Mammas ”Hemmaspa”

 

I dag började jag min morgon med att få en ansiktsbehandling av min kära mor….!

Ni som följt min blogg , vet ju att jag har fått det tidigare.

Under min Spanien-vistelse så har min mamma fått väldigt många komplimanger här på bloggen om sitt utseende och många frågor om hur hon forfarande kan se så fräsch ut.

Mamma har alltid haft ett väldigt stort ”Må Bra -engagemang” och arbetar sen en tid aktivt med ett hudvårdsföretag som heter ”Nu Skin”.

”Nu skins” idé bygger på att man kombinerar stärkande och vårdande hudvårdsprodukter med ”Galvanic Spa” som även kallas för ”världens minsta rynkstrykjärn…!  

Behandlingen går alltså ut på att man får ansiktet insmort med en dos ansiktskrämer och ampuller med ”age-loc” , innan mamma kör igång med den här lilla ”manicken” i ansiktet!

En hemma-behandling tar ca 15 minuter , och ska göras ca 2 gånger i veckan för önskat resultat. Tanken är att man ska göra det på sig själv alltså.

(Jag tror faktiskt jag såg en av Holywood-fruarna i tv sitta med en sån här manick och stryka sig själv i ansiktet – i bilen…! Kanske inte rätta stället att göra ansiktbehandling på va…?!)

Galvanic Spa arbetar med med två olika gelér, en negativ och en positiv.

Den negativt laddade vita gelén rensar på djupet och drar ut orenheter ur huden. 

Den positivt laddade blå gelén för in nyttig näring på djupet i huden.

Mamma använder endast Nu Skins produkter. Både för ansiktet, kroppen, håret och hon äter även vitaminer från NuSkin, som gör henne pigg och fräsch inifrån.

Hon arbetar numera som distributör för Nu Skin Enterprice, och hon brinner verkligen för detta! Det ger henne också möjlighet att (liksom Madonna t.ex.) donera , varje månad, vitaminiserade matpaket till svältande och undernärda barn i Malawi och Haiti.   Ett mycket bra initiativ!

Mer info om detta finner ni på : www.schollin.nsedreams.com  

Eftersom jag är mån om både mitt inre och mitt yttre, så testar jag gärna allt som känns positivt och bra för min hy!

De här krämerna känns sköna och bra - och vem vet. Innan den här semestern är slut har mamma kanske lyckats övertala mig att införskaffa mig ett eget lite ”rynkstrykjärn”….!

Ren som en nyponros efter mammas ansiktsbehandling!

Nu ska jag gå ut i trädgården och äta frukost med mina rosiga och ”nystrukna” kinder…! :-) 

 

57 reaktioner på “Mammas ”Hemmaspa””

 • Simon skriver:

  Lite information till dig, den här artikeln pratar om det totala antalet registrerade distributörer, detta inkluderar då även folk som registrerat sig men aldrig försökt sig på det. Eller folk som registrerat sig i hopp om att bli rika efter typ 5 dagar men gett upp sen, samt folk som inte har det som standard inkomst utan bara vid sidan av och även då folk som är registrerade bara för att köpa produkter till sig själva. Ingen, och jag menar verkligen ingen i bland NuSkins top-distributörer har sagt att det är ett lätt arbete, det finns till exempel Tayla Blue (tror hennes namn är rätt-stavat) som jobbade ofta 18 timmar varje dag i början, 7 dagar i veckan för att komma dit hon är. Jag håller inte på med nuskin själv, men har sett på första hand att det är ett vinnande koncept om man klarar av att lägga ner arbetet och tiden som krävs, vilket inte många gör, och det är därför många inte klarar av att ha det som sin fasta inkomst, för att dom inte orkar försöka.
  Tack för mig, läs på lite nästa gång.

 • Simon skriver:

  Ja du Johan, du klagar på att Pernilla inte har koll på vad hon gör reklam för, fast det verkar ju mer som om du inte har koll. Hade du tagit och faktiskt läst på om företaget så skulle du märka att det inte är bluff och båg. De som har haft dåliga erfarenheter av nuSkin beror typ 95% av gångerna av dåliga distributörer, inte av företaget eller kompensationsplanen eller produkterna i sig. Skulle du faktiskt kolla upp det så skulle du se att de inte bara fått mängder av priser för diverseprodukter, utan även att de är börsnoterade (något ett ”bluff” företag eller pyramidspel inte kan bli) samt att de är helt öppna med allt de gör, finns inga stängda dörrar, du kan se alla som jobbar för dom, alla forskare som varit med och tagit fram diverse produkter och se vilka dom är och vad de gjort tidigare. Tar du mer är 5-10 minuter och läser på ordentligt om företaget så ser du hur seriöst det egentligen är.

 • Amanda skriver:

  Hej! Kunderna är alltid så nöja! Jag jobbar med de här och jag hjälper dig gärna att börja! Så kan ja förklara mer :)
  Kontakta mig på 076 947 23 24
  Mvh Amanda

 • Malin skriver:

  Hej Pernilla! Jag har precis börjat följa din blogg och tycker att du skriver om saker som jag kan relatera till eftersom jag också är en mamma mitt i livskarusellen:) Eftersom du har många kontakter, och jag vet att du provat Kerstin Florians produkter samt K-liften, så undrar jag om du kan rekommendera detta Nu Skin? Jag är hudterapeut och arbetat i många år och har nu fått frågan om detta märke, och jag vill veta hur kunder upplever produkterna och maskinen innan jag tar beslut? Tack för roliga stunder här och i tv! Kram Malin

 • Ingmar Apell skriver:

  Det finns inget företag som inte har en pyramidliknande struktur, så vad är problemet ifall du vill ha en produkt och köper den och delar med dig av vad du köpt? Ica, Konsum, ITAB, Volvo osv osv har alla en vd som tjänar pengar och sitter högst upp och får pengar för att folk köper deras produkter. En styrelse får också pengar och även de som arbetar. Problemet med de flesta företag idag är att konkurrensen är så hård att många slås ut eftersom man nästan alltid kan köpa det billigare på nätet. Detta har ”de andra pyramidföretagen” tänkt på och erbjuder bara sådant som ingen annan har. Då måste produkten vara särskilt bra och värd sina pengar. Ett eller flera patent är bra. Apple ( iphone bla) har utvecklar ett helt eget system på sina telefoner och vill inte vara med i android-systemet. Snacka om pyramidsystem! Iphone är bara kompatibla med sitt egna system och är det telefonbolag som tjänar mest pengar även att många menar att deras telefoner inte är världens bästa. Om det är ett pyramid-SPEL så är det kriminellt och bara att polisanmäla. Är det ett pyramidföretag som erbjuder bra produkter som inte går att få tag på något annat sätt än via återförsäljare: så tacka ja eller nej.
  Så enkelt är det idag.

 • Johan Montán skriver:

  Pernilla, jag tycker att det är väldigt tråkigt att du, en person som folk ser upp till, rekommenderar pyramidspel.
  Du borde verkligen ta reda på vad det är för företag som du gör reklam för, för i slutändan så är det ditt rykte som tar skada. Jag har respekt för dig och vill gärna behålla den.

 • Kerztin skriver:

  Hej alla! Svar till Stefan Persson. Pyramidspel dök upp på 80; talet. Det gick ut på att man batalade en peng till de personer spm var på toppen av pyramiden. Sen deladess pyramiden och av pyramiden blev det två. De som låg underst ”raggade”nya intessenter som var villiga att betala en summa pengar till den som efter delningen var på toppen. Tanken var att de som låg undest så småningom skulle hamna på toppen och där med få pengarna tillbaka x ex personer som vid det tillfället låg underst. Detta fungerade ett tag fram tills marknaden blev mättad. Idag är det förbjudet i Sverige.

  Vad är då skillnaden?
  Ingen betalar pengar till någon privat person. Man handlar produkter från en privat person och du får något fysiskt för pengarna. De som säljer beställer produkter från ett verkligt existerande företag. Du får en fysisk person som du kan få hjälp ifrån direkt. Ställa frågor om produkterna till en livs levade person. Förmodligen är man hemma hos någon. Där får du entevlig stund men spännande produkter och ett härligt gäng människor som du kan diskutera produkterna med.

  Vem tjänar pengar?
  Den som säljer tjänar så klart en peng. Jag har inget emot att de som säljer tjänar pengar på det jag handlar. De har tagit sig tid att packa ner alla produkter och tagit med dem för din skull. De har tagit av sin egna tid för att kunna ge dig möjliheten att eventuellt hitta något som tycker är spännande. De har tagit sin bil eller buss för att ta sig till dig. Varför skulle inte dessa människor vara värda att tjäna pengar på det de brinner för? Jag se hellre att de tjänar på mina inköp hos dem än att stora bolags högsta chefer få ut stora bonusar. På detta sätt kan jag se att pengarna jag lägger på att köpa produkter hamnar hos en privat person som faktiskt behöver dem.

  Jag kan tänka ensamma mamman som säljer produkter för att ha råd med en fantastisk semmester med barnen. Så vem vet jag kanske köper lite exter nästa gång för jag vet vart pengarna gå.
  Ha det gör gott där ute.
  Kram
  Kerztin

 • Stefan Persson skriver:

  Vilket skämt! Hur kan folk gå på pyramidliknande grejer 2013??? Säger inte att produkterna inte är bra, men sättet att bedriva verksamheten är ju skrattretande. OM det hade varit seriöst och bra så hade detta kunna köpas i vanliga affärer. Punkt.
  Trist att folk blir lurade på att betala överpris för sånt här trams.

 • Z skriver:

  Tyvärr ett pyramidföretag, 90% av alla som säljer dessa produkter tjänar inga pengar.

  http://www.moneylife.in/article/90-of-herbalife-and-nu-skin-distributors-make-no-money/25635.html

 • Christer skriver:

  Och min kontaktinformation är: christerbherou@me.com

 • Christer skriver:

  Om du vil jobba i ett framgångsrikt team som Christina eller vill du ha fantastiska produkter kan du kontakta mig. Har du ett behov så har jag lösningen!

 • marie skriver:

  jag är distributör av dessa produkter också! Hör av er till mig :
  mariealine.lundgren@yahoo.se

 • marie skriver:

  Hej,

  Till alla som är intresserade av den här fantastika apparaten så kan ni kontakta mig via mitt email-adress.

  MA

 • Mattias Kjellsson skriver:

  Förs och främst, Hej Pernilla!
  Jag kom in på din blogg när jag googlade Nu Skin.
  Jag vill bara säga att jag är en egen distrubutör för Nu Skin, och ja de ligger 1:a inom forskning på hud produkter och age loc. Men jag skriver inte här för att göra reklam elle berätta var man köper diverse produkter, utan att argumentera lite med alla som skriver att de är knutna till ett ”pyramid företag”. Det är så att Nu Skin samarbetar med ett företag som heter GPN (Global Partners Nerwork) som inte jobbar med pyramid företag. De jobbar med Social Networking. Det finns INGEN som är på toppen i detta system. Man kan ha folk som man rekryterar som hjälper till med din inkomst (provision) men var och en är sin egen chef. Och man får bara provision på de sex nätverken som är under dig, sen tar det stop. Därmed inte pyramid. Alla som har valt och kommer välja att bli distrubitör eller Ledare har minst lika stor möjlighet att tjäna mer än de första som startade detta. Med andra ord, det finns ingen på toppen, eller rättare sagt, ALLA är på toppen.
  Hoppas ni har fått en ny syn på GPN-metoden nu när ni har läst detta!

  Kontakta gärna mig för mer info!
  Mattias Kjellsson

 • Pappa skriver:

  Min 22-årige son fick tipset att använda fotcrémen FireWalker på sina Psoriasisutslag i pannan. Han hävdar nu att det ger bättre resultat än stark (och dyr) cortisonsalva. Jag har själv sett att skorporna blir mindre och huden mjukare. Kalla det hokuspokus och bluff, men det fungerar.

 • ulrika skriver:

  Jag undrar vem tror pernilla att hon är? Tror hon kanske att hon vet bättre om barn än vi riktiga mammor? Jag har faktisk uppfostrat mina barn med svett och tårar med varken hjälp av barnflickor eller tjejer från polen. Jag har varit där helatiden för dem och inte blotat min rinkiga hy, och skrikiga röst varje kväll på usla föreställningar. Jag är så tröt på att du ska vara den som vet bäst om barn, den som ska lära oss alla svenska mammor hur vi best tar hand om våra barn, du får faktisk ursäkta mina åsikter men jag tycker att dina påstående är så osmakliga som de kan vara, fuskade fram från andra tidningar men inte genuina. För att vara en genuin mamma måste man vara där helatiden. En människa som du som inte ens har tid för att gå till brorsans brolopp kan inte säga att du vet någonting om barn. Usch jag är så perfekt! Jag är så bra!

 • Susanne Hansson skriver:

  Visst är det helt fantastiska produkter. Förutom detta unika rynkstrykjärn så finns det prudukter för insidan av kroppen som ökar Vitaliteten visst låter det interssant. Mer information finns på http://www.energinu.se

 • Anneli Eriksson skriver:

  Hej!
  Tror inte Pernilla blir avstängd av nuskin, för hon säljer inte produkterna.
  Det är hon som bloggar och inte hennes mamma!! som faktiskt är återförsäljare av dessa produkter. Hon har inte skrivit detta som du ser.
  Man har väll yttrandefrihet i det här landet och får skriva om man gillar en produkt.
  Ska det vara kriminellt?!!

  mvh Anneli Eriksson

 • Inger Agnar-Andersson skriver:

  Hejsan.
  Det är olagligt att lägga ut bilder på Nuskins produkterna, att även använda deras namn i syfte av att ragga nya kunder eller distrubutörer, ni bli anmälda utav företaget genom detta bloggande om Nuskin, då blir ni även avstängda.

  Mvh Inger

 • Lena skriver:

  Använder själv rynkestrykjärnet och har fått jättebra resultat vad det gäller min acne. Man kan köpa det av många distributörer i Sverige eller ringa direkt till huvudkontoret i Köpenhamn där man blir hänvisad till en distributör i Sverige. Har fått ett fantastiskt proffsigt omhändertagande som kund av den distributören som jag blev hänvisad till. Kan med det varmaste rekommendera henne, för det handlar inte bara om att köpa spa apparaten utan också om att lära sig hur man använder den för att få det bästa tänkbara resultatet samtidigt som man får kunskaper om andra produkter som passar just dig.

 • Gogge skriver:

  ”Pyramid”företag är olagligt!! Om ni undrar om Pernillas mamma är en brottsling, så är svaret: NEJ!!
  Nuskin är även medlem i Direkthandelns förening Sverige och det får man inte om man är ett pyramid företag.
  Jag kan rekommendera dessa rena produkter,som är fria från mineraloljor och andra ”fillers” som är skadliga för oss, till Er alla. Om Ni är 18 eller 100 spelar ingen roll. :)
  Exempel på en mineralolja från petroleumindustrin som täpper till vår hud är paraffinum liquidum, kolla om den finns i era burkar och tuber där hemma :)

  Puss o kram

 • Gogge skriver:

  Pyramidföretag är olagliga, så om ni undrar om Pernillas mamma är brottsling så är svaret NEJ!

 • Gogge skriver:

  Pyramidföretag är olagliga, så om ni undrar om Pernillas mamma är brottsling så är svaret NEJ!

 • Nillasblogg-älskare skriver:

  Kul med tips! Om man köper ett helt set, får man ett hembesök och behandling av din mamma då? ; P

 • carina skriver:

  Men snälla någon var köper man det där ”rynkstrykjärnet”??? och vad kostar det?? skulle bli jätte glad om någon svara.. Tack på förhand !Carina 50 plus

 • Rebecca skriver:

  Kan en snart 30 åring också använda det, eller är man fortfarande för ung??

 • FAB skriver:

  Mysigt värre!!! Vad gillar Du Marilyn Monroe? Har samlat en del pics på min blogg. Kram Samt ett och annat ”duckface”…FAB fabs.blogg.se

 • Fagra Fabler skriver:

  Ser härligt ut!

  Har precis sett färdigt Varuhuset på DVD, så det här är extra skoj! =)

  http://www.fagrafabler.se

 • Fagra Fabler skriver:

  Ser härligt ut!

  Har precis sett färdigt Varuhuset på DVD, så det här är extra skoj! =)

  http://www.fagrafabler.se

 • Eva Peva skriver:

  Kära Pernilla. Var har du dina andra barn under tiden du är i Spanien. Lille Benjamin?? Var är han.Det lilla livet.. Bor hos nån? Han är ju inte så gammal. Jätte nyfiken. Sen måste du svara på, tycker jag trallala, om du har nån pojkvän. Var Nu ärlig. Du är ju öppen med ditt liv för övrigt. Så Pillan är du in love?? I Vem?? Det är ju bara lilla jag som vill veta…PS när du ändå är på hugget o svarar kan du väl oxå svara på om du har nån som helst kontakt med Emilio idag? Ska barnen på bröllopet? Du kanske??
  Hej svejs

 • Emma - Rock the blogg skriver:

  Wow, du ser ut som 25 på bilden efteråt. Very bra försäljningsbild måste jag säga. Inte att du såg gammal ut innan ha ha,, men så jäkla fin och fräsch efteråt ju.

  Man blev sugen på att prova ju.

  rocktheblogg.se

 • Helena skriver:

  Du änvänder väl ”filter” inställning på kameran?! Det kan få alla att se släta och fina ut.

 • Helene skriver:

  Åh va härligt det ser ut…
  Man kan nästan se på bilden hur len du blev : )
  Ha det så bra !!!!!
  Kram Helene.

  helenesdagbok.blogg.se

 • Nina skriver:

  VÄLKOMMEN HEM!

 • Fr S skriver:

  Hej Pernilla! Kollade youtube och hittade ett klipp ”sanningen bakom…” eller vad den hette. Felix Herngren har gjort en ”dokumnetär” om släkte Walgren.. Så jäkla kul!!
  snacka om självironi. Kul när man bytte namnskylt på er storebror.. Patrik, nej Peter eller vad han nu hette:D
  Du verkar vara en skön människa Pernilla. Hur går det för Benjamin? Har han lyckats ta sig hem? Jobbigt annars att ha familjen utspridda här och var.
  Hoppas du får en underbar fortsatt semester om den så är frivillig eller ej.

 • Lena skriver:

  Till Helena,
  Nuskin är ett pyramidföretag, men absolut inte oseriösa. Gå in på deras hemsida nuskin.com och läs om dem. Generellt är jag, liksom du, väldigt kritisk mot pyramidföretag. Nuskins fantastiska produkter fick mig att blunda för företagsformen. Dessutom skänker de en del av vinsten till välgörande ändamål vilket känns bra.

 • Tess skriver:

  Vad skönt det där ser ut hade behövt en omgång jag med. Ang flygresa kommer du att komma hem eller inte?? Dem öppnar och stänger hela tiden det kan inte vara roligt att vara fast över allt i världen. Jag hoppas att det löser sig för er. Kram

 • Lollo skriver:

  Åh, vill ha det där lilla ”strykjärnet”! 😀

  Förresten råkade klicka in på ett youtube-klipp på dig och Niclas från 1990. http://www.youtube.com/watch?v=l0vV5EtJ9tA&feature=related

  Vad söta ni är!! så kul när ni nästan på pricken får in alla svar om varandra :)

 • Lena skriver:

  Jamen vart kan man köpa det där rynkstrykjärnet då? Vill ha ett bums :)

 • Stina skriver:

  Hej Pernilla! Det ser ju super skönt ut!
  (minbebis.com/blogg/stina/)

 • Jessica skriver:

  Hej Pernilla..
  Va kul att du tog upp detta, jag skrev nämligen för några dagar sen och frågade dig om Christina fortfarande använde Galvanic Spa….för jag kom ihåg när du hade ett inlägg förra året på din blogg då hon gjorde den behandlingen på dig:)

  Jag har ju det lilla ”strykjärnet”, så nu minsann ska jag inhandla produkterna igen, jag har bara provat några gånger…men har sett på några som använder den regelbundet hur fina dom är…liksom din mamma:)

  Ha det bra…härliga Pernilla:)
  Kramis Jessica

 • Madeleine skriver:

  Har också fått en behandling av nuskin..tyckte det blev ett strålande resultat:)
  Rekommenderar det!
  Kram Madeleine

 • ANNIKA skriver:

  Hejsan!Pernilla.
  Jag använder själv Galvanic Spa och NuSkin-produkter sedan början av året och kan verkligen varmt rekommendera dessa.En arbetskompis bjöd in oss på en demonstration och vi föll direkt…känslan var oslagbar…
  Otroligt sköna och huden känns inte stram eller oren längre . Man ska inte använda andra produkter för då täpps porerna åter igen.Är dryga så det blir inte så dyrt egentligen…
  Är själv 50 + och får ofta höra att jag ser 10-15 år yngre?Ett strålande exempel är din Mamma och du själv förstås.
  Förvånad att inte fler upptäckt denna förträffliga hudvårdsserie.Vi får göra mer reklam….
  Här hemma har många bekanta förälskat sig i NuSkin.
  Till alla som läser detta !
  Satsa på en Galvanic Spa och NuSkin hudvård .Ni blir säkert lika nöjda som jag och mina vänner och Christina och Pernilla.
  Många kramar från ANNIKA

 • Helena skriver:

  Är inte Nuskin ett sånt där oseriöst pyramidföretag????

 • Lena skriver:

  Jag köpte ett ”rynkstrykjärn” för en månad sen. Får höra nästan dagligen från vänner och bekanta ”Vad fräsch du ser ut”, så jag kan varmt rekommendera nuskin till alla 40+. Hudvårdsprodukterna är super, strykjärnet pricken över i.

 • Maggie skriver:

  Hur länge sitter den släta effekten i sig? För sååå slät har jag verkligen aldrig sett dig förrut!
  Hur känns det när rynkorna vecklar ut sig igen?

 • Lena skriver:

  Men hallå, får man ingen rabatt på produkterna? Vad är det för reklam?

 • Joanna skriver:

  Kan man inte få tävla om dessa produkter och en sån där strykjärnsgrej, sån vill jag ha????

 • Marina skriver:

  Använder själv galvanic spa och har fått en hy som blivit fler år yngre, så satsa du på ett eget litet strykjärn. Du kommer inte att ångra dig!
  / Marina
  mittvackrastejag.blogg.se

 • Lotten skriver:

  Vill bara säga att din klänning i ”Mede Show” var så fin, helt underbar, och din skor var jätte fina, var har du köpt dom? Kan du lägga in en bild på dom på bloggen ?

  kram

  lotten

 • Mia skriver:

  Haha du är ju rolig, hoppas att frukosten smakade bra med dina nystrukna rosiga kinder! :-)
  Ja, Christina är och har alltid varit så vacker och fräsch. Du är ju väldigt lik henne så du vet vad du har att brås på…
  Låter som om du har det kanon trots din ofrivilliga förlängning av semestern! :-))
  kram!

 • anna skriver:

  ni ser verkligen frächa ut båda 2 i era ansikten och det menar jag verkligen,,,jag ska kolla lite närmare på din mammas produkter

 • http://hemmabloggaren.blogspot.com skriver:

  Spännande, inte för att jag tycker att du behöver en uppfräschning, du är ljuvligt vacker som du är.

  Hoppas ni har sol idag, här i Sthlm skiner solen men det är liiite för kallt för jacka av än.

  😀

 • Tina skriver:

  En sån mamma vill jag också ha!! :)
  Äsch då…jag är nöjd med mig. Fast nån ansiktsbehandling har jag dock aldrig fått….

  (blogg.aftonbladet.se/fetfulochmotbjudande)

 • Kristina D skriver:

  Låter som en riktigt bra produkt!

  Tänkte bara tipsa om vad min lilla groda (nåja han kallas oftast lille bubben) styrdes ut med igår efter inspiration från eders blogg 😉 haha!

  juniphe.wordpress.com/2010/04/20/philip-kor-pa-den-stentuffa-christina-looken/

 • Ulrika skriver:

  Va härligt! Ska gå in och titta på produkterna. Det är så skönt att pyssla om sig själv. Hoppas ni kommer med planet i dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram