LG STYLER

Jag rensar mycket hemma nu som så många andra, och hittar massa fina kläder som inte är smutsiga, men som kanske legat i en påse i två, tre år intryckt i bastun eller annat ”skräprum”….!

Och vare sig jag väljer att behålla dom, eller göra mig av plaggen, så är problemet att ofta kan det då sitta kvar lite ”lukt” i dessa kläder , även om man tvättar dom direkt.

Men nu är räddningen här!

Mina kläder blir som nya med mitt grymma ångskåp ;  LG Styler.

Den fräschar upp kläder på bara några minuter!    Med hjälp av ånga och vibrerande galgar elimineras odörer och kan hjälpa till att släta ut skrynklor.

Räddningen för mig som avskyr att stryka!

Perfekt för både mina kläder,  och faktiskt – Theos fotbollskläder – som används ofta och mår bra av en uppfräschning mellan träningarna.

 

Så himla smart och så lätt att använda att Theo kan göra det själv !

Även en praktisk byxpress!

Därtill funkar den perfekt till att fräscha upp kläder som använts en gång,  men som inte är i behov av ett fullt tvättprogram. Mindre slitage på tyg, färger och miljö!

Ångan tar bort 99,9% av alla allergener så som pollen och kvalster.  Något som verkligen uppskattas av oss alla nu när pollen slagit till på allvar!

En annan sak som är bra är att den spar tid och är bättre för miljön – det krävs endast ca 1⁄2 liter vatten för ett program med LG Styler jämfört med ca 50–75 liter vatten för ett program med tvättmaskin.   Hur bra?!

Och det bästa av allt?!

TRE AV ER HAR NU CHANSEN ATT VINNA EN EGEN  LG STYLER!

Allt du behöver göra är att svara på frågan:

”Varför skulle LG Styler underlätta din vardag?”

Skriv ditt svar här nedan och glöm inte fullständig mailadress innan du postar din kommentar! 

En vinnare utses av en jury och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren!

Klicka här för mer info om LG Styler

 

696 reaktioner på “LG STYLER”

1 44 45 46
 • Jeanette skriver:

  Hej hej,
  Jag brukar sällan vara med i olika tävlingar, men det är ju ett måste då det skulle underlätta min vardag enormt! Som ensamstående mamma till tre barn räcker inte tiden alltid till. Mitt emellan städ, matlagning och den eviga skjutsen till och från träningar och allt annat barnen hittar på så är tvätten den som blir lidande. Det här skulle uppskattas och vara en stor hjälp i min och mina barns vardag! Håller tummarna!!

 • Linnea skriver:

  Åh detta skulle vara helt underbart! 😍
  Har 4st barn, grabbar, och en sambo! Så detta skulle vara väl använt då det är både hockey och fotbollsträning samt matcher vilket kräver uppfräschning av utrustningen ganska ofta! Och att slippa tvätta allt direkt när mycket av kläderna inte behöver tvättas i maskin. Sen är vi pollenallergiker, 4 av 6st är det i alla fall.
  Vilken dröm det hade varit att ha detta, håller tummarna! 👏

 • Carina Selsborg skriver:

  Är mamma och fru till 5 st sportnördar (4barn 1 man 😂😅) Att tvätta alla träningskläder inför varje träning är omöjligt, bara äldsta sonen har 6 pass i veckan (hockey och fotboll). Skulle älska att kunna hänga in deras stinkande kläder där för lite uppfräschning. Håller tummarna det hårdaste jag kan! ✊🏻😅🍀

1 44 45 46

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram