Liseberg!

Just nu befinner vi oss på Liseberg!
Dessutom har Oliver kommit till Göteborg också, för han ska spela på Park Lane ikväll!
Liseberg tillsammans med storebror!
Behöver jag säga att Theo är lyrisk…! :-)

20110923-055203.jpg

20110923-055218.jpg

20110923-055233.jpg

20110923-055248.jpg

14 reaktioner på “Liseberg!”

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  SVAR: :-)
  MIHRA: Ska verkligen försöka att komma ihåg att svara på din fråga. Annars kan du kanske ställa den igen….?!

  MALIN: Vad tråkigt att höra med dina vänner…

  ULRICA: Kul att få träffa dig med! :-)

 • Sandra 32 JKPG skriver:

  Härliga bilder fr ett kul Liseberg!
  Kan tro att Theo mådde när han fick sällskap av storebror på Liseberg :-)

  Kramiz

 • Nicklas skriver:

  Här kan man se när du gästade Mix megapol i Götlaborg 😉 i morse!
  Tydligen så sänds det på kanal 5 i Gbg med omnejd istället för Vakna med the voice. Riktigt goa gubbar i studion iaf, haha. Du kommer in efter 48 minuter och efter dig kommer en viss Dolph Lundgren. :-)

  http://www.kanal5play.se/program/play/morronganget-s01e25

 • Ulrica skriver:

  Hej!

  Så KUL att träffa er idag på bokmässan!!! Du är verkligen en härlig människa som bjuder på dig själv och sprider värme o glädje. Så söt och nöjd Theo var när han låg där på golvet och lekte med sin nya racerbil. Vad enkelt det verkar vara att ha med din lilla groda överallt. Förstår hans lycka över att få springa av sig och få tillbringa eftermiddagen på Liseberg med sin älskade storebror.

  Min lilla groda ligger och sover nu…

  Själv har jag nu suttit och läst igenom din fantastiska Julkokbok som du signerade idag. Vilken bok!!! Så himla fina bilder och även här bjuder du på dig själv – med massa goda recept, fina och personliga texter och fina bilder på er familj. Åh, jag längtar redan till julen….

  Kramar på er! Ha det fortsatt trevligt i Götet!

 • chris skriver:

  jag blir så ledsen av att när det skrivs om viktiga saker som relationer och att ni i familjen berättar om era sammankomster. Då kommer det någon och vill veta om vilka väskor du har. Det blir så futtigt på något sätt. Tack för allt ni läsare delar med er men väsksamlingen känns lite inte så viktig.

 • Nina skriver:

  Mysigt!
  Idag kan man läsa om hemlösa barn i Sverige, apropå att man bara måste ha mat ”till bara en till” när man äter middag. Det står mycket om Sveriges fattiga barn och familjer i tidningar. Som lärare kommer man ofta i kontakt med dessa.
  ”Döm ingen förrän du gått en mil i hans mockasiner”..Jag menar att vi alla borrde ta åt oss och tänka på detta….

 • Speedo skriver:

  Härliga Pernilla! Ni är så i farten jämnt! Ha ha! Tack för att du delar med dig med sådan humor och värme! Hälsningar från (just nu) soffliggarn……..! :)

 • Lika skriver:

  Liseberg är aldrig fel :-)

 • NN skriver:

  Hej Pernilla, väntar, väntar och väntar på inlägg från dig om din väsk-sammling :-)
  ps fin balenciaga Du har :-)

 • Carryes.wordpress.com skriver:

  Hallåa halåis! Skulle fråga om du har en såndär SPOTIFYLISTA som du kan dela med dig av som många gör, skulle va kul och se vad du gillar för musik…

 • Cecilia i Malmö skriver:

  Hej Pernilla!
  Hoppas du/ni har det bra i Göteborg! Jag har en arbetskollega (som heter Emelie) och hon sitter på ett tåg från Malmö och är på väg till Göteborg. Hon ska gå på bokmässan imorgon (för hon älskar böcker). Om hon ser dig där, så kanske du får en hälsning av henne från mig, fniss.
  Ha det så bra! Kram från Cecilia.

 • Malin Andersson (pernilla wahlgrens största fan) skriver:

  Ohh härligt att ha storebror på platsen så ni kan ha trevligt nu när ni är i göteborg, du är alltid snygg och vad är det för´märket på din väska?Jag har tråkigt att berätta min mamma levde ihop med exsambo ett par år och han har två döttrar från tidigare äktenskapet och för ett år sedan fick hon en son men innan sonen fött fick hon besked att hon har cancer och fick behandling hon tappade allt sin vackra långt hår och sen mådde hon bättre men nu för några veckor sedan fick hon ny cancerbesked att hon måste in till sjukhuset jag tycker det är så hemskt att hon måste gå igenom den hemska livet för hon var lyckligt när cancerbehandling försvann och blev nybliven mamma till en bebis, sen har hennes lilla syster fått livmoderscancer att hon också opererat bort att det är kanske omöjligt för henne bli med barn, herregud två systrar som genomgår i svåra situation som bägge båda har fått cancer, jag har alltid gillat dom och dom besökte ofta hos deras pappa som var sambo med min mamma, dom döttrarna är så unga lika gammal som mig och det gör mig ont i hjärtat hur mycket de lider, önskar att man kunde göra något för dom men hur? jag hoppas det ska gå bra för henne för hennes son behöver verkligen sin mor nu är det mest hennes sambo som tar hand om henne och sonen jag är så imponerad på att hennes make ställer upp och det är det här jag vill delar ut till dig och dina bloggläsare, cancer är grymt men hoppas man får bästa behandling va rädda om varandra stor kram Malin som tänker på dom tjejerna :-(

 • Mihra skriver:

  Hej Pernilla! Jag lade in en fråga under ”tre frågor tre svar”-inlägget och kom sedan på att du kanske inte ens läser kommentarer på gamla inlägg (försökte kopiera in frågan som kommentar under ett nyare inlägg, men då var den en intressant funktion som sa att det inte gick för en liknande fråga ställts tidigare – imponerande!). Därför tänkte jag hinta här om att det finns frågor från mig som du gärna får svara på under det där äldre inlägget. Så svara gärna på det från mig, Mihra. Tack och bock på förhand!

 • Ellali skriver:

  Kan tänka mig att Theo haft sämre stunder….Hoppas ni har kul!
  Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram