MAX-MYS!

img_1941-1.jpg

 

Älskade unge!!!    Hur mycket kärlek ger han mig inte varje dag denna lilla –  eh , plötsligt så STORA kille….! ♥ :-)

 

img_1942.jpg

 

Humor har han också! 😉

 

Häromdagen hade jag , Theo, Linn och Bianca en mysig kväll hemma framför TV´n med varsitt skrovmål från MAX som

”fredagsmys”!

 

img_1937.jpgimg_1939.jpgimg_1938.jpg

 

Byter gärna bort alla partykvällar i veckan mot detta!

 

En bättre  fredagskväll kan jag inte tänka mig…! 😉

17 reaktioner på “MAX-MYS!”

 • Bert skriver:

  Blir mer provocerad av din kommentar faktiskt, om man inte tycker som alla andra så ska man hålla käft, är de det du säger eller har jag missuppfattat helt? Finns ingen anledning att va elak, men att uttrycka sin åsikt, vad än det är, är alla mänskors rätt, och det är väl därför det finns ett kommentarsfält eller? Är du korkad eller bara naiv?

 • Silvia skriver:

  vad lika ni er, alla fyra!

 • Maria skriver:

  Så fina tatueringar Pernilla…och lite modigt av dej!!! Du kommer såklart aldrig ångra denna tatuering….man skulle oxå kunna göra tatueringen efter hur varje barn skriver sitt eget namn…oxå lite mysigt….tack för den absolut bästa bloggen alla kategorier!!!!!

 • Karin B skriver:

  Så härligt med sådana myskvällar!

 • Mumin skriver:

  Oj, såg nu först att du tatuerat dig! Häftigt. Och barnens namn är ju det finaste man kan tatuera, tycker jag iaf.
  Jag har också funderat på en pyttetatuering med min sons namn men a. Gillar inte nålar b. min son blev helt förskräckt över idén, han skulle tycka att det är sååå piiinsamt 😀 Kanske jag väntar nåt år, han orkar nog inte bry sig om då längre. 😉
  Mysigt med hemmakvällar <3

 • Annica skriver:

  Var rädd om dej! Att hinna mysa med familj och fina vänner är viktigt för att orka i vardagen. Dina föräldrar är så fina som finns där för sina barn och barnbarn.
  Läste att Nanne Grönvall gått in i väggen inte menat som skvaller tvärtom. Ännu en fin kvinna med för mycket att göra som inte orkar med ett så vanligt problem för oss kvinnor att försöka räcka till för alla och glömmer bort sej själv. Hoppas Nanne kryar på sej och vilar ut ordentligt.

 • Linda H skriver:

  Mysigt :)

 • Gun skriver:

  Ens barn är ens allt ❤

 • Mona S skriver:

  Tycker lika jag oxå och har även skrivit en liknande kommentar vid ett annat tillfälle när någon skrev en otrevlig, negativ och ur-dum kommentar. Sådana personer borde blockas egentligen tycker jag… Då ”slipper” dom även att läsa bloggen och därmed inte störa sig på den! 😃😃

 • Nettan A skriver:

  Mycke bra skrivet, håller med varenda ord !!

 • Karin skriver:

  Håller med dig! Kände samma sak när man läste kommentarerna, så dumt att det inte är sant..

 • Maria skriver:

  Måste få fråga Bianca´s linne de svarta var kan jag hitta de va skitsnyggt…Tacksam för svar kram från mig

 • Blir faktiskt provocerad av alla kommentarer från ditt tidigare inlägg. Om man inte tycker lika, om man inte skulle göra, om man tycker de ena en de andra…varför måste man logga in på någon annans blogg och tala om de? Varför tror man att just ens egen åsikt är så förbannat viktig att man bara måste skriva ned den. Som om NÅGON skulle bry sig.
  Är ganska uttjatat uttryck men har man inget snällt att säga kan man hålla käft. Ni som kommenterar så fruktansvärt elakt/taskigt/osmakligt/onödigt – ni drar inte bara ned stämningen för Pernilla när hon ska skriva sina inlägg ni drar ner stämningen för oss andra läsare också. Ursäkta, nu gjorde jag de lite själv med min smått irriterande kommentar, men bli så frustrerad på allt otrevligt i omlopp på nätet. För inte fan skulle ni rusa fram till Pernilla på stan och överrösa henne med åsikter som hon aldrig bett om att få höra över hur hon valt att göra….

 • Jenjo skriver:

  Ja o ja… En fredagskväll i hemmamys med familj som man älskar. Kan inte bli bättre!
  Kram :)

 • Eva skriver:

  Tillägg till tidigare kommentar.
  Glömde skriva att din omtanke även gäller hela din släkt, vilket också förstås inkluderar dina mysiga föräldrar. Förstår inte hur du hinner och orkar med allt. Men så är du omtyckt också💕

 • Eva skriver:

  Tycker du är helt fantastisk. Mest som mamma, faster, vän men också i allt annat du gör som underhåller fina fans och som fint föredöme för dina butiker. Du har helt underbara barn som verkar ha det så mysigt hemma och även deras kusiner, dina syskon, svägerskor, vänner o andra verkar trivas så fint hemma med er. Du ska vara stolt över det du gör och för din fina familj. Kan riktigt känna hur du njuter. Lyssnar på er pod varje vecka och får en riktig rolig stund. Kram på dig från en drygt 60 årig mor och mormor.

 • Jessica skriver:

  Så Mysigt!
  Jag har också alltid föredragit mysiga hemmakvällar med barnen, det ger så mycket mer än en partykväll på stan. ( kan ha med den stigande ålder att göra också, ha, ha )
  Kram Jessica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram