är förbi så måste åter finakjortor och byxor på när man är på kontoret . Vem orkar stryka när man vill lägga all sin tid på bebismys?

 • Cecilia Granelli skriver:

  Lyx att slippa höra mannens tjat om att jag borde stryka mina kläder bättre.
  Lyx att slippa ha den fula strykbrädan och järnet framme hela tiden.
  Lyx att kunna sitta med ett glas bubbel i handen medan LG gör jobbet.
  Det är lyx, lyx, lyx – det!

 • Sara skriver:

  Med denna skulle jag förhoppningsvis kunna spara tid och inte behöva tvätta ihjäl mig på kläder som kanske faktiskt inte är smutsiga. Med tre barn går det åt mycket kläder men framförallt tvättar man mycket… säkert massor i onödan! Men man vill ju åt känslan av nytvättat, jag håller iaf tummarna. Detta skåp skulle göra min vardag lättare och fräschare 😉

 • Johanna crona skriver:

  Skulle äääälska denna LG STYLER!! Har precis köpt två klänningar ur din kollektion. Är sååå dålig på att stryka och att använda en hand steamer funkar inte för mig. Detta skulle underlätta min vardag. Att kunna fräscha upp sina platt och öka livslängden på dem…

 • Susanne Nilsson skriver:

  Med två fina små tjejer som älskar att byta kläder flera gånger om dagen till mammans stora förtvivlan hamnar kläderna lätt i tvättkorgen, så onödigt tänk om vi kunde ha ett fantastiskt alternativ som LG Styler att bara kunna fräscha upp de kläder som lekts i i en kvart istället för att göra hela tvätta-processen, vad vi skulle spara på energi och miljö!
  Jag ser också fördelar i att kunna använda dom till min mans arbetskläder som oftast bara behöver en uppfräschning efter en dag!

 • Elin skriver:

  Denna underbara uppfinning skulle underlätta min sambos alla allergier
  (sköljmedel, kvalster, djur,pollen osv osv även en astma som försämrar allt😓)
  det blir inte bara bättre för honom utan det blir roligare för mig i tvättstugan också, jag som älskar att tvätta, städa och hålla på i hemmet skulle verkligen uppskatta att kläderna blir mycket finare också plus sambon behöver inte vara så orolig för att jag skulle förstöra hans favorit tisha😉 då hållbarheten verkar bli bättre😃

 • Matilda skriver:

  Åh! Jag skulle så gärna vilja ha denna hemma så att kan slippa all strykning men också för att kunna förlänga livstiden på mina finaste plagg som jag älskar att använda och därför tvingas tvätta allt för ofta. Bra för mig och bra för miljön!

 • Anne-Louise Avenhammar skriver:

  Tänk att slippa stryka,vilken hit 👌Använder blusar i jobbet så det skulle vara perfekt att ha. Visste inte att det fanns en sån superbra grej för att slippa stryka. Hoppas på turen att vinna då skulle alla mina skrynkliga blusar försvinna 😃 Kan man sätta sej själv där och komma ut o-skrynklig 😂 Håller tummen 👍

 • Anette Losell Hedengård skriver:

  Wow vilken skönhet och att det funkar så bra. I vårt hem där allergier mot kvalster, damm o pollen existerar. Skulle det underlätta så att man slipper klä av sig naken när man kommer hem.

 • Thommy Berg skriver:

  Det skulle underlätta massor i en familj av 6 + ett stycke svärmor. Just nu går våra två tvättmaskiner dygnet runt, (gamla maskiner så det är helt värdelöst ur miljösynpunkt). Det här skåpet hade kunnat göra att vardag blir lite lättare och vi hade sparat MASSOR av vatten! Då kan man ju dela upp kläderna i ”använda en gång, in i skåpet. Skitiga, ja då går dom till tvättmaskinen”..

 • Linda P skriver:

  Skulle verkligen underlätta min vardag! Har aldrig tid att stryka mina kläder. Roligt att kunna äntligen känna sig snygg igen och inte alltid ha på sig ”mjukiskläder” hela tiden för att de andra är så skrynkliga efter tvättmaskinen och man har inte än haft tid att stryka. Vem vill inte se snygg ut i affären samt på festen, eller i lekparken med barnen 🤷‍♀️😉 Samt skulle det vara helt fantastiskt att kunna ta bort pollen på ett snabbt och enkelt sätt! Bekvämt och miljövänligt, perfekt kombo 👍

 • Sofia Ahrens skriver:

  Hade varit helt underbar för mig och min familj då vi är flera som lider av diverse allergier. Hade velat testa denna för min mans skull då han har det väldigt besvärligt just nu, vad gäller allergier. Tror att denna hade underlättat såå mycket för oss (men främst min man då 😁) Tycker för övrigt att den verkar kanon även för mig som aldrig hinner stryka 🤩

 • Linn Warg skriver:

  Jag skulle älska att vinna ett sådant här skåp eftersom jag älskar att sticka och många av mina mjuka garner är det handtvätt på och det här skulle underlätta så mycket eftersom det inte sliter så mycket på de stackars tröjorna som jag lagt så många timmar på att göra själv! ❤️❤️❤️

 • Diana K skriver:

  Denna vore perfekt i mitt hem då jag sällan orkar stryka kläder. Efter tvätten så körs allt i tumlaren o alltid skrynkligt. Med detta skåp skulle jag kunna tvätta sällan o få fräscha o släta kläder

 • Kate Lyberg Hanell skriver:

  Denna vore perfekt till både barnens och mina kläder. Bäst är den ju för mig som skulle slippa all onödig tvätt där det hade räckt med en liten uppfräschning bara. Den lilla exteatid jag skulle få i vardagen vore guld värd. 💪❤️

 • Malin Stjernberg skriver:

  Den känns nästan lite för bra för att vara sann. Som choklad man inte blir tjock av liksom. Men den skulle definitivt underlätta mitt liv när det kommer till strykningen iaf, som jag avskyr det & undviker det. Men 9 åringen måste ju se fräsch ut så emellanåt är det ett måste! Men järnet är gammalt och ger rostfläckar så det blir ju bara skit ändå! Fast man anstränger sig liksom. 🤥 vill man byta till 🙌🏻🥰

 • Carita Skildebrant skriver:

  Åh, en LG Styler skulle underlätta min vardag på alla sätt och vis. Som allergiker skulle den lätt fräscha upp mina kläder, spara både tid och vara miljövänlig.

 • Laila johansson skriver:

  Gud vilken tidsbesparing det skulle bli i vår familj om jag vann detta. Med man och 2 barn som tränar flera olika sporter typ alla dagar i veckan så är tvättstugan jämt full av träningskläder . Och vad skönt med byxpress till gubbens kostymbyxor och att det slätar ut skrynklor på skjortorna lycklig blir den som vinner detta.. hoppas bara det blir jag.

 • Victoria Olsson skriver:

  Denna maskin vore fantastisk då vi har allergiker i familjen o en grabb som tränar fotboll, det är mycket ”göbbsvett” som är svårt att få bort !!
  Dessutom har vi tvättstuga i källaren så det är svårt med fukt och doft!

 • Ida Berglund skriver:

  Hej! Jag har precis fått nycklarna till min första lägenhet (!!!) så spännande och allt är helt nytt. Jag tror att denna underbara maskin skulle underlätta för mig så jag lättare kan hänga mina kläder då jag själv behöver renovera hela lägenheten, det är tidskrävande och jobbigt för min kropp. Om jag skulle vinna denna hade de underlättat allt mitt slit då jag bara kan hänga in mina kläder där så jag nästa dag är redo för jobbet!

 • My Nilsson Böttern skriver:

  Wow! Denna maskin hade varit toppen för oss då vi är två i familjen som är allergiska mot både pollen och kvalster! Hade varit en dröm att få ha denna maskin i vår tvättstuga🙏❤

 • Maria Öberg skriver:

  Det skulle vara helt perfekt med en LG Styler då vi har två aktiva barn med mycket tvätt och eftersom vi har egen brunn vill vi därför spara på vattnet så mycket som möjligt!

 • Merna Hérmes skriver:

  OMG!!! Min dröm har äntligen gått i uppfyllelse , har alltid dröm om denna magiska maskin 😍Det skulle underlätta och rädda min vardag 🤩då jag inte hinner hinner tvätta och stryka min mans jobbkläder , med tanken på att han har astma och är allergiker mot pollen och som gör att jag inte hinner med all tvätt, sköta hemmet och samtidigt studera hemifrån i dessa Corona tider 😢 Det skulle även vara bra för mitt barns kläder efter varje förskoledag, som tar bort all lukt och smuts och håller de fräscha. Den skulle vara en räddning i dessa svåra situationer då vi varken har råd att köpa den eller tid att hinna med allt😣. Hoppas att vinner denna magiska maskinen 😍

 • Hampus skriver:

  För att hjälpa min älskade mamma,
  att dagarna nu kunna fånga,
  vill jag ge henne ro med detsamma,
  med LG Stylers skonsamma ånga.

  Hon sliter jämt hårt,
  hon tvättar, tumlar och stryker,
  att få tid över kan vara svårt,
  men ett ångskåp ger kraft så det ryker.

 • Julia skriver:

  Wow, vad det hade underlättat! Tror ibland att jga bor i tvättstugan! Har en ettåring som gillar att ränna omkring och lätt blir lite svettig, precis som sin pappa! Dessutom gillar vi att träna och tex löparjackan behöver ibland bara en uppfräschning! Det hade känts vettigare och snabbare att fräscha upp alla nersvettade kläder i skåpet istället för att köra ett helt tvättprogram varje gång 🙃😀

 • Karin Johannesson skriver:

  Men du driiiiiiver! Finns detta på riktigt? Jag har väntat på denna uppfinning länge!
  Har flera barn och kläder som skulle behöva detta skåp varje dag.
  Stryker och tvättar, lite så ser min vardag ut!
  Jag hade blivit årets lyckligaste vinnare av detta!
  Detta hade helt enkelt underlättat i min vardag för att få tid till annat roligt.

 • Petra skriver:

  Det här skåpet är ju en ”dream come true” för mig som knappt ens äger ett strykjärn🤣🤣finns det nåt tråkigare än att stryka? Med skåpet från LG slipper jag gå runt i skrynkliga kläder och kan lägga tiden på roligare saker💃perfekt!😍

 • Alexandra skriver:

  Det skulle underlätta min vardag för att jag skulle spara så mycket tid till annat. Stryka kläder tar sådan oerhörd tid från sånt som är kul. Tänk att få sitta å se en bra serie på tv med en kopp te

 • Felicia Nilsson skriver:

  Det skulle verkligen underlätta för mig och min sambo då min sambo är känslig/allergisk för kvalster och jag är känslig för pollen 🤧 dessutom hänger jag ALLA mina kläder och då skulle det verkligen underlätta 😅

 • Emelie skriver:

  Att något så fantastiskt fanns?! 😍 Wow! Det skulle underlätta en vardag för en 3barnsmamma där alla barnen har astma och 2 fotbollstokiga och klättriga barn så går tvättmaskin + torktumlare i ett varje dag! Har så dåligt samvete att påverka miljön så negativt men barnen går framför det. Detta hade varit en riktig lifesaver!! 😍🎉

 • Jessica skriver:

  Det skulle underlätta min vardag för att jag skulle spara så mycket tid till annat. Stryka kläder tar sådan oerhörd tid från sånt som är kul. Tänk att få sitta å se en bra serie på tv med en kopp te. Eller ett glas vin 😄

 • Hanna skriver:

  Åh vilken drömvinst. Som småbarnsmamma finns det inte mycket tid över till strykning. Vilken dröm att på ett enkelt sätt få sina kläder strukna med minimal ansträngning. Denna vinst hade varit den bästa morsdag presenten någonsin. 🙌🏻✊🏻

 • Emelie Ståhl skriver:

  Som hundälskande, pollenallergisk småbarnsmamma skulle ju detta vara en D R Ö M att få installera hemma.
  Såg en sån på YouTube för ett tag sen och har haft en hemlig dröm om en sådan sedan dess 🤪 förr drömde man om nya skor – nu en LG-styler 😁

 • Maria Karlsson skriver:

  Med två små barn på 3 och 1,5 är ”att stryka högen” konstant och bottenlös. Ett Lg Styler skåp vore ju drömmen!!

  Håller tummarna att Sammy och Caspian blir slätast på dagis👍🏼

 • Nina Lundström skriver:

  Skulle gärna vilja ha den för att kunna skänka den vidare till min dotter för hon är så bra mamma till mina barnbarn och nu har jag kanske en liten chans att underlätta hennes vardag❣️

 • Evelina Ekdahl skriver:

  Med 2 små troll med bara 14 månader mellan dom så hinner denna mamman aldrig stryka och orkar inte (😂) . Men då jag älskar att gå i klänning och min använder skjorta regelbundet o jobb hade detta fantastiska verktyg verkligen underlättat i min vardag och sparat mig tid till att umgås med mina små och min man. Speciellt i tider som dessa då vi alla är hemma hela tiden så vill man ta vara på den tiden man får tillsammans och gör allt man kan för att underlätta med alla sysslor som skall göras 😍👏

 • Linda Thörne skriver:

  LG Styler skulle underlätta oerhört mycket, tänk att till exempel inte tvätta sönder kläderna för lite ”annorlunda doft” LG Styler för en doftfri vardag!

 • Christine Christensen skriver:

  För att slippa huvudet stånga, använda ånga och att bespara mig från att stryka timmarna långa.
  Ett plus i kanten är ju att slippa kvalster och pollen som ger mig kli hals o ögon, tänk att ånga kan göra livet lättare för många!
  Ett skåp som detta skulle vardagen underlätta, och jag skulle för mången berätta om detta.
  Jag håller tummar och tår för jag vinner ett skåp från LG, skulle bli så glad att se det hemma hos mig varje dag.

 • Emmie skriver:

  Jag är hemma med två små på 2 och 3 år, har en man som jobbar i skjorta och ingen tid över till att stryka dessa utan att någon kladdar ner eller försöker ta på sig de nystrukna plaggen..
  Hade gärna försökt skriva någonting vitsigt men efter 3 månader hemma med småbarn funkar inte hjärnan längre 😅 så det är bara att hålla tummarna och hoppas på vinst 🥰

 • Caroline skriver:

  Hej,
  Med 4 barn heltidsstuderande och noll avlastning/hjälp så är tiden jag har över knapp, jag älskar mina barn över allt och de är de bästa jag vet att hänga med, så varför stå och stryka?
  Kläderna åker allt för ofta in i maskinen för att man använt de nån gång och inte vill hänga in de som rent, mannens skjortor de häng torkar o blir därav ganska skrynkliga, lika så dukar och klänningar för mig o tjejerna, men stryka är inte ett alternativ. Inte prata om sonens hockeybok fotbolls kläder som både tvättas för ofta o används minst 3ggr/veckan. De skulle må bra i att få träffa detta ångskåp . Låter som en dröm ändå. Iaf när man stressad står o ska bort eller ha kalas o mannens skjorta är skrynklig, dukarna ser ut som veckiga fotbolls knölar och klänningen aldrig blir så där rak som den var när man köpte den.
  Ha en fin dag❤️

 • Josefine Hallin skriver:

  Men lägg av!Detta skulle vara helt fabulöst att ha då min kombinerade tvätt/tork gör mer skrynklor i lakan och kläder än rynkor som fanns i min bortgångna Farmors ansikte(förlåt farmor!du får slå mig när vi ses på ett moln i framtiden!)
  Pressade brallor?!På riktigt.Jag smäller av.Som Pernilla så avskyr jag att stryka men det kanske ni förstått😁

 • Anna skriver:

  Men vilken fantastisk tävling! Jag har nämligen en deal med mannen.. Han vill ha strykbrädan framme, så det är lätt att stryka när man behöver. Jag vill inte alls ha den framme och har därför erbjudit mig att stryka alla hans skjortor i utbyte mot att slippa springa in i strykbrädan hela tiden. Med en LG Styler skulle detta bli en ickefråga och jag skulle istället kunna ha en skön fåtölj i tvättstugan så att jag kan smita dit i vanlig ordning men låta LG Styler göra jobbet…

 • Pauline Ekberg Åhlin skriver:

  Jag skulle få en halvtimmes extra sömn varje dag om jag slapp stryka mina och barnens kläder. DEN lyxen!

 • Sara Rantapää skriver:

  Strykjärnet går varmt i detta hus
  Senast strök jag en liten mus
  Pärlorplattor med olika motiv
  Kanske kan jag fått ett nytt liv
  Med en LG-styler i vårt hem
  Slippa lägga på en rem
  Varje gång det strykas bör
  Dessutom tar den bort odör
  Tack För din roliga blogg Pernilla
  Du är en som är lätt att gilla
  Hoppas att på en LG-styler
  Passar bra med mina glajjer 😂

 • Maria Roupé skriver:

  Wow vilken grej! Visste inte att det fanns! Skulle verkligen passa min familj då vi är riktigt dåliga på att stryka🤭. Och har en massa träningskläder! Hoppas på tur!🤗🤗🤗

 • Jennie Särnmark skriver:

  När jag träffade min man (som då självklart inte var min man utan en helt vanlig söt kille) så råkade jag i ett svagt ögonblick säga att jag gillar att stryka skjortor. Har sedan dess haft lite svårt att dementera det… Med tanke på att nu 15 slätstrukna år passerat, så välkomnar jag denna högteknologiska apparat till min tvättstuga ☺️

 • Annette Landin skriver:

  Det hade underlättat vardagen för mig ,har reumatisk värk och fibromyalgi, så det hade varit super. Ha en bra dag

 • Lena skriver:

  Tacksam att kunna få nyttja denna smarta produkt!
  LG Styler arbetar både med ånga och fukt.
  Den får mina kläder att bli fräscha och rena,
  och stärker min byxa med pressveck på bena!
  Familjens alla träningskläder slipper tvättas varje da’
  och allas vår Greta och vår miljö blir så gla’!
  Tack Pernilla o LG för möjligheten att detta skåp vinna,
  nu slipper jag till kemtvätten hela tiden hinna!

 • Jessica skriver:

  ÄNTLIGEN!!
  Har länge letat efter ett ångskåp som får plats i vår tvättstuga
  Tänk all tid min man nu får över till resten av ”att-göra-listan” :)

 • Sandra Karlsson skriver:

  Det här hade ju vart toppen att få då jag läste att det tar bort pollen mm. Skulle uppskattas mycket hemma hos oss ❣️

 • Emelie skriver:

  Nej men vilken dröm!!
  Den hade underlättat i min vardag då vi är fyra i familjen. Jag älskar kläder och fotograferar mkt, både i sport och vanliga så denna hade varit drömmen att ha hemma! Då kan jag fokusera på ett hållbart o aktivt liv ist o med hållbara kläder 😍

 • Dan Åberg skriver:

  Känns som någon uppfunnit hjulet en gång till. Jag tack!

 • Anna skriver:

  Läs med rim:
  Snart vi flyttar till ett hus
  Känslan borde vara som ett champagne-”rus” (alltså en härlig känsla)
  Dock är mycket i huset lika fräscht som bajs (överdriver)
  Så att kläderna iallafall får en chans till vore ju najs
  Många barn med ofräscha träningskläder
  Slipper då hänga ut allt när det är tråkigt väder
  Kanske denna även funkar på mannens skor???
  Jag på detta skåp har hög tro. (Vore räddningen!!)
  Jag själv skulle slippa gå i skrynklig blus
  Och Då kanske man faktiskt kan ha tid med ett sånt där härligt champagne-brus-rus….! (När man slipper stryka!)

 • Sara skriver:

  Åååh den skulle hjälpa tanspridda mig att hålla mina kläder in shape inför jobb 😀
  Jobbar 100% och pluggar 50% på distans för att komma in på högskola i Malmö, då kan man lätt bli lite tankspridd med tvättiden osv 😉

 • AnnaKarin skriver:

  Nä men guuud, kan det vara sant att det finns en sån här maskin???!!
  Känns som den är uppfunnen just för mig 😂. Alltså, hallelujah moment 😇 på riktigt när jag såg denna på Pernillas insta. En sån bara MÅSTE jag ha i mitt liv!!!
  Jag håller tummarna!!😍

 • Lena Juchert skriver:

  Å det skulle vara så bra att ha 😊👍❤️

 • Mathilda jussila skriver:

  LG Styler Hade underlättat såå i min vardag, 3 barn, 2 hundar och en jägare till man. Säger väl allt 😂 Nu håller jag tummarna och hoppas på att få en ny vän som styr upp lite i mitt liv….
  Nåja.. iallafall som underlättar 🙈👏

 • Erika Berndtsson skriver:

  Men hej och hallå vilken smart grej!
  Med tre barn, en man och en hund är ett LG styler precis vad denna familj är i stort behov av. Just nu lägger jag kläder som skulle vara perfekt att köra
  i ”Stylern” i en svart sopsäck (!) så får det köras i tvättmaskinen vid tillfälle, vilket innebär att vi alla springer runt som yra höns och letar efter kläder på morgonen då det såklart inte hunnits med.
  Så håller tummarna att vi får denna hjälpande hand för hela familjens skull!

 • Jenny Karlsson skriver:

  Å det skulle vara så grymt. Har 4 barn, alla spelar fotboll flera gånger i veckan och fullt med matcher på helgerna. Både jag och min partner jobbar heltid och att stryka är inte vår starka grej direkt. Så please🙏💖🍀

 • Emma skriver:

  Med 2 barn, träningar, jobb och trädgård att hinna med så växer tvätthögen oerhört mellan varven och inte med allt som är så smutsigt att det nödvändigtvis behöver åka i tvättmaskinen. Men i birst på tid att sortera och kläder som lätt hamnar överallt med barn så hade LG kunnat minimera berget med tvätt, med sitt smarta ångskåp. Minimera stressen och ge mig mer tid över till att skita ner mig 😉

 • Katrin Engström skriver:

  Säger bara, ”LG Styler, COME TO MAMA” Du och jag blir den bästa combon ever, jag lovar. Om denna fantastiska uppfinning fick flytta hem till mig🙏🏼🙏🏼🙏🏼, kanske jag tom skulle kunna vara färdig med smutstvätten till årsskiftet🙈😅
  Vilken dröm som skulle besannas😇😍👚👗👔💕

 • Elina Vikman skriver:

  Den här skulle vara såå välkommen i vårt hem. Med tre barn och ett kaosartat liv så hinner jag knappt gå på toaletten. Jag arbetar på kontor och förväntas ha hela, rena och välstrukna kläder. Den här magiska uppfinningen skulle kapa mycket tid och underlätta sjukt mycket!

 • Jenny P skriver:

  Det skulle hjälpa oss mycket i min vardag som både har biologiska barn, familjenhemsbarn och jourbarn som spelar fotboll, rider, spelar bandy och alla möjliga roliga aktiviteter. Det skulle spara oss en massa tid för att hinna med andra nödvändiga och roliga aktiviteter som många av våra barn i samhället behöver =)

 • Jessica skriver:

  LG Styler, var har du varit hela mitt liv 😲
  Denna fantastiska maskin skulle underlätta inte bara extremt mkt i min vardag, men även då båda mina föräldrar och min mormor har gått bort relativt nyligen och bara med ett par års mellanrum så innebär det att jag har hela vinden och hela tvättstugan och kanske nått rum till🙈 fullt med fina märkeskläder, kostymer som klänningar, som jag inte hinner eller har ork att ta itu med inför försäljning! Detta skulle va räddningen på kaoset här hemma! Håller tummar och tår 🤩 Stor kram till dig Pernilla!

 • Fia skriver:

  Småbarnsförälder som man är går man ofta och bär.
  När man väl får tiden över står man och stryker, men kvickt får det gå, så händerna ryker!
  Ett så fint ångskåp hade varit en otrolig gåva,
  och denna mamman hade varit otroligt tacksam vill jag lova ❤️🙏🏼

 • Daniella Jönsson skriver:

  Detta kan vara den bästa tävlingen någonsin – speciellt för mig!
  Jag kan verkligen inte stryka…. Har fått ringa med facetime till min moster flera gånger för jag skulle stryka sambons skjorta. Ber andra stryka. Ja du hör ju själv. Jag skäms verkligen över detta 🙈🤪
  Med två småbarn innebär det en del strykning av klänningar och skjortor. Men även till mig själv med skjortor till jobbet varje dag. Och alla dukar, som måste tvättas efter varje måltid pga barnen 👶😅

  Har deustom aldrig vunnet i tävling tidigare, så detta hade varit helt underbart! Hållet tummarna 🙏

 • Jessica Engelsten skriver:

  Som jag har drömt om denna. Jag har precis flyttat in i min nya lägenhet som jag själv renoverat. Efter att ha slitet mig igenom månader av slipning, spackling och målning har jag äntligen flyttat in. I min garderob skulle detta skåp vara underbart. Som ett pris för allt slit 🤩 Dessutom har jag en sambo som är sjukt pollenallergisk.

  Tack för en underbar podd också! 😃😃

 • Maria skriver:

  Med tonåring som slänger rena kläder i högar. Skulle man slippa tvätta sönder kläder bara fräscha upp dom sen redo att användas!
  Och sonen tror de är tvättade😁🤩
  Underbart👌🙏🏼

 • Pernilla Åberg skriver:

  Vilken grej! Den skulle verkligen komma till pass här hemma då vi är fem stycken och tvättstugan svämmar över av träningskläder och liknande. Har länge sökt ett sätt att hantera använda, men ej smutsiga kläder men bl a vädring men det slutar ofta med rena och halvrena högar i fler rum än tvättatugan. Kom och underlätta min vardag snälla 🤗

 • Magnus skriver:

  Reser hela tiden, överallt (utom just nu….)
  Hade sparat såååå mycket jobb hemma och gett mig sååå mycket mer tid att hänga med mina nära och kära. O dessutom med välfångade kläder som inte luktar garderob😃

 • Camilla Ehn skriver:

  Vore såå härligt att kunna ha fräscha och fina kläder på sig till vardags. Jobbar 3-skift och har två barn så de flesta kläder hamnar i torktumlaren för att spara tid 🤦‍♀️

 • Mikaela Eriksson skriver:

  Hej Pernilla!
  Vill bara börja med att tacka för Wahlgens värld och Wahlgren&Wistam som alltid förgyller mina lunchpauser 😍
  Jag skulle bli överlycklig om jag vann ett ångskåp av flera anledningar.
  1. Som småbarnsmamma till 2 små killar så blir det en hel del skjortor och kläder som tvättas och stryks. JOBBIGT 🙈
  2. Jag är dessutom student och detta skulle innebära en ENORM lyx och besparing av tid som jag kan lägga på det viktigaste jag har i livet. Min familj ❤️
  3. Jag har aldrig vunnit en tävling så det vore ju helt fantastiskt 😃

  Ha det fint!

 • Ulrica Bernhult skriver:

  Vilken underbar manick, denna LG Styler. Tar hand om det tråkiga jobbet i tvättstugan, och jag får mera tid det som är viktigt här i livet. Denna LG Styler kommer verkligen underlätta min vardag. Håller 👍🏼👍🏼

 • Linda Bergman skriver:

  Hej LG och Pernilla ! Är en fanatiskt strykande mamma som inte kan sluta göra detta då jag vill ha fint i garderober! Skulle denna produkt hjälpa mig här skulle det bli mycket fritid över för min del!! :-) //Linda

 • Mattias skriver:

  Då jag använder kostym och skjorta nästan dagligen på jobbet så skulle en LG Styler underlätta väldigt mycket. Det skulle innebära att jag inte längre behöver lämna in kläderna på kemtvätt eller stå och stryka skjortor hela kvällarna utan att jag istället skulle kunna lägga den tiden och pengarna på min familj.
  Håller tummarna!

 • Linnea skriver:

  Att ha tre barn och att arbeta heltid i en bransch där du alltid skall vara klädd fint och stiligt, är för mig svårt! Jag kan aldrig ha kläder och klänningar som måste strykas för att hållas fina eller för att hängas ut för att ”luftas” . Det finns ingen tid för att prioritera kläderna utan detta skulle göra att jag både skulle hinna med att ta hand om mina kläder men även göra att jag själv skulle må bättre då jag kan använda alla de där kläderna som tidigare inte varit ett alternativ. 😍

 • Zana skriver:

  Halååå det är ju sommar snart vem orkar hålla på med kläder hela dagen😂
  Det var det första jag tänkte på när
  jag fick höra om detta skåp.
  Denna kommer att underlätta hela året.

 • Pernilla Nilsson skriver:

  Vill gärna vinna den!!!

  Är gravid med vår första knodd som kommer inom två månader och vi är mitt uppe i en tvättstuge renovering som vi valde att lägga våra slantar på inför ett år utan någon större inkomst… Den här hade verkligen kompliterat och gjort de lilla extra i tvättstugan !!

 • Camilla skriver:

  Vilken lycka att slippa stryka.. så tråkig vardagssyssla. Även fräscha upp kläder som fått lukt..tex efter att varit ute på restaurang el dyl. Måste vara en super maskin🙌🏻
  Hoppas på 🍀 tur
  Camilla

 • Karla Deinström skriver:

  Just nu arbetar jag på ett sjukhus, jag tror alla vet hur kämpigt vi har det.
  Behöver jag förklara mig varför jag vill vinna?
  Som Pernilla beskriver den är enkel och frächar upp kläder som legat i lådor lääänge ( jag luktar flytt) det försvinner inte.
  All lycka till i framtiden Pernilla
  ❤️❤️❤️

 • Milojka Spasojevic Milla skriver:

  Hej

  Jag tycker det bra idé att min gammal kläder kommer till användning och att min ny kläder blir fresh längre….Jag använder all kläder bara en gång innan ”igen” tvätten.:( :)

  Mvh
  Milla

 • Lolo johansson skriver:

  Kommer troligtvis inte kunna leva utan detta skåp 🤔

 • Frida skriver:

  Ni vet den där känslan när man har 3 fotbollsspelande söner, vars kläder luktar allt annat än ok efter träning, en hundvalp och jobbar 100% som råkar vara sjuksköterska på epedemiavdelning just för tillfället. Ja men då finns liksom inte tiden att tvätta som vanligt. Behöver jag säga mer?

 • Sandra skriver:

  Hej alla!
  Det hade varit som en stressbomb som trillar av från kroppen, idag finns inte tiden att stryka varje plagg hand för hand när man har barn runtomkring samtidigt som någon ringer, ett barn behöver torkas, barn blir hungriga. 😪😅😂
  Jag kan redan se att det är en produkt som kommer att hålla i FLERA ÅR och hjälpa så mycket i vardagen.

  Puzz 🥰

 • Lena Bergstrand skriver:

  Som ensamstående mamma till aktiva pojkar skulle det vara drömmen att äga denna produkt. Mer tid till annat än tvätta och hänga skulle vara guld värt.

 • Beatrice Bertel skriver:

  Det är tungt att som jag jobba i akutsjukvården i dessa tider och inte vet vart hän det lider.
  Att var dag komma hem sent och inse att barnen inte har något rent. Ett svårlagt pussel att hinna med när vardagen är ur led.
  Med en trasig torktumlare känns livet svårt. Jag skulle jubla om ångskåpet vart vårt!!

 • Kristina skriver:

  Vore fantastiskt med denna för att underlätta i vardagen och ge oss mindre skrynklor 😅😂 Heter det skrynklor förresten?? 😬 Framförallt slippa skrynkliga myskläder i dessa hemmajobbartider. Nä, skämt åsido vore detta fantastiskt att prova, alltid velat ha nåt sånt här med ångfunktion.

 • Kim skriver:

  Så att jag slipper tvätta och stryka så mycket hemma! Om Theo kan, kan min man. Halleluja!

 • Josefine M skriver:

  Åh vad denna skulle göra livet lite enklare 😍 med ett strykjärn från ca 80-talet (som knappt aldrig vill funka utan blir för varm) och ett jobb med oregelbundna tider så finns inte tiden att varken stryka eller hinna tvätta upp all tvätt, så denna hade ju varit en perfekt kompis i tvättstugan 🎉

 • Ebba Svensson skriver:

  Detta hade varit en dröm! Det bästa jag vet med att bo på landet är att man kan hänga ut sina kläder på vädring och låta den friska luften göra jobbet. Då jag har blivit tvungen att flytta in till stan och den det är brist på frisk luft sakar jag denna känslan av nyvädrade kläder något enormt. Tycker även det är synd att man numera behöver tvätta kläderna i stället vilket sliter både på kläder och vårt jordklot. Med denna LG styler hoppas jag på att kunna få känns denna friskhet i kläderna igen utan att behöva slänga in dem i tvättmaskin. Jag hade blivit så glad och lycklig om jag hade fått mitt liv förgyllt med denna fantastiska produkt!

 • Ingrid Nyström skriver:

  Varför stryka gånger flera
  använd denna LG styler mera
  Kapar tiden och förbättrar miljön
  alla människors högsta dröm
  Fuktar, pressar och fräschar till
  Vinna varan jag verkligen vill!

 • Jessica skriver:

  Med en familj på 5 där jag är ensam kvinna/tjej så faller det sig naturligt :) att det till 95% är jag som får tvätta, stryka, vika… Vore trevligt med en sådan maskin som hjälper mig att hjälpa grabbarna här hemma.
  Vore även kul att testa på träningskläder som utgör en stor del av vårt Mount Laundry.

 • Annica Johansson skriver:

  Detta skulle vara absolut det bästa för mig, stryka är inte en favoritsyssla. Kläder hänger oanvända i garderoben för att jag inte orkar stryka. Åh vad jag vill vinna den 🥰

 • Marina Sjölund skriver:

  Jag hade gärna velat ha den som ensamstående mamma med TRE Döttrar för att få lite tid över till annat och underlätta i vardagen. Du vet ju hur de är med döttrar, haha❤️

 • Pia skriver:

  Alla borde ha en sånn!
  En självklarhet precis som att man har diskmaskin och tvättmaskin.
  Därför vill jag oxå ha en sånn.
  Lyx lyx lyx ❤️🤩

 • Caroline johansson skriver:

  Då jag har en förmåga att glömma tvätten i tvättmaskinen några timmar (läs många) så skrynklar allt till sig… Och jag har inte tid med att stryka. Brukar få tvätta om allt istället.
  Detta skulle underlätta en hel del. Så jag hoppas och håller mina tummar för vinst 😀

 • Sara skriver:

  Vi är startgroparna att bygga vårt hus och ett sådant skåp hade varit perfekt i vår tvättstuga. Hade underlättat vår vardag då vi har mycket arbetskläder och träningskläder i omlopp, som ibland bara kräver en uppfräschning. Skönt att slippa slösa vatten och tid på detta.

 • Monica Thunberg Svensson skriver:

  Skulle jag ha turen att vinna skulle jag ge den till min dotter som är mitt uppe i småbarnsåren med allt vad det innebär. Hon gillar inte att stryka så det skulle underlätta mycket

 • Nina Nyholm skriver:

  Jag hade gett bort den till min snart 21 åriga dotter som flyttat till hus och behöver spara på både tid, vatten och el. Det skulle underlätta för mamma hjärtat slippa oroa mig, samtidigt som hon inte behöver lägga massa tid på tvätt, hänga upp, oftast behövs det bara en uppfräschning av plagen.

 • Marie Olsson skriver:

  Denna hade varit en dröm att kunna använda dagligen! 😍 Jag skulle spara mycket tid, och kraft med detta drömskåp. Skulle kännas extra fint, då vi i familjen har kvalster/damm allergier. En chans att få maken mer intresserad av hushållssysslor, bara det liksom 😁👍.

 • Clara Ivarsson skriver:

  Wow, vilken produkt!! Detta skulle vara huuur bra som helst då jag har fullt upp i vardagen med jobb, renovering och elitidrottande. Detta hade gett mig mer tid i vardagen att spendera på nära och kära. Det är något jag saknar, tiden att få umgås med familj och vänner. Jag gör allt för att underlätta vardagen nu. Efter inköp av robotdammsugare så skulle denna vara ett superbra komplement. 😍

  Kram Clara
  clara_ivarsson@hotmail.com

 • Inger Lang skriver:

  Skulle underlätta otroligt mycket för mig eftersom jag är amputerat och sitter i rullstol och allt som gör livet lättare är en stor bonus för mig …
  Kram Inger 🙂🤗

 • Ing-Marie skriver:

  Tänk att få vinna denna ”maskin”, så enkelt att fräscha upp istället för att tvätta sönder.
  Jobbar oregelbundna tider inom vården o skulle behöva muntras upp med en”present” då det lutar åt att vi bara får 2 veckors semester i sommar.

 • Jonas stenström skriver:

  Den dära mackapären hade suttit fint , då hade jag kunnat titta på Wahlgrens värld mer å slippa stryka kläder å bränna hål . Haha kan man stoppa in sig själv , å bli rynkfri 🤣🤣😉😉 skämt åsido men tar bort allegener så det slutar killa , den här vill jag ha pernilla😃

 • Jenny Bjelke skriver:

  LG Styler skulle verkligen underlätta hela familjens liv. Då vi är en mycket aktiv familj och är ute mycket. Jag är tyvärr mycket allergisk mot pollen och pälsdjur. Barnens kompisar har antingen katt eller andra pälsdjur, så fort dom kommer in så måste dom byta om blir mycket kläder som tvättas men hade räckt att använda LG styler istället på många plagg och sparat på miljön och slitage. Det hade underlättat våran vardag otroligt mycket. HEJA LG STYLER!!!
  Håller tummar och tår😍😍😍😍

 • Eliz skriver:

  Denna skulle ju brorsan verkligen behöva, senast han var förbi så tappade vi nog alla luktsinnet, då han varit på sin fotbollsträning ( som vanligt 6 dagar i veckan, trots Corona ). Men skillnaden denna gång var att han flyttat ut och ingen tvättmaskin eller balkong har i sin lägenhet, vilket lätt till att hans kläder stank så pass illa att vi fick hålla dubbelt så långt avstånd än vad som rekommenderas från myndigheterna. Jäklar vad hans fru och samhället skulle uppskattat att slippa känna på dessa ”ljuvliga” ( ironi) dofter han lämnar efter sig 😆😆.

 • Liselotte skriver:

  Hej ! Skulle underlätta min vardag enormt då jag har värk i mina händer och problem med att sköta tvätten och klarar inte stryka längre.

 • Lotta Becker skriver:

  En LG Styler skulle underlätta min vardag då jag lättare skulle kunna hantera stryktvätten. När strykningen är klar så behövs det resten av em/kvällen för återhämtning pga min reumatism. Så härligt det hade varit att slippa detta. Och tänk att få dela med sig till sin närmsta familj, vilken glädje!

 • Jessica skriver:

  Åh jösses, hur skulle denna underlätta min vardag??
  Den skulle ge mig så mycket välbehövlig tid med familjen som tyvärr inte alltid hinns med i detta hamsterhjul som kallas vardag. Med en stor familj på 7 personer så är tvätten ett heltidsjobb i princip och helt ärligt så finns det ju så mycket annat roligare man skulle kunna göra.

 • Fanny skriver:

  Som musiker och ensamstående mamma,
  är det lätt att klädhögar samla,
  Sällan åker något tjusigt på,
  men dom få gångerna önskar jag så,
  att tiden ville tävla i mitt lag,
  så att jag fick vara mitt rena och skrynkelfria jag,
  Att på ett kick kunna torka dotterns kläder,
  Hade betytt att vi slipper anpassa oss efter väder,
  Mer utelek som är bra för alla sinnen,
  Och så dessutom fina kläder i alla våra minnen.
  🌿💗

 • Angelica fridolf skriver:

  Då detta underbara skåp skulle underlätta o fräscha upp fotbollskläder till dottern mellan träningarna. O jag skulle slippa stå o stryka kvällarna i ända. Så man kan sitta i lugn o ro o kolla på wahlgrens värld 🌸🌼🌸

 • Charlotte malm skriver:

  Hej!
  Jag skulle vilja vinna skåpet för att underlätta i vardagen och slippa mycket tvätt. Då vi har två barn då ett är sjukt och tar 20 timmar i veckan. Sen har vi även en hund och ett hus som vi ska hinna med. Det är så ofta kläderna behöver en uppfräschning men inte tvättas 🙏

 • Freddie skriver:

  Jag skulle vilja vinna denna till min svärmor som alltid ställer upp för alla. Hon har fyra barn och tre barnbarn. Men även två gamla föräldrar på 90 och 91 år. Så hon far och flänger runt för att hjälpa alla andra.

  Hon är dagmamma, så mkt tid går åt att städa och tvätta på kvällarna, eftersom det måste vara rent och snyggt till nästa dag alla barn kommer.
  Tycker hon är värd att se en serie ist, eller wahlgrens värd 😉

 • Sandra skriver:

  Denna skulle verkligen underlätta i min vardag då jag har tre barn, varav en liten bebis som tar tid. De andra barnen är 9 och 6 år och tränar mkt fotboll.
  Min man är både tränare för killarna men även egenföretagare så tvätten hänger mkt på mig. Som är hemma just nu.
  Det tar sån tid varje gång man är i tvättstugan och det skulle verkligen ge mig mer tid att umgås, inte minst med dom stora barnen när som väl är hemma efter alla träningar och matcher.

  Därför skulle jag bli så otroligt glad om jag vann!

 • Alma skriver:

  ”Varför skulle LG Styler underlätta din vardag?”
  Det skulle absolut underlätta min vardag, men det är för min mamma det skulle göra underverk och det är till henne jag vill vinna LG Styler.
  För att hon ska kunna sätta sig i soffan och dricka te istället för att stryka min pappas alla skjortor. Hon kan lägga sig i sängen och läsa bok istället för att tvätta min mormors blusar, då hon precis kommit in på hem.
  Min mamma har haft det väldigt kämpigt nu en tid, och LG Styler skulle kunna vara en räddande ängel i vardagen.
  Kram
  Almisen

 • Katarina Ekman skriver:

  Då jag har problem med sönder värkt kropp och astma vore detta magiskt för mig.
  Hoppas på tur!

 • Amanda skriver:

  LG styler WOW säger jag bara!

  Allt skulle underlättas i vardagen! Mindre stress när man kan använda LG styler utan att ta fram Allt som ska strykas! Mannen använder skjortor varje dag och kan/vill inte stryka själv, så jag skulle uppskatta denna såååå mycket 🙏🙏 Hoppas hoppas verkligen på vinst🙏🙏🙏🙏🙏
  Skulle behövas något positivt denna tråkiga tid🙏❤️❤️

 • Frida skriver:

  Jag använder minst 2 uppsättningar kläder varje dag då jag jobbar på förskola. En tröja varar en dag på jobbet och sen ryker den i tvätten. Samma sak med byxorna som ofta får en dusch av mjölk under lunchen.
  Jag varken hinner eller orkar stryka alla kläder som går åt och som tvättas sönder. Jag skulle verkligen behöva något som slättade till de värsta rynkorna på tröjorna som knappt hinner ur tvättkorgen innan de är använda igen.

 • Fannie skriver:

  Lg styler hur ska den underlätta mitt liv? De är ju så här jag blev mamma igen för 2.5 vecka sen till en liten tjej som föddes två månader för tidigt. Så nu är pusslet i full gång, se till att 4 åringen Laura mår bra och har allt hon kan tänkas ha, att Lisa 2 veckor ha allt hon behöver, framförallt närhet och uppmärksamhet som tas från hus och man och så klart min 4 åring. Jag vill att allt ska va fint och att all mår bra önskar jag hade 100 armar och 40 timmar på ett dygn. Men med en lg styler känner jag att mitt liv hade underlättat ❤️
  Håller alla mina tummar och tår 😘❤️ Ha en bra dag!

 • Nina Andersson skriver:

  Halloj.
  Är det sant eller är det en dröm. Strykta och fräscha kläder utan att jag behöver greja själv. Skulle dessutom passa i min lilla tvättstuga, så slipper man knöka fram och tillbaka med stykjärnet. Ömtåliga kläder kan få bli snygga , eftersom de nu hänger i garderoben, och man är livrädd att stryka sönder dem. Hoppas ,hoppas och

 • Maria Bäckman skriver:

  Alltså… Vad skulle vi göra med all ledig tid här hemma? I en familj med fyra barn känns tvättkorgarna konstant fulla. Att tre av dem dessutom är tonåringar innebär ju att bara en bråkdel av kläderna är smutsiga på riktigt. Hoppas, hoppas…

 • Madeleine Eklund skriver:

  Den här vore den absoluta favorit grejen i hemmet för oss. Jag, min sambo och sonen har allergi och astma, värst är det under pollen säsongen då vi blir så pass sjuka av det. Jag är dessutom allergisk mot kvalster och damm och försöker undvika det så mycket som möjligt med att ha det så rent som möjligt hemma och skaffa skydd på madrasser och kuddar. Den här skåpet skulle underlätta oss så mycket och lindra våran allergi. Sen är det också ett stort plus att slippa stryka sina kläder 😉

 • Johanna skriver:

  Det skulle passa toppen i våran familj, då vi alla har pollenallergi, varav yngsta sonen är allergisk mot allt så det innebär medicinering mellan januari- november. Detta skulle minska hans besvär betydligt! Sen så avskyr vi att stryka så det är ju en mega bonus! 😃

 • Jeanette skriver:

  Anledningen är enkel då jag aldrig på de senaste åren sett botten av min tvättkorg eller ska vi säga fyllda Ikea-påsar :) Med fyra barn hemma har man inte tid att tvätta och ta tag i det där som ligger längst ner t.ex de som ska handtvättas. Stryka vet jag inte ens när jag gjorde senast, så denna LG styler skulle ju vara en fröjd att få in i tvättstugan. Jag hoppas! Allt gott, hälsningar Jeanette.

 • Stine Lund skriver:

  Detta hade varit en dröm och underlättat såå mycket! Med två tonåringar i hemmet har jag knappt plats att torka kläderna mellan alla tvätttillfällen🧺 Och att slippa stryka är en dröm!🤩

  Ett extra plus är ju att det är bra mot kvalster då min son har kvalsterallergi!

  Håller tummarna på en vinst✊🏼😍

 • Sofie Jönsson skriver:

  Åhh vad jag skulle vilja vinna ett sådant skåp. Det skulle underlätta så för mig. Men jag vet att det är det fler som tycker.
  För mig skulle detta vara till stor hjälp då jag älskar att ha nystrukna kläder men jag har sällan tid. Arbete samt en gård med massa djur som ska skötas gör att dygnets timmar inte räcker till. Dock vet jag att det är självvalt, men det skulle som sagt underlätta något enormt i min familj som snart blir större. Jag håller alla tummar och tår på detta.
  //Mvh Sofie

 • Katarina Gillblad skriver:

  LG styler skulle underlätta min vardag med tre barn (4 med sambon 😉
  Perfekt för att fräscha upp kläderna OCH jag som tycker det är så tråkigt att stryka och det blir aldrig bra! Denna skulle vara perfekt i vårat hem!

 • Hade varit fantastiskt att ha i den nya tvättstugan som står på önskelistan 🤗❤️ Med en man som använder skjortor varje dag i jobbet blir det Mkt strykning 🙄🙏🏻🤗🥰

 • Jessica Turppa skriver:

  Vilket fantastiskt skåp. Jag hade ingen aning om att det fanns. Jag har inte klarat av att stryka på över 20 år pga en nackskada och skulle känna mig fantastisk om jag kunde få ha icke skrynkliga kläder på mig. Fast än viktigare så verkar ju detta skåp vara ett bra val för miljön då man kan tvätta kläderna mindre ofta. Så jag skulle bli väldigt lycklig om jag vann ett sådant.

 • Johanna Österholm skriver:

  En LG styler hade passat perfekt i vårt hem där hela dagarna går åt att tvätta! Kläder som inte är tillräckligt rena för att lägga tillbaka i garderoben men för rena för att tvätta skulle ju detta underlätta antalet maskiner som behöver köras! Tänk vad mycket mer tid man kan lägga på annat istället för tvätten! 🙌🏼

 • Kicki Randmael skriver:

  Med en make som jobbar i kostym och själv jobbar jag med estetiska injektioner så går tvättmaskinen varje dag o h då såklart även strykjärnet.
  Med en LG Essence styler skulle jag vinna minst en timma 🙌

 • Maria Seifert skriver:

  Som duktig mamma och fru borde jag skriva att denna finess vill jag ha för att ta hand om familjens kläder på bästa sätt, värna om mannens allergi men vill bara skriva låt mig för H…ete få något för den ständiga strykrädd som tycks förfölja mig dag som natt. Högen som övriga familjemedlemmar tycks totalt ignorera…. please 😂

 • Malin skriver:

  Never ending story kan man använda för att beskriva vår tvätt.
  Att ta hand om våra kläder med denna skulle bli så lätt,
  Och att vara snällare mot miljön känns så himla rätt.
  Jag hade barnen i rena och allergivänliga kläder klätt,
  och mammans blusar får ha tyg som är helt slätt.
  Sen känns tvätten istället lätt som en plätt!

 • Sara Nilsson skriver:

  Jag avskyr verkligen att stryka, det beror även på att jag bara förstör kläderna, det uppstår fläckar som man aldrig sett tidigare och kläderna blir långt ifrån raka o platta som jag gissar är vitsen med att stryka 😂
  Med detta skåp skulle många av mina kläder kunna användas mer än en gång, även efter första tvätten, samt att min sambo hade sluppit ta en tröja över alla sina skrynkliga skjortor framöver 🙈

 • Åsa skriver:

  Skulle såååå gärna och mycket vilja vinna detta fantastiska skåp. Det skulle underlätta mitt liv känner jag 😜. Nu håller jag tummar och tår att jag detta skåp får ✊️✊️✊️

 • Annelie Grinderhagen skriver:

  Detta skåp skulle skona våra träningskläder och annat fint, tänk vilken glädje att kunna hänga in något skrynklig och sen få det fint.
  Detta vore toppen 💓🥰

 • Simone Granvik skriver:

  Jag skulle vilja vinna denna åt min mamma! Hon har önskat sig en en likande sak i födelsedagspresent! Hon har precis blivit av med jobbet (pga Corona) och jag tror hon skulle bli glad av att vinna denna.
  Det skulle underlätta för henne eftersom hon ofta behöver stryka sina kläder på morgonen, men med denna så kan hon spara in tid och njuta av en längre sovmorgon kanske. Hoppa jag vinner så jag kan ge denna till henne!

 • Jenny skriver:

  Men snälla att förklara varför just jag skulle ha ett sådant skåp är bara dumt. 🙈. Skulle ju underlätta den tristaste vardagen , med att få sätta på sig nystrukna kläder en dag 😃. Har väll inte hänt på de senaste åren 😂. Jag vill haaaaaaaa!!!!

 • Meta skriver:

  TVÄTTKAOS. Behöver jag säga mer. Bor 4 personer totalt i vår tvåa och med en fullbokad tvättstuga i huset som gör att man kan bli galen för mindre och behöver få en snabb uppfräschning av kläder. Denna hade räddat oss! Hjälp hjälp jättehjääälp Pernilla!!!🤣

 • Simone Granvik skriver:

  Jag skulle vilja vinna denna åt min mamma! Hon har önskat sig en en likande sak i födelsedagspresent! Hon har precis blivit av med jobbet (pga Corona) och jag tror hon skulle bli glad av att vinna denna. Det skulle underlätta för henne eftersom hon ofta behöver stryka sina kläder på morgonen, men med denna så kan hon spara in tid och njuta av en längre sovmorgon kanske.

 • Karolina Zachrisson skriver:

  Hade underlättat min vardag otroligt mycket då jag är heltidssjukskriven med två små barn som dessutom har pollen och kvalsterallergi. Blir galet mycket tvätt då alla kläder tvättas efter en användning och alla lakan, täcken och kuddar varje vecka. Så en enorm besparing för vår familj som kan få lite mer tid, lugn och gemenskap om man inte behöver tvätta så mycket varje dag och en stor insats för miljön!

 • Frida Persson skriver:

  Denna apparat verkar ju helt underbar!🥰
  Att få äga en sådan hade verkligen underlättat min vardag, då jag inte är jätte förtjust i att stryka så får min man alltid gå i skrynkliga kläder🙈😂
  Jag har två döttrar som har både astma och gräsallergi. Även jag själv har astma och är allergiskt mot både kvalster och pollen. Så det hade varit underbart att få vinna en sådan maskin 😊
  Mvh Frida

 • Emma Söderström skriver:

  Sonens allergi är riktigt svår
  Under pollensäsongen vi tvättar både kläder och hår
  Varje dag för att han ska må bra
  Då skulle denna vara bra att ha.
  Mindre vatten, mindre tid, mindre tvätt
  Tar då allergin så detta är lätt
  Den bästa grejen just nu
  Jag hoppas vi vinner både jag och du

 • Karolina Zachrisson skriver:

  Hade underlättat otroligt mycket då jag är heltidssjukskriven med två små barn som dessutom har pollen och kvalsterallergi. Blir galet mycket tvätt då alla kläder tvättas efter en användning och alla lakan, täcken och kuddar varje vecka. Så en enorm besparing för vår familj som kan få lite mer tid, lugn och gemenskap om man inte behöver tvätta varje dag och en stor insats för miljön!

 • Gunilla skriver:

  I en tid då livet då livet nu tar mer kraft än ger, skulle LG styler verkligen göra skillnad. Längtar efter ett lättare liv med mer ork som inte bara handlar om mitt jobb som sjuksköterska och arbetsbrist för övrig familj.

 • Alexandra Jonasson skriver:

  Som ny bliven 2 barns mamma blir tvättberget bara högre och högre. Då har jag inte tid/ork att göra något mer än att just tvätta. Så att stryka eller mangla är inte ett alternativ. Följd av de blir ju att när man väl ska ha något att ta på sig för dagen så hänger den där, tröjan som är sååå självklart till dagens outfit. Meeeen den är alldeles skrynklig! Suck! Då skulle denna LG styler passa sååå bra att bara hänga in tröjan i. Klart på en kort stund och vips är jag redo för dagen 🤩

 • Maria Leion skriver:

  Herregud!!!
  Vilken drömmaskin!!!
  Jag skulle börja med att ställa mig själv i skåpet för att få lite värme och bli slät och rynkfri😂
  Världens bästa uppfinning!

 • Maja Söderström skriver:

  Sååå perfekt när man inte hinner tvätta mellan olika gig eller föreställningar men ändå vill fräscha upp kläderna.

 • Rebecca Bjuhr skriver:

  Den skulle underlätta för mig då jag verkligen ogillar onödig tvätt och överfulla tvättkorgar med kläder som med lite uppfräschning skulle kunna användas igen.
  Måste ju slå ett slag för miljön i det här också.😊

  Eisire93@gmail.com

 • Rebecca Bjuhr skriver:

  Den skulle underlätta för mig då jag verkligen ogillar onödig tvätt och överfulla tvättkorgar med kläder som med lite uppfräschning skulle kunna användas igen.
  Måste ju slå ett slag för miljön i det här också. 😊

 • Gunilla Karlberg skriver:

  För mej som pollenallergiker och whiplashskadad så låter detta skåp som ljuv musik i mina öron! Jag bor lantligt och här känns allergin lite mer än i stan. Men sen med min whiplashskada så har jag ju ständig värk och att stryka är en av de värsta saker jag kan göra, då jag får oerhört ont efteråt, så därför undviker jag det. Jag undrar ofta hur jag ska lösa problemet med ostrukna kläder men ser ju att här finns lösningen! Så bra! Hoppas på tur för som förtidspensionär pga ständig värk, är det lite klent i kassan! 🙏🏽❤️

 • Veronika Ahlqvist skriver:

  Oj den skulle verkligen hjälpa mig i min vardag är snart 50 och lever med kronisk smärta som gör att ja ofta får gå i ostrukna kläder för att jag helt enkelt inte klarar av att stryka Den skulle va guld värt i mitt hem

 • Emilia skriver:

  Det hade ju varit dröm att ha en sån hemma. Dels så gillar jag inte att stryka kläder 😅😅 men så tycker jag inte att det är nice att lägga in använda men rena kläder i garderobens så de hamnar ofta på golvet och sen i tvättmaskinen ändå.. 🙄 så med denna hade jag kunna fräscha upp dem och sen lägga in dem i garderoben igen, toppen ju. 👏🏼👏🏼 Och även barnens kläder, brukar alltid tvätta kläderna efter endast en dag på förskolan för att bli av med bakterier, även om de är rena. Så då hade jag bara behövt hänga in dem här. 😍🤩 håller tummarna 🤞🏼

 • Christina stenberg skriver:

  LG Styler skulle underlätta min vardag enormt mkt. Med 2 st aktiva barn som spelar fotboll och har gymnastik flera gånger i veckan Och en nyfödd hinner man inte med tvätthögen. Vi föräldrar får gå i skrynkliga kläder för vi hinner inte stryka våra kläder. Att kunna fräscha upp och stryka sängkläderna så att alla allergenerna från våran hund och katter försvann och så man kan lägga sig i rena fräscha sängkläder hade varit en småbarnsmammas hetaste dröm!

 • Ida skriver:

  För mig skulle denna underlätta enormt som nybliven mamma till en liten tjej. Det blir extremt mycket tvätt men mycket av mina och min sambos kläder skulle kunna göras fräscha med denna istället för en tvätt, vilket skulle göra att jag kan spendera mer tid med tösen och sambon, och inte tvättstugan!

 • Lotta Nasenius skriver:

  Denna skulle såklart underlätta min vardag som allas andras att få mer tid till sådant jag värdesätter mycket högt familj, vänner och nöjen. Men framförallt så skulle det hjälpa min onda axel, skuldra o arm som värker o domnar i strykläget. Så vinst av denna LG styler skulle ju bli mitt egna ”halleluja moment”

 • Anita Högberg skriver:

  Anledningen till att jag vill få vinna
  denna fantastiska LG-styler, är att jag har ett syndrom som heter EDS. Det betyder att jag har alltid värk bla.För femton år sedan op jag min högra axel. Efter det har jag inte fått tillbaka rörligheten. Jag kan inte stryka så det får min man göra.Han är inte så bra på det. 🤫😜 Jag har inte strukit på 15 år. Det skulle verkligen underlätta vår vardag om vi hade en LG-styler

 • Rebecca skriver:

  Med två småbarn och studier på heltid så skulle detta underlätta min och fästmannens vardag. Ibland kan klädhögarna bara växa och detta skulle bara underlätta för oss ⭐️ Sen måste man ju också påpeka hur snygg den är 👍🏼

 • Alma Åkermark skriver:

  Tänkte ge bort den till min mamma! Hon skulle ha en stor nytta av den, samt hela våran familj! Hon har snackat om den efter ha sett ditt inlägg så de hade vart kul att vara en bra dotter och ge ett försökt att vinna hem den! Hade blivit en bra överraskning.🥰 Kram

 • Joy skriver:

  Perfekt för barnens kläder som ofta rullar i smuts och lera. Perfekt för träningskläderna så man kan känna sig fräsch även när man svettas och tränar. En perfekt present till min familj ❤️

 • Rebecca skriver:

  Med två småbarn och studier på heltid så skulle detta underlätta min och fästmannens vardag. ⭐️

 • Angeliqua skriver:

  Oh, jag hade jättegärna velat vinna skåpet! I min vardag hade det underlättat tidsmässigt men också gjort att jag kunnat använda fler plagg (speciellt under sommarhalvåret), eftersom vissa plagg ofta bara hänger
  Pga att de blir så skrynkliga efter tvätt och även ibland bara efter 1 användning. Känns som slöseri att inte använda de fina sommarkjolarna och klänningarna pga tidsbrist!

 • Therese skriver:

  Olikt många andra i kommentarsfältet så har jag inte huset fullt av personer som behöver få kläderna strykt, utan det är jag och min sambo. Inte bara är jag sådär vardagslat, jag är även extremt dålig på att stryka och tycker att det är så otroligt tråkigt (= därav verkar jag inte bli bättre än såhär på det). Jag har dock ett jobb där jag behöver klä mig i fin kläder varje dag, och där kommer min prestationsångest in. Jag är trött på att se lite halvproper ut, jag vill verkligen steppa ut gamet på mina skjortor. Skåpet skulle underlätta enormt för mig, just för att det inte verkar bättre än att jag aldrig hittar motivationen till att lära mig stryka ordentligt! :)

 • Annika Holubec skriver:

  Det här skulle underlätta mycket och få bort den strykhög som alltid växer sig högre än Kebnekaise (känns så i alla fall) och därmed också det dåliga samvetet när man inte hinner stryka. Att det dessutom går att fräscha upp kläder vore ju toppen! Då minskar ju tvätthögen också! 😊

 • Mia Sandh skriver:

  Med 2 kids som tränar 3 ggr/vecka + spelar matcher 1-2 ggr i veckan skulle detta underlätta något otroligt. Tänk att få slippa arga ungar för att deras träningskläder inte är rena. Med detta skåpet kan jag få tid att fokusera lite mer på mig själv o ungarna kan själva ta större ansvar för sina träningskläder (och vanliga favoritkläder). Dessutom mindre slitage på kläderna och som löken på laxen, miljöbonus ovanpå det! 🙌🏻

 • Anette skriver:

  Med småbarn och en sambo i rullstol så är jag tacksam för allt som underlättar vår vardag och som innebär mindre tid med hushållssysslor för mig och mer kvalitetstid med familjen, samt nödvändig återhämtning och egentid. Håller tummarna 😍

 • Maria skriver:

  Jag är tyvärr inte dem bästa på att stryka och med värk är det inte optimalt att stå vid brädan som dessutom är nästintill omöjlig för mig att slå upp eller ner. Tänk vad detta skulle underlätta! Dessutom med två katter i huset hade många kläder vunnit på denna metod, känns som plaggen håller längre – vilken miljövinst dessutom!

 • Angelica skriver:

  Bor i flerfamiljshus så tvättid går inte att få tag på hur ofta som helst. Båda döttrarna dansar 2ggr/v, yngsta dottern spelar dessutom fotboll vilket är träning 2ggr/v plus eventuellt matcher. Sedan är den äldsta ordentligt kvalster- och pollenallergiker vilket är sämsta kombinationen då vi måste vädra sängkläder och rummet för kvalster men då välkommar vi pollen. Tänk om vi hade haft ett ångskåp, hjälp vad det hade underlättat med att hålla kläder fräscha och allergenfria. Tänk vad det hade underlättat för mig; färre tvättider och mindre slitna kläder.
  Håller tummar och tår
  /Angelica

 • Monica Rönnberg skriver:

  En LG styler skulle underlätta klädvården, hålla kläderna fräscha utan att behöva tvätta så mycket. På det sättet håller kläderna längre och därför är en LG styler bra för miljön, vilket känns väldigt viktigt.

 • Linnea skriver:

  Detta skulle underlätta min familjsvardag ofantligt mycket! Med en 2,5 åring som ÄLSKAR att vara ute och leka blir de mycket tvätt, samt en man som är snickare så blir de så mycket tvätt som lämnas i tvättkorgen och stinker… Är nu höggravid och att tvätta är något jag behöver göra varje dag och om jag hade en LG styler skulle de hela vara så mycket roligaste och att tvätta skulle bli ett nöje 🙏🏻
  Hoppas hoppas de är min tur att vinna nu i dessa tuffa tider och med en bebis som kommer väääldigt snart☺️
  Med vänlig hälsning
  Linnea
  Linneaa4@hotmail.com

 • Eva Broman skriver:

  Arbetar inom vården med Covidpatienter i intensivvård och måste åka kollektivt till o från arbetet. Tvättar därför kläderna VÄLDIGT ofta! Tränar även mycket utomhus för att lufta lungorna och försöka hålla mig själv frisk! Min familj tränar också mycket så tvättmaskinen används flitigt! Miljömedvetna som vi är kör vi ofta kortprogram men LG Styler är ju ännu bättre med tanke på den lilla vattenmängd som används!!!!! Att LG Styler sparar ”strykningstid”är ju ändå det bästa för mig som inte gillar att stryka…

 • Jennie skriver:

  För att kläderna ska bli släta och fina , drömmer jag om denna smarta grej. Som säkerligen gör mig till värdens hippaste tjej!

 • Agnes Johansson skriver:

  Den skulle underlätta min vardag ordentligt! Rider ca 4 dagar i veckan och stallkläderna har fått en väldigt äcklig lukt med åren. Även vissa andra plagg har en illaluktande doft även efter att jag tvättat med mycket sköljmedel😐 denna maskin hade säkert rädda många av mina plagg så jag slipper slänga dom. Denna maskin hade varit en DRÖM🌸🌸🌸

  Agnes_girr@hotmail.com

 • Stina Gustavsson skriver:

  Åhhh vad jag skulle behöva få mina kläder i bättre skick. Jag jobbar med robotlösningar och har jobbat ”dygnet runt” ( viss överdrift men snudd på) sen Covid 19 drabbade Europa för att sätta ihop lösningar till allt från sjukhus till arbetsförmedlingen till privata företag för att förkorta svarstider på tester, testsvar, förflyttningar av patienter, effektivisera och underlätta för personal och hitta lösningar för att kompensera för personal som är hemma med symtom. Jag sitter i videokonferenser hela dagarna men har ingen tid för att varken stryka eller ibland tvätta så om jag bara kunde hänga in kläderna i ett och få den fräscha på morgonen skulle främst mina kollegor å ser en mer välvårdad Stina 😊. Resten av min familj skulle också behöva det men av andra anledningar ( de är för lata för att stryka/ tvätta etc av naturen! Jag hopppas verkligen på en LG vinst💕🌸💕

 • Helene Nordmark skriver:

  Kan inte tänka mig en bättre sambo! Som ensamstående i lägenhet utan tvättmaskin skulle det underlätta enormt att kunna fräscha upp kläderna istället för att dumpa allt i tvättkorgen i väntan på nästa bokning i tvättstugan. Tänker mig att möjligheten att bidra till hållbart mode skulle vara härligt både för själen och miljön!

 • Victoria von Saurau skriver:

  Min bror Oscar hade verkligen behövt en LG styler!
  Hans klädintresse är stort.. och vi alla i familjen får ofta stå i hallen och vänta innan avresa, för att Oscar ”bara” ska stryka lite till.
  En perfektionist utan dess like, och jag tror såväl min bror som familj, hade njutit av att förkorta denna väntans tid med en LG styler!

 • Ingela skriver:

  Alltså detta måste ju vara världens bästa uppfinning. Och den skulle underlätta min vardag på så sätt att jag slipper bland det tristaste och det svåraste jag vet….att stryka! Och med tanke på hur dåliga jag är på att stryka, det blir ju alltid veck och annat tjafs på blusar o skjortor så att få det problemet ur världen skulle oxå vara underbart ❤️

 • Johanna Bräck skriver:

  Jag skulle gärna vilja vinna detta drömmiga LG-skåp till min mamma på morsdag, för att hon är världens bästa mamma och mormor!
  En annan anledning är att hon stryker vaaarje dag! Skulle hon ha detta skåp skulle hon få mer tid med oss :)

 • Anna skriver:

  Jag har fyra barn mellan 12 och 18 år som tillsammans tränar 18-20 ggr i veckan, vilket innebär en ständigt full tvättkorg med STINKANDE träningskläder. Både jag och miljön skulle älska att ha denna fantastiska makapär i mitt hem där mina barns fotbollskläder skulle kunna bli fräscha och luktfria (!!!) utan att behöva köras i tvättmaskinen hela tiden!

 • Fredrica Koppelo skriver:

  Med tre tonårskillar som spelar fotboll och allt annat som ska göras i vardagen så skulle denna underlätta och göra vardagen lite smidigare 😀!

 • Sophia Lundmark skriver:

  Då min sambo har ett lätt stryk-beroende, där han stryker allt från byxor till t-shirtar skulle detta vara den perfekta lösningen så vi får mer familjetid. Hans tvätt stryker och fräschar upp sig själv och jag kan äntligen kan få lite sällskap i soffan på kvällarna 😁. Dessutom perfekt för mina träningskläder!!!

 • Helena Hansson skriver:

  Hej
  Ååh skulle gärna vilja vinna då det skulle underlätta min/våran vardag med barn som friidrottar , och strykbräda som alltid står inklämd i nån garderob så jag orkar/hinner sällan stryka kläder.
  Mvh Helena

 • Sofia Frendberg skriver:

  Åh! Vi har precis flyttat in i vårt drömhus och denna skulle bli som pricken över i:et! Som tvillingmamma finns det ständigt något som måste tvättas vilket gör att mina, finare kläder som behöver mer vård helt enkelt blir liggande då jag inte tar mig tiden att ta hand om dem. Tänk att få uppleva lite lyx igen efter 2 år av blöjbyten, konstant osovande tvillingar och endast påklädd mjukiskläder med hål i (pga inte hinner stryka mina härliga skjortor 🤣)

 • Daniela stamenkovic skriver:

  Skulle vara en dröm för min bror som är så pedantisk och stryker allt . Skulle underlätta för honom och så slipper han låna min steamer hela tiden 😊😂.
  Mvh Daniela
  Danii_6@Hotmail.com

 • Annichen.Ekstrom@hotmail.com skriver:

  Wow vad detta skåp skulle underlätta min vardag! Jag är en stressad 5 barnsmamma, 3 av 5 spelar fotboll & innebandy så det är extremt mycket träningskläder som tvättas dagligen. Hänger på idrottsplatsen mån-Tors samt både lördag & söndag. Fredagar är ända dagen jag är ledig från idrottsaktiviteter. Däremellan ska det handlas, lagas mat, tvätta, läxor, städas, och så ska jag hinna jobba 50% och vara föräldraledig med min minsta på 10 månader.
  Hoppas hoppas verkligen på vinst så mina barn också kan hänga in sina egna kläder lätt så det finns fräscha kläder varje träning :)

 • Nicolina skriver:

  Perfekt för att spara tid. Ska tillbaka till arbete efter vart föräldraledig, och när man har en liten bebis gör man allt för att spara tid för att umgås med honom då skulle den här vara en dröm att ha hemma!!

 • Anna Fossen skriver:

  Denna LG skulle hjälpa mig smycket i min vardag. Med pollen allergi tvättas det och hängs inne, tänker man på miljön skulle det vara mer vänligt att bara kunna fräscha upp klöderna med ånga. Barnen träna ca 4 ggr/vecka och alla dessa kläder man får tvötta fast de egentligen kanske inte behövs. Vilken lyx detvore för mor i huset att få en pryl som underlättar vardagen och ger lite glamour i tvättstugan…hoppas på tur

 • Marcus skriver:

  Jag tränar väldigt mycket samtidigt som jag precis har flyttat hemifrån, denna maskin skulle underlätta min vardag enormt. Jag har inte jättemycket tid över till att tvätta mina kläder och allra mest stryka de, denna maskin är inte endast bra för miljön utan något som kommer underlätta min vardag så att jag slipper gå med skrynkliga kläder och har en enkel väg att fräscha till varje plagg. Jag håller tummarna.

 • Caroline skriver:

  Med fyra stycken barn med diverse aktiviteter blir det enormt mkt tvätt som åker i maskinen men som egentligen endast skulle behöva en uppfräschning. Skulle spara enormt mkt tid då barnen skulle kunna hantera den själva samt att slitaget på kläderna skulle minska. Både bra för mig, barnen och miljön🤗

 • Johanna karlsson skriver:

  En LG styler är det mamma alltid sökt! Med en bror/son som är allergisk mot både pollen och damm, blir det många timmar i tvättstugan så här års. Med en LG styler ges mer tid till annat.

 • Helena skriver:

  Med två tonårstjejer som nästan över en natt blev oerhört klädmedvetna😅 skulle det här bli en underbar lösning för att gemensamt kunna ta hand om kläderna. Sedan tävlingsdansar båda tjejerna och att tvätta tävlingsdräkter är en mardröm med både strasstenar och glitter. Och att då kunna ånga bort mycket av dofter mm från dessa skulle vara en dröm🤩

 • Fatma skriver:

  Med tre små barn hade LG styler underlättat så mycket för mig! Då kan jag ägna min fritid åt annat än att stå o stryka hela familjens kläder i flera timmar.

  Skulle vara så tacksam för den 🙏🏼

 • Jasmine lillerskog skriver:

  OJ! Vart ska man ens börja? Drömmigaste drömvinsten ever!!!!!!!! Är det något som jag verkligen ogillar så är det att stryka, vilket resulterar i att jag bara köper kläder som inte behöver strykas 😂 vore ju kul att kunna börja köpa lite fina blusar & sånt till mig själv om man hade haft ett sånt här skåp! Dessutom har jag två barn (en tredje i magen) så tvätta är ju en del av vardagen. För att inte nämna en sambo som spelar fotboll & har skjorta till jobbet… behöver jag ens fortsätta!?! 😂 Det här skåpet skulle FÖRÄNDRA (framförallt förenkla!!!!!!!!!!) mitt liv. Önskar så att jag fick vinna 🙏🏻✊🏻🙌🏻

 • Weronica Borg skriver:

  Vill minska ner på tvättandet, så vore super att ha denna att kunna fräscha upp kläderna med när de har vart använda.

  Hoppad jag har turen med mig.

 • Alex skriver:

  Jag älskar kläder lever med en ryggskada efter en trafikolycka sen 8 år tillbaka. Kroppen värker jämnt och därför har kläder blivit viktigt för mig. Vill se snygg ut när jag egentligen känner mig som en soffpotatis. Jobbar i butik och skulle vara en stor hjälp i min vardag att kunna hänga in kläder man vill använda men inte kan för kroppen inte orkar stryka.

 • Amanda skriver:

  Denna fantastiska uppfinning hade underlättat min vardags avsevärt då jag hade kunnat ägna tiden åt andra saker istället för i tvättstugan. Arbetar som sjuksköterska och tiden som jag kan ägna åt min egen återhämtning spenderas istället med en hel del tvätt. Hade varit skönt att få återhämta sig på andra sätt tex i naturen, få tid med familjen, plantera blommor och göra det fint på utsidan…

 • Tina skriver:

  Oj, vad denna skulle sparar tid. Dels skulle barnen slippa gå med skrynkliga kläder dels skulle den få fräscha upp kläder så jag kanske skulle spara några tvättmaskiner i veckan. Håller tummarna.

 • Gabriella skriver:

  Åh en sån hade varit super för oss här hemma! Min sambo älskar skjortor och har alltid problem att få
  Dem släta & fina.
  Och jag som jobbar i hemtjänsten har knappt tid att tvätta då det är MYCKET jobb just nu och det blir mycket tvätt som bara slängs in i tvättmaskin och sedan torktumlas och dem
  Ser inte alls roliga ut.. :( Så denna hade varit en dröm!!!

 • Sandra Pettersson skriver:

  Har två hundar så vi är ute i alla väder, väntar vårt första barn till hösten och det här skulle verkligen rädda vardagen när man vill ha sina kläder fina utan att behöva stå och stryka bland hundar och bebis.

 • Johanna B skriver:

  Vilken otroligt smart skåp! Jag älskar kläder och har otroligt mycket men har aldrig tid att stryka kläder eller att lufta då vi bor i en lägenhet utan balkong! Behöver ofta vädra kläder pga mitt jobb och är ju väldigt svårt så får antingen åk till mina föräldrar med kläder eller konstant boka tvättid för att vädra och hänga upp och lufta mina kläder! Skulle underlätta ofantligt mycket för mig varje dag! Grymt jobbat LG, vilken produkt!

 • Nathalie aronsson skriver:

  Med två barn och snart ett tredje som anländer så hade detta vart drömmen i vardagsstressen ☁️ 🙏🏼 När tidsbristen tryter och tvättmaskinen går mint 2 ggr om dagen så prioriteras sällan (läs) aldrig 🙈 Strykning. Det hade gjort att vi alla kan gå runt i stilsäkra kläder som faktiskt förtjänar sitt värde i form av behandling! 🌈🙏🏼

 • Angelica skriver:

  Den här skulle förmodligen underlätta min vardag ENORMT! För det första så avskyr jag att stryka så det blir liksom aldrig av och för det andra så är både jag och dottern känsliga mot allt som heter pollen och kvalster så det skulle verkligen vara kul att testa av den anledningen också. Jag skulle högst troligt bli helt besatt av den 😍

 • Emma King skriver:

  Som nybliven 27 årig mamma till världens finaste lilla dotter och bonusmamma sen 2 år tillbaka till 2 barn till med precis nyinköpt hus hade denna passat in så bra då strykningen får komma i andra hand när det är fullt upp dagligen med kärlek till barn och uppskakning av hus..🥰
  Sen är den ju LG styler även en snygg pryl i inredningen ✨

 • Susanne binnberg skriver:

  Wow vilken underbar grej som underlättar vardagen. Här ska sonens innebandy-lags kläder kunna bli klara på ett kick istället för att ligga i en hög i tvättstugan. Dotter som är pt står o går i sina träningskläder, hade vart perfekt👌
  Sen kläder man använt en kväll bara fräschas upp så miljösmart🌟 Hoppas hoppas detta skåp ska få förgylla vår tvättstuga

 • Louise skriver:

  Jag skulle vinna då min man använder kostym och skjortor varje dag i jobbet, jag använder mycket kavajer och skjortor och nu som nybliven förstagångsföräldrar finns varken tid eller ork för att konstant tvätta Och stryka och verkligen inte ekonomin för kemtvätt. Och klart man vill försöka lämna en bättre miljö för våra barn att växa upp i :)

 • Anna Ohlson skriver:

  Jag skulle behöva en för inte bara mina egne kläder utan även för min ena sons alla skjortor. Det skulle underlätta väldigt mycket om man slapp att stryka alla 😀
  /Anna

 • Elin skriver:

  Wow vilken maskin! Genialisk! Man blir glad bara att se den på bild och läsa om dess funktioner! Hur skulle det då bli att ha en hemma?!?! Det är något man gått och längtat efter trots att man inte visste att den fanns!

 • Anneli Olars skriver:

  Vore en dröm att vinna detta skåp från LG då jag har ont i handleder och därför skippar strykning! Att kunna hänga in sonens fotbollskläder vore ju helt fantastiskt !

 • Lena Wolf Wahlgren skriver:

  Jag skulle vilja vinna skåpet för att kunna ge det till min mamma. Jag tror att hon som arbetar inom hemtjänsten och ofta måste fräscha upp sina kläder efter varje arbetspass. Allt för att inte ta hem någon smitta till min fina bonuspappa som lever inom flera riskgrupper. Saknar dem så mycket.

 • Majsan skriver:

  Åh vad den skulle passa in bra härhemma. Då skulle jag slippa tvätta träningskläder för sonen och tränarmannen varje dag, en uppfräschning duger gott mellan träningarna. Och eftersom att jag stryker ALLA mina egna kläder och sängkläder så skulle jag få så mycket tid över att jag själv skulle kunna börja träna 🏋️‍♀️

 • Auin skriver:

  Med två små barn som är ute varje dag & kläderna hamnar i tvättkorgen direkt, men ibland är kläderna inte ens smutsiga, då är denna perfekt för att få en uppfräschning!

 • Jennifer Askesten skriver:

  Skulle passa perfekt hemma hos mig där det är mycket träning och fotboll i livet och skulle underlätta mycket med träningskläderna och fotbollskläderna som bara ibland behöver få en uppfräschning mellan träningarna! Med mycket träning och jobb så finns inte heller tiden att stryka så det skulle underlätta och spara massa tid!

 • Helena Sälgström skriver:

  Jag avskyr verkligen att stryka…så många plagg blir tyvärr oanvända pga av det🙈 Detta skåp skulle underlätta vardagen MYCKET!

 • Risgryn skriver:

  Att vara slät och fin från topp till tå är målet för oss alla.
  Då vill man inte komma med en skrynklig bralla.
  Tid är pengar, det är ju sant. Låt mig vinna och dessutom spara en slant.

 • Pia skriver:

  Kort o konsist: Jag avskyr att stryka❤👍

 • Johanna Mattsson skriver:

  Det skulle vara en dröm att få vinna denna smarta maskin! Som sjuksköterska med varierande arbetstider, både dag, natt, kväll och helg blir det inte mycket ledig tid med min sambo. Skulle därför underlätta för oss om vi fick vinna denna, skulle kunna återhämta mig mer mellan alla arbetspass och få det lugnare! Håller alla tummar och tår! Toppen bra också då jag är allergisk och dessa tider är jobbiga med all pollen!

 • Alexander Abelson skriver:

  För en småbarnspappa så är det här perfekt för det är mycket kläder och tvätta och inte alltid att det luktar perfekt efter en tvätt

 • Katarina Hvittfeldt skriver:

  Wow vilken sensation!
  Tänk att slippa stryka, slippa tvätta klänningen efter bara en kort tids användning. Jag har byggt om vårt garage till en stort och rymlig Wall in Closet. LG:s smarta innovation… kan ge mig en garderob med perfektion!

 • Marcus skriver:

  Med stil & elegans, får LG Styler fram mina kläders rätta glans & nyans.)
  Tar bort lukter, smuts & bakterier med sina ångridåer, min garderob tar sig till helt nya nivåer.
  Ett måste för en aktiv barnfamilj som samtidigt har jobb & karriär, den kommer bli som du Pernilla- både omtyckt & populär!

 • Amanda N skriver:

  Jag har många blusar och klänningar i finare material, vilket inte är så roligt att tvätta hela tiden, men känns ofräscht att inte göra något för att hålla de fräscha! Hoppas få vinna denna för att vara snällare mot mina kläder och miljö!

 • Ingegerd Rönnlid skriver:

  Förutom det självklara att den skulle spara tid, pengar och miljö skulle den bespara mig en massa bekymmer och besvär med mina kläder. Och, mycket viktigt: vi alla i famijen skulle alltid kunna var fräscht och snyggt klädda, varje dag! Det får ju plats till flera plagg samtidigt, det skulle vi inte klara på något annat sätt!

 • Alexandra Bogefors skriver:

  Skulle bli så glad om ja vann en, jag vet inte hur mycket kläder ja har som ligger och väntar på att barnen ska växa i dom. Får välkdigt mycket begagnande kläder så dom kan ligga ett par år. Och vore så kul att ta fram å få fräscha kläder 😍

 • frida skriver:

  Hej! Det skulle vara fantastiskt att ha ett sådant skåp här hemma! Jag tycker det är ofta som man använder ett plagg en eller två dagar dagar och sedan lägger i tvätten fast det egentligen inte behöver tvättas direkt. Då vore det toppen att hänga in det i LG Styler. Sparar både på miljön, tid och pengar. Ha en bra vecka, hälsningar Frida

 • Anna skriver:

  Detta verkar vara svaret på mina drömmar när vi inom kort flyttar till lägenhet och inte kan ha sonens innebandymålvaktskläder i uterummet för vädring längre.
  Efter en träning/match luktar de mer än skunk och det sliter för mycket att tvätta mellan varje gång.
  Upp till det vore det lysande att få bort pollen för mannens skull, våren är tuff för honom.

 • Anne-Louise skriver:

  Vilken fantastisk grej, passar både till kille och tjej. Härligt att slippa stryka och ändå gå i fräscha kläder utan en enda rynka.

 • Maria Henrikson skriver:

  Det här låter ju för bra för att vara sant!
  Med fyra vuxna (2 vuxna ännu hemma boende barn) i huset och en tolvårig tös så vore det här rena drömmen, vi ser ut att få ha det så här ett tag till, speciellt nu när alla blir permitterade och uppsagda, det lär dröja ett tag till innan ekonomin är trygg för de vuxna barnen och de kan flytta! Med minimal tvättstuga och dåligt torkutrymme och ja trångt helt enkelt! Alltså säger det igen men det här skåpet vore drömmen!
  Vi Drunknar i tvätt, förskollärare-, verkstad-, bygg- och restaurang jobb, alltså det blir så mycket kläder och tvätt, dessutom tränar ju alla – tre hockey, en fotboll, styrke träning och löpning med mera! Och en tolvårig aktiv tös som byter kläder stup i ett! Ha, ha, ha, Alltså hjälp! Att stryka har jag lagt ner för längesedan, tar något plagg då det verkligen behövs! Och Det råkar hamna ”rena kläder” i tvätten! Träningskläder och arbetskläder 7 dagar i veckan! De vuxna ”barnen” får hjälpa till så gott de kan! Denna vinst vore en grymt härlig vardags hjälp för oss alla! Hoppas på tur! Ha en fortsatt fin söndag! Hälsningar Maria H.

 • Johan Wulff skriver:

  På något sätt har jag blivit övertygad att köpa katt till mina barn trots att jag är allergiker:-/
  Inte helt genomtänkt, men jag får väl käka medicin livet ut i värsta fall….detta torkskåp vore ett välkommet tillskott och kan serva som min personliga ”survival-kammare” om läget blir odrägligt…:-D
  Alltid bra med en plan B!
  Och vilken mors dags present dessutom! Snacka om att sambon hade älskat mig livet ut med denna!
  Johan

 • Ulrika Armano skriver:

  Wow! För en småbarnsmamma är detta lika värdefullt som en pacemaker för en hjärtpatient!
  En maskin som gör vardagen dräglig.
  Har två klädtokiga flickor som dagligen tömmer sina garderober och jag brukar finna en stig av kläder från deras rum hela vägen ner till frukostbordet :(
  Ofta är kläderna inte smutsiga när de hamnar i tvättkorgen men behöver en uppfräschning, då vore detta klockrent!
  Även vi vuxna hade haft stor hjälp av detta skåp, för med När tvättmaskinen jobbar övertid med barnkläderna kan det vara bra med ett alternativ till våra vuxenkläder; framförallt inför jobb-comebacken efter Corona!
  Hoppas på tur!
  Kram
  Ulrika
  Ulrikaarmano@gmail.com

 • Marita skriver:

  Låter perfekt för mig, är allergisk mot mycket djur och natur, från björkpollen till gräs och hästar. Som ensamstående, egenföretagande tonårsmorsa har jag ofta svårt att få tiden att räcka till.

 • Liselotte Karlsson skriver:

  Detta känns som en makalös manick,
  hade gjort rent våra kläder på ett kick.
  Smidig tvättning är ju sjysst.
  Denna maskinen verkar också jobbar tyst.
  Smidig, enkel och lätt att förklara,
  denna alla kan klara!”

 • Jennifer skriver:

  Vilket underlättande. Dock får jag inte skaffa fler saker för sambon, men hej, denna förenklar livet för hela familjen! Har en bebis, en 5 åring och en sambo. Livet i karantän är kaos. Aldrig har jag nånsin målat, limmat, klippt och sprungit med och efter barn. Kläder, dukar, sängkläder – allt är kaos och tvättmaskinen, som vanligtvis går varm, är överhettad och tiden för att stryka finns inte. Borden är utan dukar, byxorna är skrynkliga och jag har fortfarande ”vintergardiner”. Denna skulle hjälpa mig (oss). Men säg inte hur enkel den är att använda till sambon – detta kan bli min egentid :)

 • Annica skriver:

  Slippa tvätta kläder 24/7 så kan man bevara kläderna längre när de slipper bli utsatta av tvättmedel och sköljmedel .. brukar hänga ut dem på balkongen för att vädra dem. Så denna skulle underlätta en hel del i mitt liv.

 • Annika skriver:

  Med en sån här kan vi hålla kläderna snygga och fräscha mycket längre. Att köpa nytt hela tiden försöker vi låta bli. Och det räddar både natur och plånbok i slutändan och tiden vi slipper hänga i tvättstugan kan vi göra roligare saker på. :)

 • Jerker Nilsson skriver:

  Det vore så perfekt i en familj med mycket skrynkliga, välanvända kläder, inte minst träningskläder. Vi hade haft tid över till att göra så mycket annat och roligare än att hänga i tvättstugan <3 :)

 • Frida skriver:

  Vi har både astma och allergi i familjen så om man varit en stund hos någon med djur är det tvätt som gäller eftersom vår 4-åriga dotter fått problem med både djur- och pollenallergi. Det skulle vara fantastiskt med denna maskin om man skulle kunna kasta in kläderna där istället för maskinen. Vilket miljötänk och fantastiskt att kunna använda kläderna så nära inpå igen!

 • Hanna Alm skriver:

  Åh vilken perfekt uppfinning!
  Denna skulle underlätta då mycket i vardagen med 2 aktiva barn med fotboll, gymnastik o utomhus lek. Samt en man som tränar varje dag och jag själv arbetar på förskola så kläderna tvättas i stortsett heeela tiden, detta skåp hade sparat mig jobb och även miljön 😍.

 • Sonja Sundberg skriver:

  Äntligen,vilken bra uppfinning! Detta skulle hjälpa mig att få bort alla halvanvända kläder och ungdomarnas sportkläder skulle lukta godare och gubbens arbetskläder skulle jag skicka in i LG styler. Hela han skulle jag kunna trycka dit,heh. Tvättar med oparfymerad så jag kan tänka mig vilken skillnad. Och ungdomarna kan själva fräscha sina kläder och jag slipper stryka alla kläder med min onda arm.

 • Carina P. skriver:

  Svettiga tonåringar och deras kläder.
  Hundar som ska ut i alla väder.
  Attjo-hooo, allergisäsongen är här!
  Och jag är i fräscha kläder kär.
  Pressa byxor är det värsta jag vet.
  Och stryka … det är ingen hemlighet.
  Den där kavajen. Och kjolen i ylle.
  Priset för kemtvätt, en smocka i nyllet.
  Avfuktningsfunktionen är ju pricken över i.
  Varda’n vore underbar om vinnarna blev vi!

 • Annelie skriver:

  Livet går i raketfart. När jag i helgen skvätte målarfärg på min stickade favorittröja, jublade 12-åringen och hänvisade till att jag haft den hela hennes liv (och längre).. och måste köpa nya kläder nu när jag korsar 50-strecket..Sant. Så sant. Stryker en gång om året och håller mig därför normalt till hyfsat bekväma, strykfria plagg. Dags för en nystart, dags för en LG styler!

 • Linda Lundberg skriver:

  Som ensamstående mamma till 2 pojkar i 4 och 6 års åldern samt arbetande inom vården med oregelbundna arbetstider så skulle en LG styler underlätta vår vardag något enormt. Jag har aldrig hört talas om denna tidigare och tycker den verkar outstanding!!

 • Cecilia i Malmö skriver:

  Jag skulle vilja vinna denna perfekta LG styler till min fina pappa som precis förlorat sin kära hustru :-( . Det var hon som brukade tvätta och ibland även stryka deras kläder och framöver måste vi ta itu med alla hennes och då hade en sådan underlättat mycket. Dessutom har han lite allergi mot bla pollen.

 • annakarin skriver:

  att vinna en LG styler skulle göra min mans liv så mycket lättare, då han stryker hans och mina kläder varje morgon :)

 • Julia skriver:

  Jag skulle vilja vinna denna åt min sambo, som är sjukt slarvig och hänger in gammal skrynkliga skjortor i garderoben och fem minuter innan vi ska åka så kommer han på att han måste stryka dom och vi blir alltid sen 😴 så detta skulle hjälpa oss massa plus att våra vänner skulle bli sjukt glad för dom slapp vänta på oss jämt 😀😀

 • Åsa skriver:

  Fick stroke februari 2020. Livet har förändrats och min och familjens vardag. Det som innan var självklart och enkelt måste planeras idag t ex strykning. Nedsatt ork och känsel medför att jag bara orkar fixa med det nödvändigaste. Ett ångskåp och jag har nystrukna kläder att möta våren med!

 • Mareike Perzon skriver:

  Med 3 söner i ålderna 15 år och tvillinga på 12 år som sportar mycket och en man och katt så blir det mkt tvätt som egentligen bara skulle behöva fraächas upp lite.
  Med en LG styler skulle spara så mycket tid för mig så även jag kan få min träning och göra annat än att bara stå i tvättstugan :)

 • Maria♥ skriver:

  -Åh andledningen är lätt-jag behöver en- rätt o slätt!
  Vilken dröm,både pollen o småvovvar här och skjortor och blusar o annat krafs som ser bättre ut slätt än knövligt=)
  Har en förkärlek till att det ska se slätt ut och detta skuille verkligen underlätta vardagen.
  Men sen tilltalar mig miljöaspekten starkt. Så rätt i tiden! Det konstanta flödet av tvätt skulle minska och jag skulle få mer energi över på flera fronter=)
  Drömmaskin helt enkelt,aldrig sett sådan-är den verklig-isåfall hoppas jag den vill bo hos mig och mina tre killar♥

 • Anette Svensson skriver:

  Åh jag vill verkligen ha en sån. Egentligen tycker jag att det är avkopplande att stryka men det tar för mycket tid och om man då kunde spara in den genom att bara hänga in tvätten så vore det bra. Man kunde då få mer tid till både familjen och sig själv.
  Håller tummarna för mig!

 • Rosaliv skriver:

  Vore lövly nu när jag hjälper våra äldre och andra i Coronariskgruppen att handla mat och medicin. Att hålla sig ren och fräsch är än viktigare idag! Om jag får hjälp av LG Styler så hinner jag hjälpa fler, och som den tidsoptimist som jag är passar det mig mer än någonsin just nu, och jag får mer tid att vara med familjen. Hållbarhet när den är som bäst! <3

 • Lotta skriver:

  LG Styler kom till mig, jag skall aldrig svika dig. Fyller på vatten och du kan ånga på, då jag jag istället promenader gå. Livet är ju så mycket mer än tvätt, att jag skall vinna dig känns inte mer än rätt :-)

 • Michelle Larsson skriver:

  Jag och mina 5 flickor i hemmet hade haft en sån lättnad att välja kläder när det byts kläder varje dag. Slippa sura miner när favoritbyxorna inte hunnit tvättats i tid då vi bor i flerfamiljshus med bokningssystem. Snabbt och lätt kunna fräscha upp alla favvisar hade ju varit suveränt speciellt för mina 2 tonårsdöttrar ✨

 • Annika skriver:

  Den skulle ju bli Kronan på verket i tvättstugan! Såväl tvättkorgen som miljön skulle avlastas, och jag skulle kunna sitta i ”the chair” igen, ni vet den som inte syns för alla kläderna-som någon-nog ska-igen-men som-till-sist-hamnar-i-tvätten.

 • Malou Nilsson skriver:

  Varför jag skulle vilja ha denna? Alla kvinnors dröm! 😉 Min äldsta dotter som har lite av renlighets tvångstankar, slänger kläderna efter en dag i tvätten (inte bättre nu när Corona härjar). Och eftersom våra avloppsrör var tvungna att bytas 😩 så har vi inte haft någon tvättmaskin sen i påsk. Så tänk om vi skulle haft denna! Vilken dröm! Så vill jag vinna denna? Skiter björnen i skogen? JA det är klart!!😊

 • Evelina skriver:

  Aldrig mer en massa tvätthögar, ett, tu, tre,
  i vårt hus önskar vi en LG.
  En suverän pryl som gör vardagen toppen,
  hemstickat och ullkläder bär barnen ofta på kroppen.
  Uppfräschning på hög nivå,
  dessa kläder vill tvättmaskinen gärna avstå.
  Denna skulle absolut underlätta för vårt gäng,
  värna om miljön är en riktig poäng.
  Då skulle det även bli dags att sanera barnens gosedjur,
  och nu håller jag tummarna för att jag har lite vinnartur.

 • Siv skriver:

  Vi är en familj som har mycket allergier.
  Kuddar och täcken behöver vi ofta tvätta för att astman inte ska bli för svår, inte minst för sambon som dessutom lider av kvalsterallergi.
  Jag har dessutom ett Curatäcke som behöver uppfräschning och inte kan tvättas i tvättmaskin.

 • Christina Udd Eriksson skriver:

  Detta vore räddningen för mig som ogillar att stryka och ta hand om tvätt,
  den skulle hjälpa mig med att fräscha upp kläder så de blir snyggt och slätt.
  När klädplaggen är skrynkliga och många,
  skulle LG Styler göra det bäst med vibrerande galgar och ånga.
  Bara att hänga upp plaggen i denna mirakel maskin,
  så blir plaggen slät och fin!
  🤩👌🏻

 • Christina Udd Eriksson skriver:

  Detta vore räddningen för mig som ogillar att stryka och ta hand om tvätt,
  den skulle hjälpa mig med att fräscha upp kläder så de blir snyggt och slätt.
  När klädplaggen är skrynkliga och många,
  skulle LG Styler göra det bäst med vibrerande galgar och ånga.
  Bara att hänga upp plaggen i denna mirakel maskin,
  så blir plaggen sköt och fin!

 • Kim Vadenhag skriver:

  Mycket av min vardag, liv går åt att förvara och hålla mina kläder, scenkläder fräscha och snygga. Tänk att bara kunna fräscha till kläderna när man är på språng, det blir så lätt kaos annars.
  Du vet väl hur det där är?! 🤦🏼jag är också kille och är fruktansvärd dålig på att planera.
  Kram Kim

 • Nina skriver:

  Jag skulle vara glad och tacksam om jag är en av dom som vann en LG Styler. Att inte behöva stryka som både kan vara tidskrävande och tråkigt. Och att inte behöva tvätta plagg som inte är smutsiga utan bara behöver fräschas upp lite. Då kan man ha sina favoritplagg längre ochså. Har jag en LG Styler så får jag mer tid att göra roligare saker och mer tid till att bara vara. Det hade varit underbart.

 • Annika Lindgren skriver:

  Alltså holy smokey 😱 en LG Styler hade varit som en dröm. Får lätt panik av skrynkliga kläder och kör ofta ”lektionen här hemma om hur tusan resten av familjen verkligen behöver lägga allt i tvätten efter en gång”
  varpå min 12 åring säger -Men bah.. det är ju ofräscht!!
  Suck 🤣🤣🤣

 • Clarie skriver:

  Wow, aldrig sett innan. Hade varit perfekt med en LG Styler hemma hos oss som har tre livliga pojkar. Förutom alla aktiviteter så bor vi på landet med en del härliga odörer😉

 • Malin Håkansson skriver:

  Jag stryker sällan några kläder men det är ju såå mycket finare med välstrukna kläder. Därför skulle jag vilja ha en LG stylar. Men även för att minska på tvättandet såklart.

 • Heidi skriver:

  LG styler låter ju som en dröm! Jag bor väldigt litet och har inte plats med strykbräda… såvida jag inte vill göra den till en stående inredningspryl, hehe! Och helt ärligt… vem skulle inte vilja slippa stryka sina kläder?! Det finns så många fantastiska hjälpmedel för det mesta i dag och LG styler låter ju som en av de bättre för oss som inte tycker att det är ens lite meditativt att stryka… och som dessutom inte äger en strykbräda för den delen :)

 • Sabina Lilja skriver:

  håll i er nu, för här öppnar jag upp mitt privatliv lite extra mycket. Inte för att tigga sympati, utan för att ge en redig motivering. Alla skall ha lika stor chans att vinna dock!

  Jag och min fästman har nu varit tillsammans i 4 år och har precis köpt våran första lägenhet. Vi båda pendlar och jobbar heltid för att kunna betala av både lån och hyra. Han är även diagnostiserad med Asperger sedan en lång tid tillbaka, något som jag älskar med honom. Dock så har han en egen syn på vad ”rena” kläder är och hur dom känns att ha på sig. Tvätten ska gärna hänga och torka i minst 2-3 dagar, får absolut inte hänga i solen pga blekningsrisk och minsta lilla fukt leder till mögel(enligt honom). Det skär dock i hjärtat varje gång vi ska gå ut genom dörren och han gör ca 4-5 klädombyten eftersom den ena tröjan inte var ren nog. Byxorna hade några veck som såg konstigt ut och galgarna vi har hade lämnat veck på den andra tröjans axlar.

  Med det sagt så verkar LG styler som enblessing from above att få ha i sitt hem. Hans, och min, vardag hade sluppit lite drama haha. Inte nog med det så har han även varit ett stort fan av LG’s telefoner och paddor så länge jag kan minnas(Jag har både fått ärva en telefon och padda av honom) Dvs att bara tanken av att få ge tillbaka något LG-relaterat gör mig glad.

  Hoppas att en värdig vinnare blir utsedd. Jag hejjar på allesammans!
  Och glöm inte att tvätta händerna ofta <3

 • Sofia skriver:

  Två söner med många aktiviteter = mycket tvätt! Om jag vinner kommer jag få massor av tid över. Funderar på att spendera all insparad tid på att ligga, men först måste jag hitta någon att göra det med…!? Du hör – det blir nog inga problem att fylla ut tiden – ha ha!

 • Fia skriver:

  Vilken grej! Tycker verkligen att man tvättar kläder mycket i onödan, när de egentligen inte är smutsiga utan man bara vill fräscha till dem. Då vore det fantastiskt att använda denna manick! Och fantastiskt för min tonårige son, som har pollenallergi!
  Man vill ju gärna lägga tiden på annat i dessa tider, speciellt en sån som jag som jobbar inom äldreomsorgen! 🤗

 • Madde skriver:

  Det vore HELT fantastiskt att vinna detta skåp! Jag är en ensamstående 3 barns mamma, som skulle få mer tid över till annat. Hur fint vore det inte att hänga in kläder efter jobbet där, för en uppfräschning till dagen efter? Eller mina barns kläder efter diverse olika aktiviteter? Och att dom äldsta faktiskt kan göra det själv! Det skulle underlätta våran vardag och livspussel enormt! Och att det dessutom är skonsamt för miljön är helt fantastiskt !
  Jag håller tummarna! :)

 • Anna Olson skriver:

  Miljövänligare än stryk och tvätt.
  Denna produkt är i tiden helt rätt!
  Sparar ork och minuter…
  även den allergiske av fräscha kläder nu njuter…

  Alltså, allt i ett
  Miljö, hälsa och tid
  För mig och min familj, känns det helt rätt!
  Vi skulle kunna konstatera att ” Life’s good!”

 • Michaela skriver:

  Givetvis skulle jag vilja vinna ett sådant skåp. Som det är nu tvättar vi det mesta efter en användning, tycker att det tar emot att hänga/lägga in använda kläder i garderoben. Med detta skåp skulle vår familj bli så mycket mer miljövänliga.

 • Tea skriver:

  Wow, en LG styler hade varit grymt att ha i tvättstugan i källaren för att avfukta rummet plus att den skulle minska klädberget som jag måste tvätta och vika då jag har tre aktiva barn (plus man). En hel del kläder används, vissa i någon timma för att det är kul att byta kläder som samlas i en hög utan att man vet hur mycket/lite dem blivit använda medan andra plagg har det tuffare i skogen och på fotbollsplanen så hade det varit super att fräscha upp dem och få bort lukt så att man inte behöver tvätta upp dem efter varje sportaktivitet. Och perfekt att få fräscha upp alla gossedjuren som barnen har. Dem blir så tråkiga när man kör dem i tvättmaskinen.
  Dessutom har jag verkligen inte tid eller ork att stryka skjortor utan kör på devisen att dem blir skrynkliga ändå när jag tar på mig dem så dem åker på skrynkliga. Hade varit kul att få ha på sig en slät skjorta.

 • Emelie Enell skriver:

  Det jag fastnade för var det du skrev om pollen/kvalster. Min pojke på 8 år är jätte allergisk mot pollen/gräs/Björk mm, ja allt som blommar. Han är som värst mellan april och oktober. Detta skulle vara toppen för att kunna hålla rent hans kläder, lakan som han sover i mm.
  Nu håller vi tummarna att detta fantastiska skåp skulle kunna få flytta hem till oss. Mvh Emelie

 • Anna skriver:

  Jag bor själv med 4 barn varav en sportkille som har träningskläder i olika former . 2 tonåringar som använder ett plagg nån timme sen slängs det i tvätten för de orkar inte hänga upp eller vika ihop. Lättare att mamma tvättar och lägger i lådor. Mina jobbkavajer och fina blusar vill jag inte tvätta så ofta men fräscha upp ibland. Jag och äldsta sonen allergiska mot pollen så svårt att vädra kläder ute. Jag tvättar och stryker så gott som varje dag. Tänk vad tid detta skulle ångskåp skulle ge mig. Kanske hinner jag sätta mig ner och leka med 3 åringen istället 🙂

 • Linda skriver:

  Med en LG Styler skulle både jag och planeten få en bättre vardag. Jag tvättar ofta plagg i onödan för att de ska kännas fräscha. Men med denna nya teknik skulle jag minska vårt tvättberg samtidigt som jag fick fina kläder – vilken dröm!

 • Mamma/Mormor skriver:

  Jag har strykit allt i hela livet tills nu. Artrosen i handlederna sätter stopp. Har tyckt det var roligt att stå och stryka medan jag tittar på tv. Nu försöker jag släta ut mina kläder så gott det går. Och det gör det inte speciellt bra. 😉

 • Angelika skriver:

  Så less på att tvätta killarnas kläder hela tiden, skulle underlätta att fräscha till kläderna med LG styler emellanåt istället💖

 • JoseFin S skriver:

  Hej juryn! Jo så här är det: i ett försök till att värna om miljön sålde jag vår torktumlare. Detta resulterade i ett hem som allt som oftast ser ut som ett sommarkollo anno -87 ..färgglada plagg torkandes ÖVERALLT ! Detta eftersom vi är en familj som gillar lunka runt i skogen / röja runt på stranden lika mycket som att dressa upp oss för middag. Men ! Dels kommer vi på – alldeles för sent – att träningskläder skall packas / packas upp = unk som sitter i, liksom byxor / skjortor som borde strykas = kan stryka ena sidan fin å den andra blir då skrynkel , samt att vi sällan kan sitta vid matbordet för stolarna är belamrade med fuktig tvätt -> Så för att slippa sommarkollo + unk + skrynkel så skulle vi bli VRÅL-GLADA för en sådan här apparat !! Alla skulle jubla innerligt ♥️ Vänligen J

 • Helena Krook skriver:

  Hej
  För det första tycker jag att du är helt underbar. Jag skulle gärna vilja vinna då jag äger ett kafe och under dessa tider gör man allt för att klara av denna kris😔 Jag jobbar 7 dagar i veckan själv och ett av deras underbara skåp skulle underlätta min vardag och ge mej mycket glädje i dessa dystra tider❤️ Ta hand om dej och vi kommer klara det här tillsammans❤️😘

 • Anna skriver:

  Å, visste inte att det fanns ett sådant skåp. Jag är en 6 barns, heltids arbetande mamma som även är ensam varannan vecka för att maken arbetar på annan ort. Har minimalt med tid till klädvård, så vad vore inte mer passande än just det där skåpet. Håller mina tummar hårt.

 • Therese Persson skriver:

  Jobbar inom restaurangyrket där det är ett krav att ha strykta kläder. Vi brukar få skäll om dom ser en liten skrynkla, känns väldigt påfrestande och stressigt. Har på sista tiden försökt att stryka mina kläder med en plattång då vårat strykjärn är borta. Har insett nu att det inte är så lyckat. Att vinna vore guld. Tänkte inte skriva för tror inte mina chanser är så stora. Men försöka går ju. En LG skulle vara helt underbart och underlätta min vardag på ett sätt jag inte visste fanns innan. Så håller alla tummar och tår jag har.

 • Natalie Hjelmhagen skriver:

  Åh!! Ett sånt skulle jag verkligen vilja ha! Skulle vara perfekt hemma hos oss. Min sambo tränar mycket fotboll och vi har en son på 10 månader så tvättmaskinen går varm. Detta skulle dock rädda den tvätten som egentligen bara behöver fräschas upp samt rädda våra skrynkliga plagg utan att ta massa tid från våran kvalitétstid tillsammans som familj. Våra kläder skulle, bli snyggare, vi skulle bli snyggare och familjen skulle bli lyckligare ❤️

 • Marine Berggren skriver:

  Men SEEEEEELUTA, kan inte med ord beskriva hur mycket jag behöver denna livsavgörande maskin.
  Alltså jag är en typisk kvinna som är bäst på hushållssysslor i min familj! Det finns en sak jag inte kan, å jag menar det går inte. STRYKA 😭
  Min man stryker mina skjortor, hjääääälp!!
  Rädda mig från min enda usla sida när det kommer till hushållssysslor 🙏🙏🙏🙏 LG you can do it 💪

 • Hanna Wallin skriver:

  Småbarnsfamilj med ständigt skrynkliga kläder. Min stackars mamma får ont i själen när hon ser oss, så ibland åker hon hem till oss när vi jobbar och stryker våra kläder😂
  Så denna vore inte bara för vår familj utan även en avlastning för min mamma❤️

 • Helene Norman skriver:

  Nejmen finns det nån som Inte skulle önska sej en sån??
  Sååå många kläder som man bara användt en gång och som blir liggande över en stol (eller på tonåringens golv..) eftersom det inte känns helt rätt att hänga in dem i garderoben igen. Inte helt rena men absolut inte smutsiga. Tillslut åker de in i tvättmaskinen ändå. Vilket är väldigt onödigt för både kläderna och miljön! Det vore helt enkelt toppen om jag vann en sån fiffig grej!
  Ha det så bra!

 • Amanda Rosdahl skriver:

  Ett sånt sjukt sammanträffande att jag fick syn på denna tävling idag! Jag, min man och en kompis stod precis och pratade om att kompisens företag har ett sånt skåp från LG. Min man kände direkt att vi verkligen måste skaffa en likadan! Vi skulle använa den till alla skjortor som behöver fräschas upp dagligen! Vi har ett hörn som den hade passat perfekt i! Come on! 🤩

 • Anna F skriver:

  Oberoende av väder,
  Står maken där och stryker,
  Alla i familjens kläder,
  Medans tiden bara ryker,
  Det skulle vara flott,
  Att honom lite fritid ge,
  Och det har jag nu förstått
  Att man kan få med en Styler från LG!

 • Eva Niklasson skriver:

  Kostymer, sidenblusar och fotbollskläder har alltid tvättats på olika sätt. Nu ska det här istället både ångas och pressas. Med en LG Styler blir miljön mindre pressad och då är jag inte längre stressad.

 • Linn Hellström skriver:

  Min dröm gick i uppfyllelse bara jag fick se att det finns 😍 Tänk att bara kunna hänga in kläder å dom blir som nya, hade man vart miljonär hade jag byggt en garderob bestående av bara sånna här skåp 😅 hade att pris på om jag vann ett 😊

 • Millan skriver:

  Hej
  En LG Styler skulle underlätta mitt o min familjs liv massor. Vi är familj på 5 (två vuxna o 3 barn). Alla tre spelar fotboll så det går åt mycket kläder o tvätt bara där. Min äldsta son har en neuropsykiatrisk funktions variation vilket gör att han låser sig fast vid saker… hans grej är att han inte klarar av ”smutsiga” kläder… det kan vara den minsta droppen vatten el fläck o det går bara inte. Det måste tvättas. O det gäller allt, kuddöverdrag, kalsonger, handdukar, kläder… så ja… en LG Styler skulle vara en dröm 💗

 • Anna skriver:

  Jag har typ halva garderoben full med plagg som jag inte använder för att de behöver strykas. Planerat typ aldrig i förväg vad jag ska ha på mig utan går på känsla. Finns aldrig tid att stryka då… Plus, jag ääääälskar tanken på att fräscha upp plagg som inte är i tvättbehov men har används. Så bra! Hoppas så på en vinst🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥰

 • Monica skriver:

  Älskar att kunna fräscha upp mina plagg efter användning utan att de för den skull behöver tvättas!
  LG STYLER skulle alltså fylla sin funktion till hundra procent för mig!

 • Ebba skriver:

  Hade jag haft ett ångskåp hade jag förhoppningsvis sluppit springa med min vovve, sambo och brors kläder i tvättstugan stup i kvarten. Träningskläder förpestar snabbt en liten tvåa med 4 boende, men mysigt tillsammans har vi! ❤️

 • Ann skriver:

  Min dröm kan bli sann
  Om jag en LG styler vann
  Tänk att slippa stryka allt
  Skulle kännas ballt
  Med 3 barn som tycker om sport
  Kan min vardagsstress äntligen trollas bort

 • jessica Eliasson skriver:

  Vilken drömvinst och vilket smart hjälpmedel. I mitt arbete med möten och långa dagar hinns det inte alltid med ett besök i tvättstugan. Inte heller tycker jag man ska behöva tvätta kläderna efter bara en användning. Detta är ju lösningen. Ett miljövänligt sätt att fräscha upp sina kläder för ett senare tillfälle. Att den är lätt att använda för hela familjen är ju toppen. Makens byxor, sonens gymkläder och dotterns stickade tröjor fräscha på ett kick. Hoppas den kommer stå hemma hos mig inom kort. Håller tummarna!

 • Ann Jansson skriver:

  Detta fantastiska skåp skulle rädda vår familj.
  Jag stryker å stryker å stryker.
  Å byxor stryker jag men det är så svårt å få snygga.
  Med detta skåp känns det som att allt kommer bli lätt, lätt å kul.
  Plus också för att jag kan hänga in kläderna där mellan tvättar å spara både kläder å miljö.
  Tack för fin tävling ☺️
  Grymt!

 • Anette Kroneld skriver:

  Det här måste på allvar vara en av de bästa uppfinningarna som gjorts! Att hålla ordning på kläderna tar väldigt mycket tid och ork som aldrig finns. Jag använder sällan blusar, klänningar och andra finare kläder just för att jag inte orkar tvätta och stryka hela tiden. Det skulle vara en fantastisk hjälp i vardagen att ha ett ångskåp!

 • Åsa Fondin skriver:

  HUR DET SKULLE UNDERLÄTTA I VARDAGEN?
  För det första så hade familjen slippa skämmas över sina skrynkliga kläder.
  För det andra så hade jag blivit en populär morsa som hängde in släta kläder i garderoberna.
  För det tredje skulle jag kunna titta på Wahlgrens värld sittande i soffan med ett glas vin i handen istället för stående vid strykbrädan med ett strykjärn i handen.

 • Kristin skriver:

  Vi är en sån där familj där vi är superduktiga på att slänga in en tvätt, men INGEN är duktig på att hänga tvätten 🙈 mitt i småbarnslivet står vi hux flux utan trosor halva familjen en tisdag morgon 🤣

  Det skulle underlätta mitt psyke, men framförallt moder jord, eftersom jag typ tvättar alla tvättar tre gånger för att vi glömmer den.

  Så, gör en tjänst för miljön, och en ur-trött heltidsjobbande småbarnsmamma 💫😘

 • Josefin Löfgren skriver:

  Hej! Jag blev ensam med min dotter när hon var 3v & 3dagar gammal & hon är idag 7 1/2mån & det är verkligen fullt upp som ensamstående plus att jag har FM (fibromyalgi) så det blir svårt ibland att faktiskt kunna njuta av att ha blivit mamma så denna LG styler skulle verkligen göra underverk med inte bara mina kläder utan i hela mitt liv😍 Jag skulle få mer tid,ork & mindre smärtor att klara av vardagen vilket skulle göra mig gladare & piggare & en ännu bättre mamma med oskrynkliga kläder 😅🙏

 • Claudia skriver:

  I livet som småbarnsförälder med ”finkläder” på jobbet låter ju detta som drömmen! Att kunna fräscha upp kläderna och inte behöva fylla på tvättberget som ändå växer i rasande fart. Behöver jag tillägga att jag avskyr att stryka och att tiden e knapp på morgnarna. Dessutom har strykjärnet gått sönder så detta hade ju varit med än perfekt 😍 Hade underlättat hela veckan!

 • Linnea skriver:

  Varför skulle LG Styler underlätta din vardag?

  Den skulle underlätta min vardag då jag har ont om tid då jag både jobbar och studerar. En LG Styler hade hjälpt mig att stressa mindre och ändå ha släta kläder till både skola och jobb.

 • Josefine Gunnarsson skriver:

  Om jag fick lyckan att vinna denna grymma maskin skulle jag ge den till min man. En LG Styler Skulle underlätta hans vardag, då han bär skjorta varje dag! Håller tummarna 🚿🧼👔

 • Magdalena skriver:

  Då jag känner mig som en levande tvättmaskin, och städar och tvättar och tar hand om hus och hem och barn, med krävande heltidsjobb, skulle detta bli en perfekt avlastning! Vilken dröm😊Visste inte ens om att en sådan här maskin fanns.

 • Anne skriver:

  Hej. Jag hade gett bort den fantastiska L.G Styler till min fina dotter. Jobbar natt som sjuksköterska. Två små barn. Mkt stress o press. Som det hade underlättat. Vilken glädje att kunna ge en sådan present Mvh. Anne 🥰👨‍👩‍👧‍👦

 • Mari Svensson skriver:

  Vardagslyx på hög nivå. Slipper vädra min kläder stup i ett. Kan minimera tvätten rejält med denna toppenmaskin. Mina kläder skulle älska den!

 • Hanna skriver:

  Detta skulle vara så välanvänt och förenkla livet mycket och ge tid till annat hemma hos oss! Jag är en 28-årig sjuksköterska som snart ska börja arbeta igen efter att ha varit sjukskriven ett halvår efter att fått TBE fästingburen hjärninflammation. Allt som förenklar vardagen är guld för mig då mitt liv är på nya förutsättningar med restsymtom, mathem är guld värt, så även hemstäd. Att få hjälp även med kläderna vore guld värt. /trebarnsmamma

 • Annette Gullstrand skriver:

  Wow tänk om man vann denna! Rena drömmen ju! Min motivering är: Jag haaatar att stryka och denna skulle underlätta sååå mycket :).
  Jag tycker oxå det skulle vara skönt att bara kunna fräscha upp kläderna emellanåt Ett plus till är att jag får ett stressmoment mindre i livet då jag bara kan boka tvättstugan typ var 14:e dag. Kramar

 • Carola Larsson skriver:

  Vilken dröm att slippa stryka för hand, och att alltid ligga ett steg i förhand. För en stressad tvåbarnsmor skulle denna maskin göra att livet enkelt för oss som i vårt hus bor. Åh jag är verkligen usel på att rimma, men hoppas så på att vinna! Kram!

 • Ingela skriver:

  Om jag vinner skulle jag genast ge den till min gamla mamma, som snart är nittio år. Har inte samma ork som förr – men vill ändå ha’ snyggt o propert. Även kläderna!! Kram! 🤗

 • Tusse skriver:

  Hej,
  Här kommer min motivering:
  En LG Styler vore en dröm för mig som bär uniform under min arbetsdag och träffar massvis med resenärer. Speciellt under denna tidsperiod med Covid 19, är ju detta hjälpmedel helt briljant!!
  Hoppas på tur såklart, som resten av bloggänget härinne.

 • Anneli skriver:

  En LG-styler skulle underlätta min vardag eftersom jag alltid är lika sen som Pernilla ! 😊😊😊

 • Elin skriver:

  För min man skulle en LG styler underlätta otroligt mycket eftersom han vecka ut och vecka in står med högar av stryktvätt då hans fru vägrar att strycka:)

 • Ulrika skriver:

  Pappan kanske skulle kunna ta ett varv med strykjärnet…?!

 • Annika Eriksson skriver:

  Varför inte?

 • Bath skriver:

  Varför öppnar du upp en tävling på bloggen?

 • Ulrika skriver:

  2 vuxna och 5 barn i familjen – strykhögen är en mardröm och mitt ständiga dåliga samvete.
  En LG -styler i huset skulle ge mig frid och mer tid till roligare saker än att stryka och familjen skulle få en gladare mamma.

 • Hélène Vierikko skriver:

  En LG Styler skulle underlätta otroligt mycket, med tanke på att jag lever ensam med två tonåringar som inte har en aning om hur man vare sig stryker eller hänger upp kläder. Detta skulle göra att jag kunde få lite tid över för mig själv – lägga ansiktsmask, slänga mig i soffan och lyssna på bästa podden Wahlgren &Wistam.

 • Camilla skriver:

  En styler ?! Wow wow. Vilken lycka att få in kläder efter fotbollen 4 ggr/vecka för min dotter. De får oftast inte ens komma in i hemmet haha. Sen skulle jag likasom många andra verkligen uppskatta en LG Styler som fräschar upp de kläder som används allt för sällan :-( Jag kan inte stryka, är verkligen helt urusel så plaggen hänger ju bara där och väntar på min insats. Jag tror att Jag skulle använda annat än träningskläder med en Styler i mitt hem, j vlar vilket lyft. Tack och må så gott.

 • Elisabeth skriver:

  Min son är allergisk mot både pollen och kvalster. Jag är inte bäst på att stryka. Den hade verkligen hjälp oss med vardagsbestyren! 😅🤗✊

 • Anna skriver:

  Min man har klädkod på jobbet och har alltid lämnat sina skjortor och kostymer på kem. Nu har tyvärr underbara Elias som drev kemtvätten avlidit i Covid-19. Ett sånt här skåp skulle vara fantastiskt för att hålla arbetskläderna fräsha.

 • Tina Romlin skriver:

  När axlar och rygg har tagit stryk efter många år i vårdyrke är det lätt att just strykning av kläder hamnar längst ned på listan. Men jag älskar att vara fin, även om nyllet numera är lite rynkigt vill jag ha släta fräscha kläder.

 • Anna sjöberg skriver:

  Så sjukt. Gör precis en plocka ihop vintern öppna upp sommargarderoben aktivitet. Tvättade precis ett gäng klänningar och blusar och dom var rätt skrynkliga även om jag hängde dom ordentligt i torkskåpet. Hade suttot som en smäck med skåpet, det skulle underlätta oerhört. Slippa ta fram strykjärnet i tid och otid.

 • Karin skriver:

  Hej!
  Åh den där vill jag vinna! Vi har precis byggt om lite hemma och det där med tvättstuga blev lite bortprioriterat… vi har endast tvättmaskin och torktumlare i hallen (snyggt… NOT) vi har dessutom ingenstans att hänga upp tvätt utan vårt nyrenoverade hem pryds väldigt ofta av en torkställning lite här å där pga familj på 5 st 😂.
  En sån hade ju varit drömmen för att iaf ibland kunna ha lite mindre tvätt i omlopp 🙏
  Hoppas hoppas ✊🏻✊🏻

 • Camilla carnegie skriver:

  Denna hade varit pricken över i:et hemma hos oss då både min man och jag har svår pollen allergi, och jag som har alldeles för mycket kläder som inte alltid behövs tvättas efter varje gång.Som denna hade underlättat för oss i vardagsbestyren. 🤘🧺🤗🤗🙏

 • Rejin skriver:

  Åh vill så gärna vinna denna. Jag har en familj som absolut inte vet hur man hänger upp kläder eller att man kan återanvända kläder man endast använt enstaka gång. Nä allt hamnar i tvättkorgen och tillslut tvättas helt i onödan. Sliter både på kläder, miljö och min tid i tvättstugan. Detta skulle underlättar vår
  vardag enormt och på köpet hjälpa min man med sin pollenallergi. ❤️❤️

 • Linnea skriver:

  Efter min mammas bortgång så har jag och min pappa hjälpts åt i hemnet. Men nu när jag flyttar så är jag rädd för att hans kläder och skjortor som skall strykas kommer hamna på hög. Denna hade varit ett underbart hjälpmedel åt honom!! Så min pappa hade fått denna om jag vunnit! :)

 • Lotta skriver:

  En underbar hjälp 🙏för mig som sjuksköterska när man är totalt slut efter coronapass på sjukhuset! Skåpet gör jobbet o jag kan sjunka ned i soffan med en ansiktsmask ,te o slappa o känna krafterna komma tillbaka😊🤗

 • Sara Ek skriver:

  Då både maken och en dotter är pollenallergiker är ju detta skåp en förmån att få äga och inte för att vara den, jag tycker verkligen inte om att stryka 🙈🙊😁

 • Mia Korch skriver:

  Jag har två småttingar som alltid hänger i mitt ben,
  så till dagis och jobb är jag alltid sen.
  Att hinna stryka skjortan i allt ståhej är bara att glömma, därför kan jag om LG Styler gå och drömma!

 • Conny Stavros skriver:

  Hello!
  Nu på SVT Play / ikväll på SVT1 21.00
  Luuk & Hallberg.
  https://www.svtplay.se/luuk-och-hallberg

  Dags att luta sig tillbaka…

 • Sara skriver:

  Skulle verkligen bli LYX LYX LYX i vardagen att få ett sådant! Har Pernilla ett så vill jag ha ett ❤️

 • Samantha skriver:

  Är beroende av pollen medicin, och nu är våren här och ögonen bara kliar näsan rinner, skulle uppskatta att få vinna en sådan då jag är också allergisk mot kvalster och byta lakan varje vecka och kriga med pollen är ju inte direkt skön känsla 😣
  Vill gärna vinna och må bra i dessa tider ❣️

 • Anna Kjellkvist skriver:

  Jag är sämst på att ta tag i strykning och skulle slippa skyhöga notor från skräddare à la Bianca-style så det skulle vara grymt bra med detta skåp!

 • Linda Nordlander skriver:

  En maskin som inte har formen av en ananas, men ändå får Pernilla att gå bananas?
  När kavajen är dammig och byxorna trötta – in i LGs ånga då blir inte plaggen utnötta.
  En sån apparat måste jag ha, hur kan min tvätt klara sig utan den en endaste da?

 • Lea skriver:

  Är en 5-barnsmor som drunknar i skrynkliga kläder och skulle behöva LG-styler i mitt liv för att den är så:

  P erfekt
  E nkel
  R evolutionerande
  N ytänkande
  I ntelligent
  L ättskött
  L äcker
  A nvändbar

 • Camilla skriver:

  Då min son är kvalsterallergiker så lägger jag väldigt mycket tid och pengar på att tvätta oftare än vanligt, så det skulle underlätta mycket i min vardag med en LG styler.

 • Em skriver:

  En sån vill jag ha! Tänk behöva tvätta mindre och slippa stryka. Vad mer kan man önska sig…. 😂

 • Sven Nilsson skriver:

  Ja, det räcker ju att säga att den sparar både kläder och miljö.
  Speciellt om man som jag bor själv, och inte har några stora tvätthögar varje vecka. :-)

 • Sandra Wessberg skriver:

  Hur bra låter inte denna maskin?!!! Nästan för bra för att vara sann. Mina döttrar Bianca och Hermine, och min man är pollenallergiker. Vi kan inte torka tvätten ute då pollen fastnar på kläderna. De har även känslig hud vilket gör att vi måste använda tvättmedel och sköljmedel som är parfymfria och allergivänliga. Detta tycker jag resulterar i en lite ”unken” doft.hade varit en dröm att vinna denna!!! Håller tummarna 🙏🏻❤️🙏🏻

 • Malin Murmester skriver:

  En dröm att kunna få pollenfria kläder! Låter fantastiskt bra!

 • Madeleine skriver:

  Skulle vilja vinna den till min pappa som har svårt att gå o ta sig ut ur huset och till tvättstugan.
  Hade vart toppen för honom

 • Natalie T skriver:

  Detta hade vart den perfekta gåvan till min man när vi ska flytta in i vårt första hus i slutet av sommaren tillsammans med våran lilla dotter Bianca. Att vara småbarnsförälder och hinna med alla måsten och att hitta tid med varandra är inte lätt, varje extra minut med varandra är guld värd (plus att min kära har pollenallergi) Detta hade vart så fint att få ge till han/oss ❤😭
  All kärlek till dig

 • Ellen skriver:

  För mig skulle det underlätta jättemycket då jag använder mycket skjortor Som behöver strykas samt så jobbar jag på ett gym där man jobbar i träningskläder. Det känns så onödigt att tvätta dessa efter en dag på jobbet men man vill heller inte känna sig ofräsch.

 • Tina skriver:

  Det skulle underlätta extremt mycket för mig då mina ögon kliar konstant nu när pollen har börjat slå ut… Och med en gammal tvättmaskin som gör som den vill hade det varit väldigt smidigt att rengöra kläderna med en LG styler 🥰

 • Sofia skriver:

  Jag önskar att vinna en ett LG Styler skåp till min pappa och hans sambo. De både jobbar med ett yrke där det är obligatoriskt med slätstrukna, fräscha, snygga kläder varje dag. Detta skulle underlätta deras vardag så mycket. Min pappa har dessutom gett mig så mycket i livet att jag någon gång skulle vilja ha chansen att ge tillbaka. Kram! ♥️

 • Åsa skriver:

  Wow, villhöver ha en sån här!!! För att strykning är döden och för min dotter med pollen och kvalsterallergi. Plus såklart för stinkande träningskläder. Håller tummar och tår för vinst!

 • Veronica skriver:

  Coolt och smart skåp (Y)

 • Kajsa skriver:

  Wow, den där har jag sett reklam för tidigare och självklart är det en lyxpryl i mina ögon som jag tänkt att jag ska spara till någon gång i framtiden, rätt ospecificerat när dock, hehe. Som för alla andra vill jag vinna för att den verkar vara grym och underlättar i ens vardag. :)

 • Heleen skriver:

  Oj en sådan skulle man ha användning för..här på landet där strömmen är dyyyyyr och känsliga barn.
  Kram

 • Rebecca Norberg skriver:

  Jag ”villhöver” den för den skulle underlätta i vårt stressiga vardagsliv… helt enkelt 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

 • Anki Gregorson skriver:

  Jag är också en fyrbarnsmamma och vi vet väl båda de oändligt antal timmar man tillbringar i tvättstugan. Och med att vika o sortera tvätt. När man äntligen är klar lassas nästa lass upp.. nerver ending story…med denna LG styler skulle jag spara många timmar som jag istället kan tillbringa med att leka med mina barn eller baka bullar :-)

 • Hanna skriver:

  Hört så mycket bra om LG styler skulle själv vilja ha en sån! Det skulle underlätta för min vardag. Mina kläder skulle bli som nya. Har även allergi mot pollen. Den skulle underlätta så mycket för mig. Älskar känslan av nya kläder! 🤗🤗

 • Jennie Dalgren skriver:

  Detta är drömmen för en som avskyr att stryka (jag), och med en familj på fyra där alla tränar och kläder som behöver fräschas upp varje dag. Nu håller jag tummar och tår

 • Malou Bull skriver:

  Som student och boende i en lägenhet utan tvättmaskin så skulle denna underlätta min vardag något enormt eftersom jag är väldigt känslig mot pollen och så skulle det underlätta för mina kläders mående och bli få leva skrynkelfritt igen då jag inte har någon garderob att hänga alla fina klänningar i så de slänga in i en låda o mår skit 😅

 • Helle BZ skriver:

  Omg! Älskar allt med detta! Är en glad mamma mitten av livet, har två underbara girls! Bor själv med mina småtjejer som är ute mycket: fotboll, golf, handboll, lek med kompisar. Är själv astmatiker och allergisk mot pollen och kvalster, men jag försöker ändå hänga med på tjejernas alla äventyr – det är ju bästa som finns. Och att detta ångskåp är bättre för miljön också, det känns vääääldigt bra! Gilla gilla gilla! Jag skulle bli SÅÅÅÅ GLAD om detta ångskåp kom in i mitt liv 🥳👏😁🙏🏽❤️.

 • Jennie skriver:

  Åh!!! Det skulle vara såååå obegripligt hjälpsamt för mig att ha ett LG styler, jag har på grund av en skada i ryggen jättesvårt att stryka för att jag får enorma smärtor i ryggen av det. Innan strök jag verkligen allt i garderoben och nu får hela familjen gå i skrynkliga kläder😄🙌🏻❤️

 • Berith Lohaller skriver:

  En LG styler är precis den fantastiska uppfinning jag och min dotter skulle behöva för att få en enklare dag, vardag som helg.
  Våra kläder skulle bli som nya igen. Min dotter som är allergisk skulle inte bara få finare kläder.

 • Roberth skriver:

  Den skulle underlätta då jag arbetar som kabinchef ombord på flyg och behöver alltid se fräsch ut. Uniformerna är vårt skydd från Både virus, bränder, spya, matrester etc, så den få utstå det mesta. Att kunna fräscha upp uniformen hemma vore underbart.

 • Therese D skriver:

  Den skulle underlätta otroligt då jag är den som sköter tvätten, strykning, vikning och att plocka in kläderna dör de hör hemma (delvis mitt val). En stor stress skulle lätta. Men sen tänker jag på miljön! Vilken skillnad mot att tvätta kläderna, det skulle kännas oerhört bra.

 • Inger skriver:

  En dröm skulle gå i uppfyllelse. Tänk att slippa ta fram ångstrykjärnet varje gång. Jag stryker tom. jeans. Avskyr rynkiga kläder.

 • Sabine skriver:

  Vi har en i familjen som är extremt gräsallergisk så under sommaren kan vi inte hänga ut kläder på vädring ens. Vi har tre fotbollsfantaster här hemma och skulle kunna minska rejält på tvätthögen med denna revolutionerande uppfinning!

 • Isabelle Iglesias lindberg skriver:

  Försöker stryka men lyckas aldrig få det slätt
  Hur kan någon tycka det är lätt?
  Resulterar i skrynkliga t-shits på familjens kroppar.
  Och strykhögarna glor på mig som oöverstigliga alptoppar.
  Både enkelt, snyggt och effektivt kan det vara sant?
  Snälla underlätta vardagen för denna tant 👵🏼
  Håller tummarna hårt (japp omöjligt att stryka då).
  Drömmer vidare om att vinnarmejlet få!

 • Maritha Björklund skriver:

  För mig skulle det vara en hjälpreda i ett hektiskt liv och då jag snabbt behöver fräscha till vissa plagg, speciellt de jag är lite mer rädd om och helst inte vill tvätta för ofta.
  Verkligen en vill ha sak 🤗

 • Peter Linde skriver:

  Det skulle underlätta mycket…har en enorm tvätthög efter en översvämning.

 • Lisen skriver:

  Oj vad denna skulle underlätta för oss, då vi är 4/5 personer i familjen med otroligt mycket damm/pollenallergi. Tänk att slippa tvätta allt man använt varje dag, vilken lycka 🥰

 • Lena M skriver:

  Jag vill verkligen vinna för detta skulle underlätta vårt liv mycket. Älskar produkter som gynnar vår miljö, som vi måste tänka på. Detta skulle bli roligt i vardagen och uppdraget att tvätta blir nog plötsligt lite kul.
  Håller mina tummar!!

 • Erika olofsson skriver:

  Har gått och skaffat mig en pojkvän som går runt i skjortor dagligen och hans mamma och ex-flickvän har tydligen curlat denna man med att stryka och ångstryka dessa. Skulle inte tro det, säger jag. Han får en sådan här så får han fixa det själv 😉😋

 • Lotte skriver:

  Jag äger inte ens en strykbräda så den hade kommit till användning här :)

 • David skriver:

  Jobbar inom förskolan och det skulle underlätta för mig att ha denna produkt. Varför undrar du, jo för att efter en lång dag har man svettats och då vore det gött med denna produkt så jag lätt kan fräscha till mina tröjor etc. Miljövänligare än en tvätt och skonsammare för vattenförbrukningen!

  Hoppas!

 • Kicki blomstedt skriver:

  Hej!
  Önskar vinna så att jag som aldrig stryker,
  kan se fräsch hela dagen.

 • Ann Norgren skriver:

  Skulle vara så bra och skönt att få vinna denna underbara ångskåp! Har pollen och kvalster allergi! Bara hänga in efter man har varit ute och hänga in efter en natt sömn. Hoppas 😄❤

 • Pernilla Backebrant skriver:

  Hela jag blev blixtförälskad i detta skåp. Min hektiska vardag hade blivit så mycket lättare med en LG Styler!
  Tänk att slippa slåss med pressveck som aldrig blir bra. Att alltid ha fräscha kavajer, och att bara kunna hänga in blusen för att ta bort små skrynklor!
  LG Styler kan ge mig tiden att ta mer hand om mig själv!

 • Maria B skriver:

  Men WOW, med massa olika allergier som jag dras med, bla mot textiler, pollen mm
  så skulle denna verkligen underlätta…
  Åh med svår whiplash skada är strykning rena mardrömmen…
  Hoppas på tur de verkar vara helt underbart, åh va jag skulle bli glad …

 • Annika Carlsson skriver:

  Det skulle verkligen underlätta min vardag då jag som du avskyr att stryka kläder tar bara en massa tid..och tid vill man ha till annat 😉 håller tummar och tår på vinst

 • Emelie skriver:

  Jag har ingen egen tvättmaskin utan gemensam tvättstuga, så det gäller att planera varje tvätt med framförhållning. Därför är det svårt att efter tex träning slänga in träningskläderna i tvättmaskinen, vilket leder till dyrt, för jag har fått köpa fler träningskläder när jag inte hinner tvätta mellan träningarna. Såååå ett sånt här skåp hade verkligen underlättat min vardag, både i tid och pengar. Håller tummar och tår!!

 • Emma skriver:

  Med småbarn och älskade husdjur vore det toppen att kunna fräscha upp kläder och gosedjur utan att köra en tvättmaskin. När jag går tillbaka till jobb efter föräldraledig skulle det verkligen förenkla att slippa stå med strykjärnet för blusar och skjortor! ☺️

 • Louise Rabe skriver:

  Detta hade underlättat vansinnigt mycket för oss
  Tänk att få skrynklor och allergener från kläderna loss!
  Maken som är kraftigt pollenallergisk,
  Skulle kunna fortfarande vara energisk,
  En LG Styler hade i vårt hem varit vår Boss!

 • Pernilla Almén skriver:

  Jag tvättar sönder mina kläder , så en LG ångmaskin skulle underlätta för mig.
  Ibland när vi rest har vi kläder som inte används men jag tvättar allt .
  Skulle spara både tid ork vatten och el med denna maskin 😍

 • Pernilla Muhl skriver:

  Vilken gåva till mänskligheten!! I många år har jag rest otroligt mycket i mitt arbete och måste alltid lägga tid på klädvård inför resa och efter… tänk om jag bara kunde fräscha upp vissa plagg jag bara haft på ett par timmar för att spara tid, spara miljön men också spara slitage på mina kläder. Ochcatt slippa stryka!!! Wow!!! Älskar denna produkt!! Och att dessutom presentera denna till resten av familjen skulle göra mig till årets hjälte :))
  Jag hoppas jag kan bli en grym användare och ambassadör för denna produkt!!!

 • Kicki skriver:

  Jag och min (soon to be) man måste tvätta, torka och stryka våra arbetskläder efter varje pass. Ett ångskåp från LG hade verkligen underlättat för oss, och tänk så mycket vi skulle kunna spara på miljön!

 • Ellen Samuelsson skriver:

  Har velat testa detta skåp länge! För mig som haft päls och kvalsterallergi hela livet tror jag detta skulle vara perfekt för mig som annars alltid måste tvätta mina kkäder efter besök hos andra med djur etc 😅 Och sen att plaggen verkar bli krispiga och ”nystrykta” gör ju det hela ännu bättre 👌

 • Hanna Öijerholm skriver:

  Hej,
  Varför skulle LG Styler underlätta min vardag.
  Om den skulle 😊 jag har 3 barn många kläder åker i tvättkorgen för de använt dem men de är inte riktigt smutsiga, jag avskyr att stryka! Så jag har ca halva min garderob som bara hänger för det är snygga plagg men jag är urusel på att stryka. Äger ej ens ett strykjärn för tillfället. Dessutom är 2 av oss pollenallergiker. Så LG Styler skulle verkligen underlätta vardagen mellan jobb, dagishämtningar, skolhämtning, fotbollsskjuts, kompisskjuts, städning och bebismys. Åhhh vad jag håller tummarna nu.

 • Marie Krog skriver:

  Detta skulle vara en stor hjälp ivardagen för mig och min familj
  . Min man och son på 10 år har kraftig pollenallergi och alla kläder behöver tvättas ofta en sådan här som skulle kunna frächa upp plaggen och få bort pollen utan tvätt skulle bara kanon då det blir massor av tvätt hos oss som igentligen inte skulle behöva ett helt tvättprogram. Ett stort plus är ju om sonen (och mannen 😂)kunde fixa med denna själv 😀👍

 • Pia Gustafsson skriver:

  Fantastiskt!!! Vilken miljövän och vilken människovän💕 Skulle använda den dagligen till uppfräschning av kläder som blir solkig och ofräsch på arbetet, ja även andra kläder. Slippa köra tvättmaskinen mindre än halvfull. Mycket önskvärd ”kompis”

 • Åsa brännström skriver:

  Hej :)
  Den skulle underlätta för mig för jag är så otroligt lat🤪 värsta jag vet är att stryka kläder..
  Och sen lite coolt att ha hemma och skryta med😁

  asa_husberg@hotmail.com

 • Anna Knutsson skriver:

  Jag jobbar 100 procent som bussförare/trafikledare. Studerar också 100 procent med 2 barn på 6 och 4 år gamla. Jag är alltid trött och tanken på att alltid stryka mina skjortor till jobb gör mig alltid deprimerad 😥
  Så jag hade verkligen ÄLSKAT detta skåp

 • L skriver:

  Åh, vilken underbar uppfinning! Den hade jag helt klart gett som en gåva till min mamma. Hon betyder väldigt mycket för mig och vi har en stark relation som mor och dotter. Jag som student har inte råd att köpa något så värdefullt till henne men nu hade det varit perfekt. Hon jobbar och tar hand om sitt hem helt på egen hand, utan att någonsin klaga. Hon sliter på jobbet och kommer hem för att fortsätta slita i hemmet. Hon älskar att städa och hålla ordning och det hade därför underlättat med en sådan maskin. Hon hade inte behövt spendera så mycket tid på att stryka och hålla på. Det enda hon tänker på är vår familj och spenderar större delen av sin tid på oss. Hon förtjänar att få en gåva som jag verkligen tror kommer göra hennes vardag enkel och smidig. Den skulle spara både tid och slit.

 • Sirima Hansen skriver:

  Visste inte ens att det fanns en sådan här otroligt smart sak. I min familj så är det sällan strykjärnet åker fram utan framförallt min son hänger in sin skjorta i duschen på morgonen med mycket ånga i badrummet. Detta bore ju då mycket bättre ur miljösynpunkt . Håller verkligen tummarna för att kunna överraska honom med ett ångskåp.

 • Frida skriver:

  Åh vilken uppfinning!!!
  Den hade jag gett till min mamma som stryker familjens kläder som andra byter underbyxor!
  Hade helt klart sparat på massa tid och slit, samt att den är bättre för miljön är ju ett stort plus ☺️

 • Karin Carlsson skriver:

  En strykfri vardag

  Morsan står och håller koll. Stryker, viker och fixar med noll kontroll. Barnen springer runt bräda och tvätt, ingenting av detta är lätt. Hon suckar och undrar vart tiden tar vägen, det upplevs lite som ett katastrofläge. Äntligen är det kväll och hon sätter sig ner med en smäll. Hon drömmer om sol och stränder men här hemma tar hon en dag i sänder. Varför drömma sig bort när det enda hon behöver för lugn och ro är ett fort. Ett fort som gav henne tid, LG Essence styler skulle lösa hennes liv.

 • Elisabeth skriver:

  Med en stor familj så blir det mycket tvätt och det skulle vara toppen med ett ångskåp för att kunna fräscha upp kläder. Och med ett barn som är väldigt pollenallergisk så skulle det underlätta tvättandet .

 • Carola skriver:

  Det vore perfekt med en LG styler då vi vi har pollen och kvalsterallergi i familjen. Det skulle underlätta vardagen något oerhört. Vidare vore det ju bra för miljön att inte behöva använda så mycket vatten som vid vanlig tvätt.

 • Susanne Franzén skriver:

  Hej,
  Stryka så ånga ryka är en av min systers vardagssysslor, Om hon denna LG får och den i tvättstugan står, hon många minuter över varje dag får,
  Skulle vara toppen om jag henne lite glädje kan ge, så snälla gör så hon i sin tvättstuga denna LG får se!

  En som hoppas på att få glädja en kär syster,
  Susanne

 • Mimmi Nilsson skriver:

  Herregud! Som gjord för mig!
  Jag har kvalsterallergi och är lat av naturen ! Vilket par vi hade varit! LG Styler hade gått hem även hos sonen och mannen. Alla som har fotbollsspelare i hemmet vet hur gamla ouppackade träningskläder luktar. Alla kan göra detta , inga ursäkter godkänns ! Livet blir enkelt och fräscht med LG Styler!

  Mimmi

 • Ebba J Silén skriver:

  För mig som alltid där lite ångest av att förbruka så mycket vatten varje gång man måste tvätta, känns LG Styler genial. Och bara idén av att ha fräscha träningskläder i flera dagar utan att behöva använda tvättmaskinen! Hurra!

 • Mariann skriver:

  Jösses den är som gjord för att hamna i min tvättstuga.2 tonåringar som slänger kläder i tvätten varje dag och en mindre kille som tränar fotboll mm känns som mitt liv levs i tvättstugan. Denna skulle underlätta jätte mycket skulle få tid att ge till mej själv ( som just nu inte finns!) om jag hade en sån! Håller alla tummar och tår å allt annat som går hålla för att jag vinner denna magiska maskin!! ✊🏼🦶🏼🦵🏼💪🏻👃🏼👁👂🏼🦷🧠💋🙏🏼😍

 • Stina Carlsson skriver:

  En(s)a(m)stående mamma till 14-årig tjej och 10-årig kille skulle VERKLIGEN behöva en LG Styler🙏. Känns nämligen som jag inte gör annat än tvättar🤪, dessutom utan torktumlare. Därför hänger det alltid blöta kläder på tork på galgar över hela lägenheten😬. Vore bättre för miljön bokstavligen att minska ner antal tvättar samt för ”ögats miljö”👓 att slippa ha torkande kläder överallt🩳👚👗👖👕.

 • Frida skriver:

  Jag skulle ge denna till min storebror som använder skjortor varje dag och dessutom tvättar dom efter varje gång, det skulle underlätta så mycket i hans vardag då han lever och bor själv.
  Dessutom mycket bättre för miljön🌍

 • Ida skriver:

  Det sägs att man ska göra sånt man är bra på… Hemma hos oss kan LG Styler få göra det den är bra på och jag får tid för annat, d.v.s INTE stryka och tvätta i onödan! 😆!
  Win-Win-situation! 💃🏼🎉💃🏼

 • Ylva Andersson skriver:

  Skulle vara fantastiskt med en ny hjälpreda i hemmet. Känns som om vi tvättar sönder våra träningskläder här hemma. Med 2 aktiva barn som använder en hel hög med träningskläder varje dag och vill ha nya fräscha dagen efter till fotbollsträning, aerobics, joggingpass mm skulle livet bli enklare. En dröm för mig som sköter tvätten.

 • Kim skriver:

  Wow vilken ovärderlig räddare i vardagen! Tonåringar i huset som ”konsumerar” kläder och som dessutom aldrig har någon framförhållning. Vi vuxna behöver stryka våra ”arbetskläder” och byter varje dag. Räcker nog med en uppfräschning, men jag kan inte hänga in skrynkliga eller använda plagg bland rena i garderoben.
  Jag fick en hjärntumör för 2,5 år sen, godartad men den slog ut höger sida och gav mig rubbningar i balans, svår huvudvärk, synförsämring, trötthet och en lång väg tillbaka. Jag tränar varje dag och börjar komma tillbaka bra. Vissa neurologiska skador i handen, balans, syn, trötthet, närminne och värk kämpar jag med men känner mig ändå på god väg! Älskar mitt jobb och är nog snart där igen.
  Att vinna den här hade hjälpt mig att orka vardagen, att kunna lägga min begränsade energi på det som gör mig glad och frisk istället!🙏

 • Linda Karlsson Ling skriver:

  Det låter för bra för att vara sant! Att kunna fräscha upp kläder och få bort allergener skulle kännas bra eftersom vi har djur. Då slipper vi använda kläder bara en gång och sedan tvätta dem,för att respektera allergiker på jobb och skola, vilket sparar både miljö och extra jobb! Skulle passa oss perfekt!

 • Maria Lindqvist skriver:

  Med en familj där alla tränar vore den här så välkommen! Även en som är pollenallergisk så det vore skönt att kunna minska det problemet. Skulle underlätta livet mycket för oss.

 • Maria skriver:

  Oh my god! Sedan första gången jag såg en LG Styler har jag velat ha en själv. Vilken underbar uppfinning! För en bacillrädd pollenallergiker utan egen tvättmaskin vore det ju rena drömmen. Skulle bara älska den! Och hur ofta kan man säga så om en sak man ännu inte testat?!

 • Lotta Rosenberg skriver:

  I en stressad värld är lilla jag värd ett ångskåp. Då får jag tid för lite flärd och ge min familj lite sällskap.

 • Linda skriver:

  Åhhh, vill vinna. Har länge tänkt att en sådan apparat skulle vara bra. Slippa stryka, mindre slitage på kläderna och dessutom bättre för miljön👌
  Familjen består av två tonårssöner och vi är en fysiskt aktiv familj så tvätt har vi gott om. Denna skulle underlätta vardagen massor. Hoppas, hoppas, hoppas🙏🏻🙏🏻🙏🏻

 • Ann skriver:

  En garderob full av skrynkelfritt vore helt enkelt ångestfritt, inte konstigare än så 🙈🥰 kramiz

 • Sanna Holmquist skriver:

  Vilken dröm! 🤩 Vi är tre tjejer i familjen, med mycket kläder i omlopp, som aldrig lärt oss använda strykjärn. Det är jobb, skola och träning. Låter som att man kan spara både tid, pengar och miljö med en LG Styler. Betydligt smidigare än att fylla ett badkar med varmt vatten för att släta ut skrynklor eller hänga ut plagg för vädring där de både en och två gånger varit mottagare av fågelavföring…
  ⏱💰🌱👗🧥👕😍

 • Lena Robertsson skriver:

  Hej!
  Har tre tonårskillar som lägger kläderna o en hög på golvet sedan åker allt i tvätten. Många plagg har bara används korta stunder och behöver bara lite upp fräsching.
  I mitt liv som ensamstående barnmorska skulle detta vara helt underbart.
  /Lena

 • Marie skriver:

  Med 6 personer i familjen där alla älskar träning och flickorna byter kläder typ 2 ggr om dagen skulle denna verkligen göra skillnad. Tvättmaskinen jobbar redan så den ”glöder” för att hålla tvätthögen i schack 😊

 • Victoria skriver:

  Vore drömmen med tonåringar i huset och berg av tvätt. Att använda på tränings- och crosskläder så de inte tvättas sönder skulle vara toppen.

 • Matilda Ander skriver:

  Herregud vilket drömpris!
  Vi stryker och steamar flera uppsättningar kläder varje dag då både jag och min använder arbetskostym/kavaj i jobbet.
  Dessutom har min 4 åriga son svår allergi som gör att vi tvättar alla textiler väldigt ofta.
  En LG styler hade underlättat i vår vardag något enormt och tänk att vi inte behöver slita på våra kläder på det hårda sätter vi gör idag och på så sätt hjälpa miljön.

 • Elin skriver:

  Som trött småbarnsförälder hade det här bokstavligt talat räddat mina och min sambos vardagskvällar och den ständiga hanteringen av tvätt! Också fantastiskt att slippa tvätta våra kläder så ofta och hade sparar både på våra kläder, miljön och plånboken 🙌🏼

 • Miriam skriver:

  Hej, jag skulle gärna vilja ha en LG Styler!!
  Jag har köpet den kyl och frys för nästan 100 000kr från lg sån som du har och nu kommer min man aldrig att låta mig köpa Lg styler 🤣🤣 så jag önskar mig en vinna den 🤩🤩

 • Elin skriver:

  Som trött småbarnsförälder hade det här bokstavligt talat räddat mina och min sambos vardagskvällar och den ständiga hanteringen av tvätt! Också fantastiskt att slippa tvätta våra kläder så ofta och hade sparar både på våra kläder, miljön och plånboken 🙌🏼

 • Laila Johansson skriver:

  Denna vore rena drömmen att vinna tänk så mycket tid jag skulle kunna ägna åt nåt roligare än att stryka kläder åt en hel stor familj. Hänga in i skåpet och ta en lång härlig pw istället det vore toppen❤

 • Linda Andersson skriver:

  Låter som rena drömmen. Detta skulle ju göra så man slapp köra tvättmaskinen varje dag🙏

 • Linda Snibb skriver:

  Jag vill så gärna vinna en LG Styler för att kläderna här hemma alltid är skrynkliga eller har något veck, just för att tiden till att ställa sig och stryka eller steema inte finns. Det skulle kännas så smidigt att bara hänga in dem i ångmaskinen på kvällen och på morgonen ha dem fina och klara! Min sambo slänger gärna sina plagg i tvätten efter att bara använt plaggen EN gång, vilket gör att tvättkorgen fylls lika snabbt som Pernilla på ett glas bubbel 😉💖

 • Petra Landberg skriver:

  Hur underbart vore det inte att slippa det tråkigaste som finns, nämligen att stryka kläder. Hoppas 🙏🏼

 • Lena Larsson skriver:

  Åhhhhh! Det vore nåt för mig som varken har strykjärn eller strykbräda men en stor garderob med skrynkliga kläder! Äntligen skulle jag se välvårdad ut iallafall klädmässigt och ändå kunna fortsätta göra roligare saker än att stryka! Leve tekniken!!!

 • Petra skriver:

  Med två tonårstjejer som är aktiva både vinter som sommar så skulle det spara massor av tid som ensamstående till att få umgås med barnen när de är hemma.

 • Elli skriver:

  Klassikern ensam trebarnsmamma till snart tonåringar skulle underlätta stilen på kontoret, kidsens träningskläder och spara tid och stress att stryka och känna att det ändå inte blev bra. Jädrans vad den skulle underlätta🙌🏻😃

 • Frida skriver:

  Åh herregud visste inte att lösningen på detta ”helvetesproblem” fanns, med 4 sportkillar i huset skulle alltså tvättmängden minska kopiöst markant. (Minst 8 handdukar och kläder till 6 träningspass om dagen) Mitt jobb och i dessa COVID-19 tider så tvättas allt dubbelt så ofta, håller alla tummar och tår att lösningen på min stress kan finnas i denna.❤️✊

 • Maria Ivarsson skriver:

  Åh, denna hade passat min man perfekt. 👌🏼
  Han har så många fina skjortor som han aldrig få strukna pga att han inte kan o hans fru (jag) vägrar.
  Har man strukit sin familjs tvätt sedan man va 9 år så har man gjort sitt med ett strykjärn….
  Han hade blivit så glad för denna! ❤️

 • Annika Andreasson skriver:

  Det skulle vara det bästa som hänt mig om jag vann LG Styler! Att kunna bidra till minskad vattenförbrukning vore grymt!

 • Camilla skriver:

  En utmärkt present till min son och hans familj den lilla. Bor sedan en tid i egen villa. Renovering, damm, hund, jobb, barn 👶🏼 Tänk vad ett LG styler deras vardag skulle underlätta, önskar de hade ett skåp som detta 😊

 • Natalie Eriksson skriver:

  En LG styler skulle underlätta varje dag för mig, då jag arbetar inom ett yrke som kräver uniform i arbetet och eftersom man endast får två uppsättningar betyder det att jag flera gånger i veckan när jag kommer hem efter ett långt 9 timmars pass måste tvätta samt stryka dessa. Och det kan vissa dagar vara väldigt stressigt och jobbigt då man ska hinna med allt annat som ingår i det vardagliga livet som att laga mat, städa och hinna umgås med familjen. Men hade jag då haft denna LG styler kanske jag hade kunnat skippa ett par tvätt dagar och istället kunna ägna min tid åt familjen än att behöva tvätta och stryka!

  Håller tummar och tår för att få min vardag något underlättad och kanske ha chansen att vinna 😊🌷

 • Charlotta skriver:

  Tänk att inte skrynklig behöva gå,
  från topp till tå.
  Alla i familjen bra skulle må,
  om vi denna skulle få.
  Att få en dröm blir sann,
  och vi skulle ha mer tid till varann.

 • Åsa skriver:

  Har strukit alla familjens kläder i över 30 år o känner mig mindre o mindre motiverad o klädhögen växer o växer. Så för min del skulle det vara guld värt o avsätta tid till roligare saker som att umgås mer med mina barn o barnbarn att vinna detta skåp. Det skulle jag helt klart vara värd 😉

 • Sofia Larsson skriver:

  Asså… detta var ju en av det bästa uppfinningar jag har sett!!! Med fyra hårt tränande barn i familjen skulle denna maskin underlätta min vardag något oerhört🙏🏼🤩
  Vi ska dessutom renovera våran tvättstuga inom snar framtid och då hade ju detta ångskåp kunnat få sig en grym plats i vårat nya tvättrum🙌🏼
  Hade så gärna velat vinna detta🙏🏼🤩
  Håller tummar och tår för det🥳

 • Therese Gustafsson skriver:

  För oss skulle LG styler göra susen. Har precis som dig Pernilla en som tränar jämt, vilket gör att jag får tvätta jämt. 😅 Hinner aldrig med mina egna kläder. Dessutom har jag många toppar/blusar som aldrig blir använda pga att de ligger skrynkliga o ruliga i garderoben o aldrig används (orkar inte stryka🙈) skulle jag kunna fräscha upp dem med en LG styler o även sonens kläder så skulle jag få en helt ny garderob utan att ens shoppa bara hinna fräscha upp p ta hand om mina egna kläder o börja använda dem. Väldigt miljövänligt o roligt. Så vi vinner gärna en LG styler.💖

 • Malin Pain skriver:

  Kan inte tänka mig något bättre och lyxigare, spar tid för en stressad småbarnsmamma och bra för miljön på samma gång – win win 😊 eller lyx lyx lyx!

 • Rania yacoub skriver:

  Ohhh denna LG styler hade förändrat vår vardag helt, både jag och min man spenderar stora delar av dagen till att stryka. Denna hade gett oss den tiden att lägga på annat ”lite trevligare” 😂🙈
  Hade även varit perfekt för sonen som är extremt pollen allergiker. 🙏🏼
  hoppas på vinst.

 • Kajsa skriver:

  Det här skåpet låter som en dröm!!! Så ofta som man låter vissa plagg hänga då dom alltid blir skrynkliga och man bara orkar inte stryka varje gång. Dessutom att slippa slänga plagg i tvätten som man bara använt någon enstaka gång hade ju minskat trycket på tvättmaskinen otroligt här hemma 😅
  Vore en dröm att ha LG styler i vårt hem 😍😍

 • Rebecka Roos skriver:

  Tänk så fantastiskt sätt att hålla mina och min dotters kläder fräscha utan att behöva tvätta sönder plaggen. Sen att det är en fantastisk hjälp med att få plaggen skynkelfria är en glädjande extra bonus.

 • Josefina Boström skriver:

  Som småbarnsförälder så går tvättmaskinen varm här flera ggr i veckan. Och att kunna minska mer tvättmängden med denna vore perfekt. Ibland är kläderna inte smutsiga men kanske luktar, de är ju super för miljön att det inte tvättas så mycket. Och kläderna behåller sin form en längre tid.

 • Malin Kjellén skriver:

  Min man stryker dagligen och jag har alltid letat efter något enklare och bättre än ett strykjärn, som jag har velat ge honom i present. Hittade en ångmaskin med slang, som tyvärr inte alls var så smidig som man hade trott. Tänk att få ge honom det här skåpet, han skulle bli så glad. Och jag skulle bli så glad av att kunna ge honom något han verkligen vill ha.

 • Eva skriver:

  Med 4 fotbollsspelande barn i familjen fastnade jag stark för det där med att ”kan göra det själv” 😉

 • Karin skriver:

  Ska flytta i nästa månad till ett mindre hus med mindre tvättstuga, då blir LG Styler perfekt där. Ha det gott! // Karin

 • Annica Björkman skriver:

  Äntligen en räddning för de bortglömda kläderna, några veckor eh månader bortglömda i en väska brukar betyda dödsdom 🙈🤪 för mina (och familjens) kläder, nu kanske de kan få möjlighet till benådning 😁

 • Christine Librell Wageborn skriver:

  För att snabbt få kläderna fräscha, pressade och skrynkelfria och spara tid och pengar med att inte behöv tvätta och stryka lika ofta.

 • Julia mårtensson skriver:

  Vilken lycka att få vinna en trollerimaskin. Min man använder skjortor varje dag och i början va jag en god fru som gärna strök dessa krångliga plagg… efter 16 år är det inte lika roligt att stryka längre. Min frustatus skulle definitivt höjas om det flyttade in trolleri hos oss.

 • Sara Larsson skriver:

  Det skulle underlätta så mycket hemma hos oss att vinna en LG-styler då tiden sällan finns för att stryka kläder när jag både jobbar 100% och studerar på högskolan 100% samtidigt som jag och min sambo har rustat hela vårat hus och nästa steg är att rusta tvättstuga och badrum, då hade den passat perfekt där inne 😍

 • Pia skriver:

  Vilken dröm, svårt med strykning då mins händer har blivit förstörda av ledgångs reumatism, strykjärn och streamer är tungt för mina händer. Det skulle underlätta vardagen massor. Även en fantastisk maskin som sparar in på en massa energi från tvättmaskinen.

 • Sonja skriver:

  Hej!
  Vill helt enkelt bara vinna en för den goda sakens skull med tanke på miljön🤪🙏🌸!

 • Marie Klaar skriver:

  Byter kläder varje dag och tvättmaskinen får jobba fastän kläderna inte direkt ör smutsiga men jag vill liksom fräscha upp dom. Kläderna slits och tappar färg, ja vet😞. Dåligt samvete för vad jag utsätter miljön för varje gång jag tvättar. Men med denna😀skulle kläderna och jag vara fräscha och miljön få en betydligt mindre påverkan. Jippiii! En sån vill jag ha och skulle användas varje da! 😍😃

 • Carina Schill skriver:

  Tänk vilken lycka det skulle vara att få ett ångskåp från LG.Men en 18-årig son som ofta istället för att städa sitt rum och plocka undan kläder lägger dem till tvätten och en 14 årig dotter som byter kläder fler gånger per dag än det finns timmar. Och att då på köpet spara på miljön, kan det bli bättre?

 • Jeanette skriver:

  Önskar en sådan helt enkelt för jag är prylgalen:)
  Den verkar vara ett galet bra skåp! All denna Jä…. strycktvätt.
  Stay Safe everyone !

 • Amanda Lööf skriver:

  Åh, vilken DRÖM att ha ett sånt skåp hemma. Kunna fräscha upp kläder som inte tål att tvättas för ofta. Den skulle underlätta både min och min mans vardag då vi slipper stryka skjortor och blusar innan jobb och att kunna hänga in barnens utekläder och få bort pollen då vi alla lider av pollenallergi.

 • Rebecca skriver:

  Hej!
  Jag skriver här inte för min egen skull utan för min mammas. Min förhoppning och tanke är att en LG Styler skulle frigöra tid för min mamma som under hela vår uppväxt tagit huvudansvaret för tvätt, städ och fix. Vore fantastiskt om hon kunde få lmtid över att göra sådant som hon uppskattar och mår bra av. Som att träna, vara ute i friska luften och njuta!

  Jag får önska en trevlig helg!
  Hälsar//Rebecca

 • Melissa skriver:

  Hemma hos oss är vi 4 personer, en på snart 3 år och en liten på 3 månader. LG styler hade underlättat enormt för oss då en 3 åring krålar i allt han ser och ett spädbarn som äter, kräks (Överallt) och bajsar 🙈 dessutom pluggar jag också så tiden till att tvätta kan bli knapp ibland. Denna fantastiska ångmaskin skulle underlätta enormt 😍

 • Eva L skriver:

  Hej, tänker att det vore kanon att slippa tvätta sönder kläderna vilket man gör nu och det bästa är ju att man sparar på miljön.

 • Jennie Dohn skriver:

  När man har barn, samt ha ett hem som det är ordning och reda i. Då behöver man ha lite hjälp i vardagen, sånt som gör allt lite lättare att hålla iordning och underlättar. Den här skulle göra mitt liv enklare, bara de här med att inte behöva tvätta när de bara är lite dammigt eller luktar lite ”dagis”. De kommer göra att tvätthögen inte blir så stor. Något som skulle göra att jag blir mindre stressad!

 • Valis skriver:

  Jobbar som sjuksköterska och LG styler skulle verkligen underlätta vardagen för mig i dessa svåra tider. Nu när livet endast består av jobb och hem. Byta om inför jobbpasset och sen byta om till mina personliga kläder när man jobbat klart. Hade verkligen uppskattat att ha en Lg styler hemma då det hade underlättat mycket för mig.
  Mvh
  Sjuksköterska från Dalarna

 • Linda skriver:

  Ååhh vilken bra grej👍 Gärna med och försöker vinna✌️Då kommer jag får möjlighet att minska på onödig tvätt, men även snygga till andra kläder som ligger längst in i garderoben som man inte orkar stryka dom🙈

 • Carolina skriver:

  Lg Styler hade underlättat massor i en stressig vardag med 4 barn. De två yngsta byter klänningar varje sekund och man har ingen aning om vad som är använt länge eller bara varit ett nytt ombyte 🤪 De två äldsta skjutsas till fotboll, innebandy var varannan dag. Så skönt att kunna fräscha upp kläderna och slippa tvätta, därmed inte slita lika mycket på plaggen.

 • Emma skriver:

  Den hade varit perfekt att ha hemma då min lilla tjej är pollenallergiker och påverkas extremt just nu.
  Skulle verkligen underlätta vardagen hemma hos mig.

 • Åsa Franklin skriver:

  I min familj är vi fyra personer och det tvättas några maskiner tvätt på en vecka. Många gånger precis som du skriver, lite i onödan då kläderna bara behöver en uppfräschning. Detta skåp hade använts flitigt här och varit varmt välkommet!

 • Cissi J skriver:

  Skulle bli en present till min son som har flera jobb han driver en sportbutik, jobbar inom hemtjänsten o är danslärare. Skulle underlätta hans vardag med att han ofta byter kläder. Tror han skulle använda den nästan varje dag. Kram Cissi

 • Carina skriver:

  För att det är min dröm att äga ett sånt, det verkar ju helt fantastiskt bra.

 • Cecilia skriver:

  Som förälder till en 4 åring och en 9 åring skulle den underlätta vår vardag så mycket. Båda barnen är väldigt aktiva spelar fotboll och älskar att vara ute. Jag hinner aldrig stryka någonting så oftast får dem och jag klä på oss skrynkliga kläder för att tiden inte finns när vi väl ser att det är skrynkligt. Så detta skulle verkligen hjälpa oss. 😊

 • Carina Winsa skriver:

  Tvättstugan över full och strykbrädan trasig. Ungdomar som har mycket kläder. Känner mig som överfull tvätt korg ibland så jag behöver all hjälp jag kan få i vårt hus. Så jag behöver LG styler i vårt hus som blir min räddare i nöden och så gör jag miljön en tjänst också och jag blir en gladare och piggare mamma 🙏❤️

 • Malin Ryman skriver:

  Ååå, detta skåp skulle vara perfekt för mig!!!Jag hittar sällan tid att hinna stryka mina kläder utan det får oftast göras i all hast på morgonen innan man skall iväg till jobbet. Använder mycket kläder som inte mår bra av att tvättas för ofta, så brukar då få hänga ut dem på vädring men det funkar egentligen inte så bra för mig och mina barn då vi alla tre har jobbig pollenallergi. Och att kunna hänga in sonens fotbollsbilder hade ju varit toppen, för hjälp vad mycket träningskläder det blir av 3 träningar i veckan plus skolidrott!Håller tummarna för att jag blir det lyckliga vinnaren🙌

 • Anna skriver:

  2 katter, 1 hund, 2 vuxna å 2 barn som gillar att vara ute. Say no more. Finns för lite timmar på dygnet för att hinna med allt. Denna mojäng skulle spara 2h

 • Julia skriver:

  Med en LG Styler tror jag att vår tvättstuga skulle användas av fler än bara mig. 😉 Har kollat på skåpet flera gånger men inte fått med mig min man på att det är ”bra att ha”. Vore kul att motbevisa det!! 👍🏻

 • Frida Sanjiva skriver:

  Har barn i tonåren och en på väg in. Där har en tendens att bildas klädhögar på deras rum. När jag ber dom röja upp så slutar det alltid med att kläder åker i tvätten som egentligen inte är så smutsiga. Men de är skrynkliga och så ha de legat på golvet ett bra tag. Barnen tränar även hockey o fotboll så att kunna fräscha upp träningskläder låter ju underbart. Vinner jag en LG Styler så kommer den definitivt att användas flitigt. Hoppas hoppas hoppas.

 • Marie Lerh skriver:

  Wow vilken uppfinning 🤩 Detta ångskåp hade suttit som en smäck i min nyrenoverade tvättstuga 👊🏻 och hade varit helt perfekt för mig som gärna använder kläderna mer än en dag 🙏🏻 Tänk att både slippa vädra kläderna samt att slippa stryka dem, jag som stryker det mesta 💃

 • Sofia Stephan skriver:

  Men oj! Ett sånt skåp har jag fantiserat om att det skulle finnas, så finns det!!! I min vardag skulle jag spara tid, blod, svett och tårar i tvätt och tork kaoset som på ett mirakulöst sätt uppstår i tvättstugan och kläderna man skulle ha just den dagen alltid är smutsiga (i behov av uppfräschning) blöta i tvättmaskinen eller halvtorra skrynkliga på torkställning. En LG Styler skulle rädda mig!

 • Melissa Hedenquist skriver:

  Vilken fantastisk lyxpryl detta hade varit! Just nu är läget ansträngt hemma hos oss då jag jobbar som sjuksköterska på intensiven. Jag är knappt hemma längre och träffar mannen och barnen. Min man har fått ta över allt vad vardagssysslor heter. Det hade varit helt fantastiskt att få ha denna hemma i tvättstugan för att underlätta. Det är ofta vi inte hinner med att tvätta men med detta skåp så kan vi åtminstone fräscha upp en hel del plagg tills dess att vi hinner tvätta. Perfekt att det går så snabbt i den!
  Tack Pernilla för alla skratt du ger oss! Vi pratar ofta om dig och din härliga familj på jobbet. Lite glädje i allt detta elände.
  / Melissa

 • Emma Jansson skriver:

  Ååh detta skulle bli min räddning! Som den tvätt-manerskan (heter det så?😅) man är. Så fort jag kommer hem från jobbet så slänger jag kläderna i tvätten. Likadant med dotterns kläder från skolan. Med denna underbara ångmaskin så skulle jag slippa det!

  Jag har länge suktat efter en sådan men det har inte blivit av. Vi har köpt hus och flyttar i maj. Vi ska renovera tvättstugan, och denna skulle göra sig så fin där. En hedersplats skulle den få!😁

  Om jag detta skulle vinna, skulle jag nästan försvinna.
  Försvinna till tvättstugan så glatt, min sambo skulle undra vad som gått snett! Snälla rara Pernilla, rädda mig bara ❤

 • Louise wibeck skriver:

  De här är ju de jag letat efter. Står alltid och velar om kläderna är tillräckligt rena för att hängas i i garderoben eller om de ska tvättas men egentligen bara behövs fräschas upp. Så ett sånt här hade varit drömmen för en småbarnsmamma men lite för lite tid för tvätt 🤩🌸💖

 • Jessica stick skriver:

  Men jaaaaa
  En sådan vill man juh haaaaaa ♥️
  Alltid fräscha kläder!

 • Anna skriver:

  Att stryka kläder är nog något av de tråkigaste som finns och med en liten bebis som kräker ner både de ena och andra blir de mycket tvätt.

 • Alexandra Ingemansson skriver:

  Hej!
  Jag vill vinna för att jag, min man och våra tre barn lider av pollen och två av oss har även astma. Vi tränar mycket och tror att denna underlättar vår hälsa så vi mår bättre.
  Kram Alexandra❤️

 • Sharlotte skriver:

  Hej :) Det hade varit en DRÖM att vinna detta pris. Jag har varken tvättmaskin eller torkskåp hemma. Måste alltid ner till tvättstugan för att tvätta. Jag jobbar som frisör, har pollen, kvalster och astma. Så att ha LG styler hade verkligen underlättat för att få en uppfräschning av kläderna.

  Tack :) Med vänlig hälsning, sharlotte

 • Nathalie hansson barragan skriver:

  Ja en sån karl.. som hänger sakerna på herrbetjänten och tycker jag ska ta beslutet om de rena eller smutsiga? Att jag med min dröm Walk-in-closey kan börja använda alla kläderna om jag slipper stryka, som jag tycker är tråkigt och tar tid från det viktiga i livet som är min familj. När man arbetar inom vården och har mindre roliga kläder ändå kunna få gå till/ från jobbet och känna sig snygg skulle betyda mycket! Vilken dröm det vore om det fanns något så underbar som kunde mig hjälpa att uppfylla alla dessa önskningar…

  Svaret är vad kan lösa upp min huvudvärk, förhindra skilsmässa och ge mig mer tid till det viktiga i livet: LG styler 💕

 • Annica skriver:

  Hemma med konstaterad Covid-19 och skulle behöva muntras upp då jag inte kan träffa mina barn och barnbarn just nu
  Dessutom älskar jag min gamla tvättstuga från tidigt 80-tal :)

 • Anna skriver:

  Tänk….. drömmen att få byta ut mitt torkskåp från 1972 till ett som kan användas på ett sätt som är så mycket bättre. Både fräscha upp kläder, ta bort allergener, fixar strykningen ja är helt magisk. Dessutom som är så mycket mer energisnål än mitt högljudda gamla torkskåp som låter som en traktor och med största sannolikhet drar galet med ström. Vore så skönt att byta ut mitt gamla skåp….

 • Camilla skriver:

  Som tvåbarnsmamma till två småttingar är det svårt att få tiden att räcka till, man får prioritera det viktigaste och mycket blir åsidosatt. Det hade ju varit toppen om den forna glansen kunde återigen komma tillbaka en smula 😅. Jag minns tydligt att jag alltid uppskattat släta fräscha kläder.

 • Therese skriver:

  Den här produkten är ju lösningen på alla mina problem! Framförallt för mina allergibesvär där kvalster och alla olika pollenallergier ofta gör att min känsliga och ömma näsa vaknar med näsblod. Min sambo är dessutom mästare på att knöggla in alla kläder i garderoben så oavsett hur fint jag hänger in är allting skrynkligt så man får skämmas på jobbet (och jag är ingen dela med strykjärnet och har inte heller tiden). Vilken produkt!!

 • Alva skriver:

  Jag som Pernilla avskyr att stryka och är inte heller något vidare på det. Jag som har lyckats förstöra ett antal plagg i försök att stryka dom skulle verkligen ha användning för denna och dessutom kunna börja använda lite fler kläder i garderoben som tyvärr kräver ångning/strykning. 😅

 • Leslie skriver:

  Att ställa sig och stryka kläder när man har två små som springer maraton runt en är inget altenativ och ännu mindre nu med en nyfödd så räcker tiden just nu inte till. Och med dessa allergier och känslighet mina barn ärvt från mig så hade ju funtionerna i detta skåp varit ett dröm

 • Alanis skriver:

  Gud detta skåp skulle verkligen vi behöva i min familj. Vi håller på att renovera källaren till tvättstuga och vi har aldrig haft något annat förutom tvättmaskin. Så det skulle vara underbart och kunna lyxa till det med en sådan här värsting maskin! Den är super bra för miljön också!

 • Eva skriver:

  En del här som önskar bli ägare till detta fantastiska ångskåp, beskriver det som att dom tror att skåpet ersätter en tvättmaskin.
  Hallå, har jag missat något?
  Är inte tanken den att skåpet fräschar upp klädet och tar bort unken lukt. Samtidigt ”trollar bort” det skrynkliga.
  Rätta mej om jag har fel…

 • Katarina skriver:

  Har i flera år bara använt det som är strykfritt i garderoben. Har många kläder som ska strykas men tyvärr fixar inte kroppen och stå och stryka längre på grund av värk. Skulle vara helt underbart och bara kunna hänga in och genast ha massor med valmöjligheter och inte bara strykfria plagg.

 • Anna-Lena skriver:

  Hejs
  Jag vill vinna: har 3 bortskämda söner
  Som jag stryker åt, tänk va fritid jag skulle få, om jag slapp stryka 😍🤣

 • Maja Hård skriver:

  Mammaledig med en 7.5 månaders extremt söt men krävande dotter! Just nu är hon inne i fasen där man inte kan lämna henne längre än två meter utan att hon börjar gråta. Min pojkvän jobbar heltid för att försörja oss (bor i schweiz så här finns inte längre mammaledighet än 3 månader och jag har valt att stanna hemma enligt svenska ”regler”). Det finns absolut ingen tid för att hinna stryka, och både jag och min pojkvän klär gärna upp oss, oavsett dag/tillfälle.

 • Kevin Austin skriver:

  Perfekt för mina jackor jag har som inte går att tvätta! Jag unnar mig inte kemtvätt och det är bökigt, men att kunna fräsha upp dem såhär hade varit kanon. Byxpressen för speciellt chinos och kostymbyxor är ju inte fel den heller 😁

 • Frida Blixt skriver:

  När jag såg ditt inlägg på din story kunde jag inte låta bli att titta in här. Mitt stora problem med mina kläder är att dom ofta kan lukta unket efter jag tvättat och det hjälper verkligen inte att hänga ut kläderna. Ofta skäms jag för att krama folk eller stå nära för jag inte vill att dom ska känna den lukten! 😫. Ett annat problem är ju att jag är värdelös på att stryka mina skjortor. Det blir ofta mer väck än vad den hade innan 😂! Hoppas på tur och fräscha kläder framöver! Kram Frida

 • Malin henriksson skriver:

  Men guuuud vilken smart maskin!! Jag som är tvättoman o avskyr smutstvätt och använda kläder, men samtidigt har hela garderoben hängande på tvättstället för den kommer aldrig in i garderoben… för mig hade denhär maskinen verkligen underlättat vardagen och gett mig en knuff att slutföra projekt walk in closet som startade för tre år sedan men som sen aldrig slutförts.

 • Martin Seiler skriver:

  En sådan skulle underlätta så mycket!
  Jag som knappt har tid att tvätta eller stryka
  En sådan skulle passa perfekt i min stormiga vardag
  MVh Martin Seiler

 • Mia skriver:

  Du om nån vet ju hur det är att ha tonårsbarn!😊 använder ett plagg i 2,5 timme, slänger det på golvet, plockar nåt nytt som de använder i 30 minuter, o så går det runt! Kommer efter några dagars tjat om städning, med en tvätthög som stoppas i tvättkorgen, för att det är skitigt?!? Sen ropas det – kan du hjälpa mig stryka den här skjortan nu!? Nu??? Undra när de ska förstå att de inte bara är de som existerar i världen? LG Styler skulle underlätta en del för en curlande tonårsmorsa med andra ord!😉

 • Hampus Bleckberg skriver:

  Men oj va en sån skulle underlätta mitt liv.
  Jobbar ju både på förskola (i privata kläder) och runt om på olika event och i stora sammanhang där man jobbar långa dagar. Det skulle vara underbart med en sån här som hjälp! Även vi killar har en del kläder hehe.🤪 🙏

 • Carina skriver:

  Gubbens arbetskläder och gubbens ”strykningsstrejkande” käring (= jag) skulle verkligen behöva och uppskatta sådan apparat!
  Ja inte enbart för gubbens skull 🤪

 • Malin Gerdtman skriver:

  Herregud vad den skulle göra under för mig och min vardag. Vanligtvis stryker jag knappt alls. Varför då?
  Jo Jag är fullkomligt usel på det!
  Tänkte att en steamer borde vara min grej…
  Näpp, inte det heller då jag brände upp ett hål i min brudslöja kvällen innan självaste bröllopet. Perfekt!
  Min svärmor får rycka in och stryka åt mig.
  Hon vann nämligen en stryktävling när hon gick husmorsskola nångång 1900-frusit fast.
  Det må ni tro jag fått höra ett par gånger.
  Med lite tur har jag kanske hört det för sista gången?! :)

 • Ulrika Ljungberg skriver:

  Kroniskt sjuk med mycket lite energi till hushållssysslor. En LG Styler skulle därför både underlätta och fixa skrynklor på blus och byxor.

 • Linda skriver:

  Oj, en sån här skulle jag verkligen uppskatta! 😊Har lite av en renlighetsmani och tycker inte att vanlig vädring känns tillräckligt för tex byxor och jacka efter en timma på pendeltågets inte jättefräscha säten. Tänk att slippa tvätta allt varje dag! (Tvättar inte jackor varje dag, men skulle helst vilja 🙈) Sonen är dessutom allergisk mot pollen så att kunna få bort detta ur kläderna utan att tvätta i onödan vore ju jättebra. Skulle också uppskatta avfuktningsfunktionen då vi idag har en luftavfuktare i tvättstugan som pga fall mot golvbrunnen i golvet gärna ’vandrar iväg’ och då brummar väldigt högt. Skulle underlätta vardagen att inte alltid tänka på att allt ständigt ska tvättas för att kännas fräscht.

 • MiaMaria Kässlin skriver:

  Vilken fantastisk ”pryl”! Skulle hjälpa mig enormt i min vardag. Har ME, vilket innebär värk och trötthet. Samt att vi har eget brunnsvatten som vi måste snåla med. 1/2 L vatten för fräscha kläder vore suveränt!

 • Anna skriver:

  Med två aktiva barn som dessutom har svart bälte i antal klädbyten per dag är tvättandet som att skotta när det snöar 🌨 👖👚🤯😅
  Skulle passa perfekt i min nyrenoverade tvättstuga 👌 Kanske skulle mina kläder också vara liiiite mindre skrynkliga. Orka stryka 🤷‍♀️😉
  🍀🤞

 • Eva Olsson skriver:

  Ja rena drömmen o ha en sådan. Tvättar i snitt 2 maskiner dagligen har 2 tonåringar i huset MEN det mesta hade ju bara behövt fräschas upp.
  Kommer aldrig ha råd att köpa en sådan maskin så tänk om man vann en sådan.
  Då hade jag haft mer tid o umgås med ungarna istället för o stå o vika tvätt.

 • Veronica Appelgren skriver:

  När man som vi i vår familj lever livets alla dagar med personlig assistans i hemmet, hade det varit skönt att kunna få fly hemifrån en liten stund och bara få vara för sig själv – med vetskapen om att när jag kommer hem igen har jag tid till annat än att stryka.

 • Hanna skriver:

  Skulle verkligen behöva en sådan.
  Dels till min son med kvalsterallergi och
  även till min dotter som inte verkar förstå att hennes mamma har annat att göra än att tvätta både smutstvätt men även rena kläder som råkar hamna i tvättkorgen efter en liten, liten stund bara

 • Elin skriver:

  Jag går runt i arbetskläder på sjukhuset där jag jobbar och när jag kommer hem så vill jag se ut som alla snobbar, med rena å strykta kläder vill jag också få känna lite glamorös fläder! För nu när jag går ut så ser jag ut som SkrynkelRut!

 • Alexandra skriver:

  För mig och min lille son som är pollen och pälsdjurs allergiker och vill hitta smidiga och bra lösningar att fräscha upp kläderna på. Så skulle detta vara den perfekta lösningen för oss 🌞🧡

 • Cecilia Löfholm skriver:

  Det skulle underlätta här hemma SÅ mycket! Och göra tvätteriet mer miljövänligt. Jag har en snart tonåring hemma som ofta slänger kläder i tvättkorgen som han använt EN gång…. Och jag skulle även ställa in hans skor där, som lätt kan lukta efter att han varit ute och sprungit. Härligt att efter ha haft heltidsskola hemma och heltidsjobb, bara hänga in jobbkläderna och känna sig fräsch på jobbet dagen efter!

 • Ellinor skriver:

  Jag jobbar som lärare och vi har dresscode business på arbetet och att hinna stryka mina skjortor och blusar med 2 små barn är omöjligt. Så detta skulle underlätta min vardag något enormt ☺️

 • UllisH skriver:

  Med tre killar som bara måste (eller att jag ska :)) tvätta alla kläder efter varje användning så skulle denna underlätta enormt.

 • Ing-Marie skriver:

  Hej Pernilla
  Den skulle underlätta så mycket för mig. Jag har värk i mina leder o blir fort trött i axlar o nacke, så en LG styler skulle passa utmärkt i vårt hem.

 • Jeanette Ryding skriver:

  Detta måste ju vara familjens bästa vän? Säger bara Lyx Lyx Lyx! Snälla låt mig bli den lyckliga vinnaren av LG Styler, som skulle underlätta vardagen för hela familjen.

 • Lovisa skriver:

  Åh, det hade varit räddningen
  Till klänningen
  Även till annat
  Som annars i garderoben stannat
  Från en permitterad
  Pernilla gör mig glad
  Låt mig vinna en LG Styler
  Kan bli lite wilder😂

 • Cecilia skriver:

  En LG styler kan inte passa bättre någonstans än här hos mig. 2 aktiva tonårskillar, simmare och vattenpolospelare, lägg till att en av dem är pollen och kvalster allergiker så tror jag ni förstår hur mycket jag behöver detta hjälpmedel. 😘😎
  Som lök på laxen har jag dessutom en man som envisas med att ha skjorta varje dag – ingen av oss gillar att stryka 🤣

 • Anna Berg skriver:

  Vilken lycka att få vinna denna grej det skulle underlätta hela min vardag. Jag är en person som stryker alla kläder tänk vilken tid jag skulle spara till annat. Vi är en sportig familj där det skulle underlätta att inte behöva tvätta träningskläder varje dag och perfekt att pollen försvinner också. Bra för miljön!

 • Lisen skriver:

  Hej Pernilla,
  Tävlar aldrig men den här blev jag ju sjukt sugen på!
  Jag ska ha bebis i Juli och det skulle ju hjälpa jätte mycket då tvättstugan ligger i huset 3 hus bort från vårat lägenhetshus.
  Bara kunna slänga in lite kläder där vore ju super :)
  Ha en toppen helg!

 • Natta skriver:

  En LG styler skulle underlätta mitt jobbliv väldigt mycket.
  Jag jobbar på kontor och använder väldigt mycket skjortor, kavajer m.m som verkligen inte ska tvättas ofta. Just nu jobbar jag så mycket att jag knappt hinner tvätta ofta. LG styler skulle hjälpa mitt stressiga liv väldigt mycket och göra min vardag enklare och roligare! :)

 • Ann-Louise skriver:

  Vilken fantastisk manick
  Fixar strykningen på ett kick
  Skulle vara helt underbar att ha
  Underlättar livet varje da’
  Unken lukt försvinner och gör plagget fräscht igen
  Vilken lycka att få visa denna för en vän
  Att vinna LG Stylern skulle vara magiskt bra
  En oerhört praktisk tingest att ha

 • Jenny skriver:

  För oss skulle det underlätta vardagen då vi har en dotter med funktionsvariation som går i en skola (lärstudio) i ett stall och det skulle underlätta enormt om vi kunde hänga upp kläderna i denna och slippa en del stank eftersom sonen också har en funktionsvariation som gör att han är känslig för lukter!

 • Jenny E skriver:

  Jag visste inte att denna maskin fanns.
  Tänk om jag nu har min chans?
  Denna maskin skulle underlätta en hel del. Kanske till och med min karl kan använda den utan att göra fel?
  Den skulle underlätta för oss som har barn som älskar gosedjur.
  Att kunna stänga in gosedjuren i en rengöringsbur.
  Jag håller tummar och knäpper tår att det är jag som denna LG Styler får!

 • Lisen skriver:

  Klädvård, har alltid varit min grej.
  Men stryka o tvätta tar tid från sånt som är kul för en tjej.
  T ex att dansa och titta på shower med dej!
  /Lisen

 • Katarina skriver:

  Vilken smart uppfinning! Den skulle underlätta familjelivet med pollenallergiker och svettiga träningskläder som trots tvätt fortfarande luktar illa.

 • Katja skriver:

  Tävlar åt min tvillingsyster som jobbar som sjuksköterska och har själv reumatisk sjukdom. Detta skulle underlätta för henne, trötthet och värk tar hennes energi. Fina kläder efter uniformen på jobbet vore guld värt!

 • Ulrika Fredriksson skriver:

  Med tonåringar som byter kläder och tränar flera ggr /dag skulle detta var perfekt för oss!🤛🤜

 • Ann skriver:

  Detta skåp låter ju helt fantastiskt, något som man inte visste att man ville ha eller behövde förrän man visste att det fanns. Har definitivt väckt ett ha-begär hos mig.

 • Ann skriver:

  Tänk så härligt att slippa något så förfärligt tråkigt och tidsödande som att tvätta och stryka.
  Jag vill hellre mysa och umgås med barnen än att ta hand om garnen.
  Ingen blir gladare än jag om denna manick kan förändra min dag.
  Bästa hälsningar Ann

 • Emmelie skriver:

  Det skulle underlätta vårat liv otroligt mycket. Då maken är året runt allgerisk mot damm och pollen, gräs m.m. Jag är stalltjej så mycket dras med hem. Sonens kläder behöver ibland fräschas upp inför skoldag om vi grillat ute eller varit i stallet. Känns som att jag bara tvättar och tvättar. Vilket varken är bra för miljön, kläderna eller ekonomin. Som sjukskriven skulle denna eventuella vinst sitta extra fint, och komma väl till pass i vår familj.

 • Helena skriver:

  Jag skulle vilja vinna en för min hyper-allergiska dotter. Allt i denna värld gör att det kliar på min lilla tjej! Pollen, damm och pälsdjur.

  I skolan är det svårt för kompisarna har djur och det flyger hår på hennes kläder och det blir kli!
  Pollen är svårt och damm ännu värre!

  Jag håller på att tvätta ihjäl mig!

  Jag visste inte ens att det fanns en sån smart apparat!

  Herregud vad jag vill vinna! 🧺🙏

 • Åsa skriver:

  Efter att ha strukit all tvätt till min familj i 25 år tycker jag att jag är sååå värd att slippa det nu!! Snacka om vardagslyx!

 • Annica skriver:

  Skulle väldigt gärna vilja ”vinna” den till min dotter med familj som just idag flyttat in i nytt hus i ny stad med massor av jobb framför sig och med två små fina ungar, lite tid🌸

 • Therese karlsson skriver:

  Jag skulle gärna vilja vinna då mitt liv skulle bli mycket lättare om den tar bort pollen och kvalster då jag har stora allergier mot båda delar ! Tänk att bara kunna vibrera av kvalster från sängkläder täcken mm , vad mycket lättare de skulle bli och få sova ❤️

 • Susanne Johansson skriver:

  LG Styler…vart har du funnits i hela mitt liv?!
  Som ensamstående mamma är ju denna min räddning! Har två tonåringar och en liten, så det blir mycket tvätt när det egentligen skulle kunna räcka med ”snabbtvätt” och ”vädring” 👍🏼.
  Hjälp mig att hålla tummarna 🙏🏼😊!

 • Malin T skriver:

  Hej
  Min vardag skulle bli mycket enklare. Min man är pollenallergisk och är även känslig mot min dotters hund. Att kunna på detta sätt få bort pollen och annat från kläder och textilier skulle vara guld värt!
  Vi har också en fotbollstjej i familjen med sena träningar, skulle vara perfekt att göra en uppfräschning av kläderna. Hoppas på tur!
  Hälsningar Malin

 • Elin Sundqvist skriver:

  Det låter ju som en dröm att det finns en sådant här skåp, vilken kanongrej. Tanken på att inte behöva släpa fram strykbrädan igen kan ju vara det absolut skönaste i världen. Lyxigt, lätt och tidsbesparande! Det skulle göra mig så glad om jag vann denna.

 • Maria skriver:

  Vilken super ångmaskin! 👍En riktig hjälpmedel till min kära och underbara syster. Skulle verkligen önska att hon vinner en av dessa. Som hon ställer upp för allt och alla! Jag känner faktiskt inte någon som har så mycket tvätt som hon har och stryker som hon gör. Hon både pluggar på heltid och arbetar vid behov. Sedan är det allt det andra som ska tas hand om hemma. Denna skulle förenkla vid tvätt, förenkla vid all strykning som både min syster och hennes man gör och självklart också förenkla deras vardag väldigt mycket. Sedan så har äldsta sonen svår astma så jag tror verkligen att det skulle hjälpa till där också. Tro mig,,, min kära systers vardag skulle verkligen bli lättare
  och enklare med denna super maskin. Hoppas verkligen att hon vinner en för det förtjänar hon efter all tvätt och strykning som hon gjort och gör. Nu finns ju möjlighet för barnen också att lära sig att använda den eftersom den inte alls verkar så komplicerat. Så nu får vi hoppas på att hon blir en av vinnarna! 🌸🌸🌸🌸

 • Kristina Demir skriver:

  Drömmen!!!! Slippa stå och stryka mina arbetskläder efter en 15h lång dag. Då ungarna kommit i säng och jag själv är helt slut och bara vill slänga mig i soffan. Sen att den är miljövänlig är pricken över it.
  Skulle göra mig så glad!

 • Lena skriver:

  Om jag vann en LG styler skulle jag ge den till min 28-åriga son som verkligen behöver hjälp av en sådan maskin. Själv tycker jag det är tråkigt att stryka men jag har i alla fall två händer som fungerar. Det har inte min son, han har bara en hand som fungerar så det är krångligt värre för honom att stryka skjortor. Han jobbar så han använder skjortor varje dag så det skulle vara en dröm för honom att vinna.

 • Kattis skriver:

  Magiskt, miljövänligt och makalöst skåp! Har råkat slarvat bort vår strykbräda så det här skåpet skulle komma till mycket stor användning hemma hos oss!

 • Sara skriver:

  Hej,
  Förutom att strykning är tråkigt och tar tid ser jag den största vinsten med detta skåp är miljövinsten. Hur ofta tvättar man inte halvsmutsiga plagg för att få den fräscha? Om du sparar både vatten och slitage på plaggen så är det en stor vinst för all.
  Mvh
  Sara

 • Petra skriver:

  Stryka måste vara det tråkigaste som finns (möjligen med undantag av att rengöra avlopp då)? I vår familjs garderober hänger massor av skrynkliga kläder som ingen nånsin orkar stryka och som därför aldrig används. Hopplöst! Gud vad jag önskar mig ett sådant här ”magiskt skåp”!

 • Annika Eriksson skriver:

  Nämen alltså…har jag kommit till HIMLEN? 😉
  Jag är sämst på att stryka och jobbar i butik, så man vill inte direkt ställa sig att stryka när man kommer hem 18:30…så underlätta är bara förnamnet + att jag lider av allergi.
  Har platsen klar åt den, säg bara till när ni kommer med en…hihi
  HOPPAS på TUUUUUR
  Kram kram

 • Catarina skriver:

  LG Styler skulle underlätta i min vardag genom att frigöra tid och pengar genom att slippa stryka och lämna jobbkläder på kemtvätt. Tid att hinna träna och umgås mer med familjen ! Den skulle ge mig ett mer harmoniskt och avslappnat liv ! Den skulle verkligen underlätta i min vardag !

 • Emma skriver:

  Den skulle underlätta för mig genom att jag rider och är i stallet hos min häst varje dag. Att fräscha upp kläderna mellan dagarna på detta sätt skulle vara otroligt smidigt😃

 • Josefin skriver:

  Ohboy vad denna skulle underlätta för mig. Inte för att jag direkt behöver en men indirekt. Min kära make slänger SÅ mycket kläder i tvätten och vem tvättar? Jo jag. Sedan viker jag den och den kan ligga i veckor i tvättstugan innan han tar upp den och då tycker han kläderna känna ofräscha och så slänger han dom i tvätten igen. Kan du fatta, haha. Nä roligare kan man (jag) ha och skulle vi då ha en sådan här supermaskin så kan vi lägga tiden på roligare saker.

  Hoppas på tur så att min stressnivå kan minska lite. Hehe.

  Kram

 • Annelie skriver:

  För att jag är också en av dom som jobbar heltid,har barn som tränar. Och viktigast av allt jag är så dålig på att stryka o hinna tvätta så det är torrt till nästa gång. Skulle vara gött med nåt som man kan hänga in i lite snabbt medans maten blir klar eller kanske t o m jag kan hinna träna medans LG Styler gör jobbet åt mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram