Mamma Galan!

Herregud, vad jag ligger efter på bloggen…!

Har ju inte hunnit visa er bilder från när jag och Sofia ledde ”Mamma Galan” som direktsändes i Kanal 5 i söndags på Mors Dag! 

 

Det blev en fin och rörande kväll, med många starka inslag och viktiga budskap i vår önskan att samla ihop fler Månadsgivare till Läkarmissionen! 

 

img_0947.jpg

 

Världens bästa Jessica gjorde mig fin innan – som alltid!

 

img_0946.jpg

 

Det var trångt i sminklogen innan, där alla som var med under kvällen skulle samsas om det lilla utrymmet…!

 

img_8808.jpg

 

Min kompis Lisa (till höger) var med i det fartfyllda öppningsnumret från Mamma Mia The Party!

img_8781-1.jpg

 

Så fint att få leda ännu en Mamma Gala tillsammans med min ”andra halva” Sofia!  :-)
img_8792.jpg

 

Min älskade pappa och mamma satt i publiken , och mamma var även med i en rolig sketch som visades i programmet.

 

img_8783.jpg

 

Den direktsända Galan gick galant förutom en teknisk miss i början , som kapade bilden i två delar dessvärre….! 😬

 

img_8777.jpg

 

Årets fantastiska vinnare av det Stora Mamma-prise,tillsammans med prisutdelare på scenen efter Galan.
img_8758.jpg

 

Mamma var fin i klänning från min kommande kollektion.  Jag bar en vacker långklänning som redan fanns i min garderob.

 
img_8767.jpg

 

Jag och Sofia pustade ut efteråt och var lyckliga över alla nya Månadsgivare hos Läkarmissionen! 

TUSEN TACK och all KÄRLEK till alla er som valt att bli Månadsgivare!!! 

Tillsammans räddar vi liv!!! 🙏❤️

Om du inte redan är månadsgivare så kan du bli det HÄR!  

För 150 kr i månaden så förändrar du inte bara framtiden för tusentals mammor, barn och familjer –  DU gör så att det överhuvudtaget FINNS en framtid….!

Ni som missade Mamma Galan – eller vill se öppningsnumret utan tekniska störningar – kan se hela programmet HÄR!

12 reaktioner på “Mamma Galan!”

 • Joan skriver:

  Pernilla dricker vin, fnissar o dissar sin mammas klipp då hon själv hausar sin egen serie HYCKLARE. Samtidigt i det avsnittet. Pernilla har SÄMST humor och Biancas Ego är läskigt pinsamt. Som ditt.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Kul att du kollar våra gamla repriser. Perfekt underhållning när inget annat kul sänds på Tv..! 😉

  • Dessi skriver:

   De är så lika varandra men p ser det inte utan dissar mor (”så gör vi i vår familj”). Högst ego. Sämst humor och Bianca är ju på väg att bli mer än lovligt förstörd av kändisskapet. En miljon följare på Insta som riskerar att bli lika ego och ytligt fixerade. Fast utan ett namn o 250000 för en bild med ett trött schampoo 😂😂😂

 • Ingrid skriver:

  Din klänning är fantastisk Pernilla! <3

 • Anna Mountain skriver:

  Jag såg inte på
  programmet men
  ni har jättefina klänningar

 • Marie skriver:

  Alla dessa galor för samla in pengar till folk utomlands (inget fel i skänka pengar till det men våra egna som ochså lider får sällan något el uppmärksammas) men varför görs aldrig galor för de som inte har de bra i Sverige tänker på svenska pensionärer som inte har råd tex köpa medicin/glasögon mm el de som faktiskt inte ens har någonstans att bo ens. Eller de svenska barn som får gå lägga sig hungriga pga de finns ingen mat hemma. Finns barn i Sverige vars ända riktiga mål mat lagat är de som serveras i skolan. Finns barn som inte ens har tak över huvudet i detta land som bor i campingstugor/vandrarhem tillfälligt. Vi har hemlösa som lever i misär, psykiskt sjuka som faller mellan stolarna. Men nej de är bara svältande barn i Afrika och liknande som de alltid ska samlas in till. Skänker aldrig till sånt utan ger hellre till inhemska saker som vid din sida och liknande. Alla i Sverige har de inte bra de finns fattigdom här ochså, större än vi tror

  • Anne skriver:

   Du har 100% rätt 👍🙏🤗

  • Malin skriver:

   ”Våra egna”? Det uttrycket är så osmakligt. Vi pratar om människor. Oavsett i vilken världsdel man lever i. Vad är det för Hitlerfasoner att dela in folk så? Oavsett hur mycket eller lite pengar du har i Sverige så får alla gravida kvinnor möjlighet att föda barn på sjukhus med all tänkbar vård för både barnet och mamman. Medan de i vissa afrikanska länder dör som flugor, både mammor och bebisar. Bara för att ta ett exempel.
   Sen är det ju inget som hindrar dig från att skänka pengar till tex stadsmissionen, vara volontär vid soppkök etc. Finns massor av sätt att engagera sig för det man vill, utan att bli bitter över att pengar samlas in till läkarmissionen.

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Man ska självklart försöka att hjälpa även de som behöver i vårt land! Därför uppmärksammas Mamma Galan även mammor som gjort enorma insatser för behövande mammor och barn i Sverige! Och i Ellas Hjältar som jag är ambassadör för hjälper vi barn som farit illa i Sverige enkom. Det känns fint att inte behöva välja, utan kunna kunna hjälpa överallt där det behövs!

 • PERNILLAS STÖRSTA FAN MALIN skriver:

  Fina och snygga Pernilla vilken fin klänning du har trots att den har legat i din garderob ja det är inte märkligt att du har massor klänningar hemma hahaha jämföra att jag har massor samling på dig :-) Min stora halvsyster har fått bröstcancer och hon har det himla jobbigt just nu för hon har förlorat sin dotter som blev mördad av sin sambo för några år sedan och sen har hon en liten son som är lika gammal som din son theo massor kramar från mig

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Men oj, stackars er vad ni får gå igenom….! Hoppas allt blir bra till slut…!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram