Mammas ”Hemmaspa”

 

I dag började jag min morgon med att få en ansiktsbehandling av min kära mor….!

Ni som följt min blogg , vet ju att jag har fått det tidigare.

Under min Spanien-vistelse så har min mamma fått väldigt många komplimanger här på bloggen om sitt utseende och många frågor om hur hon forfarande kan se så fräsch ut.

Mamma har alltid haft ett väldigt stort ”Må Bra -engagemang” och arbetar sen en tid aktivt med ett hudvårdsföretag som heter ”Nu Skin”.

”Nu skins” idé bygger på att man kombinerar stärkande och vårdande hudvårdsprodukter med ”Galvanic Spa” som även kallas för ”världens minsta rynkstrykjärn…!  

Behandlingen går alltså ut på att man får ansiktet insmort med en dos ansiktskrämer och ampuller med ”age-loc” , innan mamma kör igång med den här lilla ”manicken” i ansiktet!

En hemma-behandling tar ca 15 minuter , och ska göras ca 2 gånger i veckan för önskat resultat. Tanken är att man ska göra det på sig själv alltså.

(Jag tror faktiskt jag såg en av Holywood-fruarna i tv sitta med en sån här manick och stryka sig själv i ansiktet – i bilen…! Kanske inte rätta stället att göra ansiktbehandling på va…?!)

Galvanic Spa arbetar med med två olika gelér, en negativ och en positiv.

Den negativt laddade vita gelén rensar på djupet och drar ut orenheter ur huden. 

Den positivt laddade blå gelén för in nyttig näring på djupet i huden.

Mamma använder endast Nu Skins produkter. Både för ansiktet, kroppen, håret och hon äter även vitaminer från NuSkin, som gör henne pigg och fräsch inifrån.

Hon arbetar numera som distributör för Nu Skin Enterprice, och hon brinner verkligen för detta! Det ger henne också möjlighet att (liksom Madonna t.ex.) donera , varje månad, vitaminiserade matpaket till svältande och undernärda barn i Malawi och Haiti.   Ett mycket bra initiativ!

Mer info om detta finner ni på : www.schollin.nsedreams.com  

Eftersom jag är mån om både mitt inre och mitt yttre, så testar jag gärna allt som känns positivt och bra för min hy!

De här krämerna känns sköna och bra - och vem vet. Innan den här semestern är slut har mamma kanske lyckats övertala mig att införskaffa mig ett eget lite ”rynkstrykjärn”….!

Ren som en nyponros efter mammas ansiktsbehandling!

Nu ska jag gå ut i trädgården och äta frukost med mina rosiga och ”nystrukna” kinder…! :-) 

 

57 reaktioner på “Mammas ”Hemmaspa””

1 2 3 4
 • Malin skriver:

  Hej Pernilla! Jag har precis börjat följa din blogg och tycker att du skriver om saker som jag kan relatera till eftersom jag också är en mamma mitt i livskarusellen:) Eftersom du har många kontakter, och jag vet att du provat Kerstin Florians produkter samt K-liften, så undrar jag om du kan rekommendera detta Nu Skin? Jag är hudterapeut och arbetat i många år och har nu fått frågan om detta märke, och jag vill veta hur kunder upplever produkterna och maskinen innan jag tar beslut? Tack för roliga stunder här och i tv! Kram Malin

  • Amanda skriver:

   Hej! Kunderna är alltid så nöja! Jag jobbar med de här och jag hjälper dig gärna att börja! Så kan ja förklara mer :)
   Kontakta mig på 076 947 23 24
   Mvh Amanda

 • Ingmar Apell skriver:

  Det finns inget företag som inte har en pyramidliknande struktur, så vad är problemet ifall du vill ha en produkt och köper den och delar med dig av vad du köpt? Ica, Konsum, ITAB, Volvo osv osv har alla en vd som tjänar pengar och sitter högst upp och får pengar för att folk köper deras produkter. En styrelse får också pengar och även de som arbetar. Problemet med de flesta företag idag är att konkurrensen är så hård att många slås ut eftersom man nästan alltid kan köpa det billigare på nätet. Detta har ”de andra pyramidföretagen” tänkt på och erbjuder bara sådant som ingen annan har. Då måste produkten vara särskilt bra och värd sina pengar. Ett eller flera patent är bra. Apple ( iphone bla) har utvecklar ett helt eget system på sina telefoner och vill inte vara med i android-systemet. Snacka om pyramidsystem! Iphone är bara kompatibla med sitt egna system och är det telefonbolag som tjänar mest pengar även att många menar att deras telefoner inte är världens bästa. Om det är ett pyramid-SPEL så är det kriminellt och bara att polisanmäla. Är det ett pyramidföretag som erbjuder bra produkter som inte går att få tag på något annat sätt än via återförsäljare: så tacka ja eller nej.
  Så enkelt är det idag.

 • Johan Montán skriver:

  Pernilla, jag tycker att det är väldigt tråkigt att du, en person som folk ser upp till, rekommenderar pyramidspel.
  Du borde verkligen ta reda på vad det är för företag som du gör reklam för, för i slutändan så är det ditt rykte som tar skada. Jag har respekt för dig och vill gärna behålla den.

  • Simon skriver:

   Ja du Johan, du klagar på att Pernilla inte har koll på vad hon gör reklam för, fast det verkar ju mer som om du inte har koll. Hade du tagit och faktiskt läst på om företaget så skulle du märka att det inte är bluff och båg. De som har haft dåliga erfarenheter av nuSkin beror typ 95% av gångerna av dåliga distributörer, inte av företaget eller kompensationsplanen eller produkterna i sig. Skulle du faktiskt kolla upp det så skulle du se att de inte bara fått mängder av priser för diverseprodukter, utan även att de är börsnoterade (något ett ”bluff” företag eller pyramidspel inte kan bli) samt att de är helt öppna med allt de gör, finns inga stängda dörrar, du kan se alla som jobbar för dom, alla forskare som varit med och tagit fram diverse produkter och se vilka dom är och vad de gjort tidigare. Tar du mer är 5-10 minuter och läser på ordentligt om företaget så ser du hur seriöst det egentligen är.

 • Kerztin skriver:

  Hej alla! Svar till Stefan Persson. Pyramidspel dök upp på 80; talet. Det gick ut på att man batalade en peng till de personer spm var på toppen av pyramiden. Sen deladess pyramiden och av pyramiden blev det två. De som låg underst ”raggade”nya intessenter som var villiga att betala en summa pengar till den som efter delningen var på toppen. Tanken var att de som låg undest så småningom skulle hamna på toppen och där med få pengarna tillbaka x ex personer som vid det tillfället låg underst. Detta fungerade ett tag fram tills marknaden blev mättad. Idag är det förbjudet i Sverige.

  Vad är då skillnaden?
  Ingen betalar pengar till någon privat person. Man handlar produkter från en privat person och du får något fysiskt för pengarna. De som säljer beställer produkter från ett verkligt existerande företag. Du får en fysisk person som du kan få hjälp ifrån direkt. Ställa frågor om produkterna till en livs levade person. Förmodligen är man hemma hos någon. Där får du entevlig stund men spännande produkter och ett härligt gäng människor som du kan diskutera produkterna med.

  Vem tjänar pengar?
  Den som säljer tjänar så klart en peng. Jag har inget emot att de som säljer tjänar pengar på det jag handlar. De har tagit sig tid att packa ner alla produkter och tagit med dem för din skull. De har tagit av sin egna tid för att kunna ge dig möjliheten att eventuellt hitta något som tycker är spännande. De har tagit sin bil eller buss för att ta sig till dig. Varför skulle inte dessa människor vara värda att tjäna pengar på det de brinner för? Jag se hellre att de tjänar på mina inköp hos dem än att stora bolags högsta chefer få ut stora bonusar. På detta sätt kan jag se att pengarna jag lägger på att köpa produkter hamnar hos en privat person som faktiskt behöver dem.

  Jag kan tänka ensamma mamman som säljer produkter för att ha råd med en fantastisk semmester med barnen. Så vem vet jag kanske köper lite exter nästa gång för jag vet vart pengarna gå.
  Ha det gör gott där ute.
  Kram
  Kerztin

 • Stefan Persson skriver:

  Vilket skämt! Hur kan folk gå på pyramidliknande grejer 2013??? Säger inte att produkterna inte är bra, men sättet att bedriva verksamheten är ju skrattretande. OM det hade varit seriöst och bra så hade detta kunna köpas i vanliga affärer. Punkt.
  Trist att folk blir lurade på att betala överpris för sånt här trams.

 • Z skriver:

  Tyvärr ett pyramidföretag, 90% av alla som säljer dessa produkter tjänar inga pengar.

  http://www.moneylife.in/article/90-of-herbalife-and-nu-skin-distributors-make-no-money/25635.html

  • Simon skriver:

   Lite information till dig, den här artikeln pratar om det totala antalet registrerade distributörer, detta inkluderar då även folk som registrerat sig men aldrig försökt sig på det. Eller folk som registrerat sig i hopp om att bli rika efter typ 5 dagar men gett upp sen, samt folk som inte har det som standard inkomst utan bara vid sidan av och även då folk som är registrerade bara för att köpa produkter till sig själva. Ingen, och jag menar verkligen ingen i bland NuSkins top-distributörer har sagt att det är ett lätt arbete, det finns till exempel Tayla Blue (tror hennes namn är rätt-stavat) som jobbade ofta 18 timmar varje dag i början, 7 dagar i veckan för att komma dit hon är. Jag håller inte på med nuskin själv, men har sett på första hand att det är ett vinnande koncept om man klarar av att lägga ner arbetet och tiden som krävs, vilket inte många gör, och det är därför många inte klarar av att ha det som sin fasta inkomst, för att dom inte orkar försöka.
   Tack för mig, läs på lite nästa gång.

 • Christer skriver:

  Och min kontaktinformation är: christerbherou@me.com

 • Christer skriver:

  Om du vil jobba i ett framgångsrikt team som Christina eller vill du ha fantastiska produkter kan du kontakta mig. Har du ett behov så har jag lösningen!

 • marie skriver:

  jag är distributör av dessa produkter också! Hör av er till mig :
  mariealine.lundgren@yahoo.se

1 2 3 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram