Mathem

I samarbete med bästa Mathem 

Vad vore jag utan Mathem!! De räddar mig verkligen varje vecka, senast jag handlade satt jag i taxi på väg mellan två jobb och kommer på att Theo skulle komma dagen efter och kylskåpet va tomt!!  

Lyckades klicka hem både mellis och en supergod laxmiddag ( receptet hittar du här ) Så skönt att slippa åka till affären och släpa på tunga kassar. 
Och –  jag bara måste berätta vad jag hittade sist!  Vindruvor som smakar sockervadd!!!! 
Alltså det var de godaste vindruvorna Theo och jag smakat!!! 

Tro det eller ej men de smakar verkligen sockervadd!

Smaken är mycket söt då dessa druvor innehåller väldigt lite syra.

En riktig godisdruva. Fick en bild innan alla tog slut! 

Jag blev så till mig att jag frågade om inte alla mina läsare kunde få smaka! Och titta vad jag fixade!

Just nu får alla mina läsare smaka på dessa godingar

Ange koden sockervadd så läggs de automatiskt i varukorgen.

Dessa är riktigt söta druvor med en härlig smak av just sockervadd eller spunnet socker om man så vill. Och Kärnfria! 

Snart åker jag hem från Italien och vad kommer jag göra på flyget? Handla mat i MatHems smarta app! Älsk på det!

I stolt samarbete med MatHem 

21 reaktioner på “Mathem”

 • Salalalalallad skriver:

  Nämen Pernilla, har du missat smultrondruvorna?!
  De är ÄNNU godare.

 • Helen skriver:

  det var sju miljoner. Alltså en månadslön på mer än en halvmiljon i månaden. För att bli filmad. Är du från vettet? Världen är sjuk.

 • Anna skriver:

  Är du seriös ? 5 mille ?

 • Ann skriver:

  Såg att Bianca får nästan 5 mille för walhgrens värld.hoppas du får lika mycket Pernilla.grattis till er .Jätte kul.det är ni värda .Ni är helsköna

 • Conny Stavros skriver:

  Buongiorno Pernilla ☉
  L’uva dolce ama…

 • Annika skriver:

  Mathem är bäst av de vi provat och levererar även på helger. Tummen upp! Man kan ju köpa kött och frukt i affären om man vill se och känna. Det är ju väldigt skönt när någon bär hem tunga vardagsvaror som mjölk, toapapper osv.

 • anne skriver:

  Hej Pernilla.
  Vad bra att det finns mathem och dylikt.
  Idag har många ett späckat schema.
  Gillar att handla själv.men ibland är det härligt att bara få det till dörren;)
  Bra uppfinning detta.
  Ha en trevlig dag. ♥
  Nu ska jag kila iväg till jobbet. :)

 • Marianne skriver:

  Jag hade också försvarat min gamla mamma. Att ta ett kändisskap, som är en äldre kvinna, för sin egen vinning är inte okej. Hon gav sig frivilligt in i det hela och vad hade hon förväntat sig. Tystnad samt övertagande av Christinas kunder? Det är inte mer än rätt att kunderna får veta och får göra sitt eget val. Jag t ex vill inte bli lurad.

 • Marianne skriver:

  Jätteroligt – smygreklam – så är Mathem avsändaren och det handla om det. När reklam är som bäst med andra ord.

 • Malin skriver:

  Minette har en egen blogg. Hon har skrivit flera inlägg senaste dagarna om hur synd det är om henne. Däremot ingen förklaring till varför hon inte vill svara på Christinas mail och frågor. Om hon nu är så hederlig så borde hon ju inte ha något problem med det… Antingen har dessa två sidor helt olika världsuppfattningar eller så är det en av dem som ljuger…

 • Anna skriver:

  För att den andra är klok och skriver inte dispyter i sin blogg/ bra av henne att ligga lågt, hemskt med denna nätmobbning som uppstått och man hör bara en sida..

 • Sara skriver:

  Varför kan hon inte ”försvara” sig?? hon verkar ju inte intresserad av att svara på frågor så det är väl hennes beslut inget Pernilla säger att hon inte får. Menar ni att det ska vara någon slags övergångstid mellan inläggen har man tagit upp något allvarligt så dår man inte skriva om något annat i flera veckor eller? förstår ingenting och som sagt det är Pernillas liv och tankar den här bloggen handlar om vad jag vet och hänger man här får man acceptera det.

 • Lilla jag skriver:

  jooo det är det, men lite konstigt kan man ju tycka att det är… och den andra personen har ingen möjlighet att försvara sig här. Jag vet, hon svarer inte på sms etc… men ändå?!

 • Lilla jag skriver:

  Jag tycker inte om dessa här matvaror online, jag också tycker som Annem – man tappar kontrollen. Jag vill känna på frukten och grönsakerna själv, jag vill kolla om korven er skuren bra i förpackningen t:ex… näeh, inte för mig. Jag tycker att gå och shoppa mat och tänka till vad jag vill laga är trevligt. Det här är utveckling åt fel håll.. så himla dålig tid har man faktisk inte!

 • Sara skriver:

  Förstår inte heller att det skulle vara smygreklam när det klart och tydligt står i samarbete med. Alla läsare är fria att välja om man vill bli kund hos Mathem eller inte inget man blir tvingad till, förstår inte att detta alltid är så känsligt.

 • Sara skriver:

  Exakt hur skulle det gå till tycker du? nu är det ju Pernillas liv & vardag det här handlar om vad jag vet.

 • Anna skriver:

  Hahah du har nog missuppfattat vad smygreklam är.

 • Matilda skriver:

  Det är säkert väldigt smidigt men är bara för de som har turen att bo i större städer. Själv bor jag i en stad med 30 000 invånare och här finns inte Mathem. Vi har möjlighet att handla på Ica Maxi över nätet. Jag föredrar dock att åka och handla i butik, jag vill gärna klämma och känna på det jag ska handla och har dessutom tiden till det.

 • Malin skriver:

  Hur kan det vara smygreklam när det klart och tydligt står ”i samarbete med mathem”? Mathem är toppen och har gett mig och min familj en betydligt smidigare vardag. Vill man inte haka på just detta erbjudande så hoppa över. Och senast jag kollade fick var och en lägga vad man vill i sin matkorg.

 • Veronica skriver:

  Och varför köper du vindruvor om de inte ska smaka som sådana, trots olika surhet ??
  Smakar de sockervadd vad är det egentligen för druvor ????
  Smygreklam är det detta inlägg.
  Känns inte som du är seriös i ditt tyckande och tänkande. Utan du säljer dig till allt som ger dig plus på dit bankkonto. Tråkigt !!!!

 • AnneM skriver:

  Åh vad gott med vindruvor! Har länge funderat på att handla mina matvaror online men är rädd att jag kommer att känna att jag inte har kontrollen på vilken frukt och grönsak jag får. Hahaha…kontrollfreak…jag? Hahaha…nja kanske lite!
  Kram Anne, https://liteuppochner.blogspot.se/2017/09/kaos-gladnedstamdgladnedstamd.html?m=1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram