Masked Singer-inspelning med 80-tals-look & ett rosa smarrigt bud!

5722e3d9-5540-4a91-ada3-c1f0b5cae464.jpgEn ROSA dag på väg till inspelningsstudion för Masked Singer! 
7272a972-c216-4bf4-affe-9ba872b25ac8.jpgJag älskar verkligen rosa. haha! img_3172-1.jpgMatchar dessutom inredningen i min loge då! 😉image.jpgDen här dagen var det grymma Evelina som sminkade mig och gjorde ursnygg håruppsättning! 
image-2.jpg img_0573.jpgHUR fint?!
img_0564.jpgOch grymma Sebb – min stylist – stylade mig i sann ”Pernilla Wahlgrens-80-tals-stuk” med svart skinn, breda axelvaddar och strass! img_3204.jpg Tuff TJÄJ va?! 😘😎

img_3184.jpg Redo för show tillsammans med min underbara Panel-kollega Måns! 
img_3185.jpgOch dessa två finingar! Felix och Nour!  SÅÅÅÅ kul vi har tillsammans när vi jobbar! Och även privat såklart! :-)
img_3197.jpg Dagen till ära kom det ett underbart fint bud från min väninna AnnDrömhuset med ett gäng Ananasar, vackra rosa  uppläggningsfat, samt en tjusig EGO-TÅRTA! :-)
img_3195.jpgÄLSKAR både faten och den stora skålen! 

img_3200.jpg Sa jag att jag gillar rosa, haha….?!

97 reaktioner på “Masked Singer-inspelning med 80-tals-look & ett rosa smarrigt bud!”

1 2 3
 • Anne skriver:

  Guud va snygg du är i uppsatt hår…
  Ja…jag hade oxo axelvaddar å brett skärp..
  Å permanent långt hår…
  Ha det bra…👸

 • Carin skriver:

  Deras relation verkar hänga på en vääääldigt skör tråd, obehagligt att se Bianca ”läxa upp” sin mor, på det viset. Låter som om B tycker sin mor är ”dum”. ”Hon P, har ingen insikt, sa B”

 • Lillian skriver:

  Kom ihåg att ingen är tvingad att se programmet.
  Snyggt ”stajlad”✨ blev du Pernilla👍. Kram

 • Lena skriver:

  Dysfunktionell familj! De behöver båda gå i terapi och gärna tillsammans.

 • Theres skriver:

  När jag läser kommentarerna så undrar jag verkligen om vi sett samma avsnitt.
  Jag kan tycka att Bianca får väldigt mycket onödig kritik. Jag ser en mamma och en dotter som har väldigt mycket svårigheter i sin kommunikation vilket påverkar Bianca väldigt mycket. Jag får en känsla av att alla ska påpeka hur Bianca ska reagera hela tiden. Det känns som att hennes känslor inte prioteras. Nu handlade ju detta inte om hundarna i storhet utan det är mycket som ligger långt bak i tiden. Alla reagerar på olika sätt. Pernilla verkar vilja lägga locket på medan Bianca inte är där ännu. De skulle behöva mötas på mitten och även om Pernilla känner sig nöjd med sin strategi bör hon hjälpa Bianca så att även hon kan gå vidare. Nu är ju detta endast en liten del av det vi får se så kanske ser läget helt annorlunda ut irl. Vi kan omöjligt veta hur deras diskussioner sett ut tidigare eller vad Pernilla gjort för att försöka förstå sin dotter eller vad Bianca har sagt att hon behöver av sin mamma. I vilket fall så är båda vuxna kvinnor som båda bör ta lika mycket ansvar för att reparera sin relation. Å andra sidan är det där den riktiga frågeställningen kommer in då båda verkar ha olika åsikter på hurvida bra deras relation faktiskt är. Jag ser en fin och kärleksfull relation mellan en mor och dotter men under ytan väntar en vulkan som är påväg att få utbrott om de kommer in på fel samtalsämne. Sedan håller jag med om att Bianca bör lära sig när det gått för långt i ett bråk och inte fortsätta skyffla ved på brasan.

  • T skriver:

   Hennes känslor prioriteras inte? Återigen, Bianca är 26 år! Inte en bebis eller tonåring. Hon behöver växa upp eller ta av sig offerkoftan som verkar ha vuxit fast i hennes kropp. Bianca tar ut sina känslor mot sin mamma som bor i Sverige och som hon träffar ofta men fjäskar för sin pappa.

   Dags att sluta göra Bianca till offer.

  • Veronica skriver:

   Håller fullkomligt med dig om det

 • Lotta skriver:

  JOMG har INTE Bianca blivit curlad😱😳
  Mamma har skjutsat hit å dit
  När hon är kapabel till att ta sitt EGNA körkort
  Pernilla har tvättat Biancas kläder kommit hem till henne med prylar hon glömt mm mm
  Så nog faan är ungen curlad upp över öronen

 • Laila skriver:

  Men WOW vilken snygg styling. Både hår, smink och outfit. Applåder till teamet!!!

 • Inger skriver:

  Det beteende som Bianca uppvisar, är långt ifrån normalt. Hon borde söka hjälp.

 • Lova skriver:

  Såg avsnitt nr 2 igår på TV:n WV. Man undrar varför klipparna programsättarna väljer att låta Bianca synksnacka sönder sekvenserna. Återigen fick man inte se ifred och skratta åt något utan det avbröts hela tiden med att Bianca FÖRTYDLIGADE vad de gjorde. Om och om igen. Vad som var roligt helst. Då blev det inte roligt längre.
  Hon är verkligen teatralisk och inte så äkta i synken. Påtvingat? Jag ser en trend. Det är lite som Big Brother nu mest ska ha studiosnack. Verkligen märkligt.
  Pernilla du som har makt åtminstone över din egen serie; hoppas du kan påverka. Vi som är lite äldre och ser serien mest för din skull, – funderar på om det nu mest blivit Bianca-show. Hon har tagit upp mestadels de 2 första avsnitten iaf. Må så vara. Men klipparna förstör tittarupplevelsen :(

 • Monica skriver:

  Så fin du är och jättevacker håruppsättning. Såg just mor-dotter och mer att jag vill komnentera så här, döttrar säger väldigt mycket och mammor gör inte det, det finns där i stundens hetta men kloka som vi är behåller vi det. En dag gör dottern det också till sin dotter. Du var plötsligt så lik Christina när du tittade ned lite ledsen, ja ni har båda fostrat barn och har mycket erfarenhet. Hälsa mamma, när hon var hos Skavlan var hon jättebra och jätteklok. Trevlig helg till er alla önskas.

 • Eva skriver:

  Personligen tycker jag Bianca får för mycket plats i programmet…..

 • Ida skriver:

  Jag förstår Bianca.

  • H skriver:

   Bianca är snart 30 år.. låt det sjunka in

   • Ida skriver:

    H Om nästan 4 år är Bianca 30 år. Dvs om 3 år och 10 månader.
    Låt det sjunka in

   • t skriver:

    Så du menar att Bianca ska bli behandlad som ett barn.

    Nej, tycker jag.

   • Cilla skriver:

    Till Ida:
    Snälla – 26 el 27 år ÄR nästan 30!!! Bianca är för fasiken meeeer än ’riktigt vuxen’ – men beter sig som en fjortis!!! Inget att försvara ALLS 😠

   • Veronica skriver:

    Det är obehagligt att se människor sparka på en annan människa för att den människan råkar visa att hon är mänsklig

 • Emma skriver:

  Varför dra upp gammalt skit det som har varit har varit det lägger man bakom sej
  Tycker att dom bägge två beter sej som två Barnungar

  • Isa skriver:

   Ja, eller så lyssnar man på sitt barn som har sin historia, sin upplevelse och sina känslor kring det hela och bekräftar hennes känslor. Även om man inte håller med, ”minns” hur det var eller vill släppa det. Att hela tiden säga att man ska ”släppa och gå vidare” istället för att lyssna på den som uppenbarligen mår dåligt är för mig ett otroligt märkligt hanterade av sitt vuxna barns känslor. Så sorgligt att se hur Bianca försöker få sin mamma att lyssna utan att få skit tillbaka, överslätande kommentarer eller total ”avstängning”. En omgång hos en riktigt bra familjeterapeut vore nog bra för relationen.

   • T skriver:

    Isa, Bianca är inte ett barn! Hon är vuxen! Det talas hela tiden om att lyssna och känna med Bianca. Bianca verkar totalt ointresserad av att ha något djupt samtal. Hon utnyttjat en separation som hände för två årtionden sedan. Den enda som måste växa upp och börja ta ansvar för sitt liv är Bianca Ingrosso.

   • Ida skriver:

    Isa, håller med, det handlar om det.

   • Veronica skriver:

    T Isa skrev ”vuxna barn” Sluta låtsas att det står nåt annat för att få slänga skit på Bianca.

   • Therese skriver:

    Men B har ju pratat många ggr om samma sak, så jo hon har blivit hörd. Sen att hon inte får den reaktion hon vill ha är en annan..man bestämmer inte över andra. Man har rätt att lägga locket på och släppa det om man vill. P har inga som helst skyldigheter till B. Det måste B respektera. Har hon saker ff att bearbeta får hon ta det med sin psykolog. P kan ändå inte göra nåt åt gamla saker . Löjligt att göra en sån grej av det.

 • Linda Kristiansson skriver:

  Gud vad fin du var i uppsatt hår :) det borde du ha oftare. Stylingen med kläder o allt var fantastisk <3

 • Anna skriver:

  Du måste sätta ner foten mot Bianca. Det har gått för långt med att du låter dig bli hunsad av henne. Hon beter sig som en bortskämd barnunge. Bianca måste få sig en tankeställare hur hon beter sig. Hon kanske behöver professionell hjälp då hennes beteende inte är normalt.

  • Jennie skriver:

   Sätta ner foten? Tycker Pernilla är lugn o sansad och säger att hon inte håller med Bianca i allt, på vilket annat sätt ska hon Sätta ner foten? Gapa o skrika? Hjälper det ? Knappast! Jag förstår Pernillas frustration och är säkert rädd att Bianca försvinner från henne. Det enda jag tror kommer hjälpa deras relation är nog att vänta in Bianca , man är först mogen när man kan förlåta sina föräldrar för vad det nu är. Bianca är inte där. Hon kommer till att komma dit en dag det är jag säker på:) under tiden får de kämpa med varann helt enkelt. Allt blir bra🤗

   • Lotta skriver:

    Bianca är nästan 30 år och borde kommit över denna skilsmässa för länge sen och gått vidare vilket hon av nån anledning inte klarar av att göra. Hon behöver verkligen få hjälp för sina destruktiva beteenden som redan gått för långt.

   • Undrande? skriver:

    Hmmm, ni som skriver om att B borde gått vidare och släppt att hennes föräldrar skilde sig, kan ju inte ha sett programmet? Det är ju inte själva skilsmässan Bianca har problem med? Det är nog djupare än så.

   • T skriver:

    Bianca är inte ett barn. Hon är vuxen. Om hon tycker si och så om sin mamma så får hon ta tag i problemen eller släppa det. Samtidigt har hon inga problem med att just lägga över saker på sin mamma. Herregud, hon har själv sagt att hon vill ta hand om hundarna. Då är hon huvudansvarig.

  • Veronica skriver:

   Anna: Försök förstå att Bianca är en ung kvinna med mycket känslor som kommer ut lite nu och då och som dessutom sagt att hon inte alltid mår så bra. Man är inte bortskämd för att man reagerar på sånt som gör en frustrerad❤

   • H skriver:

    Förlåta vad? Att Pernilla skilde sig från Biancas pappa. Det händer många barn, varje år. De flesta har släppt sådant när man är nästan 30 år.

   • Anna skriver:

    Bianca är 26 år och då måste man kunna styra sina känslor och förstå när man sårar andra människor. Hon är ingen tonåring längre.

   • Emma skriver:

    😂😂 Det var dagens skämt
    ”Måste förstå det att Bianca är en ung kvinna med många känslor”😂😂 (vojne vojne) är man ÖVER 25 så måste man kunna bita sej i tungan svälja å gå där i från
    Bianca beter sej som en barnunge som tror att man kan få sin vilja igenom genom att lägga sej på golvet å skrika
    Det är lika omoget både av Pernilla å Bianca att hålla på
    Men att ta upp gammalt skit som redan har varit hur jävla OMOGET å barnsligt är inte det lägg det bakom sej å gå vidare
    Det det går inte att reparera
    Lägg fokus på annat

   • T skriver:

    Bianca är en kvinna på 26 år. Inte en tonåring eller bebis.

   • Veronica skriver:

    Alla fungerar inte på samma sätt, vi är alla olika. Och vadå vuxen?? Vem bestämmer vad som är vuxet?? Det är väl olika från människa till människa och jag tycker att Bianca analyserar på ett moget sätt. Sen att ni tar varje chans att pga att ni är avundsjuka på Biancas framgång och inte tvekar att försöka få henne att lida för det är knappast Biancas. Ni kan protestera hur mycket ni vill. Jag står fast vid att det är avundsjuka

   • T skriver:

    Snälla berätta hur det är vuxet och moget att få utbrott, inte lyssna, och nästan hota sin mamma eller annan anhörig över något så trivialt som att hundarna inte få passning av just Pernilla.

    Väntar med intresse.

   • Veronica skriver:

    T Man får ju inte utbrott bara så där i vuxen ålder utan man får utbrott om man upplever att man inte blir lyssnad på och att den man försöker nå bara försöker lägga locket på. Och självklart har båda ansvar mot varandra eftersom det är mor och dotter vi pratar om och mammarollen upphör aldrig hur gammalt barnet än blir. Man kan ha ett barn som är över 40 och man är fortfarande mamma med allt vad det innebär eftersom det vuxna barnet ser en som en trygghet, och bör få göra det också, om än på ett annat sätt än när det vuxna barnet var ett litet barn.

  • Malin skriver:

   Det enda som skulle hjälpa denna världsfrånvända och narcissistiska familj är att lägga ner denna reality och leva sina liv utan ev-kameror. Men det kommer de aldrig göra självmant då de är för beroende av att få uppmärksamhet. Fattar väl vem som helst att det inte är sunt att dokumentera hela sin vardag och sända det på tv i flera år. Bianca har ju själv sagt upprepade gånger att hon mår dåligt av reaktionerna hon får och hur hon framställs. Behövs inte mycket innanför pannbenet för att fatta att hela denna familj är destruktiv.

   • Lova skriver:

    Tänk på att INGEN tvingar någon att filmas/delta i en realityserie. Ett helt fritt val

   • Therese skriver:

    Ja så har jag också tänkt, bara då de kan bli hela troligtvis! De kan inte finna frid och balans i det.

  • lotta skriver:

   Men det är väll INTE Biancas FEL det är ju Pernillas FEL som har curlat/format sina barn i alla år å sopat upp skärvorna som har blivit efter sina barns små misslyckanden Hade dom fått lära sej å ta ett eget ANSVAR i tidig i livet hade dom inte varit så SJUKT bortskämda glida runt på små räkmackor å tror att allt löser sej
   Hon satt ju själv å sa Att hon hade hjälpt Benjamin att bädda sängen byta lakan tvätta när han var ÖVER 20 jag skulle SKÄMMAS som morsa å tala om detta
   Hon skjutsar ”Lille Theo” till fotbollsträningen dom bor 15min i från fotbollsplanen (min bror med familj bor nästan granne med dom mina brorsbarn har sett Theo på fotbollsplanen i många år dom har sett hur Pernilla curlar) packar hans fotbolls väska mm mm
   detta lärde mina barn att göra själva när dom var 5år Han kan väll inte mat själv enkla rätter steka ägg korv mm mm för mamma gör ALLT påpekar man det så är svaret ”Han är ju sååå liiiten… (det har hon sagt om Benjamin i alla år oxså….)

   • H skriver:

    Bianca är snart 30 och har eget ansvar för sitt liv. Ja hon är curlad och bortskämd av sin mamma absolut. Men när man beter sig som en 15 åring när man är närmare 30 än 20 då är det nog dags att skaffa hjälp.

   • Malin skriver:

    Vad har Pernillas curlande att göra med Bianca ? Det är väl inte hon som blivit curlad i familjen? Det är de klassiska mor o son syndromet . Det växer aldrig ur verkar de som. Har själv en vän som har 2 döttrar och en son. Jag ser skillnader i hennes sätt som mamma omedvetet , medvetet ? Troligtvis de första.

    Lite osmakligt är de allt att diskutera Biancas bakomliggande känslostormar här på bloggen , men det blir ju så att folk reagerar på programmet och gärna vill skriva av sig. Det för du förstå Pernilla även fast de gör ont att läsa nedvärderande saker om din dotter som helt plötsligt är 30 år 😉

   • T skriver:

    Fläkar man ut sitt liv inför öppen ridå och samtidigt tjänar miljoner på det. Då får man allt ta att man får kritik.

    Bianca är en vuxen kvinna som betet sig som en 10 åring. Utbrott, oförskämd, etc etc när hon inte får som hon vill.

    Tråkigt med tanke på att hon var skön för 5-6 år sedan. Så här går det när man låter framgång och pengar gå en på huvudet. Oskön som fan.

   • Malin skriver:

    ”T” , vad det inte just de jag skrev, att folk reagerar på programmet o gärna vill skriva om det? Att Pernilla får förstå att man gör det även om det såklart kan kännas jobbigt att läsa om sin dotter etc?

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram