Magiskt skön Ansiktsbehandling!

img_9948.jpg

Häromdagen var jag tillbaka på Salong Serenity och fick en maaaagisk ansiktsbehandling av Anna Ståler på Serenity Hudvård.

Jag valde en Cliniccare behandling – en riktig lyxbehandling –  och låg bara och njöt av att få ansiktet ompysslat och omhändertaget av Anna!

Efter en rengöring så använder man sig av något som kallas för enzympeeling, en produkt som utan att skada eller stressa några levande celler peelar bort alla döda celler,  så att huden förnyar sig lite snabbare.

När det var gjort så penslades en SkinBoost på huden som innehåller mängder med antioxidanter och andra oerhört viktiga ämnen som skall bidra till en mer vital hud.

img_0037.jpg

Efter det så la Anna på en svalkande och skön mask som var full med hyaluronsyra med små molekyler som verkligen kan tränga in i huden där den gör som mest nytta i att hålla fukt.

För att få masken att verka ännu bättre så använde sig Anna av ultraljud som hjälpte till att få alla dom viktiga ämnena i masken att tränga ned på djupet i huden.

img_9946.jpg

Glansig i huden men len som en barnrumpa efter behandlingen som grymma Anna gav mig! SÅ skönt!!

Jag gör ju hemmabehandlingar och är duktig på att smörja in mig morgon och kväll, men det går ju inte att komma ifrån att det är en extra lyx att bara få ligga ner och bli ompysslad av ett proffs!   Och för mig är det verkligen viktigt att ta hand om min hud så mycket jag bara kan, för att slippa ta hjälp av ”artificiella medel” för att se fräsch ut 😉

img_0038.jpg

Bianca kom förbi med Dino efter behandlingen, då hon skulle iväg och dansträna.

Nu ska jag banne mig börja gå mer regelbundet hos Anna,  och unna mig denna egentid lite då och då! Man känner sig verkligen som NY efter en sån här grundlig och vårdande ansiktsbehandling! :-)

Anna gav mig ett super-erbjudande till alla mina bloggläsare!

Ni får 15 % Nykundsrabatt om ni nämner mitt namn vid bokning!  Bra va?!

Telefonnumret ser ni här nedan!

img_9949.jpg

17 reaktioner på “Magiskt skön Ansiktsbehandling!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram