”Masked Singer” & Mor-dotter-mormor-helg på Ellery!

Hej vänner! 

Det är FREDAG och dags för ännu ett nytt avsnitt av Masked Singer!!! 

Är ni taggade??!! 

VEM får ta av sig masken i kväll…?! 16bca8d3-0686-4584-8f4c-552c71efdbcf-2.jpgimg_0297.jpgI går checkade jag, Bianca och mamma/ mormor Christina in på Ellery Hotel här på Lidingö! 
img_0298-1.jpgDags för en mor/dotter/mormor helg, hekt enkelt! img_0296.jpgVårt älskade gäng, som följer oss vart vi än går…! 😉
img_0309.jpgKlädde om till middagen!
img_0391.jpgÄLSKAR Ellery!  Och ÄLSKAR dessa två fantastiska tjejer i mitt liv!!!

Vi åt en magisk 5-rätters middag!img_0390.jpg

img_0387.jpgimg_0388.jpgimg_0389.jpgimg_0386.jpgimg_0312.jpg img_0311.jpg img_0313.jpg img_0314.jpg img_0315.jpgÄLSKAR DOM!!! ❤️❤️

Nu tar vi ledig helg och kollar på Masked Singer!

45 reaktioner på “”Masked Singer” & Mor-dotter-mormor-helg på Ellery!”

 • P-R skriver:

  Pernilla,

  För tusan!! Hoppa av, Och det är väl knappast för cashen du är med i det där löjliga prg. ( D. Hellenius har väl också insett misstaget, han ser rätt bort kommen ut i prg. ) Din Show är ju så mycket bättre, mer avsnitt tack! Det finns endast två prg. jag tittar på och det är ditt och Seinfeldt.

  Har du gjort ngt. åt din trappa i villa Rozita? Den måste bort! Du kan ju inte ha en trappa rakt ner i köket/köksbordet. Fy faan!

 • Elin skriver:

  Måste bara kommentera produktionen på Masked Singer , de lät KikkiDanielsson säga att hon inte vunnit melodifestivalen ,(nog för att det säkert var en fint )men det gör/gjorde att man uteslöt att gissa på en hel del personer och hon VANN den svenska melodifestivalen(!).

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Men tusen tack fina ni! 😉

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Vet inte tyvärr. Hade en stylist som tog fram alla mina fina outfits!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Haha, jo det vore absolut roligt!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Ja, exakt. Det är de övningarna man gör om man får känningar !

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Tack fina du!!! Min orangea tröja är från KENZO.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Ja, nu är ju Masked Singer ett succé-program så jag känner ändå att jag gjorde ett BRA val som tackade ja! 😉

 • Karin skriver:

  Tror du att hon har med sig ett kamerateam på Ellery för nöjes skull?

 • P-R skriver:

  @ Thomas

  Om du tror att jag uppfattar offentliga forum el. dyligt och som denna en platform med mogenhet bland anhängarna här så tror du fel. Sluta och tro det. Var inte så godtrogen. Du verkar inte ana hur mycket fanatiker som finns och som följer sina idoler och hoppar på andra. Väx upp och Slipa på din attityd. Skriv till Pernilla och inte till mig det är vad det här forumet är tillför inte till för att hota andra. OCH det är knappast du som avgör vad hot avgörs som det finns kompetenta domstolar och adv. som gör det om du ens har hörttalas om sådant.

 • Sebastian S skriver:

  Ååååhhh! Vad Det Ser Härligt Ut!!💖💖 SÅÅ Vicktigt Att Ha Lite Mor-Dotter-Mormor Tid Ibland!!💞💖😍👍😀 Ps. Jag Var Nästan Helt SÄKER På Att Roboten Var Din Brorsa Niclas!🤖🎭 Vet någon föresten vad ledtråden hoppas ni är på G i första avsnittet av Roboten betydde?

 • P-R skriver:

  @ Thomas

  Om du tror att jag uppfattar offentliga forum el. dyligt och som denna en platform med högt tonläge och mogenhet bland anhängarna här så tror du fel. Sluta och tro det. Var inte så godtrogen. Du verkar inte ana hur mycket fanatiker som finns och som följer sina idoler och hoppar på andra som lilla minsta skriver något som inte ens kan tolkas som ett hot mot sina idoler, så kommer det hotfulla kommentarer mot dig. Sedan har jag svårt för sådana som dig som försvarar vissa av dessa individer här som beter sig otroligt omoget och är här endast för att göra påhopp på andra fast det man skriver inte ens riktas till dem, har inte ens nämnt deras namn el. liknande. Att du ens slösar bort din tid på att försvara sådana fullständigt omogna idioter.

 • Thomas. skriver:

  Komplettering..

  ” för din skull ” är inte ett hot !!!
  Det är en tanke sagd i all välmening…
  – Då du sade det du sade, som inte är/ var…

  Tog du det på annat sätt missuppfattade du även detta…
  Och har du lätt för att ” missuppfatta saker ” Så kanske du ska kolla upp.. Hur det kommer sig…
  Istället för att reagera och inte förstå något..

  Eller agera som om du själv är.. det du påstod den som fällde kommentaren var.. !?

  Tänker jag som läser mycket och anser att hon gjorde rätt… d.s.

 • Kicki skriver:

  En riktig liten ”stolle” har du fått på din blogg😂😂😂 men ger ett gött skratt såhär på söndagseftermiddagen när jag chillar i min soliga trädgård 😀

  Lyssnat på podden sov vanligt 👍

 • Thomas skriver:

  Hej P-R.

  När det presenteras olika shower, program, bloggar, inslag, texter.. Så är de oftast tänkt för dem som eventuellt kan gilla det, men.. det passar inte alla, men det är okej, vi kan inte gilla detsamma, alla..

  Men vissa saker är anpassade för respektive plats och tillfälle.. Så tex: shower just nu är inte tillåtna då det finns vissa restriktioner, så Tv fungerar, teatrar ej..
  – Som artist, underhållare, sångerska ( mamma, människa, etc ..) Så måste Även Pernilla
  ( som alla andra ) se sig om för att hitta jobb, då det är hennes levebröd…

  Att det är olika, att folk ser, förstår, känner mm. Olika är en del av problemet/ framgångarna..
  Att du inte tycker om programmet och varför Är din sak,
  Men att dissa det utan att sakligt berätta vad som är så ” dåligt ” – som förklarar varför b.l.a du inte gillar det… för att sedan fråga vad som är orsaken/ meningen för att sedan önska att hon istället ägnar sig bara åt en annan sak, för att det passar dig bättre ( visar på att du missar de andra 200.000 – 2 miljonerna.. – vet ej tittarsiffror eller exakt folks väl av underhållning.. men du förstår nog poängen )
  Detta väcker funderingar hos vissa som faktiskt ser på just denna underhållning..

  Tror man att… tex det är en seriös tävling, detta program, eller att man/ vissa / vi.. måste titta/ lyssna så har man missförstått vad och varför..
  O.s.v.
  Att tex Pernilla kommer starta upp showen så snart det är möjligt är en stor möjlighet, tills dess måste du och andra ge dig till tåls..

  Och när det gäller ditt svar på ” Lisas ” kommentar är både besynnerlig och otrevlig, på snudd mer bizzar än den första.
  Hon som säkert andra, ser det snäva i du skrev, och det må vara din åsikt men tonen i det sagda Är din vinkling som faktiskt bortser ifrån mycket..
  Hon liksom du liksom mig, har olika infallsvinklar, det ses inte på samma sätt för att vi är olika, vet och kan olika mycket.. Vi vill kanske samma sak, men kanske av olika anledningar.. Och det måste vi förstå/ ta hänsyn till…

  Om du läser hennes kommentar finns inte tillstymelsen av hot, som det däremot gör i din..
  Och reaktionen kanske avslöjar mer om dig än andra..
  Att hon skrev det hon skrev är solklart och normalt, Ditt svar däremot visar på något annat..
  ( lämnar det utan tanke.. )
  Men poängen är, Sluta vara så fientlig och ta in omvärlden…

  Och.. Pernilla är många saker.. Så hon sysslar med olika saker.. Så vad hon gör/ tar för sig är bara acceptera, man får välja det man vill/ får.. det man inte vill, kan, känner för… får vi som åskådare välja bort, men vi kan inte styra henne lika lite som andra. ( vi kan önska, de däremot väljer, det dom vill, kan, får.. )
  – bara att acceptera.
  ( vad vi tycker om saken… kanske vi bör hålla för oss själva ? )

  Tänker jag.
  T.

 • Veronica skriver:

  Charlott: Ja Sjöbjörnen har också en sabla pipa👊🏻🙏🏻

 • Anna skriver:

  Inget roligt program i mitt tycke, för mycket av allt men det är ju en smaksak. Vem som helst kunde suttit i juryn och gissa

 • Anna skriver:

  Problemet är inte hur mycket stim utan att allt verkar så arrangerat. Inga spontana hyllningar. Pernilla tittar på de andra i panelen om det är dags för stående ovationer innan hon reser sig.

 • Tanja skriver:

  Fina ni🌸

 • Pär-Richard skriver:

  @Lisa

  Vad menar du med ”för min egen skull”. Är det så att du är en helt lost och förvirrad tonårs tjej? Det kan godtaga men har du kommit förbi tonåren så tycker jag att du väljer orden på rätt sätt annars har du min blodtörstiga adv. efter dig och kommer att granska dig in i minsta detalj. Gillar inte att du presenterar hot vare det är ett offentligt forum el dyligt, så ta och skärp till dig.

 • Lisa skriver:

  Jag har läst många knepiga kommentarer här på bloggen, men ingen toppar denna:/ du driver nog hoppas jag för din egen skull..

  Det pågår en pandemi!

 • Pär-Richard skriver:

  Hej Pernilla!

  Vad är meningen med att du sitter i ett sådant löjligt prg. när din show är så mycket bättre? Satsa på din egna Wahlgresshow istället.

 • Stockholm skriver:

  Du verkar vara en sjuk fanatiker. Väx upp och skaffa dig ett eget liv!

 • Ylva skriver:

  Är det ett sk problem? Det är väl mest en smaksak om hur mkt stim och stoj man tål…

 • Mallah skriver:

  Ett konstaterande inget klagande. Du läser in förutfattad mening.
  Tänker mest på de som inte kan/ får träffa sina anhöriga pga pandemin.

 • Marie skriver:

  Det stora problemet är ju gapandet o wowandet från sk panelen .. det ser ju så fake ut , o värst är ju ” ta av masken-skriket ” men det är ju ett inköpt koncept som är regisserat så , Big skämskudde på alltihop ! Men finns ju annat o ägna sig åt .

 • Alex skriver:

  Underbara Pernilla, tack för att du bjuder så på dig själv jämt! Du och din familj förgyller verkligen tillvaron och jag ser fram emot en ny härlig säsong. Men VAR har du köpt din FINA oranga college tröja jag såg i din Insta? Jag kan inte se vilket märke det är?? Men sååååå läcker färg på tröjan. Vill ha!!!!!!!😜👌

 • Lena skriver:

  Hej Pernilla
  Jag har sett att du lider av kristall sjukan, det gjorde även jag för många år sedan och jag fick rådet av en läkare att slänga mig åt höger och vänster, ganska fort, då faller kristallerna på plats igen i örat.
  Svara mig gärna om det fungerar för dig?
  Mvh Lena

 • Charlotte skriver:

  Inte så jag menar, blir bara så förundrad över att det tycker och säger varje gång att – herregud vilken röst! Det hör man ju att det inte är. En fin liten röst som tillhör någon som inte har sången som yrke o troligtvis är de Anja Persson då jag sett att hon gillar sjunga i ett program för längesen o de låter verkligen som hon. Däremot så har sjöbjörnen en fantastisk ” herregud” röst på hög nivå 😉

 • Bitte skriver:

  Vad fina ni är alla tre! Vore det inte roligt att visa när Bianca sminkar mormor nån gång med sina produkter?

 • Maggie skriver:

  Linda: nu är ju detta inte ett sångprogram först och främst där kvalitén på sånginsatser ska bedömas, utan grejen är ju att den som är inne i dräkten försöker förvränga sin röst så mycket det går för att det ska bli svårare att gissa vem det är.

 • Maria skriver:

  Pär-Richard, tror inte att du behöver oroa dig för storleken på Pernillas hus, tror inte att du kommer besöka hennes bostad heller så maten behöver du inte heller oroa dig för 😊 Hoppas du kan njuta av helgen 😊

 • Pär-Richard Ericsson, Kalmar skriver:

  Hej på dig Pernilla ! Ser ofta ditt prg. och tycker du verkar vara en mycket trevlig person. Dock detta med din Casa Roza, .. måste bara nämna detta för jag kan bara inte låta bli att tänka på det.
  Det finns två fel varav ett mycket stort med din Casa Rosa plaza. Det första, den är för liten för dig. Det stora felet, antagligen har vi kanske inte samma uppfattning men man får känslan av att man prommerar ner i en ”cave” Och jag skulle aldrig ha en hög/brant trappa som går rakt ner till köket/Matsalsbordet. För mig det är big No! No! Mycket ofräscht …allt damm som riskerar att hamna rakt ner i maten uppeifrån trappan som rammlar ner när man prommenerar ned. Sälj den omgående! (också tips till Bianca, att inte ha en trappa ner i köket).

 • Veronica skriver:

  Linda: Jag älskar korpens röst, helt underbar. Smaken är som baken när det gäller sånt som sång.

 • T skriver:

  Hejsan Mallah.

  I dessa tider ?
  – De lever väl alltid under helt andra förutsättningar än medelsvensson och världens fattiga..

  Det är väl delar av poängen med denna som annat i livet att det finns just skillnader på livsstilar, förutsättningar och levnadsförhållanden..
  Så vissa saker är till för lättja, glädje eller glamour..
  Söker man efter fattiga, svält å elände finns andra forum för detta.. Att det är ” orättvist ” på vissa sätt är lika kul som tråkigt sett till värdering, men Om man tänker på det ena när man är på en sådan här blogg, förstår jag inte hur man tänker….

  Så vad är ” kruxet ” och vari ligger poängen att under varje blogg inlägg klaga på något.. ?

  Ja Världen Är orättvis ( på mer än 1 sätt )
  Och.. ?

  Tänker jag och fortsätter fundera på egen hand.
  T.

 • Rebecka skriver:

  Var är din otroligt fina blåa klänning från som du hade på masked Singer!? Wow!! 😊

 • Linda skriver:

  Poängen skulle vara att det skulle bli ett mer intressant och ärligare program. Det är tröttsamt med alla dessa WHOW och stående applåder så fort maskerna öppnar munnen.

 • Maggie skriver:

  Vad skulle poängen vara med att sitta och kritisera kvalitén på sången?

 • Helena skriver:

  Håller med, man kan tro att det finns en kärlek med i bilden😉

 • Kicki skriver:

  Herregud Pernilla! SÅ SNYGG du är, du strålar! Så vacker…vackrare än aldrig förr!
  Härligt att se dig så fin och fräsch och helt outstanding!
  Dessutom ÄR du den roligaste jag vet!
  Kram till dig och din härliga familj :)

 • Pia skriver:

  Men riktigt härligt program :))

 • Maggie skriver:

  Din blommiga blus är så fin! Är det din egen kollektion och finns på Gekås/Ullared? Superfin och du är så snygg i den. Så mysigt med kvalitetshäng med din fina mamma och lika fina dotter!

  Kram
  Maggie

 • Mallah skriver:

  Ni är sannerligen privilegierade i denna tid.

 • Charlotte skriver:

  🤔 tänker , blir man förblindad när man sitter och lyssnar på olika sånginsatser i ” Masked Singer” kanske? Jag menar, korpen kan ju sjunga MEN inte såpass som både Måns och Pernilla säger. Rösten är på gränsen hela tiden och inga överraskningar i rösten sker. Konstigt att 2 st så etablerade i branschen tycker så här . Bara en reflektion..

 • Ingela skriver:

  Ååååhh ser underbart ut .. Fina Pernilla Christina och Bianca va mysigt ni ska få det 😀 Önskar er en trevlig Helg ! Bamse kramar 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram